Orijinalini görmek için tıklayınız : Type-r Sorgu
nakayama
12-03-2010, 18:36
http://www.sahibinden.com/takas_ve_kredi_kartina_taksit_yapilir_-01WQQaXQQ20789982WQQpXQQdisplayitem
Bu typerı bilen varmı nedir ne değildir ?
nakayama
12-03-2010, 18:40
yokmu bilen ????
arama yap hocam acıldı konusu 1 2 hafta once:)
Daha önceden soranlar olmuştu iyi yönde yorum yapan olmadı diye hatırlıyorum.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47600
buldum konuyu :)
devil_berk22
12-03-2010, 19:31
daha önce birisi daha sormuştu fiyatı 27.000di hatta aracın ama pert bi araç ellemeyin
teklif gonderdim benim arabayla kafa kafaya takas yapalim mi die simdi :D
yazik o paraya ;)
3-5 daha ver duzgun bi araba al kardes bu paraya duzgun araba olmaz hele hele galeriden
büyük kazası var
ilk veya 2. sahıbı arkadasım göksel
pek önermem.
ahmet3425
12-03-2010, 19:56
25 liram olsa kazası belası var demem bu arabayı alırım he almadan once iyice bir etut ederim kazası olabilir ama nasıl toplanmıs asıl onemli olan konu bu bizde bi ustalar var yeri geliyor parca pincik olmus arabayı yeniden imal ediyorlar o yuzden duzgunce toplanmıs motorundada buyuk bi sıkıntısı yok ise alırım cok kotu toplanmıstır araba otobana cıkınca yolda geziyordur rot balans tutmuyordur motorun durumu icler acısıdır o zaman bulasmam ayrı konu
iyice bir etut etmek lazım ona gore alınabilitesi var...
23 nakıte bıter gıdın alın. 5 lırada masraf yaparsınız
34btr1907
12-03-2010, 21:46
23 nakıte bıter gıdın alın. 5 lırada masraf yaparsınız
cem-auto Cebinden Onaylı
12-03-2010 22:31
GEL VERİYORUM
Cevap
Sil
Mesajınız
Kullanıcıyı favorilerime ekle
Gönder
Önceki Mesajlar
34btr1907 Cebinden Onaylı
12-03-2010 21:59
bu araba daha oncede 27 ye satılıyordu nakıt 23 var uyarsa msj la don bana
34btr1907
12-03-2010, 21:47
aklınızda olsun 23 e ok dedı makara yapmıyorsa aramadım adamı... bayılmayın 30 31
sandero41
12-03-2010, 21:57
ben gittim araca bakmaya kullandım kaporta çok kötü içine baktım koltuklar da yırtık var arka koltuk kopmuş neyse dedim belki motoru iyidir honda yetkili servisine gittim arabanın ön tarafı komple 1.6 sport önü olarak değiştirilmiş büyük bi kazadan sonra motor kulaklarından biri kopmuş galiba bu aracı alırsan 10bin ytl masrafı gözden çıkar dedi
cem-auto Cebinden Onaylı
12-03-2010 22:31
GEL VERİYORUM
Cevap
Sil
Mesajınız
Kullanıcıyı favorilerime ekle
Gönder
Önceki Mesajlar
34btr1907 Cebinden Onaylı
12-03-2010 21:59
bu araba daha oncede 27 ye satılıyordu nakıt 23 var uyarsa msj la don bana
ben gıttım konustym arabayı ınceledım ordan bılgı sahıbıyım zaten
ben gittim araca bakmaya kullandım kaporta çok kötü içine baktım koltuklar da yırtık var arka koltuk kopmuş neyse dedim belki motoru iyidir honda yetkili servisine gittim arabanın ön tarafı komple 1.6 sport önü olarak değiştirilmiş büyük bi kazadan sonra motor kulaklarından biri kopmuş galiba bu aracı alırsan 10bin ytl masrafı gözden çıkar dedi
23 e alınır 33 e mal oldugunda nokta bı araba olur. tercıh meselesı
sandero41
12-03-2010, 22:01
23 olabilir dediğiniz gibi
nakayama
12-03-2010, 22:01
ozaman uzak durmak lazım aslında vti parasına typer alıp yavaş yavaş toplamak var.23 e aracı veren adam 20 ye kadar düşer sanırım adam sanki arabadan bezmiş ?
ahahaah super bı mılletıza 23 u duyduk 20 ye vermezmı oldu :)
sandero41
12-03-2010, 22:04
23 veya 20 alınır belki ama satmak istersen servise gidildiği zaman insanın arabaya yapılan işlemleri görünce satılmaz gibi geliyo
bu typer 31.000 lira ise bizimki kaç lira :)..
34btr1907
12-03-2010, 22:06
31 dııl 23 e fit adam ok dedı:D
|| CaNeR ||
12-03-2010, 22:10
31 nerreee 23 neree yuhh :)
sıyah beyaz halı 25 eder belkı
ahmet3425
12-03-2010, 22:32
o typer 23 lira ise bizimki 33 lira eder moruk rahatına bak sen:)
ahmet3425
12-03-2010, 22:40
sıyah beyaz halı 25 eder belkı
yuh sende oldurmussun aksine normalden daha fazla etmesi lazım
1200 lira sırf o kaplamaya verdik :D
+ruhsat masrafı araba ruhsatta hem siyah hem beyaz
alan adam ister siyah biner ister beyaz bence cok avantajlı ki buda fiyata etki eder dusuncesindeyim:)
yuh sende oldurmussun aksine normalden daha fazla etmesi lazım
1200 lira sırf o kaplamaya verdik :D
+ruhsat masrafı araba ruhsatta hem siyah hem beyaz
alan adam ister siyah biner ister beyaz bence cok avantajlı ki buda fiyata etki eder dusuncesindeyim:)
essız bı goruntu olursturdunuz dımı sız ole yamalı bohca gıbı kaplatarak :) 600 lıraya kaplattınız dıye bılıyorum onu gebze ızmıt tarafında bı yerde ;)
ahmet3425
12-03-2010, 22:45
essız bı goruntu olursturdunuz dımı sız ole yamalı bohca gıbı kaplatarak :) 600 lıraya kaplattınız dıye bılıyorum onu gebze ızmıt tarafında bı yerde ;)
sana yamalı bohca bana şimdilik farklı goruntu sıkılınca tamponları marsbiyelleri tampon eklerinide kaplarım olur komple beyaz 1 saatlik is o zaman ne olacak ayrıca 600 e kim kime araba kaplar yanlıs biliyorsun;)
ayrıca fiyatına etki edecek yeniliklerde yapılıyor dbs yi gercek anlamda bir typer a donusturuyoruz bizi takip et:)
sıf STP için yarın komple beyaz yaptıracam ümraniyede....
sana yamalı bohca bana şimdilik farklı goruntu sıkılınca tamponları marsbiyelleri tampon eklerinide kaplarım olur komple beyaz 1 saatlik is o zaman ne olacak ayrıca 600 e kim kime araba kaplar yanlıs biliyorsun;)
ayrıca fiyatına etki edecek yeniliklerde yapılıyor dbs yi gercek anlamda bir typer a donusturuyoruz bizi takip et:)
bıze gelıo haberlerı merak etme sen... fıyatına etkı etcek yenılıklermıs :) sız 1 2 lıra harcayıp 40 a felan satcaz sanıyosunuz sanırım :) hastayım sızın gıbı cok bılenlere
yıgıt. o ısı yaparsan cıdden bı + alırsın gozumde :icon_tup:
bıze gelıo haberlerı merak etme sen... fıyatına etkı etcek yenılıklermıs :) sız 1 2 lıra harcayıp 40 a felan satcaz sanıyosunuz sanırım :) hastayım sızın gıbı cok bılenlere
kaput fiber zaten tavan siyah kalsın diğer yerler beyaz olucak...
tavan siyah olsun ona birşey deme ;)
arayan oluyor satarmısın diye 40.000 diyorum çok almak istiyorsan diye söylüyorum....
satmaya niyet yok anlayacağın ;)
kaput fiber zaten tavan siyah kalsın diğer yerler beyaz olucak...
tavan siyah olsun ona birşey deme ;)
tavanıda yap tavanıdaaaa
ahmet3425
12-03-2010, 23:06
bende senin gibi herseyi bilenlere ve mutevazi olmayanlara (anladın sen) bayılıyorum kusura bakma bunu soylemek zorundayım herseyi bilebilirsn ama mutavazi olmayı bilmiyorsun.
ayrıca bizim ole su paraya aldık su paraya satalım ustunden para kazanalım diyede bir amacımız yok ki bu arabayı satmak icinde almadık he kısmet bu isler kaca gider ne olur belli olmaz ama daha cok masraf edeceğimiz garanti 1-2 lira masraf demissin de:)
simdiden 3 lirayı askın masraf edildi ki dusun daha biz arabayı alalı 1 ay oldu olmadı dahada edilecek sen sadece takip et bizide oyle her adamla bir tutma...
bende senin gibi herseyi bilenlere ve mutevazi olmayanlara (anladın sen) bayılıyorum kusura bakma bunu soylemek zorundayım herseyi bilebilirsn ama mutavazi olmayı bilmiyorsun.
ayrıca bizim ole su paraya aldık su paraya satalım ustunden para kazanalım diyede bir amacımız yok ki bu arabayı satmak icinde almadık he kısmet bu isler kaca gider ne olur belli olmaz ama daha cok masraf edeceğimiz garanti 1-2 lira masraf demissin de:)
simdiden 3 lirayı askın masraf edildi ki dusun daha biz arabayı alalı 1 ay oldu olmadı dahada edilecek sen sadece takip et bizide oyle her adamla bir tutma...
masraf edın bakalım. en hızlı halı suan dedıgınızde sıze gore bana bı hbr et ok...
ahmet3425
12-03-2010, 23:17
masraf edın bakalım. en hızlı halı suan dedıgınızde sıze gore bana bı hbr et ok...
biz o hale getirene kadar sen arabanı komple parcalara ayırmıs her parcasınıda ayrı bi yere satmıs olursun deneyemeyiz senle:) ama hızlı olucagı konusunda bana guvenebilirsin...
biz o hale getirene kadar sen arabanı komple parcalara ayırmıs her parcasınıda ayrı bi yere satmıs olursun deneyemeyiz senle:) ama hızlı olucagı konusunda bana guvenebilirsin...
ımzamdakıyle sıkıcaz zaten sen dert etme ;)
ahmet3425
12-03-2010, 23:22
ımzamdakıyle sıkıcaz zaten sen dert etme ;)
bak o olur:) guzelde ve zevklide olur gecilirsen darılmaca yok ona gore:D
bak o olur:) guzelde ve zevklide olur gecilirsen darılmaca yok ona gore:D
hayal kurmak guzeldır kardeş....
ahmet3425
12-03-2010, 23:26
hayal kurmak guzeldır kardeş....
seninkide typer bizimkide typer hayal olacak bisey yok yap arabanı bizde bos durmuyoruz ztn sıkarız hayal mi gercek mi goruruz hep birlikte ztn bizim icin gecilmek sorun değil gecilirsen sen dusun:)
seninkide typer bizimkide typer hayal olacak bisey yok yap arabanı bizde bos durmuyoruz ztn sıkarız hayal mi gercek mi goruruz hep birlikte ztn bizim icin gecilmek sorun değil gecilirsen sen dusun:)
eheheheheehe hey ALLAH ya :)
hayırlı olsun typer ;)
bu arada deneriz ama mayısdan önce olmaz...
ahmet3425
12-03-2010, 23:30
biliyorsundurda sunuda bastan soyliyim bizim asırı beslemeyle isimiz yok atmosferik atmosferik takılıcaz sonra arabanı turbolarsan falan bize gel deme:)
hayırlı olsun typer ;)
bu arada deneriz ama mayısdan önce olmaz...
NA mı turbomu denıycez :)
biliyorsundurda sunuda bastan soyliyim bizim asırı beslemeyle isimiz yok atmosferik atmosferik takılıcaz sonra arabanı turbolarsan falan bize gel deme:)
atmosferıgız merak etme sen
NA mı turbomu denıycez :)
cıtırdan n/a
lordly_07
12-03-2010, 23:36
duayen stp kanka; bak sana ciddi ciddi rakipler :D . nese bizde daha vti ile gazlayalım :D
duayen stp kanka; bak sana ciddi ciddi rakipler :D . nese bizde daha vti ile gazlayalım :D
yok estagfırullah. ben typerı cok methedıyolar dıye alıom :D
ahmet3425
12-03-2010, 23:40
atmosferıgız merak etme sen
şartlar esitlendiği surece sıkıntı yok tek sınırlama 2. lt atmosferik ne cıkarabilirsen formula 1 kuralı:D
şartlar esitlendiği surece sıkıntı yok tek sınırlama 2. lt atmosferik ne cıkarabilirsen formula 1 kuralı:D
hayal gucune cıdden hayran oldum :)
lordly_07
12-03-2010, 23:42
kanka sen bi bak güzel oluyorsa bizde alalım :D
Majorettemi gercekmi yaw:D
Majorettemi gercekmi yaw:D
senınkı gıbı sanırım gercek
ep3 gecesi düzenleriz artık havalar bi düzelsin ;)
yeni kamerada aldım onuda deneriz :D
ahmet3425
12-03-2010, 23:46
hayal gucune cıdden hayran oldum :)
eywallah sağolasın kendi capımızda gerceklestiremediğimiz bi hayalimiz yok cok sukur ztn ulasamayacağımız seyleride hiç hayal etmedik:)
eywallah sağolasın kendi capımızda gerceklestiremediğimiz bi hayalimiz yok cok sukur ztn ulasamayacağımız seyleride hiç hayal etmedik:)
beklıyoruz neler yapıcaksınız dıye merak ıcerısınde :)
Konuyu en başından bu yana takip ediyorum, yanlış anlaşılmasın art niyet olmaksızın soryorum; DBS Type R şu an kimin aracı?
Bu araç Yigit-Y adlı üyeyi mi yoksa ahmet3425 mi ait?
Konuyu en başından bu yana takip ediyorum, yanlış anlaşılmazsın art niyet olmaksızın soryorum; DBS Type R şu an kimin aracı?
o henuz bellı deıl belkı burda yazmayan baska bırınınde olabılır :D
ahmet3425
12-03-2010, 23:52
Konuyu en başından bu yana takip ediyorum, yanlış anlaşılmasın art niyet olmaksızın soryorum; DBS Type R şu an kimin aracı?
hala celiski mi var yaw :) kısa ve oz yiğitin aracı...
yiğit ruhsatın fotokopisini bir ara su cok merak eden arkadaslara bi pm le :)
hala celiski mi var yaw :) kısa ve oz yiğitin aracı...
Çelişki değil aslında.
Yigit-Y ısrarla arkadaşının aracı olduğunu ve 3-4 ay gibi bir süre kendinde kalacağı şeklinde mesajlar yazıyordu. Arkadaşının aracına 1 ay gibi bir sürede bir kaç milyar masraf ettiğini de siz yazınca; ben araç sizin filan sandım. :)
Eray Yümsel
12-03-2010, 23:56
tamam dbs benım açıklıyorum :( gizledim sakladım ama yeter !!! içimdeki typer sevgisini artık saklamıyorum
deeeermişim :hehe:
thedevil
12-03-2010, 23:58
aylooooooooooooo
ahmet3425
12-03-2010, 23:58
Çelişki değil aslında.
Yigit-Y ısrarla arkadaşının aracı olduğunu ve 3-4 ay gibi bir süre kendinde kalacağı şeklinde mesajlar yazıyordu. Arkadaşının aracına 1 ay gibi bir sürede bir kaç milyar masraf ettiğini de siz yazınca; ben araç sizin filan sandım. :)
artık fazla kurcalanmasını istemediğimiz konular bunlar o işler karıstı dallandı budaklandı yılan hikayesine dondu sonuc olarak arac yiğitte kaldı bosverin biz typerlara bakalım nasıl yuruyolar onları seyredelim zevkimize bakalım hala burda o araba onun mu bunun mu onu tartısıyoruz:)
thedevil
12-03-2010, 23:59
aylooooooooooo
ahmet3425
13-03-2010, 00:00
tamam dbs benım açıklıyorum :( gizledim sakladım ama yeter !!! içimdeki typer sevgisini artık saklamıyorum
deeeermişim :hehe:
eray moruk sana zahmet az onceki konuyu pert ettin ztn bırak bu sağlam kalsın:D
aylooooooooooooo
aylooooooooooo
sesin gelmio çeken bi yere geç...
artık fazla kurcalanmasını istemediğimiz konular bunlar o işler karıstı dallandı budaklandı yılan hikayesine dondu sonuc olarak arac yiğitte kaldı bosverin biz typerlara bakalım nasıl yuruyolar onları seyredelim zevkimize bakalım hala burda o araba onun mu bunun mu onu tartısıyoruz:)
Benim açımdan bir sorun olamaz tabi, araç sizin ister konuşur, ister gazlarsınız.
Kazasız sürüşler dilerim. :)
typerkan
13-03-2010, 00:01
bak ep3 gecesı olursa bende gelırım bu hoşuma gıttı butun ep3 ler beraber oluruz hemde beyaz gns plakalı olanı ve bızım tunayıda alırız ıyı olur...
ben bırşeyi merak ettim sormak istıyorum dbs de bır ara baya bır izalasyon vardo acaba onları soktunuzmu dıye yanlış anlaşılmazsa sormak istiyorum...
ahmet3425
13-03-2010, 00:02
Benim açımdan bir sorun olamaz tabi, araç sizin ister konuşur, ister gazlarsınız.
Kazasız sürüşler dilerim. :)
sağol kardesim allah razı olsun ;)
thedevil
13-03-2010, 00:03
sesin gelmio çeken bi yere geç...
ne alaka ????
bak ep3 gecesı olursa bende gelırım bu hoşuma gıttı butun ep3 ler beraber oluruz hemde beyaz gns plakalı olanı ve bızım tunayıda alırız ıyı olur...
ben bırşeyi merak ettim sormak istıyorum dbs de bır ara baya bır izalasyon vardo acaba onları soktunuzmu dıye yanlış anlaşılmazsa sormak istiyorum...
izalasyon duruyor zaten ondan kurtulsak rahatlayacak araç...
sökmek tam bir eziyet araç içinde bizim içinde ....
tesisatı, lsd kiti daha doğrusu aracı orjinaline yakın bir şekile getirmek istiyorum...
ep3 gecesi ama sadece ep3 olucaksa çok güzel olur ;)
typerkan
13-03-2010, 00:08
allah kaza bela vermesin..sadece meraktan sordum zamanında bende bakmıştım olmadı df 9999 nasıp oldu bana...
aslında sadece ep3 gecesi kulaga baya hoş gelıyor olsa kaçırmam...
keyifli suruşler..
allah kaza bela vermesin..sadece meraktan sordum zamanında bende bakmıştım olmadı df 9999 nasıp oldu bana...
aslında sadece ep3 gecesi kulaga baya hoş gelıyor olsa kaçırmam...
keyifli suruşler..
belki ep3 lere fn2 de katılabilir.nisan ayında havalar artık düzelir güzel bir gece olur ;)
teşekkürler...
ahmet3425
13-03-2010, 00:12
beklıyoruz neler yapıcaksınız dıye merak ıcerısınde :)
sen isi biliyorsun senin ne yapacagını biz cok merak etmiyoruz:)
hayırlısıyla biraz zaman lazım yaza hızlı bi aracla girmeyi hedefliyoruz kısmetse o zaman guzel denemeler yapabiliriz;)
sen isi biliyorsun senin ne yapacagını biz cok merak etmiyoruz:)
hayırlısıyla biraz zaman lazım yaza hızlı bi aracla girmeyi hedefliyoruz kısmetse o zaman guzel denemeler yapabiliriz;)
arabayı yapın deneme yapmak kolay;)
type r sorgu die girdik bşka şeyler çıktı sonunda :D
edo typer
13-03-2010, 03:10
arabayı yapın deneme yapmak kolay;)
bende geleyım ızlemeye:D typer yapmakta ne var headers fıltre egzos:D:D herkese kazasız belasız, na typer kadran vıdeosu ızlemeyelı cok oldu bırılerı paylasında gorelım:D:icon_tup:
bende geleyım ızlemeye:D typer yapmakta ne var headers fıltre egzos:D:D herkese kazasız belasız, na typer kadran vıdeosu ızlemeyelı cok oldu bırılerı paylasında gorelım:D:icon_tup:
caı headers egzoz beyın kodunmu mermı olur alayına go :icon_tup:
edo typer
13-03-2010, 03:13
caı headers egzoz beyın kodunmu mermı olur alayına go :icon_tup:
aynen aynen sen bu ısı bılıon:D :hahaha:
23 e vti lar var 12345678978 kez pert olmuş :).proje arabası ıcın bence gayet guzel olur. kar etmek ıcın alıp satmak ısteyenler içinde bır bebek sahıbı olurlar herhalde :))
B.Battal
13-03-2010, 08:34
sıf STP için yarın komple beyaz yaptıracam ümraniyede....
dilimde tüy bitti stp için kaplatıyosun demek :D harbiden geliyosan ümraniyeye bugün
şirketteyim benide al kanka carrefourun yanında yeri biliyosun.
bu DBS maslakta yatan ondan sonra bi arada merterde yatmış olan siyah full müzik sistemli typer değilmi benmi yanlış hatırlıyorm :) ?
Ümraniye sanayide bir de siyah type r vardı ama 5-6 ay önceydi motor inikti , ön taraf baya hasarlıydı , sanayideki dükkanların %95 kapandıgında bile dışarıda dururdu , o acaba ne taraflarda :D
B.Battal
13-03-2010, 11:22
Ümraniye sanayide bir de siyah type r vardı ama 5-6 ay önceydi motor inikti , ön taraf baya hasarlıydı , sanayideki dükkanların %95 kapandıgında bile dışarıda dururdu , o acaba ne taraflarda :D
bu kartları sizmi koydunuz sileceklere :)
http://i41.tinypic.com/i5de1k.jpg
huahuahua 5-6 parça boyalı dior.boyanmamış parçayı söyleseymiş direk:)
kanka k20 ye mi geçiyoruz :D
nakayama
13-03-2010, 14:56
kanka k20 ye mi geçiyoruz :D
araştırıyoruz zaman...
fsunnetci
13-03-2010, 15:20
nan ben alacam o arabayı kimse sulanmasın:D
pert edecem sonrada kaskodan 36bin tl para alcam :hahaha:
nasıl fikir ama:beuj:
8.000rpm
14-03-2010, 13:45
typer'lar bu bahar toplanacak
fsunnetci
15-03-2010, 13:21
pazar günü toplandık kankilerle B.Çekmeceye gidecektik arabaya bakmaya araba karşıyakaya anadolu yakasına geçmiş.sonrada araç sahibinin tel kapandı ulaşamadık kendisine:confused:
otopratik
11-08-2010, 15:04
en son bindiğimde 1.6 is gibi gidiyodu
bu kartları sizmi koydunuz sileceklere :)
http://i41.tinypic.com/i5de1k.jpg
Hayır , en azından ben koymadım :)