Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorspor Topluluğu
Tanıtımla birlikte topluluğa üye kazandırmak istiyorum sizce ne yapabilirim??:soru::soru: Her türlü öneriye açığım :D
Birazcik detay verseniz?Tahminimce universite toplulugu.
Ankara da cogu unıversıtenın motor sporları toplugu var
mesela hacettepe Hunomost
bılken motor sporları klubu
bırde çankaya unıversıtesının var sanırım.
Başkent Üniversitesi... Topluluk uzun zamandır aktif olmasına rağmen pek tanıtım eksikliği nedeniyle aktif üye yok:confused:
bırde çankaya unıversıtesının var sanırım.
görüşüyorum onlarla go-kart topluluğundan geldiği için üyeler var sonradan motorspor oldular...
üye derken ?
yani üye yok derken tanıtım yapmam lazım ve 1-2 fikir e ihtiyacım var ilgilenen varsa da pek ulaşamıyorum...
Ankara da pek tutunan topluluk degıl bunlar
Ankara nın buyuk guzl toplulugu Otobanda rollıng yapan topluluklar
bunların şef leride Chief Kadir dir :D
ahhaha
Ben ciktiktan sonra Hacettepe'de Motorsporlari toplulugu kurulmustu.Bayagi moralim bozulmustu duyunca.Her neyse...Birkac oneri:
-Unlu bir ralli pilotu ile soylesi,soru-cevapli falan
-Yaris otomobili ile yapilacak gosteriler gibi..
Duydugum kadari ile yaris takimlari bu tarz organizasyonlara cok merakli.Davet geldigi zaman gayet ilgili davraniyorlar..
Amaç nedir?
aramızda bu tür topluluklara katılmış kişiler varsa tanıtım yapma konusunda yaratıcı fikirler verebilir diye düşündüm...
aramızda bu tür topluluklara katılmış kişiler varsa tanıtım yapma konusunda yaratıcı fikirler verebilir diye düşündüm...
Anladım kolay gelsin :)
Ankara da pek tutunan topluluk degıl bunlar
Ankara nın buyuk guzl toplulugu Otobanda rollıng yapan topluluklar
bunların şef leride Chief Kadir dir :D
ahhaha
Aramızda da bi üye var isim vermeyeyim bu fikirle geldi mertcan haftasonu roll düzenleyelim die :D:D
-Unlu bir ralli pilotu ile soylesi,soru-cevapli falan
-Yaris otomobili ile yapilacak gosteriler gibi..
İstanbulda olsa çok zor olmaz ama ankarada olunca sıkıntılı olur mu diye düşünmedim değil ;)
Bence zor olmaz.Kendini tanitip,yapmak istediklerini anlatirsan tahmin ettiginden daha cok ilgi goreceginden gayet eminim.Bildigim kadari ile yaris takimlari,universitelere cok onem veriyor.
DoDo_hamann
17-03-2010, 19:22
Aramızda da bi üye var isim vermeyeyim bu fikirle geldi mertcan haftasonu roll düzenleyelim die :D:D
güzel fikir:D
turu 10tl'den bende gezdirebilirim öğrencileri okul içinde Emre bunuda bi düşün:D
güzel fikir:D
turu 10tl'den bende gezdirebilirim öğrencileri okul içinde Emre bunuda bi düşün:D
hahah insan kendini bu kadar mı belli eder :D