Orijinalini görmek için tıklayınız : efsane vtec hikayelerinizi burda paylaşabilirsiniz :)
RPM'in akhisar draglarında bi ablada vardı laci sedan. içinde bi abla arkada 2 sevimli çocuk vardı. 35 plaka. abla beni de al diye yalvaracaktım :D
vtı ya bukadar para ıstenıyor oke eg sı lara neden 16 17 ıstıyorlar ....
bana gore
vtec 19-20
1.4 12-13
eg si 11-12
Ahmetfikri
01-07-2010, 16:31
RPM'in akhisar draglarında bi ablada vardı laci sedan. içinde bi abla arkada 2 sevimli çocuk vardı. 35 plaka. abla beni de al diye yalvaracaktım :D
laci hb vtec metin abinin eşi galiba o sedan öle duydum
Siz hala 20-22 hayali kurun, yakında hepsi elinizde kalacak ;)
VTI piyasası bitti, simdi TypeR zamanı :)
b series ölmez abi az kaldı yakında çok daha değer kazancak ;)
DogukanB
01-07-2010, 16:37
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-bursa-da-tek-beyaz-incii/detay
inanıyo insanlar:D
İbrahim Erdem
01-07-2010, 16:38
Siz hala 20-22 hayali kurun, yakında hepsi elinizde kalacak ;)
VTI piyasası bitti, simdi TypeR zamanı :)
İyi de görmüş geçirmiş ep3 lere 35 den aşağı istemiyorlar. 100k km altı fn2 ler 50 nin altına düşüyorken çok bence.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-bursa-da-tek-beyaz-incii/detay
asıl motoru bagajdaymış onun, k20 swap yatıyomuş. öyle duydum ben. fiyatta ondan ötürü olsa gerek.
asıl motoru bagajdaymış onun, k20 swap yatıyomuş. öyle duydum ben. fiyatta ondan ötürü olsa gerek.
oda bişeymi d16 bayır çıkarken çekişten düşünce bi tuşla k20 devreye giriyomuş :D:D
aaaa öyle deme spoonlar filan eder kesin:p:hahaha:
DogukanB
01-07-2010, 16:43
bu ilanı bi kere daha böyle bi konuya koyduğumda biri yazmıştı o araba da ne kadar modifiye var biliyomusun diye başlamıştı ben sandım all motor felan bi liste yaptı
ön tampon eki
arka tampon eki
jdm far
jdm stop
jdm ızgara
charger la bişey vardı oda vardı :D
tamam maşallah çok güzel olmuş da incik cincikle arabanın değerine 10 katmak da nedir ya :D
b series ölmez abi az kaldı yakında çok daha değer kazancak ;)
Neden değer kazanıyolar ?
30-35 bin falan mı olacak ?
yok atmosferik b serisi ile neler geçileceği görülcek te ondan ;)
yok atmosferik b serisi ile neler geçileceği görülcek te ondan ;)
Turbo B serisi ile neler geçileceği çok kez görüldü, ama piyasayı etkilemedi ?
biz tr nin en dolu atmosferik b serisini yapalım etkiler etkilemez kısmet diycez :D
biz tr nin en dolu atmosferik b serisini yapalım etkiler etkilemez kısmet diycez :D
İzmir´deki laci Vtec´i hatırlatırım. Yapılalı çok oldu ama piyasa hala aynı. :)
Yeter artık modası geçsinde azda biz binek, nedir bu yahu :D burdan vteccilere sesleniyorum,tayyara geçin :D
bugun geldi muayeneye bi tane laci zır stock 156binde vti.
50küsür yasında gözlüklü bi amca kullanıyodu hemen foto cektim telde koyarım bosaltınca :)
bende 2000 senesiydi kız oğlan kız hb vtec'e arkadan çarpmıştım :D
israil yapmaz sizin yaptığınızı :D:D
Yeter artık modası geçsinde azda biz binek, nedir bu yahu :D burdan vteccilere sesleniyorum,tayyara geçin :D
aynen güzel düşüncelerinize katılıyorum :D
Şimdi, şu aracın şasesi düzgünse, motoru sağlıklıysa alınmaz mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-96-orjinal-sade-vti/detay
Yoksa illa 28 mi vermemiz gerekior ? (Veren çıkarsa tabi) :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-isine-gelene-bulunmaz-vti/detay
Şimdi, şu aracın şasesi düzgünse, motoru sağlıklıysa alınmaz mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-96-orjinal-sade-vti/detay
Yoksa illa 28 mi vermemiz gerekior ? (Veren çıkarsa tabi) :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-isine-gelene-bulunmaz-vti/detay
arkadaşım sana ne vtec alamıyosun diye niye çamur atıyosun arabalara :ofk:
arkadaşım sana ne vtec alamıyosun diye niye çamur atıyosun arabalara :ofk:
106´ların piyasasını yükseltmek için. :p
en sonunda banada aldıracaksınız en bebeğinden bi ftek vurduracaksınız duvardan duvara :hehe:
en sonunda banada aldıracaksınız en bebeğinden bi ftek vurduracaksınız duvardan duvara :hehe:
muştu bey siz alamancısınız, japon almayınız lütfen :D
Senin vurmana gerek yok abi, elin değsin yeter. Elbet pert olur o araba. :hehe:
106´ların piyasasını yükseltmek için. :p
:hehe: şaşırmış bunlar ya :)
Ahmetfikri
01-07-2010, 21:21
öle deme muştu abi en kral hb eg civic yapmış adam ;)
edit öle almıştı galiba:D
:hehe: şaşırmış bunlar ya :)
Attığım ilk linkdeki arkadaş hariç. :D
alamancı olduğumuzu capon pert ederek gösteriyoruz zaten :D
Senin vurmana gerek yok abi, elin değsin yeter. Elbet pert olur o araba. :hehe:
bakınız imhotep fitek :hehe:
öle deme muştu abi en kral hb eg civic yapmış adam ;)
edit öle almıştı galiba:D
yok la el emeği göz nuru o araç ;)
yok la el emeği göz nuru o araç ;)
Bizim buralarda görüorm abi onu hala, nasıl pert olmadı o hayret ? :D
Bizim buralarda görüorm abi onu hala, nasıl pert olmadı o hayret ? :D
kanka kaç tane kaza yaptı benden sonra ben sayamadım :D :D
ben 3 kere motor yaptım bi o kadarda ankarada yapıldı :D
alamancı olduğumuzu capon pert ederek gösteriyoruz zaten :D
)
bilinçsiz avlana avlana nesli tükeniyo japonların :D
kanka kaç tane kaza yaptı benden sonra ben sayamadım :D :D
ben 3 kere motor yaptım bi o kadarda ankarada yapıldı :D
O kadarını bilmiorum da sonu yakın gibi o zaman. Lanet bulaşmış bi kere ona. :D
İyi yürüyodu ama. :cool:
Sefa_vts
01-07-2010, 21:33
aynı arabadan biri kazalıysa diğeri düzgünse arada bi tane daha kazalı parası mı oynar arkadaş ?
O zaman kazasız ferrariler 200.000 tl ye giderken kazasızları 100.000 tl ye gitsin örneğin herkes kaza yapsın herkes ferrari alsın ahhaha :D
tursurayn
01-07-2010, 23:45
Kendileri zır stok sahibi 50 55 yaşlarında :) araç 97 169 binde Orjinal bi araç sonruff a baksanızya :D ama hiç sorma fırsatım olmadı acaba satarmı?
Bu arada araç antalyada yıllardın 34 plaka ama
http://i647.photobucket.com/albums/uu198/nakayama07/Image309.jpg
http://i647.photobucket.com/albums/uu198/nakayama07/Image308.jpg
bu aracı bir türlü park etmiş halde göremedim gitti ne zaman denk gelsem hareket halinde tarafikde denk geliyor.
her hafta bizim karşıdaki minderci,ye lacivert sedan bir vti geliyor teyze kullanıyor araçta ezikler var kuş pislikleri falan her zman aynı açık otoparkta kalıyor galiba öle yanına gidip soramadım satarmısınız diye ama teyze kullanma şekli sanki araba vtec olduğunu unutmuş gibi açarmı açmazmı muallak :)
DaRkNeSs-
02-07-2010, 01:52
uzak dur japonlardan muştu :D
muştu seni arabama bindirmicem birader ne olur ne olmaz :hahaha::hahaha::hahaha:
Bulut Y.
02-07-2010, 02:07
her hafta bizim karşıdaki minderci,ye lacivert sedan bir vti geliyor teyze kullanıyor araçta ezikler var kuş pislikleri falan her zman aynı açık otoparkta kalıyor galiba öle yanına gidip soramadım satarmısınız diye ama teyze kullanma şekli sanki araba vtec olduğunu unutmuş gibi açarmı açmazmı muallak :)
oyle bi açarki kimsenin haberi olmaz :D
http://www.panzerbaer.de/types/pix/bw_kpz_leopard_1_a5-021_2.jpg
muştu abimize göre bi araç var aslında.. alaman malı leopard 1 :D jantlarda borbete çekiyo biraz.. sağa sola sıkar bunla :D
Kendileri zır stok sahibi 50 55 yaşlarında :) araç 97 169 binde Orjinal bi araç sonruff a baksanızya :D ama hiç sorma fırsatım olmadı acaba satarmı?
Bahsettıgım arac buydu....
Bu yüzden forumdan banlanabilirsiniz.
Bulut Y.
02-07-2010, 11:13
Bu yüzden forumdan banlanabilirsiniz.
puahahahhahaha :D:D:D
2 sene önce kırmızı hb gördüm 90.000'de kirden km yi zor görmüştüm.Plakalıklara kadar orjinaldi :)
Adresi unutmadım alacağım zaman gidicem :D
99 siyah hb var izmirde 115 binde kipada gördüm kız oğlan kız.. plakası bende saklı :)
aslında araştırsak full stock olanlar daha çoktur piyasada..
99 siyah hb var izmirde 115 binde kipada gördüm kız oğlan kız.. plakası bende saklı :)
aslında araştırsak full stock olanlar daha çoktur piyasada..
alsana :) :)
siyah hb le kötü anılarım var.. :)
ben öle bir vti tanıyorum ki :) 2 kez motor yapıldı 5-6 kez sibobları 1-2 kez contası vs değişti ama adam olmadı zaten her vtec açtığında siboplar elinde geri döndü :) bence efsanin kralıydı :eek:
ben yaklaşık 4 sene vtec ilanlarına baktım.Bu sürede içime sinen araba bir kaç tane oldu ama fiyatları çok yüksekti,kendi arabamı satamamıştım falan,bir türlü kısmet olmadı.
Geçen nisan ayında bu araba tam benlik dediğim bir vtec çıktı,ilk sahibiydi ve bayandı.Km'si çok düşüktü hatta düşürülmüş falan diye düşündüm ilk başta arabayı görünce,araştırınca anladım orjinal olduğunu,heryeri orjinaldi:) yalnız bununda fiyatı yüksekti ve benim bütçeyi aşıyordu,arabamıda satamamıştım.
Daha sonra sahibine bir teklifte bulundum kabul etmedi.1 ay sonra aradı,paraya ihtiyacım var teklifiniz hala geçerliyse kabul ediyorum dedi.Ama ben hala arabamı satamamıştım,ama teklifim geçerli dedim :D Bana 20 gün müsaade edin,arabam satılmak üzere falan filan dedim,2 senedir satılmayan arabam bir hafta içinde satıldı hiç ciddi alıcı olmamasına rağmen:D bende üstünü tamamlayıp vtec'e kavuştum:)
ben yaklaşık 4 sene vtec ilanlarına baktım.Bu sürede içime sinen araba bir kaç tane oldu ama fiyatları çok yüksekti,kendi arabamı satamamıştım falan,bir türlü kısmet olmadı.
Geçen nisan ayında bu araba tam benlik dediğim bir vtec çıktı,ilk sahibiydi ve bayandı.Km'si çok düşüktü hatta düşürülmüş falan diye düşündüm ilk başta arabayı görünce,araştırınca anladım orjinal olduğunu,heryeri orjinaldi:) yalnız bununda fiyatı yüksekti ve benim bütçeyi aşıyordu,arabamıda satamamıştım.
Daha sonra sahibine bir teklifte bulundum kabul etmedi.1 ay sonra aradı,paraya ihtiyacım var teklifiniz hala geçerliyse kabul ediyorum dedi.Ama ben hala arabamı satamamıştım,ama teklifim geçerli dedim :D Bana 20 gün müsaade edin,arabam satılmak üzere falan filan dedim,2 senedir satılmayan arabam bir hafta içinde satıldı hiç ciddi alıcı olmamasına rağmen:D bende üstünü tamamlayıp vtec'e kavuştum:)
işte size nasipmiş..güzeldi :)
VteC_MaNiaC
02-07-2010, 14:28
ahahah :D abi ciddi ciddi forum okuyorum tek mesajla yarıosun beni :D
VteC_MaNiaC
02-07-2010, 14:32
bissürü yapıldı alışılmadık bi durum değilki bu :)
bissürü yapıldı alışılmadık bi durum değilki bu :)
bizimki biraz daha agresif atmosferik olcakağı kesin
clıosport_ph1
02-07-2010, 19:24
konu çok ilgi çekici :D
yaklaşık 1 saattir okuyorum
okadar çok vti varki piyasada düzgün olarak imkansız diyebilirim
bu konuyu görmeden önce 45-50 yaşlarında kullanan farklı vti olarak en az 10-12 kişiyi gördüm hiç önünü kesip altından almak aklıma gelmedi :)
bizim rs lerden bukadar az olması gerçekten kötü
99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli
99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli
haahhahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha bu çok efsane oldu haahhahahahaahah:D
bunu da imza yapmak lazım :)
Böylesine büyük günahlarınızı bu forumda paylaşmayın lütfen...
:D
yaşlı bir doktorda var vtec tatillerde çanakkale civarına gidiyor.aracı sıfır aldığını biliyoruz arkadaşımın babasıda doktor. arkadaşıma vtec bakarken aradık adamı eşi çıktı, adam vtec için aradığımızı anlayınca telefona çıkmamıştı.. :D
onurdestan
02-07-2010, 21:44
etilerde beyaz sedan vtec var 45 yaşlarında bi adamla ailesiyle beraber biniyor babası annesi çoluk çocuk vs araba orj beyaz arasan bulunmaz yerinide biliyorum not bırakmak lazım :)
DaRkNeSs-
03-07-2010, 01:08
siyah hb le kötü anılarım var.. :)
anılarını biliyorum
i know what you did last summer :D
vtec loves elektrik direği :D
şaka bi yana kardeşim,o zaman seni tanımıyordum,arabayı pro serviste gördüğümde direk ölü mü ağır yaralı mı diye sormuştum :eek: burnu kanamadan çıktı dediklerinde anladım senin vadenin daha dolmadığını :)
allah doldurmasın...
Adamı taşlarlar :ofk: :hahaha::hahaha::hahaha:
Yukarıda genç yaşta kötü yola düşmüş bir fitek görüyoruz :hahaha::hahaha:
tursurayn
03-07-2010, 02:09
bahsedilen aracın bulunulan mevkisini tam olarak nerede bilen varmı:soru:
tursurayn
03-07-2010, 02:18
bu aracın sahibini bi bulabilirsem benim için hayırlı bi kısmet olacak.
bahsedilen aracın bulunulan mevkisini tam olarak nerede bilen varmı:soru:
Abı valla aracı bende sızın gıbı trafıkte goruyorum...Durup bı konusmak nasıp olmadı...
Takıp edılırse alınır ama adam satmak ıstemıyor galıba...Bu konuda ole bı muhabbet gecmıstı...
Birtane 99 kum grisi vtec biliyorum sene 2001 maltepede 350 metre takla atıp ters gitti kilometre daha 49.000 deyken :) ilk sahibinde
Eray Yümsel
03-07-2010, 09:06
Birtane 99 kum grisi vtec biliyorum sene 2001 maltepede 350 metre takla atıp ters gitti kilometre daha 49.000 deyken :) ilk sahibinde
sonuç olarak ?
fok balıkları hala çok yanlız :D
SekoLive
03-07-2010, 09:06
amacada makyajlı kasasıda :D :D çok iyi olmuş bu :D
Xenomorph
04-07-2010, 19:37
Bir Tane De Ben Gördüm Plakayı Aldım Geçenlerde Bayan Kullanıyordu 55 Yanaklı Tamponları Dökülüyor Kaporta Ve Boya Orjinal Gibi Duruyordu Resmen Bayan Kullanmış :D
Beyaz Sedan :(
nakayama
04-07-2010, 19:45
bu aracın sahibini bi bulabilirsem benim için hayırlı bi kısmet olacak.
Ben biliyorum nerde durduğunu ama söylemem :p :D Alınca 1 tur verirsen söylerim :D :hahaha:
bende geçen gün 1 tane VTEC gördüm a.. g*tü dağıtmıştı , bu insanlık ayıbına dur demek isterdim ama fırsat olamdı işte ...
coolvtec
04-07-2010, 22:19
izmirde bir örtmen var, 40 yaşında, 5-6 yıldır laci sedan viteğeee biniyor. yine bir tane laci sedan daha var, onuda 40 yaşlarında kısa saçlı bi amca kullanıyor... :D:D:D
ecthelion
04-07-2010, 22:29
o amcalar nerde acba merak ediyorum :) vtec sahibi amcalar :))))))
vtec sahibi dedeler'in linkini pm attım.
vtec sahibi dedeler'in linkini pm attım.
:hehe: :hehe: :hehe: off koppp :D:D:D:D
izmirde bir örtmen var, 40 yaşında, 5-6 yıldır laci sedan viteğeee biniyor. yine bir tane laci sedan daha var, onuda 40 yaşlarında kısa saçlı bi amca kullanıyor... :D:D:D
öğretmen ve vtec i enteresaaan :D
onun cocugu da derki ben memur cocuguyum... :D
(muhakkakki vardır aramızda aılesı memur olan. eski donem lafıdır memuruz zor gecınıyoruz olayı.. diye soledım yanlıs anlasılmasın..)
nakayama
05-07-2010, 14:10
Bugün konuştum sahibiyle 10 dk başının etini yedim adamın banamısın demiyo :D Abi aracı sat daha iyisini alırsın eski araba ben böyle kırmızı tek kapı honda arıyorum ciddiden alıcam değeri neyse veririm fln dedim satmıyorum genç olmaz dedi :D
JumboAli
05-07-2010, 14:22
Oretmenı bılıorum turkıyenın en hızlıları arasında denılıyor vtecı ıcın :rolleyes:
Murat Süslü
05-07-2010, 16:18
antalyadan vtec aldık :) geçen ay gerçekten çok entresan bi araçtı :D araba daha leylek 98 model 140 binde tavan hariç boyalı yay yok camlı 3d stopları var ilk çıkan angellardan var ve arka bagajında kocccaman bi spoiler var :D orjinallik böyle bişey işte :D
antalyadan vtec aldık :) geçen ay gerçekten çok entresan bi araçtı :D araba daha leylek 98 model 140 binde tavan hariç boyalı yay yok camlı 3d stopları var ilk çıkan angellardan var ve arka bagajında kocccaman bi spoiler var :D orjinallik böyle bişey işte :D
Gri 98 HB degılmı?? nekadara aldınız ? acaba merak edıyorum ....
Buarada sanıldıgı kadar masum bır arac degıl...
arabanın rengi yeşilmiydi?
Murat Süslü
05-07-2010, 17:01
Gri 98 HB degılmı?? nekadara aldınız ? acaba merak edıyorum ....
Buarada sanıldıgı kadar masum bır arac degıl...
aynen gri 20.500 dü galiba yakın bi abim aldı çünkü
sanıldı kadar masum bi araç :) cıncığına kadar araştırttık serviste ampulüne kadar değişmiş araçta değişen yok kız gibi :) sanki vtec 98 senesinde 4x4 çıkarmış :D
sanıldı kadar masum bi araç :) cıncığına kadar araştırttık serviste ampulüne kadar değişmiş araçta değişen yok kız gibi :) sanki vtec 98 senesinde 4x4 çıkarmış :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-1998-model-honda-civic-1-6-vtec-sport/detay
Araç bu mu?
kısa saçlı amcamı :D:D
eet eet bende gördüm bu 2 yaşlı başlı adamı ve araçlarını şimdi hatırladım,şimdi..kipada görmüştük dimi hoca :p:D
dragon07
05-07-2010, 17:52
antalyada okadar çok vitek varki..aa buda vitekmiş diyoruz :)
her cebe her keseye göre viteks var :)
vtecburac
05-07-2010, 19:31
07 HU 504 cıncık deıl:icon13:
şimdi bitanesinin peşindeyim dayı eşine almış aracı 99 siyah cıncık oğlu cıncık makina bu gün araca yakından baktım şok oldum 64 binde:eek::eek: adamın peşindeyim eşi satarız dedi ama dayı ne diycek bakalım fiyat oltakta 17:D dedi hanımı kısmet artık :heyoo:
şimdi bitanesinin peşindeyim dayı eşine almış aracı 99 siyah cıncık oğlu cıncık makina bu gün araca yakından baktım şok oldum 64 binde:eek::eek: adamın peşindeyim eşi satarız dedi ama dayı ne diycek bakalım fiyat oltakta 17:D dedi hanımı kısmet artık :heyoo:
bence alırsan önlerinde fiket aç şok olsunlar :D
lordly_07
05-07-2010, 20:49
[QUOTE=dragon07;1534464]antalyada okadar çok vitek varki..aa buda vitekmiş diyoruz :)
bana şole hiç kazasız yabancıdan türke geçme bi vteks bulsana efecim her keseye göre :hahaha:
tursurayn
05-07-2010, 21:23
Bugün konuştum sahibiyle 10 dk başının etini yedim adamın banamısın demiyo :D Abi aracı sat daha iyisini alırsın eski araba ben böyle kırmızı tek kapı honda arıyorum ciddiden alıcam değeri neyse veririm fln dedim satmıyorum genç olmaz dedi :D
bende dün akşam sahilde gördüm aracın başında tam 2 saat bekledim adamın gelmesi için yaşlı babası vardı yanında adam bugüne kadar bu aracı taliplilerin listesini bile tutuyor neyse adam satmayı düşünmedigini söyle ama ailesi sat diye söyledi ama adam şu an düşünmüyormuş
nakayama
05-07-2010, 21:36
bende dün akşam sahilde gördüm aracın başında tam 2 saat bekledim adamın gelmesi için yaşlı babası vardı yanında adam bugüne kadar bu aracı taliplilerin listesini bile tutuyor neyse adam satmayı düşünmedigini söyle ama ailesi sat diye söyledi ama adam şu an düşünmüyormuş
bugun adamın ayagına kapanmadıgım kaldı tek :D banamısın demedı :D
işlerı zorlastırıyorsunuz :D:D:D
bence alırsan önlerinde fiket aç şok olsunlar :D
sabaha kadar açıp açıp kapıycam :D:D:D
bitane typer gordum siyah orjinal yaslı bi dam kullaniyodu emniyet kemeri takılıydı top sakalliydi ama ters yoldan dikkatimi cekti plakasini alamadim. efsane vtec hikayeleri sanirim 19 sayfada bitti burdan typer lere devam edelim oda civic sonucta:)ama gordugum arac gercek dun gordum.
dragon07
06-07-2010, 11:02
[QUOTE=dragon07;1534464]antalyada okadar çok vitek varki..aa buda vitekmiş diyoruz :)
bana şole hiç kazasız yabancıdan türke geçme bi vteks bulsana efecim her keseye göre :hahaha:
http://bigassmessage.com/812c0
:heyoo::heyoo:
Arkadaşlar öncelikle şu yaş işine bir sınır koyalım. 45-50 yaşlarında amca dediğiniz adamlar. Aslında amca falan değiller. Ben 41 yaşımdayım ve doluşa gelirsem anaaaaaa amca açtı gitti dedirttirebilirim :) O gördüğünüz 45-50 likler sadece aile yükünü omuzlarına almış ama hala hobilerinden kopamamış kişiler. Onlar her ışıktan ışığa basmazlar ama uzun yolda senede bir kere tatile giderken çift yönlü yolda düzlükte, boşluğu görünce sola çıkıp 7400 çevire çevire dil dışarda giderler.İşte bu onlara yeter. Kendimden biliyorum.
Benim vtec hikayem de şöyle 98 ies ye binerken sedan vti araştırmaya başlıyorum. Gaztede bir ilan görüyorum. Arıyorum, 97 kırmızı sedan vti, sağ tarafa boyalı diyorlar. Mersin emniyet müdürünün arabasıymış. Burda müteahhit arkadaşına bırakmış sat diye. Neyse boyalı arabaya o zamanlar sıcak bakmadığımdan akşam üstü öylesine gidiyorum bakmaya. Fena durmuyor. O zamanlar bar honda Hüseyin pek revaçta ona götürüyorum ertesi gün. Bakıyoruz değişen yok. Sonuçta 15.500 e alıyorum. İki tane arabam oluyor biri beyaz biri kırmızı :) beyaz ies yi 15.000 ne bir haftada satıyorum. Yani 500 lira üste vti sahibi olmuşum. Aracı kullandıkça nasıl güzel bir iş yaptığımı anlıyorum. Hele ertesi sene tam bir vti patlaması oluyor bizim arabalar 20-24 bandında satılıyor. İyi kar yaptım diyorum içimden satıcam satamıyorum. Alışkanlık yapıyor. Hatta bir ara Aybek vardı o zamanlar tampona havalandırma açanların başında gelirdi. Bende açıyorum bir havalandırma. B20 Çakmakta olmuş moda. Diyorumki herkese B20 yaptık. Mertcan ile Utku kaputu açmak için o seneler az uğraşmamışlardı. :) Şimdi 500 e ne veriyorlar? Ben vti aldım 500 e :)
İşte 500 e vtec;
http://img.photobucket.com/albums/v208/cimbalto/2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v208/cimbalto/100_13733.jpg
tursurayn
06-07-2010, 11:13
şu anda satmadıgını söyledi ama ne olur olmaz diye numaramı aldı
2 gun once cektım
http://img30.imageshack.us/img30/3001/03072010896.jpg (http://img30.imageshack.us/i/03072010896.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
2 gun once cektım
http://img30.imageshack.us/img30/3001/03072010896.jpg (http://img30.imageshack.us/i/03072010896.jpg/)
araç izmir plaka mı abı?
CinAli_06
06-07-2010, 12:58
valla benimde ankarada bildiğim ikitane kırmızı sedan vti var biri ümitköyde duruyor hep aynı köşede mesa nın karşısındaki villaların orda rengi solmuş orj honda spoilerleriyle merak ediyorum sahibini nasıl biri diye ne zaman gitsem araba ya aynı köşede yada tam karşısındaki köşede duruyo.
ötekide bir askerin büyük ihtimal genel kurmayın orda duruyor içerdeki otorparkta. bi kaç sefer kuzenin yanına gittiğimde gördüm.orjinal spoilerli cam vizörlü
Arkadaşlar öncelikle şu yaş işine bir sınır koyalım. 45-50 yaşlarında amca dediğiniz adamlar. Aslında amca falan değiller. Ben 41 yaşımdayım ve doluşa gelirsem anaaaaaa amca açtı gitti dedirttirebilirim :) O gördüğünüz 45-50 likler sadece aile yükünü omuzlarına almış ama hala hobilerinden kopamamış kişiler. Onlar her ışıktan ışığa basmazlar ama uzun yolda senede bir kere tatile giderken çift yönlü yolda düzlükte, boşluğu görünce sola çıkıp 7400 çevire çevire dil dışarda giderler.İşte bu onlara yeter. Kendimden biliyorum.
Benim vtec hikayem de şöyle 98 ies ye binerken sedan vti araştırmaya başlıyorum. Gaztede bir ilan görüyorum. Arıyorum, 97 kırmızı sedan vti, sağ tarafa boyalı diyorlar. Mersin emniyet müdürünün arabasıymış. Burda müteahhit arkadaşına bırakmış sat diye. Neyse boyalı arabaya o zamanlar sıcak bakmadığımdan akşam üstü öylesine gidiyorum bakmaya. Fena durmuyor. O zamanlar bar honda Hüseyin pek revaçta ona götürüyorum ertesi gün. Bakıyoruz değişen yok. Sonuçta 15.500 e alıyorum. İki tane arabam oluyor biri beyaz biri kırmızı :) beyaz ies yi 15.000 ne bir haftada satıyorum. Yani 500 lira üste vti sahibi olmuşum. Aracı kullandıkça nasıl güzel bir iş yaptığımı anlıyorum. Hele ertesi sene tam bir vti patlaması oluyor bizim arabalar 20-24 bandında satılıyor. İyi kar yaptım diyorum içimden satıcam satamıyorum. Alışkanlık yapıyor. Hatta bir ara Aybek vardı o zamanlar tampona havalandırma açanların başında gelirdi. Bende açıyorum bir havalandırma. B20 Çakmakta olmuş moda. Diyorumki herkese B20 yaptık. Mertcan ile Utku kaputu açmak için o seneler az uğraşmamışlardı. :) Şimdi 500 e ne veriyorlar? Ben vti aldım 500 e :)
İşte 500 e vtec;
500' e vtec ne güzel yaa:D
valla benimde ankarada bildiğim ikitane kırmızı sedan vti var biri ümitköyde duruyor hep aynı köşede mesa nın karşısındaki villaların orda rengi solmuş orj honda spoilerleriyle merak ediyorum sahibini nasıl biri diye ne zaman gitsem araba ya aynı köşede yada tam karşısındaki köşede duruyo.
ötekide bir askerin büyük ihtimal genel kurmayın orda duruyor içerdeki otorparkta. bi kaç sefer kuzenin yanına gittiğimde gördüm.orjinal spoilerli cam vizörlü
Ümitköydeki hala yatıyormu ya :D Arabanın içi tozdan gözükmüyordu renk tam cingene pembesiydi :)
CinAli_06
06-07-2010, 14:05
Ümitköydeki hala yatıyormu ya :D Arabanın içi tozdan gözükmüyordu renk tam cingene pembesiydi :)
en son yaz başında görmüştüm tam sedefli olmuştu ışık gören çamurluk köşeler pempe altlar kırmızı :D ama on numara orjinal bir araba. hea bide geçen bi teyzede 99 makyajlı kasa hb gördüm orj garip bi spoilerle birlikte yol alıyordu.
CasabLanca
07-07-2010, 07:56
dün ankara çıkışı otobanda giderken yeşil bir vti gördüm zır stock tai kavşağından döndü büyük ihtimal taide birinin
plakası 06 bp 126
araç izmir plaka mı abı?
2 gun once cektım
izmirse
göztepedeki sanırım...
2 hafta once gordum..
bu ustundeki ruzgarlıgın daha buyugu varmı arkadaslar orjinal olarak. (bilmedigimden soruyorum)
(eger varsa dedigim arac olmayabilir.)
typer kanattır o sonradan takmış.
by serçe
07-07-2010, 12:24
arkadaşlar azönce haber geldi 68 yaşındaki meşur amca ölmüş :D aslında o amca bu işi yapıyo alıyo 300bnde vtı indiriyo 80bine devam :D
rodajcı amca :D:D diyelim biz buna
Ö.öztüRk
07-07-2010, 14:06
Çıkarsak Vtecleri yattıkları yuvalardann :)
Ludacris
07-07-2010, 14:15
Thunder abi hikayen çok güzel.
o paralara benim bile bulmam imkansız :D
Çıkarsak Vtecleri yattıkları yuvalardann :)
imzayı biraz daha büyük koyabilir misin ? çok hoşuma gitti wallpaper yapıcam
uludağ üniversitesinde, iibf fakültesinin önündeki otoparkta görüyordum bazen kırmızı sedan vtec. araç sadece biraz yere basılmıştı, diğer her şeyi orjinal görünüyordu. o dohc vtec etiketleri bile ilk günki gibi tazecikti :D çok yakından inceleme fırsatı yakalayamadım bir türlü, çünkü ne zaman görsem vteci sevgilim yanımda oluyordu, gidip bakamıyordum :D inş. mezun olmamıştır sahibi bu sene de, seneye gene görürüm :D
uludağ üniversitesinde, iibf fakültesinin önündeki otoparkta görüyordum bazen kırmızı sedan vtec. araç sadece biraz yere basılmıştı, diğer her şeyi orjinal görünüyordu. o dohc vtec etiketleri bile ilk günki gibi tazecikti :D çok yakından inceleme fırsatı yakalayamadım bir türlü, çünkü ne zaman görsem vteci sevgilim yanımda oluyordu, gidip bakamıyordum :D inş. mezun olmamıştır sahibi bu sene de, seneye gene görürüm :D
4 senedir ordayım hiç denk gelmedi , plakasını hatırlıyormusun ?
Her sabah Selimiye-Çiçekçi de gri HB 99 vti görüyorum araç 120000 de ve full orj. Plakasını yazıcam yarın buraya ama bu efsana değil gerçek :D
kanashibari
07-07-2010, 16:04
Bilmiyorum efsane diye geçermi diye bende yazayım bir tane vtec arıyordum ies i mi sattıktan sonra bursa da 3 tane belirledim kriterlerim sabitti sedan olacaktı bu yüzden kitlendim bu 3 seden üzerine bir tanesi yeşildi diğeri gri sonuncusuda beyaz yeşili yakaladım önce araba çok orjinal görünüyordu dışardan sonra arabayı yakından incelediğimde bir kaç parçasında değişim olduğunu gördüm ve fiyat konusunda benim bütçemi aşan rakamlar söyledi 25 gibi daha sonra beyazı denk getirdim peşinden kovalaım yakaladım durdurdum :) dedim satıyormusunuz yok falan dedi muhabbete koyulduk dayı yaşlı başlı ama arabasının her vidasını biliyor ve meraklı biriydi satarım dedi ama şimdi değil ne düşünürsünüz dedim fiyat olarak 23 gibi bir rakam verdi. En komiği gri olandı arabanın camına kartımı bırakmıştım geri dönen olmadı sonra bir arkadaşım bu arabayı denk getirmiş ve sahibinin telefonunu bana verdi müsait olduğum bir günde arkadaşımla beraber gittik yanına arabam çok orjinal dedi hiç bir sıkıntısı yok dedi ve başladı saymaya sol kapıya motor çarptı kapı değişti arkadan bir gün sanayideydim bir araba duramayıp geldi vurdu bagaj değişti çamurluklar boyandı dedi sonra arabayı ben komple boyattım dedi fakat nedense araba hiç boyanmış gibi durmuyordu taksici boyası gibi boya atmışlardı vernikleri atmıştı bütün kapılarında ve çizgilerinde yakından bakınca belliolan bir sürü sıkıntı vardı :) ama amca çok orjinal olduğunu söylüyordu bakımlarını sordum servise mi götürüyorsun diye yok hayır dedi 60 binde aldım ben bu arabayı ondan sonra sanayide bir tamirciye götürüyorum dedi tabi biz açtık motor kaputunu motorunu falan dinledik hiç iç açıcı ceğildi :) ama amca hala orjinal diyordu sonra dayı anlatmaya başladı ben satmıyordum fakat artık kızım ehliyet aldı ve ahdı vardı bu arabaya bindikten sonra satarsın şeklidne artık bindi ve satıyorum diye dedim kaç para diyeceksin dedi bu araba vtec dedi bunu açacak yiğit gence ihtiyacı var dedi bu arabanın ben 23 istiyorum dedi bende sadece güldüm :) bazen görüyorum.
hahaha bu araba vtec bunu açacak gence yiğite gerek var.. :):)
Ludacris
07-07-2010, 16:34
o kart olayını bende subaruya yapmıştım gri idi çikinmi çikin bişeydi o zman ufaktık :D
4 senedir ordayım hiç denk gelmedi , plakasını hatırlıyormusun ?
hayır malesef. sürekli görmüyodum zaten, 5 ya da 6 kere gördüm. tabi benim fakülte fen-edebiyat olduğu için ve 2. öğretim olduğum için olabilir. arabayı gördüğüm zamanlar genelde öğlen saatleriydi.
596 adet sedan, 208 adet hb giriş yapmış.
nakayama
08-07-2010, 19:48
1996: 50 adet 3 kapı
1997: 200 adet 4 kapı + 57 adet 3 kapı = 257 adet
1998: 396 adet 4 kapı + 80 adet 3 kapı = 476 adet
1999: 21 adet 3 kapı
1996-1999 Yılları arasında Toplam
596 Adet Sedan 4 Kapı
208 Adet Hactback 3 Kapı
Toplam 804 adet Honda Civic 1.6 Vti modeli satılmıştır.
596 Adet Sedan 4 Kapı
208 Adet Hactback 3 Kapı
+ olarak 478 tanesinin pert kaydı vardir.
nakayama
08-07-2010, 20:04
+ olarak 478 tanesinin pert kaydı vardir.
O doğru bak :icon_tup:
Bulut Y.
08-07-2010, 20:15
1i bende :P :D:D
596 Adet Sedan 4 Kapı
208 Adet Hactback 3 Kapı
işte o hactback lerden birine çarpmıştım ben:D
nakayama
08-07-2010, 20:21
işte o hactback lerden birine çarpmıştım ben:D
Bide söylüyorsun 1 ini sen pert ettin ozaman :ofk::ofk:
Bide söylüyorsun 1 ini sen pert ettin ozaman :ofk::ofk:
yok araç pert olmadı:D..komple bagaj kapağı,tampon,cam fazla bişey yoktu..çamurluklara falan bişey olmadı..paramparça da olsa umrumda değil önemli olan bana ve diğer araçtakilere birşey olmaması :)
İşte 500 e vtec;
ben bu arabayı hatırlıorum ya mersınde tolga dıe bırısındeydı bı aralar sora gerı satıldı :) al benısı olan bır arabaydı yanılmıorsam :)
CinAli_06
11-07-2010, 14:38
konuyu bi hortlatayım bugün şehitlik buluşması sonrası beşevler bpden içinde bir bayan yeşil bi vti gördüm bebek gibiydi bc gc mi öyle bi plakası vardı yeşildi :D
gördüğün araç bu olabilir mi acaba :soru:
http://img193.imageshack.us/img193/7539/dsc03489w.jpg
Cuma günü çayyolunda göksukentmiydi ırmakkent mi yeşil hb vardı rengi solmuş orjinaldi :)
scream3057
11-07-2010, 16:23
ne vtecler varmış meğer günyüzüne çıkmamış :) ...
ataturk parkindan sonra soldaki pastanenin orda durur bolca kendisi :)
(garagehonda alıntı)
[*IMG]http://img35.imageshack.us/img35/5363/18072010115.jpg[/IMG]
[*IMG]http://img215.imageshack.us/img215/2426/18072010116.jpg[/IMG]
[*IMG]http://img841.imageshack.us/img841/4298/18072010117.jpg[/IMG]
[*IMG]http://img188.imageshack.us/img188/8819/18072010118.jpg[/IMG]
[*IMG]http://img832.imageshack.us/img832/7383/18072010119o.jpg[/IMG]
[*IMG]http://img411.imageshack.us/img411/9649/18072010120.jpg[/IMG]
arkadaslar gecen hafta sonu marmara adasından tekirdağa roro ile gecerken bu amcamı ve arabayı gördüm ve benim bittiğim an oldu. amca benim resimleri çektimi farkedince şöle bi tebessüm etti ve dediki senin gibi cok kişi bu arabanın eetrafında bole dönddü ve cok soru soran oldu dedi.
ben sorduk ça amcam cvp verdi
ewet arkadaşlar araç 1996 model orjinel 98 bim km bir vti ve de hp şaşırmamak mümkün değil en entrasan yönü amcam bu aracın ilk sahibi :'( :'( :'( :'( :'(
amca dedim vtec acıyomu cok gaza basınca direksiyonu tutamıyom dedi yaaa :( :( :(
dayının telefon var mı aceb :D:D
Satarmıymıs?
boya bile yoktur valla bunda... maşallah.
SekoLive
21-07-2010, 09:07
sabah arabayı gördüm yaklasık 10 gündür yerinde yoktu :) satıldı sanırm diye düşünürken sabah gördüm ve burdaada fotoları olnca bi tatil yaptığını çözdüm :D fotolarda sanki çok yıpranms gibi çıkmıs ama inanın fotolardakinden daha iyi daha orjinal bi vti :)
RottingChrist
21-07-2010, 09:25
Etiler, Dünya göz hastahanesinin iki sokak altında site otoparkında duran kırmızı sedan vti vardı. Sahipleri iki kız kardeş ve araç 42.000 km deydi. Bir arkadaşım vti ne olduğunu bilmediği halde aracı almaya niyetlendi bir ay kredi peşinde koştu ve bir gün laf arasında bana bahsetti aracı görmek için gecenin 2 sinde gittik araç satılmış. Ankaradan gelen iki bebe 17.000 liraya almışlar. Aylarca rüyalarıma girdi 307 cupe mi satıp SI aldım ben de :(
StyleALP
21-07-2010, 09:37
Amca bombasın ya. :D Bindir aileyi aç Sunroof 'u. :D
SULTANOGLU
21-07-2010, 10:03
bu konu sayesinde benimde efsane vtec anım oldu auhahuahu :D dün o kır saçlı 45 50 yaşındaki standart vtec e binen amcalardan biriyle karşılaştım :D beyaz sedan vtec e biniyordu fotosunuda çektim akşam koyarım buraya plakasını aldım hahuau takıntı olmuş buraya gire gire :D
kır saçlı vtec e binen amcalardan çok az kaldı onlardan görünce heycanlandım :(
::ZaFeR::
21-07-2010, 19:08
Vtecci amcalarımız çoğalıyor :D
bende bahçelievlerde lacivert sedan vtec gördüm içinde amca denilecek yaşta yaşlı olmayan bi abi vardı full stock araba biraz bakımsız ve arkadaki 1.6VTİ yazısnın 1 yazan kısmı kırılmış bilginize :D
dayımda vardı bı vtec ama aracın basmaktan anası ağlamıstı dedem arada kahveye gıdıyodu onla gencın bırı görmus bu amca anlamaz dıye sat demıs bunu sen temız bakmıssındır dedemde tmm demıs oğlum ozmnın parası ıyı bı fıyata kakalamıs :D
serdar_07
22-07-2010, 17:11
acaba ilerdede sunrof lu die bi araç alıp bilmediğimiz bi özelliğinden dolayı bu durumlara düşücez mi :D
efsane olarak nitelendirebilecek bence eh vtec vardı. tuzla'da görüyordum aracı. kırmızı çok fena gidiyordu. sonrasında otoban'da dip gaz aklımı alan u vtec (41 u 4686) i gösterebilirim. ok gibiydi. şimdi vti kullanıcıları maşallah araçlarına çok özen gösteren titiz ve kaliteli kişiler. o yüzden hepsi efsane olmaya aday.
bursa efsanesi bence JL vtec :) ademsezer in eski aracı Turboydu
SekoLive
12-10-2011, 12:51
efsane vtec kimdir , kimindir değil; efsane vtec hikayelerinizi paylaşın demişler konuyu kavga gürültüye döndermeyin :D
şöyle bi amca bulsam bende :D
amcayı bulduk ama alamadık :hehe:
haziranda , izmirden arabayı alıp geri dönerken bitane amcayla karşılaştık p.o. benzinlikde mavişehire yakın olan yerde. kubilayla girerken benzinlğe makarasına aa vtece bak dedik :D sonra yanaştık gözler direk arka disklere gitti arkada disk var :D sanrufda okey araç ciden vtec cıktı içinde yaşlı bi teyze bekliyordu sonra sahibi amcamız geldi kısa boylu yaşlı bi amcaydı tahminen 60-70 yaş arası :D normalde soramayız gittik amca arabayı satmayı düşünürmsün dedik hatta kubilay abarttı bu biraz genc işi satarsanz alalım dedi amcada bende zaten gencim satmayı düşünmüyorm diyip bizi dumur etmsti :D :D kmsi 90-100binlerde falandı cok cok yüksek deildi.eli ayağı düzgün kırmızı hb 35 plaka üç harfliydi plakası tam aklımda deil terakki honda plakalıkları vardı cok sevimli bi amcaydı arabayı satmasada :)
arkdslar ben topkapı da ataturk cagdas yasam cok programlı lısesınde okumustum
okul mudurunde 1 tane mercedes 1 tanede full orjınal cıllop sedan beyaz vti war.dır belkı hala.
benm lıse boyunca hep gordum o aracı lıse bıttı unvste bıttı flan bazen o tarafa yolum dusunce bakıyorum. son zamanlara kadar arac hep ondaydı. belkı hala duruyordur.
orj. beyaz sedan.. mudurun ismi cahit kartal. ;)
overblack
12-10-2011, 13:36
efsane vtec kimdir , kimindir değil; efsane vtec hikayelerinizi paylaşın demişler konuyu kavga gürültüye döndermeyin :D
haziranda , izmirden arabayı alıp geri dönerken bitane amcayla karşılaştık p.o. benzinlikde mavişehire yakın olan yerde. kubilayla girerken benzinlğe makarasına aa vtece bak dedik :D sonra yanaştık gözler direk arka disklere gitti arkada disk var :D sanrufda okey araç ciden vtec cıktı içinde yaşlı bi teyze bekliyordu sonra sahibi amcamız geldi kısa boylu yaşlı bi amcaydı tahminen 60-70 yaş arası :D normalde soramayız gittik amca arabayı satmayı düşünürmsün dedik hatta kubilay abarttı bu biraz genc işi satarsanz alalım dedi amcada bende zaten gencim satmayı düşünmüyorm diyip bizi dumur etmsti :D :D kmsi 90-100binlerde falandı cok cok yüksek deildi.eli ayağı düzgün kırmızı hb 35 plaka üç harfliydi plakası tam aklımda deil terakki honda plakalıkları vardı cok sevimli bi amcaydı arabayı satmasada :)
dediğin plaka 35 hru bende kovalamıştım otobanda :D
SekoLive
12-10-2011, 13:38
abi hrj gibiydi yaw u olarak deilde hrj olarak hatırladım simdi :D dediğin araç olabilir
overblack
12-10-2011, 13:39
aynen abicim hrj sanırsam ;)
nakayamanın eski arabası cep 50 diyorum :D
Alıcam bi tane değişensiz vtec.. Kilometreyi 120.000 yapıcam.. Sora babama vericem 1 hafta dolaşsın.. Satarım 25'e.
Arkadaşlar konu'yu hortlattım kusuruma bakmayın ama 3 sene önceki muhabbetler hala aynı :) Bence vtec muhabbetlerini burada yapalım, araç sorgulamalarını VTI sorgulamalarında devam etsin :)
aliburma
08-11-2013, 10:30
ben bi heyecanla alıp gelmişim, hanımı kantinin önünden almak için bekliyorum. hanım elinde poşetlerle geldi "ben binmem bu külüstüre" dedi. öyle kalakaldım. o an yıkıldım resmen :D
arkadaşımda, şu balıkkesir den çıkma şimdilerde 41 ay plakalı zır stock 125 binde 98 sedan beyaz vti mevcuttu. 1.5 parca boyalı. Konuya giriyorum, ismi lazım degil, bir yerde, bize kendini pazarlamaya çalışan bi kız, çıkışta, vtec i görünce salak yapıp kaçtı gitti. Orda hayatımızın mallıgını yaşayıp, al işte sana " 30 bin tl " lik vtec dedirtti. Aynı paraya bi 320Ci olsa böyle olmazdı :))
kız arabayı gördü ilk mallık yaşadı. Bmw falan bekliyodu. Arka kapıyı açtı tabii, ÇATT ÇUTT sesler, orda bitti zaten olay :)) arkadaslar, gitmem lazım dedi, kaçtı gitti :))
potter744
08-11-2013, 11:47
En güzellerinden birisi benim sanırım hb vti cok fazla binemiyordum bircok gun arkadaslarım benı arıyordu abi geri gelip bizide alırmısın bizde gezeliim seninle yada abi sanırım baban arabanı kacırmıs :) haberin olsun ana yolda sıkıyordu regulator senfonısı seklınde yada abi saclarımı boyattın senın arabada beyaz saclı bırısı vardı diye arıyan cok olmus ben yurt dısındayken yada unıversıtede okurken guzel gunlerdı
arkadaş 3 yıl önce neler konuşuluyordu bak oldu :)
geçen e-5 te bostanvı köprüsünün altında gördüm kırmızı bi hb bi abla kullanıyodu gözümüz alışmış basık araçlara araba sanki havada gidiyo gibiydi o derece yüksek :D
volume81
08-11-2013, 15:06
bigün ek sedan coupe ile gidiyoruz 1-2-3-4-5 hep sarıyor baktık k20 koymuşlar dedim slick lastik alalımda sarmasın
sonra bir baktım arabanın hali bu
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1272224_734201669930671_1403870698_o.jpg
Benim Honda değil ama olsun yinede efsane kelepirlerdendi o da.Aracım perte çıkmıştı.Sigortadan para gelicek.Bursa'da oturduğum semtten bir BMW 3.20 E30 Coupe denk getirmiştim.Kafadan kuruyorum 10bin dese acayip uygun olur.İstanbuldayım okulda ordan bir kardeşe rica ettim sorsun diye tanıyormuş.Adam acayip kıl satılık mı diyenleri kovalıyo.Neyse adam satarız demiş.Dedim kaç para onu da sor bi zahmet 7 bin demez mi :D
İlk otobüsle sabah 7 de adamın evin önündeyim.160bin Km. Recaro Klima değişensiz full orjinal 3.20i.
1 ay sonra adam beni aradı abicim arabayı satıcaksan ben alırım 8 bine diye.Bende dedim tamam dayı satarsam haber veririm ama çok sevdim torunlarıma bırakıcam o derece :D şimdi 13-14 desek ayıp olucaktı adama :D
sercanavcı
08-11-2013, 15:34
baba bak bu araba 160 beygir fabrika çıkışı ? isterse 1000 beygir olsun bizim köy yoluna gitmez böle g.tü yere yakın arabamı olur :D
SekoLive
08-11-2013, 15:37
bu arada, aradan 2 sene geçmiş 99 kırmızı nasip oldu :D
bu arada, aradan 2 sene geçmiş 99 kırmızı nasip oldu :D
aa siz vtec mi aldınız acabasıı :D
aa siz vtec mi aldınız acabasıı :D
Ulan herkes aldı şu mereti bi sen alamadın haha :D
SekoLive
08-11-2013, 15:43
Ulan herkes aldı şu mereti bi sen alamadın haha :D
adam aranbasını satsa 2 tane alr bırak simdi gazlamayı :D
Ya bi b.k yapamaz o :D 1.2 tsi ile sağdan yavaş yavaş gezer anca hahahahah hadi satsın da görelim :D
bundan 3 4 sene evvel internette arabalara bakıorum ama sağlam almancıyım şimdi olduğu gibi ama allah hep japon arabalarına binmek nasip etti neyse :) bakıyorum sahibinden o zmanlar turbo kadettim var. 250-300 hp arası bi güçte biraz daha hızlı bişeyler bakalım die vti' ı görmüşlüğüm yok.. Rol Vti var. JaponVsGerman nickli bi abimizde nette bakarken felan Turbo Civic yazan bi ilana girdim masmavi bi honda renk cok iyiymiş dedim. fiyat 35.000 küsürdü 45 e s2000 hala alınabiliyorken :) neyse nasip oldu gittik arabayı almaya istanbul'a Araba B.Aktepe nickli üyenin :) o zman foruma sadece satılık parça vs varmı diye giriyorum alıp satıyorum sadece :D Arabayı arabadan anlayan abilerimize sorduk. Herkes kesin al şöyle al böyle al ben alacaktım sen mi alıyorsun :D tarzında araba içimize sindi bilal abiylede tanıştık cok efendi düzgün birisi araba bindik bak ramazan tehlikeli arabadır biraz hızlıdır felan muhabbet oldu ince ince ilerliyorz Bilal abi bana duydun mu ramazan duydunmu ramazan felan diyor :D neyi abi dedim Hiç ses yok değilmi cok güzel araba dedi :D turbo vtecle sarayiceditti sanırım 20 km hızla gidiyoruz turbo araba söyle araba ısınması için 20 dk bekledim 20 km yi geçmeyip evin önüne gelmiştik :) Araba hala aynı sessizlikte garajda duruyor :D maşşallah iyiki almışım diyorum her bindiğimde
Ya bi b.k yapamaz o :D 1.2 tsi ile sağdan yavaş yavaş gezer anca hahahahah hadi satsın da görelim :D
Huzur Almanda olm ne yapim :D 1.2 TSI ile sapladığım günleri ne çabuk unuttun hahaha :D
valla ep3 parasını gittim golfe verdim, içimde kanayan yara :D