Orijinalini görmek için tıklayınız : efsane vtec hikayelerinizi burda paylaşabilirsiniz :)
ben bunu ilk sahibinden aldım 68 yaşında bi amcaydı ozaman alırken bunu full diye almış dayı kliması felan var diye tam arabayı aldık felan dayı dediki bu arabaya basınca bi yrden sona bişeyler oluyo dedi bende yandan gülüp dayı biz onun piriyiz bakarım bn o soruna dedim moruk öle yani :)
_muhaRRem
18-03-2010, 17:45
o amcalar nerde acba merak ediyorum :) vtec sahibi amcalar :))))))
KuBilaYY
18-03-2010, 17:46
şöyle bi amca bulsam bende :D
68 yaşında adam, valla iyiymiş :D 2007 yılında bizde kız oğlan kız bir vti almıştık doktordu sahibi, adam ölmüştü.satışında sorunlar vardı 13,5 gibi komik bir rakama almıştık 14,5 a f,lan gelmişti satış sorununu halledince. 90küsür bindeydi ve servis bakımlıydı, bi daha öylesi düşer mi bilmiyorum :)
arkadaşlar kaput altı yaprak dolu olan vtı hikayeleri var lütfen paylaşın hatta bi efsane var arka koltuğu hala sıfır alındığı gibi naylon kaplıymış :D
bundan 3-5 sene evvel belki kalmış olabilir ama artık temiz o derece temiz VTI lar kaldığını sanmıyorum.
yine bi dayı varmış 68 yaşında :D onunmuş araba 40bnde 98 model sedan füme renk
valla bizim burda birinde vardı 45-50 yaşları arasında bı amcada koyu yeşil sedan 122 binde satarmısınız dedim satarım dedi fiyat ne kadar düşünüyosunuz dedim 24 e verrim dedi :D amca bizden iyi takip ediyo piyasayı :D
alanya da bi teyzede vardı 50 li yaşlarda lacivert, 07 e 1262 idi plakası sonra jetta almış hatun o vti sedan ı bidaha göremedim ama tertemizdi 65-70 bin km de falandı :)
yazın bitane de full stock sedan gümüş vti görmüştüm gelibolu'da plakasını not etmiştim ama kaybolmuş plaka :)
focus musty35
18-03-2010, 18:07
hehe amcalarda farkına varmıs artık zaten su var o amcalar sızlerın bızlerın 10 15 sene sonrakı hallerımız hıc kımse bılmedıı 167 hp arabayı almaz en azından satın alırken satan adam söler aranın ne oldunu :) eger öle temız kaput altı yapraklı vtı varsa 50 bın tl ıster herhalde :D
2005 civic hb full diye type-r alan amcalar çıkar mı aceba :D
benim yeşil vtec numunelikti :D sahibi yumuşaktı:hahaha: 68 binde aldım adam veya neyse adı :D yanımda oturuyodu bak salih 5000 devirden sonra bu arabaya bişey oluyo servise göster dedi:D ve arka koltuklarının arkasında jelatinleri duruyodu :D hiçbir yeri sökülmemişti
Metin Bilen
18-03-2010, 18:16
bende ist dısından bı amcadan aldım oda aynı sekılde en dolusu dıe almıs zamanında ama amcayı uyandırmıslar servıstekı aradas saolsun..rakamda guzellık olmadı aksıne ben alabilıym dıe 500 fazla verdım.)) ama amca dıodıkı 180 190 yaptım tık yok :)) bende gelırken 235 lerde fılan dım..))) birde amcanın vtec konusunda tek bılgısı bu 160 lıkmıs ondan pahalı dıo dıyorm amca one aynı sekılde yok işte 160 lımış bu dio..))
Bende dün ilk sahibi olan bayandan buldum bir tane araç gri full orjinal onlarda en dolusu diye almışlar aracı kartımı bıraktım satarken arıyacak beni saolsun hanım ablam :)
gokhan07
18-03-2010, 18:24
alanya da bi teyzede vardı 50 li yaşlarda lacivert, 07 e 1262 idi plakası sonra jetta almış hatun o vti sedan ı bidaha göremedim ama tertemizdi 65-70 bin km de falandı :)
yazın bitane de full stock sedan gümüş vti görmüştüm gelibolu'da plakasını not etmiştim ama kaybolmuş plaka :)
alanyadaki lacivert sedan manavgatta kaza yapmıştı daha sonra kazalı şekilde antalya akdeniz sanayisinde görmüştüm
arkadaşlar azönce haber geldi 68 yaşındaki meşur amca ölmüş :D aslında o amca bu işi yapıyo alıyo 300bnde vtı indiriyo 80bine devam :D
alanyadaki lacivert sedan manavgatta kaza yapmıştı daha sonra kazalı şekilde antalya akdeniz sanayisinde görmüştüm
doğrudur , aracı sattılar sanırım toplayıp yada kazalı halde plaka sorgusunda plaka bi pickupta çıkıyodu yanlış hatırlamıyosam :D
ama tertemiz arabaydı yazık olmuş..
ahmetbaha-drs
18-03-2010, 18:54
Benim bildiğim birtane 96 Turkuaz HB var birtanede Hacı amcada Koyu yeşil Sedan full stock,orjinal:) Hatta 96'nın farlar sararmış o kadar orjinal:D Birde siyah duydum emresener'den tarife bakılırsa eski evimin bikaç apartman aşşağısında garajda:D
Xenomorph
18-03-2010, 18:57
bir tane var peşinde oldugum beyaz 140.000binde :) sağ kapı boyalı sadece adamla konuştum pek bi haberi yok heran bir hinlik olabilir :D
yerini yurdunu sölemem :D
JumboAli
18-03-2010, 18:57
Bızım bostanlıda var bıtane sedan gumus Boyası falan yanmıs sureklı yatıo arac. Ara sıra dusunuorum gıdeyım kaldırayım krıkoya calayım jantlarnı bı ozur mektubu yazıp orj ies jantlarını koyıyım dıe :D
http://i40.tinypic.com/21ci05k.jpg
banada bi tane denk geldi tatilci bi amca arkaya eşyaları falan doldurmuş tekirdağ tarafına doğru gidiyodu arabada en ufak bi kusur göremedim adresini araştryorm :D
bu netteki 32 milyarlık vtecin sağlam bi hikayesi vardır bence :) :D
Ben size kendi hikayemi anlatayımda dinleyin.
2003 filan Sİ ımı satmışım VTİ arıyorum sahibinden gazete ne varsa hersabah VTİ bakıyorum gazetede bir ilan 98 hb Civic Modifiyeli!!!
hemen aradım nedir nasıl modifiyeli dediler 160hp mi neymiş dedi galerici Fındıkzadede stopları farklı araba alçak.
Hııımm dedim hemen Maslak efsane hondacı Yüksel ustayı aradım Yüksel abi gelip seni alıyorum Fındıkzadede bir VTİ varmış ya gidip alıcaz yada bir hurdayla karşılaşıcaz.
Çünki söyledikleri fiyata 1.4 alabiliyorsun olay adamlar VTİ tanımıyor modifiyeli civic diyorlar.
Neyse biz yola koyulduk bu arada ben Ataşehirde oturuyorum Yüksel ustayla adrese vardık daha sokağın başından gördüm arabanın duruşu mermi gibi renkli cam basılmış yerde bir VTi Yüksel usta bakmaya başladı arabaya ben bir yandan nedir yüksel usta dedim bunda birşey gözükmüyor dedi sesi dinledi makinenin yatklar sağlam bir sesyok dedi.
Hemen arkadaşımı aradım Salih Bizim eve gidiyorsun Babamdan emanet var onualıcan ve heman Fındık zadeye şu adrese gelicen Salih parayı getirdi hemen parayı saydım arabayı aldım.
Galericilerden biri arkadaşım sen bu arabayı bizden ucuza aldın dimi dedi yok dayı ben plakayı sevdim o yüzden hemen aldım dedim 34 FB 0011 çünki araba galeriye bir alıcak davasına alıcaklı kişi tarafından borca istinaden galeriye bırakılmış.
Buda birinci elden bir hikaye bazı arkadaşlarımız çok iyi bilir.
Low-Rider
18-03-2010, 19:22
1ay önce e5te gri bi hb vti görmüştüm makyajsız kasa son susturucundan yüksekliiğine kadar orjinaldi araba.
İçinde 55li yaşlarda bir çift vardı
overblack
18-03-2010, 19:33
2003 filan Sİ ımı satmışım VTİ arıyorum sahibinden gazete ne varsa hersabah VTİ bakıyorum gazetede bir ilan 98 hb Civic Modifiyeli!!!
hemen aradım nedir nasıl modifiyeli dediler 160hp mi neymiş dedi galerici Fındıkzadede stopları farklı araba alçak.
Hııımm dedim hemen Maslak efsane hondacı Yüksel ustayı aradım Yüksel abi gelip seni alıyorum Fındıkzadede bir VTİ varmış ya gidip alıcaz yada bir hurdayla karşılaşıcaz.
Çünki söyledikleri fiyata 1.4 alabiliyorsun olay adamlar VTİ tanımıyor modifiyeli civic diyorlar.
Neyse biz yola koyulduk bu arada ben Ataşehirde oturuyorum Yüksel ustayla adrese vardık daha sokağın başından gördüm arabanın duruşu mermi gibi renkli cam basılmış yerde bir VTi Yüksel usta bakmaya başladı arabaya ben bir yandan nedir yüksel usta dedim bunda birşey gözükmüyor dedi sesi dinledi makinenin yatklar sağlam bir sesyok dedi.
Hemen arkadaşımı aradım Salih Bizim eve gidiyorsun Babamdan emanet var onualıcan ve heman Fındık zadeye şu adrese gelicen Salih parayı getirdi hemen parayı saydım arabayı aldım.
Galericilerden biri arkadaşım sen bu arabayı bizden ucuza aldın dimi dedi yok dayı ben plakayı sevdim o yüzden hemen aldım dedim 34 FB 0011 çünki araba galeriye bir alıcak davasına alıcaklı kişi tarafından borca istinaden galeriye bırakılmış.
siyah vti diilmi bu?
VTec_king
18-03-2010, 19:36
benim bildigim var öle ilk sahibinden sedan lacivert 155 binlerde kazası yok gazlanmamış
1 tane daha kırmızı sedan biliyorum 2. sahipleriler türbanlı kadın kullanıyor
bütün vteclerde amcalarda, hepside 140binde :D hey maşallah
VTec_king
18-03-2010, 19:39
ula engin kazalıydı o araba yaw:P(caddebostanda patlamıştı)
hatta stopların içini kırıp duşakabinler gibi geziyordu
tool onurun arabyı bız bulmuştuk harbıden amca kullanıyordu sorun anlatsın nası pazarlık yaptıını amcayla:)
amcadan değil ama ıkıncı vtı ım pılottandı otoparkta kaputu bı kaldırdım full yaprak motor da toz tabakası km 74000de tabi ben zevkten 4 köşe:)
ahmetbaha-drs
18-03-2010, 19:43
Aslında konuyu sadece "VTI" değilde kıyıda köşede kalmış hertürlü araç olarak çevirsek fena olur:D
overblack
18-03-2010, 19:47
ula engin kazalıydı o araba yaw:P(caddebostanda patlamıştı)
hatta stopların içini kırıp duşakabinler gibi geziyordu
ağzımdan aldın ege..bizim diğer sitede börekçinin arabası diilmi bu? 14 liraya satmaya çalışıyordu
çağlarcoskun
18-03-2010, 19:47
millette bal var :D
araçları kaça aldığınızıda yazsanız arkadaşlar, sanırım şuana kadar benden daha düşük bir fiata alan olmamıştır, 13.500tl ve kız oğlan kız:)
Birkaç ay önce Kızılay´da gördüm 55 yaşlarında bi amcada kırmızı sedan.Arkasında memur spoiler vardı sadece.
Yazın Gençlik Parkı´nın orda beyaz sedan gördüm.50 yaşlarında uzun saçlı bi amcada.Full stock´du o.
Yazın yine Ankamall´ın bahçesinde gümüş hb gördüm.Bayan kullanıyordu.Arkasında bebek koltuklu, Baby On Board yazılı.
Beysukent´te vardı bir de '99 hb. Kırmızıydı, hep aynı yerde yada karşı kaldırımında duruyodu. Aynen full stocktu. Cam altı spoiler olabilir belki, tam hatırlamıyorum.
VTec_king
18-03-2010, 20:39
araçları kaça aldığınızıda yazsanız arkadaşlar, sanırım şuana kadar benden daha düşük bir fiata alan olmamıştır, 13.500tl ve kız oğlan kız:)
11.800 TL ye almıştım 2001 sonunda :)
babama 2007 de aldırmıştım :) sizinki kriz zamanıymış birde :P
1ay önce e5te gri bi hb vti görmüştüm makyajsız kasa son susturucundan yüksekliiğine kadar orjinaldi araba.
o aracı ben gebzede gordum yanmda durur gıbı oldu:)
siyah vti diilmi bu?
Ördek yeşiliydi orjinal rengi sattığım çocuk 20 gün sonra kaza yaptı alan siyaha boyatmış galiba.
Daha sonrada kaç el değiştirdi bilmiyorum.
Sword
vteg king
bu arkadaşları çok tokatladım o araba ile :):)
FB 0011 i acarlarda az dinlemedik hayran hayran..o zamanlardan yerleşti bu honda sevgisi bilinçaltımıza :)
Güzel konu zevkle izliyorum :)
FB 0011 i acarlarda az dinlemedik hayran hayran..o zamanlardan yerleşti bu honda sevgisi bilinçaltımıza :)
Sağol cnm bir honda sever sağlaya bildiysek ne mutlu.
bir hafta önce bir arkadaşimi evine birakiyordum inönü caddesinde. 06 plakali gri hb bir vti gördüm araci 45 50 yaşlarinda yaşli bir teyze kullaniyordu yaninda da kizi vardi sanirim. yüksekligine kadar tam stocktu. sadece arka ve ön tamponu hırpalanmiş gibi duruyordu. hala oralardan geçerken gözlerim o araci ariyor desem yeridir.
türkiyeye kaç tane vtec girmiş merak ettim şimdi mübarek çoğuda haketmeyen kişilerde
bakırkoy cıvarlarında gorduysen ben yerını bılıyorum 98 den berı aynı yerde duruyo ve yaslı bır amca teyze bınıyoo:) ama soylemem yerını:)
Sefa_vts
18-03-2010, 22:08
bakırkoy cıvarlarında gorduysen ben yerını bılıyorum 98 den berı aynı yerde duruyo ve yaslı bır amca teyze bınıyoo:) ama soylemem yerını:)
:D sölim mi sölim mi :p
34 ab 7845 ama plakası..
kickboxer
18-03-2010, 22:49
bı tane amcada gormustum 3 tane teyze bı amca araba yesıl gıdıyolardı tıntın:D
06 da xxx kırmızı sedan var
yaşlı amcaaa
fenalarda araba yıkılıyor
06 tgy xx var grı hb fenalarda yıne
bızım servıse gelıoo stock hıc oynanmamıs vtecler.
Ördek yeşiliydi orjinal rengi sattığım çocuk 20 gün sonra kaza yaptı alan siyaha boyatmış galiba.
Daha sonrada kaç el değiştirdi bilmiyorum.
Sword
vteg king
bu arkadaşları çok tokatladım o araba ile :):)
fb uskudarda birinde.üst sokağmda duruo.yazık denilecek durumda.sahibide baya bi zevksz gördüğm kadaryla.bi ara 17 awa koymustu smdi yne orj jantları.aracın evveliyatı hakkında bnde taklalı cartlı curtlu die duymustm şile yolunda kaza yaplms falan filan die ama ne kdar doğrudr:)
chiefkadir
18-03-2010, 23:07
Civic almak için bayiye gidip "ies'lerın sunrooflusu" olarak vti alanları biliyoruz :)
fb uskudarda birinde.üst sokağmda duruo.yazık denilecek durumda.sahibide baya bi zevksz gördüğm kadaryla.bi ara 17 awa koymustu smdi yne orj jantları.aracın evveliyatı hakkında bnde taklalı cartlı curtlu die duymustm şile yolunda kaza yaplms falan filan die ama ne kdar doğrudr:)
Benim sattığı arkadaşın kardeşi şile yolunda kaza yapmıştı.
bakırkoy bahcebüfeden sağa döndü bi vti, düz giderken grimsimi füme mi anlamadım cok pis bi arabaydı ilerde sağda bir bakkalda durdu bagajda sağ alttan o mübarek yazıyı görünce acı freni koyup inceledim arabayı h...tr dedim. al garaja at sakla torunlara kalsın son susturucu üzerindeki krom eksozucuna kadar orjinaldi sok olmustum:) plakayı 4 sayılıda hatırlamıyorum o anda arabaya bakmaktan plaka aklımda gelmedi
Caneration
18-03-2010, 23:36
suanki vtec 2. vtec"imiz (FJK Vtec) ilkini 98 yilinda sifir almistik kirmizi sedan ama 3 yil binmek nasip oldu 2001 yilinda kaza sonucu abimi kaybettik.tabi araba pert.bizim gibi o yillarda sifir alan yok mu?
34tb9544
18-03-2010, 23:44
heheh ben ne amcalar bılıyorumda mesela topkapı akınsal sanayıde ogluyla beraber pert toplayıp satan 55 60 yaslarında ustune yapan ama arabanın altına yattıgında hangı vıdanın nerde oldugunu ustadan ıyı bılen oglum ben bunu full dıye aldım sonrada rengı solunca boyattım dıyen aman dıkkat o amcalara:D:D:D
Caneration
18-03-2010, 23:47
heheh ben ne amcalar bılıyorumda mesela topkapı akınsal sanayıde ogluyla beraber pert toplayıp satan 55 60 yaslarında ustune yapan ama arabanın altına yattıgında hangı vıdanın nerde oldugunu ustadan ıyı bılen oglum ben bunu full dıye aldım sonrada rengı solunca boyattım dıyen aman dıkkat o amcalara:D:D:D
:) :) :) hehehe
suanki vtec 2. vtec"imiz (FJK Vtec) ilkini 98 yilinda sifir almistik kirmizi sedan ama 3 yil binmek nasip oldu 2001 yilinda kaza sonucu abimi kaybettik.tabi araba pert.bizim gibi o yillarda sifir alan yok mu?
Allah rahmet eylesin kardeşim yeri mekanı cennet olur inş
Caneration
18-03-2010, 23:49
Allah rahmet eylesin kardeşim yeri mekanı cennet olur inş
amin Yusuf "um ALLAH razi olsun...
banada bi tane denk geldi tatilci bi amca arkaya eşyaları falan doldurmuş tekirdağ tarafına doğru gidiyodu arabada en ufak bi kusur göremedim adresini araştryorm :D
kusurlar kaçarken belli olmaz kanka...:D
Juggernaut
18-03-2010, 23:56
Dört sene önce füme sedan vtec görmüştük arkadaşla tamamen standart çok temiz duruyordu 50-55 yaşlarında biri kullanıyodu satarmısınız dedik yok gençler ben gazlamayı seviyorum dedi gazladı gitti adam:)
onursumer
19-03-2010, 00:02
bakırkoy bahcebüfeden sağa döndü bi vti, düz giderken grimsimi füme mi anlamadım cok pis bi arabaydı ilerde sağda bir bakkalda durdu bagajda sağ alttan o mübarek yazıyı görünce acı freni koyup inceledim arabayı h...tr dedim. al garaja at sakla torunlara kalsın son susturucu üzerindeki krom eksozucuna kadar orjinaldi sok olmustum:) plakayı 4 sayılıda hatırlamıyorum o anda arabaya bakmaktan plaka aklımda gelmedi
o yoldan devam et ilerde ilk ışıklardan sonraki sağ binanın otoparkında duruyor o araba hep gozum ustunde :D
arkadaşlar bi dayı var 68 yaşında :D
TolgaEsentepe
19-03-2010, 00:24
2 sene önce 15bin tl ye lacivert fabrikadan çıktığı gibi sedan vti aldık 202 binde diye o fiyata verdiğini söylemişti sahibi :)
ankarada da 2 tane bayandan hb vti gördüm.. tgy ve hy plakalı ne kadar pis ve pasaklılardı :) ama tamamiyle orjinallerdi..
SekoLive
19-03-2010, 07:35
34 ab 7845 ama plakası..
araba ultra temiz ve her geçişimde kırmızı yanıyor arabayı 20 ssniye izliyorm :D mükemmel bişey gri sevmesemde orjinalliği sevdiricek cinsden plakasıda çok giderli
AB vtec
bknz
Doktor's vtec AB
Sword's Vtec AB :D
emre yeşil
19-03-2010, 08:23
benim vtec le tek hatıram her ani frende öndekine vurup durmasıdır :):)
H22Power
19-03-2010, 08:30
bir tane vtec vardı passat basarken peşinden geldi yanına geldi tam geçti 1boy oldu 2 boy oldu tam 3 boy olucak bir ses duyuldu uyan uyan işe geç kalıyorsun hahahaha
Valla K vtec öyleydi Sword anlatmış zaten durumu motor içi full yaprak kullanılmayı unutulmuş bir araçtı :)
Bizim firmaya ekspertize geldi bi tane vatandaşı doyuramadık. 98 yeşil sedan 38-39 binde bir arabaydı. böyle full istanbul beyefendisi jilet gibi giyinmiş bir amcadaydı 0 araç almak istiyorduda ekspertizdeki fiyatı beğendiremedik araba gitti göremedik gerisini. bizim mal ekspertiz elemanıda adam fiyatı beğenmedi diye kayıda almamış adamada ulaşamadık.
bundan 2-3 sene öncede bi tana uzun yol gemi kaptanında var demişlerdi çiftkurtlarda bayide 97 hb kırmızı 50-60 binde bir araba demişlerdi. oda çıkmadı halen piyasaya mesela o günden beri belli olmaz bir süreye oda çıkabilir mesela.
Forumda bile tech deki vtecler diye konu aççıyoruz 35-40 araba çıkıyor. siteye çıkmayan diğerleri sahibinden.comdada 75-80 araba var eder yaklaşık 150 araba türkiyeye 850 civarında vtec girdi abartıyorum bunların 350 lisi pert olup hurdaya çıksa kalır 500 bilinen 150 yide çıkarsak kalır 350 yuvarlak hesapla. eee bu nedemek??? daha bilinmeyen ne vtecler vardır kim bilir demek :)
34 ab 7845 ama plakası..
soleme lenn kendıme ayırmıstım ben onu :)
bı ara 34 kom 44 de bızım sokakta yattı epey, gokhana aldık ama satısı verememıstı adam gerı verdık:)
ne vtecmıs be arkadas ne hıkayesı bıter ne konusu :)
impreza bıle bu kadar konusulmuyor su forumda...
98 yılında bendede vardı o zaman anlamıyoruz arabadan 106 delıp gecıyodu kalkısta satıp 106 almıstık...
o senelerde barız ustunlugu vardı 106 nın ve ıdda ederım hala standart 106 standart vtec ı deler...
98 yılında bendede vardı o zaman anlamıyoruz arabadan 106 delıp gecıyodu kalkısta satıp 106 almıstık...
o senelerde barız ustunlugu vardı 106 nın ve ıdda ederım hala standart 106 standart vtec ı deler...
Bu konu karisir :)
Konunun boyutu değişecek 22 sayfa 106-vtec konuşulacak, 2-3 kişi dargın olacak,3-4 kişi banlanacak,konu kapanacak vede bu serüvende burada sona erecek anlaşıldı :)
Benimde vtec ilgili anim alt komsumun kuzeninde vardi 97 model turkuaz renkte vtec , gece vakti gazlarken direge sarilmisti , motor iceri girmisti ve bacagini yakmisti , o gunden beri alt komsunun babasi honda'dan nefret eder :)
Type-R aldigim ilk gunden beri bu arabalar teneke vs. diyordu , ta ki binene kadar :)
Konunun boyutu değişecek 22 sayfa 106-vtec konuşulacak, 2-3 kişi dargın olacak,3-4 kişi banlanacak,konu kapanacak vede bu serüvende burada sona erecek anlaşıldı :)
cem yılmazın asker hıkayelerındekı gıbı laf agazdan cıktıktan sonra o sanıyeden sonra gerıye donus yok :)
çarşı karışsın bosver :)
benim vtec le tek hatıram her ani frende öndekine vurup durmasıdır :):)
emre efsanesın :)
ızmırde vardı bır tane efsane ole bır efsanekı arkadas arabayı alıyo aldıkyan sonra vtec acıyo arabadan bır yanık kokusu gelıyo servıse gıdıyor araba ıste bole bole oldu dıyo arkadas ustalarda sunu dıyo hıc vtec acmamıs vteclerde bu normal koku zamanla gecer bole bır hıkaye vardı bır soylentıye gorede araca daha once vtecmetre takılmıs kac kere vtec acmıs onu gosterıyomus dıye duydum ben.
ızmırde vardı bır tane efsane ole bır efsanekı arkadas arabayı alıyo aldıkyan sonra vtec acıyo arabadan bır yanık kokusu gelıyo servıse gıdıyor araba ıste bole bole oldu dıyo arkadas ustalarda sunu dıyo hıc vtec acmamıs vteclerde bu normal koku zamanla gecer bole bır hıkaye vardı bır soylentıye gorede araca daha once vtecmetre takılmıs kac kere vtec acmıs onu gosterıyomus dıye duydum ben.
babam gibi birisi binmiştir arabaya, aşırı sakin kullanıyor , altında 2.4 araç var daha 4-5 bin deviri görmedi araba babam kullanırken, arada ben yükseltiorum devri kendine gelio araç :D
babam gibi birisi binmiştir arabaya, aşırı sakin kullanıyor , altında 2.4 araç var daha 4-5 bin deviri görmedi araba babam kullanırken, arada ben yükseltiorum devri kendine gelio araç :D
o koku sızın aracınızdanda geldımı?
Vtec açmayan vti dan yanık kokusu geldiğini ilk defa duyuyorum ben
o koku sızın aracınızdanda geldımı?
yok hayır bizde koku olmadı ama i-vtec bizimki, belki farklıdır koku durumları bilmiyorum :)
efsane vtec hikayesi benimkiydi :D 59.000 km de hatasız, boyasız bulmuştum, istanbul bostancıdan.. arabayı görür görmez ağzımın suyu akmıştı.. 2004 haziranında 22 milyara kuruş pazarlıksız almıştım.. hey gidi günler hey.. :) :)
emre yeşil
19-03-2010, 09:43
emre efsanesın :)
:D:D:D tüm vtecler efsane herkes vtec emre fatih mehmet diye anılıyordu bu vtec ölmez
benim de şöyle bir hikayem var:
bir gün arabamla dertleşiyoruz, laf arasında ben de kendmi vtec sanıyorum dedi
selim bayrak
19-03-2010, 09:45
yer:halıcıoglu haliç köprüsü girişi
araç:sedan koyu-yeşil vtec içersinde orta yaşlı (40-45) aile vardı aracı yolda gördüm peşine düştüm ve ışıklarda yan yana geldık hemen camı ındırdım
ben: merahaba bana 2 dk ayıra bılırmısınız
wtec:hayırdır nedir konu
ben:yanlış anlamayın dedım aracınızla ılgılı konuşmak ıstıordum (adam şaşırdı ve saga yanaştı)
wtec:buyrun dedi
ben:ya kusura bakamyın. ben bu renkte cıcıv arıyorum ama bulamıyorm
wtec:nie bu renkte var ben cok görüorum dedi
ben:var ama ben sanruff lu arıyorum cogunda sanruf yok dedım
wtec: heeee dedi dogru dıosun dedı bu vtec ya ondan dolayı bunda war bıde dedı bundakı motor sıstemı dıgerlerıne farklı bılmıosan dedı anlatıyım ben:yok yok dedım bu cok farklıymış sız dedım buna cok para ıstersınız satsanız bile
wtec:eee tabı canımm normal cıvıcle arasında 10 lira vardır dedı uyanıgız yaa amcanın altındakı arabayı kapcaz amca ben ıyı tanıor vtec tesekkur falan ettım ama ıcıme oturdu ya teertemızdı.......
hauhua nası bi konu bu yaa :D
valla fazla dillendirmiyodum ama :D
bizim pederin bir müşterisi engin amcamız var Allah uzun ömür versin desemmi bilemiyorum ama :hehe: 76 yaşından 98 model sedan fiteği var ilk sahibi bundan 7 yıl önce falan görmüştüm ilk gri sedan :D baya konuştuk 1,6 çok yakıyo diyodu hahah en son 4 ay önce falan yine gördüm 112 bindeydi ama bildiğin çiçek çiftkurtlar bakımlı sol ön çamurluk ve ön tampon boyalı başkada bişi yok
daha o zamanlarda demiştim dükkanda her karşılaştığımızdada soruyorum engin amca satarmısın diye :D bu kadar istediğine göre var bunda bişi demişti :D ama vasiyeti var ölürsem hanıma söyledim parasını ver arabayı al dedi :hehe:
mustu bende sana konu acıcam kanka başınıza gelen muştu facialarınızı bu topıkde paylasabılrısınız :D
:D:D:D tüm vtecler efsane herkes vtec emre fatih mehmet diye anılıyordu bu vtec ölmez
emre sendede vtg var unutma sende VTG EMRE sın (Variable Turbine Geometry)
hehehehe
mustu bende sana konu acıcam kanka başınıza gelen muştu facialarınızı bo tpıkde paylasabılrısınız :D
hauhauau siee :D şaka bi yanada dün cem abinin egzostu için iskenderin ordaydık 12 ye kadar bi anlatmaya başladım hikayelerimi :hehe: cem abi nası dinliyo sonra durdum bi adam alışmış hadi devam et falan abi dizi film gibi anlat anlat bitmez benim hikayeler :hehe:
yağ ikaz müşürü bozuk vtecli bir arkadaş vardı arabası 90.000 km de dahayetkili servisten çıkalı 3.000 km olmasına rağmen yağ eksiltmesinden aracı yatak sarmıştı. vtec efsanesi :D
arkadaşlar azönce haber geldi 68 yaşındaki meşur amca ölmüş :D aslında o amca bu işi yapıyo alıyo 300bnde vtı indiriyo 80bine devam :D
Çok iyi yaa :icon_tup:
arnawood omer
19-03-2010, 10:57
Koray abi eski aracı UL vtec'i bir bayandan almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bende geçen sene 90binde, günlere, ev oturmalarına gidilen 02' clio rs alacaktım çocuklu bir bayandan, bir günle kaçırdım Bora abi aldı. Ama iyiki almamışım ehliyetim yoktu o aralar rahat durmazdım ben onunla başım belaya girerdi:)
benimde muhasebeci bi abimiz var 98 model füme renkte sedan bir arabası vardı 270 bnde neyse bunu birisine sattı bizim muhasebeci abi 14binliraya şimdide sahibinden.com'da satılık km 150bn'e düşmüş fiyat 20 :D
Yaşlı amca yaşlı amca bırakın ya şu yaşlı amcayı
Bi efsane vardır oda TB 329 " turboyken nerdeydiniz he turboyken nerdeydiniz "
Şaka bi yana en çok şekil değiştiren vti TB dir bu bir gerçek sanırım. Sahibi ayrı bir efsane zaten.
JumboAli
19-03-2010, 11:47
317 Bınde Lacıvert HB Vti gordum kendı gozlerımle Sadece 1 kere draglara gırmıs Terrakkıde 5bınde bır bakıma gelıormus.
Day Walker
19-03-2010, 11:48
Yaşlı amca yaşlı amca bırakın ya şu yaşlı amcayı
Bi efsane vardır oda TB 329 " turboyken nerdeydiniz he turboyken nerdeydiniz "
Şaka bi yana en çok şekil değiştiren vti TB dir bu bir gerçek sanırım. Sahibi ayrı bir efsane zaten.
:icon_tup:
bornovadaki vti...kasası fln düzgün bir araç boya ihtiyacı var ve sanırım yakında motor isteyebilir ;)
emre yeşil
19-03-2010, 11:51
sanırım anadolu yakasında bir honda servisinde bir şirket müdürünün sedan gir vtec servise geliyordu ben duyduğumda araç 550.000 km idi ilk sahibiymiş demek ki bu araçların km leri düşürülmesi 700 bin falan yapıyor
konuyla alakası yok ama
imza
hocam yarım saaatir gulmekten yerde yatıyorum imza cok hosuma gitti :D
34tb9544
19-03-2010, 12:25
şehir efsanleri v tecler
VTec_king
19-03-2010, 12:49
Caddebostanda kırmızı HB D plakalı vtec görmüştüm sene 2005 de 364.000 km deydi :)
öğrendiğim kadarıyla hiç motor açılmamıştı
2007 de bir arkadaşım T plakalı gümüş gri sedan vtec i 291.000 de pert etti
onunda hiç motoru açılmamıştı.
vtecburhan
19-03-2010, 12:53
bızım burda bı diş doktoru bayan var 99 hb kırmızı vtı sı var sıfır almışlar arabyı hala bınıyor hergun sabah akşam dukkanımın onunden gecer kılometresı 80 bındeydı en son kadına kac kıişşi yalvardı bu arabayı ver dıye ınada bındırdı hala vermıyor hergunde goruyorum sabah akşam adama kufur eder gıbı gecıyor onumden :D:D
ben 3-4 sene önce görmüştüm merter shell de 60 lı yaşlarda bi amcadaydı sedan tertemizdi maşallah öyle al sana alınıcak vtec deyip devam etmiştim :)
VTec_king
19-03-2010, 12:57
vtecmetre diye bişey duymadım olduğunuda sanmıyorum
vtec açmamış arabaya sonradan bol bol vtec açtığında koku gelmesi normal
3 tane arabada yaşadım bunu
1. si VA plaka sedan gümüş
2. si MMD 23 sedan lacivertti ankaraya gitti
3. sü VA 2502 sedan lacivertti istanbulda hala ama nerde bilmiyorum
bunların önceki sahipleri vtec in nolduğunu bilmeyim en fazla 5000 devirde vites atan adamlardı
bunların önceki sahipleri vtec in nolduğunu bilmeyim en fazla 5000 devirde vites atan adamlardı
va 2502 antalyaya gitti herhalde..
Sefa_vts
19-03-2010, 13:12
suan crm de bakım yapılıyor :)
Kanka MMD 23'ün ilk vtec ini ben açtım çok mutluyum :) Hatta manifoltta çatlak çıkmıştı İkiler honda Hüseyin usta uzun bir süre beni ayakta alkışlamıştı :D:D:D Bizim galeri zamanımızda takasa almıştık sonra burda bi abimiz bindi 3-4 ay sonra Ankaradan Sarp diye bir arkadaş aldı. Mükemmelde bir arabaydı.
sportinger
19-03-2010, 13:22
benim ilk vtec sedan tam efsaneydi. 173 binde yeşil, ankaralı ucak benzini satan bir abimin hanımının arabasıydı. 6 ay tırgarajında yattan arabayı ben aldım 2004 falan dı vtec hiç açmamış hanımına yeni araba almışlar bunuda satamamışlar. 15400 e almıştım. hatasız dı benim hanım 2 kere caktı hatalı oldu. 193 binde antalyaya satım mavi oldu 86 binde biyere giti ama nereye takip edemedim:D arabanın faturası hala bende bide agaç dikmiş borahonda hayrına onun belgeside var...
birde arka koltukların içinde kalan laylonları da biz sökmüştük yay takar ken:D
bir honda ne zaman vtec açsa, ant dağlarında bir adet çiçek açarmış öyle derler...
bir honda ne zaman vtec açsa, ant dağlarında bir adet çiçek açarmış öyle derler...
ahahhaaaha=):D
ygtkrmdnz
19-03-2010, 14:18
Anteptede var gümüş renk orj + orj herşeyi orta yaşlarda bir abide ortalama 40km hız ile gidiyor hep..
sende o sanslı ınsanlardansın ozamn.
VTec_king
19-03-2010, 14:26
Evet :)
8 sene vtec e binen sayılı adamlardanım :)
vtec basli basina efsane zaten hikayesine ne gerek var :D hahahaha
vtec basli basina efsane zaten hikayesine ne gerek var :D hahahaha
hikayemiz bile yok napıcaz :D
vtec değil ama adanada hergün düzenli şekilde gördüm bi Sİ var PL 100 olması lazım plakası araba beyaz jantlar yükseklik koltuk şu bu herşey orjinal.170 küsür bin km de.manuel klimalı camlar otomatik hb araç.amcam yürürken bastonla yürüyor arabaya kadar.bigün gasp etsemmi acaba diye düşünüyorum:D
bizde 1.4is'i pazara götürdüğümüzde geldi bi dayı ne kadar dedi söyledim fiyatı, çokmuş yav dedi kendin bilirsin dedim bende.. dedi ki: bide Jazz diye bi model varmış bu onlardan mı? diyo
Yok amca satmaktan vazgeçtim ben arabayı..dedim bende :D
bende paraya çok sıkışan birinden almıştım 2 sene önce 12 milyara o satan 1 sahibiydi :D
overblack
19-03-2010, 17:38
bornovadaki vti...kasası fln düzgün bir araç boya ihtiyacı var ve sanırım yakında motor isteyebilir ;)
kırmızı 99 hb'yi söylüyorsun sanırım.otobanda yol kenarına çektirmeye çalıştım.adam sıkıştırıyorum sandı.korkudan koltuğun altına girecekti.ha birde hayatımda gördüğüm en kötü vti sürücüsü :)
Alsammı Almasam mı?Karşı Komşum:)
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_604911303.JPG (www.resimupload.com/ds604911303_dsc02625.html)
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_163402582.JPG (www.resimupload.com/ds163402582_dsc02626.html)
http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_438509919.JPG (www.resimupload.com/ds438509919_dsc02627.html)
http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_868492418.JPG (www.resimupload.com/ds868492418_dsc02628.html)
gün gelecek bırakın vtec'leri ies'leri bu şekilde arar olucaz gibi görünüyo.. :D
tazmaniac
19-03-2010, 18:58
arkadaşlar bi dayı var 68 yaşında :D
yasiyomu hala o amca:D:hahaha:
Yazmayı unutmuşum.
Kuzenimin arkadaşında var bir de. Gümüş '98 sedan.
Onun da herşeyi orjinal. Boyasız olduğunu söylüyolar. Satmayı düşünmüyomuş. :)
Boost Up
19-03-2010, 19:33
Hiç atmosferik vtec e binemedim, ama turbolusuna bindim:heyoo::Bravoo:
tuner faruk
19-03-2010, 19:52
o yoldan devam et ilerde ilk ışıklardan sonraki sağ binanın otoparkında duruyor o araba hep gozum ustunde :D
Demekki bu arabayı gören sadece ben değilmişim:D
benmde takıpte bır arac var ant.ta araç kırmızı HB ıstanbul plaka..Sahıbı 30lu yaslarda stoplar degısmıs..Zamanında modıfıye yapılıp sonrada orjınale cevrılmıs gıbı duruyor...Antalyalı abıler bılırler aracı...
izmirde var gördüm bitane karşıyaka plaka siyah hb vti kızoğlan kız fabrikadan çıktığı gibi içinde 30-35 yaşlarında birisi kullanıyodu..
ve her sabah kırmızı bi vts görüyorum bayandan sunrofflu felan kız oğlan kız oda..
:)
arkadaşlar dayıya ulaştık fotosunu ekliyeceğim yakında :D
SekoLive
20-03-2010, 12:47
Ezeldeki RAMİZ dayıda vtec varmış
Sene 2004 o zamanlar 5500 vitec kral deli makine aklını alır diyo herkes neyse bende buldum bitane laci sedan değerli bi abimizde 19 liraya anlaştık deneme sürüşü için geçtim direksiyona ,
Fiyatı baya yüksek olduğu için dedim heralde 5500ü geçince koltuğa falan yapıştıracak direksiyonu sımsıkı tutuyorum dişlerimi sıkıyorum kadran 5500e geldi sadece arabanın sesi değişti bende bi hayal kırıklığı bi durgunluk :) hiç unutmam bu anımı :D
sene 2004 o zamanlar 5500 vitec kral deli makine aklını alır diyo herkes neyse bende buldum bitane laci sedan değerli bi abimizde 19 liraya anlaştık deneme sürüşü için geçtim direksiyona ,
fiyatı baya yüksek olduğu için dedim heralde 5500ü geçince koltuğa falan yapıştıracak direksiyonu sımsıkı tutuyorum dişlerimi sıkıyorum kadran 5500e geldi sadece arabanın sesi değişti bende bi hayal kırıklığı bi durgunluk :) hiç unutmam bu anımı :d
:d :d :d :d
Sene 2004 o zamanlar 5500 vitec kral deli makine aklını alır diyo herkes neyse bende buldum bitane laci sedan değerli bi abimizde 19 liraya anlaştık deneme sürüşü için geçtim direksiyona ,
Fiyatı baya yüksek olduğu için dedim heralde 5500ü geçince koltuğa falan yapıştıracak direksiyonu sımsıkı tutuyorum dişlerimi sıkıyorum kadran 5500e geldi sadece arabanın sesi değişti bende bi hayal kırıklığı bi durgunluk :) hiç unutmam bu anımı :D
Hondaya laf hatta vtec e laf attın ya ben birşey biliyosam bu topic karışır. Allah sana kolaylık versin hocam :heyoo:
Germanian
20-03-2010, 15:16
Hondaya laf hatta vtec e laf attın ya ben birşey biliyosam bu topic karışır. Allah sana kolaylık versin hocam :heyoo:
AHAHA :d:d
çağlarcoskun
20-03-2010, 15:27
bu hikaye güzelmiş :D:D:D :icon_tup: :hahaha:
Hondaya laf atanın bacaaaanaaa sıkarım ahahahahaha:D:D
Yaş tahminleri çok fena. . . :) :) :) Sanarsın ki vtec , emekli arabası.
Bu arada benimde takipte olduğum bi vtec var. Arabanın yeri değişiyo ama yattığı saatlere baktığımda adam ev-iş arabası olarak kullanıyo. Ayrıca saat 6'dan 15-25 dk sonra adamın arabasını park halinde görüyorum aynı bölgede. Demekki işi evine pek uzak değil. Bu da demektir ki km'si fazla değil. Hayırlısı, bi gün gidip yanına 13 veriyorum, canlı, satıyomusun dicem :)
çağlarcoskun
20-03-2010, 15:36
Bu arada benimde takipte olduğum bi vtec var. Arabanın yeri değişiyo ama yattığı saatlere baktığımda adam ev-iş arabası olarak kullanıyo. Ayrıca saat 6'dan 15-25 dk sonra adamın arabasını park halinde görüyorum aynı bölgede. Demekki işi evine pek uzak değil. Bu da demektir ki km'si fazla değil. Hayırlısı, bi gün gidip yanına 13 veriyorum, canlı, satıyomusun dicem :)
işte bi ölücüde burda :D
tuzlada bi adamda vardi 40 yaslarindnaydi kirmizi sedan sifir almis ise gidip geliyodu full diye almis zamanında.VL plaka simdi pendikde goruyorum adam 12-13 sene sonra satti arabayi.
Yaş tahminleri çok fena. . . :) :) :) Sanarsın ki vtec , emekli arabası.
Bi dahakine arabadan indirir kimlik sorarız hepsine...
tuzlada bi adamda vardi 40 yaslarindnaydi kirmizi sedan sifir almis ise gidip geliyodu full diye almis zamanında.VL plaka simdi pendikde goruyorum adam 12-13 sene sonra satti arabayi.
abi bu söylediğin vtec'in jantları kırmızı mı?
yok orjinaldi jantlari araba standartti hatta biz alalim dedik bu adam bilmez fiyatini fln diye bikac kendini bilmez suursuz adami uyandirmis adam bize 22 bin fiyat cekmisti dediki bu araba normal civic degil vtec bu dedii basladi ozelliklerini saymaya dedik tamam dayi anlatma hadi eyvallah:)
Hoşaf vtec alıp full orjinal parça takıcam direksiyonuna noel baba kıvamında nur yüzlü bi amca koyup ataşehire yollıcam :D sakin sakin deneme yapanların arasında gezsin ille biri yapışır :D
jantları kırmızı olan vtec değil ;)
eger gazipaşa caddesindeki diyorsan sahibi altınlaleden iş arkadasımdı :)
pendikte birde zır stoc bi beyaz vti vardı sedan hacıoğlunun orda görüyrdum 25-30 yaslarında birisi kullanıyordu.
aile arabası tadında idi :)
(konu dısı ama pendikte 1 haftadır mat siyah celica dolasıyor bayagı kaliteli toplanmıs sparco koltuklu flan TRD yazıo spoilerde kimindir o ya bidakine durduracam :D)
firat_07
21-03-2010, 20:52
bi konuda benden
hergün sabah akşam vti bakıyorum netten altımdada 2006 fiesta var bi akşam telefon geldi yaşlı bi amca baya konuştuk benim araçla ilgili sorular sordu ve daha sonra evlat bende 98 civic var takas edermisin aracımla dedi amca yakıtından şikayetçiydi olur ederim dedim işte kaç model ne var ne yok gibi sorular soruyorum amca demesinmi benim aracın tavanı cam açılıyor direk amca ruhsattan şase numarasını okurmusun dedim araç vti çıktı neyse amcayla detaylı konuştum araç full orjinal gri sedan vti 123 binde ilk sahibi gittim benim fiestayı verdim vtimi aldım üstede 3 lira aldım çıktım geldim amcada bende çok mutlu olmuştuk
Benim sattığı arkadaşın kardeşi şile yolunda kaza yapmıştı.
fb 0011 2001 2003 arası acıbademde duruyordu galiba. yeşildi renk yanlış hatılamıyorsam
fb 0011 2001 2003 arası acıbademde duruyordu galiba. yeşildi renk yanlış hatılamıyorsam
araç şu anda üsküdar-bağlarbaşında
araç şu anda üsküdar-bağlarbaşında
aynen patsonun arkasındaki sokkakta görüyorum hep orada yatıyor.2001 2003 arası yeşil iken acıbademdeidi sanırım.
devil_berk22
21-03-2010, 23:26
daha bi 10 sene hikayeleri gider bu vteclerin :)
hehe amca diyince babam benim arabayı kullanırken adama işkence yapıyolardı :hahaha:
senin gibi sapıklar arabayı istiyo diye hep sinir olup gelirdi yazlıkta
mstpower
21-03-2010, 23:54
bu netteki 32 milyarlık vtecin sağlam bi hikayesi vardır bence :) :D
araba bizim kardes 0 alınıdı 86270 de km si ilk sahibi mukemmel temizlikde 28 verdiler vermedik :D
mstpower
21-03-2010, 23:55
babam vti manavgata getirdi orada dım kendisinin 1.4 sedanı var 0 almıstık hala bizde antalya rampalarını cıkarken 5 den dusmedim nasıl araba bu ablamaıdm oglum diordu baba vtec actınmı dedim alanyada actım herkes bana bakıordu dedi:D:D
bi konuda benden
hergün sabah akşam vti bakıyorum netten altımdada 2006 fiesta var bi akşam telefon geldi yaşlı bi amca baya konuştuk benim araçla ilgili sorular sordu ve daha sonra evlat bende 98 civic var takas edermisin aracımla dedi amca yakıtından şikayetçiydi olur ederim dedim işte kaç model ne var ne yok gibi sorular soruyorum amca demesinmi benim aracın tavanı cam açılıyor direk amca ruhsattan şase numarasını okurmusun dedim araç vti çıktı neyse amcayla detaylı konuştum araç full orjinal gri sedan vti 123 binde ilk sahibi gittim benim fiestayı verdim vtimi aldım üstede 3 lira aldım çıktım geldim amcada bende çok mutlu olmuştuk
arkadaşım yanlış anlama ama sendeki nasıl bir baldır ya :D şaka gibi yemin ederim :D araç nasıl çıktı peki_? temiz di mi sorunu vuruğu çaroğı var mı? :)
Caneration
22-03-2010, 00:26
yok orjinaldi jantlari araba standartti hatta biz alalim dedik bu adam bilmez fiyatini fln diye bikac kendini bilmez suursuz adami uyandirmis adam bize 22 bin fiyat cekmisti dediki bu araba normal civic degil vtec bu dedii basladi ozelliklerini saymaya dedik tamam dayi anlatma hadi eyvallah:)
VL şuan ümit diye bir arkadaşımızda sefaköyde araç :icon_tup:
initial-D
22-03-2010, 03:33
2003 senesinde kırmızı vtc plaka hb tekirdağda 23bine satılıktı.tam emin değilim ama 20 küsür bi paraya satılıktı ona eminim.babama dedim bi bakalım diye.bana verdiği cevap
-alıcaz onu 20milyara,2 sene sonra 15e satamıycaz:D:D
bornovada 2 tane var benim takip ettiğim.2side full stock
şu dedelerden bizde bulsakta sebeplensek :D
gerçi borayı alırken piyasasından pek haberdar olmayan bir amcadan almıştık ; satar satmaz sıfır merso almış gidip :D
Cebimde para olsa en az 6-7 tane çıkarırım bayan altında kapalı garajda saklanan piyasada herkeslerin bilmediği ama deve 1 lira para yok :(
bı tane lacıvert vtec var beyaz jantlı cayyolu tarafında yaklasık 1 aydır cok tatlı yaslı bır teyze kullanıyor...bı bakıyorum tansasta bı bakıyorum makromarkette alısverıs arabsı olmus...hayret wallahı:)
SekoLive
22-03-2010, 09:17
bı tane lacıvert vtec var beyaz jantlı cayyolu tarafında yaklasık 1 aydır cok tatlı yaslı bır teyze kullanıyor...bı bakıyorum tansasta bı bakıyorum makromarkette alısverıs arabsı olmus...hayret wallahı:)
vtec hb mi :)
hahaha pislik herif:D hahahaha
:) dün gece çok gülmüştüm, bugün tekrar açtım bu konuyu sırf senin post için, okudum gene güldüm.. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kardeş :)
hahahahaha :D
Ben en iyisi babama devredeyim vti yi beyaz sakal da bıraksın :)
Ezeldeki RAMİZ dayıda vtec varmış
:D :icon_tup:
firat_07
22-03-2010, 15:20
arkadaşım yanlış anlama ama sendeki nasıl bir baldır ya :D şaka gibi yemin ederim :D araç nasıl çıktı peki_? temiz di mi sorunu vuruğu çaroğı var mı? :)
araç sıfır hataydı ama boyası yanmıştı ***** sıcak yer bagajdaki spoileri söktügümde sonuç çok komikti bagaj kople boya yanıgıydı spoilerin altı orjinal rengi tertemiz duruyodu resimleride var zaten koyarım bi ara
bızım burda bır dayıda var sıyah orjınal vti tek kapı adam bılmıyor altında yatan makınayı dedım satarmısın yok dedı bız karımla ıkı kısıyız yetıyor bıze dedi :D
97 yılında az daha valideye vtec hb alıyorduk sunrooflu full olsun diye :) Hazırda kırmızı da vardı showroomda yatıyordu çok net hatırlıyorum.
Sonra fiyat farkı çok diye 1.4 is hb full tercih ettik, nasıl olsa bayan kullanıcak vs.. hesabı. ABS airbag klima vs.. herşey vardı ve manueldi.
2004'te 7 yaşında 27.600 km de sattık.
Şimdi vtecim olacaktı belki de benim ilk sahibi bayandan :D
bugün Pendik/kaynarca da gördüm yeşil hb hiç dokunulmamış arabaya, park halinde yatıyordu. Yayları bile orjinaldi arabanın leylek gibi duruyodu valla.. :D ama hakkaten temiz gibi yanlış hatırlamıyosam PR plakalı
daha temiz vtı var demekki :)
VTec_king
24-03-2010, 21:33
bugün Pendik/kaynarca da gördüm yeşil hb hiç dokunulmamış arabaya, park halinde yatıyordu. Yayları bile orjinaldi arabanın leylek gibi duruyodu valla.. :D ama hakkaten temiz gibi yanlış hatırlamıyosam PR plakalı
PR 168
arkadaşımın arabası
kartalda satılık
kız gibi diyebiliriz :)
araba bizim kardes 0 alınıdı 86270 de km si ilk sahibi mukemmel temizlikde 28 verdiler vermedik :D
Bahsettiğiniz araç bu mudur ?
http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek_en_temiz_vtec-vti_orj_86bin_km_ve_ilk_sahibinden_-42WQQaXQQ15663205WQQpXQQdisplayitem
PR 168
arkadaşımın arabası
kartalda satılık
kız gibi diyebiliriz :)
bende kartalda oturuyorum ama bizim buralarda görmedim.. hayret bu zamana kadar böyle temizlikte, ilanı var mı acaba? :D
yalovada görmüştüm 3 sene önce füme sedan vtec full stock , 30 lu yaşlarda hızlı bir abla kullanıyordu :)
yalovada görmüştüm 3 sene önce füme sedan vtec full stock , 30 lu yaşlarda hızlı bir abla kullanıyordu :)
araba hızlı kadın ne yapsın.. :hahaha:
ErayCerit
02-04-2010, 16:37
http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek_en_temiz_vtec-vti_orj_86bin_km_ve_ilk_sahibinden_-42WQQaXQQ15663205WQQpXQQdisplayitem
BahsediLen araç bu evet :) Hem sahibini hemde aracı yakından tanırım sürekli yatan nadir vteclerdendir
BahsediLen araç bu evet :) Hem sahibini hemde aracı yakından tanırım sürekli yatan nadir vteclerdendir
Yattıkcada fiyatı artan vteclerden :)
Maşallah ilanı keyfe keder koymus ama sanırım . İlan Tarihi 25 Temmuz 2009.
Daha detaylı fotolarla ( dışı değil de içi , bagaj , konsol vs. ) güncellemesini öneririm , detaylarla fiyata rağmen satması biraz daha kolay olur görüşündeyim . :)
arnawood omer
02-04-2010, 18:42
İstanbul Avcılar'da kuzenin arkadaşının vti'ı vardı sedan. 160bindeydi 20 veriyorlardı arabaya kmyi 95bine sardırdılar güzel bir detaylı temizliğe sokup orjinal parçalarını geri koydular arabaya babasına verdi arabayı sen takıl dedi bununla. Satılık ilanı koymuşlar cama, iki hafta sonra yolda durdurup arabayı sormuşlar amca da sunrooflu diye aldım araba benim demiş adam 55 yaşında. Bunu duyan adamlar da 24,000 sayıp sedanı almışlar. 2 sene önce. Söylemeyim söylemeyim dedim de sonra bir sakıncası olmaz diye söyleyim dedim:)
İstanbul Avcılar'da kuzenin arkadaşının vti'ı vardı sedan. 160bindeydi 20 veriyorlardı arabaya kmyi 95bine sardırdılar güzel bir detaylı temizliğe sokup orjinal parçalarını geri koydular arabaya babasına verdi arabayı sen takıl dedi bununla. Satılık ilanı koymuşlar cama, iki hafta sonra yolda durdurup arabayı sormuşlar amca da sunrooflu diye aldım araba benim demiş adam 55 yaşında. Bunu duyan adamlar da 24,000 sayıp sedanı almışlar. 2 sene önce. Söylemeyim söylemeyim dedim de sonra bir sakıncası olmaz diye söyleyim dedim:)
:D Bu mesaj bu konunun dönüm noktası olur :hahaha:
nakayama
02-04-2010, 18:58
Antalyada var bitane 98 hb full stok 46 47 yaşlarında bir otel müdürü kullanıyor arasıra görüyorum ufak bi çocuguda var bi ara bizim dükkana geldi bilgisayarını yaptırmaya sormuştum nekadara satarsın diye satmıyorum memnunum aracımdan demişti ama bu aralar kayıp gözükmüyor hiç:D
Extreme01
02-04-2010, 20:42
yaw abicim bizim 68 yaşındaki dayıdan farkımız yok ya peki nedir bu vti farkı şu cahil cuhala bana anlatacak bir abimiz var mı ya :D:D
haha 32 milyar vay anasını sayın seyirciler :D:D:D
hahaha en guzelini yapmis,helal olsun :D madem piyasayi millet mikiyo,alin size piyasa nasil mikilirin tam ornegi olmus hahahaha
Zekice olmuş :)
bende gecen pazar benzinlikte depoyu fullerken gördüm.
arkamdan geldi zır stoc kapılarında flan ezik cizik cok vardı.
içinden 40 lı yaslarda biri indi yakıt aldı ve yıkamaya soktu.
ne kullandıgından hiç haberi varmıs gbi kullanmıyordu.
hatta ispatı fotosunu bile cektim :D:D
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/SP_A1306.jpg
Boost Up
02-04-2010, 22:11
bende gecen pazar benzinlikte depoyu fullerken gördüm.
arkamdan geldi zır stoc kapılarında flan ezik cizik cok vardı.
içinden 40 lı yaslarda biri indi yakıt aldı ve yıkamaya soktu.
ne kullandıgından hiç haberi varmıs gbi kullanmıyordu.
hatta ispatı fotosunu bile cektim :D:D
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/SP_A1306.jpg
MSN e girsene sen:hihih:
D16inside
02-04-2010, 23:04
ah vtec ah bana da nasip olur inş. gerci temizde kalmadı :(
EfeTopcu
02-04-2010, 23:05
ah vtec ah bana da nasip olur inş. gerci temizde kalmadı :(
İnş. abicim :)
ilkay325i
03-04-2010, 00:30
Sahibinden'de Vardı Bi Tane VTİ İlk Sahibiymiş Gümüş Gri Araç Satılmış Yalnız O Kadar Orjinaldiki Araba.. Fabrikadan Çıkartmış Kapının Önüne Koymuş Amcam Resmen... Çok Üzüldüm Satıldığına Gözüm Vardı Onda :D
sahibindende var bitane 2010 senesinde adam 32 bin türk lirası fiyat yazmış aracına. işte efsane budur...
MSN e girsene sen:hihih:
kac saattir msndeyim sen yoksun :D
var benımde karşı apt.da oturuyo amca sedan vti 98 yılında sıfır aldı hala bınıyor satmayada hiç niyeti yok vtec oldugundan habersız iyi bir amca.ara sıra bakıyorum genç senın araban daha guzel dıyo:)
bitanede teyze var sıfır alıp almadıgını bılmıyorum ama oda sedan vti full deri koltuk+sis araç okadar orjinalki pembe renge dönmuş artık.
Murat Süslü
03-04-2010, 10:50
benim vtec im yok ama şişlide 2 tane orjinal vtec görüyorum üzerinde ne egzozu var ne bişey hemde 2 side beyaz renk 2 side orjinal yay yok filtre yok egzoz yok plakalarına varana kadar v.s orjinal hatta bi tanesinin plakası 34 RIP 55 di galiba çok temiz valla aşık oldum ehliyetim olsa bi kartımı bırakırdım valla :)
Bir de derler nüfusumuz genç bütün dayılar vtec kullanıyormuş , adamlar hızlı yaşıyo genç ölüyo tabi :D
arkadaşının babasına saygılar sevgiler seviyorum biz o abimizi bu konu onun için açıldı işte :D
iyimişşşşş:)
arkadaşlar dayıyı bulduk tövbe etmiş artık bıraktım diyor bu işleri ne kadar doğru nekadar yanlış :D
http://i44.tinypic.com/346ou1l.jpg
32bin liraya anca gidip masturbasyon yapar. 1998 model Vti'a 32bin lira vericek deli var mı acaba memlekette?
Onurkk06
05-04-2010, 14:03
32bin liraya anca gidip masturbasyon yapar. 1998 model Vti'a 32bin lira vericek deli var mı acaba memlekette?
1 seneiyi geçkin süredir satılık araba zaten dediği kadar orjinalse max 25
ya ne 25'i arkadaşlar. tamam hondacıyız seviyoruz ediyoruz ama 98 model arabaya 25bin lira vermek mantıklı mı sizce? 98 model vti'ın en fazla ederi 18bin liradır. kimse kusura bakmasın.
ya ne 25'i arkadaşlar. tamam hondacıyız seviyoruz ediyoruz ama 98 model arabaya 25bin lira vermek mantıklı mı sizce? 98 model vti'ın en fazla ederi 18bin liradır. kimse kusura bakmasın.
sacmalama arkadasim sakamiisin? avatarinada gicik oldum zaten.
98 model vti`in en fazla ederi (sinirsiz),en az ederi 18,ucuk kacik ederi 32liradir.
saygilar !
kardeşim seninki renk zevk meselesi benimde param olsa tüm vtı toplar hepsini tektip yapar saklardım
vtec nedir bilmediğin yazından belli oluyor 1.6 ies'e fiyat verir gibi vermişsin altı üstü 98 model felan diye
PROMINENT
05-04-2010, 14:19
efe sus ! sen ne anlarsın vtecden arabadan yarıştan :D
punto_multijet
05-04-2010, 14:22
kesinlikle katılıyorum
devil_berk22
05-04-2010, 14:24
bu konuda kavga çıkar kesin 18.5 verenler 25 diyenler ama bence ortalaması 21 civarı :D
kardeşim seninki renk zevk meselesi benimde param olsa tüm vtı toplar hepsini tektip yapar saklardım
vtec nedir bilmediğin yazından belli oluyor 1.6 ies'e fiyat verir gibi vermişsin altı üstü 98 model felan diye
hahahaha. eyvallah honda master. saygılar. "sen gti'ını itekle biz gazlıyoruz vtec'le." yazısını imzandan eksik etme. sevgiler.
bişi sorcam Vtec ne ya? Ben bilmiyorum vteği miteği. etek gibi bişi mi bu?
VTEC in Ederi MAX 15 Biz viteğin ne olduğunu bilmiyoruz varmı itirazı olan?
SULTANOGLU
05-04-2010, 14:36
sacmalama arkadasim sakamiisin? avatarinada gicik oldum zaten.
98 model vti`in en fazla ederi (sinirsiz),en az ederi 18,ucuk kacik ederi 32liradir.
saygilar !
:eek::eek::eek:
98 VTi 18-19, 99 VTi 20-21 eder ama bunlar içi pırıl pırıl olanları kazasız hatasız olanları için.. leş durumda olanlarına ise 2 şer milyar düşün fiyattan...
valla 86-87 E30 3.25 e 18-19 istiyolar.. 20 lira vti nin hakkı..
:icon_tup: :bravo:
isteyenin bi yüzü kara, vermeyen zenci.
_muhaRRem
05-04-2010, 14:56
samimiyim 15 e temiz vtı bul 3 tane alıcam
:eek::eek::eek:
Uykudan yeni kalkip altini islattigini goren,ayni zaamanda odasinin kapisindan girmek uzere olan anasini goren bebe gibi n actin gozlerini:D
98 VTi 18-19, 99 VTi 20-21 eder ama bunlar içi pırıl pırıl olanları kazasız hatasız olanları için.. leş durumda olanlarına ise 2 şer milyar düşün fiyattan...
guzel yorum !
Olabilir o bir alaman o bir efsane adi ustunde yahu e30:rolleyes:
Yalniz kaan bence makara yapmis:D
bilsen 15 demezsin kardeşim ..dün arkadaşa 2000 model 1.4 gazlı honda aldık 15 liraya onunla karıştırdın sen
guzel yorum !
sağol kardeşim.. benim kız oğlan kız füme sedan VTi 2007 de (3 sene önce) 19 a sattım.. bunun üzerinden 3 sene geçmiş, araba eskimiş yıpranmış, km yapmış belki kazaları da olmuş ama hala 19-20 istenmesi saçma yani...
sağol kardeşim.. benim kız oğlan kız füme sedan VTi 2007 de (3 sene önce) 19 a sattım.. bunun üzerinden 3 sene geçmiş, araba eskimiş yıpranmış, km yapmış belki kazaları da olmuş ama hala 19-20 istenmesi saçma yani...
düşüncende haklısın ama honda severler için başka alternatif yok
bende geçen yaz toyota alıp satıyodum 94-95 modellerden 6 aldım 8 sattım
şimdi 12 lira olmuş araba :)
arabanı satmıyo olsan aynı şekilde konuşmayacağına 10bin lirasına iddiaya girerdim yusuf...
ben şuanki arabama 22 lira para verdim seninle aynı düşüncede olsam o parayı vermezdim :)
Yalniz kaan bence makara yapmis:D
20 bin tL lik bi vitek soner abinin yorumuyla fiyat indiriyorum bakın şimdi
kaput + sağ kapı boyalı 2bin tl ordan düş 18
araç sonradanda komple boyanmış ( ben şüphe ederim ) bi 2de ordan düştüm 16
lastikler bitik motorun km çok yüksek ıvır zıvır(sağ çıta yok :hehe: çamurluk çizik bagaj sileceği yok :D ) 2de ordan düşeyim hadi 14
al işte 14 e vitek sana :hehe: ben ölücüyüm benle alışveriş yapılmaz abi :D
arada sahibinden.com diye bişey olmasa kimse birbirinden haberdar olmasa 15 e gırla vitek bulursun muharem ;)
ben sattım vti yımı şuan başka araç bakıyorum ama vtecle bastım gazladım banamısın demedi ne sanayilerde dolaştırdı nede başka bi sorun çıkardı.. nede yolda bıraktı.. 15-16 ya başka bi araç alsam vtecle bastığım kadar bassam ne masraflar çıkarırdı gene bana 19-20 ye gelirdi sonra gene 15-16 ya satmak için uğraşırdım.. onun için temiz düzgün bakımlı vti 20 lira rahat eder benım gözümde...
VTec_king
05-04-2010, 15:18
kimsenin vtec den haberi olmadığı zamanda 11.800 e aldım haha :=)
ben sattım vti yımı şuan başka araç bakıyorum ama vtecle bastım gazladım banamısın demedi ne sanayilerde dolaştırdı nede başka bi sorun çıkardı.. nede yolda bıraktı.. 15-16 ya başka bi araç alsam vtecle bastığım kadar bassam ne masraflar çıkarırdı gene bana 19-20 ye gelirdi sonra gene 15-16 ya satmak için uğraşırdım.. onun için temiz düzgün bakımlı vti 20 lira rahat eder benım gözümde...
almadan nasil biliyosun ? kullandigin arac hakkinda n kadar guzel yorumlar yapmissin,ancak kullanmadigin-almadigin ortada olmayan *hayali bir arac* icin neler yazmisin,enteresan...keske vitegini satmasaydin..
Ne VTI'ymış be kardeşim!.Hep bu araba didikleniyor, mıncıklanıyor.Yok mu hiç ederinin üstünde satılan başka araba?E var.. Varda birilerinin işine gelmiyor görmek sanırım.
15-16 ya çok araç aldım gazladım ordan biliyorum hayali değil yaşanmış olaylar. keşke satmasaydım ama mecbur sattık işte....
devil_berk22
05-04-2010, 16:38
15-16 ya çok araç aldım gazladım ordan biliyorum hayali değil yaşanmış olaylar. keşke satmasaydım ama mecbur sattık işte....
yanlış anlamassan birşey sorucam senin vti pert olmamışmıydı siyah ?
devil_berk22
05-04-2010, 16:59
anladım 2.aldığını bilmiyordum k.bakma :)
estağfurullah ne kusuru.. ;)
2000 model ford focus sport tren almıştım daha 60 bn deydi 2.0cc 130 hp 1 saat gazladığım zaman 5 litre su koyuyordum bildiğin otomatık su ısıtıcısı gibiydi
Antalyada var bitane 98 hb full stok 46 47 yaşlarında bir otel müdürü kullanıyor arasıra görüyorum ufak bi çocuguda var bi ara bizim dükkana geldi bilgisayarını yaptırmaya sormuştum nekadara satarsın diye satmıyorum memnunum aracımdan demişti ama bu aralar kayıp gözükmüyor hiç:D
Rengı kırmızı mı :D:D:D
Gökhan Biraltın
06-04-2010, 05:01
izmirde var bi tane stocklar stoğu. kırmızı hb sunrooflu. leylek spec.
bu arada hikayeye bittim ahahaha :D
herhangi bir vti ı samanyolu kalp gözü programındaki dede alsın kullansın iki gün
acayip piyasa yapar :D
By_DoMiNo
11-04-2010, 14:18
geçen sene İstanbul Çapa da açıköğretim Vize sınavına girmek için gittiğim okulda. Okulun bahçesinde sınav saatini beklerken Bembeyaz bir Vti geldi. Araba Zır stock tertemiz. Alındığı günki gibi kullanılmış. ne bir tampon eki var ne farlarda bir oynama ne jantlar ne stoplar. M3 çıtası bile yoktu. Orjinal egzostlu. Arabayı büsbütün bi süzdüm. İçinden 45-50 li yaşlarda Saçlarının tamamı kırlaşmış bir Adam indi. Ve okula gitti. Büyük ihtimal okulda bir öğretmendi. Ama mest oldum o araca resmen mest oldum :)) O günden sonra bir daha da görmedim:))
http://www.sahibinden.com/sok_sok_sok-77WQQaXQQ24040956WQQpXQQdisplayitem
işte bu :)
Ferhat_V
13-04-2010, 19:48
http://www.sahibinden.com/sok_sok_sok-77WQQaXQQ24040956WQQpXQQdisplayitem
işte bu :)
bu arabayı bende kartalda gördüm kimindir sahibi genç biri bilerekmi bişeyler yapmıyor yoksa gerçekten yaşlı birinden filan temiz arabamı..sokak arasında park halinde görmüştüm ben..
orta yaşlarda birinin diye biliyorum ama emin değilim aracı bende Pendikte gördüm gerçekten çok beğendim ama
Viper_Si
16-04-2010, 04:07
kartalda 17binmiş 3günde kadıköye gidince 18950 olmuş :D
http://www.sahibinden.com/1998_model_v-tec_1_6_16_valf_160_beygir_kazasiz_orijinal-93WQQaXQQ24160743WQQpXQQdisplayitem
Almış adam üstüne 2bin farkı da koymuş :D
kartalda 17binmiş 3günde kadıköye gidince 18950 olmuş :D
http://www.sahibinden.com/1998_model_v-tec_1_6_16_valf_160_beygir_kazasiz_orijinal-93WQQaXQQ24160743WQQpXQQdisplayitem
caddebostan taraflarına gelirse kafadan 20 olur
caddebostan taraflarına gelirse kafadan 20 olur
cümle alem abansa vermem 98e :)
cümle alem abansa vermem 98e :)
öyle deme verenler üstüne çullanır aman ;)
Bulut Y.
17-04-2010, 02:58
ilan acıp 24 bin lira yazıcam acıklamayada sunrooflu civic yazıcam valla yapıcam bunu :D
JumboAli
17-04-2010, 03:18
bız o yesıl 98ı gecenın 1'ınde aradık dayanamadık bakalım yarın satılmazsa snırım arkadasıma alıoruz.
streetracer
24-04-2010, 16:43
geçen sene İstanbul Çapa da açıköğretim Vize sınavına girmek için gittiğim okulda. Okulun bahçesinde sınav saatini beklerken Bembeyaz bir Vti geldi. Araba Zır stock tertemiz. Alındığı günki gibi kullanılmış. ne bir tampon eki var ne farlarda bir oynama ne jantlar ne stoplar. M3 çıtası bile yoktu. Orjinal egzostlu. Arabayı büsbütün bi süzdüm. İçinden 45-50 li yaşlarda Saçlarının tamamı kırlaşmış bir Adam indi. Ve okula gitti. Büyük ihtimal okulda bir öğretmendi. Ama mest oldum o araca resmen mest oldum :)) O günden sonra bir daha da görmedim:))
bu araç olabilir...
http://www.sahibinden.com/sahibinden_masrafsiz_vti-88WQQaXQQ24274669WQQpXQQdisplayitem
nakayama
24-04-2010, 16:48
Rengı kırmızı mı :D:D:D
evet kırmızı :D
firat_07
24-04-2010, 17:24
arkadaşım o araca nakit 26 lira teklif edildi ama adam satmam diyor zaten sen rahat ol 18 binliraya temiz vti varsa ben 2 tane alırım sanada açıktan 1 lira veririm
nakayama
01-07-2010, 15:24
Kendileri zır stok sahibi 50 55 yaşlarında :) araç 97 169 binde Orjinal bi araç sonruff a baksanızya :D ama hiç sorma fırsatım olmadı acaba satarmı?
Bu arada araç antalyada yıllardın 34 plaka ama
http://i647.photobucket.com/albums/uu198/nakayama07/Image309.jpg
http://i647.photobucket.com/albums/uu198/nakayama07/Image308.jpg
Kendileri zır stok sahibi 50 55 yaşlarında :) araç 97 169 binde Orjinal bi araç sonruff a baksanızya :D ama hiç sorma fırsatım olmadı acaba satarmı?
kurtarılmayı bekliyor desene :D
nakayama
01-07-2010, 15:29
kurtarılmayı bekliyor desene :D
aynen öyle :o
Selcuk_RoL
01-07-2010, 15:32
valla bende istanbul kağıthane tarafında görmüştüm amca değil ama teyze :) arkada çocuk koltuğu falan beyaz bi sedan vti dedim abla araba hızlımı oda bana hadi be ordan terbiyesiz dedi:)
bu araba firmaları istese eski modelleri tekrar çıkarabilirlermi acaba ya ? :D
Low-Rider
01-07-2010, 15:58
Çıkartırlar ama emisyon değerleri ve güvenlik sebebleri yüzünden hem daha güçsüz hem daha ağır olur
http://i647.photobucket.com/albums/uu198/nakayama07/Image309.jpg
http://i647.photobucket.com/albums/uu198/nakayama07/Image308.jpg
ben bu arbaya çökerim arkadaş :heyoo: