PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : . . . : : : 28 Mart 2010 Pazar Ankara Mangal : : : . . .

Serencebey
22-03-2010, 23:23
Ankara'da herkes mangal ateşiyle yanıp tutuşuyormuş.

Hafta basından açıyorum konuyu, gelecek olanlar yapsınlar programlarını kıvırmaca darılmaca olmasın :) Hava bu şekilde giderse hiç kimseyi üzmeyecek şekilde buluşalım..

Çiftlik vs. diye yazmıslardı arkadaslar ben polissiz alanları tercıh ediyorum ondan Umitkoy Mesa Migros Otoparkı diyorum hemde herkesın bildigi en eski bulusma yerimiz.

Oradan da Kavaklı (Alacaatlı) ya gider mangalımızı yaparız. Bulusma noktasında Migros oldugundan alısveriside yine eskisi gibi havuz seklınde yapar paraları toplar yaparız. Extralarını herkes kendısı öder (alkol vs.) :)

Saat'i havaların güzel olması ve Pazar günü olmasından ötürü 11:00 olarak düşündüm. Hem geç saate kalmayız hemde yer sıkıntımız olmaz.

Gelecek olanlar sevgilisi veya eşiylşe çocuğuyla geleceğini belirtirse eğer herkes ona göre hareket eder. :) Hiç bir bayan evde sıkıntıdan patlamak istemez güzel köyümüz Ankara'mızda güneşli geçecegini dusundugum bir pazar gununde :)

Kalabalık olacağımız için saat konusunda insiyatif beklemezseniz sevinirim kimse kimseyi o kadar saat bekletmek istemez eminim.

Listeyi açıyorum.

Ismını eklemek isteyenler altına alıntı yapsınlar yeter.

-Serence
-Mertcan
-Sertac20DET
-Kingpin
-Vts_Power (Ahmet abi)
-mgnPower
-06ZYV65
-Orhan x2
-Rckid
-OmerRS (Fasulyeden)
-.....

MeRtCaN
22-03-2010, 23:25
Çok iyi düşünmüşsün valla burak Güzel olacak

hemde Techturkey Anahtarlıkları almak ısteyenler olursa onlarıda alabılırler elden :)

mgnPower
ee galatasaray fener derbisi var olm o gun. yap dediysek bula bula bugunumu bul dedik ? ali sami yende olma ihtimalim var o tarihde.

Vts_Power
sheriff emre
ceyhun başkan
bide son mohikan ahahahh

MeRtCaN
22-03-2010, 23:26
Gürol Abi futbol Bahane Mangal Şahanee :D

Serencebey
22-03-2010, 23:26
ee galatasaray fener derbisi var olm o gun. yap dediysek bula bula bugunumu bul dedik ? ali sami yende olma ihtimalim var o tarihde.

Ben sana samiyen ruhu yasatırım ask olsun gel senn :D

mgnPower
22-03-2010, 23:27
yaa ikiside on numara tabiiki ama boyle bir derbiyede her zaman bilet olmuyor. gerci halada yokda bakarsin suprizlerden kopar gelir bi tanede soyle adam gibi bi keyifli bi mac izleriz diye dusunuyorum. ama biletingen mortingen tavana vurungen olursa geliyorum bende...

Serencebey
22-03-2010, 23:28
Seni yazdım bennnn! ordan cıkarız maç izleyecek olanlar Park Caddesinde hemen izlerler :)

mgnPower
22-03-2010, 23:30
Seni yazdım bennnn! ordan cıkarız maç izleyecek olanlar Park Caddesinde hemen izlerler :)

ne lan bu terkossupor - sebekesupor karsilasmasimi :D yaz yaz bilet gelirse sileris gelmezse seve seve geliris :D :D :D

Serencebey
22-03-2010, 23:32
ne lan bu terkossupor - sebekesupor karsilasmasimi :D yaz yaz bilet gelirse sileris gelmezse seve seve geliris :D :D :D

Seve Seve :D hahahahah :D gel walla özledim yengeyi ufaklıgıda al gel aile bulusması yapalım eskisi gibi...

Topluluga bakalımda ona göre herkes eşiyle kız aradasıyla gelsın. Sonucta gunesli pazar gunu bayanlar kafanızın etini yemesin :)

mgnPower
22-03-2010, 23:36
valla on numara olur oyleside. hele bi bekleyelim bakalim yarin oburgun gelismelere gore yaparik ayari cekerik ecuya :D

TünayK
22-03-2010, 23:40
listeye bakar ona gore gelırım ben...nısantası cocugu oldugum ıcın oyle aksanı falan bozuk kaba saba tıpler gelecekse gelmem ben...bıde ben gelıceksem eger mangalda balık olsun...bırde ahmet abı abı ıle alkoller aynı merıdyen ıcınde olmasın...ha bırde serencebey orda olmasın...

Serencebey
22-03-2010, 23:49
listeye bakar ona gore gelırım ben...nısantası cocugu oldugum ıcın oyle aksanı falan bozuk kaba saba tıpler gelecekse gelmem ben...bıde ben gelıceksem eger mangalda balık olsun...bırde ahmet abı abı ıle alkoller aynı merıdyen ıcınde olmasın...ha bırde serencebey orda olmasın...

ohoo sende Lady Boy cıktın olm iyice o varsa varım bu varsa yokum sen kutuna git en iyisi :D

Vts_Power
22-03-2010, 23:56
tütücüm canını yirim ordayızz.. kim gelirse gelsinn.mesela ben her türlü ordayım ben ordayım die gelmeyecekler olacak.sende başkaları var die gelmeyenlerden olma sallaaaa....

ayrıca alkolün hası olur canımm o senin rakıdan amma çarpmıo o ahahahah

FatihR.
23-03-2010, 00:05
bi tanışma iyi olur benide yazarsan sevinirim +1

facia
23-03-2010, 00:09
Harbiden burak derbi günü mangal organizasyonumu yapılır ayrıca 11 demişsinde senin gelmen 13 ü bulur alışverişti mangaldı felan 15 neyse benimde ASY de olma durumum var olmazsa bende gelirim :) Rakı ve biralar Ahmet reisdenmiş :)

Vts_Power
23-03-2010, 00:21
Harbiden burak derbi günü mangal organizasyonumu yapılır ayrıca 11 demişsinde senin gelmen 13 ü bulur alışverişti mangaldı felan 15 neyse benimde ASY de olma durumum var olmazsa bende gelirim :) Rakı ve biralar Ahmet reisdenmiş :)

ayıpsın olm gel ben senin kafanı nası güzel yapcamm :D:D

Serencebey
24-03-2010, 01:41
Şu konuya bir güncel çekeyim aralarda kaldı sanırım.

Ne oldu buluşalım diye soruordunuz sürekli :)

Orhan
24-03-2010, 07:14
Yaz benide eşim ve kızımla gelirim

CasabLanca
24-03-2010, 08:49
ovv öyle bir gün denk gelmiş ki o gün vw buluşmasına gitmeyi planlıyorduk tekrar pazar gününü gözden geçirmeli

Orhan
24-03-2010, 09:15
ovv öyle bir gün denk gelmiş ki o gün vw buluşmasına gitmeyi planlıyorduk tekrar pazar gününü gözden geçirmeli

len oğlum ben iş arkadaşımın nikahını ekip gelecem sen vosvocularımı ekemeyeceksin :D

miniks
24-03-2010, 09:21
gelsekmi acaba

erkin006
24-03-2010, 09:21
len oğlum ben iş arkadaşımın nikahını ekip gelecem sen vosvocularımı ekemeyeceksin :D

altının parasını mangalda ezerim diyorsun:D

Serencebey
24-03-2010, 09:27
gelsekmi acaba

Neden olmasın toplaşında gelin :)

CasabLanca
24-03-2010, 09:30

ahahaha :D:D nikahı aratmayız abi sana bol bol oyun havası :icon_tup:

ahmet3425
24-03-2010, 09:33
28 mart ne zaman yaw bu pazar mı ana:eek:

iyi eğlenceler...

CasabLanca
24-03-2010, 09:40
bu arada pikniğe gidilecek yer neresi ilk kez duydum alan nasıl bizim aracın toynaklar biraz büyük gelme durumunda sıkıntı çıkmaz di mi

mgnPower
24-03-2010, 10:31
Yaz benide eşim ve kızımla gelirim

esli ve cocuklu geliyorsan bende getiririm o zaman. de haydin bi guncel cekek. sami yende zaten bilet fiyatlari delmis atmosferi gecmis gitmis uzaya kadar olmus. birde kara borsa oynatacaklar bizi ortada yine yalan olucak.

Serencebey
24-03-2010, 10:33
Istanbul Ankara kımler nerden istiyolarsa buyursunlar :)

Eskiler tadını bilirler mangalın korkak oynamayın :)

@mgnPower

Getirde ufaklıgı seveyım acccıkk :D

mgnPower
24-03-2010, 10:37
yuz gorumlugu isterim seninki gecikme zamli hemde. :D

ahmet3425
24-03-2010, 10:38
dizel spec atlayıp gelsek mi acaba:D yolda minikslerin kango R ile rolling bile yaparız:D

CasabLanca
24-03-2010, 10:42
Serence gidilecek yer neresi tam olarak?

Serencebey
24-03-2010, 10:53
Umıtkoy'ün ilerisinde Alacaatlı koyu var orda yapıyorduk eskiden beri.

Arabalar öyle yada boyle giriyor ne arabalarla geldik geçtik sorun olacagını dusunmuorum casa :D

RCkid
24-03-2010, 10:55
ben gelirim

OmerRS
24-03-2010, 11:01
29 undan sonra olsaydı gelirdim.

Serencebey
24-03-2010, 11:05
29 undan sonra olsaydı gelirdim.

al bıletını erkene aslanım hayret bıseysın. Yazıyorum listeye walla..

@ mustafa

senide yazdım lısteye :)

Serencebey
24-03-2010, 11:06
Istanbul'daki buluşmalara üff ne guzel bızde Ankara'da yapalım dıyorsunuz yapıoruz gelmiyorsunuz arkadaslar demedi demeyin :)

FatihR.
24-03-2010, 11:36
Istanbul'daki buluşmalara üff ne guzel bızde Ankara'da yapalım dıyorsunuz yapıoruz gelmiyorsunuz arkadaslar demedi demeyin :)

havalarda iyiye gidiyo kalabalık olursa güzel olur sankim.

Orhan
24-03-2010, 14:07
esli ve cocuklu geliyorsan bende getiririm o zaman. de haydin bi guncel cekek. sami yende zaten bilet fiyatlari delmis atmosferi gecmis gitmis uzaya kadar olmus. birde kara borsa oynatacaklar bizi ortada yine yalan olucak.
Valla geleceğiz konuştuk müsaitmişiz bi sıkıntı yokmuş sende yengeyi al gel :D

Istanbul Ankara kımler nerden istiyolarsa buyursunlar :)

Eskiler tadını bilirler mangalın korkak oynamayın :)

Mangallarıda kapıp getirelimmi yoksa mangal varmı oralarda

Altını alıp takacağız kaçış yok :D
Sende gelsene len :D

erkin006
24-03-2010, 15:51
kısmet abi bakalım...

Göki,ZD
24-03-2010, 15:53
istanbullu apaçiler izmirden sonra bide ankara çıkartması yapalım mı :D zaten ne zamandır angara ya gidelim diyoduk , muştuuu yavuzzz :D

izo
24-03-2010, 16:08
istanbullu apaçiler izmirden sonra bide ankara çıkartması yapalım mı :D zaten ne zamandır angara ya gidelim diyoduk , muştuuu yavuzzz :D

must abiyi getirin denicem:D:D

mmustu
24-03-2010, 16:11

kankam bana uyar biliyosun ama uygun bi tarih belirlemek lazım organize olmak lazım kalacak yer falan izmirden tecrübe kazandık yani seninle aynı yatakta yatarım her zaman :hehe:

ama bu sefer arabayı başkası bulsun hacı :hehe: daha vermezler o minibüsü :D :D

izzet sen satmadın mı arabayı bro :D

DoDo_hamann
24-03-2010, 16:30
tünay gelirse bende gelirim :D

Göki,ZD
24-03-2010, 16:44
kankam bana uyar biliyosun ama uygun bi tarih belirlemek lazım organize olmak lazım kalacak yer falan izmirden tecrübe kazandık yani seninle aynı yatakta yatarım her zaman :hehe:

ama bu sefer arabayı başkası bulsun hacı :hehe: daha vermezler o minibüsü :D :D

kanka günü birlik gidelim angara yarın zaten, sabahdan çıkarız akşam döneriz olmaz mı ? adamlar bu hafta sonu toplanıyorlar hoş çok geç oldu belki organize olmamız için ama bi nabız yoklasakmı, eğer gitme durumu olursa ben minibüsü ayarlamaya çalışırım

asikome ben onu unutmuştum lan biz aynı yatakta koyun koyuna yattık dimi lan :D:hehe:

@Lp2
24-03-2010, 16:45
gıtsekmı ne yapsak :) yollar duz bnm araba 4 kişi alır :)

Onuralp
24-03-2010, 16:50
Ben gelmem :D :p

MyDream
24-03-2010, 18:36
Pazar çaışıyo olmasam mutlak gelinecek bir bulurşma ama çalışıyorum 10 dan sonrada herkes dağılmış olur :(

mmustu
24-03-2010, 19:08
kanka günü birlik gidelim angara yarın zaten, sabahdan çıkarız akşam döneriz olmaz mı ? adamlar bu hafta sonu toplanıyorlar hoş çok geç oldu belki organize olmamız için ama bi nabız yoklasakmı, eğer gitme durumu olursa ben minibüsü ayarlamaya çalışırım

asikome ben onu unutmuştum lan biz aynı yatakta koyun koyuna yattık dimi lan :D:hehe:

hacı bu hafta bana çok zor bee :(

Serencebey
24-03-2010, 22:13
Haydi görmeyen duymayan kalmasın

ahmet3425
24-03-2010, 22:19
istanbuldan gidecekler olursa bizde Fiorino dizel spec gelebiliriz:D 5 saat gidis 5 saat donus surer bence sıkıntı yok:D

mgnPower
24-03-2010, 22:20
gece gece uykum geldi gunceli.

bladerk
24-03-2010, 23:08
beni de ekle burak çok özledim o eski piknikleri yaa

Orhan
25-03-2010, 07:06
beni de ekle burak çok özledim o eski piknikleri yaa

Yengeyide al gel hanımlar sohbete dalsınlarki biz başbaşa kalabilelim günceli :D

gurcell
25-03-2010, 07:44
Yengeyide al gel hanımlar sohbete dalsınlarki biz başbaşa kalabilelim günceli :D

Ne yapacaksınız başbaşa? Erkut sana z20 bloğa w16.5 kapak nasıl takılır onu anlatmaya bir başlar ise hayatın söner :)

Bir mani olmaz ise bende geliyorum beyler. :)

Orhan
25-03-2010, 08:21
Ne yapacaksınız başbaşa? Erkut sana z20 bloğa w16.5 kapak nasıl takılır onu anlatmaya bir başlar ise hayatın söner :)

Yok gürsel biz bi boluda muhabbet etmiştik valla sıkıntı yok muhabbeti pek tatlı :hahaha:
Gel valla görüşürük muhabbet ederik :D

mgnPower
25-03-2010, 08:25
Gel valla görüşürük muhabbet ederik :D

neyden muhabbet ederik ? gazi hala benim cerceveyi getirmedi dinamit koyup patlatacam onu konusuruk artik :D

Orhan
25-03-2010, 08:30
neyden muhabbet ederik ? gazi hala benim cerceveyi getirmedi dinamit koyup patlatacam onu konusuruk artik :D

Gaziye ben bişey demiyorum artık bana sattığı double arızalı çıktı değiştirecek bi double yoktu mecbur ekransız bi dvd player aldık içimde kaldı valla gördükçe sağda solda içim acıyor seninki gene iyi :D

bladerk
25-03-2010, 08:34
di mi abi en güzel yöntem o :D 2si birarada

ahahahhaha :hahaha: bu iyiydi :hahaha:

mgnPower
25-03-2010, 08:39
Gaziye ben bişey demiyorum artık bana sattığı double arızalı çıktı değiştirecek bi double yoktu mecbur ekransız bi dvd player aldık içimde kaldı valla gördükçe sağda solda içim acıyor seninki gene iyi :D

seninki yarimda olsa cozuldu benimkine baslanmadi bile diye ben daha cok uzuluyordum.

Orhan
25-03-2010, 08:40
seninki yarimda olsa cozuldu benimkine baslanmadi bile diye ben daha cok uzuluyordum.

Baskın basanındır basalım dükkanı o zaman :D

mgnPower
25-03-2010, 08:43
Baskın basanındır basalım dükkanı o zaman :D

yok abi cok kirildim ben artik ne giderim ne basarim. dogma buyume yenimahalleliyiz. isterizki paramiz yenimahalle esnafina gitsin onlar kazansin. ama cocuk avutur gibi sallamasi artik cok dokundu valla. yapmayacaksa yapmayacam desin kimse zorla yada bedava is yaptirmiyoruz neticede. cerceveyi kendim getirecem gittigimde. komp.larida baska bir esnaf buldum orada taktiracam bu hafta gibi.

Orhan
25-03-2010, 09:04
yok abi cok kirildim ben artik ne giderim ne basarim. dogma buyume yenimahalleliyiz. isterizki paramiz yenimahalle esnafina gitsin onlar kazansin. ama cocuk avutur gibi sallamasi artik cok dokundu valla. yapmayacaksa yapmayacam desin kimse zorla yada bedava is yaptirmiyoruz neticede. cerceveyi kendim getirecem gittigimde. komp.larida baska bir esnaf buldum orada taktiracam bu hafta gibi.

Duygusal davranmanın bi alemi yok boşver başkasında işin bitiyorsa ona gitmen gayet akıllıca olur ;)

gurcell
25-03-2010, 09:34
Bu arada geçen istanbulda yapılan rolling'i büyük ihtimalle buradan okumuştur polis, ümitköy ve civarı da artık polis bölgesi olduğuna göre büyük ihtimalle onlar da mangala gelirler :)

Ben clio sümbül ile geleceğim, hiç bağlanasım yok :)

mgnPower
25-03-2010, 09:37
Duygusal davranmanın bi alemi yok boşver başkasında işin bitiyorsa ona gitmen gayet akıllıca olur ;)

oylede bi yerdede iste boyle yetistik biz ekmek yedigimiz yerdeki esnaf kazansin ayni mahallenin cocuklariyiz neticede. ama senin dedigin konusundada son zamanlarda bayaa hak verir oldum. is nerede biterse oraya gitmek daha akillica.

mgnPower
25-03-2010, 09:38
Bu arada geçen istanbulda yapılan rolling'i büyük ihtimalle buradan okumuştur polis, ümitköy ve civarı da artık polis bölgesi olduğuna göre büyük ihtimalle onlar da mangala gelirler :)

hayirlisi artik yapacak bisii yok :D evraklarimiz vergilerimiz herseyimiz tam dahada opecekse buyursun opsun. bi ekmek arasi sarar veririk :D :D :D

Orhan
25-03-2010, 09:44

valla bende film bile yok artık nerden yazacak ben suby ile gelirim corsayı zaten kayınco aldı elimden :)

oylede bi yerdede iste boyle yetistik biz ekmek yedigimiz yerdeki esnaf kazansin ayni mahallenin cocuklariyiz neticede. ama senin dedigin konusundada son zamanlarda bayaa hak verir oldum. is nerede biterse oraya gitmek daha akillica.

Valla hakedene hak ettiğini yapacaksın ha gittiğim esnaflar var onlarda bana sağolsun yardımcı oluyorlar müşterisi olmaya devam ediyoruz yoksa karşılıklı sevgi saygı olmayınca herkes kendi çıkarına bakar

Orhan
25-03-2010, 09:46
hayirlisi artik yapacak bisii yok :D evraklarimiz vergilerimiz herseyimiz tam dahada opecekse buyursun opsun. bi ekmek arasi sarar veririk :D :D :D

Yok ya bizde illegal bişey yok ki hanım çoluk çocuk pikniğe gidiyoruz artık o kadarda hakkımız olsun olmadı oyuncak kaleş alırız dağdan indik gurban bi piknik yapıp gidecez deriz mangalımız bile pişirirler yemeğimiz bile yedirip eskortluk ederler

Serencebey
25-03-2010, 10:10
Liste kabarıor nerde eskiler nerde yenıler :)

CasabLanca
25-03-2010, 10:15
içim gidiyor gelmek istiyorum ama şimdi bir yandan da arkadaşlara satış koymak gibi olacak :D aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

gurcell
25-03-2010, 10:16
Yok ya bizde illegal bişey yok ki hanım çoluk çocuk pikniğe gidiyoruz artık o kadarda hakkımız olsun olmadı oyuncak kaleş alırız dağdan indik gurban bi piknik yapıp gidecez deriz mangalımız bile pişirirler yemeğimiz bile yedirip eskortluk ederler

Hımm 3" dc sports gökgürültüsü spec eksoz ile türk polisinin çok sevdiği bir karakter oluyorum ben ama :)

Evraklar vs tamam ama adamlar sesi duyunca dinlemiyorlar ki...

mgnPower
25-03-2010, 10:28
Liste kabarıor nerde eskiler nerde yenıler :)

simdi biz eskimiyiz yenimi ? karar veremedim ben :D :D :D

bu arada onemli bi dip nottiringen ekleyim.
istanbuldan gelecek olan kimler var. kucucuk bisii rica edecem gelirlerken. varmi gelecek edecek yardim edecek birileri ?

mmustu
25-03-2010, 10:30
valla abi istanbul tayfası bu hafta sonu zor geliriz :D göki şu fikri daha önceden atsaydı ortaya belki org olabilirdik

mgnPower
25-03-2010, 10:32
yaaa gelin iste kirk yilda bir isimiz dustu biri gelsin iste yaa :D

Orhan
25-03-2010, 10:34
Hımm 3" dc sports gökgürültüsü spec eksoz ile türk polisinin çok sevdiği bir karakter oluyorum ben ama :)

Evraklar vs tamam ama adamlar sesi duyunca dinlemiyorlar ki...
Valla o zaman bişey diyemeceğim :D

Sen eski kaşarsın :D

valla abi istanbul tayfası bu hafta sonu zor geliriz :D göki şu fikri daha önceden atsaydı ortaya belki org olabilirdik

Hade len hadi gelecek olsan bi araç bulsan gelirsinde sanayiden çıkamayınca gelmekte zor oluyor demi gelseydin bi güzellik yapardım ama gelme sen boşver :D

mmustu
25-03-2010, 10:35
huahauhau valla ben gelemem :D hafta sonu hanımı ekersem o da beni eker ama toprağa :hehe:

mgnPower
25-03-2010, 10:36
kirk yilda bi ufak isimiz dustu cikin gelin adami deli etmeyin. yakarim istanbulu bak :D

edit :

huahauhau valla ben gelemem :D hafta sonu hanımı ekersem o da beni eker ama toprağa :hehe:

hanimida getir bizde getiriyoruz iste berbaber kaynassinlar.

SekoLive
25-03-2010, 10:36

plakanız neydi EKE'miydi :D :D

Orhan
25-03-2010, 10:48

Len yengeyi de al gel zaten tanışıyorlar söylerim birazda fitler yengeyi bakmışsın bi subarunuz olmuş :D

Serencebey
25-03-2010, 10:56

Sen eski kaşarsın :D

hahaha yanıt gelmıs :D

mgnPower
25-03-2010, 11:31
hahaha yanıt gelmıs :D

olm sende sanki cok taze kasarmissin gibi cevap vermissin :D

mangal konusu kaynamasin hade bakalim kim geliyor istanblue'dan ?

mmustu
25-03-2010, 11:51
kirk yilda bi ufak isimiz dustu cikin gelin adami deli etmeyin. yakarim istanbulu bak :D

edit :

hanimida getir bizde getiriyoruz iste berbaber kaynassinlar.

Len yengeyi de al gel zaten tanışıyorlar söylerim birazda fitler yengeyi bakmışsın bi subarunuz olmuş :D

hauhauha dur bakim abi bi konuşayım akşama kanına girebilirsem benim at zaten eğerli :D :D

mgnPower
25-03-2010, 11:54
konus konus cok ihtiyaclari varmis bana de bensiz olmazmis de sende gel de gul dokeceklermis yollarima de :D :D :D

mmustu
25-03-2010, 11:56
hauhuauha yaw bak bitim kanlandı gene :D

imhotep
25-03-2010, 12:00
hauhauha dur bakim abi bi konuşayım akşama kanına girebilirsem benim at zaten eğerli :D :D

iyileşirsem bizde gelirik :D

mmustu
25-03-2010, 12:02
iyileşirsem bizde gelirik :D

bak ite :D :D manyak o zaman yapalım organizeyi :D pazar sabahın köründe çıkalım yola :D

ama dizel şart yada pederden gazlı alfayı alırık :D onu alırsak senin arabayıda ona vermemiz gerekir yannız :D adam bi fitek açsın :D

imhotep
25-03-2010, 12:03
hauahua çok alçak olm kullanamaz onu.. olmadı ben pederden A6 yi alırım :D tabi yemek yemeye baslayabilirsem..

mmustu
25-03-2010, 12:06
hauahua çok alçak olm kullanamaz onu.. olmadı ben pederden A6 yi alırım :D tabi yemek yemeye baslayabilirsem..

vay adii kell cici babandan hee :D :D

mgnPower
25-03-2010, 12:48
hadi gelin artik kanlanan bitlerinize vitamin olur mangal. istanbul kopsun gelsin.

imhotep
25-03-2010, 12:49
vay adii kell cici babandan hee :D :D

ne cicisi la ozden :D

Orhan
25-03-2010, 15:25
hauhuauha yaw bak bitim kanlandı gene :D
allaan bitlisi gel ilaçlarım ben seni

bak ite :D :D manyak o zaman yapalım organizeyi :D pazar sabahın köründe çıkalım yola :D

ama dizel şart yada pederden gazlı alfayı alırık :D onu alırsak senin arabayıda ona vermemiz gerekir yannız :D adam bi fitek açsın :D
ahaha iyiymiş gene buldun bi araba sen ekeyi ne için kullanıyorsun para harcamak içinmi :D

Özden kiralama servisi :D

PROMINENT
25-03-2010, 17:28
O tarihlerde ankarada olacağım için katılamayacağım malesef :o

Orhan
25-03-2010, 18:46

e piknikte ankarada zaten :beuj:

FatihR.
25-03-2010, 18:49
e piknikte ankarada zaten :beuj:

istanbullu arkadaşlar ankaralıları bastırınca böyle oldu :D

mgnPower
25-03-2010, 21:43
istanbuldan gelecek arkadaslardan kucuk bir ricam olacakti istegimi ve arzumu yineliyorum.

bladerk
26-03-2010, 02:27

KEL pikniğe gel :hahaha: geçmiş olsun kardeşim inşallah iyi hissedersin kendini gelebilirsin

Orhan
26-03-2010, 06:53
Mangallarıda kapıp getirelimmi yoksa mangal varmı oralarda

Mangal sorusu günceli ;)

Serencebey
26-03-2010, 07:16
Mangallarımızı alalımda gelelim ordakı mangallar hıjyen konusunda ne kadar gıvenılır en ufak fıkrım yok cunku :)

Hava 19 derece gozukuyor sımdılık bulutlu :)

Serencebey
26-03-2010, 07:17

zaten mangal ankarada yahu nie gelmiorsn :D

D16inside
26-03-2010, 07:18
hava harika olucak inş. nasipse bende gelicem buurak taşınmadan önce ilk ve son kez mangal partine geleyim bari :)

mgnPower
26-03-2010, 08:33
ben maca gidecem tekrardan.

imhotep
26-03-2010, 10:23
KEL pikniğe gel :hahaha: geçmiş olsun kardeşim inşallah iyi hissedersin kendini gelebilirsin

sanmıyorum kardesım bu sabah kalktım hala agrılarım devam ediyor. agrı kesici iğneye devam anlayacagın :(

Orhan
26-03-2010, 10:27
sanmıyorum kardesım bu sabah kalktım hala agrılarım devam ediyor. agrı kesici iğneye devam anlayacagın :(

geçmiş olsun

imhotep
26-03-2010, 10:28
geçmiş olsun

saolasın orhan abi...

PROMINENT
26-03-2010, 13:02
zaten mangal ankarada yahu nie gelmiorsn :D

dil çıkarmayı unutmuşuz sonuna ciddi kaldı olay :) o tarihte ankarada olma ihtimalim var o yüzden bildireyim dedim..

Orhan
27-03-2010, 08:30
Cumartesi günceli

FatihR.
27-03-2010, 08:32
istanbul ekibi ne oldu :)

elpadre
27-03-2010, 08:43
istanbul ekibi ne oldu :)

ıstanbul sucuk spec tam gaz hazırlıklar devam edıyor :D

elpadre
27-03-2010, 08:44

ee dun dedık sana ama anlamadınkıı :D

Serencebey
27-03-2010, 08:45
Haydi Ankara ekibi nerdesiniz?

Hayret bişey!

FatihR.
27-03-2010, 09:23
ıstanbul sucuk spec tam gaz hazırlıklar devam edıyor :D

ankarada ısmarlayalım sucukları buyrun :icon_tup:

smustu
27-03-2010, 10:10

gerek yok subaru değil ömrümün sonuna kadar araba görmek istemiyorum

FatihR.
27-03-2010, 16:10
sucuk günceli :D

D16inside
27-03-2010, 16:38
mamak tarafında gidecek varsa beni de alsın yeri bilmiyorum.

FatihR.
27-03-2010, 16:59
mamak tarafında gidecek varsa beni de alsın yeri bilmiyorum.

pursaklardan gidicem ben fark etmez alırım:icon_tup:

MeRtCaN
27-03-2010, 17:04
sonuc ne sımdı varmı bulusma?

CasabLanca
27-03-2010, 17:10
bu buluşma tam olarak nerde olcak
birde tahmini orada saat kaça kadar durulur

Orhan
27-03-2010, 18:54
gerek yok subaru değil ömrümün sonuna kadar araba görmek istemiyorum

valla yenge dibine kadar haklısın :D

CasabLanca
27-03-2010, 18:55
orhan emmiiiiii bu kavaklı niresi sen biliyor musun :D
vw buluşmasından sonra gelme şansımız olabilir belki diye soruyorum :o

CGTY
27-03-2010, 18:56
Eray gideceksen beni de alırsın :hehe:

Serencebey
27-03-2010, 18:57
Arkadaşlar ben yarın saat 11 de ordayım :)

Gelen gelmeyen kim olursa beklerım :)

Kavaklı dedıgım yer Umıtkoyun ıcınden gecıp Uludag kebabın onundekı yolu takıp ettıgınızde ılerde karsınıza cıkacak bır pıknık yerı :)

Koru Sitesi Migrosta bulusacagımız icin oradan hep beraber devam ederiz :)

CasabLanca
27-03-2010, 19:01
Eray gideceksen beni de alırsın :hehe:
alırım good boy

Kavaklı dedıgım yer Umıtkoyun ıcınden gecıp Uludag kebabın onundekı yolu takıp ettıgınızde ılerde karsınıza cıkacak bır pıknık yerı :)

tahmini saat kaça kadar orda durulur
daha sonra malzememizi kapıp gelmemizde bir sakınca var mı?

Serencebey
27-03-2010, 19:13
var tabı gelemezsınız yasak :D

ulasabılecegınız bırısı varsa eger gelmenıze yakın ararsanız super olur :)

FatihR.
27-03-2010, 19:51

eskişehir yolunun kenarındaki mesa plaza dimi ?

Serencebey
27-03-2010, 20:30
Dogrudur. Tam karsısındakı yer.

CasabLanca
27-03-2010, 21:35
var tabı gelemezsınız yasak :D

ulasabılecegınız bırısı varsa eger gelmenıze yakın ararsanız super olur :)

geleceğimize yakın orhan abiye alo derim bir aksilik çıkmazsa :rolleyes:

gurcell
27-03-2010, 23:32
Leydiz and Centılmını , unutmayınız saatlerinizi 1 saat ileri almayı haa..

CasabLanca
28-03-2010, 10:54
güncel çekelim görmeyenler için bende şimdi evden çıkıp bir buluşmaya gidiyorum ordan da nasip olursa buraya

elpadre
28-03-2010, 13:39
sucul olayına ıstanbulda beklerıızzz :)

D16inside
28-03-2010, 17:20
harika idi emegi gecen herkese tşkler.

Orhan
28-03-2010, 18:30
güzel bi buluşma oldu gelenlere ve emeği olanlara teşekkür ederim

FatihR.
28-03-2010, 18:42

sanada teşekkürler abi. ha bide şişler seninmiydi orhan abi ?

Orhan
28-03-2010, 18:44
sanada teşekkürler abi. ha bide şişler seninmiydi orhan abi ?

benimdi :D

FatihR.
28-03-2010, 18:45
benimdi :D

abi unuttun gittin :) mantarları yedik bende çıktım ahmet abiler almıştır . şişler emin ellerde artık bidahakipiknikte iade edelim:D

Orhan
28-03-2010, 18:46
ben lazım olur diye bıraktım zaten

FatihR.
28-03-2010, 18:51
ben lazım olur diye bıraktım zaten

ha ozaman tamam :)

Vts_Power
28-03-2010, 21:26
sanırım ordaki piknikciler kullancak artık :D:D:D unuttuk şişleri:S

alışverişi abartsaymışız eve 2 torba ekmek getirdm atılmasına içim elvermedi :S mangalcıbaşlarını tombul seçmemiz isabetli bi karar oldu :D

gelenlere teşekkürler

Istilldo
28-03-2010, 21:48
uğraşan edenlere, özellikle yemek olayıyla ilgilenenlere teşekkürler

FatihR.
28-03-2010, 21:52
sanırım ordaki piknikciler kullancak artık :D:D:D unuttuk şişleri:S

alışverişi abartsaymışız eve 2 torba ekmek getirdm atılmasına içim elvermedi :S mangalcıbaşlarını tombul seçmemiz isabetli bi karar oldu :D

gelenlere teşekkürler

poşet poşet sucuk çıktı :D

Vts_Power
28-03-2010, 21:54
poşet poşet sucuk çıktı :D

sucuklar, açılmamış tavuk çıktı bi tanede :S

FatihR.
28-03-2010, 21:56
sucuklar, açılmamış tavuk çıktı bi tanede :S

tavlayı kim aldı ahmet abi emreyle oynadığını:D 4 olur 5 olmazgı gene :)

Vts_Power
28-03-2010, 21:58
onu emre aldı şimdi hem çağları pert et hem emreyi olmuo sonra yemin edio çocuklar bi daha oynamıcaz die yeminlerini bozup günaha giriolar yazzık :D

bladerk
28-03-2010, 22:02
babama pazardan araba baktığımız için gelemedim kötüsü araba da beğenmedi eve ulaştım saat 4dü o saatden sonra da kşmse kalmamıştır zaten

FatihR.
28-03-2010, 22:03
çağlarla oynadığın oyun süper di ya :D:D kolpamı yapıyon diyo

CGTY
28-03-2010, 22:14
Güzel geçmesine sevindim.

Biz Eray´la gelicektik. Önce benim sonra onun işi çıkınca gelemedik.

Bir dahaki sefere inş.

D16inside
28-03-2010, 23:45

ellerine saglık orhan abi harika pişirdin :icon_tup:

D16inside
28-03-2010, 23:46
babama pazardan araba baktığımız için gelemedim kötüsü araba da beğenmedi eve ulaştım saat 4dü o saatden sonra da kşmse kalmamıştır zaten

erkut abi keşke gelebilseydin harika geçti ;)
abi iş olayını ne yaptın :rolleyes:

CasabLanca
29-03-2010, 00:38
içimde kaldı işi gücü bitirdik hadi gidelim dediğimizde hava bozmaya müsaitti

egb@lo
29-03-2010, 06:07
hiç foto yokmu yaw?

FatihR.
29-03-2010, 08:28
hiç foto yokmu yaw?

olmazmı emredeydi ekler bu gün sanırım...

Orhan
29-03-2010, 16:04
http://img136.imagevenue.com/loc578/th_71465_379060129677_624104677_3730071_7245360_n_ 122_578lo.jpg (http://img136.imagevenue.com/img.php?image=71465_379060129677_624104677_3730071 _7245360_n_122_578lo.jpg)http://img260.imagevenue.com/loc196/th_71466_379060139677_624104677_3730072_5108232_n_ 122_196lo.jpg (http://img260.imagevenue.com/img.php?image=71466_379060139677_624104677_3730072 _5108232_n_122_196lo.jpg)http://img222.imagevenue.com/loc1168/th_71467_379060154677_624104677_3730075_4277815_n_ 122_1168lo.jpg (http://img222.imagevenue.com/img.php?image=71467_379060154677_624104677_3730075 _4277815_n_122_1168lo.jpg)http://img7.imagevenue.com/loc1/th_71468_379060159677_624104677_3730076_5088202_n_ 122_1lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=71468_379060159677_624104677_3730076 _5088202_n_122_1lo.jpg)
http://img11.imagevenue.com/loc232/th_71471_379060234677_624104677_3730089_1750230_n_ 122_232lo.jpg (http://img11.imagevenue.com/img.php?image=71471_379060234677_624104677_3730089 _1750230_n_122_232lo.jpg)
İşte bi kaç foto

Serencebey
29-03-2010, 17:08
ben ben gibi çıkmamısım :D

CeSaNCeEm
29-03-2010, 18:45

İnsan gibi bile çıkmamışsın :hahaha:

Orhan
31-03-2010, 07:46

sen diye başkasının resmini mi koyacaktık kardeşi malzeme bu işte tanı kendini :hahaha::D

serrifh
31-03-2010, 13:48
Eveettt geçte olsa fotoları aktarabildim...Güzel bir gündü gelenlere tekrar teşekkürler...

http://img7.imagevenue.com/loc232/th_35338__MG_7561Medium_122_232lo.JPG (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=35338__MG_7561Medium_122_232lo.JPG)h ttp://img41.imagevenue.com/loc223/th_35339__MG_7562Medium_122_223lo.JPG (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=35339__MG_7562Medium_122_223lo.JPG)h ttp://img258.imagevenue.com/loc64/th_35341__MG_7564Medium_122_64lo.JPG (http://img258.imagevenue.com/img.php?image=35341__MG_7564Medium_122_64lo.JPG)
http://img256.imagevenue.com/loc467/th_35344__MG_7566Medium_122_467lo.JPG (http://img256.imagevenue.com/img.php?image=35344__MG_7566Medium_122_467lo.JPG)h ttp://img160.imagevenue.com/loc1125/th_35346__MG_7568Medium_122_1125lo.JPG (http://img160.imagevenue.com/img.php?image=35346__MG_7568Medium_122_1125lo.JPG) http://img34.imagevenue.com/loc487/th_35348__MG_7569Medium_122_487lo.JPG (http://img34.imagevenue.com/img.php?image=35348__MG_7569Medium_122_487lo.JPG)
http://img129.imagevenue.com/loc42/th_35350__MG_7574Medium_122_42lo.JPG (http://img129.imagevenue.com/img.php?image=35350__MG_7574Medium_122_42lo.JPG)ht tp://img212.imagevenue.com/loc733/th_35351__MG_7577Medium_122_733lo.JPG (http://img212.imagevenue.com/img.php?image=35351__MG_7577Medium_122_733lo.JPG)h ttp://img176.imagevenue.com/loc478/th_35353__MG_7582Medium_122_478lo.JPG (http://img176.imagevenue.com/img.php?image=35353__MG_7582Medium_122_478lo.JPG)
http://img24.imagevenue.com/loc594/th_35355__MG_7585Medium_122_594lo.JPG (http://img24.imagevenue.com/img.php?image=35355__MG_7585Medium_122_594lo.JPG)h ttp://img200.imagevenue.com/loc385/th_35357__MG_7588Medium_122_385lo.JPG (http://img200.imagevenue.com/img.php?image=35357__MG_7588Medium_122_385lo.JPG)h ttp://img187.imagevenue.com/loc623/th_35359__MG_7595Medium_122_623lo.JPG (http://img187.imagevenue.com/img.php?image=35359__MG_7595Medium_122_623lo.JPG)
http://img203.imagevenue.com/loc376/th_35361__MG_7599Medium_122_376lo.JPG (http://img203.imagevenue.com/img.php?image=35361__MG_7599Medium_122_376lo.JPG)

FatihR.
31-03-2010, 16:15
eline sağlık emre

Vts_Power
31-03-2010, 21:07
ellerine sağlık emrecim :icon_tup:

çağlarımın surata bak bu Ahmet abiyi ben nası yenecem die düşünmekten ne hallere gelmiş :D:D

http://i41.tinypic.com/2mpcti9.jpg

egb@lo
31-03-2010, 22:02
çağlar satranç oynuyo gibi :D:D

Istilldo
31-03-2010, 22:44
5-4 yenildiğim belli olmuş fotoda :D

D16inside
31-03-2010, 23:14
sagol emre fotolar için :)

Vts_Power
31-03-2010, 23:26
5-4 yenildiğim belli olmuş fotoda :D

4-0 dan 5-4 yenildiğin hatta :D:D

serrifh
01-04-2010, 12:04
ellerine sağlık emrecim :icon_tup:

çağlarımın surata bak bu Ahmet abiyi ben nası yenecem die düşünmekten ne hallere gelmiş :D:D

Rica ederim abicim...

Keşke biz oynarken senin ne hale geldiğinin de fotoları olsaydı :) :heyoo:

Vts_Power
01-04-2010, 23:32
Rica ederim abicim...

Keşke biz oynarken senin ne hale geldiğinin de fotoları olsaydı :) :heyoo:

eminim benimle bi daha oynamamaya yemin ettiğin günkü ifaden kadar olamaz :D:D

serrifh
02-04-2010, 01:48
eminim benimle bi daha oynamamaya yemin ettiğin günkü ifaden kadar olamaz :D:D

Çok ayıp... sen benim asıl rakibimi biliyorsun :)

TünayK
02-04-2010, 09:06
serence o ne tıp yaaa? gay ıkonu gıbı:D:D

Serencebey
02-04-2010, 10:15
serence o ne tıp yaaa? gay ıkonu gıbı:D:D

Ulan TülayK ben gay ikonuysam bu halle sen Homonun önde gidenisin. Homo TülayK seni

TünayK
02-04-2010, 10:18
Ulan TülayK ben gay ikonuysam bu halle sen Homonun önde gidenisin. Homo TülayK seni

cok tatlısın...beraber işkembe corbası ıcelım mı?:)

Serencebey
02-04-2010, 10:28
cok tatlısın...beraber işkembe corbası ıcelım mı?:)

o deilde bi mangal dahamı yapsak sensız tadı olmadı aslan :)

TünayK
02-04-2010, 11:25
o deilde bi mangal dahamı yapsak sensız tadı olmadı aslan :)

sız programı yapın ben uyarım yafrumm...

Onuralp
03-04-2010, 19:16
Elinize sağlık... :)