Orijinalini görmek için tıklayınız : Nargile sevenler
starbuzz buldum ama adama güvenemedim 250gr 100 lire diyor ve birde üstüne ARGELiNi diye bir markayı çok övdü 250gr 90 liraymış. şansımı deneyip alırım ama argelini yi deneyen var mı? çok övdü ama ilk defa duydum
250 gram 100 lira mı? O ne ya öyle
Absyrtos
02-10-2015, 03:53
E hose kullanan var mı?
Bu arada geçenlerde buzlu marpuç aldım
Plastik bir parça, kullanmadan bir kaç saat önce derin dondurucuya atıyorsunuz.
kullandığınız marpucun uç kısmındaki parçayı çıkarıp bunu takıyorsunuz
duman buz gibi geliyor, çok keyifli.. tavsiye ederim
Abi keyif verici ama bu havalarda icilmez onunla bogaz agrisi yapiyor ictiginin ertesi gunu dikkat et
dediğim adama 1kg mazaya nane ve 250gr bang bang buble gum söyledim bakalım
BerkayKamaci
02-10-2015, 13:32
Olaydida iceydik @Can's :D
dediğim adama 1kg mazaya nane ve 250gr bang bang buble gum söyledim bakalım
bang bang tütünü kaça aldın ?
mhuratboz
04-10-2015, 22:57
Beyler Şu 1 Dakkada Yanan Kömürden Varya Çakmakla Falan Onlardan Arıyorum En Kalitelisi Hangisidir Varmı Öneriniz Sıkıldım 15 20 Dakka Boyunca Kömürle Uğraşmaktan
Starbuzz isteyen kimler var ve hangi aromadan istiyorsunuz. Burada arkadaşımın cafesi var starbuzz kullanıyor. Görüşeyim satarım derse buraya yazarım.
250gr Starbuzz'ın en uygunu ne kadar TR'de?
Mert Safa
05-10-2015, 01:18
250gr Starbuzz'ın en uygunu ne kadar TR'de?
100-120 arası diye biliyorum ben birde ha deyince bulunmamasıda cabası :D
Absyrtos
05-10-2015, 01:19
hyatt hotel ataköyde starbuzz tütün vardı ama fiyat sormadım.
Beyler Şu 1 Dakkada Yanan Kömürden Varya Çakmakla Falan Onlardan Arıyorum En Kalitelisi Hangisidir Varmı Öneriniz Sıkıldım 15 20 Dakka Boyunca Kömürle Uğraşmaktan
hepsi aynı dışkının kahverengisi, çok baş ağrısı yapar tadı bozar
Starbuzz isteyen kimler var ve hangi aromadan istiyorsunuz. Burada arkadaşımın cafesi var starbuzz kullanıyor. Görüşeyim satarım derse buraya yazarım.
denemek istediğim bir çok aroması mevcut, öncelikli blue mist ama fiyata göre daha bir çok aromasını denemek isterim
Murat en iyi lezzeti meşe kömürüyle alırsın. Uğraşıyorsan devam et uğraşmaya. Özellikle 1 dk da yanan közden lezzet alamazsın.
İlla sıkıştırılmış köz diyorsan tow marka vardı sanırım fena değildi. "MYA Genie coco" var. Yarım kiloluk "siyah" pakette olanları kaliteli. 1 pakette 48 tane olanını kullanıyordum hep. Aynı markanın sarı pakette olanını beğenmemiştim.
https://yandex.com.tr/gorsel/search?text=mya%20genie%20coco&redircnt=1444026018.1
hepsi aynı dışkının kahverengisi, çok baş ağrısı yapar tadı bozar
denemek istediğim bir çok aroması mevcut, öncelikli blue mist ama fiyata göre daha bir çok aromasını denemek isterim
blue mist denedik beşiktaşta. Bişeye benzetemedim açıkcası. O kadar övülcek bişeyi de yok gibi starbuzzun.
Aroma çeşitleri - fiyat Paylaş hele bizle
Uygunsa ben veririm siparis :))
Bu arada haftasonu nargile şişesine su yerine portakal suyu + buz koydum. Bir boka benzemedi, tavsiye etmiyorum.
Evde yapanlar için tütün olarak tavsiyem:
Starbuzz blue mist
Starbuzz margarita
Socialsmoke baja blue
Socialsmoke karpuz
Socialsmoke limon voltage
7days şeftali
7days karpuz
Köz olarakta TOM COCOCHA Gold serisi
bu tütünleri nerden temin edebiliriz ?
Bahreyn tütünü iyi midir?
SerkanKurt
08-10-2015, 13:34
senelerdir bende nargile içerim şu su yerine süt koyanlar oluyor bazen ne fark ediyor hiç bir zaman anlıyamadım ? tadında hiç bir değişiklik görmedim :)
ozan gülle
08-10-2015, 13:36
Sigarayı bıraktım beş ay oldu nargileye başlasam mı diye düşünüyorum:(
Bahreyn tütünü iyi midir?
Standart bir tütün.. El Fakher kullanmaya alıştıktan sonra ben hiç sevmemeye başladım
bende farklı tütünler denemek istiyorum. eminönünde hemen her nargileci Bahreyn ve küçük boy el fakher satıyor.
değişik tütünleri nereden temin edebiliriz bilen var mi ?
Ersin ÖREN
15-10-2015, 14:01
http://www.nargiletutunum.com/urun-kategori/al-fakher-yarim-kilo/ daha önce sipariş veren var mı ? orjinallik ne durumda acaba ?
http://www.nargiletutunum.com/urun-kategori/al-fakher-yarim-kilo/ daha önce sipariş veren var mı ? orjinallik ne durumda acaba ?
pahalı kilosu 60 65 tl
pahalı kilosu 60 65 tl
Ben kilosu 60-65'e satılan El Fakher görmedim.. 60-65 dediğinin orijinal olduğunu emin misin? Neresidir bu fiyata satan? Nasıl bir kutuda satılıyor kilolukları?
Birbirinden farklı bir çok yerde kilosunu 100-120 aralığında görüyorum, alıyorum.
yarım kg için 40kg güzel fiyat 50grlık 10 paket veriyorlar tahminim. kg fiyatı 80 lira civarı. geçen sene 50 lira falandı
Risendark
19-10-2015, 11:02
Kaliteli kömür arıyorum bende... suan elimdeki çok dandik çıktı tam yanamiyor bi türlü,oda baş ağrısı mide bulantısı yapıyor :/ kömür tavsiyelerini bekliyorum :)
meşe pinarını listeye dahil etmezsek, hindistan cevizi kabuğundan küpler özellikle de kefoyu tavsiye ederim
gurkanerkan
19-10-2015, 11:14
Köz yakmanın en pratik yolu şu zımbırtı. Suyu temizleyip tütünü koyana kadar közün içi dışı nar gibi kızarıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
http://www.nargilenet.com/elektrikli-nargile-kozu-yakma-makinasi-urun374.html
Köz yakmanın en pratik yolu şu zımbırtı. Suyu temizleyip tütünü koyana kadar közün içi dışı nar gibi kızarıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Elektrikli Nargile K (http://www.nargilenet.com/elektrikli-nargile-kozu-yakma-makinasi-urun374.html)
tahminim ilave olarak fan da vardır bunda, zamanla kömürlerden kül vb artıklar birikim yapar bir süre sonra kullanılamaz hale gelir diye düşünüyorum, küçük tüp en sıkıntısızı
Köz için artık çıra kullanıyorum ben. Mangalda kullandığımız beyaz dikdörtgen köpük gibi olanlardan..
1 Kap kömüre 1 parça atıyorum, koyuyorum üzerine bacamı.. lülemi - çayımı hazırlayana kadar kendi kendine oluyor köz
ehveniser1903
30-11-2015, 13:25
izmirde starbuzz bulabileceğimiz yer var mı ?
Starbuzz ın çakmaları dolanıyor piyasada, kimisi de starbuzz kutusunun içine kendi karışım yapıp koyuyor. Bilmediğiniz yerlerde starbuzz diye bi dünya para verip pişman olmayın.
İstanbulda en iyisi ari antik nargile şuana kadar, lulu hookah diye bi yer var çok güzel gözüküyor ama orda nargile 70-/130 lira arası.
Anadolu yakası için konuşacak olursak koşuyolu shine cafe de starbuzz içebilirsiniz, el fakheer in yeni özel serisi de geldi.
ahmet abi anadolu yakasında vazgeçilmezimdir :D bu kadar çeşidi başka yerde görmedim :D özel anason dene derim :D ahmet abi al fakirden
Starbuzz ın çakmaları dolanıyor piyasada, kimisi de starbuzz kutusunun içine kendi karışım yapıp koyuyor. Bilmediğiniz yerlerde starbuzz diye bi dünya para verip pişman olmayın.
İstanbulda en iyisi ari antik nargile şuana kadar, lulu hookah diye bi yer var çok güzel gözüküyor ama orda nargile 70-/130 lira arası.
Anadolu yakası için konuşacak olursak koşuyolu shine cafe de starbuzz içebilirsiniz, el fakheer in yeni özel serisi de geldi.
ahmet abi anadolu yakasında vazgeçilmezimdir bu kadar çeşidi başka yerde görmedim özel anason dene derim ahmet abi al fakirden
ahmet abi anadolu yakasında vazgeçilmezimdir bu kadar çeşidi başka yerde görmedim özel anason dene derim ahmet abi al fakirden
Özel anason denemedim ahmet abide ama, el fakheer anasonun her çeşidini denemişimdir. :)
Dün yeni gelen el fakheer serisinden denedim bir tane, güzeldi baya..
izmirde starbuzz bulabileceğimiz yer var mı ?
kemeraltındaki nargilecilerin hepsini geçen ay gezdim starbuzz yok sadece bir yerde bang bang buldum o da 100gr için 40lira istedi
anadolu yakasında nargile mekanı soranlar için, merdiven cafe'yi öneririm. küçük çamlıca da.
Anadolu yakası için ayrıca sherbet mekanıda iyidir koşuyolunda.
izmir nargile meeting yapalım mı :D
-Murat Özcan-
30-11-2015, 17:07
Yıllardır sevemedim şu mereti :)
Starbuzz'ı bir tek ben sevemedim galiba, Ari Antik'te en az 3 kere farklı aromalarla içtim, sevmedim.
Mekan olarak Maltepe'de Bist diye bir mekan var, bir kere gidelim bende sadece. Ortamı, nargilesi çok iyiydi.
izmir nargile meeting yapalım mı :D
Önüne veya arkasına roll koy :D daha neşeli olur
gurkanerkan
30-11-2015, 19:35
tahminim ilave olarak fan da vardır bunda, zamanla kömürlerden kül vb artıklar birikim yapar bir süre sonra kullanılamaz hale gelir diye düşünüyorum, küçük tüp en sıkıntısızı
Fan yok rezistansın üzerinde pişiriyorsunuz közleri. Ben küp közlerden kullanıyorum fazla kül bırakmıyorlar. Kül bırakan kömür bile olsa ters çevirip boşaltır devam edersiniz. Ürün oldukça sağlam uzun seneler bozulacağını hiç sanmıyorum. Bir kaç senedir evde nargile yapıp içiyorum köz yapmanın daha pratik bir yolu yok.
Fan yok rezistansın üzerinde pişiriyorsunuz közleri. Ben küp közlerden kullanıyorum fazla kül bırakmıyorlar. Kül bırakan kömür bile olsa ters çevirip boşaltır devam edersiniz. Ürün oldukça sağlam uzun seneler bozulacağını hiç sanmıyorum. Bir kaç senedir evde nargile yapıp içiyorum köz yapmanın daha pratik bir yolu yok.
küçük tüp kullanıyorum balkonda, bu ürünle küp kömürlerin yanması ne kadar sürüyor?
Starbuzz'ı bir tek ben sevemedim galiba, Ari Antik'te en az 3 kere farklı aromalarla içtim, sevmedim.
Mekan olarak Maltepe'de Bist diye bir mekan var, bir kere gidelim bende sadece. Ortamı, nargilesi çok iyiydi.
eminmisin :D ben bistin iyi olduğuna :D kafa göz dalacaktım :D zor tuttum kendimi nargileden anlamıyolar dyim :D kısaca
starbuzu benim de hosuma gitmedi
eminmisin :D ben bistin iyi olduğuna :D kafa göz dalacaktım :D zor tuttum kendimi nargileden anlamıyolar dyim :D kısaca
starbuzu benim de hosuma gitmedi
Bizim arkadaslar cagirmisti, onlarin yanina gittim, yani kendim arayarak bularak gitmedim. Tesaduf oldu :)
Orada starbuzz icmedim ben, uzum-nane soylemistim her zamankinden :) Benim hosuma gitmisti, koz servisi de iyiydi, ki en dikkat ettigim hususlardan biridir. Koz kendi gelmeli belirli araliklarla, ben onun pesinden kosmamaliyim. Ama genel olarak guzeldi diyebilirim kendi adima :)
BerkayKamaci
23-01-2016, 09:20
hiç bir hareket yok konuda ya hortlatayım :D bakırkoy bahcelievler ataköy yeşilköy civarında yeni keşfedilcek nargile mekanları arıyorum var mı tavsiye
[QUOTE=BerkayKamaci;8034529]hiç bir hareket yok konuda ya hortlatayım :D bakırkoy bahcelievler ataköy yeşilköy civarında yeni keşfedilcek nargile mekanları arıyorum var mı tavsiye[/QUOTE)oralara gitmeye gerek :D yok kazlıçesme marmarayın dibinde fetih cafe var orayı tavisye ederim nargilesi süper
tahirunal
23-01-2016, 21:14
hiç bir hareket yok konuda ya hortlatayım :D bakırkoy bahcelievler ataköy yeşilköy civarında yeni keşfedilcek nargile mekanları arıyorum var mı tavsiye
Yeşilköy kahve dünyasının karşısındaki taksi durağından içeri girince sol tarafta nakhla cafe var tavsiye ederim. İçeriyi tek kişi işletiyor, genelde kafa dinlemeye oraya giderim sakin mekan. Nakhla cappuccino içiyorsanız kesin gidin derim.
Aynı şekilde yakınlarında Alila garden var tavsiye edebileceğim yeşilköyde. Nakhlaya cafeye göre daha kalabalık olur :)
Hubble bubble
Yeşilköy kahve dünyasının karşısındaki taksi durağından içeri girince sol tarafta nakhla cafe var tavsiye ederim. İçeriyi tek kişi işletiyor, genelde kafa dinlemeye oraya giderim sakin mekan. Nakhla cappuccino içiyorsanız kesin gidin derim.
Aynı şekilde yakınlarında Alila garden var tavsiye edebileceğim yeşilköyde. Nakhlaya cafeye göre daha kalabalık olur :)
Kardeşim 6-7 yıllık üzüm elfakir-anason içerim baya da ağırdır. Geçen nakla capi içtim kalbimi sıkıştırdı, bu kadar ağır içimli bir tütün olamaz.
shisha cream-true cloudz vs gibi nargile kremi satan bildiğiniz bir yer var mı?
gurkanerkan
23-04-2016, 14:11
shisha cream-true cloudz vs gibi nargile kremi satan bildiğiniz bir yer var mı?
Bu kremler tam olarak ne işe yarıyor acaba ?
bizim kullandığımız lüle tipine uygun mu bilmiyorum fakat daha fazla aroma daha fazla duman ve daha geç yanma gibi biraz uçuk kaçık şeyleri vaad etmekte. tek başına da kullanılabiliyor tütünlerle de karıştırarak. true cloudz ile bayağı konuştuk ama en son commercial or private sorusuna private dediğimden beri mesajlarıma cevap vermiyorlar :D
Nargileninde artık boku çıktı, yanmayan tütün, daha fazla duman, amuda kalkıp üflersen god trip vs vs. R.I.P sana demiyorum arkadaşım üzerine alınma sakın ama durum böyle. Nargile işinin cıvkını çıkarta çıkarta resmen zevk mevk kalmadı artık. Gidiyorsun bi mekana nargile istiyorsun fosforlu fosforlu şişilerde, pipet gibi marpuç, lüle demirden bu ne abi ? Böyle nargile mi içilir ? Eski tütünler yok zaten, şimdiki el fakirler resmen harman yapıla yapıla bahreyn gibi olmuş. Üzüm yok adam gibi hiç bir yerde, eskiden üzümü içerken ekşili tadını alırdın şimdi palstik tadı geliyor resmen.
Nargileninde artık boku çıktı, yanmayan tütün, daha fazla duman, amuda kalkıp üflersen god trip vs vs. R.I.P sana demiyorum arkadaşım üzerine alınma sakın ama durum böyle. Nargile işinin cıvkını çıkarta çıkarta resmen zevk mevk kalmadı artık. Gidiyorsun bi mekana nargile istiyorsun fosforlu fosforlu şişilerde, pipet gibi marpuç, lüle demirden bu ne abi ? Böyle nargile mi içilir ? Eski tütünler yok zaten, şimdiki el fakirler resmen harman yapıla yapıla bahreyn gibi olmuş. Üzüm yok adam gibi hiç bir yerde, eskiden üzümü içerken ekşili tadını alırdın şimdi palstik tadı geliyor resmen.
aynenn katılıyorum üzüm ler karaborsa hele gold üzüm kişiye göre fiyat çekiliyo
bu ara sütlü kahveli arap gecelerine sardım tavsiye ederim karışım düzgün yapılırsa saatlerce bozulmadan içersiniz
O lulu nedir öyle ya, nargile 160 lira :D
Strich Acht
25-04-2016, 13:08
merhaba,
internetten nargile, tütün ve aksesuarları satın alınabilecek güvenilir bir site tavsiyeniz var mı ?
özellikle kaliteli ve orijinal tütün satan.
O lulu nedir öyle ya, nargile 160 lira :D
Sorma abi. Nargile sosyete oldu :D Bu nargileyi lüks yapan ilk mekanda Marantadır bilenler bilir. Damsız almıyorlardı mekana bir ara.
merhaba,
internetten nargile, tütün ve aksesuarları satın alınabilecek güvenilir bir site tavsiyeniz var mı ?
özellikle kaliteli ve orijinal tütün satan.
oradan kargo ile gönderileceğini varsayarak gümrükten nasıl geçer tütünler?
oradan kargo ile gönderileceğini varsayarak gümrükten nasıl geçer tütünler?
Türk sitesi kastedildi sanıyorum. :)
Strich Acht
26-04-2016, 06:26
evet Türk sitelerinden bahsediyorum.
http://www.nargilesatis.com/nargile-tutunu/Al-Fakher-Nargile-T%C3%BCt%C3%BCn%C3%BC
mesela bu site güvenilir midir, ürünler orijinal midir ?
Orçun Dikayak
26-04-2016, 08:45
O kadar güzel ifade etmişsin ki valla tam aklımdan geçenler.
Gerçekten şu nargile işinden güzel para kazancı olduğunu görünce herkes bu işe girdi anlayan anlamayan karpuz içinde portakal içinde nargileler zevk artık zevklikten çıktı.Ben el fakher çift elma içerim adam yemin ediyor abi aynı tütün diye demek ki üretimde bozuldu artık koskoca İzmir'de düzgün nargileyi içecek az yer kaldı bi zevkimiz vardı onuda yavaş yavaş bitiriyorlar.
İnternetten tütün alma konusunda ben pek taraftar değilim bence yurtdışından getiren birileri varsa yakınlarınızda bu tütüncülerin bazıları getiriyor onlardan almanızı tavsiye ederim.Tabi güven olayı söz konusu olmalı alacağınız kişiylede.Dediğim gibi her açıdan b.ku çıktı işin.
Türkiye'de hakiki Al Fakher bulma ihtimali, hakiki Cohiba bulma ihtimalinden daha düşük. Sahteleri bile kalite kalite, yurtdışından getirebilirseniz en iyisi o yoksa çok büyük risk. İnsanların sağlığıyla çok kolay oynuyorlar, zaten hakikisi bile çok zararlıyken, sahtelerini düşünmek bile ürkütücü.
Arkadaşlar tütün bulmakta epey zorlanıyorum.
Tanıdığı bildiği yerden orijinal 1 kiloluk El Fakher - Kavun alıp bana gönderebilecek olan var mıdır ücreti karşılığında?
Arkadaşlar tütün bulmakta epey zorlanıyorum.
Tanıdığı bildiği yerden orijinal 1 kiloluk El Fakher - Kavun alıp bana gönderebilecek olan var mıdır ücreti karşılığında?
Abi tütünlerde sıkıntı var bizde cafeye bulamıyoruz istersen toptancımıza sorayım telini sana vereyim veya gel cafeden al abi Bahçelievler
Abi tütünlerde sıkıntı var bizde cafeye bulamıyoruz istersen toptancımıza sorayım telini sana vereyim veya gel cafeden al abi Bahçelievler
Sorabilirsen çok makbule geçer, sen sorarsan daha doğru cevap verir muhtemelen
Ben sorunca hem fiyatı şişirebilir hem de kıllanabilir tanımadığı için
Ama ciddi ciddi El Fakher lazım, toptancıların o şeffaf kutuda sattıklarını beğenmiyorum
Anason egypt veya al fakher araniyor
O kadar güzel ifade etmişsin ki valla tam aklımdan geçenler.
Gerçekten şu nargile işinden güzel para kazancı olduğunu görünce herkes bu işe girdi anlayan anlamayan karpuz içinde portakal içinde nargileler zevk artık zevklikten çıktı.Ben el fakher çift elma içerim adam yemin ediyor abi aynı tütün diye demek ki üretimde bozuldu artık koskoca İzmir'de düzgün nargileyi içecek az yer kaldı bi zevkimiz vardı onuda yavaş yavaş bitiriyorlar.
İnternetten tütün alma konusunda ben pek taraftar değilim bence yurtdışından getiren birileri varsa yakınlarınızda bu tütüncülerin bazıları getiriyor onlardan almanızı tavsiye ederim.Tabi güven olayı söz konusu olmalı alacağınız kişiylede.Dediğim gibi her açıdan b.ku çıktı işin.
kanka yurtdışından getiren falan varsa alalım biz tütünü, cafeye giderken tütünü de yanımızda götürürüz bizdeki tütünle yaparlar :D
Sorabilirsen çok makbule geçer, sen sorarsan daha doğru cevap verir muhtemelen
Ben sorunca hem fiyatı şişirebilir hem de kıllanabilir tanımadığı için
Ama ciddi ciddi El Fakher lazım, toptancıların o şeffaf kutuda sattıklarını beğenmiyorum
Abi yok al-fakher lerin hiçbirisi maalesef. Dükkanda sadece yarım kilo kavun kalmış :D
Bu arada Maltepe Şato'nun nargilesi çok hoşuma gidiyor.
Abi yok al-fakher lerin hiçbirisi maalesef. Dükkanda sadece yarım kilo kavun kalmış :D
Nerden bulucaz, sektörü öldürüyorlar resmen
Sorduruyorum abi, zaten bizede lazım cafeye ama zor.
SinanAdalı
25-05-2016, 18:33
The Cafe Store küçükçekmece gölün dibinde hemen.. Nargilesi başarılı ben devamlı elma-nane içiyorum. Öyle zırt pırt yanan tiplerden değil. Tavsiye ederim.
1 Lülelik kavunum kalmıştı.. Naneye kattım yarısını, 1 lülelikten 2 lülelik çıkardım
Bizi bu hale düşürenler utansın
Bu tütünlerde hangi markalar tercih ediliyor ?
Hangi markayı getirsek tutulur veyahut ?
El Fakher getirirsen direkt müşterinim
Starbuzz'da epey öneriliyor ancak henüz deneyemedim
Aman aman abi deneme zaten. Starbuzz dene tütün yanmayan bir tütün olarak imal etmişler, hani nargile içmeyi bilmeyenler içsin diye. Öyle denildiği gibi güzel bir tütün değil.
Kavun için size 1-2 güne dönüş yaparım fakat
su anda meyve kokteyli
nane
damla sakızı
çift elma olarak yardımcı olabilirim :)
darkmoon
25-05-2016, 19:24
banada el fakher lazım
su anda meyve kokteyli
nane
damla sakızı
Cift elma küçük alabilirim
Kavun için haber bekliyorum o halde
Valla artık bende kiloluk alacam. El fakher kapiçino bulunursa bende talip olabilirim.
Kesici bahçelievlerde nerede kafe? Bir uğrayalım nargileni içelim. :D
Bu arada İzmir'de nerede içebilirim nargile iyi bir yer var mıdır?
H.sonu için İzmir'ê geleceğim.
su anda meyve kokteyli
nane
damla sakızı
Ciftelma ve nane için bende talip olabilirim
Valla artık bende kiloluk alacam. El fakher kapiçino bulunursa bende talip olabilirim.
Kardeşim buyur gel yakın arkadaşım henüz yeni açtı Big Mamma's, Yayla'da .
Bi gün ayarlıyalım misafirim olun :)
Kardeşim buyur gel yakın arkadaşım henüz yeni açtı Big Mamma's, Yayla'da .
Bi gün ayarlıyalım misafirim olun :)
Otopark sıkıntısı var mı? :D
Low-Rider
25-05-2016, 22:41
Tütün neden bulunamıyori ithalatı mı yasaklandı ne oldu ?
izmirin neresine geleceğinizi bilmiyorum ancak, bostanlı tarafında geyik var, bornova da papyon var yardımcı olurum. Kendi yaptığımdaki tadı alamıyorum ancak cafelerin arasında iyi sayılabilecek buralar var.
Tütün neden bulunamıyori ithalatı mı yasaklandı ne oldu ?
Zaten yasak :)
izmirin neresine geleceğinizi bilmiyorum ancak, bostanlı tarafında geyik var, bornova da papyon var yardımcı olurum. Kendi yaptığımdaki tadı alamıyorum ancak cafelerin arasında iyi sayılabilecek buralar var.
Karabağlarda ablam var onun yanına gelcem. 3 gün kalacam zaten. Çıkabilir miyim bilmiyorum da çıkarsam aklımda olsun.
izmirde el altında satılan tütünler yalovada dükkanların camlarında ***** populasyon kökeni nedeni ile :) birkaç çeşit dışında al fakher için pek sıkıntı çekmiyorum burada. hepsini bulabilirmiyim bilmiyorum fakat isteyen varsa ufak bir liste yapabilirsek haftasonu bakabilirim.
bana da keskin nane lazım al fakher nane tek kesmiyor karışım için daha uygun. şimdiye kadar en keskini mazaya ve yıllar öncesi bir arkadaşımın konyadan aldığı üzerinde arapça yazılar olan markası belirsiz bir naneydi. şerbetlinin keskin olduğu yönünde tavsiye aldım onu da denerim.
mazaya veya keskin olduğu bilinen başka bir marka bulma konusunda yardımcı olabilecek var mı? al fakher konusunda dediğim gibi liste oluşturursak bakarım piyasaya neler var.
Şu aralar piyasadaki al fakher ler çok bozuk, bir süreliğine nakhla çift elma ya geri dönmeyi düşünüyorum.
izmirde el altında satılan tütünler yalovada dükkanların camlarında ***** populasyon kökeni nedeni ile :) birkaç çeşit dışında al fakher için pek sıkıntı çekmiyorum burada. hepsini bulabilirmiyim bilmiyorum fakat isteyen varsa ufak bir liste yapabilirsek haftasonu bakabilirim.
bana da keskin nane lazım al fakher nane tek kesmiyor karışım için daha uygun. şimdiye kadar en keskini mazaya ve yıllar öncesi bir arkadaşımın konyadan aldığı üzerinde arapça yazılar olan markası belirsiz bir naneydi. şerbetlinin keskin olduğu yönünde tavsiye aldım onu da denerim.
mazaya veya keskin olduğu bilinen başka bir marka bulma konusunda yardımcı olabilecek var mı? al fakher konusunda dediğim gibi liste oluşturursak bakarım piyasaya neler var.
Orijinal El Fakher Kavun varsa
Listede 1 numaradayım :)
Orijinal El Fakher Kavun varsa
Listede 1 numaradayım :)
telefon numarası değişmedi değil mi? bulunca ararım.
evet var mı başka yardımcı olabileceğim nargile sever :)
Şu naneyi de ben araştırayım bulursam yollarım:D
Al fakher tütünleri saldılar piyasaya kilosu 130 Tl olmuş hayırlı olsun :)
R.I.P. Mazaya nın tadı damağında kalmış gibi :D
R.I.P. Mazaya nın tadı damağında kalmış gibi :D
verdin kılçığı o zamandan beri yana yana mazaya arıyorum :)
dün 2 tütüncüye gittim al fakher kavun bulamadım, son güvendiğim bir yer daha var hafta içi bir ara uğramaya çalışırım ama buralarda bile tütün sıkıntısı olmuş
Ne oldu bu piyasaya birden
Dandik cafe tütünlerine muhtaç olduk
Bi gelse piyasaya el fakherler de rahatlasak
Fiyat yükseltmek için yapılıyor sanıyorum.
dün 2 tütüncüye gittim al fakher kavun bulamadım, son güvendiğim bir yer daha var hafta içi bir ara uğramaya çalışırım ama buralarda bile tütün sıkıntısı olmuş
Valla mazaya uzun zamandır gelmiyor bi geçenlerde almış arkadaş abudik kubudik birşeyler :D Ben bile çift elma sıkıntısı çekiyorum son kelle mi yaptım hattaha :D
Valla mazaya uzun zamandır gelmiyor bi geçenlerde almış arkadaş abudik kubudik birşeyler :D Ben bile çift elma sıkıntısı çekiyorum son kelle mi yaptım hattaha :D
bak onu kolay bulabilirim al fakher ise aradığın. mazaya kavun buldum ama al fakher daha iyi. kendim için de nane arıyorum şerbetlinin nanesine keskin dediler onu bile bulamıyorum
Berkinden aldığım mazayalar duruyor, diğer tütünlerle karıştırıp içtiğim için fazla kullanmadım bozulacaklar. Adresini pm den at istersen 1 veya 2 paket yollayabilirim idare etsin bulana kadar :) al fakher bulunca bende senden yardım isterim artık :)
lowfamilia
31-05-2016, 01:15
bizim fabrikada çalışan suriyelileri kaldıkları yere bıraktım bigün gel nargile falan dedi çatpat türkçe ile neyse çıktım içmeye ben hayatımda daha o kadar kaliteli bi nargile içmedim. biz suriyelilere acırken adamlar bizden kaliteli nargile içiyor :D
Al fakheer kavun çok temiz. :) Bazen de şeftali.
Yok mu hala El fakher kavun bulabilen
ölüyoruz tütünsüzlükten :/
Tütün ve kömüre ihtiyacım var çok alamicam evde kendim içmek istiyorum 2 senedir kullanmıyodum :(
5 paket küçüklerden buldum. El fakher - kavun
250 gram eder, kısa süreli söndürdüm yangını
5 paket küçüklerden buldum. El fakher - kavun
250 gram eder, kısa süreli söndürdüm yangını
Eğer yeni görselli paket değilse aynı tadı vermeyecektir. Hem 1kg hem 50gr lık tütünden ayrı ayrı yapınca aynı tadı vermiyor. :)
Yenisinde kavun tadı hem daha iyi hem daha tatlı geliyor. :)
Eğer yeni görselli paket değilse aynı tadı vermeyecektir. Hem 1kg hem 50gr lık tütünden ayrı ayrı yapınca aynı tadı vermiyor. :)
yeni görselli paket nasıl oluyor ?
Aldığım yere bunu desem
Tütün buldun görsellisini arıyorsun der :)
Muhtemelen eski görsellidir. Son kullanma tarihi 2015 aralık, eski bir ürün
6 ay geçmiş son kullanma tarihini, bir şey olmaz muhtemelen
Alp2 burda mı _? :D :D :D
Yok mu hala El fakher kavun bulabilen
ölüyoruz tütünsüzlükten :/
Likitim var kanka :D
https://www.likitim.com/urun/kavoon/
Likitim var kanka :D
https://www.likitim.com/urun/kavoon/
Elektronik güzel de,
bokunu çıkarıyorum diye hanımdan veto yedi
yeni görselli paket nasıl oluyor ?
http://www.alfakherturkey.com/wp-content/uploads/2015/04/Melon_1KG_Pack_copy.png
Bu yenisi
-----
Bu da eskisi
http://www.alfakherflavours.ae/products/Al_Fakher_Melon.jpg
kusura bakmayın geçen hafta asıl gitmem gereken yere iş güç yoğunluğu derken gidemedim. yarın kesin gidiyorum :)
son kullanma tarihine çok takılmayın derim 2015 mayıs son kullanımlı eski tasarım paket al fakher üzüm var yok böyle bir tat :)
@yekta mazaya ne kadar varsa talibim hepsine :)
el fakher ilk tercihim kavun sonrasinda elma bulabilecek kargolayabilecek arkadas varmi? Ayrica komur tavsiyeleriniz nelerdir?
Elektronik güzel de,
bokunu çıkarıyorum diye hanımdan veto yedi
Moruk hic sikinti olmaz cunku koku kalmiyor, bende evde cam acmadan iciyorum. Hatta tam tersine daha guzel kokuyor ev aromadan sebep. is olmuyor duman olmadigi icin. Ortaligi batirma durumu hic yok. En fazla likit dokersin yere dolum yaparken :)
el fakher ilk tercihim kavun sonrasinda elma bulabilecek kargolayabilecek arkadas varmi? Ayrica komur tavsiyeleriniz nelerdir?
El faqir ve nakla elma gelicek yakın zamanda kavun gelirsede almamışsanız haber veririm geldiğinde.Kömür olayıda kesinlikle o pres veya tozsuz denilen kömürlerden kullanmayın meşe kömürü en güzeli.
Moruk hic sikinti olmaz cunku koku kalmiyor, bende evde cam acmadan iciyorum. Hatta tam tersine daha guzel kokuyor ev aromadan sebep. is olmuyor duman olmadigi icin. Ortaligi batirma durumu hic yok. En fazla likit dokersin yere dolum yaparken :)
Hacı duman ya da koku değil mevzu, o mereti çok içiyorum ondan :)
Geçen yaz tatilde kuzeninkini elimden düşürmedim emzik gibi
Evvet varmı ısteyen :)
pm attım ama kımse donus yapmadı :) demekki isteyenler temin ediyor
MatraX_07
06-06-2016, 16:45
takipteyim...
El faqir ve nakla elma gelicek yakın zamanda kavun gelirsede almamışsanız haber veririm geldiğinde.Kömür olayıda kesinlikle o pres veya tozsuz denilen kömürlerden kullanmayın meşe kömürü en güzeli.
pm atarsınız geldıgınde tekrar konusuruz..
Evvet varmı ısteyen :)
pm attım ama kımse donus yapmadı :) demekki isteyenler temin ediyor
bır pm de ben alayım ne var ne yok?
Evrenoz için kavun buldum meşhur yeni paketlerden. üretim tarihi mart 2016. ama gel gelelim fiyatların geçen ay ile alakası yok. 120 liradan aşağı inmedi. hatta 50 grlıkları 5 liraya almıştım 8 lira zam geldi dedi. fiyat konusunda çok ısrar ettim ama kabul etmiyor malesef bu konuda yardımcı olamıyorum bu fiyatlardan düşünen olursa var mı yok mu sorarım.
mazaya nane için herkesten haber bekliyorum. gelecek falan varsa kafadan beni yazabilir :)
Evrenoz için kavun buldum meşhur yeni paketlerden. üretim tarihi mart 2016. ama gel gelelim fiyatların geçen ay ile alakası yok. 120 liradan aşağı inmedi. hatta 50 grlıkları 5 liraya almıştım 8 lira zam geldi dedi. fiyat konusunda çok ısrar ettim ama kabul etmiyor malesef bu konuda yardımcı olamıyorum bu fiyatlardan düşünen olursa var mı yok mu sorarım.
mazaya nane için herkesten haber bekliyorum. gelecek falan varsa kafadan beni yazabilir :)
Ellerine sağlık kardeşim şimdiden
Malzemecime habibi marka tütün gelmiş. Daha önce anasonlusunu içmiştim, boğaz yakmıyor ve içimi uzun güzeldi.
28 lira diyor fiyata. İsteyen varsa ürünlere bakabilirim neli istediğinizi söylerseniz.
Bu arada şunlardan kullanan var mı ?
Bunlarla odun kömürü yakabilir miyiz?
Elektrikli Nargile K (http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/elektrikli-nargile-koz-yakma-cihazi-224961212)
gurkanerkan
07-06-2016, 10:14
Bu arada şunlardan kullanan var mı ?
Bunlarla odun kömürü yakabilir miyiz?
Elektrikli Nargile K (http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/elektrikli-nargile-koz-yakma-cihazi-224961212)
Ben kullanıyordum ve evde içenler için olmazsa olmazlardan. Burada Elektrikli Nargile K (http://www.nargilenet.com/elektrikli-nargile-kozu-yakma-makinasi-urun374.html) daha uyguna var ve görselde ki gibi kaba bir alet değil daha kibar ve kullanışlı.
Ben kullanıyordum ve evde içenler için olmazsa olmazlardan. Burada Elektrikli Nargile K (http://www.nargilenet.com/elektrikli-nargile-kozu-yakma-makinasi-urun374.html) daha uyguna var ve görselde ki gibi kaba bir alet değil daha kibar ve kullanışlı.
İnternetten almam zaten piyasadan alırım ben onu. Merak ettiğim küp közler gibi odun kömürünü de yakabilir miyiz bunlarla? Gerçi yakmamak iiçin sebeb yok da kullanışlılığı merak ediyordum.
Malzemecime habibi marka tütün gelmiş. Daha önce anasonlusunu içmiştim, boğaz yakmıyor ve içimi uzun güzeldi.
28 lira diyor fiyata. İsteyen varsa ürünlere bakabilirim neli istediğinizi söylerseniz.
habibinin nanesini denedim çok başarılı değildi
bugün Yekta sağolsun çok güzel bir süpriz yapmış elindeki mazayaları bana göndermiş. bir kez daha buradan teşekkür etmek istedim :)
Arkadaşlar Nargile Takımlarını Nereden Satın Alıyorsunuz ? Nette Var mı Bakıp Alabileceğim Nargile Takımı ?
Arkadaşlar Nargile Takımlarını Nereden Satın Alıyorsunuz ? Nette Var mı Bakıp Alabileceğim Nargile Takımı ?
Bu konuyu ben de takipteyim, yakin zamanda bir nargile takimi da ben almayi dusunuyorum. Desene&tasarima para bayilmaktansa, full throttle performans alabilecegim takimlar benim icin daha makbul. :D ozellikle marpuc dahi camdan olsun istiyorum, buradaki arkadaslarin yardimina acigim. :)
İstanbul'da mahalle aralarında bile var. Ben eminönünde 1-2 malzemeci var oradan almayı tercih ediyorum. Bir tanesinin samimiyetine de inanıyorum alış-veriş yaparken. Tophane varken sürekli gittiğim nargile kafenin de oradan alışveriş yaptığını görünce daha bir içime siner oldu.
Nargileyi internetten sipariş etmek içime sinmez. Gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki gibi olmayabiliyor gelen malzeme. Yani oluyor da içe sinmeyebiliyor. Gidip görülüp alınması gerekir.
Kahveci takımı denilen takımlar idealdir. Konyalı nargile takımları da güzeldir idealdir içimi kolaydır.
Bu arada elektrikli kömür yakıcı aldım, yangın çıkacak sandım duman attı koku yaptı kömür. Ocakta yaparken problem olmuyordu. Ama kullanışlı kesinlikle. Dumanı dışında tavsiye ederim.
Birde bu aralar tütün konusunda gerçekten sıkıntı çekiyorum. Nakla veya el-fakher kapiçino bulamadım hiçbir yerde. En son evin yanındaki uyduruk yere sordum varmış aldım. Onlar da sanki rafyayı kapiçinoya bulamış gibi değişik bişey. Tütün desen değil, değil desen değil. Cümle de garip oldu. :D
İzmirde Elmas Nargile bu işin zirvesidir. Yurtdışındaki nargile içicileri bile elmas tercih ediyor. Yani diyeceğim o ki imkan varsa elmastan vazgeçmeyin, hadi takım alamadınız en kötü marpucunuz elmas olsun.
İstanbulda standart bi kahveci takımı 100-120 lira civarına bulursunuz. Konya takımları daha pahalıdır.
Hep aynı tütünü içecekseniz kahveci takım akar, daha iyi tat alırsınız. Konya takımına koku-tat kolay kolay sinmez, her içişten sonra yıkamak şartı ile istediğiniz tütünü değiştire değiştire içersiniz. He tabi ya tek kullanımlık marpuç ile yada birkaç marpucunuz olacak.
Orijinal ( İran olmayan ) 1 kilo El Fakher - Kavun veya küçük ( 50 gramlık ) El Fakher kavun ihtiyacım var.
Tedarik edebilecek var mı?
Kiloluk olursa 1 tane, ufaklardan olursa 10-12 tane almayı düşünüyorum
gurkanerkan
30-07-2016, 11:43
Orijinal ( İran olmayan ) 1 kilo El Fakher - Kavun veya küçük ( 50 gramlık ) El Fakher kavun ihtiyacım var.
Abi benim nargilecinin numarasını PM atıyorum onda her ikisi de varmış.
Mert Alpay
01-08-2016, 16:29
Güzel karışım önerileriniz nelerdir ne zamandır aynı çeşitleri içiyorum önerilere açığım
Abi benim nargilecinin numarasını PM atıyorum onda her ikisi de varmış.
Konuştuk, ödemeyi çıkardım. Kargoya verecekmiş bugün.
İnşallah beklediğim gibi gelir..
Güzel karışım önerileriniz nelerdir ne zamandır aynı çeşitleri içiyorum önerilere açığım
El Fakher Kavun ile El Fakher Damla Sakız/Nane karıştırıyorum. Kavun %80, Damla Sakız/Nane %20 olacak şekilde
Tavsiye ederim ama temiz takımda denemen lazım
Mert Alpay
01-08-2016, 16:37
2 Takımım var abi biri kahve diğeri meyve her içimden sonra mutlaka iç dış detaylıya giriyorum :D
Karpuz-Çilek
Karpuz-Kavun
Üzüm-Şeftali
Bal-Karamel-Latte
Sakız-Çilek-Nane
Kavun-Muz
Arkadaşlar tr'de orjinal al waha tütün satan var mı? Bi kaç sitede var ama orjinal gibi gelmedi
SinanAdalı
01-08-2016, 20:02
Dostum karaköyde tokel nargile var ben kendi setimi ordan aldım. O civarda da çoktur nargileci. Çeşitleride mevcut...
gönderdiğim bu kadar çabuk bitmemiştir diye tahmin ediyorum, kötü mü?
gül-nane
nakhla capi-al fakher çikolata
kavun-karpuz-nane
taylaner
01-08-2016, 22:57
Çikolata-Fındık ...
Biraz ağırdır ama cidden çok lezzetli
Muz-kavun-nane karışımı içmiştim. Nargilesi kötü olan yerde bile çok güzeldi. Garson kendi getirmişti zaten. Denenebilir.
gönderdiğim bu kadar çabuk bitmemiştir diye tahmin ediyorum, kötü mü?
Biraz fazla kullandım bu dönem, yarısı bitti
Pek ısınamadım o tütüne. keyifli değil gibi
nargile yanında ne içmeyi tercih ediyorsunuz arkadaşlar?
Sade soda + buzlu limonlu bardak
nargile yanında ne içmeyi tercih ediyorsunuz arkadaşlar?
http://www.ehlikeyfnargile.com/wp-content/uploads/2014/01/dsc0274.jpg
Yazın tabiki sade soda ile devam :)
https://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Tangiers-Hookah-Shisha-Tobacco.jpg
bu tütünden içen oldu mu arkadaşlar ?
Hayatımda içtiğim en ağır ve en kaliteli tütün.
https://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Tangiers-Hookah-Shisha-Tobacco.jpg
Static Starlight değil ama Tangiers ın başka bir tütününü içtim. Gerçekten ağır. :) Safrandan yapılıyor ve starbuzz ın bile neredeyse 2 katı fiyat ile satılıyor ki bu fiyatı vermek isteseniz de bulması pek kolay değil. :)
Bu kadar olmasa da Starbuzz ın Vintage serisi de baya ağır. Yoğun-ağır sevenler deneyebilir. :)
Yolla bi lülelik, tadalım :)
Static Starlight değil ama Tangiers ın başka bir tütününü içtim. Gerçekten ağır. :) Safrandan yapılıyor ve starbuzz ın bile neredeyse 2 katı fiyat ile satılıyor ki bu fiyatı vermek isteseniz de bulması pek kolay değil. :)
Bu kadar olmasa da Starbuzz ın Vintage serisi de baya ağır. Yoğun-ağır sevenler deneyebilir. :)
Doğru mu bilmiyorum kilosuna 800tl gibi bir rakamdan bahsediyorlar, starbuzz 250tl civarı :)
Yolla bi lülelik, tadalım :)
Göndereyim :)
Strich Acht
09-08-2016, 10:35
Kazakistan'da ucuz diye tütün getirttim ama çeşit kalmamış. 1 kg muzlu al-fakher almış bizim arkadaş.
Daha açmadım tütünü nasıldır, gideri var mı ? Neyle karıştırabilirim ?
Doğru mu bilmiyorum kilosuna 800tl gibi bir rakamdan bahsediyorlar, starbuzz 250tl civarı :)
Biraz karaborsa gibi sanırım bu tütün. Amerikada bi çift ev ortamında üretiyor diye biliyorum. Kilosu 800 lira biraz uçuk olmuş, 400-500 e komisyonculardan alınan fiyat. :)
Göndereyim :)
Kazakistan'da ucuz diye tütün getirttim ama çeşit kalmamış. 1 kg muzlu al-fakher almış bizim arkadaş.
Daha açmadım tütünü nasıldır, gideri var mı ? Neyle karıştırabilirim ?
Kavun veya çilek ile güzel tat yakalanır.
Strich Acht
09-08-2016, 13:58
Bu arada Almanya'dan Al-fakher special edition appletini almıştım, muazzam bir tütün. Pahalı ama değer.
http://i.hizliresim.com/B8mVy9.png (http://hizliresim.com/B8mVy9)
http://i.hizliresim.com/0yjPE9.png (http://hizliresim.com/0yjPE9)
http://i.hizliresim.com/VE5ZDn.png (http://hizliresim.com/VE5ZDn)
Bunlarda benim bahçede yaptığım nargilelerim şuan sardığım kavun içine bubble gum cam nargilede efsane oluyor tavsiye ederim
yarım kilo karpuz yarım kilo bubble gum 1 kilo şeftalim var al fakher cafelerden sıkıldığım için artık böyle şeyler deniyorum :)
Yaptıklarımı ufaktan sizle paylaşmak istedim keyifli içimler :D
Bunlarda benim bahçede yaptığım nargilelerim şuan sardığım kavun içine bubble gum cam nargilede efsane oluyor tavsiye ederim
yarım kilo karpuz yarım kilo bubble gum 1 kilo şeftalim var al fakher cafelerden sıkıldığım için artık böyle şeyler deniyorum :)
Yaptıklarımı ufaktan sizle paylaşmak istedim keyifli içimler :D
Bizde çardakta meyveler kullanıyoruz. çöp şişte kullanılan büyük kürdanlardan mazgal oluşturarak tütünü onun üzerine koyarsanız daha güzel oluyor.
tangiers ı instagramdaki sayfalarda görüyordum. tedarik kanalı varsa ben de denemek isterim :)
Bizde çardakta meyveler kullanıyoruz. çöp şişte kullanılan büyük kürdanlardan mazgal oluşturarak tütünü onun üzerine koyarsanız daha güzel oluyor.
Evet öyle yapıyorum ve bıçakla tütünleri ufaktan kıyarsanız daha güzel ve kolay bir çekim oluyor
HalilMacit
10-08-2016, 08:23
Arkadaşlar El Fakir Çift Elma Gibi Ağır Başka Bir Tütün Var mı ? Nakla Çift Elmayı Denedim. Ayrıca Tütünü Nerden Alıyorsunuz Bana Kaliteli Tütün Lazım Her Daim Aynı Kalitede Olucak ?
Arkadaşlar El Fakir Çift Elma Gibi Ağır Başka Bir Tütün Var mı ? Nakla Çift Elmayı Denedim. Ayrıca Tütünü Nerden Alıyorsunuz Bana Kaliteli Tütün Lazım Her Daim Aynı Kalitede Olucak ?
nakhla capi+ al fakher çikolata karışımı
al fakher gül ve nane karışımı
BerkayKamaci
10-08-2016, 19:44
ben nakhla capiden başka bişey içmezdim ama son zamanlarda orjinal nakhla yok al fakher üzüme döndüm
ben nakhla capiden başka bişey içmezdim ama son zamanlarda orjinal nakhla yok al fakher üzüme döndüm
Sanki orjinal üzüm var :D
BerkayKamaci
10-08-2016, 20:20
yeşilköyde alila garden diye bi cafede içiyorum üzüm orjinal mi bilmiyorum ama gerçekten iyi
yeşilköyde alila garden diye bi cafede içiyorum üzüm orjinal mi bilmiyorum ama gerçekten iyi
Yok kardeşim değil, hiç biryerde orjinal üzüm kalmadı. Yıl daha 2008-2009 iken nargile kafeler yeni yeni türemiş iken bayreynden başka piyasada tütün kullanılmıyor iken biz kargo ile internet sitesinden al fakheer sipariş ediyor, tütünü kafeye kendimiz götürüyor idik. Ben orjinal tütünün tadını çok iyi biliyorum. Arkadaşımın Big Mamas kafesi var ve bile bulamıyor artık orjinal tütünleri. Piyasadaki tüm tütünler harmanlanmış.
üzüm konusuna katılıyorum sade üzüm yaptığımda aldığım o üzüm tadı pek yok şimdikilerde
mechanıcer
12-08-2016, 19:18
10 yıldır bir fiil nargile içerim.Hatta forumda beni tanıyanlar bilir nargile olmayan mekanada oturmaya gitmem.Orta doğu ve avrupad nargilede içtim ama bizim ülkemizdeki lezzet yok arkadaslar,internetten görüp ordaki resimlere aldanmayın resmen çöp içiyorlar.Evde nargile içeçekseniz takımınız herzaman temiz tutunki lezzetiniz hiç bozulmasın.Hatta 2 haftada bir şişenizi elma veya üzüm sirkesi ile suya karıştırıp sabaha kadar bekletip yıkayın.İlk günkü kokusuna döner :) Her aroma için farklı lüle ve marpuç kullanmanız lazım. lüle herzmaan evde 5 tane vardır 2 lira falan zaten.düşüp hemen kırılabiliyor.Evde olduğum için ( terası olanlar hariç) mecburen kare hindistan cevizi kabuğu kömüründen kullanıyorum. merak edenler için firex markadır.Piyasadakiler arasında hemen hemen en iyisidir.Ocak için elektrikli kullananlar var ben nurgazın değiştirilebilir lpg kartuşlarından kullanıyorum gayet memnunum.Şişe içine soğuk su ve buz efsane oluyor.İçtiğiniz tütüne göre çeşitli meyveleri dilimleyip içine atabilirsiniz.Hele birde nane yapraklarını patlatıp içine atarsanız efsane olur. Varsa kafasına takılan özelden burdan sorabilir. saygılar..
Yunanistan Thassos tan selamlar :)
http://i.hizliresim.com/9Gv3p9.jpg
abi seninle oturup nargile içmek istedim şuan :D mechanıcer
mechanıcer kıskandırdı :)
bu da benden gelsin. kuşadası milli park
http://i.hizliresim.com/jBYPGm.jpg
mechanıcer
15-08-2016, 10:32
abi seninle oturup nargile içmek istedim şuan :D mechanıcer
istanbula gel herzmaan beklerim
mechanıcer
15-08-2016, 10:33
mechanıcer kıskandırdı :)
bu da benden gelsin. kuşadası milli park
http://i.hizliresim.com/jBYPGm.jpg
miss :goz:
HalilMacit
15-08-2016, 11:50
Nargileyi Hazırlayıp İçmek İyi Hoşta O Közü Kalkıp Kendin Koyması Yok mu İnsanı Bezdiriyor.
Mallar ceviz tütün bulamayanlara gelsin :D
http://i.hizliresim.com/A30lRQ.jpg (http://hizliresim.com/A30lRQ)
Nargileyi Hazırlayıp İçmek İyi Hoşta O Közü Kalkıp Kendin Koyması Yok mu İnsanı Bezdiriyor.
sırf o yüzden evde içmiyorum bu mereti :)
Küp olan közler 1 saat civarı gidiyor. Birsürü marka denedim, firex marka olanı en kalitelisi.
El fakir veya nakla kapiçino yoksa ilgimi çekmez. :D
HalilMacit
17-08-2016, 10:32
Küp olan közler 1 saat civarı gidiyor. Birsürü marka denedim, firex marka olanı en kalitelisi.
El fakir veya nakla kapiçino yoksa ilgimi çekmez. :D
Hocam Kare Közler Üzerinde 2 3 Farklı Marka Denemem Olmadı Ama Çoğu Nargilenin Tadını Değiştiriyor ve Acayip Baş Ağrısı Yapıyor. Günde 2 Nargile İçiyorum Ortalama Normal Kömürle Birşey Olmuyor Ama O Kare Közden Koyunca 5 Dk Sonra Başlıyor Ağrımaya Başım.
HalilMacit
17-08-2016, 10:39
Hocam Kare Közler Üzerinde 2 3 Farklı Marka Denemem Olmadı Ama Çoğu Nargilenin Tadını Değiştiriyor ve Acayip Baş Ağrısı Yapıyor. Günde 2 Nargile İçiyorum Ortalama Normal Kömürle Birşey Olmuyor Ama O Kare Közden Koyunca 5 Dk Sonra Başlıyor Ağrımaya Başım.
Edit: Olmadı Yazmışım 2 3 Farklı Marka Denemem Oldu.
Bende evde MYA marka yeşil kutu kömür kullanıyorum ve gayet memnunum 1 saat kadar gidiyor kömür tadı gelmiyor.
Edit: Olmadı Yazmışım 2 3 Farklı Marka Denemem Oldu.
:) Bende çok denedim. Sıkma kömürler, kare közler, silindir şeklindekiler, ocakta meşe közü yakmayı denedim kıvılcım çok çıktı korktum. :)
Kaliteyi bozuyor hepsi zaten. Ama işte kötünün iyisi tabirindeki eleman burada firex marka kömür. :)
golden mint mazaya naneye göre kıyasla nasıldır :)
seven wings i merak ettim birde
Melon Mayhem nedir?
Al Fakher yazıyor ama? Bildiğimiz Al fakher altta olan kutulardan, bu farklı bir el fakher mi nedir?
Bir de satılık mıdır bunlar?
Melon Mayhem nedir?
Al Fakher yazıyor ama? Bildiğimiz Al fakher altta olan kutulardan, bu farklı bir el fakher mi nedir?
Bir de satılık mıdır bunlar?
Melon kavun karpuz abi gold serisi olarak geçiyorlar birde fiyat olarak daha yüksek 1kg si trde 400 tl civarında
Kendim için getirttim ama son içeceklerim arasında olan varsa satabilirim belki :D
golden mint mazaya naneye göre kıyasla nasıldır :)
seven wings i merak ettim birde
Golden minti denemedim daha sadece açıp kokladım çok keskin kokusu var sanırım mazayadan bi tık daha iyi:) seven wings dün yaptım hoşuma gitti gayet iyi :)
Melon kavun karpuz abi gold serisi olarak geçiyorlar birde fiyat olarak daha yüksek 1kg si trde 400 tl civarında
Golden serisi önde kenarlarda duran siyah kutular. O diğerleri Al Fakher Special olarak geçiyo panpa.
Kavunu almayı unuttuk iyi mi. :D
Cıtrus spiritin piyasa değeri 100 tl iken bizde sadece 45 tl :D Sadece tek kafa yaptım şeftali içmeye başlayacağım o yüzden kenarda durmasın isteyen yokmu ucuza special :)
Yarın geldiğinde alırsın :D
coastguard
18-08-2016, 00:53
İnternetten satın alabileceğim nargile takımı önerebileceğiniz site varmıdırr ustalar ?
İnternetten satın alabileceğim nargile takımı önerebileceğiniz site varmıdırr ustalar ?
Aynen ben de takipteyim. Nasipse Eylul'de ingilterrye gidiyorum ve artik orada kendim evde hazirlamak istiyorum. 200 liraya kadar guzel vidali ya da kelepceli tipli cam marpuclu bi nargile arayisim var
Takim alirken dikkat etmemiz gereken belli hususlar varsa, yazan olursa sevinirim. Mesela luleyi toprak mi alalim, yoksa srramik mi?
Aynen ben de takipteyim. Nasipse Eylul'de ingilterrye gidiyorum ve artik orada kendim evde hazirlamak istiyorum. 200 liraya kadar guzel vidali ya da kelepceli tipli cam marpuclu bi nargile arayisim var
Takim alirken dikkat etmemiz gereken belli hususlar varsa, yazan olursa sevinirim. Mesela luleyi toprak mi alalim, yoksa srramik mi?
200 lira bütçeyi marpuçsuz şekilde verebiliyorsan klasik konya takımından daha şık ve daha güzel takımlar var Buğra.
Eğer sürekli aroma değiştirmeyeceksen Elmas marpuç alman senin yararına olur. :)
200 lira bütçeyi marpuçsuz şekilde verebiliyorsan klasik konya takımından daha şık ve daha güzel takımlar var Buğra.
Eğer sürekli aroma değiştirmeyeceksen Elmas marpuç alman senin yararına olur. :)
Marpuc dahil dusunuyorum. :) hatta lule, masa vs. Olursa cok iyi olur. benim icin siklik onemli degil, en nihayetinde 1 sene sonra tekrar TR'ye gelirken yanima yuk ermeyi dusunmuyorum. O yuzden f/p bir takim olursa cok iyi olur :)
Aroma olarakta, genel de uzum-nane icerim. Ancak aramis oldugum bi bubble gum aromasi var. Onu bulmaya calisiyorum. Bulursam, Ara sira da bubble gum-nane yaparim :)
Marpuc dahil dusunuyorum. :) hatta lule, masa vs. Olursa cok iyi olur. benim icin siklik onemli degil, en nihayetinde 1 sene sonra tekrar TR'ye gelirken yanima yuk ermeyi dusunmuyorum. O yuzden f/p bir takim olursa cok iyi olur :)
Aroma olarakta, genel de uzum-nane icerim. Ancak aramis oldugum bi bubble gum aromasi var. Onu bulmaya calisiyorum. Bulursam, Ara sira da bubble gum-nane yaparim :)
Al Fakher in bi bubble gum ı var ama sanıyorum aradığın aroma değildir. Daha önce biryerde içtiğin lezzeti mi arıyorsun yoksa bigbabbol tadını mı :)
O zaman madem üzüm nane içiyorsun, güzel bi kahveci takımı ile Elmas marpuç bul. En temiz çözüm yolun o olur. Marpucu 40-50 lira arasına mal edersin, takım da zaten kalan bütçeni aşmaz. :)
Kendim için getirttim ama son içeceklerim arasında olan varsa satabilirim belki :D
Hımm çok pahalıymış,
Bayrmda Fas'a gidiyorum belki bulurum oralarda
Fas tarafı bunun yeri asıl. :) Bulunur oralarda.
Konyalı takımı idealdir. Her içtikten sonra temizlendiğinde -farklı marpuçlar kullanılmak şartıyla- tatlarda karışmaz.
Kanka ben eve bi takım yapayım da, bana tütün ayarlarsın demi ? Sadece Al Fakher Anason içiyorum ben. BERKİN
klasik nargilden çok cam nargile daha kolay temizleniyor ve tat bırakma derdi yok tek sıkıntı kırılması :)
HalilMacit
18-08-2016, 09:38
Kaliteli Bir Marpuç Almak İstesem Bu Elmas Marpuçları Netten Nasıl Alabilirim ?
mechanıcer
19-08-2016, 09:26
2 yıldır konya takımı kullanıyorum gayet memnunum,harbi ile hergün temizliğini yaparım ve şişeyi 2 haftada bir sirkeli suda bekletirim.Herzaman tadım çok iyi oluyor bu yüzden.Kömürde firex ev için başkasını tanımam.
Geçen hafta tam kadro konya tkm aldık arkadaşa toptancısından 190 tl verdik.
takım,baca,silikon örme marpuç,büyüklüle,büyüklüle közlüğü metal,2 kutu firex kömür ve 100 adet sipsi.
İsteyen varsa yardımcı olurum,dükkanda farkı bütçelere hitab eden birçok çeşit var arkadaşlar.
Arkadaşlar şu takım hakkında ne düşünüyorsunuz, fiyat güzel geldi ama boyutu nasıldır gidip canlı bakmak lazım.
PLASTİK SİPSİ (https://nargilemalzemesi.com/tr/kampanyalar/270-mlz03-sipsi.html)
mechanıcer
19-08-2016, 12:08
Arkadaşlar şu takım hakkında ne düşünüyorsunuz, fiyat güzel geldi ama boyutu nasıldır gidip canlı bakmak lazım.
PLASTİK SİPSİ (https://nargilemalzemesi.com/tr/kampanyalar/270-mlz03-sipsi.html)
malzemelerimi aldığım dükkan burası.Bahçelievlerde gidip ordanda alabilirsin görmek istersen.
MBuğra bence onun yerine standart kahveci takımı alın. Bu tarz ürünlerin genel amacı gösteriş.
malzemelerimi aldığım dükkan burası.Bahçelievlerde gidip ordanda alabilirsin görmek istersen.
Aynen bende gidip gorerek almayi dusunuyordum.
MBuğra bence onun yerine standart kahveci takımı alın. Bu tarz ürünlerin genel amacı gösteriş.
Valla resimden cok anlasilmiyor, standart takim mi yoksa gosteris takimi mi? En iyisi gidip yerinde bakmak. :)
Bi de soyle bisey var, bu duzgun biseye benziyor :KAMPANYA (https://nargilemalzemesi.com/tr/kampanyalar/114-kmp03.html)
Çok kurcalamaya gerek yok. Döküm olmasına dikkat edin. Ben 2. takımımı az kullanacam ucuz olsun diye pirinç alacaktım, gittim baktım çok uyduruk geldi beğenmedim bende onu yine döküm aldım kahveci takımı.
Bence almışken 2 kuruş fazla verip konyalı takımı almak ev için daha uygun sanırım en azından şekli şemali daha güzel geliyor bana. Dekoratif duruyor konyalı takımı. İçimi de daha rahat onun. Ayrıca Fazla dumanı üfürmek için genelde vidası da oluyor. Ev için ideal takım bence konyalı takımı.
2. Dikkat edilmesi gereken şey ise marpuç. Marpuçun kimisi çok uyduruk oluyor, kimi hava kaçırıyor vs. Tek ucunu tıkayıp üfleyerek mutlaka kontrol edip alın.
Lüleyi olabildiğince büyük seçin. Yanmasını zorlaştırıyor ve daha uzun süre içim sağlıyor.
Ben elektrikli köz yakıcı zımbırtıdan aldım, balkonda meşe kömürü yakıyorum, kömürün yere düşme ihtimaline karşı rüzgarlık kullanıyorum. Küp köz kullanacaksanız eğer düşmez zaten rüzgarlıksız içimi daha uzun oluyor.
Aklıma gelenler bunlar. Çok kurcalamaya gerek yok yani. :D
Ama bence internetten almayın. Az kalsın prinç takımı netten alacaktım. Gittim bi kaldırdım yerinden oyuncak gibi geldi bana. :)
Cıtrus spiritin piyasa değeri 100 tl iken bizde sadece 45 tl :D Sadece tek kafa yaptım şeftali içmeye başlayacağım o yüzden kenarda durmasın isteyen yokmu ucuza special :)
Golden minti denemedim daha sadece açıp kokladım çok keskin kokusu var sanırım mazayadan bi tık daha iyi:) seven wings dün yaptım hoşuma gitti gayet iyi :)
golden mint bu kampanyaya dahil mi? :) citrus nasıl bir aroma limon falan mı?
mazaya bir yerden buldum gibi hatta ice mint falan var önümüzdeki hafta almayı planlıyorum
bu arada bir yerden üzüm buldum al fakher uzun zamandır bu kadar güzel üzüme denk gelmemiştim. al fakher lotlar arası ciddi tat farkı var sanırım
HulusiToker
19-08-2016, 20:38
Kendi marpuçumuzu yaptırabileceğimiz bir yer var mı? Birde hangi marpuçu almalı ev için en iyisi hangisi
bu arada marpuç konusu açılmışken evet elmasın marpuçları kalitelidir. kemeraltında sahibiyle tanışmıştım. telefon ile falan ulaşıp alınabilir. onun harici plastik kafa suni deri 15 liralık marpuçlardan alıyorum her aroma için farklı kullanıyorum. açıkcası gerçek deri suni deri farkı görmedim ben.
Yurtdışından tütün getirmek sorun oluyor mu? Misal bavula koysam 2 3 tane 1 Kg, uçaktan indikten sonra gümrükte aranmaya denk gelip bulunsa başıma bela gelir mi yoksa sadece tütüne mi el koyarlar?
barakuda26
19-08-2016, 20:56
Nargilee Takımı + Al Fakher Tutun + Komur + Folyo 49,90 Tl - n11.com (http://urun.n11.com/hediyelik-esya/nargilee-takimi-al-fakher-tutun-komur-folyo-4990-tl-P124602451)
Şöyle bir ürün var bende bakınıyorum bu aralar. Çokmu kalitesiz linkteki 100 tl'ye kadar çok büyük olmasına gerek yok nasıl bişeyler bakmalı? Yanar dönerlli modelleri var bunların kullanışlımı uzun vadede sıkıyormu ışıkları varmıdır kullanan?
barakuda26
Onda nargile içilmez :) süs o koy kenarda dursun. Evde 2-3 tane var ve hiç birini kutusundan bile çıkartmadım.
Nargilee Takımı + Al Fakher Tutun + Komur + Folyo 49,90 Tl - n11.com (http://urun.n11.com/hediyelik-esya/nargilee-takimi-al-fakher-tutun-komur-folyo-4990-tl-P124602451)
Şöyle bir ürün var bende bakınıyorum bu aralar. Çokmu kalitesiz linkteki 100 tl'ye kadar çok büyük olmasına gerek yok nasıl bişeyler bakmalı? Yanar dönerlli modelleri var bunların kullanışlımı uzun vadede sıkıyormu ışıkları varmıdır kullanan?
bunun benzerini biblo niyetine aldım duruyor kullanmadım kullanmamda. bence iş görmez. kendinden yanan kömürlerden varmış kesinlikle tavsiye etmem tadı bozar baş ağrısı yapar
barakuda26
19-08-2016, 21:19
fthdrn , R.I.P ;
Varmıdır tavsiyeniz marka model link olabilir :)
Haftada bir belki 2 defa kullanırım oda max. Sigara kullanmıyorum zaten keyif amaçlı olucak buda sadece
fthdrn , R.I.P ;
Varmıdır tavsiyeniz marka model link olabilir :)
Haftada bir belki 2 defa kullanırım oda max. Sigara kullanmıyorum zaten keyif amaçlı olucak buda sadece
bence iş görür tahliyesi olması güzel, marpuçta silikon olduğu için yıkanabilir yani tek marpuçla farklı aromalar içilebilir (her aromaya farklı lüle daha iyi olur)
en azından seri harbilemek için fırça da almak lazım tabiki
Yurtdışından tütün getirmek sorun oluyor mu? Misal bavula koysam 2 3 tane 1 Kg, uçaktan indikten sonra gümrükte aranmaya denk gelip bulunsa başıma bela gelir mi yoksa sadece tütüne mi el koyarlar?
Abi yasal kilo sınırı var. Yanılmıyorsam 3 yada 4 kilo olması lazım. Ha sen valize 5 kilo atarsın, gümrük memurunun dikkatini çeker de valizi açıp kontrol ettiklerinde fazla olan miktarı orda çöpe atar, geri kalanı alır gelirsin. :)
Kargo ile zaten gelmiyor ülkemize, onu hiç denemeyin. :)
Bu arada mesaj editleme olmadığı için ek olarak yazıyorum.
Nargile işi tamamen zevk işi. Bu zevk bir emek gerektiriyor neticede. Madem evinize nargile alıyorsunuz, takımda-tütünde veya kömürde ucuza kaçmayın. Sonuçta bu kırılmadıkça bozulan bir ekipman değil. Kahveci mi alıcaksınız, alın en güzelinden bi İzmir takım, veya çok aroma içmeyi seviyorsanız birkaç mesaj evvel bahsettiğim o 200 lira olan takımlar aşırı güzel ondan alın, kafanız rahat olsun.
Bu diyeceğimi kimse yanlış anlamasın da, çok kişi var nargile içtiğini sanıp çer çöp içen. Ondan sonra adam akıllı nargile tadınca wowwwww oluyor. :)
enes_srb
20-08-2016, 21:13
Nargile eve alirsam bi sure sonra sıkıcakmış hissi veriyor.Haftada 1-2 kere disarda icmek bana gore daha iyi
çok seven için ev en iyisi(kaliteli tütün ve kömürün kullanıldığını varsayarak). 2 takım nargilem 7 adet marpuçum var ama dışarda da içerim haftada bir. evdekinin tadı ayrı
Nerde bu tütün bulamayanlar :D varmı isteyen çarşambaya elinizde olur all fakher özellikle special istiyorsanız oda olur
Special seçmek içinde allfakherin sitesinden bakıp söylüyebilirsiniz.İsteyenler cepten ulaşırsa daha iyi yarın akşama kadar söylemeniz gerekiyor yoksa ucuza tütün alamazsınız :D
0506 712 7333
http://i.hizliresim.com/oEA1Db.jpg (http://hizliresim.com/oEA1Db)
cabrioleter
21-08-2016, 16:59
eğer böyle bi şey varsa fırsatçılıktan başka bi şey değildir.
Tangiers Shisha (Noir) 250 gram bag - Tangiers Noir Shisha Tobacco at Hookah-Shisha.com (https://www.hookah-shisha.com/p-1433-tangiers-noir-shisha-250g.html)
starbuzzdan daha ucuz..
eğer böyle bi şey varsa fırsatçılıktan başka bi şey değildir.
Tangiers Shisha (Noir) 250 gram bag - Tangiers Noir Shisha Tobacco at Hookah-Shisha.com (https://www.hookah-shisha.com/p-1433-tangiers-noir-shisha-250g.html)
starbuzzdan daha ucuz..
Ben bulunması biraz zor diye duymuştum, eğer siteden sipariş verdikten 2 saat sonra out of stock demeyeceklerse sıkıntı yok. :)
Starbuzz ilk geldiği zamanlar baya hevesliydik yeni diye ama ben al fakher ile maksimum lezzeti alıyorum kendi adıma konuşacak olursam. Starbuzzda da bol bol duman var ama herkesin tercihi işte. :)
Yeni mallar geldi siparişler yakın zamanda elinde nargile sever dostların :D
Fazladan 2 tane starbuzz blue mist ve melon blue, allfakher special sweet pomegranete var elimde isteyene veririz :D
http://i.hizliresim.com/G3549N.jpg (http://hizliresim.com/G3549N)h
ozan gülle
26-08-2016, 11:49
Arkadaşlar arkadaşım hediye etti pekte anlamam ben buna uygun çanak nereden bulabilirim yada kendim mi uydurmalıyım?
http://i1247.photobucket.com/albums/gg632/Ozangulle/C2E95A50-8114-4D87-8F0F-A676866E43BC_zpsoj2igrhb.jpg (http://s1247.photobucket.com/user/Ozangulle/media/C2E95A50-8114-4D87-8F0F-A676866E43BC_zpsoj2igrhb.jpg.html)
mechanıcer
05-09-2016, 15:09
Arkadaşlar arkadaşım hediye etti pekte anlamam ben buna uygun çanak nereden bulabilirim yada kendim mi uydurmalıyım?
http://i1247.photobucket.com/albums/gg632/Ozangulle/C2E95A50-8114-4D87-8F0F-A676866E43BC_zpsoj2igrhb.jpg (http://s1247.photobucket.com/user/Ozangulle/media/C2E95A50-8114-4D87-8F0F-A676866E43BC_zpsoj2igrhb.jpg.html)
ben talibim buna satarsan :)
Çanak dediğin şey lüle ise, olur hepsi..
Aletin tepesini nargile bantıyla bantla, lüleyi yerleştir sıkıca bantladığın yere
ozan gülle
05-09-2016, 15:24
Çanak dediğin şey lüle ise, olur hepsi..
Aletin tepesini nargile bantıyla bantla, lüleyi yerleştir sıkıca bantladığın yere
Evren abi lüle var bende lülenin üzerinde ki közler bi aksilik olunca yere dökülmesin diye altında tepsi çanak adı her neyse ondan istiyorum geçen nargile cafeye gittim orada denedik resimdeki gib marpuçun bağlantı yerine çarpıyor tepsi onun için yamuk duruyor ortası delinmemiş tepsi bulup kendim kesmem lazım http://i1247.photobucket.com/albums/gg632/Ozangulle/6AB90938-C7EB-4646-832F-9045ABF59FE6_zpshjgw2q4z.jpg (http://s1247.photobucket.com/user/Ozangulle/media/6AB90938-C7EB-4646-832F-9045ABF59FE6_zpshjgw2q4z.jpg.html)nereden bulacağımı bilemedim
ozan gülle
05-09-2016, 15:25
ben talibim buna satarsan :)
Çok içeceğimden değilde hediye geldi yoksa ben size hediye ederdim
ozan gülle
05-09-2016, 15:27
yada bu iş görürmü?
http://www.keyif-shop.com/asp/show_stock.asp?product=Nrgl21
ozan gülle
05-09-2016, 15:30
yada bu iş görürmü?
http://www.keyif-shop.com/asp/show_stock.asp?product=Nrgl21
Evren abi lüle var bende lülenin üzerinde ki közler bi aksilik olunca yere dökülmesin diye altında tepsi çanak adı her neyse ondan istiyorum geçen nargile cafeye gittim orada denedik resimdeki gib marpuçun bağlantı yerine çarpıyor tepsi onun için yamuk duruyor ortası delinmemiş tepsi bulup kendim kesmem lazım http://i1247.photobucket.com/albums/gg632/Ozangulle/6AB90938-C7EB-4646-832F-9045ABF59FE6_zpshjgw2q4z.jpg (http://s1247.photobucket.com/user/Ozangulle/media/6AB90938-C7EB-4646-832F-9045ABF59FE6_zpshjgw2q4z.jpg.html)nereden bulacağımı bilemedim
Tepsi kolay yahu,
Ortası değişik boyutlarda bunun gibi olmayan, düz yapıya sahip bir sürü tepsi var. Tepsinin marpuca çarpmaması için de tepsinin gireceği kısmın altına somun vb bir şey koy tepsiyi yükseltmek için. Deliğe en uygun olanını al, genişletmek gerekiyorsa matkapla giriş. Halledilir kolayca
O seramik lülelere bulaşma, kil en iyisi
ozan gülle
05-09-2016, 15:41
Tepsi kolay yahu,
Ortası değişik boyutlarda bunun gibi olmayan, düz yapıya sahip bir sürü tepsi var. Tepsinin marpuca çarpmaması için de tepsinin gireceği kısmın altına somun vb bir şey koy tepsiyi yükseltmek için. Deliğe en uygun olanını al, genişletmek gerekiyorsa matkapla giriş. Halledilir kolayca
O seramik lülelere bulaşma, kil en iyisi
Evren abi tepsiyide herhalde eminönü tarafında bulabilirim dimi istanbula yeni taşındım çok fazla bilmiyorum da başakşehirde oturuyorum sizin bildiğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim tütün içinde bulacağım yerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Evren abi tepsiyide herhalde eminönü tarafında bulabilirim dimi istanbula yeni taşındım çok fazla bilmiyorum da başakşehirde oturuyorum sizin bildiğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim tütün içinde bulacağım yerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Eminönü'de bolca çeşit bulabilirsin, giderken yanına ya seri ( o siyah kısım ) al ya da çapını kağıda çiz ki boyut olsun elinde
Yakınlarda olsan verirdim ben sana
tütün sıkıntı, ne sevdiğine göre değişir durum. 3-5 post yukarıda Berkin mesaj atmış, ondan normal el fakher alabilirsin
Cafe tütünlerini seviyorsan, genellikle bahreyndir onlar. Eminönünde bulursun nargilecilerde, plastik şeffaf kutuda satarlar. yarım kilosu 30-40 TL'ye
tütün için Berkin e ulaşabilirsin :)
olmadı
nargilesatis.com
tütün için Berkin e ulaşabilirsin :)
olmadı
nargilesatis.com
yanlış etiketledim. BERKİN olacaktı
ghibli06
07-09-2016, 19:46
http://i.hizliresim.com/1NLaGB.jpg (http://hizliresim.com/1NLaGB)
bahçede keyif, nakla capuccino ;)
http://i.hizliresim.com/1NLaGB.jpg (http://hizliresim.com/1NLaGB)
bahçede keyif, nakla capuccino ;)
Mobilyalar olmuş :)
Yokmu tütün isteyen :) elimde allfakher kavun 1kg ve allfakher special sweet pomegranate 250gr var dubai yeni üretim taze taze :D
http://i.hizliresim.com/VE3oXq.jpg (http://hizliresim.com/VE3oXq)
Yokmu tütün isteyen :) elimde allfakher kavun 1kg ve allfakher special sweet pomegranate 250gr var dubai yeni üretim taze taze :D
http://i.hizliresim.com/VE3oXq.jpg (http://hizliresim.com/VE3oXq)
Muhtemelen el fakheri alicam, konusalim :)
Sıçtığımın fası tirt cikti. Birak tütünü nargile icilecek mekan yok neredeyse..
Valla düzgün yerler sayılı kaldı evren abi kavunu istiyorsun sanırım istiyorsan ayırayım müsait olduğunda yollarım
Valla düzgün yerler sayılı kaldı evren abi kavunu istiyorsun sanırım istiyorsan ayırayım müsait olduğunda yollarım
Aynen kavunu
Azer diye bi cafe buldum. Instagramdan bak ne yaptığıma :)
Valla çok iyimiş abi tadı nasıl birde üstünde lüle gözükmüyor odamı meyveden karpuzlu nargile sevmem ama bu ilgimi çekti :D
Special RICH CREAM 2kafa yaptım almak isteyene 40tl den verebilirim abiler normalde 65e veriyorum kapalısını yokmu isteyennn sitenizin tütüncüsü geldiii :D
http://i.hizliresim.com/pE61Br.jpg (http://hizliresim.com/pE61Br)
coastguard
15-09-2016, 01:40
sorumu tekrarlıyorum internetten alabileceğimiz nargile takımı ?
mesela bu nasıl ?
Konya Nargile Buyuk Boy Takım - n11.com (http://urun.n11.com/sigara-seti-ve-aksesuari/konya-nargile-buyuk-boy-takim-P116927127)
mesela bu nasıl ?
Konya Nargile Buyuk Boy Takım - n11.com (http://urun.n11.com/sigara-seti-ve-aksesuari/konya-nargile-buyuk-boy-takim-P116927127)
Güzel ama fazla pahalı
mesela bu nasıl ?
takım güzel ama pahalı.ben herzman içtiğim cafecen aldım nargile takımı yarım kilo tütün ile berabar yanında közü sipsisi folyosu bütün ihtiyaçları 100 tl ye.tanıdık cafeden almanızı öneririm
Elinde kullanılmamış veya birkaç defa denenip kaldırılmış takımı olan var mı?
Elinde kullanılmamış veya birkaç defa denenip kaldırılmış takımı olan var mı?
elimde sultan modeli var 1 sene kadar kullanıılmış sade af anason içilmiştir su an af üzüm ve anason karışımı içiyoryum
fatih_selvi
19-09-2016, 07:44
mesela bu nasıl ?
Aynı takım daha ucuza : konya nargile takımı nargilem (https://nargilemalzemesi.com/tr/sultan-nargile-takimlari/423-nt900-zamak-nargile-takimi.html)
Ama İstanbul'da Eminönü Mercan diye bir bölge var hep nargileciler var. Eğer oraya gidebilirseniz muhtemelen bu takımı yarı fiyatına alabilirsiniz.
Aynı takım daha ucuza : konya nargile takımı nargilem (https://nargilemalzemesi.com/tr/sultan-nargile-takimlari/423-nt900-zamak-nargile-takimi.html)
Ama İstanbul'da Eminönü Mercan diye bir bölge var hep nargileciler var. Eğer oraya gidebilirseniz muhtemelen bu takımı yarı fiyatına alabilirsiniz.
ortalama 160 tl orjin konya takımı cakmaları 120 tl civarıydı
bu tarz kahveci takımlarını ben pek önermiyorum, içeceğiniz ağır bir aroma tadını bırakır. Masaüstü takımları daha avantajlı bu konuda, hem çekimi daha rahat. Silikon marpuçlar aroma tutmuyor, her defasında farklı bir tütün ile içebilirsiniz rahat rahat.
takımlardan birisinin şişesi kırıldı. kilitli şişelerden. bulabilme konusunda yardımcı olabilecek olan var mı?
linkteki ürünün birebir aynısı
GALATA KULESİ FİGURLU KİLİTLİ NARGİLE TAKIMI (http://www.metsannargile.com/tr/galara-kulesi-figurlu-kilitli-nargile-takimi--u)