Orijinalini görmek için tıklayınız : Nargile sevenler
takımlardan birisinin şişesi kırıldı. kilitli şişelerden. bulabilme konusunda yardımcı olabilecek olan var mı?
linkteki ürünün birebir aynısı
GALATA KULESİ FİGURLU KİLİTLİ NARGİLE TAKIMI (http://www.metsannargile.com/tr/galara-kulesi-figurlu-kilitli-nargile-takimi--u)
düşünürseniz elimde sultan nargilenin takımı var satıyroum sade af gold uzum anason karıstırıp içtim
http://i.hizliresim.com/G34XEy.jpg (http://hizliresim.com/G34XEy)
üzüm anason marpucuyla verecem 150 tl ye
HalilMacit
26-09-2016, 14:28
Starbuzz Çift Elma Tütünü Nereden Bulabilirim Arkadaşlar ?
EserBodrum
12-10-2016, 10:56
Avrupa yakasında 50-250-500 gr lık çeşit çeşit uygun fiyatlı Al Fakheer tütünü nereden bulabilirim?
Avrupa yakasında 50-250-500 gr lık çeşit çeşit uygun fiyatlı Al Fakheer tütünü nereden bulabilirim?
250 gramlık paketlere çok güvenim kalmadı açıkcası. Artık eminönünden 1 kiloluk paketler halinde almayı planlıyorum. parça parça alıyorum zaten 250 gram 1 hafta yetiyor yetmiyor.
Eminönünde biraz gezmek gerekiyor. O civarlarda var tütün satan yerler.
hunter100
03-11-2016, 23:37
Arkadaşlar ankarada orijinal tütün satan yer biliyorum iç Anadolu bayisi baya büyük toptancı her türlü nargile ihtiyacının için yardımcı olabilirim. Al fakher bakla starbuzz bahreyn mazaya tütünleri hepsi orijinal kendim de ordan alıyorum ayrıca ihtiyacınız olan nargile malzemeleri varsa onlar için de yardımcı olabilirim.
hunter100
03-11-2016, 23:39
Arkadaşlar ankarada orijinal tütün satan yer biliyorum iç Anadolu bayisi baya büyük toptancı her türlü nargile ihtiyacının için yardımcı olabilirim. Al fakher bakla starbuzz bahreyn mazaya tütünleri hepsi orijinal kendim de ordan alıyorum ayrıca ihtiyacınız olan nargile malzemeleri varsa onlar için de yardımcı olabilirim.
Ayrıca piyasadaki 250 gr lar al fakher sıkıntılı yüzde 99 u sahte 50 gr ve kiloluk ürünler daha çok orijinal imkanı olan ürünler
Üsküdar'da Ottoman nargile var, belki o satabilir. Tek bildiğim starbuzz kullanan yer orası.
EserBodrum
16-11-2016, 00:02
Var mı Al Fakher yabanmersini alabileceğim biryer?
yusufcan_k
16-11-2016, 05:13
Ankarada tütün icin onerebileceginiz kaliteli bir yer
Var midir? Yada internetten alip da *** cikmayan tutun satan da olur :)
hunter100
21-11-2016, 21:58
Ankarada tütün icin onerebileceginiz kaliteli bir yer
Var midir? Yada internetten alip da *** cikmayan tutun satan da olur :)
Tütün konusunda yardımcı olabilirim al fakher nakla starbuzz masaya daha önce dediğim gibi iç Anadolu bölge bayisi biliyorum yüzde yüz orijinal diyebilirim kendim de iciyorum çok memnunum bu konuda yardımcı olabilirim tüm nargile malzemesi konusunda
hunter100
21-11-2016, 22:00
Var mı Al Fakher yabanmersini alabileceğim biryer?
Hocam nerdesin yardımcı olalım 50 gr veya 1 kg var
Alp2 kankam ,Punto adinda cafe acti.palladiumun karsi caddesinde, test ettik onayladik nargilesi 10 numara
Tütün konusunda yardımcı olabilirim al fakher nakla starbuzz masaya daha önce dediğim gibi iç Anadolu bölge bayisi biliyorum yüzde yüz orijinal diyebilirim kendim de iciyorum çok memnunum bu konuda yardımcı olabilirim tüm nargile malzemesi konusunda
Al Fakher special edition magic melon buldurabilir misin?
hunter100
22-11-2016, 08:39
Acelesi var mı? Şuan sehir dışındayım ankaraya dönünce sorayim ya da telefonla ne kadar lazım size?
hunter100
22-11-2016, 08:57
Acelesi var mı? Şuan sehir dışındayım ankaraya dönünce sorayim ya da telefonla ne kadar lazım size?
Bildiğim kadarıyla 250 grlik paketlerde onlar
HalilMacit
22-11-2016, 09:43
Bildiğim kadarıyla 250 grlik paketlerde onlar
Starbuzz çift elma bulabilir misin ?
yusufcan_k
22-11-2016, 11:41
mesaj attım hocam
HalilMacit
22-11-2016, 11:56
Ben tütünümü buldum.
250 gramlık siyah kutularda satılıyor sanırım, telefonla sorarsan çok makbule geçer
fiyatına bağlı olarak ( 70 ti sanırım ) 2-3 kutu alırım
EserBodrum
22-11-2016, 14:51
Hocam nerdesin yardımcı olalım 50 gr veya 1 kg var
İstanbuldayım özel mesaj atıyorum.
Zehri bulaştırdık sana evren abi :D
yusufcan_k
22-11-2016, 16:52
Aldığım istihbaratlara göre güzel tütünler varmışşşşşşşş :)
Zehri bulaştırdın devamı yok ama
Valla düşman belliycem seni :)
hunter100
22-11-2016, 18:55
Bu arada bende nerdeyse hergun içerim evde takımım var. Daha önceden bi kaç yerden tütün aldım hep sahte çıktım bu son size söylediğim yerden aldım bi abinin tavsiyesiyle bi daha birakamadim. Bildiğim kadarıyla hem şehir dışına malzeme yolluyor hem de ankaradaki orijinal tutun kullanan tüm cafelere nerdeyse malzeme veriyor.
Bu arada bende nerdeyse hergun içerim evde takımım var. Daha önceden bi kaç yerden tütün aldım hep sahte çıktım bu son size söylediğim yerden aldım bi abinin tavsiyesiyle bi daha birakamadim. Bildiğim kadarıyla hem şehir dışına malzeme yolluyor hem de ankaradaki orijinal tutun kullanan tüm cafelere nerdeyse malzeme veriyor.
nargilesatis.com
site orjin ankarada düzgün yapan bi yer bulamadım ben :D kafe nin birinde kendi takımı kurup içmiştim :D
hunter100
23-11-2016, 10:45
Cafe mavişe git hocam Selanik caddesine tütünler orijinaldir içince anlarsın zaten.
Hergün hergün 2-3 kafa en az nakla kapiçino içince artık tat almamaya başladım evde içtiğimden. Var mı farklı birşey öneren?
Sadık Özyer
23-11-2016, 11:39
Sigarayı bıraktım evde nargileye mi başlasam acaba?
hunter100
23-11-2016, 12:46
[QUOTE=CenkB;8231398]Hergün hergün 2-3 kafa en az nakla kapiçino içince artık tat almamaya başladım evde içtiğimden. Var mı farklı birşey öneren?[/QUOTE
Starbuzz dene hocam ya da al fakherin special edition serisi var ona bak hocam
hunter100
23-11-2016, 12:47
Arkadaşlar bang bang tütününü bilen var mı premium kalite tütündür hem fiyat hem de tat olarak starbuzz la yarışır. Bu hafta istdayim orijinalini bulursam alicam isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
hunter100
23-11-2016, 12:49
Sigarayı bıraktım evde nargileye mi başlasam acaba?
Evde icecekseniz ayrı bi alışkanlık yaratıyor ben her gün yakmadan duramiyorum. Bunu hesap ederek evde deneyin bence. Takımınız güzel olsun tütününüzde ayrı bil lezzet alırsınız
hunter100
23-11-2016, 23:24
Bang bang tütününü bilen var mı premium kalite tat olarak starbuzz la yarışıyor. Şuan istanbuldayim orijinalini bulursam alicam eğer isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Bang bang tütününü bilen var mı premium kalite tat olarak starbuzz la yarışıyor. Şuan istanbuldayim orijinalini bulursam alicam eğer isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Tütün satmak için mi üye oldunuz ?
Arkadaşlar bang bang tütününü bilen var mı premium kalite tütündür hem fiyat hem de tat olarak starbuzz la yarışır. Bu hafta istdayim orijinalini bulursam alicam isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
Evet premium bir marka ama kesinlikle starbuzz ile yarışamaz. Ancak El fakher special edition ile belki. Yoksa Adalya,argelini,social smoke starbuzz hemen hemen hepsi daha da iyidir. Hatta çok bilinmeyen amerikan ürünü Nirvana var yeni çıktı, o da bang bang ile yarışır.
Ayrıca starbuzz son noktayı koydu. Yeni bir seri çıkmış Vintage serisi. Nargile merakı olanların mutlaka denemesi gerek.
http://blog.southsmoke.com/wp-content/uploads/2016/02/Starbuzz-Vintage-Promo-Banner.jpg
Evet premium bir marka ama kesinlikle starbuzz ile yarışamaz. Ancak El fakher special edition ile belki. Yoksa Adalya,argelini,social smoke starbuzz hemen hemen hepsi daha da iyidir. Hatta çok bilinmeyen amerikan ürünü Nirvana var yeni çıktı, o da bang bang ile yarışır.
Ayrıca starbuzz son noktayı koydu. Yeni bir seri çıkmış Vintage serisi. Nargile merakı olanların mutlaka denemesi gerek.
Abi çıkalı birkaç ay oldu. Gerçekten ağır, anason falan hikaye öyle diyeyim. :)
Ben Dark Carribean içiyorum gayet dumanlı ve hafif. Biraz nane var içinde sanırım o yüzden bana öyle gelmiş olabilir.
hunter100
24-11-2016, 07:51
Tütün satmak için mi üye oldunuz ?
Tütün işi yapmıyorum hocam orijinal tutun bulunca her yerde bulunmuyor çünkü piyasa hep sahte dolu benim gibi orijinal içmek isteyenlere yönlendiriyorum. Sizce satsam forumdan niye medet umayim piyasada o kadar leş tutun var ki satsam peynir ekmek gibi gider zaten foruma ihtiyacım olmazdı.
HalilMacit
24-11-2016, 08:20
Hangi tütünü o hocam ? Starbuzz çift elma aldım el fakir gibi ağır değil. Anason tadı sıfır nerdeyse.
Ben Dark Carribean içiyorum gayet dumanlı ve hafif. Biraz nane var içinde sanırım o yüzden bana öyle gelmiş olabilir.
Hmm onu hiç denemedim.
Tütün işi yapmıyorum hocam orijinal tutun bulunca her yerde bulunmuyor çünkü piyasa hep sahte dolu benim gibi orijinal içmek isteyenlere yönlendiriyorum. Sizce satsam forumdan niye medet umayim piyasada o kadar leş tutun var ki satsam peynir ekmek gibi gider zaten foruma ihtiyacım olmazdı.
Foruma yeni üye olup , bu konudan başka bir konuda mesaj olmayınca öyle bir imaj çıkıyor ortaya açıkçası.
Hangi tütünü o hocam ? Starbuzz çift elma aldım el fakir gibi ağır değil. Anason tadı sıfır nerdeyse.
Starbuzz Vintage Tiramisu.
Starbuzz ın düz serisinde öyle ağır bir aroma yok zaten. Ama nedendir bilemiyorum, Tr ye ilk yeni yeni geldiği dönemlerde (2013 civarı olması lazım) bu ithal tütünleri lülenin çeyreğine atıp ooo wowow çok ağır bu tribine giriyorduk. :D :hahaha: Yani argelini elmayı sırf serpiştirip ooo bu çok sertmiş ya dediğimiz günleri hatırlıyorum ki, bu yorumu yapan insanlar da uzun yıllardır nargile içen, ve bu işi yapan insanlar. :)
Sanırım Placebo etkisi oldu. :)
emreaydın
24-11-2016, 14:32
Lübnandan bir arkdaşım geldi bir takım nargile birde 10 paket mazeye nane tütünü getirmiş çok anlamam çokta fazla içmem denemeye de fırsat olmadı nasıl bilirsiniz tütünü
Mazaya nane güzeldir. Mazaya genel olarak güzeldir.
Mazaya candır:) ben sadece çift elmasına alışamadım ama kalitelidir.
hunter100
24-11-2016, 17:05
Hmm onu hiç denemedim.
Foruma yeni üye olup , bu konudan başka bir konuda mesaj olmayınca öyle bir imaj çıkıyor ortaya açıkçası.
Starbuzz Vintage Tiramisu.
Starbuzz ın düz serisinde öyle ağır bir aroma yok zaten. Ama nedendir bilemiyorum, Tr ye ilk yeni yeni geldiği dönemlerde (2013 civarı olması lazım) bu ithal tütünleri lülenin çeyreğine atıp ooo wowow çok ağır bu tribine giriyorduk. :D :hahaha: Yani argelini elmayı sırf serpiştirip ooo bu çok sertmiş ya dediğimiz günleri hatırlıyorum ki, bu yorumu yapan insanlar da uzun yıllardır nargile içen, ve bu işi yapan insanlar. :)
Sanırım Placebo etkisi oldu. :)
Senin ne kanıya vardığın beni ilgilendirmiyor. Ayrıca farzedelim ki tütün satıyorum ne farkeder kötü bisey mi. Sen işine bak boşver kimin ne yapıp yapmadığını. Ha ayrıca kamu personeliyim. Buna ihtiyacim yok. Nargile işi zevk işi. Bizimkisi de zevk işi anlayana ...
hunter100
24-11-2016, 17:08
Mazaya nin karpuz nanesini denedim yakın zamanda artmasından tiksindim. Al fakher e yakın bi kalitesi var ama al fakher mi mazaya mi dersen cevap belli.fiyat olarak da aynıdır
mazaya nane
yılların nane fanatiği olarak kesinlikle en iyisi diyebilirim.
Starbuzz-social smoke-argelini gibi yaygın olmayan markalardan tedarik etme imkanı olanlar varsa irtibata geçebiliriz
Absyrtos
25-11-2016, 17:35
Al fakher çift elma içiyorum kilosu 80 e diyorlar uygun mudur? Ayrıca yaban mersini üzüm denemenizi öneririm.
EserBodrum
25-11-2016, 22:25
Al fakher çift elma içiyorum kilosu 80 e diyorlar uygun mudur? Ayrıca yaban mersini üzüm denemenizi öneririm.
Yabanmersini üzüm denemedim ancak sadece yabanmersininin hastasıyım herkese tavsiye ederim. :)
emrullahkrtpe
25-11-2016, 23:34
Ben al fakher yabanmersini içtikten sonra kendime "bizim daha önce içtiklerimiz neydi yahu" diye sormuştum. Şaka bir yana en son 1 hafta önce içtim tabiri caizse hala tadı damağımda keşke daha önce keşfetseymişim şu yabanmersinini :D
chatlaxs
26-11-2016, 10:30
pm kutun dolu mesaj atamıyorum :)
bLackModeL
27-11-2016, 07:45
Arkadaslar arabzda adelya love 66 tütününde yardımcı olacak var mı ? Ürün izmirde üretiliyo fakt tr satısı yok Nasıl iştir anlmadim ?
Sigarayı bıraktıkran sonra haftada 2 sefer içer oldum :)
Alp2 abinin yerine bizde gittik nargilesini içtik çok güzeldi ataşehir'e yolu düşenlerin gitmesini tavsiye ederim.
Arkadaslar arabzda adelya love 66 tütününde yardımcı olacak var mı ? Ürün izmirde üretiliyo fakt tr satısı yok �� Nasıl iştir anlmadim ?
Şöyleki. Adalya ile Rosanna önceden ortaklardı yakın zamanda ayrıldılar. Ortak oldukları dönemde Rosanna piyasaya gönderildiği için el altından Adalya da gönderiliyordu ancak bu ayrılma gerçekleştiği için şu an piyasada yeni Adalya bulmak mümkün değil. Ancak öğrendiğim kadarıyla yakın zamanda Türkiye pazarına da gireceklermiş.
Yurtdışında 13 euro - 250 gr olarak satılmakta aslında buraya kilosu 50-60 lira bandında girse yok satar ama şirket politikası diyelim.
Ataşehir'de Xanadu Sultan's var..
Ülker stadının arkasında, Sheraton otelin yanında..
Çok net bir şekilde söylüyorum, dışarıda içtiğim nargileler arasında en iyisi
Şiddetle tavsiye ediyorum..
Bu arada son favorim nakhla şeftali - el fakher üzüm karışımı..
Gittiğinizde bunu da deneyebilirsiniz
Ataşehir'de Xanadu Sultan's var..
Ülker stadının arkasında, Sheraton otelin yanında..
Çok net bir şekilde söylüyorum, dışarıda içtiğim nargileler arasında en iyisi
Şiddetle tavsiye ediyorum..
Bu arada son favorim nakhla şeftali - el fakher üzüm karışımı..
Gittiğinizde bunu da deneyebilirsiniz
ALP2 nun yerıne gıtsene kanka. punto cafe. nargılesı cok cok cok ıyı. sadece takımlara 220 lıra para verıp ızmırde yaptırdı en ıyısı olsun dıye. palladıumun onundekı ufak dadan saga dogru gıt 200 m ılerde sagda
Nakhla şeftali şahane bir tütündü zaten ama Al Fakher'in gold üzümü ile iyi gidebilir, karışımda Nakhla'nın kuru bir tütün olması dolayısıyla çok ağır basar nakhlalar.
Mekan olarak da Ataşehir'de Cafe De Şarj, Koşuyolu'na no:35, Haliç'te Alengir Cafe'yi öneririm.
Gerçi hiç biri benim kadar iyi yapmıyor orası ayrı. :)
ALP2 nun yerıne gıtsene kanka. punto cafe. nargılesı cok cok cok ıyı. sadece takımlara 220 lıra para verıp ızmırde yaptırdı en ıyısı olsun dıye. palladıumun onundekı ufak dadan saga dogru gıt 200 m ılerde sagda
Yok sağol kalsın,
işim olmaz
Nakhla şeftali şahane bir tütündü zaten ama Al Fakher'in gold üzümü ile iyi gidebilir, karışımda Nakhla'nın kuru bir tütün olması dolayısıyla çok ağır basar nakhlalar.
Mekan olarak da Ataşehir'de Cafe De Şarj, Koşuyolu'na no:35, Haliç'te Alengir Cafe'yi öneririm.
Gerçi hiç biri benim kadar iyi yapmıyor orası ayrı. :)
No:35 te baya iyidir, giderdim sık sık yazın
Mallar ceviz tütün bulamayanlara gelsin :D
http://i.hizliresim.com/A30lRQ.jpg (http://hizliresim.com/A30lRQ)
Hocam gold fresh mist ile normal fresh mist arasında ciddi fark var mı? Alakasız tatlar mı yoksa daha yoğunlaştırılmışı mı?
Piyasaya bir türlü girmedi de merak ediyorum bayağı gold fresh mist ile gold orange'ı.
bana acil al fakher üzüm lazım kim tedarik eder arkadaşlar öyle dükkanlara güvenip alamıyorum sahte çıkabilir diye .
düzeltiyorum al fakher yabanmersını istiyorum
Tütüncümden alabilirim ne kadar istiyorsunuz?
Adres vereyim siz alın ya da İstanbulda iseniz.
EserBodrum
20-12-2016, 22:16
Adres yazın isterseniz bizlerde faydalanalım :D
Special Edition - Magic Melon satan varsa talibim :)
Beyazıt Mercan yokuşunda İstanbulun en büyük toptancısı var Tekdemir Nargile oradan alabilirsiniz Nakhla, Al Fakher, Starbuzz, Bang Bang, Argelini var. Onun az yukarısında sağdaki ufak dükkanda da special edition var 50 lira 250 grı. Hep alıyorum ve orijinal şüpheniz olmasın.
Bir de Shadow Tobacco tavsiye ederim yarım kilosu 30 lira adalyanın muadili bir tütün.
Special Edition - Magic Melon satan varsa talibim :)
Abi geçen konuşmuştuk, o tütün artık üretimden kalkmış.
Starbuzz vintage senin kalemin ;)
Bilgi için teşekkürler ben orada çalışan bir arkadaşıma aldiracagim ☺
ÖmerF.Bayar
21-12-2016, 08:52
Yillardir ortadoguda yasiyorum bi icemedim nargile, direk bas agrisi yapiyor ama tutun gondermekten biktim, en cok al fakher cappuccino istiyorlar kilokilo :)
Abi geçen konuşmuştuk, o tütün artık üretimden kalkmış.
Starbuzz vintage senin kalemin ;)
Isyaaaaaaaaaaaannnn :(
Vintage neli olaki?
Dün bi cafede demleme anason içtim, başlarda ağır ağır güzel geldi ama sonra normal al fakher anasondan daha kötü oldu. Demleme mevzusu yeni mi çıktı, yoksa ben mi yeni duydum :)
Demleme nargile neymiş ya. :)
Belki nargileyi yapıp közü üstüne koyup 5 dk yellemişlerdir. O şekilde başlarda tadı çok daha güzel oluyor.
Isyaaaaaaaaaaaannnn :(
Vintage neli olaki?
Starbuzz'ın yeni ağır tütünlere sahip olan serisi ama bildiğim kadarıyla orada kavun aromalı bir tütün yok.
Ağır olarak Nakhla kavun var, nispeten daha hafif ama en iyi aromaya sahip olan da Mazaya Kavun bence.
Argelini'yi denemedim.
motorculara dubara cafe yı onerırım
hem şileye yol guzel, hem mekan guzel, hem de nargıleler nefis :icon_tup:
sigara kullanmıyorum, birtek burada ıctıgım nargıle hıc yormuyor...
Demleme nargile neymiş ya. :)
Belki nargileyi yapıp közü üstüne koyup 5 dk yellemişlerdir. O şekilde başlarda tadı çok daha güzel oluyor.
Mevzu o evet. Anason içerken közleri bir süre bekletip sonradan içirtiyorlar, bir de daha ağır olsun diye lüleye doldurmadan önce kurutuyorlar.
Anason sevmiyorum şahsen o yüzden ne kadar fark eder bilemiyorum.
Anason yapmak biraz sanat ustalık işi. Damak tadı-zevki de giriyor işin içine.
Bazıları köprü koyar, bazıları lüle ısıtır, bazıları 5dk ısıtır bazıları köz üstünde arada üfleyerek canlı tutarak 10dk-15dk neredeyse pişirir. Bu biraz zevk meselesi ama tadı daha yoğun alırsınız. İlk duman yüzünüzde gülücüklere sebep olabilir kimi zaman. :)
Starbuzz'ın yeni ağır tütünlere sahip olan serisi ama bildiğim kadarıyla orada kavun aromalı bir tütün yok.
Ağır olarak Nakhla kavun var, nispeten daha hafif ama en iyi aromaya sahip olan da Mazaya Kavun bence.
Argelini'yi denemedim.
Vintage da galiba honey melon varmış. Ona bi bakmak lazim. Nakhla sevmiyorum, saman gibi geliyor artık sıradan tütünler
Vintage da galiba honey melon varmış. Ona bi bakmak lazim. Nakhla sevmiyorum, saman gibi geliyor artık sıradan tütünler
Honey melon seviyorsanız Argelini daha çok öneriliyor, bir de ***** premium tütün biraz pahalı ama çok kaliteli o aromasını denemedim ama.
Nakhla ile Al Fakher klasik seri arasında tütün tipleri farklı olsa da Nakhla da kaliteli bir tütün, Bahreyn, Rosanna vs gibi kesinlikle değil bence, kavun aroması bayıyor ama gerçi ben Al Fakher kavunu da hiç beğenmiyorum :)
Argelini argelini melon honeydew kesinlikle tavsiye ederim.bal kavun aroması piyasada bulması zor.
Argelini'yi denemedim.
Honey dew kavun aromalı ama saf değil, o da diğerleri gibi gizli bir karışım.
Argelini de çok kaliteli, bazı aromaları starbuzz dan çok çok iyi.
Honey melon seviyorsanız Argelini daha çok öneriliyor, bir de ***** premium tütün biraz pahalı ama çok kaliteli o aromasını denemedim ama.
Nakhla ile Al Fakher klasik seri arasında tütün tipleri farklı olsa da Nakhla da kaliteli bir tütün, Bahreyn, Rosanna vs gibi kesinlikle değil bence, kavun aroması bayıyor ama gerçi ben Al Fakher kavunu da hiç beğenmiyorum :)
Nerden bulurum o Argeliniyi? Var mıdır tanıdık bir yerde
Honey dew kavun aromalı ama saf değil, o da diğerleri gibi gizli bir karışım.
Argelini de çok kaliteli, bazı aromaları starbuzz dan çok çok iyi.
Argelini iyi aromalarda starbuzz'dan çok daha iyi bence de.
Honey dew benim bildiğim bal kavunu aroması sadece, denemedim ama o yüzden net konuşamıyorum.
Nerden bulurum o Argeliniyi? Var mıdır tanıdık bir yerde
Haftasonu Beyazıtta tütün aldığım yerlere bakıcam Argelini icy grape için, kavun için de bakar bilgilendiririm sizi. ***** yeni olması vs de önemli.
Anason yapmak biraz sanat ustalık işi. Damak tadı-zevki de giriyor işin içine.
Bazıları köprü koyar, bazıları lüle ısıtır, bazıları 5dk ısıtır bazıları köz üstünde arada üfleyerek canlı tutarak 10dk-15dk neredeyse pişirir. Bu biraz zevk meselesi ama tadı daha yoğun alırsınız. İlk duman yüzünüzde gülücüklere sebep olabilir kimi zaman. :)
O yüzdeki gülümsemeyi evdeki nargilemde bile yapıyor 5 dk yelleme işi. :)
Genelde közü koyup ufak tefek işlerimi hallediyorum. Mausepad ile 1 dk civarı yelliyorum. :D
Mal-um lafı neden sansürleniyor yahu :)
Argelini iyi aromalarda starbuzz'dan çok daha iyi bence de.
Honey dew benim bildiğim bal kavunu aroması sadece, denemedim ama o yüzden net konuşamıyorum.
Haftasonu Beyazıtta tütün aldığım yerlere bakıcam Argelini icy grape için, kavun için de bakar bilgilendiririm sizi. ***** yeni olması vs de önemli.
Bulur da alip gönderebilirsen makbule geçer
Yaparim ben sana odemesini
arkadaşlar merhaba,
ankara kızılayda orjinal starbuz
nane / limon veya çift elma bulabilir miyiz?
Bulur da alip gönderebilirsen makbule geçer
Yaparim ben sana odemesini
Bugün baktım da ne benim aradığımı bulabildim ne de kavunu.
Blueberry vardı onu da denemek istemedim.
Sanırım yeni stoklar henüz yapılamamış ya da bu aromalar hemen bitiyor ben de icy grape arıyordum.
Bugün baktım da ne benim aradığımı bulabildim ne de kavunu.
Blueberry vardı onu da denemek istemedim.
Sanırım yeni stoklar henüz yapılamamış ya da bu aromalar hemen bitiyor ben de icy grape arıyordum.
Hadi ya
Dubaiye gitmek şart oldu :/
BERKİN nasıldı ama anason :p
bende baş ağrısı yapıyor ağır olanlar hemen, buzlu marpuçun farkı ne peki ?
Dumanı soğuk vermesi :)
emrullahkrtpe
25-12-2016, 10:33
Dumanı soğuk vermesi :)
Bu buz olayını her yerde yaparlar mı yav?
Suyun içine falan 1 2 parca buz atın desek etkisi olur mu?
Buzlu marpuc daha farkli birsey
Ozellikle yazin efsane
Normal marpucun uzerinde bir buz jeli gibi dusunun. Dumaan o jelin altindan gecerken soguyor inanilmaz fresh oluyor
Baş ağrısı yapması farklı sebeplerden olabilir.
Birincisi kullanacağın en kalitesiz tütün Al fakher, Mazaya ya da Nakhla olsun. Bunlar piyasadaki ortalama tütünlerdir ha imkanın varsa Starbuzz, Argelini, Titanium Tobacco, Bang Bang vs de kullanabilirsin.
İkincisi kömür için meşe olmuyor diyorsan Kefo küp közlerinden kullan ama Kefo Gold değil normal Kefo. İçim süresi ciddi manada uzar. Lülen toprak olsun ve her içimden sonra sıcak suda beklet.
Tütünü lüleye koyarken çöplerini temizle ve tütünü ufak parçalara ayır. Keza kaliteli elekli lüle başlıkları var onlardan kullan ve lüle tam dolmasın.
Marpuç ya keçi derisi ya da kaliteli silikon marpuç olmalı. Yine nargile takımı da en kahveci takım olmalı.
Bunları yaptığında baş ağrısı vs olmasının tek sebebi tütünün ağır olmasıdır hafif meyveli aromalar var Al Fakher Yaban Mersini, Şeftali vs gibi onları dene.
Bu hafta içi bana vintage honey dew veya starbuzz blue melon bulabilecek var mıdır?
Bu hafta içi bana vintage honey dew veya starbuzz blue melon bulabilecek var mıdır?
bende istirem nasıl buluruz?
Kara Hookahs-Social Smoke tutun-Argelini tutun,Starbuzz,Nargile Tutunu (http://www.nargilekara.com/starbuzz-tutun)
Şurada Melon Blue var. Yaban mersini nane kavun karışımı bu.
Argelini icy grape ve blackcurrant bulabileceğim yer önerisi olan varsa memnun olurum ben de Beyazıtta yok onu biliyorum:)
Yarın bakayım abi, eğer stok durumu iyiyse ikisinden de gönderirim
Valla çok makbule geçer, haber bekliyorum 4 gözle :)
Kara Hookahs-Social Smoke tutun-Argelini tutun,Starbuzz,Nargile Tutunu (http://www.nargilekara.com/starbuzz-tutun)
Şurada Melon Blue var. Yaban mersini nane kavun karışımı bu.
Konuşuyorum onlarla, stoklarında yok melon blue
vintage orange - chocolate siparişi verdim onlardan, görücez bakalım nasıl bir şey
Valla çok makbule geçer, haber bekliyorum 4 gözle :)
Konuşuyorum onlarla, stoklarında yok melon blue
vintage orange - chocolate siparişi verdim onlardan, görücez bakalım nasıl bir şey
Elinde bayağı vintage olan bir yer var da gitme imkanım yok bu ara.
Orange - chocolate yorumunu bekliyorum abi, benim de dikkatimi çekmişti.
Vintage Honey Dew merak ediyorum ben de, gidersen haberleşelim
Orange - chocalte'ın gelmesini bekliyorum, gelir gelmez deneme yapıcam
Yok mu ses seda :/
An itibari ile deniyorum tütünü
yoğun bir çikolata tadı yok, portakal sanki daha ağır
ağızda hoş, şekerli bir tad bırakıyor
dumanı temiz, yoğun
sanki yanında birşeyler içmeden gitmez gibi
tavsiye eder miyim, bir daha alır mıyım
pek sanmıyorum
An itibari ile deniyorum tütünü
yoğun bir çikolata tadı yok, portakal sanki daha ağır
ağızda hoş, şekerli bir tad bırakıyor
dumanı temiz, yoğun
sanki yanında birşeyler içmeden gitmez gibi
tavsiye eder miyim, bir daha alır mıyım
pek sanmıyorum
Vintage serisi biraz çöp herhalde anlaşılan :)
Vintage serisi biraz çöp herhalde anlaşılan :)
Bence çöp değil.. Dumanı çok temiz, çok yoğun, çok keyifli.
El Fakher, Nakhla, Bahreyn vb'den çok daha iyi
Tad ise farklı bir konu, damaktan damağa değişir. Gerçi dünkü tütün 45 dk sonra daha güzel bir hâl aldı. 1 şans daha vericem sanırım
Tad ise farklı bir konu, damaktan damağa değişir. Gerçi dünkü tütün 45 dk sonra daha güzel bir hâl aldı. 1 şans daha vericem sanırım
Yok zaten bunlar gold virginia serisi tütünler, tütün olarak her şekilde daha kaliteli ama yoğun aroma yapıcam diye batıran çok fazla firma var. Bunlarda da aynı durum olmuş olabilir kastım oydu.
Evde 2 tane kahveci takımı var. Yenileyeyim diyorum. Şöyle aşağı yukarı 150 lira bandında nasıl birşey alayım eve? Çoğunlukla kapiçino içiyorum ama hep aynı tütünü peşpeşe içince tat gelmiyor artık. O yüzden yeni takımda sürekli farklı şeyler deneyebilirim. Tavsiyeleriniz neler?
Evde 2 tane kahveci takımı var. Yenileyeyim diyorum. Şöyle aşağı yukarı 150 lira bandında nasıl birşey alayım eve? Çoğunlukla kapiçino içiyorum ama hep aynı tütünü peşpeşe içince tat gelmiyor artık. O yüzden yeni takımda sürekli farklı şeyler deneyebilirim. Tavsiyeleriniz neler?
Eğer 200 liraya çıkarabilirsen bütçeni ve masaüstü takım istersen Oduman N2 al.
Ben masaüstü istemiyorum dersen de Konya takımı alabilirsin ama Odumanı tavsiye ederim Türkiye'de çok ucuz satıyorlar, Almanya'da 150 eurodan gidiyor o takımlar. Önerim bu ama diğer modellere de bakabilirsin. Eğer daha uygun olsun dersen N2 travel var o da 120 liraydı, ben de N2 var ve memnunum adamlar da ilgili bayağı.
ODUMAN | HOOKAH (http://www.oduman.com/urunler/detay/TR/13/Oduman-N2-Seffaf)
Eğer 200 liraya çıkarabilirsen bütçeni ve masaüstü takım istersen Oduman N2 al.
Ben masaüstü istemiyorum dersen de Konya takımı alabilirsin ama Odumanı tavsiye ederim Türkiye'de çok ucuz satıyorlar, Almanya'da 150 eurodan gidiyor o takımlar. Önerim bu ama diğer modellere de bakabilirsin. Eğer daha uygun olsun dersen N2 travel var o da 120 liraydı, ben de N2 var ve memnunum adamlar da ilgili bayağı.
ODUMAN | HOOKAH (http://www.oduman.com/urunler/detay/TR/13/Oduman-N2-Seffaf)
Bütçeyi 200'e de çıkarırız da sanki çok para vermek istemiyorum gibi nargile takımına. :D N2 güzelmiş ideal duruyor evet ama ben biraz çeşitliliğe kapalı bir insanım. Camdan şekilli şuküllü şeyleri sevmiyorum çok fazla. Belki ser kısmında dökümden şekil vs. olur o problem değil ama ne bilim kuru kafalı vs. var hiç sevmem, sevmedim.
Muhtemelen konyalı alacak gibiyim de aklıma gelmeyen görmediğim bilmediğim bir şey çıkar diye.
Elmas nargile candır, gerisi heyecan.
Bütçeyi 200'e de çıkarırız da sanki çok para vermek istemiyorum gibi nargile takımına. :D N2 güzelmiş ideal duruyor evet ama ben biraz çeşitliliğe kapalı bir insanım. Camdan şekilli şuküllü şeyleri sevmiyorum çok fazla. Belki ser kısmında dökümden şekil vs. olur o problem değil ama ne bilim kuru kafalı vs. var hiç sevmem, sevmedim.
Muhtemelen konyalı alacak gibiyim de aklıma gelmeyen görmediğim bilmediğim bir şey çıkar diye.
Kurukafalar vs çok dandik çocuk takımları bence ama Oduman'ın takımları iyi, masaüstü olduğu için de şahsen daha rahat oluyor evde benim için. Ser ve diğer kısımlar da paslanmaz çelik olduğu için koku falan da tutmuyor, 2 tane de kahveci takımım var mesela bunun yanında ama onları arkadaş vs gelmediği sürece yakmadım.
Konya takımı alacaksan orijinal konya takımı almanı tavsiye ederim ama herkes Konya tipi takım yapıyor ama orijinalleri fazla kalmadı.
Kurukafalar vs çok dandik çocuk takımları bence ama Oduman'ın takımları iyi, masaüstü olduğu için de şahsen daha rahat oluyor evde benim için. Ser ve diğer kısımlar da paslanmaz çelik olduğu için koku falan da tutmuyor, 2 tane de kahveci takımım var mesela bunun yanında ama onları arkadaş vs gelmediği sürece yakmadım.
Konya takımı alacaksan orijinal konya takımı almanı tavsiye ederim ama herkes Konya tipi takım yapıyor ama orijinalleri fazla kalmadı.
Orjinalni araştırıp bakarız. İşte önemli olan koku tutmaması benim için zaten. :)
Bu arada tütüncülere honey melon dew gelmeye başlamış argelini'nin, sana özelden yolluyorum adamın numarasını abi, denemek istersen konuşursun.
Draniela
05-01-2017, 12:37
Arkadaşlar merhaba, sorum var :)
Eve nargile almak istiyorum. Bu zamana kadar 4 5 kere nargile içtim. Sigarayı bırakınca acayip iyi gelmeye başladı.
Öneri olarak ne olabilir? Nasıl bir nargile alayım. İçtiğim bir yerde hava tahliye vardı üfleyince yandan duman çıkarıyordu onun içimi daha rahattı sanki? Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.
100 200 arası nargileler gördüm o civarda değişiyor sanırım. Şeklinin bir önemi var mı onu da bilmiyorum.
Komple bir takım yapacağım öneriler için şimdiden teşekkür ederim :)
Eve nargile almak istiyorum. Bu zamana kadar 4 5 kere nargile içtim. Sigarayı bırakınca acayip iyi gelmeye başladı.
Öneri olarak ne olabilir? Nasıl bir nargile alayım. İçtiğim bir yerde hava tahliye vardı üfleyince yandan duman çıkarıyordu onun içimi daha rahattı sanki? Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.
100 200 arası nargileler gördüm o civarda değişiyor sanırım. Şeklinin bir önemi var mı onu da bilmiyorum.
Sürekli aynı tütünü içecekseniz kahveci takımı en iyisidir.
Yok ben her hafta farklı birşey içerim derseniz konya takımı alıyorsunuz bir tane, bir tane de silikon marpuç. Öyle devam. :)
Nargilenin yarısı psikolojikdir zaten yanmadığı sürece. Kimin yaptığı, o an ne hissettiğin, nerde oturduğun, kimle oturduğun vs.
Sürekli aynı tütün kullanacaksan kahveci değilse konya takımı. Açıkcası ev için konya takımı daha ideal daha kibar duruyor.
Bende şimdi konya takımı alacağım.
Bir de bu aralar elfakir kapiçino bulabilmeye başladım 1 kiloluk.
Gerçi ilk aldığım fena değildi de 2. aldığımda çer çöp poeşet vs biraz çok çıktı.
darkmoon
05-01-2017, 14:46
bu beşiktaş sarıyer levent civarlarında adam gibi kaliteli ve ucuz nargile yapan varmı.. 25 tl nargileye 15 tl kafaya para veriyorum çayıdır osu busu 60-70 tl lik oluyorum her gece nerdeyse..
Valla çorlulu ali paşa medresesinde bile 25 lira oldu nargile. çay-soda vs içiyorum 1 saatte 30-40 lira verip çıkıyorum.
İşin ilginci sevmiyorumda nargilesini çok fazla ama nedense oraya çok gidiyorum. Uzun süre kalmicaksam kapiçinosu güzel ama hemen yanıyor.
darkmoon
05-01-2017, 15:35
2 liralık tütün atıyorlar 25-30 liraya satıyorlar.. hani bilmesem neysede biliyorumya o 2 liralık tütüne 25 lira vermekde çok zoruma gidiyor hele bir de arada kafa değiştiriyoruz oluyor 40 tl bir nargile.. çayıdır ilerleyen saatlerde kayıntı bir tostudur falan filan derken minumum 60-70 tl lik oluyorum
2 liralık tütün atıyorlar 25-30 liraya satıyorlar.. hani bilmesem neysede biliyorumya o 2 liralık tütüne 25 lira vermekde çok zoruma gidiyor hele bir de arada kafa değiştiriyoruz oluyor 40 tl bir nargile.. çayıdır ilerleyen saatlerde kayıntı bir tostudur falan filan derken minumum 60-70 tl lik oluyorum
2.5 yıldır gittiğim nargile kafe var. Yılbaşı gecesi arkadaşlar gelecek diye 3-4 kafalık tütün istedim. Tamam dedi tabi. Aldım. P.tesi günü yine uğradım nargilemi çayımı çorbamı içtim. Hesap ödemeye gittiğimde "yılbaşı akşamı aldığın tütünün parasını ödememişsin" dedi.
Abi dedim ücretli miydi bilmiyorum ne kadar dedim. 40 lira ama sen 20 ver dedi..
Yediklerimle beraber 50 lira verdim. Yeter bu sanırım dedim çıktım. Artık fazlasını azını görmezden gelsinler. Çok bir hesabım yoktu zaten.
kaç yıldır sürekli gittiğim kafenin böyle yapması kanıma dokundu açıkcası. Kilosu hadi perakende fiyatına alsın 120 lira olsun. Verdiği 10 gram olsa :) neyse kendileri bilir. Bu civarda çoğu müşterisini ben çağırmıştım. Artık yollamam kimseyi oraya. :)
Bir de utanmadan yılbaşı gecesi çok kazandık dediler ya.
Nasıl içime atmışım. Konusu ilk açılınca anlattım hemen. :D
Fiyat olaraksa genelde 25 oldu zaten. 20 liradan ucuza istanbulda hiç içmedim nargile. Yeni kafa ise 10 lira yazılıyor en ucuz yerde.
Yani denk gelmedim en azından.
darkmoon
05-01-2017, 16:21
en sonunda zaten alıcam bir j9 yada kelepir leş bir boxter falan 3 bine 5 bine 2-3 kişi ortaklı .. çekicem güzel boğaza nazır manzaralı bir yere park yasağı olmıyan bırakıcam orda çürümeye içine atıcam bir çekyat koyucam bir set nargile takımını kömürünü tütünü bir kettle mis gibi otur boğaz manzarasına karşı iç ..
en sonunda zaten alıcam bir j9 yada kelepir leş bir boxter falan 3 bine 5 bine 2-3 kişi ortaklı .. çekicem güzel boğaza nazır manzaralı bir yere park yasağı olmıyan bırakıcam orda çürümeye içine atıcam bir çekyat koyucam bir set nargile takımını kömürünü tütünü bir kettle mis gibi otur boğaz manzarasına karşı iç ..
http://i.hizliresim.com/77BLGW.jpg (http://hizliresim.com/77BLGW)
http://i.hizliresim.com/Pn7VbN.jpg (http://hizliresim.com/Pn7VbN)
Bu şekil mi :D diyorsunuz ben aracımda hali hazırda iki takım tasıyorum nargile masam sandalyemde var caydanlık tüp felan yazları oturup takılıyorum
darkmoon
05-01-2017, 17:56
aynen buna benzer sadece üstümüzde birde çatı olsun hesabı hani yağmuru var karı var .. :)
Mr.Bilal
05-01-2017, 18:45
Damla sakızli + yaban mersini nargile cok guzel icimi. Buzlu marpuc ile deneyin derim.
Seyfettin777
05-01-2017, 19:02
Düzgün bir nargile takımının ederi nedir, nereden temin edebiliriz acaba?
yıldırımbyzt
05-01-2017, 19:22
Düzgün bir nargile takımının ederi nedir, nereden temin edebiliriz acaba?
Bütçene göre söyliyeyim sana 75 liraya da nargile var 750 liraya da orta ölçekte eminönünden alabilirsin
Seyfettin777
05-01-2017, 19:35
Bütçene göre söyliyeyim sana 75 liraya da nargile var 750 liraya da orta ölçekte eminönünden alabilirsin
Peki nelere dikkat etmek gerek alırken?
Alırsam ara sıra kullanırım, düzgün bir şey alayım istiyorum.
yıldırımbyzt
05-01-2017, 19:42
Peki nelere dikkat etmek gerek alırken?
Alırsam ara sıra kullanırım, düzgün bir şey alayım istiyorum.
Döküm nargileler belli bir süre sonra pas tadı vermeye başlıyor öyle arada sırada içeceksen kefonun konyalı takımını tavsiye ederim tüm herşeyiyle birlikte 250 liraya falan çok çok rahat çıkarsın daha ucuz olsun diyorsan kefodan sıvama diyolar galiba tam emin değilim 80-85 arası takımı onlarında fiyatı toplam 180 civarı çıkarsın amatör bir takımda
Seyfettin777
05-01-2017, 20:01
Döküm nargileler belli bir süre sonra pas tadı vermeye başlıyor öyle arada sırada içeceksen kefonun konyalı takımını tavsiye ederim tüm herşeyiyle birlikte 250 liraya falan çok çok rahat çıkarsın daha ucuz olsun diyorsan kefodan sıvama diyolar galiba tam emin değilim 80-85 arası takımı onlarında fiyatı toplam 180 civarı çıkarsın amatör bir takımda
Anladım sağolasın, şu bizim hastane işleri bitsin de gidip bakayım Eminönü'ye.
Yeni nargile alacaklara tavsiyem masaüstü takım alın, ciddi şekilde rahatlık sağlıyor. Piyasada çok kaliteli model ve markalar mevcut. Hem toz derdi yok hem de yer derdi yok. 10 yıldır nargile içerim, denemediğim tütün ve takım azdır en iyi performansı da onlar veriyor, yıkaması vs de çok kolay, tat da tutmuyor.
Konya takımları konusunda eskiden olan orijinal takımlar yok şu an olanlar da kısa süre sonra yalama yapmaya başlıyor. Zaten tamamen çelik takımlar da değiller, paraya kıyın her zaman tamamen çelik takım almaya çalışın bir daha uğraşmazsınız.
darkmoon
06-01-2017, 19:30
şu takımlardan bir kaç resim varmı benimki milattan kalma 1.70 boyunda :D şişesi 5 kilo çeker rahat zamanında almışım fii tarihinde .. araba olayıda iyi onu ben düşündümde hani portatif bir masa outdoor mağazalarında satılan açılan kapanan sandalye falan iyi güzelde o işde zor olan köz olayı közüde öyle her yerde yapamassın zor olur ..
o kimyasal katkılı uzun süre yanan közleride sevmiyorum baş ağrısı yapıyor bende..
yıldırımbyzt
06-01-2017, 19:32
Yeni nargile alacaklara tavsiyem masaüstü takım alın, ciddi şekilde rahatlık sağlıyor. Piyasada çok kaliteli model ve markalar mevcut. Hem toz derdi yok hem de yer derdi yok. 10 yıldır nargile içerim, denemediğim tütün ve takım azdır en iyi performansı da onlar veriyor, yıkaması vs de çok kolay, tat da tutmuyor.
Konya takımları konusunda eskiden olan orijinal takımlar yok şu an olanlar da kısa süre sonra yalama yapmaya başlıyor. Zaten tamamen çelik takımlar da değiller, paraya kıyın her zaman tamamen çelik takım almaya çalışın bir daha uğraşmazsınız.
Masaüstü mantıklı bir tercih ama bence gösteriş sadece onun dışında yalama yapmaya başlıyor dediğiniz sistem galiba vidalı sistemi diyorsunuz kelepçe şeklinde de bağlanti sağlanıyor ama ben tavsiye etmem o şekilde o da ayrı :D
şişe hala daha bulamadım. aşağıdaki takımın şişesinden bulabilecek olan var mı? takım birebir aynı galata kulesi figürlü şişe(farklı renkleri mevcut olması lazım ama fark etmez benim için)
http://www.metsannargile.com/upload/editor/data/ckfinder/images/kahveci%20nargile%20tak%C4%B1mlar%C4%B1/galata.jpg
yıldırımbyzt
06-01-2017, 21:28
şişe hala daha bulamadım. aşağıdaki takımın şişesinden bulabilecek olan var mı? takım birebir aynı galata kulesi figürlü şişe(farklı renkleri mevcut olması lazım ama fark etmez benim için)
Abi resmini koyduğun sitede stoktamı yok yoksa sadece şişe mi lazım
Masaüstü mantıklı bir tercih ama bence gösteriş sadece onun dışında yalama yapmaya başlıyor dediğiniz sistem galiba vidalı sistemi diyorsunuz kelepçe şeklinde de bağlanti sağlanıyor ama ben tavsiye etmem o şekilde o da ayrı :D
Valla kendi evimde Oduman masaüstü takım kullanarak kimseye gösteriş yapamam açıkçası :) içim peformansı da konyadan da kahveciden de iyi.
Daha iyisi full çelik takımlardır onlar da 400 liradan başlıyor zaten.
Abi resmini koyduğun sitede stoktamı yok yoksa sadece şişe mi lazım
sadece şişe yok 1-2 yerde buldum takım harici satmaya yanaşmıyor, 3. takımımı da almak istemiyorum
Hangi kömür markaları kullanıyorsunuz? Evde kullanım için tavsiyeler nelerdir?
Metsan'ın doğal meşe kömürünü kullanıyorum
sadece şişe yok 1-2 yerde buldum takım harici satmaya yanaşmıyor, 3. takımımı da almak istemiyorum
şişeyi malesef bulamadım ve yeni takım almaya karar verdim. internetten önerebileceğiniz takım/satıcı varsa tavsiye alabilirim
Birisi tütünmü dedi :D
http://i.hizliresim.com/LZMdnZ.jpg (http://hizliresim.com/LZMdnZ)
Birisi tütünmü dedi :D
http://i.hizliresim.com/LZMdnZ.jpg (http://hizliresim.com/LZMdnZ)
Performans düşüklüğü çok fazla
Special editionlardan standart tütüne
cıx cıx cıx, olmadı
Performans düşüklüğü çok fazla
Special editionlardan standart tütüne
cıx cıx cıx, olmadı
Evren abi hiçbir yerde special bulamadık adamlar talep olmadığı için getirmiyoruz diyorlar, yoksa sana aldırcaktım ayhan bile special portakal bulamadı diye mazaya portakal aldı :(
Evren abi hiçbir yerde special bulamadık adamlar talep olmadığı için getirmiyoruz diyorlar, yoksa sana aldırcaktım ayhan bile special portakal bulamadı diye mazaya portakal aldı :(
Melondan bulsan talep boldu bizim şirketten :)
Kavunun yanina nane haricinde ne karistirabiliriz ?
Portakal nane limon 3lusu disinda portakali neyle kullanabiliriz ?
Karpuz ve cilek ayri ayri nane disinda karisim yapilir mi baska aromayla
Damla sakizi nane disinda neyle gider ?
Elmaya nane disinda ne karistirabiliriz
Bonibon'a ne karistirabiliriz
Yaban mersini naneden sıkıldim
Karisimlarimi degistirmem lazm yada yeni aromalar yardimci olursaniz sevinirim :)
Melondan bulsan talep boldu bizim şirketten :)
Abi koca dubai de 4dükkanda da bulamamış valla specialin hiç çeşitleri yokmuş zaten :/
Karisimlarimi degistirmem lazm yada yeni aromalar yardimci olursaniz sevinirim :)
Kavun-çilek fena olmuyor. Bir keresinde çok eskiden muz-kavun-nane denemiştim o da güzeldi.
Elma-çilek yapıyorlardı gittiğim kafenin birinde ve anladığım kadarıyla bayağı müşterisi vardı.
Benim favori karışımım;
%80 kavun
%20 damla sakız - nane ( el fakherin böyle bir tütünü var, bulamazsan %10 nane %10 damlasakızı da yapabilirsin ayrı ayrı )
Abi koca dubai de 4dükkanda da bulamamış valla specialin hiç çeşitleri yokmuş zaten :/
Yapma ya, patlamış o zaman special
starbuzzdan devam
Meşe ile uğraşılmaz evde. Kefo (Gold değil) ve Cocopalm markalarının hindistan cevizi kabuğundan yapılan küp kömürleri çok kaliteli.
Kavun + bal (bal az olacak maks yüzde 15 seviyesinde) artı ürdün sakızı gibi bir sakız varsa ondan da ekleyebilirsin biraz
Portakal + vanilya olabilir portakal + elinde varsa mazaya yaban mersini exotica olabilir
Karpuz + kavun + nane ya da sakız olabilir çilek için de suya biraz süt koyup tütüne de biraz vanilya eklersen iyi bir tat elde edebilirsin ama af çilek kullanacaksan af çilek berbat bir tütün.
Sana tavsiyelerim
af ya da mazaya ymersini + af böğürtlen + af gold üzüm (eşit seviyelerde)
yeşil veya kırmızı üzüm + böğürtlen (üzüm bol)
şeftali + vanilya
elinde tatlı siyah üzüm varsa onu şeftaliyle karıştırabilirsin yine
hindistane cevizi + çikolata + vanilya (af çikolata ve hindistan cevizi yeni paket olmalı eskileri tırt)
yine narenciye tarzı karışım seviyorsan :
yabanmersini (yüzde 30), yeşil limon (yüzde 20), portakal (yüzde 30), ürdün sakızı (yüzde 10), buzlu nane(yüzde 10)
Kavun + bal (bal az olacak maks yüzde 15 seviyesinde) artı ürdün sakızı gibi bir sakız varsa ondan da ekleyebilirsin biraz
Portakal + vanilya olabilir portakal + elinde varsa mazaya yaban mersini exotica olabilir
Karpuz + kavun + nane ya da sakız olabilir çilek için de suya biraz süt koyup tütüne de biraz vanilya eklersen iyi bir tat elde edebilirsin ama af çilek kullanacaksan af çilek berbat bir tütün.
Sana tavsiyelerim
af ya da mazaya ymersini + af böğürtlen + af gold üzüm (eşit seviyelerde)
yeşil veya kırmızı üzüm + böğürtlen (üzüm bol)
şeftali + vanilya
elinde tatlı siyah üzüm varsa onu şeftaliyle karıştırabilirsin yine
hindistane cevizi + çikolata + vanilya (af çikolata ve hindistan cevizi yeni paket olmalı eskileri tırt)
yine narenciye tarzı karışım seviyorsan :
yabanmersini (yüzde 30), yeşil limon (yüzde 20), portakal (yüzde 30), ürdün sakızı (yüzde 10), buzlu nane(yüzde 10)
Tesekkur ederim yazdiklarini dikkate alacam
kavun-karpuz-vanilya eşit oranda olacak. tamamından alakasız bir tat ortaya çıkıyor
2 sene önce çok fazla nargile içerdim 2 sene aradan sonra dün ilk kez nargile içtim. İlk güzeldi fakat 3. Köz yenilemeden sonra ufacık çekiyorum boğazım gıdıklanıyor öksürücek gibi oluyorum. Sorun bende mi acaba nargilede mi ? :D Muhtemelen nargile yandı durumu oluyor ama hiç boş bırakmadım, neden oldu anlamadım keyif yarıda kaldı
2 sene önce çok fazla nargile içerdim 2 sene aradan sonra dün ilk kez nargile içtim. İlk güzeldi fakat 3. Köz yenilemeden sonra ufacık çekiyorum boğazım gıdıklanıyor öksürücek gibi oluyorum. Sorun bende mi acaba nargilede mi ? :D Muhtemelen nargile yandı durumu oluyor ama hiç boş bırakmadım, neden oldu anlamadım keyif yarıda kaldı
Çok fazla ihtimal var, içtiğin tütünün marka ve aromasından tut, lülenin dolduruluş şekli ve köz koyuşuna kadar. :)
Çok fazla ihtimal var, içtiğin tütünün marka ve aromasından tut, lülenin dolduruluş şekli ve köz koyuşuna kadar. :)
Sürekli gittiğim yerdi halbuki paslanmışım demekki :) yavaş yavaş düzelirim diye umuyorum teşekkürler
Sonunda nakla kapiçino buldum sarısından istediğimden beyazıtta. Onu alırken de bang bang diye bir tütün gördüm bugün. Trafic lights diye bir türünü aldım kokusu fena değil gibi.
Birazdan deniyecem de. Siz nasıl bilirsiniz bunu?
excellency23
26-01-2017, 21:10
al fakher ve adalya bas agrisi yapiyor bende normalde sigara icmeyen birisi olarak. al waha veya nakla daha hafif sanki :)
gecen gün bu alüminyum folyo yerine kullanilan zimbirtilardan aldim dünya varmis. yapim asamasini 3 kat daha hizlandiriyor. herkese tavsiye ederim.
Sonunda nakla kapiçino buldum sarısından istediğimden beyazıtta. Onu alırken de bang bang diye bir tütün gördüm bugün. Trafic lights diye bir türünü aldım kokusu fena değil gibi.
Birazdan deniyecem de. Siz nasıl bilirsiniz bunu?
bang bang iyi bir marka da piyasada hep son kullanma tarihleri geçmiş olanlar dolanıyordu.
sarı kapiçüno bulduysan onun da son kullanma tarihi geçmiştir zaten.
bang bang iyi bir marka da piyasada hep son kullanma tarihleri geçmiş olanlar dolanıyordu.
sarı kapiçüno bulduysan onun da son kullanma tarihi geçmiştir zaten.
Valla son kullanmasını vs. bilmiyorum da istediğim gibi ağır bir tütün ve tadı yine yoğun.
al fakher ve adalya bas agrisi yapiyor bende normalde sigara icmeyen birisi olarak. al waha veya nakla daha hafif sanki :)
gecen gün bu alüminyum folyo yerine kullanilan zimbirtilardan aldim dünya varmis. yapim asamasini 3 kat daha hizlandiriyor. herkese tavsiye ederim.
Hocam sen Viyana'da mısın? Nakhla, Tangiers'ı bir kenara koyarsak en ağır tütündür şerbet oranı daha düşüktür diğerlerine göre.
Al Fakherler genel olarak sürekli boğaz gıcıklıyor ancak baş ağrısı varsa bunun sebebi genellikle kömürdür.
Valla son kullanmasını vs. bilmiyorum da istediğim gibi ağır bir tütün ve tadı yine yoğun.
Ben de yeni seri kapi almıştım bir süre önce, nakhla'nın yeni serileri, eskileri ciddi manada aratıyor.
Hocam sen Viyana'da mısın? Nakhla, Tangiers'ı bir kenara koyarsak en ağır tütündür şerbet oranı daha düşüktür diğerlerine göre.
Al Fakherler genel olarak sürekli boğaz gıcıklıyor ancak baş ağrısı varsa bunun sebebi genellikle kömürdür.
Ben de yeni seri kapi almıştım bir süre önce, nakhla'nın yeni serileri, eskileri ciddi manada aratıyor.
Yeni seri olanlarda hiç tat tuz yok. sadece duman çıkarıyor.
excellency23
31-01-2017, 17:20
evet viyanadayim. valla su ana kadar ictigim en hafifleri nakla blueberry ve al waha kahve aromaliydi. digerlerini yarim saatten fazla icemezken 1 saate yaklastim belki de aromalardan dolayidir yeni sayilirim nargile isinde. :D kömur hindistan cevizi cinsinden olani kullandim hepsinde. kömürden epey memnunum.
canım çekti :D
http://i.hizliresim.com/PngnRQ.jpg (http://hizliresim.com/PngnRQ)
Yeni seri olanlarda hiç tat tuz yok. sadece duman çıkarıyor.
O kadar da değil aslında tatlar aynı da tadı biraz kolay kaybediyor aromayı öyle bir gariplik var. belki çakma denk gelmiş olabilir size.
evet viyanadayim. valla su ana kadar ictigim en hafifleri nakla blueberry ve al waha kahve aromaliydi. digerlerini yarim saatten fazla icemezken 1 saate yaklastim belki de aromalardan dolayidir yeni sayilirim nargile isinde. :D kömur hindistan cevizi cinsinden olani kullandim hepsinde. kömürden epey memnunum.
Burada adalya yok da o açıdan merak etmiştim, doğru aroma bazında da değişebiliyor. nakhla blueberry yeni seride var ancak denemek kısmet olmadı onu da :)
O kadar da değil aslında tatlar aynı da tadı biraz kolay kaybediyor aromayı öyle bir gariplik var. belki çakma denk gelmiş olabilir size.
İhtimali yüksek. Rafyayı kırmızı bir şerbete koyup nakla paketine koyanlara bile denk geldim. :)
Bu aldığım sarıda da dün akşam ve bu sabah fark ettim. İlk koyduğum közlerin sonuna doğru tat kalmıyor dediğiniz gibi.
2 sene önce 2. kömür bitene kadar keyifle içerdim.
hunter100
04-02-2017, 23:44
Damla sakızli + yaban mersini nargile cok guzel icimi. Buzlu marpuc ile deneyin derim.
Üzüm yaban mersini tek geçerim hatta çok az nane koyabilirsiniz
Orijinal kutusunda Social Smoke ya da Tangiers bulabilen var mıdır?
serkan_2120
04-04-2017, 09:57
Al fakher 50 gram tütünü nereden bulabiliriz İzmir de? Hiç bir yerde bulamıyorum. İnternette de alabileceğimiz bir site varsa tavsiye ederseniz sevinirim...
nargilesatis.com
kemeraltında belediyenin arka çaprazında ege nargilede güzel çeşit vardı
Al fakher 50 gram tütünü nereden bulabiliriz İzmir de? Hiç bir yerde bulamıyorum. İnternette de alabileceğimiz bir site varsa tavsiye ederseniz sevinirim...
güvenilir ve orjinal ürün
Al fakher Uzum 50 gr Nargile Tutunu | evdeNargile - NargileTR | Nargilede Kalite ve Uygun Fiyat (http://nargiletr.com/nargile-tutunu/al-fakher-classic/uzum-50-gr)
buda gold üzümü stokda gorunmuyor ama ararsanız gönderirler
Al fakher Gold Uzum 50 gr Nargile Tutunu | evdeNargile - NargileTR | Nargilede Kalite ve Uygun Fiyat (http://nargiletr.com/nargile-tutunu/al-fakher-gold/al-fakher-gold-50-gr/gold-uzum-50-gr)
birde izmirde önkol nargile var web sitesini yazıyım internet sitelernden nargile tütünü satısı yok
ama sitedeki telefonu ararsanız veya dukkana giderseniz %100 bulursunuz
ONKOL NARGİLE (İZMİR) 0232-4254051 (http://www.onkolnargile.com/)
855 Sk N:2/1 P16 Kemeraltı/İzmir
Tel: 0232-4254051
GSM: 0507-4119090
e-posta: onkol@onkolnargile.com
Pazar günleri hariç her gün
09:00-18:30 açığız
özür dilerm arkadaşlar mesaj editlemesi olmadıgı icin yeni mesaj atıyorum
al fakher sevenler özellikle üzüm bagımlıları bu alltaki al fakher special edition virgin grape yi içmeden
ölmesinler
http://sierranetworkinc.com/wp-content/uploads/2014/12/23_Virgine_Grape.png
nargilesatis.com
kemeraltında belediyenin arka çaprazında ege nargilede güzel çeşit vardı
Alışveriş yapıyor musunuz burdan? Güvenilir mi?
serkan_2120
06-04-2017, 13:34
nargilesatis ve nargiletr yi gördüm ama, kredi kartı ile satış olmadığı için güvenipte havale yapmadım açıkçası. kapıda ödemeli de göndermediler. daha önce alışveriş yaptıysanız, güvenilirse bir çeşit yapayım
nargilesatis ve nargiletr yi gördüm ama, kredi kartı ile satış olmadığı için güvenipte havale yapmadım açıkçası. kapıda ödemeli de göndermediler. daha önce alışveriş yaptıysanız, güvenilirse bir çeşit yapayım
nargiletr eskiden evdenargile instagram sayfası vardı sonra malzeme ürün satısına basladılar
hatta ben zamanında starbuzz almıstım adam ürünü yolladı al iç dene kardeşim paranın acelesi yok demisti
geldikden 2-3 gun sonra parayı geçmiştim tam esnaflar ben cok severek alısveriş yapıorm
starbuz un yanona 50 gr lık al fakher üzüm hediye etmislerdi kargo dahildi :)
özür dilerm arkadaşlar mesaj editlemesi olmadıgı icin yeni mesaj atıyorum
al fakher sevenler özellikle üzüm bagımlıları bu alltaki al fakher special edition virgin grape yi içmeden
ölmesinler
http://sierranetworkinc.com/wp-content/uploads/2014/12/23_Virgine_Grape.png
Hacı 7-8 sene evvelki üzün tadı varmı bu merette ? Öyle ise sipariş geçicem hemen, üzümün eskileri ile alakası yok çünkü.
Hacı 7-8 sene evvelki üzün tadı varmı bu merette ? Öyle ise sipariş geçicem hemen, üzümün eskileri ile alakası yok çünkü.
al fakher in en kaliteli serisi bu special editionlar buyuk ihtimal sizin istediğiniz gibidir
çer çöp oranı yok denecek kadar az ve yaprakları en üst seviye
bunun bi altıda al fakher gold üzüm bu ikisini deniyebilirsiniz pişman olmazsınız
Alışveriş yapıyor musunuz burdan? Güvenilir mi?
Evet sık sık kullanıyorum. Hatta dün sipariş vermiştim bugün geldi kömürü unutmuşlar aradım kargo parası çok tutar isterseniz para iadesi yapalım dedi kabul ettim hemen iadeyi yaptı
İstanbulda anadolu yakasında, tavsiye edebileceğiniz güzel nargile yapan bir yer var mı ?
Avrupa yakasında da olabilir ...
Seyfettin777
06-04-2017, 20:40
Avrupa yakasında, Beşiktaş'ta Mis Cafe var nargilesi güzeldi çok uzun süredir oranın esnafı zaten, 15-16 sene olmuştur.
Balık pazarının aradan yukarı çıkarken, hemen ilk sağdaki köşe.
EserBodrum
06-04-2017, 20:45
Adalya love 66 tütününü duyan olmuştur. İnternette okuduğum kadarıyla çok güzelmiş ancak TR' de satışı ben göremedim.Nereden bulabiliriz bilen varmıdır?
Adalya love 66 tütününü duyan olmuştur. İnternette okuduğum kadarıyla çok güzelmiş ancak TR' de satışı ben göremedim.Nereden bulabiliriz bilen varmıdır?
kardeşim selam bende iki türlüsüde var biri açık paket izmirde satılan dıgeri kapalı adalya kutusu
açıkda satılanlara itibar etme hepsi fake oluyor
sana tavsiyem kapalı kutu alman
içeriği karpuz,çilek,nane
http://nargiledehasi.co/wp-content/uploads/2016/11/adalya-love-66.jpg
bana kalırsa benim yaptıgım karısım adalya love 66 dan daha iyi oluyor
%40 al fakher karpuz
%35 bahreyn GOLD çilek
%25 al fakher gold mint
daha guzel sonuçları var
merhaba benim elimde 1 kg yakın var , özelden adres paylaşırsanız size yollayabilirim ücretsiz.Tek başıma hepsini bitiremem sizde denemiş olursunuz.
İstanbulda anadolu yakasında, tavsiye edebileceğiniz güzel nargile yapan bir yer var mı ?
Avrupa yakasında da olabilir ...
Örnek Mahallesi, Cafe De Şarj. 1 numara.
kardeşim selam bende iki türlüsüde var biri açık paket izmirde satılan dıgeri kapalı adalya kutusu
açıkda satılanlara itibar etme hepsi fake oluyor
sana tavsiyem kapalı kutu alman
içeriği karpuz,çilek,nane
http://nargiledehasi.co/wp-content/uploads/2016/11/adalya-love-66.jpg
bana kalırsa benim yaptıgım karısım adalya love 66 dan daha iyi oluyor
%40 al fakher karpuz
%35 bahreyn GOLD çilek
%25 al fakher gold mint
daha guzel sonuçları var
Kutuluyu nerden temin ettiniz hocam? Ben de merak ediyorum Love 66'yı bayağı.
merhaba benim elimde 1 kg yakın var , özelden adres paylaşırsanız size yollayabilirim ücretsiz.Tek başıma hepsini bitiremem sizde denemiş olursunuz. OLMECA çok teşekkür ederim, sağolsun gönderdi. çok beğendim asıl sorun devamını nereden bulabilirim :)
OLMECA çok teşekkür ederim, sağolsun gönderdi. çok beğendim asıl sorun devamını nereden bulabilirim :)
kardeşim adalya love 66 al fakher dan iyi bir tütün değil dediğim oranlarda alfakher karısımı yaparsan o tatdan daha guzelını tutturursun illa o diyosan kara hookah var cocuk 1-2 haftaya getiricek cam kutulu orjinal ondan alırsın
EserBodrum
15-04-2017, 11:46
merhaba benim elimde 1 kg yakın var , özelden adres paylaşırsanız size yollayabilirim ücretsiz.Tek başıma hepsini bitiremem sizde denemiş olursunuz.
Çok teşekkür ederim şuan şehir dışındayım geldiğimde elinizde kaldıysa tütünden tadımlık isterim :)
Çok teşekkür ederim şuan şehir dışındayım geldiğimde elinizde kaldıysa tütünden tadımlık isterim :)
Yollarım tabi
serkan_2120
20-04-2017, 07:11
Gönderdiğiniz tütün geldi, kesinlikle 1-2 kafalık değil baya baya fazla göndermişsiniz, çok teşekkürler..
Tadını gerçekten beğendim. Çok güzel. Tekrardan teşekkür ederim size..
Gönderdiğiniz tütün geldi, kesinlikle 1-2 kafalık değil baya baya fazla göndermişsiniz, çok teşekkürler..
Tadını gerçekten beğendim. Çok güzel. Tekrardan teşekkür ederim size..
rica ederim afiyet olsun :)
Merhabalar.
Bu forumu biliyordum ama nargileyle ilgili bu kadar muazzam bir başlığa ev sahipliği yaptığını bilmiyordum. Geriye dönük epey bir sayfa okudum, dostlarla yapılan güzel bir nargile eşliğinde muhabbet gibi yazılmış çoğu bilgi. İmrendim açıkçası. Bu ilk mesajım, beni de muhabbetinize ortak ederseniz bahtiyar olurum.
Yıllardır süren ve hep hüsranla sonuçlanan kaliteli elma (anasonsuz) tütünü arayışım buraya getirdi beni. O kadar çok dandik ve sahte tütünle kazıklandım ki artık resmen nargileden soğuma aşamasına geldim.
Öncelikle son birkaç ayda şunu kesin biçimde anladım ki internetten, eminönünden vs aldığım 50 gr ve 1 kiloluk Al Fakher’lerin tamamı sahteymiş.
Dubai’ye giden bir arkadaşımın getirmiş olduğu 8 adet 250 gr’lık normal/gold/Special Edition Al fakher den sonra bu gerçeği farkettim. Dubai mall – Smokers center’dan gelen hakiki al fakherların tadı, kokusu ve kutusu hatta tütünün kesimi ve rengi dahil kesinlikle çok farklıydı. Tabi en önemlisi tadı eminönünü mamullerine göre on gömlek üstündü.
Lakin onlar da bitmek üzere. Son haftalarda yine arayışa geçtim fakat artık tamamen ümitlerim tükenmişken burayı buldum. Son bir umutla sizlere danışmak istiyorum.
Şimdiye kadar onlarca yerden alıp denedim hatta sırf son 3-4 ayda denediklerimden aklıma gelenler: sultan nargile b.evler , lara Beşiktaş , Tekdemir Eminönü , kefo eminönü, bahrin ankara, nargiletutun sitesi. Maalesef kilosu 50 – 70 TL ye aldığım, “bunları cafelere veriyoruz” dedikleri Gold Bahreny/üst kalite elma türünleri beklentiyi karşılamaktan çok uzaktı. Yani Rosanna kadar bile randıman alamadım öyle diyeyim.
Bu siteler haricinde en son bir adalya duydum ama onu da alabileceğimiz bir site yok sanırım.
Bu ara elimde kalan hakiki AF Elma bitmesin diye mazaya meyve aromalarıyla karıştırıyorum idareten.
Yani özetle –
Adalya nereden alınır, sattığını idda eden ama güvenilirliği bilemediğimiz sitelerden alan tecrübe eden, tavsiye edebilecek var mı?
Hakiki Al fakher nereden alıyorsunuz,
Bir de bazı lüks cafelerde Bahreyn elma istiyoruz on numara nargile geliyor, bunlar bu tütünü nereden buluyor? Tütün verebilir misiniz dediğnizde dışarı veremiyoruz diyorlar. Böyle kaliteli cafelerin kullandığı tütünlere nasıl ulaşabiliriz?
Bu konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.
Şimdi sigara mı nargile mi daha zararlı ? :) Ben sadece Beşiktaş'ın maçlarında nargile kullanırım onu da içime çekmem . Nane limon çok severim ferah olduğundan ötürü hafifte hem.
63owen63
24-04-2017, 15:31
Bakırköy incirli caddesinde, madonun hemen yanında bc concept açıldı, arkadaşımız hüseyin işletiyor nargile kısmını,nargile konusunda aşırı hassas ve dikkatliler, muazzam bir karışım içtim geçen gün. Yakın olanlara tavsiye ederim.
Nane limon- el fakir bahrein nakla dışında ne içilebilir güzelinden
strider
Bahrain adı altında satılanların tamamına yakını kalitesiz bol şerbetli kutuda güzel kokan ama lüleye girince kısa sürede tadını kaybeden tütünler.
Nargilesatis.com orjinallik ve fiyat ikilisinde makul bir tedarikçi. Son dönemde tüm alımlarımı buradan yapıyorum.
Şimdiye kadar anasonsuz elma hiç içmedim, al fakher kırmızı ve yeşil de dahil bunlara.
Adalya almak isteyenlere özelden bir numara verebilirim, geçen hafta nasıl olduysa ciddi şekilde Adalya girdi piyasaya, tır kaçırılmış vs.
Merhabalar.
Bu forumu biliyordum ama nargileyle ilgili bu kadar muazzam bir başlığa ev sahipliği yaptığını bilmiyordum. Geriye dönük epey bir sayfa okudum, dostlarla yapılan güzel bir nargile eşliğinde muhabbet gibi yazılmış çoğu bilgi. İmrendim açıkçası. Bu ilk mesajım, beni de muhabbetinize ortak ederseniz bahtiyar olurum.
Yıllardır süren ve hep hüsranla sonuçlanan kaliteli elma (anasonsuz) tütünü arayışım buraya getirdi beni. O kadar çok dandik ve sahte tütünle kazıklandım ki artık resmen nargileden soğuma aşamasına geldim.
Öncelikle son birkaç ayda şunu kesin biçimde anladım ki internetten, eminönünden vs aldığım 50 gr ve 1 kiloluk Al Fakher’lerin tamamı sahteymiş.
Dubai’ye giden bir arkadaşımın getirmiş olduğu 8 adet 250 gr’lık normal/gold/Special Edition Al fakher den sonra bu gerçeği farkettim. Dubai mall – Smokers center’dan gelen hakiki al fakherların tadı, kokusu ve kutusu hatta tütünün kesimi ve rengi dahil kesinlikle çok farklıydı. Tabi en önemlisi tadı eminönünü mamullerine göre on gömlek üstündü.
Lakin onlar da bitmek üzere. Son haftalarda yine arayışa geçtim fakat artık tamamen ümitlerim tükenmişken burayı buldum. Son bir umutla sizlere danışmak istiyorum.
Şimdiye kadar onlarca yerden alıp denedim hatta sırf son 3-4 ayda denediklerimden aklıma gelenler: sultan nargile b.evler , lara Beşiktaş , Tekdemir Eminönü , kefo eminönü, bahrin ankara, nargiletutun sitesi. Maalesef kilosu 50 – 70 TL ye aldığım, “bunları cafelere veriyoruz” dedikleri Gold Bahreny/üst kalite elma türünleri beklentiyi karşılamaktan çok uzaktı. Yani Rosanna kadar bile randıman alamadım öyle diyeyim.
Bu siteler haricinde en son bir adalya duydum ama onu da alabileceğimiz bir site yok sanırım.
Bu ara elimde kalan hakiki AF Elma bitmesin diye mazaya meyve aromalarıyla karıştırıyorum idareten.
Yani özetle –
Adalya nereden alınır, sattığını idda eden ama güvenilirliği bilemediğimiz sitelerden alan tecrübe eden, tavsiye edebilecek var mı?
Hakiki Al fakher nereden alıyorsunuz,
Bir de bazı lüks cafelerde Bahreyn elma istiyoruz on numara nargile geliyor, bunlar bu tütünü nereden buluyor? Tütün verebilir misiniz dediğnizde dışarı veremiyoruz diyorlar. Böyle kaliteli cafelerin kullandığı tütünlere nasıl ulaşabiliriz?
Bu konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.
Bahreyn önceden bir markaydı son dönemde merdiven altı imalatı olup satılan her tütüne Bahreyn demeye başladılar.
Al Fakher konusunda mevzu sahtelikten ziyade tazelik, çakma olduğunu sanmıyorum ama piyasada ya eski ya da kamyon arkalarında nemlenmiş mallar dolanıyor, Dubai'den almak kesinlikle ne iyi seçenek hatta aldırabiliyorsanız ben de 250şer gram Gold Çilek, Portakal, Yeşil Elma satın alabilirim :)
Bir de son dönemde baskın oldu bütün stoklar patladı Eminönünde falan, biraz beklemek gerekiyor kiloluk almayacaksanız.
Ayın 5 inde beyrut yapıyorum. Ücreti mukabilinde 3-4 tane getirebilirim. El fakher vardı orada hatırladığım kadarıyla.
Nakliye bedeli 1 nargilelik hakkımız olur o kadar. :D
Ayın 5 inde beyrut yapıyorum. Ücreti mukabilinde 3-4 tane getirebilirim. El fakher vardı orada hatırladığım kadarıyla.
El Fakher - Double Apple getirebilirsen çok makbule geçer
Bana da 250 grlık Golden Orange ve Golden Yeşil Elma getirebilirsen çok makbule geçer üstat.
Adalya almak isteyenlere özelden bir numara verebilirim, geçen hafta nasıl olduysa ciddi şekilde Adalya girdi piyasaya, tır kaçırılmış vs.
açıkmı yoksa cam kavanoz halindemi?
açıkmı yoksa cam kavanoz halindemi?
Lady Killer ile Love 66 50 grlık paketlerde bir kaç çeşit daha vardı onlar kiloluk kavanozda. Kutulu yani.
Lady Killer ile Love 66 50 grlık paketlerde bir kaç çeşit daha vardı onlar kiloluk kavanozda. Kutulu yani.
deneme boy yani resim ve fiyat koyarmısınz
deneme boy yani resim ve fiyat koyarmısınz
Ben satmıyorum dostum. Satan kişinin bilgilerini verebilirim.
nargiletutun.com
Bu sitenin sahibi.
Ben satmıyorum dostum. Satan kişinin bilgilerini verebilirim.
nargiletutun.com
Bu sitenin sahibi.
bu siteden 50grlık paketler halinde bir arkadaşım adalya love 66 almış deneme amaçlı bir paket istedim yarın denerim
bu siteden 50grlık paketler halinde bir arkadaşım adalya love 66 almış deneme amaçlı bir paket istedim yarın denerim
Benim arkadaşlarım da aldı, diğer aromalardan alan da oldu sıkıntı çıkmadı hiç. Site üzerindense adamla koordinasyon kurup almak daha mantıklı yine de.
arkadaşlar mazaya denilen tütün gerçekden al fakher den kaliteli ürünleri var
denemk isteyen hemen alsın derim
özellikler kremalı portakal ve yaban mersini harika
Mazayanın iyi aromaları var hemen hepsini denedim güzel ama biraz boğucu olabiliyor ve doyurmuyor.
Yabanmersini aroması premiumlar dahil en iyisi bence yine de portakal krema da fena değil.
Iced mint,iced gumı da tavsiye ederim. Özellikle iced gum şahane..
Mazaya bencede kaliteli bi tütün bende çok çeşidini denedim sadece çift elma ve şeftalisini sevmedim
El Fakher - Double Apple getirebilirsen çok makbule geçer
Bugün akşam gidiyorum, gittiğimde bakıcam abi. Yarın öğlen yazarım aldıysam =) Not aldım seninki ve diğer arkadaşın dediği tütünleri.
Bugün akşam gidiyorum, gittiğimde bakıcam abi. Yarın öğlen yazarım aldıysam =) Not aldım seninki ve diğer arkadaşın dediği tütünleri.
https://www.elwano.de/media/image/ca/23/16/7-days-cold-melon-shisha-tabak.jpg
7Days - Cold Melon
varsa orda fiyatı nedir uygunsa getirmenizi rica edicem.
1- fiyatının uygun olduğunu nasıl anlayacağım?
2- istanbulda dahi dğeilseniz hadi diyelim size göre uygun fiyata buldum, 10 tl kargo vereceksiniz yine uygun olmayacak.
3- Hatırladığım kadarıyla el fakher vardı sadece duty freede. Şehir merkezine gitmeyeceğim, sdaece duty freeye ugrayacağım.
bana al fakher golden mint ve rose bulursan alır mısın?
250grlık tercihim
1- fiyatının uygun olduğunu nasıl anlayacağım?
2- istanbulda dahi dğeilseniz hadi diyelim size göre uygun fiyata buldum, 10 tl kargo vereceksiniz yine uygun olmayacak.
3- Hatırladığım kadarıyla el fakher vardı sadece duty freede. Şehir merkezine gitmeyeceğim, sdaece duty freeye ugrayacağım.
hocam siz bana fiyatını söleyin ben anlarım uygun olup olmadıgını
suan turkiye al fakher ın kilosu 90-160 tl arası piyasası var
100 liraya suan alısveriş yaptıgım biri var
al fakher ihtiyacı olan varsa bu arkadaşla iletisime
gçsin esnaflıgı iyidir ve güvenilirdir
reklam falan degil referanslı satıcı oldugu icin paylasmk istedim
Kutay Sezer | Facebook (https://www.facebook.com/Kutaysezer1903?hc_ref=SEARCH&fref=nf&post_id=558925890961669)
7 Days oralarda olmaz sadece Almanya ve komşu ülkelerinde olur çünkü 7 Days orijinal bir marka değil Almanyanın Bahreyni gib bir şey, orijinali 7 Nights onun.
Eminönünde satılıyordu bir ara 35-40 lira bandında.
hocam siz bana fiyatını söleyin ben anlarım uygun olup olmadıgını
suan turkiye al fakher ın kilosu 90-160 tl arası piyasası var
100 liraya suan alısveriş yaptıgım biri var
al fakher ihtiyacı olan varsa bu arkadaşla iletisime
gçsin esnaflıgı iyidir ve güvenilirdir
reklam falan degil referanslı satıcı oldugu icin paylasmk istedim
Kutay Sezer | Facebook (https://www.facebook.com/Kutaysezer1903?hc_ref=SEARCH&fref=nf&post_id=558925890961669)
Yahu o kadar vaktim olmuyorki benim. Size fiyat söyliyeyim siz bana ona göre dönüş yapın ben alayım vs. =)
Getirdim tütünleri beyler.
Fakat golden sanırım bir seri söylediğimde o adamların bile haberi yoktu.
2 adet two apple
1 adet portakal
1 adet rose
1 adet de mint aldım.
Two apple da promosyon vardı adedi 19 tl gibi bir rakama geldi, diğerlerinin adet fiyatı 26 tl gibi bir rakama geldi.
http://i67.tinypic.com/2wc4ghz.jpg
http://i67.tinypic.com/2wc4ghz.jpg
ooo mallar ceviz :)
Borcumuz nedir
ooo mallar ceviz :)
Borcumuz nedir
Çift elma adedi 19 tl gibi bir rakama geldi abi.
Çift elma adedi 19 tl gibi bir rakama geldi abi.
Kiloluk mu 19?
Direkt alayım o zaman elinde olanları :)
Kiloluk mu 19?
gül ve nane hanemize hayırlı oldu, iyi mal kapıda durmaz :D
Kiloluk mu 19?
Yok abi yahu 250lik. Herkes 250 gramlık sorduğu için 250lik aldım.
2 tane double elma var elimde 2sini de ister misin kalanı gitti.
Yaban mersininden başka şey içmez oldum, neyle karıştırsan yakışıyor. :)
%50 adalya love 66 + %50 al fakher blueberry (Y)
Love 66nın bir ben abartıldığını düşünüyorum herhalde :)
Bulabilirseniz Social Smoke getirtin nargilede nirvana resmen.
Yok abi yahu 250lik. Herkes 250 gramlık sorduğu için 250lik aldım.
2 tane double elma var elimde 2sini de ister misin kalanı gitti.
Okey 250'lik de olur :)
Elinde ne kadar varsa double elma alırım :)
Elimde 1 kilo Al-Fakher capucchino mevcut isteyen olursa..
Elimde 1 kilo Al-Fakher capucchino mevcut isteyen olursa..
Normalde nakhlayı tercih ederim aslında ama Fiyat nedir?
Normalde nakhlayı tercih ederim aslında ama Fiyat nedir?
100 lira gibi düşünüyorum..
Love 66nın bir ben abartıldığını düşünüyorum herhalde :)
Bulabilirseniz Social Smoke getirtin nargilede nirvana resmen.
love 66 banada görede beş para etmez ama piyasada olmayınca herkes bişe sanıyor =)
nirvana tutun markalarına bende bi kaç ilave edeyim
tangiers,fumari,7days der uzaklasırım :)
love 66 banada görede beş para etmez ama piyasada olmayınca herkes bişe sanıyor =)
nirvana tutun markalarına bende bi kaç ilave edeyim
tangiers,fumari,7days der uzaklasırım :)
Tangiers güzel yılların içicisi olarak seviyorum. 7days bence vasat zaten açıkladım Almanyanın Bahreyni. Fumari aroma olarak doyursa da çok hafif sarmıyor beni.
Love 66 konusunda haklısınız:)
Tangiers güzel yılların içicisi olarak seviyorum. 7days bence vasat zaten açıkladım Almanyanın Bahreyni. Fumari aroma olarak doyursa da çok hafif sarmıyor beni.
Love 66 konusunda haklısınız:)
cold melon nasıl vasat ben hayatımda içtiğim en güzel karpuz aromalı tütün çöp oranıda da yok denecek kadar az karıstırıyo olabilir misiniz
cold melon nasıl vasat ben hayatımda içtiğim en güzel karpuz aromalı tütün çöp oranıda da yok denecek kadar az karıstırıyo olabilir misiniz
Premium değil kastım o. Cold Peach çok övülüyordu mesela abartılıyor bence çöp oranı da Adalya kadar.
Bang Bang seviyesinde görüyorum 7Daysi şahsen.
Premium değil kastım o. Cold Peach çok övülüyordu mesela abartılıyor bence çöp oranı da Adalya kadar.
Bang Bang seviyesinde görüyorum 7Daysi şahsen.
ben ottomania subesınde içtim çok güzeldi full cam takım cam marpucda 100%meşhe kömüründe tekrar 7days cold melonu denemeni tavsiye ederim
ben ottomania subesınde içtim çok güzeldi full cam takım cam marpucda 100%meşhe kömüründe tekrar 7days cold melonu denemeni tavsiye ederim
Eminönünde satılanlar var almadım da 40 lira falandı. Ottomaniayı ortamından dolayı çok tutmuyorum ben o yüzden uğramıyorum oraya, premium içeceksem tercihim deşarj daha çok. Gerçi artık olabildiğince yurtdışından arkadaşlara getirtmeye çalışıyorum.
Full cam takımlar tat vermiyor bir de yani nargile içme hissiyatı oluşmuyor bende, paslanmaz çelik takım bence bu işin Nirvanası.
adalya serisine devam, 3 farklı aroma geldi bugün. daha önce bunları deneyen var mı?
Ice bonbon
Lady Killer
Blue Ice
Ice bonbon için çok mentollü diyorlardı, blue ice starbuzz blue mistin bir benzer versiyonu, lady killer şeftalili, mango, ananaslı bir karışım.
techturkey ailesi yıllardır bu tip kucuk ama kaliteli nargile arıyorum nereden bulabilirim :(
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18301751_140078293201549_2719808605330571501_n.jpg ?oh=7e234ea77354b02375e0d22730189bf3&oe=59BBB955
Her yerde var..
Eminönü, Kadıköy - metsan vs..
Her yerde var..
Eminönü, Kadıköy - metsan vs..
resimdeki gibimi?
resimdeki gibimi?
Alt şişesi farklı olabilir ama bu boy piyasada bol
Çin nargileleri almayın aman çok kötü Eminönündekilerin çoğu öyle, MYA nargilenin sayfasında bu tip ürünler var verimli olan.
EserBodrum
13-05-2017, 22:46
Artık kolayca Al fakher bulamıyorum internette 50 gramı 7-7.50 TL ye satılıyor kargoyla dahada fazlaya geliyor alasım gelmedi internetten. Sizlere bir sorum olacak yerli Tekdemir marka tütün nasıldır ucuz diye duydum alınırmı sizce?
Artık kolayca Al fakher bulamıyorum internette 50 gramı 7-7.50 TL ye satılıyor kargoyla dahada fazlaya geliyor alasım gelmedi internetten. Sizlere bir sorum olacak yerli Tekdemir marka tütün nasıldır ucuz diye duydum alınırmı sizce?
Bahreynin yarım kiloluğundan aldım geçende fena değildi. Portakal-nane karıştırıyorum. Lüleye nerdeyse tamamına portakal tırnak kadar nane koyuyorum tabi çok çok kaliteli değil ama ucuz ve fiyatına göre lezzeti ideal.
50 gr degilde toptancılardan kiloluk almanız daha mantıklı kiloluk alırsanız ya ücretsiz kargo yada anlasmalı kargo ile 5 tl ye yolluyolar
Al fakher, Nakhla, Bahreyn, Nargile Tutunu ve Nargile Malzemeleri (http://nargiletutun.com) Arkadaşlar bu sitedeki tütünler orjinal mi alıp kullanan varmı
isimli marpuc yaptırmak istiyorum kıme ve nereye yaptırabilirim şöle şekil bi marpuc istyirm