Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehzent-Ceco-Yekta-YigitY-Yiit
bence sabah erkenden özgünün tepesine çöktü :D
bak olabılır kanka hee,
peki dun gece özgüne nedemeli kanka
cecoo EVC yi açsana kanka :hahaha::hahaha::hahaha:
bilmıyokı memoyu gecıcez dıye aracın dötünü çıkardık:D:D
cengiz sen ne devir dönüyosun kanka bide bana öyle gelmiş olabilir ama zayıf çekiyon fitesleri kıyamıyon pek :D sen ver hacı bana subiyi takas edelim cillop gibi alfayla hauhau
mehmet yektaya sardı bende alana kadar subiyi sana saracam her mesajın altında :D
bak olabılır kanka hee,
peki dun gece özgüne nedemeli kanka
cecoo EVC yi açsana kanka :hahaha::hahaha::hahaha:
bilmıyokı memoyu gecıcez dıye aracın dötünü çıkardık:D:D
ahuhuhhhaahhahh satılık ciğerli typer : subaru , cooper s ,super 1600 terbıyecısıı
ahauauauha son fıyat 55 :D:D
cengiz sen ne devir dönüyosun kanka bide bana öyle gelmiş olabilir ama zayıf çekiyon fitesleri kıyamıyon pek :D sen ver hacı bana subiyi takas edelim cillop gibi alfayla hauhau
mehmet yektaya sardı bende alana kadar subiyi sana saracam her mesajın altında :D
aynen kanka ben pek abanmıyorum vitese 6500 dönuyorum...
özelde msjın war ;)
aynen kanka ben pek abanmıyorum vitese 6500 dönuyorum...
özelde msjın war ;)
haha adamın rollinge başladığı yerde sen bitiyon :D olum çok az değilmi o devir dizel gibi :D
baymustang
05-04-2010, 17:03
yaz geldi ya artık paso roll sezonu olur bizde kendi halimizde takılırız nereye gidiyor şu beygirler bilmiyorum ki
yiğit kardeşimde bana nasıl rolling yapacağını öğretiyor aama neyseee :)
haha adamın rollinge başladığı yerde sen bitiyon :D olum çok az değilmi o devir dizel gibi :D
kanka standart turbo 1,2 basıyoz, ne donmemı beklıyosun kı
evc yı acıyorum 1,2 bısmıllah dııyıp baslıoz 9,5lere 1 lere kadar düşüyo:D
kanka standart turbo 1,2 basıyoz, ne donmemı beklıyosun kı
evc yı acıyorum 1,2 bısmıllah dııyıp baslıoz 9,5lere 1 lere kadar düşüyo:D
vay arkadaş çok kötü yaa üzüldüm senin adına :hehe:
ya sat crx i gelen parayıda buna göm hacı hakkını ver makinanın yada verecek birine ver :hehe: tertemiz çiçek gibi makina
masallah mehmet abi tam bir type R ci olmussun :)
Yiit abi son görüsmelerimizden sonra tekrar düşünücem bu video kafamı karistirdi :D
vay arkadaş çok kötü yaa üzüldüm senin adına :hehe:
ya sat crx i gelen parayıda buna göm hacı hakkını ver makinanın yada verecek birine ver :hehe: tertemiz çiçek gibi makina
yaw kanka para harcamak deılde ıste sonu olmayan bı yolculuk ya walla eskı hevesım yok gecebildiği kadar arac gecsın;) bugun mehmetı gecıosun yarın ahmet gelıp gecıp gıdıyor pıyasada ahmet mehmet cok hangı bırıyle ugrascan??? 500+ rollıng olcak bakalım sonucu cok merak edıyorum, delı paralar harcanmıs delı güçler var ortada...
yaw kanka para harcamak deılde ıste sonu olmayan bı yolculuk ya walla eskı hevesım yok gecebildiği kadar arac gecsın;) bugun mehmetı gecıosun yarın ahmet gelıp gecıp gıdıyor pıyasada ahmet mehmet cok hangı bırıyle ugrascan??? 500+ rollıng olcak bakalım sonucu cok merak edıyorum, delı paralar harcanmıs delı güçler var ortada...
aynen kankacım valla tam 1 aydan sonra yıkattım bu hafta sonu arabayı eskiden hergn binerdim şimdi bi hafta sonları hiç ama genel anlamda arabalarla uğraşmaktan sıkıldım eke ye mahsus değil :D
ben yektadan şüpelenmeye basladım zaten, butun gun boyunca gorunmemesi tekbır yorum yapmaması şüpelendırıci deılmı sencede göki, aracı sokuyo olmasın lenn:D
herşey olabilir, bu mehmete herşey müstahak bundan sonra dötü uzaya çıktı :hehe:
ahahahahhahaha yataktan dusmesın o moruk ruyalarda dolaşşsın :D
yekta sana pis şaka yapıcak haberin olsun, konulu bi video paklar seni :D:hehe:
olum yekta bide bütün gün cila yaptı arabaya rüzgar aksın gitsin diye :hehe:
aynen kankacım valla tam 1 aydan sonra yıkattım bu hafta sonu arabayı eskiden hergn binerdim şimdi bi hafta sonları hiç ama genel anlamda arabalarla uğraşmaktan sıkıldım eke ye mahsus değil :D
aynen ole combo yoksa bılıyosun benım aracın zemını cok sıkı bısekılde hazır.
18g veya 20g turbo
enjektor
komplle egsoz
ayar
olsun olsun 4 5 bin tl olsun onsan sonra arac bulamayız deneyecek:D
aynen ole combo yoksa bılıyosun benım aracın zemını cok sıkı bısekılde hazır.
18g veya 20g turbo
enjektor
komplle egsoz
ayar
olsun olsun 4 5 bin tl olsun onsan sonra arac bulamayız deneyecek:D
hazır derken ne var pm at bakim evladım :D
benim hiç forged pistonum olmadı biliyormuusuuunn :D
muştu sende bu cenoluk varken alt yapısı sağlam aracıda mundar edersin sen. korkmuyor değilim silindir kapağına el sürdüğünden beri :D:D
yeterlımı kanka?? ;)
beyler ben kacıyorum aksam ıcın benı ararsınız, gökide ve mustuda no war arayın geleyım.
cumleten ıyı aksamlar...
Bu aksam da mı beraberiz? :D
Mehmet 2dir arıyor :)
baymustang
05-04-2010, 18:19
sendemi bol beygirli bi alet aldın :)
baymustang
05-04-2010, 18:26
durmak yok yola devam :D:D:D
3. vitesi tam kırmamışım
Bazen geçiyor bazen geçmiyor Geçene kadar deneriz en azından :D:D
valla yiğit ben senin kadar deneme yapsaydım artık kendimi drag yarışçısı olarak görürdüm.
yok 3e girmedi yok girmiyor bırak bu işleri :)
valla yiğit ben senin kadar deneme yapsaydım artık kendimi drag yarışçısı olarak görürdüm.
yok 3e girmedi yok girmiyor bırak bu işleri :)
Nerde trakk orda birakk :) biseyy olmazz
mehmetciğim güzel kardeşim nasılsın
muştu sende bu cenoluk varken alt yapısı sağlam aracıda mundar edersin sen. korkmuyor değilim silindir kapağına el sürdüğünden beri :D:D
hauhaua bunlar iyi günlerin :cool:
yeterlımı kanka?? ;)
yetti hacı :D
benden pas :(
Valla ben de trafikteydim 2 saattir hic cıkasım yok :D
memoşum demin telefonda moralin çok bozuktu noldu niye keyfin kaçtı?? :) bi derdin mi vardı paylaş bizimle :D :D :D istersen ben yazayım :D
arabamda birşey vardı veya yoktu sonuçlar ortada bahaneye gerek yok ama geçtim diyip çamura yatma şimdi burda.. maşallah canım araban güzel gidiyor zaten içerden bi fazladan ciğeri var sanırım :D:D yanyana gidiyoruz üstüne ben makasa filan giriyorum :)
ayrıca makaranında bokunu çıkarma kan çıkar akıllı ol :D
sabahtan beri okuldayım şimdide istanbul garajdayım senin arabanla acaba neden?? :D
yekta
yekta yardınmı yoksa :hehe:
hauhauhau yekta adamın arabasını sabotemi ediyosun :hehe:
hahahahha yok ya ben bişi yapmıyorum kendisi bizden birşey rica etti de onu yapıyoduk :D dimi mehmetciğim? :)
hahahahha yok ya ben bişi yapmıyorum kendisi bizden birşey rica etti de onu yapıyoduk :D dimi mehmetciğim? :)
eski sahibi beyni istiyomuş onu mu söküyosunuz :hehe:
Yekta iyi insan mehmet sabahtan beri yardırıyor adam hala ince mehmetciğim diyor :D :D
yok yahu ne hazırlığı benim arabam evinde yatıyo :D kimse için hazırlamıyorum ki arabamı kendime yapıyorum ben :)
yekta
mehmet olsun kanka sökülsün kpro napalım..belki izleri kalır:D:D
Yekta iyi insan mehmet sabahtan beri yardırıyor adam hala ince mehmetciğim diyor :D :D
kardeşin kardeşe kalkmaz kalksa da akmaz :D
o takılsın hevesini alsın megane dan sonra tayyarı veyron zannediyo keko biri uyandırsın şunu :hahaha:
yekta
Bu uyandırmayı senden bekliyoruz :D :D
Alicanrs
05-04-2010, 19:12
yekta sende sorunmu var :D:D:D yoksa kırmızı typrmı çok hızlı :D
yekta sende sorunmu var :D:D:D yoksa kırmızı typrmı çok hızlı :D
kırmızı taypar ultrasüpersonik hızlı bro ondan :hahaha:
bilmiyorum valla görünürde bi sıkıntı yok ama dün binenlerde dedi gitmiyo diye.. bizimkileri sıcaklık aşırı etkiliyo belki ondandır belki başka birşey ama bahaneye gerek yok geçemedim ama geçilmedim de :)
bilmiyorum valla görünürde bi sıkıntı yok ama dün binenlerde dedi gitmiyo diye.. bizimkileri sıcaklık aşırı etkiliyo belki ondandır belki başka birşey ama bahaneye gerek yok geçemedim ama geçilmedim de :)
1 boy yada 1 cm moruk :hehe:
Ula ne Rollingmiş be 300 mesaj oldu dünden beri :D
Alicanrs
05-04-2010, 19:19
çnkü başka denemelerinide bildiğim için diorm typerla :D:D kırmızınında maşallahı var :D sıcak seni etkiliosa aşırı sıcak bi gün deneyelim :D:D
SekoLive
05-04-2010, 19:19
gnün giderini yapıyorm :) mehzent akşam deneyelim :D
bu akşam memeti yarana apaçi tayfasından 1 haftalık yemek. düzenimizi bozdu heyvan
bu akşam memeti yarana apaçi tayfasından 1 haftalık yemek. düzenimizi bozdu heyvan
valla bu teklife bie evet diyemiyorum hesap et ne kadar yorgunum :hehe:
ulan memet arabayı aldın ruhsatı çıkarması kaldı ne adamsın ya
mehmet arkadasımız typersız gunlerın ıntıkamınımı alıyo yoksa :)
mehmet plakayı ne zaman halledecen ???
ne olucak belli oldumu ?
patos typer
Olum bak arabama bisey yaptiysan ezerim seni alti ustu sislerini sokun dedik biIklamayinn isirirr :D
NOM almaya calisiyorum NOUMA TYper olucak :D
Olum bak arabama bisey yaptiysan ezerim seni alti ustu sislerini sokun dedik biIklamayinn isirirr :D
ya kanka bak oltu konusu gördüm aklıma geldi bizim iş noldu :hahaha:
NOM almaya calisiyorum NOUMA TYper olucak :D
kanka benim eski plakayı verim 34 ER 1000
ahmet3425
05-04-2010, 19:35
aynen oyle ne gecebildi nede gecildi kafa kafaya devam cok iyi denk geldi :D
Kanka cok zolasmis plaka isleri ya ahh olsa neler alcam neler :)Ama ER takarsam olmadi Erelle karisiriz hem Ben iki ER ide geciyorum :D
Kanka cok zolasmis plaka isleri ya ahh olsa neler alcam neler :)Ama ER takarsam olmadi Erelle karisiriz hem Ben iki ER ide geciyorum :D
Denedin mi ki konuşuyorsun ;)
erel sana söylüyorum dıdısının dıdısı sen işit :icon13:
erel sana söylüyorum dıdısının dıdısı sen işit :icon13:
o nedemek la dıdısının dıdısı ?
''Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla'' gibi birşeymi dedin :soru:
Cok guveniyosan bilegine gel aslan uzatma :D
Cok guveniyosan bilegine gel aslan uzatma :D
Güzel kardeşim o zaman ben açıklıyorum artık :D
Dayanamıcam biz anlaştık yavrum kimse sana dip gaz basmadı ahasdhgklasdakjsda
Yekta dio akşam bana olm bascam böle suratının değişmesini istedim dedi tuttum kendimi
:D aodshkahdklhasdhasdhasdhasd :D:D:D:D:D :hahaha: :hahaha: :hahaha:
memet biz bu akşam gelmiyoruz joker,ibooo,emreG,alp2 ben dhil olmak üzere kimseyi arama :D
Neyse bos konusmiyim cikip icraat yapiyim biraz :D
eehheh günaydınlaaaaaaaaaar. bende 2 de sıkıp bıraktım 2 nin sonunda yarım boy geçtin çok hızlı tayaaar :D
memet biz bu akşam gelmiyoruz joker,ibooo,emreG,alp2 ben dhil olmak üzere kimseyi arama :D
abım her aksam deneme her aksam deneme hayat sıze guzel vallaha :)
sokaginizda gazlarim valla
hauhauhauha ben birazdan forumdanda çıkacam zati :D
mehmet bizi fiberfuarına götür
abım her aksam deneme her aksam deneme hayat sıze guzel vallaha :)
ı ıh hayat bize güzel değil, geçen haftadan beri gece 4-5 gibi evde oluyoruz, adam rollinglerde manevi destekmi alıyor apaçi tayfasından anlamadık ki :D:hehe:
_muhaRRem
05-04-2010, 19:52
ı ıh hayat bize güzel değil, geçen haftadan beri gece 4-5 gibi evde oluyoruz, adam rollinglerde manevi destekmi alıyor apaçi tayfasından anlamadık ki :D:hehe:
voltran oluşuyor bugün yine :D
sokaginizda gazlarim valla
kanka benim araba boyada, alp2 nin araba o kadar kişi gelmez emreG nin araba trafikden men joker çıkarmaz ibooo nun halı saha maçı var benim l300 de motor yedi 1 hafta yok :D
Size tayfunun hadi yine iyisin iyisin sarkisini armagan ediyorumm
Jam da Joker
05-04-2010, 19:54
Mehmet bir ara Type-R ile okuluma uğrada niçin derslere gidemediğimin açıklamasını yap olurmu ? :rolleyes:
muharrem artık mersoyla gel kankam ama bende sende olurum artık saat faketmez o zaman beni sabah 7 de direk şirketede bırakabilirsiniz arka koltukta yatarım rahat rahat :D
_muhaRRem
kanka benim araba boyada, alp2 nin araba o kadar kişi gelmez emreG nin araba trafikden men joker çıkarmaz ibooo nun halı saha maçı var benim l300 de motor yedi 1 hafta yok :D
ibonun maçı 11 de bitiyor :)
ahmet3425
bu arada saat ilerliyor nerde ne yapıcaz karnım acıktı ben yemek yemeğe gidicem yoksa:D
Güzel kardeşim o zaman ben açıklıyorum artık :D
Dayanamıcam biz anlaştık yavrum kimse sana dip gaz basmadı ahasdhgklasdakjsda
Yekta dio akşam bana olm bascam böle suratının değişmesini istedim dedi tuttum kendimi
:D aodshkahdklhasdhasdhasdhasd :D:D:D:D:D :hahaha: :hahaha: :hahaha:
olm bu kadar erken sölemicektik neden söylüyosunuz aküüüü :D:hahaha::hahaha::hahaha:
sureklı ıdmanlı dersıne ıyı calısıyo mehmet krdesımız :)
http://www.youtube.com/watch?v=1oDTNEEu3Rw&feature=fvsr
ibonun maçı 11 de bitiyor :)
kanka 11 de bitiyor bizi 12 ye doru anca toplar, kaçta oraya gidicezde dönücez sabah iş var 7 de bacağım oldu davul gibi 4 bacaklı oldum resmen :D:D:D bence avrupa yakasına gelsinler :D
_muhaRRem
05-04-2010, 19:56
kanka 11 de bitiyor bizi 12 ye doru anca toplar, kaçta oraya gidicezde dönücez sabah iş var 7 de bacağım oldu davul gibi 4 bacaklı oldum resmen :D:D:D bence avrupa yakasına gelsinler :D
avrupamı ? anadolumu ? gerçekten iyi değislsn :D
aralık sonu OCAKBAŞI kendin pişi kendin ye :D:D
ahmet3425
05-04-2010, 19:59
bugun deneyecek arabaların hepsi avrupada karsıya gecmeye gerek yok :) mersoları bu tarafa bekliyoruz:D
WbDE_qYGPTQ
Sıfır kilometre yeni bir araba alırım
Mahallede kızlara ben havamı atarım
Sağ çek sol çek bir caka atarım
Gözlügümü takar birden gaza basarım
HmM yeter anam ben anasını satarım
Aman her yeri toz dumana katarım
Yollar tıklım olsa ne yazar
Söyle yavrum beni kim tutar
Vay anam ben
Vay anam gözlerin toz pembe
Direksiyonu çeviriyorum bir sağ bir sol
Hey anam tekerim fır dönüyor
Hey anam bak kızlar bakıyor
Çekilin yoldan bir bela geliyor
Bas gaza bas gaza
Bas gaza aşkım bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
Yollar senin hiç durma
Hadi uçur beni burda..
Bir fıstık görsem frene basarım
Çaktırmadan güzelmi bakarım
Üff güzelmişsin be cicim
Hadi gel beraber iki tur atalım
Gel beraber yollara dalalım
Kıvrak deli dolu bi cd takalım
Boxlar kaliteli baslar bom
Vay anam ben
Vay anam gözlerin toz pembe
Direksiyonu eksozun sesi kulakları deliyor
Bas gaza aşkım bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
Yollar senin hiç durma
Hadi uçur beni burda
Banane banane şimdi durcam
Banane banane şimdi öpcem
Nerelere geldik diye sorma
Sende istiyorsun açık konuş susma
Banane banane şimdi durcam
Banane banane şimdi öpcem
Benimle oynama hadi gel kaçma
Hadi açık konuş susma
Vay anam bak geldik yola
Vay anam aşık oldum ben sana
Hadi beni birazda getir gaza
Bas gaza askım bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
Yollar senin hiç durma
Hadi uçur beni burda.
Vay anam arkamda polis var
Umarım kızın yanında havamı bozmaz
İnşallah şimdi beni durdurmaz
Polis
2400 sağa çek çabuk
Bana mı çatar bu trafik cezası
Benim hatam değil kimin hatası
Sözün gelişi çok güzel dinlemeyi sever bak
Hey anam hey babam hep hayallere bak
Nolursun polis abi
Beni bi kerecik affet
Bir şans versen, yaylan desen
Polis - İsmail konuşması
Ehliyet ruhsat lütfen
Buyur abi
Evraklar tamam
Alkolde yok tutmayım seni
Bas gaza aşkım bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
Yollar senin hic durma
Hadi uçur beni burda.
avrupamı ? anadolumu ? gerçekten iyi değislsn :D
asikome :D geberiyorum yorgunlukdan, bu memet gönül koyuyor :Deli::D:D 11 den sonra ibo alıcak bizi geliyoruz
ama memet araba çıksın seni öle bi kanırtıcamki konulu video yapmazsam sana
Muharrem besiktastan gideceksen beni de al, gaz atarız :D
Puntoyla yetisemiyorum hıyarlara :)
8 kişi coilover lı leon la gelicez
ahmet3425
05-04-2010, 20:01
asikome :D geberiyorum yorgunlukdan, bu memet gönül koyuyor :Deli::D:D 11 den sonra ibo alıcak bizi geliyoruz
ama memet araba çıksın seni öle bi kanırtıcamki konulu video yapmazsam sana
ahahahha memo killer:D:D
Jam da Joker
05-04-2010, 20:02
Aslında arabayı alsam 5 kişiye tek Mehmete konulu çekip bu ızdıraba bir sonmu versek ama bunun durulucağı yok gibi
ahuahauhau erel iyi aykılamışsın:hehe:
muştu da gelsin diyenler el kaldırsın ahuahua
Aslında arabayı alsam 5 kişiye tek Mehmete konulu çekip bu ızdıraba bir sonmu versek ama bunun durulucağı yok gibi
Duracaksa şuna uzun metrajlı HARD CORE yap kanka bitsin bu işkence artık :D
daha bu konuya girmeyecem bu gece :hehe:
onursumer
05-04-2010, 20:03
videoları şimdi izleidm işteyim mehmet naptın sen :D
ahmet3425
05-04-2010, 20:04
5 kisiye tek gecersen emin ol bu ızdıraba son vermis olursun:D:D
daha bu konuya girmeyecem bu gece :hehe:
muştu gel la sensiz olmaz..
_muhaRRem
05-04-2010, 20:05
Muharrem besiktastan gideceksen beni de al, gaz atarız :D
Puntoyla yetisemiyorum hıyarlara :)
bugün benim yıldız yok abi direk iboo nun yanına gidicem bende ,halı saha maçında destek vercem :D
dün akşam ki kadro aynen gelsin bence voltran bozulmasın :D
benim işi hallet ama unutma banladılar beni yuciz den :D
çok geç hacıı o saatler geri gelmemiz yine nerden baksan 2 yi bulur hadş memet gel şimdi hemen çıkayım e6 ya :D
_muhaRRem
05-04-2010, 20:06
mantıklı aslında :)
Alicanrs
05-04-2010, 20:06
avrupa yakasımı olcak org.. banada pm atsın biri :D:D nerde ne zmn buluşuluo :D
bugün benim yıldız yok abi direk iboo nun yanına gidicem bende ,halı saha maçında destek vercem :D
Ok kardesim ;)
çok geç hacıı o saatler geri gelmemiz yine nerden baksan 2 yi bulur hadş memet gel şimdi hemen çıkayım e6 ya :D
Ahahaha sen simdi 2 saat uyu, 11de kalk :D
yavuz sana verim arabayı sen git ;)
ama arabaya bişi olursa nikahınızı kıyar alırım puntoyu :hehe:
evett beyler napıoruz nerde bulusuyoruz, ortak bı noktabulup adını koyalım artık...
_muhaRRem
05-04-2010, 20:10
bi değişiklik yapalım bebeği trafiğe kapatıp rolling yapalım sahilde :D
cengiz basınç açsana bu akşam şu memeti bi yarıver kabak çiçeği gibide bizide kurtar :D
bi değişiklik yapalım bebeği trafiğe kapatıp rolling yapalım sahilde :D
kanka mehmet lucanın önünde burnout yapıo az önce kouştuk:D
ıboo bugun basıncı acalım bızde kank dun hortum sorunu vardı
cengiz basınç açsana bu akşam şu memeti bi yarıver kabak çiçeği gibide bizide kurtar :D
bugun o şahsın pis ko lo ji siiii bozulacakkkk okadarrr :D:D
ıboo bugun basıncı acalım bızde kank dun hortum sorunu vardı
kanka akslarla bobinleri bekliyorum bu ayın 32 sinde hazır ikiside ondan sonra 2.4 basarız:D
impreza_can
05-04-2010, 20:13
evett beyler napıoruz nerde bulusuyoruz, ortak bı noktabulup adını koyalım artık...
Ceco bizim buralarda bir yerde buluşulsun hem basın ekspres e yakın hem mahmutbey gişelere güneşli Mc nasıl olur hatta?
Stock gc8 e ihtiyacınız varsa benide arayın_?
:icon_tup:
Ceco bizim buralarda bir yerde buluşulsun hem basın ekspres e yakın hem mahmutbey gişelere güneşli Mc nasıl olur hatta?
Stock gc8 e ihtiyacınız varsa benide arayın_?
:icon_tup:
olabılır abı bakalım ıbo abı gelıcek zaten yektanın cooper ıle cok merak edıyorum sonucu gercekten ıyı yuruyor cooper;) hareket olursa yerı ve tarıhı ozelden bıldırelım lutfen, polisler war:D:D
onur abı meslek neydi : devlet memuru POLİS :D:D:D
kickboxer
05-04-2010, 20:18
bendemı gelsem:D
Ludacris
05-04-2010, 20:19
bursaya gel :cool: sana unutamııcan şeyler yaşattırayım:hehe:
Hatta beraber gitsek :D bu akşam baba evde kalsın abi kardeş gidelim :D
ahmet3425
05-04-2010, 20:20
olabılır abı bakalım ıbo abı gelıcek zaten yektanın cooper ıle cok merak edıyorum sonucu gercekten ıyı yuruyor cooper;) hareket olursa yerı ve tarıhı ozelden bıldırelım lutfen, polisler war:D:D
ibo gelsin yaw en son dbs yi 6-7 boy gecmisti bi rovans yapalım bakalım ne olacak:D
(bu arada ibo dediğimiz arkadas mehmetin typerin eski sahibi:D)
bursaya gel :cool: sana unutamııcan şeyler yaşattırayım:hehe:
çoçuk bursa dedıgın memleket bana 3 5 saat gelırım oraya, egeer yasadıgım tek anı unutursamm kafanı scooptan içeir sokarım bak :D:D:D
kickboxer
05-04-2010, 20:21
mustafayı kandırrısam gelıcem:D:D haberlesırz koray abı
Ludacris
05-04-2010, 20:21
bu cocuğu aranıza almayın :D
impreza_can
05-04-2010, 20:22
Seninle yürüyen cooper ise bence vrc 2 boy civarı önde olur gerçi mini lerin nasıl yürüdüğünü ve ağırlıklarını bilmiyorum ama sizin videolara göre burdan öyl görünüyo hadi bahis açalım :D
kickboxer
05-04-2010, 20:23
bu cocuğu aranıza almayın :D
sanane pırt tunıng pıs bmw cı konuyu mahvetme
şiştt len ludacriss bugun de gecılırsem benım aracla ılgılı ne warsa torbaya koy gonder:D:D:D
acık adresımı bılıyosun;)
Seninle yürüyen cooper ise bence vrc 2 boy civarı önde olur gerçi mini lerin nasıl yürüdüğünü ve ağırlıklarını bilmiyorum ama sizin videolara göre burdan öyl görünüyo hadi bahis açalım :D
mını benle yuruse ıbo abıye dene demem kı adam gecıyo benı :D
Ludacris
05-04-2010, 20:24
çoçuk bursa dedıgın memleket bana 3 5 saat gelırım oraya, egeer yasadıgım tek anı unutursamm kafanı scooptan içeir sokarım bak :D:D:D
bak canım hayatım, referans veririm bertan-efe-apo-serdar sor onlara :D
Sen hiç çıplak subaru kullndınmı ?
impreza_can
05-04-2010, 20:24
Adaş gelirsen haberim olsun biraz tork ve beygir borç istiycem senden bu gecelik :D
Ok kardeşim evdeyim ben :)
aynen abi ;)
İnşallah kardeşim :)
kickboxer
05-04-2010, 20:25
Adaş gelirsen haberim olsun biraz tork ve beygir borç istiycem senden bu gecelik :D
ayıp edıyosun kopegın olsun:D:D:D
Ludacris
05-04-2010, 20:26
sanane pırt tunıng pıs bmw cı konuyu mahvetme
ne bemevi si :D alfa aldım bu akşam Alfacıyım artık :D
impreza_can
05-04-2010, 20:26
mını benle yuruse ıbo abıye dene demem kı adam gecıyo benı :D
biliyorum mininin geçtiğini,,,bu şekilde yürüyorsanız derken seni bu şekil geçiyosa yani siz bu şekil gidiyosanız demek istedim cnm--!
bak canım hayatım, referans veririm bertan-efe-apo-serdar sor onlara :D
Sen hiç çıplak subaru kullndınmı ?
waaww garıp garıp fantazılerrr :D:D beyler benım bu aksam ısım cıktı acılen bursaya gıtmem lazım :D:D:D
biliyorum mininin geçtiğini,,,bu şekilde yürüyorsanız derken seni bu şekil geçiyosa yani siz bu şekil gidiyosanız demek istedim cnm--!
aynen abı bakalım;)
impreza_can
05-04-2010, 20:28
Ludacris cnm keşke sende burda olsaydın özlettin kendini be dostum...!
kickboxer
05-04-2010, 20:29
ne bemevi si :D alfa aldım bu akşam Alfacıyım artık :D
babamın msn adresını verıyorum :D:D ama onda 145 boxer var olurmukı:D
Ludacris
05-04-2010, 20:29
waaww garıp garıp fantazılerrr :D:D beyler benım bu aksam ısım cıktı acılen bursaya gıtmem lazım :D:D:D
Gelll canımmm gelll kamm HİİIIııııRRR:icon_wack
o zaman italyan yap otomobil bölümünü ;)
iyide Alman japon kalıcı;) diyerlerini yazarsam uzun olur.:icon_tup:
yeni web sitesi www.nobrain.dk
impreza_can
05-04-2010, 20:33
Ceco hep bole pc de mi konuşacaz ben çıkıyom otoparka impo yu çıkartim silim süpirim bari_?
nerdesin gel semte doğru_?
ahahahhahahahahah ula ıbo
noldu lan alptuş hoşunamı gitti göki:D
Ludacris
05-04-2010, 20:34
Ludacris cnm keşke sende burda olsaydın özlettin kendini be dostum...!
Onurbey ist. sıkıcı gelmesine rağmen sizler sayesinde ist. sevdim :) Özledim :o
en geç 3 hafta sonra beraberiz planlarıma göre..
babamın msn adresını verıyorum :D:D ama onda 145 boxer var olurmukı:D
Yürücezmi napıcaz :D ben babalara gelemem :D
impreza_can
05-04-2010, 20:36
[QUOTE=Ludacris;1307722]Onurbey ist. sıkıcı gelmesine rağmen sizler sayesinde ist. sevdim :) Özledim :o
en geç 3 hafta sonra beraberiz planlarıma göre..
Ok telim her daim açık gel takılalım :D
ibo çok para istedin be oynamak için, yok maske yok balon göbek falan filan, ibne oldugunu saklama artık, sizin içinde açılım geliyor :hehe:
ibo çok para istedin be oynamak için, yok maske yok balon göbek falan filan, ibne oldugunu saklama artık, sizin içinde açılım geliyor :hehe:
kanka ben duayen deilim parmak yerine köy tulumbası gibi bişi var dikkat et:hahaha:
yeni web sitesi www.nobrain.dk
hacı bu sıtede vırüsmu war nerden tıkladım a.q ? adamlar cıkıp duruyo ıkıde bı :)
hacı bu sıtede vırüsmu war nerden tıkladım a.q ? adamlar cıkıp duruyo ıkıde bı :)
ceco sadet zinciri virüs yok :D
ahauhuahauhauah
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
ahauhuahauhauah
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ben her B%K a zıplıyım zaten a.q :D:D:D
ceco Allah senden razı olsun. yemin ediyorum kahkahalar atıyorum ahuahaha evdekiler kafayımı yedin diyorlar ahgahauah
Allah sana bu gece herkesi geçmeyi nasip etsin...
ahhuahuahau offf ya ne gülüyorum ya
ben her B%K a zıplıyım zaten a.q :D:D:D
mahalle tren yapıyo :D
ceco yıktın bizi karnıma ağrılar girdi :D
Alicanrs
05-04-2010, 20:45
:D:D:D:D:D bende tıkladım sayfa dolaşıo masaüstünde :D:D tamam die die kapandı :D
dalağım şişti gülmekten :hehe: kriz tuttu galiba :hehe:
gülmekten ağladım iboo allah cezanı vermesin. ahahahahahahaha
Bu kadar gaz yeter Ben gazlamiycam iyi geceler
Alicanrs
05-04-2010, 20:58
yav saat 10 oldu :D b.evlerdeyim bende nerde buluşulcak filan biri tam sölesin gokinin dediğinden bi s.. anlamdım :D
Allah seni kahretmesin noluyo neye gülüyo dedim millet kapamaya çalışıyom kapanmıyo :D
Bu kadar gaz yeter Ben gazlamiycam iyi geceler
Allah dualarımız kabul etti :D
Çıkılacakmı nedir durum şimdi ona göre araba ayarlıyorum secret spec ? :D
çıkılcak kanka maytap geçiyor :D
göki ve ibo allah sızdende razı olsunnn :D:D:D bende dayılar arka arkaya gecınce baya guldum yaw:D len ıbo uyandırsana onceden sıkıntılı video dıye:D:D:D
çıkılcak kanka maytap geçiyor :D
Kanko detay verin ozaman Pm'den gelicekmisiniz siz ? :D bide 300 üstü araba varmı :D boşa sıkmayalım :hehe: EKE gelse mesela :p
ya yemin ediyorum pc nin başında uyuyakalmışım :)
konuyuda bilmeden daldım ibo Allah seni kahretmeye nerdeyse hanıma yakalanıyodum kapanmıyoda sayda akü :hehe:
varmı sıkma kardeşim söyleyin :D
iritbat memet arkadaşlar abiler
ya yemin ediyorum pc nin başında uyuyakalmışım :)
konuyuda bilmeden daldım ibo Allah seni kahretmeye nerdeyse hanıma yakalanıyodum kapanmıyoda sayda akü :hehe:
aynen yaww dayıla bı o tarafa bı butarafa gıdıyolar, kapatma yerını denk getırdım tam, bu kezde gerı sayıma basladı heh dedım dayılar saplıcak sımdı bırbırne:D:D:D:D:D
varmı sıkma kardeşim söyleyin :D
abi sen gitsene bu akşam tam senin istediğin gibi booooll eğlence bool makara no kapris no kıvırma :hehe:
ne güldüm ya cengiz kırdın geçirdin resmen, gözümden yaş geldi
abi sen gitsene bu akşam tam senin istediğin gibi booooll eğlence bool makara no kapris no kıvırma :hehe:
ülen kıvırma ney onu anlamadım küssemmi onuda anlamadım :D
ülen kıvırma ney onu anlamadım küssemmi onuda anlamadım :D
:hehe: hani abi RRRR yok diyorum iş ciddiye binince kıvırma yok hauhauhau
adam stock tayyarla dener senle o derece :icon_tup:
güzel eğlenirsin küseceksek oynaşmayalım :D
cem abii gel ya oynaşcak adam çok oluyo:D
cem abii gel ya oynaşcak adam çok oluyo:D
olum siz azmışsınızzzz :D :D
sen nıye yoksun sahnede bu aksam :)
olum siz azmışsınızzzz :D :D
terbiyesizzz :hahaha:
sen nıye yoksun sahnede bu aksam :)
izin alamadım hauhauhaua
kanka 3 gecedir yatış saatim ortalama 03,30 kalkış saatim 7 yaşlandık artık yaş 30 romatizmalarım azıyo geceleri :hehe:
aRkadaslar bu iş harbı bokasardı ama hee saat 11 oluyo abı kımseden ses seda yok, harekettt warmidurrr yokmidurrr :D
izin alamadım hauhauhaua
kanka 3 gecedir yatış saatim ortalama 03,30 kalkış saatim 7 yaşlandık artık yaş 30 romatizmalarım azıyo geceleri :hehe:
o döt göbektendir muştu :D AZ yii biraz :D
izin alamadım hauhauhaua
ıstanbulda bu aralar geceler hızlı senden gectı galıba ayak uyduramıyomusun :D
abi ne gazsiniz ya yuh :)
bende mercedes yok, olsa da cikmazdim zaten, aksamlari evimde oturmayi ozlemisim valla :D
olum yalan söylüycem EVE haber verin ona göre :D
VeNoM_35
05-04-2010, 21:24
istanbul bukadar üstüste denemeyi görmemiştir herhalde:D
aRkadaslar bu iş harbı bokasardı ama hee saat 11 oluyo abı kımseden ses seda yok, harekettt warmidurrr yokmidurrr :D
kanka saat 11 de karşıdaki adamların maçı bitiyo onların gelmesi 11,45 :D
o döt göbektendir muştu :D AZ yii biraz :D
aynen abii tandıra ne zaman gidiyoruz :D
ıstanbulda bu aralar geceler hızlı senden gectı galıba ayak uyduramıyomusun :D
valla 2 gün müsade etseler tozunu attıracamda üst üste olmuyor yaw :D
bırde hafta sonu var allah senın ısın ıs sen sımdıden bır yalan bul artık arkadas askere gıdıyo de ne bılıyım aksam part tıme ıs buldum de :P
Alicanrs
05-04-2010, 21:29
göki benide pas geç :D yarın sınaw var :D üşendim şimdi gelmeye :D
Bende çıkıyorum rolüşmek üzere :D
Eray Yümsel
05-04-2010, 21:45
bütün arabalara maşallah yektaya attığı başarılı makaslardan dolayı ayryetten maşallah.
Ludacris
05-04-2010, 21:58
ula cengiz hani çatapata yapıyodunuz ille videomu koyayım yine :D
İbooo olum virüslü link vermekten banlatıcam seni :D
Ben cıkmıyorum valla tostumu da yaptım, germanstyle sayfamı günceller mutlu olurum :D
impreza_can
05-04-2010, 22:05
Anlaşıldı bugün atraksiyon yok,,,
Neyse yatış spec herkese hayırlı geceler.Bende kaçtım.
Tüm araçlara kocaman MAŞ gerçekten çok güzel denemelr olmuş cooper typer videosu süper gerçkten.. KAZASIZ BELASIZ..
Sıkıldım evde ben de cıkıyorum, e5 üstü katılmak isteyen arasın beni :)
edo typer
05-04-2010, 23:37
masallah butun araclara kazasız belasız.. mehzente hyrlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın
ahhh memediimmm bu gece ızdırabın olacaktım da aramamışsın :) :)
baymustang
05-04-2010, 23:49
vaybe hala konu canlı :)
VeNoM_35
05-04-2010, 23:49
vaybe hala konu canlı :)
daha gider gibi, 2-3 akşamda bir video gelir en kötü:D
baymustang
05-04-2010, 23:55
daha gider gibi, 2-3 akşamda bir video gelir en kötü:D
alışkanlık yaptı yakında herkes bulucak ısıracak birilerini doğru otobana rolling yapmaya :)
comboma arıcam yakında :)
Mehmete özel sabit konu yapsın modlar o konudan o konuya atlıyoruz bak mehmet yine yok forumda kesin gazlıyodur :)
Mehmete özel sabit konu yapsın modlar o konudan o konuya atlıyoruz bak mehmet yine yok forumda kesin gazlıyodur :)
seni aramadi mi bu gece icin :hahaha:
mehmet japon bayrağını asmış merter köprü altında ağlıyomuş şu anda hahahahahhah :D
mami abime saygılar selamlar öpüyorum ellerinden :D
seni aramadi mi bu gece icin :hahaha:
mehmet rehin alır diye muayene yaptırıp meni kaldırmıyorum oda umudu kesti benden aramıyo :D Ama dur şu son susturucuyu takıp bi saplıcam ona hızını kescem :D:D:D
VeNoM_35
06-04-2010, 00:11
mehmet japon bayrağını asmış merter köprü altında ağlıyomuş şu anda hahahahahhah :D
asuhauhdaudhauhd yoksa?:D
edo typer
06-04-2010, 00:25
vay be desene bı yıldız daha kaydı:D:D
videolar az sonra mehzentin kızlığı bozuldu bu gece :D
videolar az sonra mehzentin kızlığı bozuldu bu gece :D
nihayet! :D :hahaha:
Low-Rider
06-04-2010, 00:36
auhuah haftaya kprou bilimum parçayı takar döner sahalara:D
nihayet! :D :hahaha:
İlk mamiye vermiş ama galiba ben görmedim :D sonra biz toplu yaptık :D
mehmeeett yak o arabayı seen :D
edo typer
06-04-2010, 00:44
ahaha gazozuna hap mı caktınız cocugun:D daha taze ugrasılır mı sızle:D sacları doktunuz bu araba dalgasına:hahaha:
Sonunda beni gecebilcek birini buldum artik gonul rahatligi ile kpromu alip malzemelerimi alip koyabilirimm ama siz asil onalari taktiktann sonra gorun Mami abiye saygilar :)
ajhahahhah yine polis yine polis yarin devam ederiz :D
ahaha gazozuna hap mı caktınız cocugun:D daha taze ugrasılır mı sızle:D sacları doktunuz bu araba dalgasına:hahaha:
napıyın nette ilan açmış biri bana saplasın yeter diye :D şaka bir yanada ben böle gazman görmedim :D
http://site.mynet.com/canerark/mynet_resimlerim/gazman1.jpg
kumda oyna sen anca mehmeeettt hahahahahahahahaha
http://img20.imageshack.us/img20/9015/mmth.jpg
Guhahshdh cem abide agzima agzima patlatiyodu :)
Low-Rider
06-04-2010, 00:56
zxcughouahguahgpzşckbnşkzjhgahuahauhauhzouh
agıadhgauıhgauhga:hahaha::hahaha:
Guhahshdh cem abide agzima agzima patlatiyodu :)
KANKAM tekrar tekrar MAŞALLAH çabuk çözmüşsün arabanı kazasız belasız :)
Video yokmu :D
www.youporn.com :D
zhauhouauohcouhacuhaz<hohhhahzxhcahhushuaa a:hahaha:
www.youporn.com :Dhahazhauah abi bi rahat bırakın adam daha yeni keyfini sefasını sürsün altan alttan giydiriyosunuz yahu:D:D:D
devil_berk22
06-04-2010, 01:00
ahahaha ne tarz videolar var drag roll hard drag falan :D:D
hırs yapsın bırakın yakında herkesi deler nasılsa :D
hauahaauhaauah
mehmet sana kırmızı çok yakışıyoorr hahauahaauh hemde şeytan kırmızı dimi mami abi hahhahahahhaha :D :D:D
imzan ve avatarında çok iyi olmuş he yakışmış açmış seni :hahaha:
Yazmıyo kesin malzeme sipariş ediyo aloooooooooo :D:D
hahahahahaha mehmet asıl yazacağımı yazmıyorum heeee akıllı ol ona göre :D :D :D
mehmet o bu değilde sana fena saplamışlar :D
Bence şuan rollinglere veda hutbesi hazırlıyor:D
mami_makinen
06-04-2010, 01:08
hauahuahauhauahauhaauuauhahuauhahauzuauaua:hahaha: :hahaha::hahaha:
ANAAA sahiden gitti galiba mehzent :D
mehmet küseceksek oynaşmayalım :D nereye çıkıp gidiyosun :D:D
yalan yere bütün gün benle dalga geçmişsin geçtim diye noldu küstün mü şimdi hahahhaha :D
nöbetçi eczane numarası veriyim mi kanka çok kanama varmı hahahhahahaha
mehmet küseceksek oynaşmayalım :D nereye çıkıp gidiyosun :D:D
yalan yere bütün gün benle dalga geçmişsin geçtim diye noldu küstün mü şimdi hahahhaha :D
nöbetçi eczane numarası veriyim mi kanka çok kanama varmı hahahhahahaha
AYYY çok ayıp ya drank diye sölenirmi böle :D
tamam yekta 7 24 onlıne artık:D kum muhabbetıde fena olmus:D memo sıkıntı yok olucak boyle seyler hacı be;)
mami_makinen
06-04-2010, 01:16
tamam yekta 7 24 onlıne artık:D kum muhabbetıde fena olmus:D memo sıkıntı yok olucak boyle seyler hacı be;)
rolıng drag yapıpta gecılmıyen varmı sankı herkes bırgun gecılır ama memet bana kızdı ıkı kısı denemedım dıye canı sagolsun 1.6 araba zaten ıkı kısıyle olmuyo
onursumer
06-04-2010, 01:17
ahaha fotoğraf fenaa :D
bence bu bi başlangıç asıl bundan sonrası tehlikeli parça listesi hazırdır bence :D
okadar söyledım ama memo sana mamıden uzak dur dıye :D:D
hatta konunun bas sayfalarında ımalı uyarılarım war yapma memo etme memo yok dınletemedık adama:D
ya onu bunu bırakın da mehmete noooldu :D
ulan amma dolmu$sun bee :hahaha: :D
mami_makinen
06-04-2010, 01:18
hauhauahuahuahuahu:hahaha::hahaha:
ahaha fotoğraf fenaa :D
bence bu bi başlangıç asıl bundan sonrası tehlikeli parça listesi hazırdır bence :D
nereye hazır ya o keko kpro yu mp3 player zannediyo hala :hahaha:
onursumer
06-04-2010, 01:19
yekta ilk videoların acısını çıkarıyor :D
http://image.automotive.com/f/tech/powerpages/8954860+pheader/0708_impp_06z+2006_acura_rsx_type_s+hondata_k_pro_ ecu.jpg
http://myimages.uk-plc.net/c314612/23022009065.jpg
http://www.shopresponse.com/mugen_head_gasket.jpg
mami_makinen
06-04-2010, 01:20
nereye hazır ya o keko kpro yu mp3 player zannediyo hala :hahaha:
yekta gulmekten agrılar gırdı beeeeeeeeeee yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:hahaha:
ulan amma dolmu$sun bee :hahaha: :D
biz bütün gün adamın arabasıyla uğraşıyoruz kaç gündür gözümüze uyku girmiyo o gelmiş arkamızdan forumda neler neler diyo dolarım lan tabi hahahha :D bide aslı olsa neyse geçtim geçtim diye dolanıyo ortalıkta :D
o bu değilde mehmet sana noooldu :D kırmızı açtı ama kanka seni hee :D
tavan hariç beyaz mı kaplatsak bro senin arabayı :D :D
MAlzemeler mevcut elimde mehzent :D
rolıng drag yapıpta gecılmıyen varmı sankı herkes bırgun gecılır ama memet bana kızdı ıkı kısı denemedım dıye canı sagolsun 1.6 araba zaten ıkı kısıyle olmuyo
Abi nie kiziyim teke tek denedik birde ikiye iki deniyip gorucektij sadece hepsi bu sikinti yok abi merak etme ellerine ayagina saglik araban ciddi yuruyor sen su an beni gectin abi Ben malzemeleri takiyim tekrar deneriz bende yaramismi die gormus olurum :D
Yektaaa baskasininki ilee gerdegee girme olun ewet beni gecti "ler" gecemedin yani :D
obu değilde ben yektaya pis gecirdim :)
yektaaa bu dünyada işin işte dıyer tarafta napıcaksın bakalım, keyfın yerınde dımı len :D:D
http://image.automotive.com/f/tech/powerpages/8954860+pheader/0708_impp_06z+2006_acura_rsx_type_s+hondata_k_pro_ ecu.jpg
http://myimages.uk-plc.net/c314612/23022009065.jpg
http://www.shopresponse.com/mugen_head_gasket.jpg
abi boşver bunları mehmete 512 lik ram yeter de artar anlamaz zaten bu saf hahahha :D
mami_makinen
06-04-2010, 01:23
Abi nie kiziyim teke tek denedik birde ikiye iki deniyip gorucektij sadece hepsi bu sikinti yok abi merak etme ellerine ayagina saglik araban ciddi yuruyor sen su an beni gectin abi Ben malzemeleri takiyim tekrar deneriz bende yaramismi die gormus olurum :D
Yektaaa baskasininki ilee gerdegee girme olun ewet beni gecti "ler" gecemedin yani :D
denerız kardesım ne zaman ıstersen sıkıntı bendede olmaazz ama teke tek denerım :D
ya konu gıttıkce acılıyor hee, genel sohbette bukadar yürümez msjlar yaw:D
konu baslıgını sılsekte yekta ve memo mu yapsak:D
denerız kardesım ne zaman ıstersen sıkıntı bendede olmaazz ama teke tek denerım :D
mmamim delikanlı adamsın olum öptüm kelinden :D
ben bişi yazmıyorum bro daha :D
onu bunu bırakta seni fena yarmışlar araya alıp grup yapmışlar hhaha :D
yektaaa bu dünyada işin işte dıyer tarafta napıcaksın bakalım, keyfın yerınde dımı len :D:D
müstehak buna ceco :D
yekta ilk videoların acısını çıkarıyor :Dhemde nasıl:D
Yekta gel olum deniyelim hemen cikartiyim arabayı gel gec hadi :D
İphoneden giriyorum o avatrimi imzamı değiştir fena saplarimmm
hemde nasıl:D
benim videolarla bi alıp veremediğim yok yanlış anlaşılmasın bahane filan da bulacak halim yok :D geçemedim ama o da geçemedi :D
ama geçmiş gibi lanse edip bütün gün dalgaya sarmasının öcünü alıyorum :D daha
yazacaklarım var da neyseeeee.... :D
uykum vardı uyku muyku kalmadı hee mami abim seviyorum seni gece gece iyi güldüm ya :D