Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehzent-Ceco-Yekta-YigitY-Yiit
Type-R & Subaru Gc8
Part I-II-III
http://www.youtube.com/watch?v=dr7fGRrWaa4
http://www.youtube.com/watch?v=DUcORxq-0Lg
http://www.youtube.com/watch?v=LbFR35UAX68
Type-R & CooperS
http://www.youtube.com/watch?v=-4fmIVn8gz4
http://www.youtube.com/watch?v=fX8eEdtopso Ters Açı
Type-R & C2 Vts 39. Saniye ye DİKKAT!!!!! :hehe:
http://www.youtube.com/watch?v=-WgdrRnwGAU
Type-R & CooperS CamCar Type-R
http://www.youtube.com/watch?v=SEhZnMZbw9U
Süper bi geceydi gece 12 den sonra gelen ceco ya teşekkürler yeniden.Yanına muştuyu almakla büyük hata yaptın kanks ahauahuah
yektada bi sıkıntı vardı pas tutmuş biraz :D ve ve ve super 1600 sahnede :D
initial-D
05-04-2010, 02:00
YiğitY nin roll yapmadığı bi gece varmı?:D
seyretmeye başlayalım bakalım
Ludacris
05-04-2010, 02:00
ceco denk getirmiim seni paşa ağır olacak sana 2. gelişim :)
Feci güldük yine özgünün keklemesi dışında
Naşallah bütün araçlara kazasız belasız.
Yekta ne oldu len arabada sorun var sanırım
Jam da Joker
05-04-2010, 02:05
Mehmetin ağzı kulaklarına varıyordu birinin artık bu işe dur demesi gerek :D
Üzmüyorum biraz daha hevesini alsın :hehe:
Yekta ile attığımız bir makas var Mehmetlerle denerken Göki bırak kanka bırak diyor orda zaten iğne deliğinden geçiyoruz :)
Tüm brolarıma maşallah birlikte çıkıp denediğimiz her gece eğlenceli geçiyor ne kavga ne gürültü..
Allah muhabbetimizi bozmasın inşallah..
initial-D
05-04-2010, 02:08
güzel deneme olmuş
maşallah araçlara
Buğra A.
05-04-2010, 02:09
Ne geceymiş be :)
Yekta ile attığımız bir makas var Mehmetlerle denerken Göki bırak kanka bırak diyor orda zaten iğne deliğinden geçiyoruz :)Tüm brolarıma maşallah birlikte çıkıp denediğimiz her gece eğlenceli geçiyor ne kavga ne gürültü..
Onuda ekledim kanka, orda bırak dıyorum ama kasap bırakmıyor :hehe:
Masallah masallah :)
Cok güzel bi aksamdı.
Jetta falan almıcam ben bu gidisle :D
Jam da Joker
05-04-2010, 02:17
Masallah masallah :)
Cok güzel bi aksamdı.
Jetta falan almıcam ben bu gidisle :D
C2 VTS var Civic Type-R var 306 GTi var 106 GTi var Astra GSi var 207 GT var Cooper S var Scirocco var Cupra var E30 Turbo var bu gruba bitane E36 M3 çok zevkli olur :D
Bulut Y.
05-04-2010, 02:23
c2yle sıkan typeRda neler var ?
Bulut Y.
05-04-2010, 02:26
yalan1600 noldu la :D
etmeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D
c2yle sıkan typeRda neler var ?
SuperChips
Green Filtre
Vefalı Vanalı Egsoz (Yed Kafa)
filtre,egsoz,headers-düz boru
C2 VTS var Civic Type-R var 306 GTi var 106 GTi var Astra GSi var 207 GT var Cooper S var Scirocco var Cupra var E30 Turbo var bu gruba bitane E36 M3 çok zevkli olur :D
Bugun 200+ km yapmısım, aksam 6dan gece 2ye.
M3 alsak tüp takmak lazım :D
Jam da Joker
05-04-2010, 02:29
Bugun 200+ km yapmısım, aksam 6dan gece 2ye.
M3 alsak tüp takmak lazım :D
Tamam S2000 de kabul Muharremde sattı hem o daha az yakar :D
Ona da para lazım :D
30 lira denklestiremedik daha :)
Ludacris
05-04-2010, 02:36
Ona da para lazım :D
30 lira denklestiremedik daha :)
m3 satılır ( toplu msn :) )
mahzent daha dun type R arıodu o konudan snr alt tarafı bır kez yemek yedım rollınglere cıkmaya baslamıs maşallah dıyorum .arabaların hepsı ayrı guzel kazasız belasız...
Maşallah Mehmet vites atışına gurban :D
Yekta sen insan değilsin C yi al sen :D:p
Yiğit Ş.
05-04-2010, 03:48
özledim ulan. roll e çıkmasam bile evden çıkıp 5dk da olsa mc e gelip muhabbet etmeyi özledim.
maşallah beyler :)
sabahlar olmsın geceler haraketlenmıs maşallahh :D
ya lanet ossun biri şu mehmeti geçsin arkadaş biraz hevesi kırılsın adamın :D
vallaha aile saadetimle oynuyo adam kaç gecedir 3 lere 4 lere kadar rolling yap sabah 7 de kalk :(
memet hangi hocada okutup üflettiysen arabayı banada söyle kanka :D
maşallahı var arabaların. mehzent gerçekten megane çok vakit kaybetmiş bencede:)
DoDo_hamann
05-04-2010, 08:07
Maşallahh çok güzel denemeler olmuş :)
Yekta egt ne durumda gazlarken?
ceco denk getirmiim seni paşa ağır olacak sana 2. gelişim :)
kanka sadece zamanlaman cok kotuydu be:S :icon_tup:
Yekta ile attığımız bir makas var Mehmetlerle denerken Göki bırak kanka bırak diyor orda zaten iğne deliğinden geçiyoruz :)
Tüm brolarıma maşallah birlikte çıkıp denediğimiz her gece eğlenceli geçiyor ne kavga ne gürültü..
:icon_tup::icon_tup: Aynen kardeşim amaç muhabbet olunca boyle zevklı oluyor sıdık yarışı yaptırmanın anlamı yok cunku amç sadece arabaları gormek :)
Bu arada yekta da cok umıtlenıyordu 3 boy dıyordu ayık ol her an senıde çarpabılırım rolınglerde :D
şimdi diyormusumki dostluk baska Roling başka ahahah :hahaha::hahaha:
typerın yanına ciğerli yazarmsıın :D:D
ya lanet ossun biri şu mehmeti geçsin arkadaş biraz hevesi kırılsın adamın :D
vallaha aile saadetimle oynuyo adam kaç gecedir 3 lere 4 lere kadar rolling yap sabah 7 de kalk :(
memet hangi hocada okutup üflettiysen arabayı banada söyle kanka :D
aahahaha Durmak Yok Yola Devam ;) Sadece Bismillah diyip biniyorum baska bişey yok :)
maşallahı var arabaların. mehzent gerçekten megane çok vakit kaybetmiş bencede:)
valla bu kadar zevk alıcağımı bılsem cokktaaan olmustuda kısmet dıyelım ne dıyelım :D
Bu arada Yektadan bı ahhhhh diye ses gelıyor vıdeo sonunda duydunuzmu ıste o benım yektaya verdığım acının etkısı ahahahah :D:D
Tekrardan Ceco ya cok tesekkurler kırmadı bızı cıktı geldı o saatte denedık tekrar denıycektık ama polıs olayı bozdu ama Ceconun yanında Mustu bende Gokı vardı bir gun teke tekte denerız kardeşim dun kısmet olmadı kusura bakma tekrardan Tesekkurler ;)
mehzent maaşallah kardesım aracına çok saglıklı cokta guzel gıdıyor allah kaza bela vermesın tekrardan güle güle bin...
yekta aracın sıkıntılı kanka;) bu aracın AC106 ıle denemesını cok merak edıyorum yektayla olan vıdeoyu ızledıkten sonra.
özgunun muhabbet cok guzeldı yaa, ''lan mustafa sen ın olum adamın yanından arac kendıne gelsın yaa, cecoo sen yanına şunu alll, hımm kımı allll olum 100kğ nın altında adam yok ki :D:D:D
bende herkese tesekurederım. polıs gelınce ılk defa sıfırdan kaldırdım aracı :D:D
olum dün yeterince rezil ettiniz yok ben inince ceco 2 boy hızlanmış falan diye uzatmayın :hehe:
ya polis dalgasına cecoyla görüşemedik davşanım teşekkür ederim.bide kusura bakma dönüş için planlar tutmadı yavrim :(
mehzent maaşallah kardesım aracına çok saglıklı cokta guzel gıdıyor allah kaza bela vermesın tekrardan güle güle bin...
yekta aracın sıkıntılı kanka;) bu aracın AC106 ıle denemesını cok merak edıyorum yektayla olan vıdeoyu ızledıkten sonra.
özgunun muhabbet cok guzeldı yaa, ''lan mustafa sen ın olum adamın yanından arac kendıne gelsın yaa, cecoo sen yanına şunu alll, hımm kımı allll olum 100kğ nın altın adam yok ki :D:D:D
bende herkese tesekurederım. polıs gelınce ılk defa sıfırdan kaldırdım aracı :D:D
Allah razı olsun kardeşim valla dediğin gibi birde Ac ile denıyım ben onuda gorelım ondan sonra cekılıp takıyım malzemelerı onunla organıze edelım mami abi ıcımden gecsın bi ahahaah :D
valla ne sneı nede yaktayı gececeğime daır ümitli değildim yalan konusmaya gerek yok..
sıkıntı yok arkadaslar hersey gonlumuzce olsun ınsallah;) kazasız belasız cezasız borcsuz, motor kırmadan herkes yerıne ulasmıs gerısı onemlı deıl,
mustafa ben senı aradım telın kapalıydı ayrıldıktan sonra polıs muhabbetı ıcın
kankam şarjım bitti :( siz sapakta durduğunuzda biz biraz ilerdi durduk punto ile geliyosunuz diye bekledik baktık herkes kaçışıyo :D
1 ay sora arabayi ckardk ondada polis musallat oldu ak neyse tayyarla mcs noldu izleyemiyorm videolari
Maşallah :D Mehmet kardeşim bu ne hal 25 yılın patlamasını yaşıyosun :D
1 ay sora arabayi ckardk ondada polis musallat oldu ak neyse tayyarla mcs noldu izleyemiyorm videolari
ya sen onları bosver C2 ile Typer ne oldu onu soylermmısn seyredemedım ben sığamamışlar aynı kareye zuahahhauahuah :D
şaka lan sevıyorum senı :D
Maşallah :D Mehmet kardeşim bu ne hal 25 yılın patlamasını yaşıyosun :D
Akşam denıyelımmı :D ahahhaha durdurun benı :)
Impreza ile ay sonunda deneriz ancak arabanın motoru yok içinde :D
ya sen onları bosver C2 ile Typer ne oldu onu soylermmısn seyredemedım ben sığamamışlar aynı kareye zuahahhauahuah :D
şaka lan sevıyorum senı :D
yavrim düğünden önce ne yapabiliyorsan yap son zamanların :D
videoları izleyemiyorum suanda izleyebilen varmı acaba
maşallah hepsine...mehmetim hayırlı olsun tekrardan, bi ankara yap yaw görelim ciğer taypar gidişini:)
maşallah hepsine...mehmetim hayırlı olsun tekrardan, bi ankara yap yaw görelim ciğer taypar gidişini:)
Eyvallah kardeşim cok sağol valla yaparız dert değil eğer guzel bır org olursa seve seve gelırım :)
Mehmet arabanın sahibi aradı beyni ne zaman göndericeksiniz diyo ne diyim? Contayı ve throotle bodyi sökelim hepsini bir yollarız dedim :D
Mehmet arabanın sahibi aradı beyni ne zaman göndericeksiniz diyo ne diyim? Contayı ve throotle bodyi sökelim hepsini bir yollarız dedim :D
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
mehmet abi fena vites atıyor :)
mehzent 40 yıllık typer cı gibi :D
o ne biçim vites atma yaw :D
tüm araçlara maşallah
ahauahuahuahauahua :D:D:D:D gizli nosla devam ederız moruk ne olcak olum beyın olan arabada bu devırdemı vıtes atılır yanlız bişey dıcem benı gecen olmadıkı ben nıe beyın takıyım sımdıkı :)
Bi s2000 gectı benı su an oda zannedersem bı kaç hafta musaıt olmucakmış onun ıcın ben bıraz daha beyın takmıyım
Ya sız herşeyı bırakında YEKTA yı nasıl geçtım ama ahahuahuah :hahaha::hahaha:
Harbiden sen yektayı nasıl geçtin? Yekta hevesini al diye basmamıştır lan.
ben yektadan fazlasıyla umutluydum :D hatta yekta ile birlikte bunla dalga geçiyoduk :D
hatta biraz daha soğusun durulsun diye bide cecoyu çağırdım subiyi :D
adam ballı abi :D
Maşallah :D bide videolar açılsa tam süper olcak yaw :D
Harbiden sen yektayı nasıl geçtin? Yekta hevesini al diye basmamıştır lan.
valla basmamk ne kelıme hem gaza hemde metanole delı gıbı basıyordu :D
ya sen yektayı bosver hadı tak su turbonuda denıyelım :D
ben yektadan fazlasıyla umutluydum :D hatta yekta ile birlikte bunla dalga geçiyoduk :D
kanka bu bızım mehmete bı sakamızdı aksam tekrar denıcez, memonun typer ı 25000e alıcaz:D:D
(vf35) koydum caktırma ;) walla benım hiç bişeye gerek yok kanka sen bı nsen yeter:D:D
ya ben sımdı balamı gectım ahahah :D:D
lutfen emeğe saygı :D:D
ya sız herşeyı bırakın abı ben nasıl geçtım ama YEKTA yı :hahaha::hahaha:
B.Battal
05-04-2010, 09:50
Hepsine maşallah.. Herkesin dediği gibi mehmet hızlı başladı fena gidiyor sanırım typer alması
en çok yiğit'e yaradı 7/24 deneyecek adam çıktı :D dün gece bayağı zevkli geçmiş ertesi
gün ezanla kalkacak olmasam katılmak isterdim . tekrardan maşallah araçlara..
kanka bu bızım mehmete bı sakamızdı aksam tekrar denıcez, memonun typer ı 25000e alıcaz:D:D
(vf35) koydum caktırma ;) walla benım hiç bişeye gerek yok kanka sen bı nsen yeter:D:D
ya ayıpsın kardeşim mustuyu ben alıyım gokıyıde sen :D sonra ben sneınkını 15 lıraya alıyım hahaha :D ewet senınle denememız lazım bır kez daha ayıp oldu valla sana :)
ama sız herşeyı bırakın ben YEKTA yı nasıl geçtım ahah :hahaha::hahaha: (not: bundan sonra bu konumda bu cumleyı hep yazacağım :) )
ya ben sımdı balamı gectım ahahah :D:D
lutfen emeğe saygı :D:D
ya sız herşeyı bırakın abı ben nasıl geçtım ama YEKTA yı :hahaha::hahaha:
mehmet tebrik ederim.
cecoda yekta da filtre-egsoz-headers type r icin tavandır yani iki araçta cok iyi gidiyor.
Maşallah.
SekoLive
05-04-2010, 09:52
Mehzente naber desen :D deneyelimmi diyo çok iyi :D
maşalalh tekrardan
mehmet tebrik ederim.
cecoda yekta da filtre-egsoz-headers type r icin tavandır yani iki araçta cok iyi gidiyor.
Maşallah.
Eyvallah abı sağolasın muhabbetı goruyorsun ortada bır ıddıa bır sıdık yarışı yok gel senınlede denıyelım bır akşam zevklı olur :)
Maşallah yaw ne eglenmişsniz
Eyvallah abı sağolasın muhabbetı goruyorsun ortada bır ıddıa bır sıdık yarışı yok gel senınlede denıyelım bır akşam zevklı olur :)
deneriz ben c.tesi arkanızdan cok bastım ama yok yetismek mumkun degil headers olmadan :icon_tup:
olan 169,4 tl lik 95oktan benzinime oldu :D
deneriz ben c.tesi arkanızdan cok bastım ama yok yetismek mumkun degil headers olmadan :icon_tup:
olan 169,4 tl lik 95oktan benzinime oldu :D
olur abı bız her daım hazırız :D
selim bayrak
05-04-2010, 10:02
mehmet musait olunca denıyelım bı ara ;)
olur abı bız her daım hazırız :D
hey yawrum benim beee
laflarda tam oldu şimdi
tam typercı oldun heee Maşallah :)
ya mehmet sen yektayı nasıl gectın ya:D:D:D
ya sakası bıyanada bu mekanık işlerı ben bıturlu anlayamıyorum, yektayla ben denedıgımızde adam benı 3e atar atmaz gecmeye baslıyor, 5 sonlarına dogru 3 boy gecıyor, ben mehmetle kafa kafaya gıdıyorum, yektayı gecıyore adam:D:D
uşak aşçıya, aşcı bahçivana, bahçivan yoldan gecene, yoldan gecen vs. vs. :D:D
ya sakası bıyanada bu mekanık işlerı ben bıturlu anlayamıyorum, yektayla ben denedıgımızde adam benı 3e atar atmaz gecmeye baslıyor, 5 sonlarına dogru 3 boy gecıyor, ben mehmetle kafa kafaya gıdıyorum, yektayı gecıyore adam:D:D
bakkal hesabı işte ona deniyor :D
mehmet musait olunca denıyelım bı ara ;)
Yarım saat sonra atasehır mc teyım ahahah :D Akşama yapalım o zman bıseyler :)
hey yawrum benim beee
laflarda tam oldu şimdi
tam typercı oldun heee Maşallah :)
Abı ben typerı aldım gece ruyama ak sakallı bı dede geldı dedı olum artık değişceksın konusman hareketlerın değişcek gıderlı olucaksın dedı bende Sır Kapısına konu olmamak ıcın bole yapıyorum :)
:hehe::hehe::hehe::hehe:
valla kanka dedim yektayla sen acı hayatı çekeriz biraz sakinleşir bu adam ama dahada gaza geldi şimdi :D
gözünü cem le bana dikti :D
ya moruk ben sneı gecmedım booos veeerrr ama YEKTA yı nasıl gectım ole ya hahahah :D:D
selim bayrak
05-04-2010, 10:10
[QUOTE=mehzent;1305954]Yarım saat sonra atasehır mc teyım ahahah :D Akşama yapalım o zman bıseyler :)
dur bı soluklan :D :D reıs karsı bana uzak kalır bızım bu tarafta takılalım c.tesi aksamı daha uygun ama bu aksam dersen bu aksam olsun..
avrupada sıkacaksak bizim MAMİPERFORMANCE yide uyandırayımda oda gelsın çok keyıflı bı deneme olur yaw, bu aksam avrupada nerde hareket ? :D
2, bi yiğit Y vakası memo :D:D
Ya ceco ne adamsın kardeşim sen yaa gc8 ler typeR lar kim varsa gelmiş maşallah bizde arkanızdan ek ile deneye deneye geldik 306 ts sahibinede maşallah güzel gidiyor arabası 5 de kesicideyim adam daha 6.vitese atmamış :D
[QUOTE=mehzent;1305954]Yarım saat sonra atasehır mc teyım ahahah :D Akşama yapalım o zman bıseyler :)
dur bı soluklan :D :D reıs karsı bana uzak kalır bızım bu tarafta takılalım c.tesi aksamı daha uygun ama bu aksam dersen bu aksam olsun..
hee moruk sen bızım yakdaymıssın pardon tama akşam bı cıkarız moruk haberleşiriz akşam ustu :)
avrupada sıkacaksak bizim MAMİPERFORMANCE yide uyandırayımda oda gelsın çok keyıflı bı deneme olur yaw, bu aksam avrupada nerde hareket ? :D
Ceco hakketdenlen AC gelmedi bu typeR cılar şaha kalktı :D:D:D
Bugün bir haraket bereket olursa haber ver banada kameraman olarak gelirim kahve bilem söylerim :icon_tup:
lutfen lutfenn :)
Ama moruk yığıt ılk aldığında herkez yığıte saplamaya gıdıyordu mıllet banada o gozle gelıyor ama gerı donuyor ahahaha Ya ama nasıl geçtım YEKTAYI :hahaha::hahaha::hahaha:
Yiğit yanlış anlamam moruk bız kardeş typercıyız ahaah :D
Ya ceco ne adamsın kardeşim sen yaa gc8 ler typeR lar kim varsa gelmiş maşallah bizde arkanızdan ek ile deneye deneye geldik 306 ts sahibinede maşallah güzel gidiyor arabası 5 de kesicideyim adam daha 6.vitese atmamış :D
yanlış alarm yaşar kanka bu dun gecekıı muhabbet ne ek si ne 306 sı laaa :D:D
Yaşar abı sen yapma barı akşam gel senı ben alcam yanıma :D
lutfen lutfenn :)
Ama moruk yığıt ılk aldığında herkez yığıte saplamaya gıdıyordu mıllet banada o gozle gelıyor ama gerı donuyor ahahaha Ya ama nasıl geçtım YEKTAYI :hahaha::hahaha::hahaha:
Yiğit yanlış anlamam moruk bız kardeş typercıyız ahaah :D
aynen tersten 2, yiğit y wakası, o hep gecılerek zevkını aldı sen gecerek ;)
yiğitin aracta baya hızlanmıs ama hee ;)
selim bayrak
05-04-2010, 10:16
[QUOTE=selim bayrak;1305959]
hee moruk sen bızım yakdaymıssın pardon tama akşam bı cıkarız moruk haberleşiriz akşam ustu :)
ainen reıs avrupa yakasıı bızde c.tesi gecesı cıktıkta benlık kımse yoktu :D hepsı üst sevıyeydi..
Msn e bak.
3rk4n: Mehmet naber nasılsın. ?
Mehzent : Deneyelimmi ?
3rk4n : Kardeşe kaldırılırmı layn ayıp :)
Mehzent: Bana ne oldu
Yaşar abı sen yapma barı akşam gel senı ben alcam yanıma :D
şişttt memoo yaşar benım kanka sen mustuyu alll :D:D
hep tüy siklet tüysiklet olmazz :D yasar kanka çayın corban benden ben senı evınden alırım :D:D
Low-Rider
05-04-2010, 10:18
ahah koptum yorumlara
yektayı nası geçtin memet:D
maşallah maşallah
ya bu İlhan ŞEŞEN buyuk sanatcıymış yıllar once bana bir şarkı yazmış NELER OLUYOR BANA BİZE NELER OLUYOR diye hahaauah :D
Yaşar abı sen YEKTA ya bın ben onu oyle bıle gecerım ya ben nasıl gectım YEKTA yı ** hauahuuha a:D
ahah koptum yorumlara
yektayı nası geçtin memet:D
maşallah maşallah
moruk ama sneı bırakırken bıle dmeıyormuydıum yekta benı gecer dıye :D ama ben gectım ıstakayı koltuğunun altına verdım :D
Neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar dılıyorum ben onumuzdekı maçlara bakıyorum :)
Ama yektayı fena geçtım :D
şişttt memoo yaşar benım kanka sen mustuyu alll :D:D
hep tüy siklet tüysiklet olmazz :D yasar kanka çayın corban benden ben senı evınden alırım :D:D
Kardeşim ben hiç typR binmedim beni anlayışla karşıla ama seni satmak durumundayım:icon_tup:
Mehmet benim kardeşim, abim arkadaşım. herşeyim :D:D:D alayına typeR tümenine typeR :D:D
ceco yanlış alarm dedinya kardeş cumartesi gecesinden bahsetmiyormusunuz siz :beuj::icon_wack
Kardeşim ben hiç typR binmedim beni anlayışla karşıla ama seni satmak durumundayım:icon_tup:
Mehmet benim kardeşim, abim arkadaşım. herşeyim :D:D:D alayına typeR tümenine typeR :D:D
ceco yanlış alarm dedinya kardeş cumartesi gecesinden bahsetmiyormusunuz siz :beuj::icon_wack
tamam abı bu akşam yan koltuğumu sana ayırdım ekstra olarak torpıdoya cıkolata kuruyemiş pasta ıcecek koyarım ben en konforlu benım araba bak :) ayrıca en hızlısıda benımkı cunku YEKTA yı fena gectım :D
memet bu akşam çıkmayın hacı hafta ortasına doğru çıkalım ceco gelsin hem senle hem cecoyla bi deneyeyim bende ayar kayardan önce basınç açmadan malı göreyim bakayım kardişiim ;)
ya bı aralar tabuta benzeyen bı araba vardı 106 ıdı galıba zd mı ne o nerleerde ayrlayında bı denıyeyım :D:D
ya bı aralar tabuta benzeyen bı araba vardı 106 ıdı galıba zd mı ne o nerleerde ayrlayında bı denıyeyım :D:D
seni acı yararım bana bulaşma :hehe:
Ow kavgada söylenmez seni direk düelloya davet eder.
kkkaaaarrdddddddiiiiiiişiimmmm yoksa senmısın o 106 cı sen benım cevat kellemsın moruk yasar abı ve sen en bakı kankalarımsınız :D
Yekta fena gectımm senı :D
Göki sakat makat yine iyisin :icon_tup:
Ama mehmet e bulaşma o yektayı geçti :D:D:D
mehmet yekta yı nasıl gectın kanka ama :)
kkkaaaarrdddddddiiiiiiişiimmmm yoksa senmısın o 106 cı sen benım cevat kellemsın moruk yasar abı ve sen en bakı kankalarımsınız :D
Yekta fena gectımm senı :D
varmı lan bu alemde benim gibi vidyo çeken :D
yektayı boşver 175,9 hp lik bi c2 vardı asıl ona ne oldu :hehe::hehe::hehe:
Göki sakat makat yine iyisin :icon_tup:
Ama mehmet e bulaşma o yektayı geçti :D:D:D
abi helaya çıkamıyorum neden bahsediyosun, ayakta görüyorum her işimi :hehe:
selim bayrak
05-04-2010, 10:28
şimdi bu aksam hareket varmı ?
ya ben bu yektayı cok fena gectım he arabsaına 20 canlı verıyım alıyım sunuda o arabayada bır hayat verıyım :D
yıgıtıde fena geçtım :D
lucky Jackal
05-04-2010, 10:30
39. saniye efsaneymiş hakikaten :D araçların hepsine maşallah
BlackEmperor
05-04-2010, 10:32
maşallah çok zevkli olmuş DSG mehmete başarılar :p
mehmet yekta yı nasıl gectın kanka ama :)
olum dme boel seyler ayıp bak ben hıc dıyormuyum :)
memet yakında yüzük atarsa şaşmayın rolling sevdasına :hehe:
Yiit değildir o değil kesinlikle olamaz şaljkdfnvşajhbfguqıhgpıuq:D:D:D
Şakacı mehmet şakacı mehmettttttt
Göki her işi derken büyük abdestide öyle yapmıyorsundur değilmi ? eğer onuda öyle hallediyorsan VALLA büyük adamsın yeminlen:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ama artık bitirelim bu arabayı el birliğiile bak agzı olan konuşuyor, typeR ların fiyatları düşmüştü fiyatları tekrar çıkaracaklar bunlar el birligi ile buna müsade etmeyelim kardeşim :D:D:D
Mehmet kardeşimsinnnnnn :p:p
memet yakında yüzük atarsa şaşmayın rolling sevdasına :hehe:
ya olum yok bırı sole fena gecse benı hırs yapsamda kpro hedrs fıltre falan değiştirsem :D
ahuahauha yok abi alafranga arıyorum:D bugun doktora gidicem ağrılar kalçama vuruyor sağ ayak iptal durumda bakalım neler çıkacak
memet bu akşam çıkmayın hacı hafta ortasına doğru çıkalım ceco gelsin hem senle hem cecoyla bi deneyeyim bende ayar kayardan önce basınç açmadan malı göreyim bakayım kardişiim ;)
:soru::soru::beuj::beuj: :p
masallah butun araclara guzel denemeler olmus....bu arada bunu soylemeden gecemıcem dbs typer'a (yiğite) ayrı bı tebrıkler her gece her gece farklı bı vıdeo...10 senelık 106 ların vti'ların vs...bu kadar vıdeosu yoktur herhalde video sampiyonu dbs olcak bu gidişle bu iş hem zevk meselesi hem cep mslesi..butun araclara kazasız belasız
:soru::soru::beuj::beuj: :p
abı bız hergun cıkıyoruz 5 gun oldu 4 gece rolıng yaptım o bır gecede yağmur olduğu ıcın basamdım onuda asfallta tutmuyor dıye tranvay yolunda basarak kendımı frenlerdım :)
vtec sesı duymadan uyuyamıyorum :)
Low-Rider
05-04-2010, 10:41
Biri memeti durdursun:)
durdururuarsa sanan zarar canım benım bu sefere evın oralarda absarım uyuyamazsın :D
abı bız hergun cıkıyoruz 5 gun oldu 4 gece rolıng yaptım o bır gecede yağmur olduğu ıcın basamdım onuda asfallta tutmuyor dıye tranvay yolunda basarak kendımı frenlerdım :)
vtec sesı duymadan uyuyamıyorum :)
lan biliyorum be kardişiimm ama siz bu akşam çıkarsanız benimde canım çeker gelemezsemde bi yerim şişer :hehe:
o yüzden hafta ortası diyorum :D
Low-Rider
05-04-2010, 10:44
auhauh e5ten gelen seslere alıştık senin ki komaz gel buyur:D
biri benimi çağırdı :D:D
Gokhan43
05-04-2010, 10:45
Oo muhabbet şahane ya koptum :D Yekta nasıl geçildin :D :D
Bu arada tekrar tekrar maşallah tüm araçlara :) Bol muhabbetli dostça arkadaşça rollingler Allah devamını erdirsin :D
lan biliyorum be kardişiimm ama siz bu akşam çıkarsanız benimde canım çeker gelemezsemde bi yerim şişer :hehe:
o yüzden hafta ortası diyorum :D
mavi yeşil biskvut var alıyımmı yermıısn :D:D
biri benimi çağırdı :D:D
Yok Yektayı çağırdı amam nasıl geçtım YEKTA yı ya bana AC yı getırıııın :D
Herkez 106 sandı ama maleseff ben sulhıyı deıdm :D:D
Polise ihbar edin kurtulun mehmetten :D
mustafa bugun çıkarız bıdaha kanka be;)
mamı (ac) ile bı subaru( ibo) daha getırcem yekta ıle denemesı için;)
mavi yeşil biskvut var alıyımmı yermıısn :D:D
Yok Yektayı çağırdı amam nasıl geçtım YEKTA yı ya bana AC yı getırıııın :D
Herkez 106 sandı ama maleseff ben sulhıyı deıdm :D:D
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
moruk senin bu hallerini gördükçe cidden hondacılara tayyarcıları anlamaya başladım :hehe:
mehmet in hazin sonu :hehe:
Polise ihbar edin kurtulun mehmetten :D
kanka kurunun yanında yaşta yanıyo diğer deneyenlere yazık :D
bide adam hızlandı polistende kaçıyo dün gece gördük örneğini :D
çıkın abi nalet olsun bu akşamda çıkarsam dahada eve giremem ben :D
tabııı kımsenın bana gucu yetmıyorr zuauhahuhau :D:D
YEKTA PAPUCU YARIM CIK OTABANA YARIŞALIM :D:D
buyurunn cenaze namazına MAMİ abim konuyu okuyor:D:D:D memet aksama kesın hareket war ;)
Gokhan43
05-04-2010, 10:49
@mehzent
Abi naptın Yekta'ya sabah dersimiz vardı ona da gelmedi halbuki hep gelirdi dün gecenin etkisindemi kaldı ne :D
hızlı bir gece olmuş..
mşllh araclara bu yen, type-r sahipleri araclardan daha hızlı cıktı gibi :D
mehmet in hazin sonu :hehe:
mami abimiz bnı kardeşi gıbı sever :D
kanka kurunun yanında yaşta yanıyo diğer deneyenlere yazık :D
bide adam hızlandı polistende kaçıyo dün gece gördük örneğini :D
çıkın abi nalet olsun bu akşamda çıkarsam dahada eve giremem ben :D
ınceldıgı yerden kopsun be kanka;) EKE ıle nıkah kıyarız sana :D:D ben AK ile boşandıgım gunden berı rahatım ;)
mami_makinen
05-04-2010, 10:54
mami abimiz bnı kardeşi gıbı sever :D
mehmet benıde gec benıde gec kıskanıyorum gectıklerını:hahaha::hahaha:
mehmet benıde gec benıde gec kıskanıyorum gectıklerını:hahaha::hahaha:
abimsinnn olmazz ama normalde gecerımm :)
bütün araçlara maşallah.7-24 roll:).cooper s in sesini duyunca sc li günler aklıma geldi:)
memet dün akşam merter mc'de kalkan şeyin dini imanı olmaz diyodun !!! ahuahuaha :hehe:
abimsinnn olmazz ama normalde gecerımm :)
:confused::confused::confused::confused: naptınnn memetttt :D
bütün araçlara maşallah.7-24 roll:).cooper s in sesini duyunca sc li günler aklıma geldi:)
:D:D Ertan abı typerr bul bıze :D
:confused::confused::confused::confused: naptınnn memetttt :D
Doğruları soluyorum moruk gecerımkı ben ac yı ahauahauhau :D:D:D
Mami abi sevıyorum senı :)
tüümmm birimlerin dikkatinee, memoyu durdurunnn :D
biri şu memonun ımdat firenini çeksinnn :D:D:D
tüümmm birimlerin dikkatinee, memoyu durdurunnn :D
biri şu memonun ımdat firenini çeksinnn :D:D:D
en buyuk kozunuz yektaydı onada sapladım ahahah :D
hem ayrıca o asırı besleme ben atmosferığım ben tam typercı olmuşum be :D
en iyi dyno otoban dyno derim her zaman ahuahauhauha
http://farm5.static.flickr.com/4063/4435325571_3eb649acbe_b.jpg
HarunToprak
05-04-2010, 11:04
Mehmet abi v-tec açtı :)
SekoLive
05-04-2010, 11:06
Vti'dan in Ep3'e bin OUT :icon13:
MeganFİberden İn Ep3'e bin İN :icon_tup:
:D
yiit kardeşimm rezıl ettın arabayı ısmını ahahhahah :)
yiit kardeşimm rezıl ettın arabayı ısmını ahahhahah :)
bro nosa gerek yokmuş beeee :D
bu arada memet sen yektayı nası geçtin :beuj::beuj: :D
Saat kaçda gidiyoruz mehmet ona göre şimdiden yalan bulmalıyım ?
Mami geliyorsa ben 106 dayım ona göre heee :) :)
abıı satışş yok ama sımdı :D:D
yanlı ben bu YİİTİİ cok fen a geçtım ya :hahaha::hahaha::hahaha:
tam para biriktiriyoruz alcaz piyasasını artırıyosun abi su meretin :hehe:
aynen saat kaçta nerde bulusuyoruz?
yasarr AC gelıcek kanka da sen benım yanımda otur ya kendımı cok guvende hıssedyorum:D:D
yekta
mustu
typer memo:D
yığit banko :D
ac(mamı)
gc8 ceco
gc8 ibo
baymustang
05-04-2010, 11:19
yiğit bıkmadı bıkmazdaaa bellii
yasarr AC gelıcek kanka da sen benım yanımda otur ya kendımı cok guvende hıssedyorum:D:D
yekta
mustu
ac(mamı)
gc8 ceco
gc8 ibo
kankam ben bugün gelemem :( vallaha gelirsemde eve dönemem :D
yekta
mustu
ac(mamı)
gc8 ceco
gc8 ibo
yiğitin 3 sıkıntılı galıba gelmeyebılır :D
ama ben burdayım havadan karadan denızden heryerden basıarız ama yiiittt c2 yı fenaa geçtımmm :)
gelmek ısteyenler olursa, ismini yazsın ekleyelım bı otoban yaparız ozman bugun;)
mustuuuu gel kanka gelll bişey olmas, ben sana 7 günlük izin belgesı ayarlarım yengeden yana :D
aallllaaahhhh ben asıl silahım TURBO CRX imi nasıl unuturum yaa:D:D
Ben güçlüden yanayım kardeşim :icon_tup::icon_tup::D:D
maşallah mehmet hızlı girdi typer olayına :D :D
mami_makinen
05-04-2010, 11:37
Doğruları soluyorum moruk gecerımkı ben ac yı ahauahauhau :D:D:D
Mami abi sevıyorum senı :)
gecte sen gec kanka bende senı severım ha bıde benı yekta gecer baskası gecemez:hahaha::hahaha:
ahmet3425
05-04-2010, 11:43
mehmet yektayı nasıl gectik ama ahahahha:D
hauahua manyak herif arabasını unutuyo :D :D
özledim ulan. roll e çıkmasam bile evden çıkıp 5dk da olsa mc e gelip muhabbet etmeyi özledim.
maşallah beyler :)
senin muhabbet ettiklerini görüyoruz yavrum :D :D
yiğitin 3 sıkıntılı galıba gelmeyebılır :D
ama ben burdayım havadan karadan denızden heryerden basıarız ama yiiittt c2 yı fenaa geçtımmm :)
olm bana 14 saclarımı taktırtma sus artık 3 tede sıkıntı var 2 de yanındayım :D
abıı satışş yok ama sımdı :D:D
yanlı ben bu YİİTİİ cok fen a geçtım ya :hahaha::hahaha::hahaha:
lan olm 70 te bastırıyosun bana ben zaten 95 te kesiciye giriyorm alt devir gelsene :D
lan olm 70 te bastırıyosun bana ben zaten 95 te kesiciye giriyorm alt devir gelsene :D
hauhau gelsene 5.vites 900 devre :hehe:
hauhau gelsene 5.vites 900 devre :hehe:
öyle yapacaz en kötü :D
benden bahsediyor 3. vitesimde sorun var :D:D
o herkeste var str et :)
vah vah yekta o kadar geçtin bişi olmadı bikere geçildin madara ettiler :)
yapmayım uzunumun üstüne gitmeyin adama zorla mini parçalatçaksınız sonra sökücek sağını solunu!
yektanın aracında dun bı sorun wardı yurumuyordu sankı, ama memo nasıl gectın yektayı ya:D
olm bana 14 saclarımı taktırtma sus artık 3 tede sıkıntı var 2 de yanındayım :D
Ulan hem araban agzina kadar sokuk hemde jantmi diosun hadi degistir gel cecoo mekan soleme otoban olmaz zatenn :)
Ya yektayla yiiti nasill gectimm AMA :D
Ulan hem araban agzina kadar sokuk hemde jantmi diosun hadi degistir gel cecoo mekan soleme otoban olmaz zatenn :)
Ya yektayla yiiti nasill gectimm AMA :D
olm araba 40 gündür yatıyo lan keko direk marşa bastım seninle denedim lastiklerime hava bile basmadım kafamı bozma banlarım :D
Ya yekta sokerse bende sokerim sonrada icinden gecerim ahaha /D ulan yekta konuyu nie misafir olarak izliyorsun :D:D:D
Yiit sende git exelde biraz daha ugras dyno ciktisi ayarla 230 beygirlik ahuhahuha :D
Ya yekta sokerse bende sokerim sonrada icinden gecerim ahaha /D ulan yekta konuyu nie misafir olarak izliyorsun :D:D:D
Yiit sende git exelde biraz daha ugras dyno ciktisi ayarla 230 beygirlik ahuhahuha :D
ulan fibercinin ağzına sakız olduk iyimi akşam nerdesin :D
selamın aleykum butun araclara masşlah allah kaza bela gostermesın...madem bu kadar arkdas burda toplandınız konunun altında bılmem kac kısı konuyu ızlıyor yazıyor profılımden actıgım konulara bakarak satılık ılanlarıma göz atabılırsınız sımdıden tesekur ederım ıyı gunler
olm araba 40 gündür yatıyo lan keko direk marşa bastım seninle denedim lastiklerime hava bile basmadım kafamı bozma banlarım :D
Yiit sana aksama kadar musade ne yaparsan yap Arabana sonrada deneriz yani sen tostunu ye bekle Ben geliyorummm :D:D
nasil gectimm AMA yekta Ile yigitiii :D
satilik typer 55.000 TL
:D :D
Yiit sana aksama kadar musade ne yaparsan yap Arabana sonrada deneriz yani sen tostunu ye bekle Ben geliyorummm :D:D
nasil gectimm AMA yekta Ile yigitiii :D
satilik typer 55.000 TL
:D :D
tamam olm uzatma anlaştık manlaştık geçiceksin dedik 2 de sıkıp bıraktım ama bu kadar yeter sinirimi bozma :D
55 Son rakam takas dunmuyorum ciddi alicilar gelsinler deniyelim
Ahahuahahshsudjsu:D:D
selamın aleykum butun araclara masşlah allah kaza bela gostermesın...madem bu kadar arkdas burda toplandınız konunun altında bılmem kac kısı konuyu ızlıyor yazıyor profılımden actıgım konulara bakarak satılık ılanlarıma göz atabılırsınız sımdıden tesekur ederım ıyı gunler
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
VTec_king
05-04-2010, 12:19
Mehmet Vtecden düşmüyor Yağına Baktırmayı Unutma :)
Mehmet Vtecden düşmüyor Yağına Baktırmayı Unutma :)
Abii gel gel sende gel aksam :)
Onurkk06
05-04-2010, 12:25
maşallah typerlar şahlandı gene:D
VTec_king
05-04-2010, 12:34
Abii gel gel sende gel aksam :)
bakımım geldi benim 8000 km yaptık
bakımdan sonra deneriz yeniden maksat eğlenmek
pazar sabahı 3:30 da yattım ertesi sabah 8 de kalktım ufaklık kalkınca sabah 6,30 da kalktım ise geldim siz nasıl dayanıyorsunuz bu tempoya yaw :)
Ludacris
05-04-2010, 12:37
kanka sadece zamanlaman cok kotuydu be:S :icon_tup:
Farkındayım ya harbiden shit gibi bi zamanda geldim. Ama olsun 2 gelişimde maddi olarak zarar vermek istiyorum sana Maneviyat beni ilgilendirmez :D
hacı gel sana megane satayım turbolu basınç açarsın :hehe:
VTec_king
05-04-2010, 12:37
Bekar adamız biz ondan olmasın :)
bu arada rollingde haftalık belli bir kotayı geçene indirim yapan istasyonlarmı var :)
VTec_king
05-04-2010, 12:57
bu arada rollingde haftalık belli bir kotayı geçene indirim yapan istasyonlarmı var :)
hahahaha
Yiğit Yararlanıyordu bu işten şimdi yeni üye Mehmet :)
_muhaRRem
05-04-2010, 13:28
dün arbamı ayarladım geldim denemeye ama tarığı göremedim :D
Muharrem tarıgı ne yapacaksın benle denesene :)
dün arbamı ayarladım geldim denemeye ama tarığı göremedim :D
Muharrem bende beyin varmis ole diyorlar :D:D
way arkadaş ne konu olmuş mehmet sende tayyar alemine bir girdin pir girdin helal olsun en son evi satıp bi tayyarda ben alcam :D:D:D:D
_muhaRRem
05-04-2010, 14:11
Muharrem bende beyin varmis ole diyorlar :D:D
bunlar güzel atıflar gururlan kanka :)
Yektayi cok fena gectim cemle ne olcak merak ediyorum :D
_muhaRRem
05-04-2010, 14:15
Yektayi cok fena gectim cemle ne olcak merak ediyorum :D
cem 6 da bassın nokta kom :D
Jam da Joker
05-04-2010, 14:18
Mehmetcim sen Yektayi nasil gectin hakkaten bi anlatsana gecenin basinda demedinmi Yekta sen gaz pedalinin altina paspasi sok deneyip video cekelimde arabanin piyasasi artsin diye??
Senin hazin sonun yaklasti Mehmet Type-R i aldiginda Yekta ve Cem kardesim diyodun bak ne hallere dusurdun cocugu sen daha fazla hizlanmadan seninle bi 4 kisi deneyelimde sonra susturamayiz seni ahahah
Alicanrs
05-04-2010, 14:41
yektayı nsl geçti ona şaşırıyorum ya:D:D maşallah walla b.evler aracı olsn o kdr:P
Mehmetcim sen Yektayi nasil gectin hakkaten bi anlatsana gecenin basinda demedinmi Yekta sen gaz pedalinin altina paspasi sok deneyip video cekelimde arabanin piyasasi artsin diye??
Senin hazin sonun yaklasti Mehmet Type-R i aldiginda Yekta ve Cem kardesim diyodun bak ne hallere dusurdun cocugu sen daha fazla hizlanmadan seninle bi 4 kisi deneyelimde sonra susturamayiz seni ahahah
Ya ben sızın gıbı ınsanları anlamıyorum arabanız turbo ve siz atmosferık bır araba ıe denemek ıstıyorsunuz lutfen az mantıklı olalım! Ayrıca ben o tarz ışlere kalkışmam sayın cupracı cem gucum yetıyorsa gecerım yetmıyorsa gecılırım..ama tabıkı mantıklı arabalar ıle denemk gereklı stndart cupra getırın bana o zman....
Nası beğendınızmı tam bır typercı olmuşmuyum sonunda zuhauhauhauahuaha 4 gunde bu kadar çalışabıldım dersıme :D:D
ya herşey bır yana ben YEKTA ILE YİĞİTİİİ cok fena gectım be :D:D
SULTANOGLU
05-04-2010, 14:44
benim arabam atmosferik denermiyiz :D
benim arabam atmosferik denermiyiz :D
tamam gel denıyelım huahauhau :D:D
SULTANOGLU
05-04-2010, 14:46
arabam sana kurban olsun seni görmeye gelicem :D jamda şükür üde özledim :o o beni her ne kadar sevmesede :o
arabam sana kurban olsun seni görmeye gelicem :D jamda şükür üde özledim :o o beni her ne kadar sevmesede :o
gel sevgılı yatak arkadaşımm gel :)
SULTANOGLU
05-04-2010, 14:48
gelicem yanına kıvrılıcam sonra gecenin bir yarısı uyanıp özürdiliycem :D
Alicanrs
05-04-2010, 14:50
ya herşey bır yana ben YEKTA ILE YİĞİTİİİ cok fena gectım be :D:D[/QUOTE]
ah yekta ah :D:D bu duruma düşcek adammıydın :P ben sanıorm 5-6 boy geçio typerları :D Kırmızıya bulandın gece gliba:D
Jam da Joker
05-04-2010, 14:52
Sizin ikinizdende nefret ediyorum sabahin korunda bir olup karambol cektiginizide unutmadim gerci Hakani ninja turtle gibi ucurttum ahah
Mehmet simdi birsey soylemiyorum seninle yuz yuze gorusucez muzlu yogurtunu yerken !!!
http://www.inci-lay.com/data/media/144/National_Flag.gif
Bu hangı plakaı araç bılen varmı zuhauahuauhhahu :D:D:hahaha::hahaha::hahaha:
Sizin ikinizdende nefret ediyorum sabahin korunda bir olup karambol cektiginizide unutmadim gerci Hakani ninja turtle gibi ucurttum ahah
Mehmet simdi birsey soylemiyorum seninle yuz yuze gorusucez muzlu yogurtunu yerken !!!
Bence dunku yanılan dertler son derece yerındeydı.....:D:D:D
SULTANOGLU
05-04-2010, 14:56
okadarmı ulaşılmazsın ama sen nefret edince daha güzelleşiyorsun
http://www.inci-lay.com/data/media/144/National_Flag.gif
Bu hangı plakaı araç bılen varmı zuhauahuauhhahu :D:D:hahaha::hahaha::hahaha:
olm bubu bir yerden hatırlıyorum bu neydi :D
jamda çüker atmosferikken sen nerdeydin mehmet
Jam da Joker
05-04-2010, 14:58
Mehmetcim Type-R ida fuara cikartip kaputa manken yatirmayi dusunuyomusun? Gelip seve seve fotografini cekip dugunde poster olarak acarim !!!!! :D
işte geldım burdayım ben bu işte ustayım dıye bır şarkı vardı yekta ve yiğite gesın zuahuahuaha :D:D
_muhaRRem
05-04-2010, 15:01
adamım ben buradayım :D
ahmet3425
05-04-2010, 15:02
yanlız yekta ne dicek merak ediyorum:D
Alicanrs
05-04-2010, 15:02
yekta sorun var dicek :D:D
adamım ben buradayım :D
kanka akşam ii kurtardın saplıcaktım sana :D
_muhaRRem
05-04-2010, 15:08
denıyelım mi?
hiç motor soğumasın kanka,kapama kontağı :D
oha konuya baklan ne zevkli:D denemelerde zevkli mehmette zevkli cok zevkli ,n zevkli..oo cok zevkli:D hah fatal error !! mavi ekran mavi ekran ! !
MASALLAHx41 :D
hiç motor soğumasın kanka,kapama kontağı :D
CGR alıyım pakayı cığerlı typer osun :D:D
Jam da Joker
05-04-2010, 15:12
Bro benim atmosferik halim 4 degil 2 tekerdi ozaman Mehmet Ford Connect ile draglara giriyodu boyle vites atmayida orda ogrenmis :D
_muhaRRem
05-04-2010, 15:12
kanka akşam ii kurtardın saplıcaktım sana :D
dün senin ayarın iyi değildi ,egzost dumanından anladım onun için denemedim kanka :D
Bro benim atmosferik halim 4 degil 2 tekerdi ozaman Mehmet Ford Connect ile draglara giriyodu boyle vites atmayida orda ogrenmis :D
bılmemek değil oğrenmemek ayıp :D:D
ya saka bı yana fn2 ıle denemek ıstıyorum gormek acısından etrafta olsa musaıt bırıde denesek keske :)
ahmet3425
05-04-2010, 15:33
ya saka bı yana fn2 ıle denemek ıstıyorum gormek acısından etrafta olsa musaıt bırıde denesek keske :)
goksel abinin fn2 ile deneyebiliriz oda bu yakada ztn yiğitte numarası vardı ararız...
VTec_king
05-04-2010, 15:34
Fn2 lerin biraz daha hızlanması lazım 4-5 boy atarsın mehmet
goksel abinin fn2 ile deneyebiliriz oda bu yakada ztn yiğitte numarası vardı ararız...
Goksel abının numarası bendede var faka musıt değil bu aralar zannedersem moruk onun ıcın baskası varsa ıyı olur :)
Ahmet_28
05-04-2010, 15:40
maşallah beyler kadro iyiymiş.kısmet olursa yakında bende deneyebilirim bu kadro ile :D
Masallah , 39.saniyedeki vites atmada cok iyi :D
_muhaRRem
05-04-2010, 15:50
Fn2 lerin biraz daha hızlanması lazım 4-5 boy atarsın mehmet
çok iyimsersin :D
çok iyimsersin :D
cok cekıcı ve bılgılısın :D:D:D
VeNoM_35
05-04-2010, 15:53
hergün yeni bir mehzent başlığı görüyorum maşallah mehmet kardeşim nonstop yollardasın:D diğer araçlara da maşallah, yekta biraz yavas geldi bu denemede bana?
Cihan Çizmeci
05-04-2010, 15:53
Maşallah ayağınıza araçlarınıza kesenize sağlık :)
Çok güzel denemeler olmuş :) Allah dostluğunuzu bu güzel denemelerinizn tadını bozdurmasın :icon_tup: Herkeze maşallah teker teker :icon_tup:
_muhaRRem
05-04-2010, 15:55
cok cekıcı ve bılgılısın :D:D:D
o senin güzelliğin :cool:
mehmet abi hızını alamayıp mehzentzedeler diye grup açacak facebooka yakında
hergün yeni bir mehzent başlığı görüyorum maşallah mehmet kardeşim nonstop yollardasın:D diğer araçlara da maşallah, yekta biraz yavas geldi bu denemede bana?
yanılıyrsunnn ben Yektaya cok hızlı geldım :D:D
Yekta fena gectım senı he :D
evet beyler aksamki listede varmı bı değişiklik ???
ceco
mamı
memo king typer:D
mustu
ibo
yiit
yiğit y
yekta
Maşallah ayağınıza araçlarınıza kesenize sağlık :)
Çok güzel denemeler olmuş :) Allah dostluğunuzu bu güzel denemelerinizn tadını bozdurmasın :icon_tup: Herkeze maşallah teker teker :icon_tup:
cihan kardeşim saolasın, senıde aramızda gormek ısterız, buyur gel avrupa yakasında müsafirimiz ol ;)
akşama daha eklenır moruk :)
la bak hala beni yazıyo olum benim kurşunum bitti valla kapıdan sokmazlar :D
dediğim gibi dadlım bu akşam ve yarın akşam imkansız :(
la bak hala beni yazıyo olum benim kurşunum bitti valla kapıdan sokmazlar :D
dediğim gibi dadlım bu akşam ve yarın akşam imkansız :(
ya mustafa sen gelmessen mıllet benı nasıl gecıcek kanka, yanıma en agır kım oturabılırkı sen gelmessen:D:D abııı bir ındın aractann ehh be kardesım enaz 5 bar frk ettı:D
ay lav yu tavsanım;)
Cihan Çizmeci
05-04-2010, 16:33
cihan kardeşim saolasın, senıde aramızda gormek ısterız, buyur gel avrupa yakasında müsafirimiz ol ;)
Allah raz ıolsun abi yakında katılırım aranıza :) Olmadı bi atmo ep ye atlar geliriz , gelmişken deneriz , sizin gibi düzgün insanlar görünce bu ortamda insanın atlayıp gelesi geliyor zaten :icon_tup: Sıra sizde abi walla Mami abi sen Selçuk falan atlayıp gelin bi çay kahve ısmarlayalım hep biz hep biz :D
Havalar biraz daha ısınsın sık sık görüşürüz :)
Bendende fena kameraman olur ha 60Kg\Hp :D :D :hahaha:
PS:Tekrar söylüyorum Allah mutluluğunuzu bozmasın çok güzel hem denemeleriniz hem muhabbetiniz :icon_tup:
ya mustafa sen gelmessen mıllet benı nasıl gecıcek kanka, yanıma en agır kım oturabılırkı sen gelmessen:D:D abııı bir ındın aractann ehh be kardesım enaz 5 bar frk ettı:D
ay lav yu tavsanım;)
vay arkadaş beee :D
senin arabanda iş yok olum ben benim yanıma 2 -3 kişi daha alıp veriyorum gazın dibine :D
şaka bi yanada kankam çok geçe kalıyoruz nerden baksan bu akşamda en erken 1 den önce geri dönülmez e yaşlandık kanka ayın başında 30 umuza girecez :D
Allah raz ıolsun abi yakında katılırım aranıza :) Olmadı bi atmo ep ye atlar geliriz , gelmişken deneriz :icon_tup: Sıra sizde abi walla Mami abi sen Selçuk falan atlayıp gelin bi çay kahve ısmarlayalım hep biz hep biz :D
Havalar biraz daha ısınsın sık sık görüşürüz :)
Bendende fena kameraman olur ha 60Kg\Hp :D :D :hahaha:
anlaştık combo o 3lü bır araya geldımı zaten kafadan 250 300 km mız war size dogru gelırız ;) tamam kardesım avrupa yakasında dinlenme tesısı cok, kağıthanede selcuk - atısalanı bayrampaşa mamı - ordan sonra avcılara kadar bende buyur gel :D
mehmet tam bi pisliksin :hehe:
ulan 21 sayfa oldu bu yektoş nerde :D
senin arabanda iş yok olum ben benim yanıma 2 -3 kişi daha alıp veriyorum gazın dibine :D
şaka bi yanada kankam çok geçe kalıyoruz nerden baksan bu akşamda en erken 1 den önce geri dönülmez e yaşlandık kanka ayın başında 30 umuza girecez :D
maasallah len allah uzun ömür versin :heyoo:
Cihan Çizmeci
05-04-2010, 16:39
Kış başı caddeden biz çıkarken sen giriyordun Mustafa abi eksozun yerde araçta 6 kişi tribün kurmuştunuz bide çıtırdan sıkıyordun :D :D :D :hahaha:
olum adam şok geçiriyo mehmet saplayacam derken biz yektayla dalga geçiyoduk bu neyin kafasını yaşıyo diye :hehe: adamda dumur oldu :D
maasallah len allah uzun ömür versin :heyoo:
cümlemize kankam :icon_tup: kiloda olmasa hiç göstermiyom demi :hehe:
Kış başı caddeden biz çıkarken sen giriyordun Mustafa abi eksozun yerde araçta 6 kişi tribün kurmuştunuz bide çıtırdan sıkıyordun :D :D :D :hahaha:
huahuaha valla doğrudur gülüm dünyaları harcıyoruz hem maddi hem manevi o yüzden ben pek acımam mala :D yani hakkını veririm :hehe:
olum gırmeye yuzumu var sabahtan berı mısafır olark ızlıyor konuyu sen benım avatarıma baksana zuahuahuahha yektayı ılk ben gectım zuahuahha :D:D
ya herşey tamamdafena gecıdın be yekta :D:D
olum adam şok geçiriyo mehmet saplayacam derken biz yektayla dalga geçiyoduk bu neyin kafasını yaşıyo diye :hehe: adamda dumur oldu :D
cümlemize kankam :icon_tup: kiloda olmasa hiç göstermiyom demi :hehe:
ahuauahuahau kımın kafa yasadığını gorduk tavşanımmmmm :D:D:hahaha:
Cihan Çizmeci
05-04-2010, 16:43
huahuaha valla doğrudur gülüm dünyaları harcıyoruz hem maddi hem manevi o yüzden ben pek acımam mala :D yani hakkını veririm :hehe:
:D :D :icon_tup:
anlaştık combo o 3lü bır araya geldımı zaten kafadan 250 300 km mız war size dogru gelırız ;) tamam kardesım avrupa yakasında dinlenme tesısı cok, kağıthanede selcuk - atısalanı bayrampaşa mamı - ordan sonra avcılara kadar bende buyur gel :D
Ok :icon_tup: Parsellemişsiniz karşıyı :D :D :D Saolasın abicim sizinde başımızın üstünde yeriniz var her zaman :icon_tup:
Mami abi adresini bana pmler misn sana getirdiğim pişmaniyeyi Suat abi çorladı :D :D :D Sana kargo yapıyım :D
olum gırmeye yuzumu var sabahtan berı mısafır olark ızlıyor konuyu sen benım avatarıma baksana zuahuahuahha yektayı ılk ben gectım zuahuahha :D:D
ahuauahuahau kımın kafa yasadığını gorduk tavşanımmmmm :D:D:hahaha:
aynen dadlım 41 kere maşallah :icon_tup:
ya ben memonun avatarı cözemedim, tıkırdan bi açıklma yapsanız, o kırmızı noktann yekta ıle baglansımı war:D
mehmet atın intikamı yaparsa yekta memleket ara kendine :hehe:
ben yektadan şüpelenmeye basladım zaten, butun gun boyunca gorunmemesi tekbır yorum yapmaması şüpelendırıci deılmı sencede göki, aracı sokuyo olmasın lenn:D
bence sabah erkenden özgünün tepesine çöktü :D
ya ben memonun avatarı cözemedim, tıkırdan bi açıklma yapsanız, o kırmızı noktann yekta ıle baglansımı war:D
ahuauahauha yektayı ılk ben gecmedımmı :D:D:D
ahahahahhahaha yataktan dusmesın o moruk ruyalarda dolaşşsın :D
ben yektadan şüpelenmeye basladım zaten, butun gun boyunca gorunmemesi tekbır yorum yapmaması şüpelendırıci deılmı sencede göki, aracı sokuyo olmasın lenn:D
pekı en bombasını solıyımmı benım araba onarda sımdı boy boyy gecıomus enı ole vıdeolar cekıyormus sefa suruyor benımkını gaz bastırmıyordur ona o :D:D:D:D