Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehzent Ctr vs s2k Cam Car stlegal :)
Mehzent ve Beyaz s2k önde basarken geriden sıktığımız 2 adet video diğer videoları Göki atar :) stlegal integral diş macunu 0,7 orjinal map sensörü ile basmış.
DxtOKP9i8tg
506cZ87Qu74
MUHAHAHAHAHAH muhahahaaha muhahaha :D koray çok şeysin elveda dostum :D
cem abı maasallah bee, hesapta mıllet sıkıyor sen gaza çökünce mıllet duruyomuş gibi :D
cem abı maasallah bee, hesapta mıllet sıkıyor sen gaza çökünce mıllet duruyomuş gibi :D
VALLA koray çoık firlama gülmekten ben sıkamadım altına işemek isteyen varsa korayı alsın yanına :D
ohaaaa mehmet sana nooolmuş olm üzüldüm lan :(
ceco arkadan basıp mı geçiyosun sen orda ben mi yanlış gördüm??
mehmet araban hiç gitmiyo ya 20 lira veriyim git meganı geri al olm
mami_makinen
06-04-2010, 01:39
VALLA koray çoık firlama gülmekten ben sıkamadım altına işemek isteyen varsa korayı alsın yanına :D
cem abı harbıden maasallah
cem abı harbıden maasallah
saolasın kankam
Seyredemiyorumm telefondannn :)
Seyredemiyorumm telefondannn :)
Mms olarak yolliyim Mehmetim :D
Mms olarak yolliyim Mehmetim :D
Superrr olurrrr
izleme bro zaten gece gece kabus görüceksin 106 lar s2k lar gc8 ler araya almışlar tayparı ohoooooo o duvar senin bu duvar benim bam güm bam güm :hahaha:
S.Özeren
06-04-2010, 01:43
hahaha çok iyi :D elveda dostummm :)
dier konudakı 10 kısı atlamıs buraya, gel bak ne warrr b.k warrr :D:D
http://www.webrazzi.com/wp-content/uploads/2007/03/youtube_engel1.gif
bende böyle birşey çıkıyor :confused:
çok mu hardcore oldu ya üzüldüm şimdi :(
Sefa_vts
06-04-2010, 01:59
Yekta diğer konuda ara olm mehmeti burda geçio gibiydi ondan laf söyletmez hahaha :D
Yekta diğer konuda ara olm mehmeti burda geçio gibiydi ondan laf söyletmez hahaha :D
niye olm bizim videolarda böyle mehmet geçmek diyo işte buna :D
beyaz s2k cam carmı ?
typerlarımı çekiyor yoksa onlarlamı deniyor.
bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Sefa_vts
06-04-2010, 02:07
beyaz s2k cam carmı ?
typerlarımı çekiyor yoksa onlarlamı deniyor.
bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Cam car integra turbo
s2k ve 2 type-r deniyor
sonuç ne sefa ?
pek belliolmuyor videodan.
Sefa_vts
06-04-2010, 02:13
sonuç ne sefa ?
type-r lar aynı gidiyo zaten.. Fark olmuyor.. s2k bi ara mehmet tek iken denk geldi orda type-r geçti ama 2 ye 2 iken yan yana gibilerdi sonlarda kafa çıkartıyor.. 2. videoda az çok belli s2k ortada solda örneğin kırmızı type-r :)
Herkezin aracına maşallah..
Selimcan da saolsun ilk kez denedi sanırım arabasını sesi biraz cızıltılı bi t1r olsa s2k da ses ezicek :D
s2k yı mrk ediorum açıkcası.
Sefa_vts
06-04-2010, 02:14
s2k yı mrk ediorum açıkcası.
Net videolar var type-r dan :) geilr yakındna en geç yarın..
sonuç ne sefa ?
Biz ortalarından yarıp geçerken kafa kafaya gidiyolardı :D
sonuç ne sefa ?
kardeşim sonucu soracak baska adam bulamadın mı yaw:D:D:D
allahh sefa sonucu yorumluyo kaçınnnnn :hahaha::hahaha:
orda olmayan bı arac bıle gecmıs olabılır:D:D
araçta v2 cai hks single var dimi s2k da
diğer typerları biliorum zaten yanyanamı gittiler bu speclerde sefa ?
kardeşim sonucu soracak baska adam bulamadın mı yaw:D:D:D
allahh sefa sonucu yorumluyo kaçınnnnn :hahaha::hahaha:
orda olmayan bı arac bıle gecmıs olabılır:D:D+1 hauaha:D
diğer typerları biliorum zaten yanyanamı gittiler bu speclerde sefa ?evt evt serkan abi yav sende bi s2k al kurtulak allasen ahahuha:D
Sefa_vts
06-04-2010, 02:20
diğer typerları biliorum zaten yanyanamı gittiler bu speclerde sefa ?
specler tamamen aynı denemez tabi filtre-egzoz-header ama markalar farklı tabi.. :)
yan yanalar onlar.. geçeni geçileni belli olmuyor.. İçi boş dbs nin ama izolasyonu sökmek için.. jant hafif yürüsün diye ama dez avantajıda var hafif volan üstlerde sıçıyormuş.. Örnek mesela
Kamera videoları var dediğim gibi yarın gelir en geç :)
ben açıkçası s2k nın bariz önde gidiceğini düşünüodum bu speclerde.
arkadaşımızın ilk roll ü ise tabi olabilir bu sonuç
maşallah tüm araçlara.
ama dedimya ben izlerken baya şaşırdım.
Sefa_vts
06-04-2010, 02:23
ben açıkçası s2k nın bariz önde gidiceğini düşünüodum bu speclerde.
arkadaşımızın ilk roll ü ise tabi olabilir bu sonuç
maşallah tüm araçlara.
ama dedimya ben izlerken baya şaşırdım.
Neden?
EZN s2k videoları var diğer konularda.. o s2k da headers ve vafc sanırım fazlası var bu s2k dan.. Az çok belli gibiydi sonuç bence tabi.. AMa bu bahçivana bahçivan buna hesabı tutmuyor her zaman.. Atmosferik araçta tutuyor genelde gerçi ama benim tahminlerim az çok belli oldu.. üstlerde s2k açar diye düşünmüştüm yani gider ayrılır diye..
acaba 60 65 demi basılıldı bu roll de ?
typerlar ile s2k ? varmı sefa bilgin ?
Sefa_vts
06-04-2010, 02:26
acaba 60 65 demi basılıldı bu roll de ?
typerlar ile s2k ? varmı sefa bilgin ?
type-r lar ile s2k nın ortak devri gibiydi sanırım ama s2k vtec üstümüydü net bilmiyorum type-r ların egzozundan s2k nın vtec sesi belli olmadı.. :(
Bu tarz videolar var daha forumda.. Yani amaç plaka değilse bu tarz video ise..
s2k da sanırım kat iptali yok sefa bana aracın sahibi öle demişti.
single yapıcam kat iptal etmicem demişti asla.
baya konuştuk ama yok etmicem dedi.
maşallah tüm araçlara.
Sefa_vts
06-04-2010, 02:29
Typer duayeni Sefa :D
3 gündür tüm bakımları vs uğraşınca arabanın huyunu suyunu bilir oldum..
4 den 2 ye çekip vtec açıp kesici yapabiliyorum ahaha :D
huahuahauhau :D dikkat et yanyol asfaltı bozuk oluyo ama kanka :D
Sefa_vts
06-04-2010, 02:30
s2k da sanırım kat iptali yok sefa bana aracın sahibi öle demişti.
single yapıcam kat iptal etmicem demişti asla.
baya konuştuk ama yok etmicem dedi.
maşallah tüm araçlara.
Anladım.. Bu araç içinse konuştuğumuz tabi bişi diyemem..
Ama dediğim gibi ilk roll'üm bu araçla dedi haliyle yorumu pek yapmamak lazım..
Gerçi pilotaj iyiydi bence ama basılan devir vs anlaşılamamış olabilir..
evet haklısın.bende öyle düşünüyorum.
ilk kez gidicem bununla roll e demişti.
tüm araçlara maşallah tekrardan neşeniz bol olsun :)
huahuahauhau :D dikkat et yanyol asfaltı bozuk oluyo ama kanka :D
Ahahahaha :D
Sefa_vts
06-04-2010, 02:41
evet haklısın.bende öyle düşünüyorum.
ilk kez gidicem bununla roll e demişti.
tüm araçlara maşallah tekrardan neşeniz bol olsun :)
Teşekkürler,Allah bozmasın.. Sanada bir kez daha hayırlısı olsun.. S2k güzel araba umarım gönlünce olur..
inş sefa.çok zor bi dönem bu dönem:) evlattan kopmaya alışmak.
inş düzgün bi s2k alabilirim yoksa yine typer alıcam sanırım.
Cem ağabey maşallah gitseymiş araban :D
M///maniac
06-04-2010, 02:53
masalllah cem abinin arac güzel olmus daha detaylı video istiorz turbo teg in
_muhaRRem
06-04-2010, 03:05
Sefadan ilgin şok açıklamalar ve bilgiler geliyor Şok ŞoK şOk :D
selim bayrak
06-04-2010, 07:54
type-r lar aynı gidiyo zaten.. Fark olmuyor.. s2k bi ara mehmet tek iken denk geldi orda type-r geçti ama 2 ye 2 iken yan yana gibilerdi sonlarda kafa çıkartıyor.. 2. videoda az çok belli s2k ortada solda örneğin kırmızı type-r :)
Herkezin aracına maşallah..
Selimcan da saolsun ilk kez denedi sanırım arabasını sesi biraz cızıltılı bi t1r olsa s2k da ses ezicek :D
sefacım tesekkurler devırlerde bıraz sorun yasadık kafada memet kardesım cıkarıor kafayı sonlara dogru benım araç ayırmaya baslıo tam ama yolda trfık ısı bozuor. cok guzel bı aksamdı bıdahakı aksama daha guzel olucak :D
SekoLive
06-04-2010, 07:56
:) mehzent az yazmış hatta yazmamış noldu sonuc? :D
sefacım tesekkurler devırlerde bıraz sorun yasadık kafada memet kardesım cıkarıor kafayı sonlara dogru benım araç ayırmaya baslıo tam ama yolda trfık ısı bozuor. cok guzel bı aksamdı bıdahakı aksama daha guzel olucak :D
moruk ayağına sağlık geldın ettın denedık bence erken denedık asıl yok bulcağımız yere geldığımızde gerı donduk bence kumburgaz yada sılıvrı olamsı lazımdı donusun :)
220 ye kadar cıkmısızdır heralde en fazla 220 de bılmıyorum nasıldı sonuc vıdeo gelsın orda gozukur ama tahmınımce aynıydık tabı amaç eğelnmek bız eğlendıkmı eğlendık gerısının onemı yok :)
Tunada gelmişti akşam sağolsun konustuk ettık oda aynı kafadan cıkarız onunlada yakında :D
Evet benim aklıma takıldı kim dedi B.çekmeceden çıkalım diye :D ?
selim bayrak
06-04-2010, 08:41
moruk ayağına sağlık geldın ettın denedık bence erken denedık asıl yok bulcağımız yere geldığımızde gerı donduk bence kumburgaz yada sılıvrı olamsı lazımdı donusun :)
220 ye kadar cıkmısızdır heralde en fazla 220 de bılmıyorum nasıldı sonuc vıdeo gelsın orda gozukur ama tahmınımce aynıydık tabı amaç eğelnmek bız eğlendıkmı eğlendık gerısının onemı yok :)
Tunada gelmişti akşam sağolsun konustuk ettık oda aynı kafadan cıkarız onunlada yakında :D
reis hersey cok guzeldı arabana bıdaha masallah dıorum 200 lerde kaldık gıbı ben cok fazla ibreye bakamadım :) ama sıkıntı yok memet senınle her zaman denerım muhappet olsun yeterkı böle şamatalı gırgırlı olucaksa hep varım :D senınde ayagına saglık birader.
selim bayrak
06-04-2010, 08:48
tuna da saolsun geldı bu rollıng sayesınde aramız duzeldı aksam muhapetıdıde gecmıstı bılıosun bıraz aramız acıktı
ainen reis tunayla sabaha kadar deneyın sıkıntı olmaz bılıosun ;)
maşallah araçlara yalnız cemın aracta aygaz tupumu acık kalmış sureklı bı ssssssssssssssss ses var ehehe:)
reis hersey cok guzeldı arabana bıdaha masallah dıorum 200 lerde kaldık gıbı ben cok fazla ibreye bakamadım :) ama sıkıntı yok memet senınle her zaman denerım muhappet olsun yeterkı böle şamatalı gırgırlı olucaksa hep varım :D senınde ayagına saglık birader.
Selim,
Kusura bakmayın tekrar burdanda. En son 2 Ctr ve senin denemende sizi biraz sıkıştırmış olduk.
selim bayrak
06-04-2010, 09:00
Selim,
Kusura bakmayın tekrar burdanda. En son 2 Ctr ve senin denemende sizi biraz sıkıştırmış olduk.
:) önemli degil zaten yoldada şikayetımızı dile getirdik ordada kusura bakma demenız yettıde arttı :) ..
önemli degil zaten yoldada şikayetımızı dile getirdik ordada kusura bakma demenız yettıde artı :) ..
Olsun burdanda yazalım :) kazasız belasız sorunsuz döndük evlerimize Allaha şükür önemli olan bu.
xor birak simdi millete sikistirip bariyerlere sokup sokup (oH !sorry ! ) diyip durma:D hahaah cok xor :D hahaha
eline saglık kanka cok güzel kazasız belasız
Akşam deneyin yine ama bu sefer selim bagajdakileri at kanka. Bende deniycem ama 30 - 120 denerim 2 nizlede uhauahuahuaa.
Sefa sen neden böle olduğunu git başkasına sor. Anladın sen onu.
Yekta sana gelince Adammmmmmmmmsssssssınnnnnnnnnn beeeeeeeee.
dun gecenın suprızlerıı :D
selim bayrak
06-04-2010, 10:43
Akşam deneyin yine ama bu sefer selim bagajdakileri at kanka. Bende deniycem ama 30 - 120 denerim 2 nizlede uhauahuahuaa.
Sefa sen neden böle olduğunu git başkasına sor. Anladın sen onu.
Yekta sana gelince Adammmmmmmmmsssssssınnnnnnnnnn beeeeeeeee.
:D reis sölemeseydın bagajdakılerını o süpriz olucaktıı :D :D
seninle edirneye kadar denerizz yetmedi bulgar a kadar gecerız :D :D
kıbrıstan haber varmı :D :D
B.Aktepe
06-04-2010, 10:46
:D :D reis sölemeseydın bagajdakılerını o süpriz olucaktıı :D :D
seninle edirneye kadar denerizz yetmedi bulgar a kadar gecerız :D :D
KIBRISTAN haber varmı :D :D
selim bold karakter kullanma.
moderatorler uyarı amacı ile kullanıyor.
selim bayrak
06-04-2010, 11:00
selim bold karakter kullanma.
moderatorler uyarı amacı ile kullanıyor.
ok hemen düzeltelim ;)
Type-r'lar kulağımın zarını patlattı :D s2k sesi daha güzel daha enstrümantal geldi bana :)
Cihan Çizmeci
06-04-2010, 11:03
Maşallah ayağınıza sağlık :) Çok güzel denemeler izliyoruz sayenizde :)
DBS geçen akşamdan biraz daha hızlı gibi sanki çok azda olsa Mehmet'in arkasına düşüyordu ama şimdi burun yada tam izza gibi bi değişiklik mi var Yiğit?
Cem abi bu arada sen naptın ya? :D :D
selim bayrak
06-04-2010, 11:07
Type-r'lar kulağımın zarını patlattı :D s2k sesi daha güzel daha enstrümantal geldi bana :)
:D:D:D:D sen bıde benı dusun solumda memet sagım DBS aradan bide cuff dıe bısey gecıor ortalık karıştı ulan dıorum kaçıncı vıtesyeyızz ne oluor :D:D :D :D :D
vallahı gece uyurken bıle halen kulaklarımdaydı haatat hataat hatat :D
:D:D:D:D sen bıde benı dusun solumda memet sagım DBS aradan bide cuff dıe bısey gecıor ortalık karıştı ulan dıorum kaçıncı vıtesyeyızz ne oluor :D:D :D :D :D
4'lü bastığımızda Çarşı fena karıştı zaten :D Silencer zorunluluğu olsun bundan sonra yada kulak tıkacı alıcam ben eczaneden denemeden önce :D
maşallah beyler iyi eğlenmişiniz
maşallah beyler iyi eğlenmişiniz
evde yattın uyudun manda gibi :D
Hahaha bu süperdii iştee;) Arkadaşlar gazınıza sağlık güzel denemeler ;videolar biraz daha anlaşılır olsymış süper olcakmış :)
ben mehmetle denerken jest ve mımıklerıne gore denıyorum zaten:D:D:D
adamın egsozu sağda bende hep sağında denedım korna dıye bısey yok kafama gore gazlıyom a.q:D:D:D
Cihan Çizmeci
06-04-2010, 12:38
adamın egsozu sağda bende hep sağında denedım korna dıye bısey yok kafama gore gazlıyom a.q:D:D:D
Puhahahaha :D Aynısı EH Vtec Burak'ta iken ben onla denerken oldu :D
Burak vites atıyor benimde atasım geliyordu Apex-i N1 Cutback'in gazabına uğramıştım :D :D
selim bayrak
06-04-2010, 12:43
:D ben bi sola gecseydım memetın kafayı karıştırcaktım :D :D bende bıde hem saglı hem sollu solda memet sagda dbs sıkıoruz 3 lü vaziyette araya bide integra gırdı caf cuff :D :D :D :D o an len ne oluor dedım ortalık karıştıı vitesi mitesi corba oldu ortalık :D :D :D
ahmet3425
06-04-2010, 12:53
:D ben bi sola gecseydım memetın kafayı karıştırcaktım :D :D bende bıde hem saglı hem sollu solda memet sagda dbs sıkıoruz 3 lü vaziyette araya bide integra gırdı caf cuff :D :D :D :D o an len ne oluor dedım ortalık karıştıı vitesi mitesi corba oldu ortalık :D :D :D
o anın videosunu cok net bir sekilde cektim yiğit gelsin ekler izleriz hep beraber bende oha falan olmustum orda:D
:D:D:D senın iş benden de kötü olmus:D bu hondalarda ne ses war oyle yahuu :eek::eek:
:D:D:D senın iş benden de kötü olmus:D bu hondalarda ne ses war oyle yahuu :eek::eek:
korktun demiiii :D:D
korktun demiiii :D:D
abı ılk ak106 bendeyken EH vtec burakla denıcem, yanastım adam 3 ten ıkıye bı aldıı böğğğğğ diyee, hehh dedım cecoo yedınn y..... :D:D:D ayagım gaza gıtmedı 2 3 sanıye :D:D
abı ılk ak106 bendeyken EH vtec burakla denıcem, yanastım adam 3 ten ıkıye bı aldıı böğğğğğ diyee, hehh dedım cecoo yedınn y..... :D:D:D ayagım gaza gıtmedı 2 3 sanıye :D:D
valla çok güzeldi akşam gerçi senle deniyemedik ama :D
valla çok güzeldi akşam gerçi senle deniyemedik ama :D
aynen denk gelırız bıgun ınsallah:D istersen 18 nısandakı 500+ rollınge gıdelım bı derece yapıp gelellım:D:D
aynen denk gelırız bıgun ınsallah:D istersen 18 nısandakı 500+ rollınge gıdelım bı derece yapıp gelellım:D:D
Ayıp olur ona gidersek :D Seneye artıkın :D
selim bayrak
06-04-2010, 15:26
:D bı baktım memet uzuor haaaattt dıee halbukı 3 korna yapmış ama malesef duyulmuorr sokuldum hemen dıbıne bıdaha yaptı 3 kornaa anca dıbınden duyuyorum :D:D yol bıraz daha musait olsa cok ıyı olcaktıı sonları göremeden gazı kesıorduktrafıkten :)
Day Walker
06-04-2010, 20:30
muahahhhahha elveda dostum :D
akbaba78
06-04-2010, 20:38
hahahaaa astalavista bebek gibi olmus:D
:D :D :D bu iyiydi :D :D