Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Supra..
alicancalis
08-04-2010, 22:12
Arkadaşlar bugün şaşmaz girişinde bu Supra'yı gördüm. Bilinen bir arabamı?
Bilinen bir arabamıdır? Motorunda ne var merak ettim:)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/5929.jpg (http://urlal.com/)
bilinen bi araba pt plaka tanıdık gelmedi mi :D
:D bn ankaraya hiç gelmememe ragmen kımın oldugunu bılıyorum....ipucu bmw ile içli dişlı
egzos capı 1 metre PT severek izliyoruz :D
CasabLanca
08-04-2010, 22:15
aracın resimdeki bu kavşakta drift videosu bile var :D
sahibinin adı ismail ile başlıyor çam ile bitiyor :D:D
mgnPower
08-04-2010, 22:17
pt ayridir ama supra bayaaa var ankarada gormek degilde gormemek beni sasirtabiliyor :D pt ise cok meshurdur ipuclarini vermis arkadaslar gerci :D
edit : sizin arabada miniydi sanirim. bende oralardaydim
edit oglu edit : profil resminde varmis zaten :D :D :D
pt ayridir ama supra bayaaa var ankarada gormek degilde gormemek beni sasirtabiliyor :D pt ise cok meshurdur ipuclarini vermis arkadaslar gerci :D
ben bundan bi yıl önce siyah bi tane gördüm gibi geldi ama aslında göremedim :D:D
mgnPower
08-04-2010, 22:19
ben bundan bi yıl önce siyah bi tane gördüm gibi geldi ama aslında göremedim :D:D
siyah var kirmizi yada turuncu yada kiremit rengi iste ne derseniz o var beyaz var gri var varda var masallah. :D
omercanilica
08-04-2010, 22:20
masallah bu kadar supra mı vardı memlekette ..... o egsozla goze gırmemesı ımkansız sanırsam:)
alicancalis
08-04-2010, 22:27
edit : sizin arabada miniydi sanirim. bende oralardaydim
edit oglu edit : profil resminde varmis zaten :D :D :D
Demek bizim cahilliğimizmiş. Ne yapalım öğrenicez zamanla;)
Nedir peki bu Pt'nin olayı?
Biri anlatsa bari..
Bu arada bugün muayene ye gittim. Ama tabii katalitik olmadığı ve arabada komple egsoz olduğu için tüvtürk deki abileri tekrar görmem gerektiğini öğrendim. Neyse bunun dışında kusurum yok. Eski header, katalitik ve susturucuyu takınca sorun olmayacak inşallah.
bitanede istanbulda var sup plaka yazın trafikte yan yana gelmiştik :)
Msupra msky supra 3 üde aynı kişinin
suprada aem ems komple egsozt s366 dan biraz büyük turbo var gerisi komple stock bide FMIC
var
mgnPower
08-04-2010, 22:30
Ozgun tum acikligi ile aciklamis PT'nin olayini :D
Bende herkoda gördüm bugün :) bide herkoya çekici ile ferrari gelmişdi istanbul plakalı ne iş anlamadım :)
Kasım gibi Ankaraya geldiğimde kızılay'a giderken görmüştüm bu aracı. ilk önce egsozu gördüm sonra stoplar sonra spoiler diye giden yavaş çekimde bi film yaşadım :D araç park halindeydi ve 100 metrede aşağıda polisler vardı oradan sessizce gittiyse ondan sonrada bişey olmaz herhalde. Allah kaza bela vermesin. Kesinlikle muhteşem bi araç . :)
alicancalis
08-04-2010, 22:36
Msupra msky supra 3 üde aynı kişinin
suprada aem ems komple egsozt s366 dan biraz büyük turbo var gerisi komple stock bide FMIC
var
Saol kardeş. Biriniz sonunda bir açıklama yaptı.
Şu meşhur Msupra'nn demek buda. Güzelmiş. Bu arkadaşımızındamı dükkanı şaşmaz da peki? Bu işlerlemi uğraşıyor?
Amma soru sordum bu akşam. Kusuruma bakmayın:D
Germanian
08-04-2010, 22:36
ah ah acı hatıralar bunlar ben denk gelseydim heralde ışıklarda kaldıramazdım arabayı elim ayağım boşalırdı harbiden o egsoz çapı ne öle soba borusu gibi walla tr deki en giderli supra sanırım
edit: değilmiş sanırım :D:D
umut son postun son kısmını sil bence geleceği kötü postun:)
initial-D
08-04-2010, 23:11
ah ah acı hatıralar bunlar ben denk gelseydim heralde ışıklarda kaldıramazdım arabayı elim ayağım boşalırdı harbiden o egsoz çapı ne öle soba borusu gibi walla tr deki en giderli supra sanırım
"tutunamıyorum" diye bir konu vardı bu forumda:D
ismail dayının gündelik araçlarından biri:)
Mikrop_Ali
08-04-2010, 23:52
dikmende bi tane m5 var siyah bbs jantlı basık biraz PT 334 dü sanırım pt oldugunu bılıyorumda devamı başka olabilir. PT serisiyle bi alakası varmıdır bu aracın?
Germanian
08-04-2010, 23:57
umut son postun son kısmını sil bence geleceği kötü postun:)
ahaha nie ki murom sanırım dedim şahibe war yani :D:D
edit::D şimdi tutunamıyorum konusunu gördüm dehşet içindeyim :D:D
Sr22DeT Silvia
09-04-2010, 08:16
bitanede istanbulda var sup plaka yazın trafikte yan yana gelmiştik :)
34 Sup mat siyah folyo kaplama ve sanırsam otomatik..Ben pendikte oturuyorum, genelde pazar günleri saat 11-12 civarı maltepe sahilden,bostancıya doğru giderken denk geliyorum..Bir kaç ay önce gazlayıp yaklaşayım dedim ama, 2lt ile nafile ;)
ben hep goruyorum bahsettiğiniz mat siyah suprayı, 34 SUP 40 plakaydı. Ne zaman görsem sakin gidiyordu araç. İzlemek bile yeter :)
B.Aktepe
09-04-2010, 08:30
SUP 40 iyidir:) yakın zamanda project konusuna açılışını yapıcam.
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/4/108.jpg
başlangıç için küçük bir resim :)
Day Walker
09-04-2010, 08:33
SUP 40 iyidir:) yakın zamanda project konusuna açılışını yapıcam.
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/4/108.jpg
başlangıç için küçük bir resim :)
OHH yeaaaa :D one güzel bişey öyle :D
maşallah :)
ben bu suprayı hep goruyorum sanayide güzel araba maşallah:D
B.Aktepe
09-04-2010, 08:37
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/9/1075.jpg
Bunu unutmuşum :)
Bulut Y.
09-04-2010, 09:10
aa tiyal vasgeyç
Kaplamasını sevsinler. Günün birinde benim de 2jz-gte li bir aracım olacak. 35 yaşından önce almayı planlıyorum...
kaplamaya gel hey yafrum güzellige bak:D
8.000rpm
09-04-2010, 09:18
bilal
can sıkıcı bir insansın kardeşim
sabah sabah yaşama sevincimi kaybettim :D:D:D
B.Aktepe
09-04-2010, 09:20
bilal
can sıkıcı bir insansın kardeşim
sabah sabah yaşama sevincimi kaybettim :D:D:D
yok yaf o kadarda değil :)
Allah herkese daha iyilerini nasip eder inşallah.
Ferhat_V
09-04-2010, 09:38
bilal abi bu sup 40 ın sahibinde acura rsx varmı ? pendik taraflarında görüyorum bende karbonlu bronz jantlı rsx aynı kişininm ?
B.Aktepe
09-04-2010, 09:39
bilal abi bu sup 40 ın sahibinde acura rsx varmı ? pendik taraflarında görüyorum bende karbonlu bronz jantlı rsx aynı kişininm ?
hayır acura bizde değil. E46 318ci var ikinci arabası o da standart zaten.
Ferhat_V
09-04-2010, 09:41
tamam sağolasın..ara sıra pazar günleri otobanda sıkıyolarda acura fena bişi karbonlu kanatlı vs :)
acuranın sahibinde sadece acura var abisinde 2.5 2009 sti var
Maşallah
SUP güsel olucak inşallah
Sr22DeT Silvia
09-04-2010, 10:31
ben hep goruyorum bahsettiğiniz mat siyah suprayı, 34 SUP 40 plakaydı. Ne zaman görsem sakin gidiyordu araç. İzlemek bile yeter :)
insanın içi bir hoş oluyor karşılaşınca ;)
pt supra yı her gün görüyorum batıkentte.. çata pataa çuff çufff çata pata çuff boooooom diyerek gidiyoo.. :D:D
batıkentte mi oturuyor shell var onun karşısında park halinde görüyorum genelde bende
TURBO CİVİC
09-04-2010, 20:16
bugun PT suprayla birlikteydim konustuk dertlestik sevistik:D gercekten supra ayrı bir arac:icon_tup: masallah kazasız belasız (isamil abiye ;))
pt yi biliyorum 34 plakalı otomatik vites olan var bir tanede istanbulda.geri kalanları hiç duymadım :)
batıkentte mi oturuyor shell var onun karşısında park halinde görüyorum genelde bende
ewet batıkentte..
pt de otomatik vites :D
ewet batıkentte..
pt de otomatik vites :D
degil manuele cevrildi :)
bugun PT suprayla birlikteydim konustuk dertlestik sevistik:D gercekten supra ayrı bir arac:icon_tup: masallah kazasız belasız (isamil abiye ;))
ehehehe fena ya ismail abi müthiş adam gülmekten altıma edecektim neredeyse :D
aynı aracı bende görüyorum süper bişey
tandogan
09-04-2010, 21:20
sup 40'a bir jant kesinlikle lazım bilal abicim şöyle hoş bir volk iyi gider ona :) yeni parçalarda hayırlı olsun.paşaoğlu service imzasını taşıyorlar sanırım :)