Orijinalini görmek için tıklayınız : Uf rsı
Bu akşam üstü öylesine bir 0-100 videosu çekelim dedik.Karar ani olunca çekim cep tel ile yanımdaki ark tarafından yapıldı.Yani 2 kişi(ben+118kg) aksları fazla zorlamadan çekiverdik işte:) Merak eden video görmek isteyen arkadaşların gönlü olsun istedik.
http://www.streetfire.net/video/uf-rsi-0100_1994931.htm
ikinci video: http://www.streetfire.net/video/video007mp4_1994939.htm
Ses Fenna :D
Maşallah Kankacım.
1 haftadır silencer açık geziyorum üşengeçliğimden.Başa bela almazsak iyi:) Çok amorötrce oldu kanka ama napalım eldeki imkanlar ile şimdilik bu kadar.Maksat merak giderilsin;)
Şanıman sağlam kısa yalnız. Maşallah.
ahmet3425
08-04-2010, 23:15
8.5 sn civarı bisey sanırım masallah kanka guzel hızlanmıs makine...
Şanıman sağlam kısa yalnız. Maşallah.
Teşekkürler:) Şanzıman orj.Daha içi hiç açılmamış.İlk planlar arasında kısaltmak vardı ama binince vazgeçtim tabi haliylen
8.5 sn civarı bisey sanırım masallah kanka guzel hızlanmıs makine...
Eyvallah Ahmet'im.Fabrikasyondan yarım saniye hızlıyız işte :D Okan'ıda atarsak fena olur herhalde :)
İkinci videoda eklendi :)
Gökhan Biraltın
09-04-2010, 00:07
2 videoyuda izledim eren abi masallah. 8.5 saniyenin altında sanırım 0-100 ü :) dedigin agırlıgada bakınca cok süper valla :) maşallah allah aks'larına zeval vermesin. aks vidasını arada bi kontrol ettirsen iyi olur :D
2 videoyuda izledim eren abi masallah. 8.5 saniyenin altında sanırım 0-100 ü :) dedigin agırlıgada bakınca cok süper valla :) maşallah allah aks'larına zeval vermesin. aks vidasını arada bi kontrol ettirsen iyi olur :D
8in altında diye tahmin ediyorum bende :) Video net değil sağlıklı bir iş olmadı açıkçası.Kameramanı atarsak dediğin kıvam olur.Aks kafalarım çok ucuz hatta bedava ayarında ama genede zormalaya karşıyım ben.Video için bi sıktık işte 1den.Oda belli bir devire kitleyip direk sara sara kalkmadım.önce kaldırdım sonra sıktım.Vidaya gelince naaptın hacı :D
Cimmeria
09-04-2010, 00:31
o nası bir ses yahu ne egsoz var bu arabada :)
o nası bir ses yahu ne egsoz var bu arabada :)
düz boru + egzos işte :) cazırtısı cuzurtusu fazla oda benim şansıma :)
maşallah maşallah :)
Eyvallah kanks;) Bir imkan yaratabilsek hem senle denemeye hemde gecesinde sabaha kadar zıkkımlanmaya gelecem kanka oraya Okan'la:) Kameramansız olmaz :D
PPR engineering
09-04-2010, 08:15
8,37 ortalaması baya bi ölçtüm ama bu tek kişi olduğun zaman 8,0 lara hatta 7,30 lara kadar iner tahminim gerçekten cok güzel bir spor araba koltukları muhteşem gercekten ama wilyımsları bi başka:Daslında 60-160 videonu eklesen daha süper olur..
Masallah Kanka Sesıne Bayılıyorum Yhaa :D
8,37 ortalaması baya bi ölçtüm ama bu tek kişi olduğun zaman 8,0 lara hatta 7,30 lara kadar iner tahminim gerçekten cok güzel bir spor araba koltukları muhteşem gercekten ama wilyımsları bi başka:Daslında 60-160 videonu eklesen daha süper olur..
Evet yanımdaki 118kgluk kameramanı atarsak bende 8in altına iner diye düşünüyorum.Williams zaten bir elin parmakları kadardı.Bu kadar temizi kalsaydı keşke.Olanda satmıyor ayrı bir konu :) Birgün planlı programlı olup dediğin gibi 60-160 arası çekmek lazım.Tabiki tek şöför+düzgün cam ile.
Masallah Kanka Sesıne Bayılıyorum Yhaa :D
Eyvallah gözüm :) Adres belli biliyorsun;)
PPR engineering
10-04-2010, 08:38
Evet yanımdaki 118kgluk kameramanı atarsak bende 8in altına iner diye düşünüyorum.Williams zaten bir elin parmakları kadardı.Bu kadar temizi kalsaydı keşke.Olanda satmıyor ayrı bir konu :) Birgün planlı programlı olup dediğin gibi 60-160 arası çekmek lazım.Tabiki tek şöför+düzgün cam ile.
118 kilomu senin sıfr yüzün 6 saniye :D:D:D kafadan :D:D:D
Boost Up
10-04-2010, 08:42
-118 kilo ile fena olur:)
Maşallah.
118 kilomu senin sıfr yüzün 6 saniye :D:D:D kafadan :D:D:D
Aynen 118kg:) Geçen Kasım döneminde askerlik işlemleri için tartıldığında 118kg çıktı:D:D Baskül doğrudur herhalde:D 6 saniyede gözüm yok ama 7 saniyelerde var :D
-118 kilo ile fena olur:)
Maşallah.
Aynen :) Ortalama 6 tane stepne yapar :D
PPR engineering
10-04-2010, 21:09
6 saniye imkansızda :D 7, küsürler olur ama dediğim gibi daha önemlisi 60-160.araştırdınmı neler yapa biliyosun arabaya ne parçalar var...
hep düşünğüm bi arabaydı...
6 saniye imkansızda :D 7, küsürler olur ama dediğim gibi daha önemlisi 60-160.araştırdınmı neler yapa biliyosun arabaya ne parçalar var...
hep düşünğüm bi arabaydı...
Açıkçası henuz bir araştırma işine girişmedim.Bir süre bu şekilde kullanıp bu şekli ile neler yapabildiğini görmek istiyorum.Zamanla herşey olabilir tabi :)
SifirinciMurat
10-04-2010, 21:47
hangi şanzıman var bunlarda? jc5 ise düşeyim ben bunun peşine
Maşallah :):)
Eyvallah :) :)
hangi şanzıman var bunlarda? jc5 ise düşeyim ben bunun peşine
İnan alırken üstünde ne var altında ne var diye bakmadım.Temizlik ve seriliğine aldanıp aldım :) Şase no vs den belli oluyorsa söyleyeyim şase no.Olmadı bende merak etmiyorum değil açıkçası.Viteslere göre yaptığı hızlar şu şekilde...
1--56/57
2--85
3--125
4-160
5-220(kesiciye girmeden.Devamı için yol müsait değildi.Sanırım 225-230 aarası girer redline'a)
SifirinciMurat
10-04-2010, 21:54
güzelmiş ama bu kadarı da fazla kısa gelir :)
güzelmiş ama bu kadarı da fazla kısa gelir :)
Alışınca baya güzel oluyor:) bahsettiğiniz şanzımanın özelliği nedir? Nasıl anlaşılır araçta onun olup olmadığı? Merak ettim :)
SifirinciMurat
10-04-2010, 22:02
kendi arabamda ondan olduğu için sordum, birbiriyle uyumlu olabilme ihtimali nedeniyle. arabanın detaylı teknik özellikleri elinde varsa, servis kitabı vb gibi, orada yazar en kolay bu şekilde öğrenebilirsin.
kendi arabamda ondan olduğu için sordum, birbiriyle uyumlu olabilme ihtimali nedeniyle. arabanın detaylı teknik özellikleri elinde varsa, servis kitabı vb gibi, orada yazar en kolay bu şekilde öğrenebilirsin.
Kullanma klavuzu vs. duruyor.Ordan bir bakar söylerim sana.
fabrika verisi 8.9sn olması gerekiyor
zamanında çok araştırdığım bir araç
tek egzantrik 8v olması en büyük dezantajı
zaten williamstan ayıran en önemli etkende bu
onun haricinde yan tarafta 118kg gibi bi ağırlıkla bu aracın bu değerleri görmesi
sadece filtre egzos ile zor ihtimal ya kadran hatalı yada araçta bişiler var ekstra olarak
çünkü 118kg ı atarsan en az 1sn ye yakın civarda iyileşir hızlanman
buda ortalama 7 küsür saniyede 0-100 görmen demektir
filtre egzos bir rsi fabrika verisi olan 8.9sn yi 7 küsüre düşürmesi mantıksız
fabrika verisi 8.9sn olması gerekiyor
zamanında çok araştırdığım bir araç
tek egzantrik 8v olması en büyük dezantajı
zaten williamstan ayıran en önemli etkende bu
onun haricinde yan tarafta 118kg gibi bi ağırlıkla bu aracın bu değerleri görmesi
sadece filtre egzos ile zor ihtimal ya kadran hatalı yada araçta bişiler var ekstra olarak
çünkü 118kg ı atarsan en az 1sn ye yakın civarda iyileşir hızlanman
buda ortalama 7 küsür saniyede 0-100 görmen demektir
filtre egzos bir rsi fabrika verisi olan 8.9sn yi 7 küsüre düşürmesi mantıksız
Öncelikle aramıza hoşgeldin :)
Fabrika verisi ile 8.9sn elde edilen araç ile uf rsi'în şu anki farkları
cai(filtre olarak ise pipercross sünger)+egzos (son değil komple)+13 teneke jant(önlere)+ hafifletme.
Bu farklar ile elde edilen sonuç budur.Kısmet olursa ilerleyen günlerde adam akıllı cam ile daha detaylı çeker koyarız.Ya merak eden varsa buyursun yanımda oturup kendi çeksin :)
olcay_bora
11-04-2010, 02:02
dış çekim yok mu yaw şunun sesini en çok merak eden benim :D ahh bna yakın olsan da bi deneme sansımız olsa ayladır gaza basmadım hala satılmadı ztn benim gariban :)
dış çekim yok mu yaw şunun sesini en çok merak eden benim :D ahh bna yakın olsan da bi deneme sansımız olsa ayladır gaza basmadım hala satılmadı ztn benim gariban :)
Sorma biraz yakınsın bana:D O akşam egzos için gelirken içimden paso söyleniyorum ulan gelmedik mi gelmedik mi:D Sizin oralara olurda yolum düşerse arayacağım seni zaten direk:D
olcay_bora
11-04-2010, 10:13
Sorma biraz yakınsın bana:D O akşam egzos için gelirken içimden paso söyleniyorum ulan gelmedik mi gelmedik mi:D Sizin oralara olurda yolum düşerse arayacağım seni zaten direk:D
ara tabi burda konaklar ertesi gün dönersin :D ne zmn istersen de basımın üstünde yerin var :)
Öncelikle aramıza hoşgeldin :)
Fabrika verisi ile 8.9sn elde edilen araç ile uf rsi'în şu anki farkları
cai(filtre olarak ise pipercross sünger)+egzos (son değil komple)+13 teneke jant(önlere)+ hafifletme.
Bu farklar ile elde edilen sonuç budur.Kısmet olursa ilerleyen günlerde adam akıllı cam ile daha detaylı çeker koyarız.Ya merak eden varsa buyursun yanımda oturup kendi çeksin :)
jantın orjinal 14 ken 13 jant ince yanak lastikle ibrendede sapma olabilir
konuda hiç hafifletme v.s yazılmadığından ama yinede ne kadar hafif olsada yanında 100 küsür kilo ile zor bir değer ama yapabiliosanda güzel bi araçmış bol gazlamalar daha iyide gider inş yollarda rollerde giden bi rsi görmek güzel olur
ara tabi burda konaklar ertesi gün dönersin :D ne zmn istersen de basımın üstünde yerin var :)
Eyvallah kardeşim:) Gerçi gelişmeler senin bu tarafa geleceğini gösteriyor ama :D
jantın orjinal 14 ken 13 jant ince yanak lastikle ibrendede sapma olabilir
konuda hiç hafifletme v.s yazılmadığından ama yinede ne kadar hafif olsada yanında 100 küsür kilo ile zor bir değer ama yapabiliosanda güzel bi araçmış bol gazlamalar daha iyide gider inş yollarda rollerde giden bi rsi görmek güzel olur
Spec.leri yazmamışım konuya.Sanırım ordan aldandık birazda.Arabam motor kapağı ne sebeple olursa olsun açılmamış.1 gr yağ yakma eksiltme yapmayan orj 119 binde arka kısımda sadece 2 parça boyası olan içi sıfır kıvamında kız denebilecek ayarda bir araba:) Piyasada en sıkı yürüyen rsi diyebilirim(denediğim gördüğüm ve insanların yorumlarına dayanarak)
maŞALLAH...Sesde güzel :)
Eyvallah :) Araç benden önce sizin o taraflardaydı zaten
Eyvallah :) Araç benden önce sizin o taraflardaydı zaten
ewet araç selimdeydi :) Selimin alıp sattıgı arabaların hepsi güzeldir
Eren Maşallahı var gerçekten aracının ;) Senin elinde daha da şekilleneceğine inanıyorum :)
ewet araç selimdeydi :) Selimin alıp sattıgı arabaların hepsi güzeldir
Aynen.Lacivert GSI'da benimdi :)
Eren Maşallahı var gerçekten aracının ;) Senin elinde daha da şekilleneceğine inanıyorum :)
Eyvallah kardeşim:) Ufaktan başladık işte.Sende hazırlamaya başla artık ;)
Aynen.Lacivert GSI'da benimdi :)
walla oda full stoktu gördüğüm kadarıyla , fazla durmadı oda gitti selimden:)
walla oda full stoktu gördüğüm kadarıyla , fazla durmadı oda gitti selimden:)
Zır stock değildi.Aksesuarları sökük halde teslim ettim ona.Yoksa coilover vs li makinaydı :) Biliyorum ne zaman sattığını ben verdim satışını son sahibine:) Memnunum RSI'dan.Özellikle Maltepe/Kartal tarafı çok yakından tanıyor arabanın dirilik orjinallik be temizliğini.
Kitapçıklara baktım.Şanzıman ile ilgili kod yazmıyor malesef.Motor kodu kullanılabilecek akıt tipleri vs mevcut.
Sierra Rs
12-04-2010, 11:18
Eren maşallah :)
Eren maşallah :)
Eyvallah Cenk :) Bir fırsat bulsam 60-160 ve top speed videolarıda çekeceğim
Sierra Rs
12-04-2010, 11:27
Eyvallah Cenk :) Bir fırsat bulsam 60-160 ve top speed videolarıda çekeceğim
en kısa zamanda çek kardeşim bende bi kıyaslama yapıyım ne kadar gerinde olurum diye :)
en kısa zamanda çek kardeşim bende bi kıyaslama yapıyım ne kadar gerinde olurum diye :)
Onun yerine işlerini hallette deneyelim hacı:) Hem dişine göre megane ve clio sport umuzda var;)
Sierra Rs
12-04-2010, 11:36
Onun yerine işlerini hallette deneyelim hacı:) Hem dişine göre megane ve clio sport umuzda var;)
megane coupe beyaz jantlımı :D
megane coupe beyaz jantlımı :D
Araç megane coupe değil.Megane 1 4 kapı.Aile arabası :)
Sierra Rs
12-04-2010, 12:16
tamam kardesim bi arac var beyaz jantlı sizin oralarda onun icin o sandım :) deneriz güclü gücsüz işlerim bitince sorun degil :)
Araba normalde 90 hp 8V.cai ve komple 51 çektik arabaya.Merak ediyoruz nasıl oldu diye.O nedenle dedim bir iddia yok yani:) Clio zır stock.Cat back yaptırdık o kadar.
Sierra Rs
12-04-2010, 12:21
yaparız karışık bi deneme kardesim.
yaparız karışık bi deneme kardesim.
Aynen.Şöyle ortaya alevli bir cins :D Sen işleri hallet gerisi kolay;)