Orijinalini görmek için tıklayınız : hayal perest cocuk gerçeğe 1 adım atıyo...Nürburgring
arkadasmız dogus( can000 ) onumuzdeki 2 gun IDS international drift series de yarısacak tek türk olup bizi temsil edecektir
yıllardır drift antremanlarına gitti sadce yanda oturdu simdi nurburgringde profesyonel olmak icin ter dokecek ve herşeyden Türk'ün gücünü gösterecek !!!
eveeet 2 haftadır yasadığı stresi biliyorum ve onu biraz da olsa rahatlatmak icin bu konuyu acmak istedim...yıllardır hayal ettiği yarış pistine(nürburgring) 2 gun boyunca cıkacak .bunca zamandır sadece hayalci olmakla itham edilirken simdi hayalini gerceğe tasıyacağı icin hem heyecanlı hem stresli hem de mutlu ! şimdi gelelim konuya;bu çocuk bu yazıyı niye yazdı ? net olarak hatırlayamıyorum ama bu macera sanırm 5 yıl once basladı.Drift academy istanbul(mert bilaloğlu)(mustafa mert kazanç) !.araba ehliyet ve ulasım imkanları olmamasına rağmen azimle gittiği her drift antremanın yararını direksiyona oturduğu ilk anda gördü.biraz hayallerinin biraz arkadslarının gazıyla bu hafta almanyada yapılacak olan IDS(international drift series) Pro-Search e katılacak.hayatta becerebildiği fazla birsey olmadığı icin ve gercekten sevrek yaptığı tek iş olduğu icin drift konusunda kendini profesyonelleştirmek istiyor.isteyen herkes dalga geçebilir hayalci cocuk,gerçeğe dön,masal dunyasında yaşama gibi seyler soylebilr.Tek isteği bunu yarıştan once yapıp moralini bozmayın.Doğuş bu işe hayal kurarak basladı, cebindeki yemek paralarını biriktirerek drift gunlerine geldi academy de eğitim alma şansı yakaladı.bu işte gerçekten gelecek vaad eden bi insan olduğunu dusunenler var.Sizin de bildiğiniz uzere olurda pro search de ilk 5 e girip lisans alırsa profesyonel lisans sahibi olan ilk turk olacak(imkansızı basarmayı istemek hep cazip geldi ona,başaracak!).Doğuş icin hersey hayal etmekle basladı ve umarım yıllarca surecek uzun bi maceranın baslangıcı olur Pro search.
Doğuş'a şans dileyin tek istediği bu ....
sonuna kadar arkandayız kardeşim emin olabilirsin oraya gitme cesaretini göstermen bile çok büyük 1 olay sana güvenimiz sonsuz !! iyi şanslar :)
Bulut Y.
10-04-2010, 02:23
good luck ;)
yolu acık olsun başarılar dilerim o noktaya kadar cıktıysa zaten bu işin dalga geçilicek
bir boyutu kalmamış o pozisyona gelmek bile başlıca bir yetek işi bence
Allah yolunu acık etsin bizi gururlandırsın inşallah...
Bence Dalga Gecılcek Kucumsenecek Hıcbırsey yok Aksıne takdır Edılmelı Bu Arkadas Allah Yardımcısı Olsun Ve Yanında Olsun Insallah Guzel Başarılar Yakalar Ve Kendı Adına Ve Turkıye Adına turkler Adına Guzel bır Adım Atar.. Başarılar Dileğim Yeni Türk Yetenek Doğuşlarına..
helal olsun cesaretinden dolayı... Allah yolunu açık etsin dilerim hersey gönlünce olsun bizlerde onu zevkle ve gururla seyredelim :icon_tup:
connectfun
10-04-2010, 03:59
vallaha bravo. allah yolunu acık etsin
SekoLive
10-04-2010, 07:19
hadi hayırlısı .... başarılar
hayırlısı olsun başarılar dilerim :)
İnş herşey istediği gibi olur. Başarılar...
hadi doğuş seni görelim kardeşim.. yapabilirsin..
Yolu açık olsun inşallah bu konunun devamında güzel haberlerini okur gurur duyarız.
yolu acık olsun ınsallah basarır daha avrpalıı osmanlıyı tanıyor bır de dogusu tanısın o zaman gorurler :) yolun acık olsun kardesım
M U R A T
10-04-2010, 08:26
bol şanslar diliyorum inşallah sevindirici haberlerini de alırız:icon_tup:
bol şanslar dostum. yolun açık olsun..
Bol şanslar, güzel haberler bekliyoruz. :)
Mechanix
10-04-2010, 09:10
Tekrar başarılar Doğuş :)
VolcanoS
10-04-2010, 09:12
Kardeşime başarılar dilerim...
bro başarılar anam ver acıyııı kör olsunlar =))
İnsanın hayellerinin peşinden gidip ona ulaşması kadar haz veren başka birşey yoktur sanırım .
Kendisine başarılar diliyorum , umarım alnının akıyla çıkar bu işten .
Ferhat_V
10-04-2010, 09:49
başarılar dilerim inşallah iyi sonuçlar alırsın..
Başarılar umarım bizi gururlandırır
Onurkk06
10-04-2010, 09:53
emeklerinin karşılığını alır inşallah türkiyemizi de gururla temsil eder
BlackEmperor
10-04-2010, 09:55
Allah yarımcısı olsun :)
bence oralarda piste çıkmak bile büyük bir olay:icon_tup:başarılar dilerim
türk insanın gücünü azmini tüm dünyaya göster herkez senin arkanda :):):)
allah tamamına erdirsin biz arkandayız kardeşim.Ver alayına yanı :)
BAHADIR24
10-04-2010, 10:30
başarılar...
Başarılar Allah yardımcın olsun
Allah yardımcısı olsun , gurur duyulacak bir olay , dalga geçenlere soyleyin önce bir aynaya baksınlar:icon_tup:
Başarıya giden yolda köstek olan çok olur , hiç umursamasın.
Çok gurur duyulacak bir şey bence.
Allah yardımcısı olsun...Başarılar dilerim... ;)
Kim dalga geçmiş ki :) çok garip...
Allah yardımcısı olsun.. başarıcaktır mutlaka :)
VTec_king
10-04-2010, 10:53
herşey istediği gibi olur umarım başarılar
tuner faruk
10-04-2010, 10:56
Eğer hayal edip bu hayalini gerçekleştirdiyse bence bu hayal diye adlandırılan başarıda kesinlikle gerçek olur Doğuş sonuna kadar destekliyorum ve inanıyorumki bu işin üstesinden gelip Osmanlı torunu olduğunu göstereceksin..
Hocam başarılı ol yada olma milli drift şampiyonası bile olmayan bir ülkenden gidip orda birşeyler yapmaya çalışman bile taktiri hakediyor. Şimdiden tebrikler ve başarılar.
Masallah helal olsun ya. Sokak aralarinda cocuklarin seksek oynadigi sokaklarda drift yaptigini zannedenlere de ders olur insallah.Eline emegine el frenine saglik
firat_07
10-04-2010, 11:38
yolun açık olsun kardeşim başarılar diliyorum
recepserkan43
10-04-2010, 11:42
gurur duydum kendisiyle zor başarılır imkansız zaman alır....
turk milleti olarak drift diyemesemde yan'a merakliyiz :) umarim basarili olur
haydı hayırlısı bakalım allah yardımcısı olsun hersey gonlunce olsun arkadasımızın...
Allah utandırmasın yardımıcısı olsun İnşallah güzel haberlerini alırız
deeperblack
10-04-2010, 12:07
Yolu ve bahtı açık olsun...
Allah utandırmasın başarılarının devamını dilerim.
MUTLU RAFİ
10-04-2010, 14:05
başarılar doğuşcum ...
focus musty35
10-04-2010, 14:08
zaten oraya gıtmeyı hak etmesıyle basarıya ulasmıs helekı bır turk olarak cok daha basarı sayılabılır kendısıyle gurur duydum ıns en ıyı derecede basarır sımdıden yolu acık olsun
D16inside
10-04-2010, 14:20
ben sahsen gurur duydum inş. başarısına başarı katar ve onun arkasında gelen nesillere örnek olur inş. allah yardımcısı olsun dualarımız onunla allah yolunu acık etsin inş. bayragımızı dalgalandıracak.
helal olsun allah yar ve yardımcısı olsun çok sevindirici bi haber ;)
crazydog
10-04-2010, 14:29
yolun açık olsun başarılar dilerim , umarım güzel haberlerini alırız.
HarunToprak
10-04-2010, 15:32
Allah utandırmasın,başarılar yolu açık olsun inşallah.
doğuş seni tanımam ama hayallerinin peşinden git .
zoru severım ,imkansız biraz zaman alır...
inşallah hedeflerine ulaşırsın.
Hem kendin için hem biz Türk Mileti için büyük bir adım atıyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun ;) Başarı her zaman senin peşinde olsun ve şimdiden Tebrikler, Teşekkürler.
dogustan haber alan?? dun nasıl gecmis ne yapmıs etmis bilen yazsın =)
seyfi 07
11-04-2010, 12:56
helal olsun............ hayallerının pesınden gıttıgı ıcn allah yardımcısı olsun ıns. hedeflerıne ve gelmek ıstedıgı noktaya gelır.........
Basarilar (Y) Insallah guzel sonuclar elde edersin.ALLAH yolunu acik etsin.
slowmotion
11-04-2010, 13:23
desteğimiz seninle
HüseyinTPL
11-04-2010, 14:52
dostum başaracaksın :)
MR.TurboALİ
11-04-2010, 22:14
arkasındayız başarılar.Allah yardımcısı olsun.
Oldschool
11-04-2010, 22:21
hadi hayırlısı başarılı olman dilegiyle kardeşim
öncelikle herkese desteğinden dolayı gercekten cok teseekur ediyorum...acıkcası bu kadar ilgileneceğinizi tahmin etmiyordum ama su anda mutlulukdan dolayı hafifce sırıtyorum...kamp alanın da internetimiz olmadığı icin cevap yazamadm arkadslar kusura bakmayın.benden mi kaynaklanıyo yoksa kader mi desem 2 gun boyunca mekanik aksaklıklarla boğustum durdum.cumartesi gunu sabah aracımı gosterdiler o an sanırım hafızamdan silinmez...arka camda turk bayrağı ve yanımda adım yazıyordu bi garip hissetiim.alman arkadaşlar ufak bi supriz yapmıs bu sekilde. bu arabayla maceram pek uzun surmedi(5.35 V8).Bir yandan kendisine alışmaya calısırken diğer yandan pisti tanımaya calısıyordum.Tam eğlenmeye baslayacağız derken buyuk husran 3 tur sonrasında debriyaj bitmişti..önce 3.vites i kaçırmaya basladı daha sonra yerinden oynamadı kendileri.sabahın körunde hevesim kursağımda kaldı ve resmen coktum.Bu sırada hem IDS de hakemlik yapan hemde drift academy istanbulda eğitmen olan faruk(polaz) bir kaç polonyalı arkadasıyla konustu ve e36 m3 bulduk(arabyı hem sahibi hem ben kullanıcaktım)Durum biraz zordu benim icin cunku pistin kapanmasına 1-2 saat gibi bir zamn kalmıstı ve benim gibi tecrubesiz bi surucu icin bu sure kesinlikle yeterli değildi.Elden birsey gelmez dedik ve bunca yolu boşa gitmiş olmamak icin karsılıklı anlastık.antreman turuna basladğımda icimden bi ses herseyin guzel olacağını soyluyordu ve oldu.Cumartesi aksamı harika bitmişti 2 turdan sonra pisti drift yaparak geçebiliyodum ve bunda arabanın katkısı cok buyuktu.En guzelide filmlerde ve videolarda gordğumuz sahneleri kendiniz yaşamanız.Kesinlikle inanılmaz tariifi olmayan bir duygu.Avrupanın her köşesinden insan vardı ve herkes gercekten sıcak kanlıydı.Insanlar birbirlerinn acığını eksiklerini kapatırken hiç rahatsız olmuyolardı en cok hosuma giden şeyde buydu.Bugune kadar internette videolarını izlediğim coğu insanla tanıstım hatta tekrar davet ettiler hatta ve hatta Almanyada yasadığım en guzel anlardı bence bu prof pilotlarlar arka arkaya drift yapmak gercekten cok heyecanlı ve super bi duyguydu.Ilgimi ceken diğer nokta ise Turkiye de daha antremanları izlemeye bile gelmeyen bayan sayısının aksine ingiltereden ve diğer ulkelerden bir cok bayan katılımcı vardı.(onlar drift yaparken ben mutlu oluuyodum neden bilmiyorum ama ! )Neyse konuyu fazla dağıtmayayaım.Buyuk umutlarla ve heyecanla geçirdiğimiz gece sonrası sabahın köründe yine damladık piste.
Asıl hikaye sanırım pazar gunu baslıyor
Önceki gun geçirdiğim guzel antreman turlarının gazı ile pazar gunu yarıstan önce son atreman saatini bekliyordum.Saldım çayıra mevlam kayıra usulu yapılan antreman turları cok zevkliydi cunku aynı anda 5-6 araba arka arkaya drift yapabiliyorsunuz.Sanırım gazı biraz fazla almısım 2 takım lastiği bitirdikten sonra turnuva icin sakladığım lastikleri taktım(hala antreman turu).Pist o kadar kalabalık ve guzeldi ki icimden lastik değiştirmek icin pite cıkmak bile gelmiyordu.Hemen değiştirdim lastiklerimi hoooop piste.dediğim gibi gazı fazla almısım sanırım bi kaç prof abi (neyime guvendiler bilmiyorum) arkama takıldı onumde 1 bayan pilot ben ve arkamda 2 prof 4 araba(aynadan 2 sini goruyodum fazlası varsa bilmem:) arba gayet guzel drift yapıyorduk ki ! öndeki yarısmacı (150-170 km arasıydı)spin atınca bende ondan kaçmak icin diğer tarafa kırdım tabi arkadakilerde ama önde spin atan arabanın vurdğu kuka benim fanımı ,radyotorumu ve motor kayışımı rahmetli etti(ön tamponu sökmmüştük).Araçta hareret baslayınca doğal olarak kıllandım inip baktığımda motor kayışının gayet sık bir şekilde fanın etrafına dolandığını gordum.(şehir almanya gunlerden pazar ve yedek parça ihtiyacınız var ! işte şans budur)2 saat uğraştıktan sonra radyatoru halledip fanı cope attık ama elimizde hala bi motor kayısı yoktu.Saaat oldukça geç olmustu ve insanlar ilk turlarını atmışlardı bile.Yarışmaya sadece antreman icin gelen bi pilot aracını yuklerken motor kayışını bize satıp satamayacığını sorduk ve oda yardımcı olmak icin bu teklfii kabul etti..Mutluluktan ucuyoduk ama hala vaktimiz yoktu yaklasık 3 saat de kayısı takmak ve oturtmak icin uğrastıktan sonra araba tamam gibi görunuyodu.aracın sahibi kalan 3 turunu tamamlamak istedi bende tamam dedim...bu sırada diğer lastikleri jant a takıp biraz da dinlenip onumdeki atmam gerekkn 6 turu dusunecektim.Pistin kapanmasına 30 dk kala ben cıktım son grup ile beraber...arbaa rölantideyken motor ısısı surekli artıyo ve düşüyordu tabi kıllandım bende.start verildikten sonra ilk virajı gayet guzel bicimde aldım ve hızlanmam gerekn duzluğe cıktım bu sırada gozum yoldan cok hararet gostergesindeydi.Kafamı kaldırdığımda sanki bana kasti olarak yapılmıs bişey gibi aniden dolu ve yağmur basladı.(hava kuru diye 16 " jant taktım 3.viteste biraz daha performans alırım diye dusundum hay kafama sıçayım).doğal olarak 160 la girdiğim virajdan cıkamadm.Neyse onumde 5 tur var ilk turda spin sorun değil derken yağmur dahada şiddetlendi ve hızlandı.ama sorun yağmur değil bizim soğumayan ve çay demlermişcesine su kaynatan arabamızdı.1 tur attıktan sonra 20 dk kenarda beklemek zorunda kaldım ki kurallara gore araca mudahale şansım yok direk dısarıya alınmam gerekiyormus.Görevliyle konusup son kalan 3 aracıda gondermesini en son kendimin cıkacağımı soyledim oda hay hay dedi ve bana pistin kapanmasına 8 dk kaldığını soyledi.bi sure dolandıktan sonra zor da olsa bi şişe buldum birazcık da su ve tamam dedim bu iş oldu.Görevliye ok dedikten sonra start aldım ve ilk viraj sonrası bizim hararet yine tavan basayımmı basmayayımmı derken battı balık "yan" gider dedim ve yine duzlukteki viraja hızlı girdim(bu sefer elfreniyle girdim)ama nafile kaputun altından dumanlar cıkmaya basladı ve bende herseyi bıraktım(zaten spin atıcaktım direksiyon full acıydı :) ) kumlarda saplanıp kalmam sanırım nokta olmustu pistin kapanma saati geçmişti ve ben hala kumlardaydım...Moralim bi kaç saaate kadar cok bozuktu ama gelen bi telefon birazcık yuzmu guldurdu...
Arayan 2 hakemden birisiydi ve moralimi bozmamam gerektiğini ilk virajı herkesten farklı bi tarzda geçtiğimi ve bunun bi avantaj olduğunu soyledi.
Önümüzdeki haftalarda (tam tarihi bende bilmiyorum ) sonuçlar internette olacakmıs IDS nin kendi sitesinde.Bende ordan oğreneceğim ama acıkcası kendime pek şans tanımıyorum cunku sadece 2 tur attım ve bağlamam gereken 3 virajın girşinde spin attım.
IDS bi baslangıc oldu benim icin.Diğer pilotlar avrupadaki en zor drift pisti olarak anıyo Nürburgring i.Zor ama cok eğlenceliydi :)...bi cok insanla tanıstım ve davet aldım.eğer sponsor ve butce ayarlayabilrsem diğer ulkelerdki yarıslarada sadece kendim kullanacağım bi araçla katılmak istiyorum.Umarım kimseyi hayal kırıklığına uğratmamışımdır...Diğer pilotlardan cok guzel sozler duydum cok olumlu seyler soylediler ama yazmak istemedim kendimi övuyomusum gibi gorunmesin :D
Konuyu özetlemem gerekirse ;
Umduğumu değil bulduğumu yedim.
Saygılar Doğuş (CaN000) :)
SekoLive
12-04-2010, 08:24
Doğuş Çoook uzun yazmıssın :) okurken noldu nolacak diye okudum
herşeyde bi hayır vardır geçmiş olsun daha iyi işler çıkarırsın umarım :)
dalga geçenler dönsün kendi kıçına gülsünler.arkadaş azim ediyor.çabalıyor.ülkenin ismini uluslar arası bir pistte duyuracak ve hala hayalci mi diyorlar? işte ülkemiz bu yüzden kaybediyor yaa.hep bi bencillik hep bir kıskançlık.
yolu açık olsun.arkası hep yanında olsun :p bol şanslar
Bravo Doğuş sana cesaretin,yaptığın;
Sonucu ne olursa olsun takdire değer.
Şimdi olmasa bile ki umarım olur sen lisansı ne zaman olsa alırsın
Tebrikler
Mechanix
12-04-2010, 09:32
Deneyim oldu Doğuş ciddi şekilde.Bir daha gittiğinde de insanlar seni tanıyor olacak , bu bile yeter :)
yawrum seninle gurur duyuyoruz... Moralini bozma bunlar olası arızlar,talihsizlikler..Bunlar olur olacakda onemli olan olan talihsizliklere karsı neler yaptıgın ve onların sana ne kattıgı..Sen ilerde daha iisini yaparsın biz sana güveniyoruz...Hersey cok güzel olacak =)))
BlackEmperor
12-04-2010, 12:25
okurken heyecanını yaşadım diyebilirim. Allah yolunu açık etsin.
ADMISE R1
12-04-2010, 12:45
Başarılarla dolu yanlamalar dilerim :)
helal olsun .turkish drifter :D yeni bi tarz getirmissin olaya ilk viraja dierlerinden farklı girdiysen vardır bunda bi hayır...
dostum kendine ait bir aracın yok diye mi onların belirlediği araçla yarışıyorsun yoksa bu bir kral ve herkes o şekilde mi yarışıyor
Helal olsun gerçekten moral bozmaya gerek yok, tebrik ederiz.
Edit: Bende onu sorucaktım kendinmi araç kiraliyosun yarışıyosun, ayrıca orda sponsorun varmıydı? Dayımların Nünbergte büyük otomobil galerileri var, daha önceden bilseydim sponsorluk için konuşabilirdim. Belki duymuşsunuzdur, CC Automobil OHG adında galeri.
tebrikler kardeşim, allah utandırmasın... devamını dilerim.
karsiyakaliozi
12-04-2010, 13:22
en önemlisi başlamaktır bence arkası mutlaka gelir başarılar dilerim.
Helal olsun gerçekten moral bozmaya gerek yok, tebrik ederiz.
Edit: Bende onu sorucaktım kendinmi araç kiraliyosun yarışıyosun, ayrıca orda sponsorun varmıydı? Dayımların Nünbergte büyük otomobil galerileri var, daha önceden bilseydim sponsorluk için konuşabilirdim. Belki duymuşsunuzdur, CC Automobil OHG adında galeri.
dostum kendine ait bir aracın yok diye mi onların belirlediği araçla yarışıyorsun yoksa bu bir kral ve herkes o şekilde mi yarışıyor
bu kural değil herkes kendi aracıyla katılıyor ancak benim kendime ait bi arabam olmadığı icin kiralama yoluna gittim.arabaya alısmak zaman alıyor ama yapıcak bişey olmadığı icin elinden geleni ardına koymuyosun.
bu iş icin biraz aile desteği cok kucuk bir miktarda dısarıdan sponsor desteği aldım.önumuzdeki haftalarda yine almanyada yarıslar yapılacak onlarada katılmayı planlıyorum eğer sponsor desteği sağlayabilecek birilerini tanıyorsanız veya sponsor olabileceğini dusunduğunz birileri varsa lutfen cekinmeden soyleyin :D maddiyet gercekten önemli ne yazıkki...
başarılarının daimi olmasını dilerim kardeşim... gerçekten çok mükemmel işlere imza atmışsın.. allah nazarlardan saklasın
Mechanix
12-04-2010, 14:52
Fotolarını ekliyorum Doğuş
http://i386.photobucket.com/albums/oo309/JDM_Works/535-1.jpg
http://i386.photobucket.com/albums/oo309/JDM_Works/535.jpg
http://i386.photobucket.com/albums/oo309/JDM_Works/asdasd.jpg
bu kural değil herkes kendi aracıyla katılıyor ancak benim kendime ait bi arabam olmadığı icin kiralama yoluna gittim.arabaya alısmak zaman alıyor ama yapıcak bişey olmadığı icin elinden geleni ardına koymuyosun.
bu iş icin biraz aile desteği cok kucuk bir miktarda dısarıdan sponsor desteği aldım.önumuzdeki haftalarda yine almanyada yarıslar yapılacak onlarada katılmayı planlıyorum eğer sponsor desteği sağlayabilecek birilerini tanıyorsanız veya sponsor olabileceğini dusunduğunz birileri varsa lutfen cekinmeden soyleyin :D maddiyet gercekten önemli ne yazıkki...
Ben mesaj atıyorum şimdi dayımlara, ama olur diyemem tabi ümitlendirmek gibi olmasın.:icon_tup:
mustafa abi tesekkurler fotoları eklediğn icin
alp tesekkurler sanada olumlu sonuc alırsak mutlu oluruz alamazsak sağlık olsun alıştık sponsorsuzluğa :)
Sierra Rs
12-04-2010, 20:45
helal olsun,başarılar diliyorum Allah'a emanet hayırlısıyla gitsin başarıp dönsün geri insallah :icon_tup:
O zaman her zamanki alışkanlık;
"Video İsteriz!"
:) :)
Tuylerim diken diken okudum. Buyuk gurur duydum. Cidden cok tebrik ederim kacinci oldugunun hic ama hic onemi yok...
Oldschool
13-04-2010, 11:26
o türk bayragı ve isminin yazmasını görmek bile insanın tüylerini diken diken eder insanı gururlandırır ....
keske araç sorun cıkarmasaydı da 1 sene daha beklemek yerine prof lisansımı alıp donebilseydim...belki 1 şekilde ulkemizde drift in yayılmasında 1 payım olurdu
macera 6-7 sayfalarda
Gösterilen cesaret bile yeterli umarım başarıyla döner bizleri gururlandırırsın..
Mechanix
13-04-2010, 23:51
Foto çektirmişsin işte , bu seferlik bu kadar yetsin .hEM DE Lokkodesign tayfası çekmiş.
http://img526.imageshack.us/img526/7607/25115387212038710319760.jpg
evet bende sabahtan beri 4 gozle bekliyodum fotoğraflarımı cektilermi aceba diye cekmişler...sanada tesekkurler boss fotoğraflar icin
Istilldo
14-04-2010, 00:02
tebrikler ,, güzel bir tecrübe olmuş , umarım devamını getirirsin
keşke bu kadar hevesli insanların biraz daha imkanı olsa :(
acıkcası komşu ulkelerde baska drift serilerine katılmak istiyorum ama sponsor ihtiyacım var her gidiş 1 masraf...reklam almak istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum.Mayıs ayında polonyada yapılacak 1 round var ona katılmak istiyorum ufak butcelide olsa sponsor olabilecek reklam vermek isteeyen birilerini tanıyorsanız lutfen yardımcı olun...bahsettiğim miktarlar 500 -600 lira fazla değil