Orijinalini görmek için tıklayınız : GTI/VTS aranıyor
Eren hala bulamadın mı bir GTI VTS?
hafta içi olursa saat 10.30dan sonra çıkabilirim. hatunu işten alıp evine bırakıyorum çünkü.
Sierra Rs
04-05-2010, 08:20
tamam 22:30 olsun o zaman Görkem cünkü cumartesi pazar ne öglen nede aksam müsait değilim :)
Cenk ve Görkem ikinize birden sesleniyorum:) Siz olmadı buluşursunuz 22:30 gibi.Bende 23:00 gibi dahil olurum olaya
Sierra Rs
04-05-2010, 12:14
Cenk ve Görkem ikinize birden sesleniyorum:) Siz olmadı buluşursunuz 22:30 gibi.Bende 23:00 gibi dahil olurum olaya
olur kardeşim bekleriz :)
Eren hala bulamadın mı bir GTI VTS?
Buldum abi.Geçen cumartesi denedik bir VTS ile.Video gelecekti arkadaşlardan ama beklemedeyiz.
Uğur arkadaşı olan 2 arabadan birinden telefon ile video çekildiğini gördüm ancak Uğur demesine göre video çeken geçen pek becerememiş bakalım bu sefer becermiştir umarım:)
specler:
rsi:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
saxo:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
Sonuca gelirsek ise, 2de saxo nun devrine göre sıktığımızda rsi'ın 2 bitince saxo yaklaşık 1 boy öne geçiyor.Toplamda 2-3 boy alıyor saxo bu tip bir denemede.
3te saxo'nun devrine göre sıkıtığımızda rsi yarım boy öne atlıyor160 km/h sonra saxo gelioyor ve olay tam tersine dönüyor.
3te rsi ın devrine göre sıktığımızda rsi 1-1.5 boy öne atlıyor top speed'de saxo yakalıyor rsi ı.
Video olması daha mantıklı.Böyle anlatmayla nereye kadar:)
Saxo'nun maşallahı var.Çok zevkli denemeler oldu.İyikide geldiler
Buldum abi.Geçen cumartesi denedik bir VTS ile.Video gelecekti arkadaşlardan ama beklemedeyiz.
vıdeo cekıldıde kım eklıcek bılmıyurmm yavru
vıdeo cekıldıde kım eklıcek bılmıyurmm yavru
Artık bir beklentim kalmadı :D
Artık bir beklentim kalmadı :D
aynen benımde oyle bende olsa vıdeolar eklerdım ama bende deyılkı be yavrum :)
aynen benımde oyle bende olsa vıdeolar eklerdım ama bende deyılkı be yavrum :)
Sıkıntı yok.Öenmli olan muhabbet olsun arabaların kelebekleri hava görsün :D
ayenn dedıgın gıbı salla arabayıı :D
ayenn dedıgın gıbı salla arabayıı :D
Geçen cumartesi hesapta toplanacaktık 4 yada 5 rsi.Yalan oldu.İşi çıktı sorunu vardı vs oldu hepsi.Eğer bir toplanırsak işte o zaman prof kamera ile direk adam akıllı cam&car.İzle şenliği :)
eren video yok bişey yok bn inanmıyorum rsi ın gittiğine... :D :D
hacı bı vıdeo cekın artık en sevdıgım clıo kasasının...
eren video yok bişey yok bn inanmıyorum rsi ın gittiğine... :D :D
hacı bı vıdeo cekın artık en sevdıgım clıo kasasının...
Olum benzin oldu 4 lira nerdeee öle roll moll:D El arabası tuning takılıyoruz biz aslında:D
dorudur valla biz daha 2 tl yir görmedik litrede hala daha 97 kullanmıyorum 50 kurus fazla diye ... şaka şaka 95 -97 ye göre daha temiz geliyo bana...
bu arada en kısa surede 3.35i ile g35 infinity roll videolarını paylaşıcam burda ama cam car ıçınde gıden bı araba bulmam gerekıo...iki yakın arkadaşımı gaza getirdim :D :D
Sonra klasik senaryo cam car geldi alayını geçti gitti:D g35 konusunda tereddütüm yokta 3.35i yi merak ediyorum ne olacak diye:)