Orijinalini görmek için tıklayınız : peugeot 207 gt mı daha ıyı honda vtı mı
SERHATCAN
14-04-2010, 22:28
yanlıs anlasılmasın sizce hangisi 207 gt mı honda vtı mı performans ve ikinci el bakımından
CeMy1907
14-04-2010, 22:31
elma mı lezzetli armut mu gibi olmuş bu
Sadece performansa yönelik bir araç alacak isen tabiki vti. rc ve gt serisini için fazla elektronik deniyor tune seceneği vti'a göre %2 belki %3 . Ancak konfor ve yenilik dersen tabiki 207 gt gerçi ben vti'ın yanında 207 gt,rc,rc lemans isterim doğrusu. HOşuma gidiyor araçlar.
devil_berk22
14-04-2010, 22:32
207gt yeni bi araba vti ise en az 11 yaşında bi araç benim tercihim gt olur yeniliği bakımından
SERHATCAN
14-04-2010, 22:35
gönül isterki ikisinide alalım :)
Tasarım olarak, performans olarak Vti derim.
Günlük bineceksem 207 GT.
SERHATCAN
14-04-2010, 22:41
207 gt modifiye edilebilirmi.?
207 GT hem performans talebinizi yeterli düzeyde karşılar hemde konforunuzu kendi sınıfında konfor & performans eğrisini ideal noktada birleştirmiş güzel bir hb'dir..VTI ise performans egonuzu tatmin etmek için çabalar konfor 2.plandadır.
200 dolarlik turbo kitiyle 270 HP :)
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=204
onun disinda filtre ve komple egzoz uygulamasiyla da baya guc kazaniyor 207 GT.. ben tekrar orijinale dondugumde farkettim ne kadar yavasladigimi.. ama halen gunluk trafikte fazlasiyla seri geliyor
varmı 6oo hp 207 gt
ilginç gerçekten:soru: bende ne kadar ekmek o kadar köfte diyim.
ilginç gerçekten:soru: bende ne kadar ekmek o kadar köfte diyim.
nesı ılgınc:)şaka bıyane 207 gt guzel arac ama neye gore alıncagı konusunu anlamadım performansmı konformu:)
maxpower
14-04-2010, 23:01
benim tercihimde 207 olur
22-23 vtia verene kdr 2-3 ekler 207 alırım
TolgaEsentepe
14-04-2010, 23:02
artık gerçekten yenilenmek gerek :)
bence 207 her açıdan iyidir
maxpower
14-04-2010, 23:03
varmı 6oo hp 207 gt
bütün vtilarda 600hp değil ztn, herkesin hedeflediğide 600hp değil, herkesin bütçeside 600hp yapmaya uygun değil
o yüzden 600hp örneği çok uç kalmış böyle bi karşılaştırma için
gambit49
14-04-2010, 23:04
207 bence yeni bir arac sonucda
nesı ılgınc:)şaka bıyane 207 gt guzel arac ama neye gore alıncagı konusunu anlamadım performansmı konformu:)
ne kadar para gömersen o kadar güç alırsın, olmıycak diye bişi yok.
genç dinamik 207gt sormak biraz garip degil mi tercih meselesiyinede
207 GT tercih ederdim bende. Düşünüyorum zaten şu anda bir tane :)
34tb9544
14-04-2010, 23:41
way be ne tutulan bı arac olucak bu gt ler bna gorede gt neden dersen model bırıncı etken km ıkıncı etken cogu dusuk km de gt ler hem turbo araba zewklı performans yeterlı hafta sonu baktıgım bı arabaya bındım ordan bıraz anladım hemıde ful artı full bence vtec hastasıyım bende ama yaslandılar artık kabul etmek lazım
Vti diyince hemen aklınıza turbo lu ağır modifiyeli versiyonlar geliyor herhalde.:)
GT ile vti arasında uçurum mevcut..
GT ler bu kadar uygun fiyatlı iken vti ın avantajlı olduğu tek bir noktası mevcut değil bence..
.::EmrE::.
14-04-2010, 23:50
GT'ye de bir tomar para bayılırsanız,600 hp olmaması için bir sebep yok.. 1.6 Turbo motor,GT'de görmedim ancak,corsa opc'den 507 whp aldıklarına göre gtden de alınabilir bence.
VTi modifiye açısından çok kolay modlansa da artık yenilenmek gerek dediği gibi arkadaşın.
He ama doğruya doğru,hem görsel açıdan,hem de performans açısından VTi daha hoş bence.Stock olarak değil tabiki.
focus musty35
14-04-2010, 23:58
bence her anlamda 207 gorsel olarakta guvenlık olarakta konfor olarakta cok guc ıstıyorsanzı zaten vtı parasına eskı kasa subarular var. en basıtınden ıkısını yan yana koy bı dısında bak bırde ıcınden bak marka fanatıı olmassa kesın 207 der ama honda manyaı bırı oldumu vtı ı bugattı yapar hıcbırsye deısmez :D
hem donanım hem de rahatlık olarak gt derim...ki performans konusuna gelirsek eğer,ne kadar para,o kadar beygir,sonuç olarak bu arabalar yolda giderken kendi kendilerine güçlenmiyorlar...
Ludacris
15-04-2010, 01:22
10-15 yaşında bi vti bence ;)
dayanıklı konforlu sağlam 2. eli değer kazanan tek model 5 sene sonra 25Lira ederi olur kesinlikle
dayanıklı konforlu sağlam 2. eli değer kazanan tek model 5 sene sonra 25Lira ederi olur kesinlikle
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
vti alırdım. 207 kütük gibi.. yada başka bi seçenek bakardım.
arabadan ne istediğin önemli.
konfor istiyorsan vti dan uzak dur.
adrenalin zevk hız istiyorsan vti bak.
modlamayı düşünüyorsan parça bulma konusuna bak. honda parçası artık neredeyse mahalle arasındaki bakkallarda bile satılacak. 207 nin de var hoş ama honda kadar yaygın ve ucuz deil. karar senin işte. arabadan ne istiyorsan onları vericek arabaya bak.
Cimmeria
15-04-2010, 09:42
200 dolarlik turbo kitiyle 270 HP :)
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=204
onun disinda filtre ve komple egzoz uygulamasiyla da baya guc kazaniyor 207 GT.. ben tekrar orijinale dondugumde farkettim ne kadar yavasladigimi.. ama halen gunluk trafikte fazlasiyla seri geliyor
200 dolara oluyorsa bu işler şu anda ortalık 270 lik gt kaynardı sanırım :)
varmı bunu yapan türkiyede ?
bu arada ben olsam vti yerine rc alırdım, daha yeni daha güvenli daha konforlu, turbo olduğu için daha kolay güç alınabiliyor vs
sadece ön görüntüsüne ısınamadım bir türlü...
arabadan ne istersen iste vti almak sadece fanatiklik olur :)
konfor, güvenlik standart performans vs.vs. herşeyde 207 bir adım öndedir... bir çip yazar ufak ayarlamalarla 200 beygirin üstüne çıkarsın rahatca artı bi yere çarptığındada ufacık hasarla ölmezsin. donanımı ona göredir sonuçta birisinin en genci 11 senelik araç...
ama vti daha iyidir :D
Shadow_Dancer
15-04-2010, 09:58
Sene olmuş 2010 kıyasladıgınız arabalara bakın Allahınızı severseniz...
Gt'deki donanımın yarısı bile yok vti'da.. ha yine vtec açınca şöyle oluyor böyle oluyor masalını anlatmayın.. Hard tune yapılmış vti sayısı bir elin parmaklarını geçmez Türkiyede...
O harcanan paranında yarısı bile dönmüyor sana...Örnekleride mevcut..
Soft tune edilmiş vti'la gt arasında da öyle 10 boy fark olmuyor..
Uzun lafın kısası alırım bi tane gt, yaparım çıtırından modifiyemi;keyfime bakarım.. Orasından burasından ses gelen daha önce kaç kişinin ırzına geçtigi belirsiz olan arabayla işim olmaz..
Emir_b16a
15-04-2010, 10:04
vtın tek awantajı wergi we zibil gibi parça heralde :)
bn şehir içinde atmosferik araba yanlısıyım hatta turboya karşıyım :D
vtı tercih ederdim keza warsa 15000 e vtı oda max bnm gözümde :D
işin esası yeni yenidir o araçları alıpta 600 hp yapmayada gerek yoktur günlük kullanılıcaksa gt tercih ederdim ;)
edit: fanatik diilmişim :D
insanların ne kadar fanatik olabileceğinin topiğidir burası :D bakın ve ne kadar fanatiksiniz ölçün :)
207 GT çok daha mantıklı bir seçenek.
gt yada rc al daha ii vti kaç yıllık araba
onursumer
15-04-2010, 11:30
tam olarak ne beklediğine bağlı
207 gt hem donanımı yüksek hem yeni model ve performansı şehir içi tatminkar fazlasıyla
vti yi zaten yazmaya gerek yok
günlük biniceksen performansı orta seviye olsun dersen gt çok çok iyi seçenek
aviator35
15-04-2010, 12:47
tüp olur mu 207'ye :D:D:D
Fatih Kavak
15-04-2010, 13:33
Bence 207 GT VTI çok güzel araba ama yeni her zaman yenidir :icon_tup:
Day Walker
15-04-2010, 13:37
muhabbete bak akşama kan gövdeyti götürecek :D
muhabbete bak akşama kan gövdeyti götürecek :D
Rüzgar öncesi sessizlik diyorsunuz yani :)
GT daha yeni oldugundan herhalde GT derdim ;)
8.000rpm
15-04-2010, 14:02
benzer şekilde onmilyon kez konu açıldı , biraz araştırıp olayın sonra nerelere vardığını görebilirsin
:)
serhat kardesım tabıkı edılır bence tercıhın 207 gt den olsun ben ankaradayım zaten benım aracı gormusundur ıstersen goruse bılırız sana yardımcı olurum
focus musty35
15-04-2010, 14:29
vtı alırdım dıenlerın otomobiliniz kısmına bakın zaten vtı yazıo :D marka fanatıklıı ayrı akıl mantık ayrı zaten allah askına su aabanın ıcındekı ortama bakıpta vtı alırdım demek fanatıklıkten baska hıcbır anlamı yok
http://www.resimkoy.net/images/7yajy497wu.jpg (http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=7yajy497wu.jpg)
207 gt lerin fiatları ne alemde ?
HarunToprak
15-04-2010, 14:44
Karşılaştırılmaz tabiki GT veya Rc.
2007 modeller 25 kadar ınmıs sıyahları ama o fıyata olan araclar kesın bırsey vardır
Day Walker
15-04-2010, 14:49
Rüzgar öncesi sessizlik diyorsunuz yani :)
GT daha yeni oldugundan herhalde GT derdim ;)
fırtına öncesi daha uygun olur bence :D
ama artık 4 çekerler moda bu aralar :D
ersin_srndg
15-04-2010, 14:50
Vtı.....................
devil_berk22
15-04-2010, 16:25
2007 model kırmızı vardı 60bin civarında 23bin lira istiyorlardı sol çamurluk boyalı sefaköy pazarında görmüştüm zaten o günde satıldı
typeRace
15-04-2010, 16:33
Yeni her zaman yenidir.. GT çok daha mantıklı..
Ahmet_28
15-04-2010, 16:35
bencede 207.bütçeye bağlı olarak gt yada rc bende düşünüyorum kısmetse
12 yasında arabaya 22 lira vermek mi yoksa 3 yasında arabaya 25 vermek mi daha mantıklı?
Kmsi 150binlere defalarca cekilmis eski bir otomobil mi almak daha mantıklı yoksa yeni bir araba alıp, kendin eskitmek km yapmak mı?
Bi de komik olan modifiye secenegi cok dediginiz arabaların %90ında ne varki? Filtre egsoz headers...Alınan gücler nedir? Kac tane 200hp atmosferik vti var? Ya da modifiye secenegi cok derken fibercilerdeki tampon eklerinden mi bahsediyoruz?
GT chip egsoz yap zaten 190hpleri alıyorsunuz. Daha az masrafla daha cok güc :)
Sene 2010 bilmem birsey ifade ediyor mu? ;)
Jön Türk
15-04-2010, 16:37
Turbo on board :) 207 GT...
Eray Yümsel
15-04-2010, 16:38
ben olsam 22lira verip vtec alırdım. hemen ona bi filtre egzos headers yapıp 207gt bulup geçip sonra videosunu koyup haha 1.6 atmosferik le 1.6turbo arabayı geçtim diye sevinirdim :D
Ahmet_28
15-04-2010, 16:39
ben olsam 22lira verip vtec alırdım. hemen ona bi filtre egzos headers yapıp 207gt bulup geçip sonra videosunu koyup haha 1.6 atmosferik le 1.6turbo arabayı geçtim diye sevinirdim :D
eray bırak ya honda fanatikliği yapma :D
YuCi 1023
15-04-2010, 16:40
ben direk vti derim en az 11 yasında ama piyasasına bak istersen bi temizini 20 den asagı bulamazsın :) safkan guc TURBOSUZ ! 160 HP bana kalırsa hp a da fazla bakma erdem de turbo civic vardı 214 hp evo 9 ları geciyordu 280 hp lik :icon_tup:
Eray Yümsel
15-04-2010, 16:41
ben direk vti derim en az 11 yasında ama piyasasına bak istersen bi temizini 20 den asagı bulamazsın :) safkan guc TURBOSUZ ! 160 HP bana kalırsa hp a da fazla bakma erdem de turbo civic vardı 214 hp evo 9 ları geciyordu 280 hp lik :icon_tup:
eray bırak ya honda fanatikliği yapma :D
şu yorumu oku bidaha düşün hacı :hehe:
Biz 1.6 atmosferik halimizle 3.0 v6 ları geçtik sahibi çok uyuz oluyordu 5 defa ard arda denetiyordu :)
Ben tekrar söylüyorum 207 kasasını seviyorum görüntüsü güzel gt de turbo sonuçta honda kadar olmasa bişeyler yapılabilir.
Eray Yümsel
15-04-2010, 16:42
Biz 1.6 atmosferik halimizle 3.0 v6 ları geçtik sahibi çok uyuz oluyordu 5 defa ard arda denetiyordu :)
Ben tekrar söylüyorum 207 kasasını seviyorum görüntüsü güzel gt de turbo sonuçta honda kadar olmasa bişeyler yapılabilir.
tayfun beni geçtiğin bir tane video koyarmısın şuraya :hihih:
tayfun beni geçtiğin bir tane video koyarmısın şuraya :hihih:
Aaaa o senmiydin video çekmemişiz zaten bi defa başka araçla denerken çektik onuda sen sildin biliyorsun.
DoDo_hamann
15-04-2010, 16:44
12 yasında arabaya 22 lira vermek mi yoksa 3 yasında arabaya 25 vermek mi daha mantıklı?
Kmsi 150binlere defalarca cekilmis eski bir otomobil mi almak daha mantıklı yoksa yeni bir araba alıp, kendin eskitmek km yapmak mı?
Bi de komik olan modifiye secenegi cok dediginiz arabaların %90ında ne varki? Filtre egsoz headers...Alınan gücler nedir? Kac tane 200hp atmosferik vti var? Ya da modifiye secenegi cok derken fibercilerdeki tampon eklerinden mi bahsediyoruz?
yazsam aynılarını yazardım, +1:icon_tup:
Eray Yümsel
15-04-2010, 16:44
Aaaa o senmiydin video çekmemişiz zaten bi defa başka araçla denerken çektik onuda sen sildin biliyorsun.
başka araç dediğin 2.0 turbo yla deniyoduk benım egzos ufaktı filtre ıslaktı 95 oktan vardı 3 kişiydik koltukların kg ını biliyon farlarım açıktı jantlar 17 di sayimmi daha :D
Ahmet_28
15-04-2010, 16:45
şu yorumu oku bidaha düşün hacı :hehe:
okudum ama fikrim değişmedi sen çok fanatik hondacısın :hehe:
+ ben . Vti iyi olabilir ama söz konusu seçenekten diğeri 3 yaşında donanım açısından zengin ve fiyata olarak arada da çok fark yoksa seçim bellidir . En temiz denilen vti bile 100,000 + kmlerde performans arabası bu faln diyebilirsiniz tmm ama benden önce bir sürü kişinin gazladığı araca ben gönül rahatlıgıyla canımı teslim edemem ve paramı yediremem güvenilirlikte girer yani işin içine biraz.
Her neyse benim tercihim gt olurdu .
VTI zaten kötü demiyoruz, gayet keyifli bir otomobil...
Ama iste artık eskidi, o paraları vermek yazık günah...
2010 modası EP3 TypeR ;)
yazsam aynılarını yazardım, +1:icon_tup:
Aklın yolu bir kardesim ;)
Seni şeytan diye daşlarlar haberin ola :)
Bi vti toplarım dibiniz düşer konforundan bahsediyorum :) ama konuda konfor yok sorulmamış. :)
8.000rpm
15-04-2010, 16:55
:D:D:D vti'dan nefret ediyorum yaa ne diye yapmışlar bu arabayı kardeşim :D:D:D
valla fiyat muhabbetı hep surer boşa yoruluyosunuz.. temiz 106-saxo 14-15-16 vti ise 18-19-20 bın tl ye satılır satılıyor..
Seni şeytan diye daşlarlar haberin ola :)
Tas atana ekmek atarız biz de Erkanım :D
herzaman vti derim. 5500 zevkini alamadıktan sonra araba turbo olsa da farketmez 1000 hp olsada farketmez. bu iş zevk meselesi. KİMSE RENKLERİ VE ZEVKLERİ TARTIŞAMAZ...
km kaç kere aşağı çekılmış,, başkası canını almış,,10 senelık arabaymış deniliyor ama otobanda en cacık olanı bıle 207 yi geçiyor ,,belki kafa kafaya gidiyor,, belki en fazla 1-2 boy geçiliyor. bu bile yeter bence.. konfor felan konusuna gelınce bende 23-24 bın tl vermem 207 ye o paralara ondan 10 kat daha konforlu araçlar var... bu arada vtecım de yok almayıda düşünmüyorum..
Metin Bilen
15-04-2010, 17:14
yanlıs anlasılmasın sizce hangisi 207 gt mı honda vtı mı performans ve ikinci el bakımından
kardeşim 207 alma bızde vardı bı tane aman aman..sente sorunu var genelınde sakın bulaşma..sorun u bıtmıyo fazla zor a gelmıyoo vti la kıyaslanmaz..her ıkısınede bındım vti da vardı bende.. 207 (34 gti 207) vti (34 waf 38)
tabiki 207 gt.herzamn yeni araba:icon_tup::icon_tup:
DoDo_hamann
15-04-2010, 17:34
kardeşim 207 alma bızde vardı bı tane aman aman..sente sorunu var genelınde sakın bulaşma..sorun u bıtmıyo fazla zor a gelmıyoo vti la kıyaslanmaz..her ıkısınede bındım vti da vardı bende.. 207 (34 gti 207) vti (34 waf 38)
Bu dediğin 2007'nin ilk gelenlerinde olan bir sorun serviste garanti kapsamında halledildi çoğu araba, garantisi bitenlerde 150 tl gibi bir masrafla kurtuldular bu sorundan.
2007 sonu çıkışlı ve sonrasında zaten yok böyle bir sorun.
Bende 207 gt kullandım tek sorun çıkarmadı, denediğimiz vti'larda oldu kimse boy boy geçmedi, arabamda filtre eksoz dışında bişey yoktu.
Parayı hangisine harcarsanız harcayın verim alırsınız, ama biri 2007 biri 1997, donanımları saymama gerek yok heralde, olaya mantıklı bakmak lazım, gidip milletin hurdasıyla vtec diye uğraşmamak lazım. Şahsi görüşümdür, kimseyi bağlamaz, kimsede üstüne alınmasın.
boosted_pug
15-04-2010, 17:40
sebebi bizim ustalarımız..... adam sente için özel aparat geliştirmiş servislere vermiş bizim ustamız napıyo kasnağa bi çizgi bloğa bi çizgi arabanın trigerini söküyo yada senteye alıyo (207 ler zincirli) müsade etde arabanın sentesi tutmasın ozaman
hangisini alırsına gelirsen eğer ufak tefek arabayla oynıyayım filtre headers vs. hergün bineyim ailemde binsin dersen 207 yi önerirm yok gırlağına kadar doldurucam sürekli yarışıcam dersen vti
km kaç kere aşağı çekılmış,, başkası canını almış,,10 senelık arabaymış deniliyor ama otobanda en cacık olanı bıle 207 yi geçiyor ,,belki kafa kafaya gidiyor,, belki en fazla 1-2 boy geçiliyor. bu bile yeter bence.. konfor felan konusuna gelınce bende 23-24 bın tl vermem 207 ye o paralara ondan 10 kat daha konforlu araçlar var... bu arada vtecım de yok almayıda düşünmüyorum..
Bakıs acısı farklı...
1 boy gecmek veya kafa kafaya gitmek icin 12 senelik, kacıncı sahibi oldugu belli olmayan, kmsi tahmin edilemeyen arabaya 22 lira ben vermem. Senin konfor icin 207 almam dedigin gibi :)
Hersey gecmek gecilmek degil, hayatta daha önemli seyler var ;)
slowmotion
15-04-2010, 18:18
tüp olur mu 207'ye :D:D:D
fsi motor, tüp olmaz.elektronik sistemleri karışık. olsada çok pahalı ve verimsiz olur
sahibindende 25den başlıyor.
Karşılaştırılmaz tabiki GT veya Rc.
fiyat yukarı çekilirse tabiki rc daha mantıklı
herzaman vti derim. 5500 zevkini alamadıktan sonra araba turbo olsa da farketmez 1000 hp olsada farketmez. bu iş zevk meselesi. KİMSE RENKLERİ VE ZEVKLERİ TARTIŞAMAZ...
tabiki tartışılamaz. bence 2 arabada sürülüp öyle karar verilmeli. model yüksekliğinden dolayı gt derim, vti zaten beğendiğim araba.
geçip geçmeme önemli değil, peformans olarak yakın sayılırlar. vti 1 adım önde gt ye göre. beklenti ve zevkler önemli tabiki. bende rc var, çoğu kişiye göre sert geliyor. gt biraz daha yumuşaktır. vti da bindim. vti daha az salınım yapıyor...
Shadow_Dancer
15-04-2010, 19:01
herşey gitmek mi sana göre? o zaman al bi tane hoşaf 106 üstünede 5 lira harca bak bakalım ortada vtec felan kalıyor mu.. vti'a para verdigine degmez.
34tb9544
15-04-2010, 19:48
abı gecen hafta bındım ılk defa gt ye arabanın ıcı cok ferah geldı cam tawan yuzunden ıcı ıc açıcıydı 6 aırbag guwenlıgı ıyı cd calar artı 6 lı cd deıstırıcıde war cruıse kontrol derıkoltuk yaaa bı de en fazlasının km sı 55000 km de herkesın dedıgı gıbı en fazla 2.sahıbıdır abı bı de soyle bı sey yok aaaa bu arabayı bılıyon mu falanca aldı ondan su aldı sundan bu aldı bu boyle gazladı en fazla 1 kısı gazlamıstır bencede gt ısterse gıtmesın ama bence guzel duruyo
DogukanB
15-04-2010, 19:57
vti ın içini boşaltıp reysır olacaksan vti alırdım
ama onun dışında ne olursa olsun gt. hatta fazla fiyat farkı yok, alabiliyosan rc.
ygtkrmdnz
15-04-2010, 20:04
Doldurmak için vti
Gezmek için gt fena olmazdı
hondayı ağzına kadar doldurabilirsin ama gt rc gibi araçlar daha parçalarıda pek yaygınlaşmadı fn2 nin typer ı gibi bir durum yani zamana bırakmak lazım aslında.
Doldurmak için vti
Gezmek için gt fena olmazdı
hondayı ağzına kadar doldurabilirsin ama gt rc gibi araçlar daha parçalarıda pek yaygınlaşmadı fn2 nin typer ı gibi bir durum yani zamana bırakmak lazım aslında.
turboyu atmosferiğe göre yüklemek herzaman daha kolaydır;)
Bakıs acısı farklı...
1 boy gecmek veya kafa kafaya gitmek icin 12 senelik, kacıncı sahibi oldugu belli olmayan, kmsi tahmin edilemeyen arabaya 22 lira ben vermem. Senin konfor icin 207 almam dedigin gibi :)
Hersey gecmek gecilmek degil, hayatta daha önemli seyler var ;)
konu ile ne alakası var kı hayatta daha önemlı şeyler olduğu ile.. ewet bakış açısı çok farklı.... ;)
herşey gitmek mi sana göre? o zaman al bi tane hoşaf 106 üstünede 5 lira harca bak bakalım ortada vtec felan kalıyor mu.. vti'a para verdigine degmez.
herşey gitmek değil bana göre 16 yada vtec alıp 5 lira hacayıp da yapabılırsın bunu. amaç bu olsaydı böyle yazardım... anlatmak istediğim canı alınmış vtec gene bişiler yapabılıyor.. yanı fiyatı için laf kalabalığı yapmaya gerek yok..
Shadow_Dancer
15-04-2010, 20:50
konu ile ne alakası var kı hayatta daha önemlı şeyler olduğu ile.. ewet bakış açısı çok farklı.... ;)
herşey gitmek değil bana göre 16 yada vtec alıp 5 lira hacayıp da yapabılırsın bunu. amaç bu olsaydı böyle yazardım... anlatmak istediğim canı alınmış vtec gene bişiler yapabılıyor.. yanı fiyatı için laf kalabalığı yapmaya gerek yok..
Laf kalabalıgı... yavaş gel istersen ;) tercih meselesidir.. ben aklımdakini söyledim.. sen vti tercih edrsin o ayrı.. edep çerçevesinde tartışıyoruz
yazdıklarımın arasında edepsiz bi laf mı gördün hayrola.
. ewet vti nin ve diğer araçaların fiyatı konusunda laf kalabalığı yapmaya gerek yok.. kım neyı kaça isterse alır zevk onun para onun..
ilkay325i
15-04-2010, 21:18
207rc Le Mans İstiyorum ben ya :D
Bence Honda. Çünkü benim otomobilden beklentilerim farklı. Siz oraya mk1 civic yazsanız bile heralde gidip onu seçerdim.
Ama sizin açınızdan bakarsak zaten ikileme düştüğünüz araçlar çok ters. Beklentiniz bir yandan konfor olsun bir yandan da gitsin. 10 yıl öncesine gidersek vti konforluydu. Ama artık onun konforunu geçecek bir çok otomobil var(ki konfor benim için baya arkada). 207 cidden güzel araç. Bindim, gidişini de gördüm konforunu da gördüm. Sizin açınızdan bakarsam 207 alın keyfinize bakın.
çok büyük motor modifikasyonları yapılmıycaksa 207 yi tercih ederdim
konu nerelere gelmiş ya. arkadaşlar yapmayın lütfen. alan alsın istediği arabaya binsin herkesin zevki farklıdır ya. hayatta daha önemli şeyler var.
''11-14 yaşlarında olmasına rağmen'' 2.el piyasası VTİ'nin daha iyi olduğundan VTİ alırdım. GT-RC fiyatları o kadar yakınken ve bu araçlar tutulmamışken almazdım çok beğendiğim halde.
Eray Yümsel
15-04-2010, 22:38
hala kavga çıkmadımı yaw
hala kavga çıkmadımı yaw
kimse etliye sütlüye bulaşmadan yazmış,
yoksa bi kelimeye bakar eray :)
vti lar hala 20+ bin tl ye mi satılıyor diyecen
sonra bütün vti lara 25 lira verenler hücum edecek sana :hahaha:
Eray Yümsel
15-04-2010, 22:42
:D aeeauhuaeh
bos bı konu bence hala 98 model aracların karsılastırma konularını acmak sacma gelıyor bana kım ne derse desın,gt cok daha ustun bı arac her acıdan...
focus musty35
15-04-2010, 23:19
zaten karsılastırmanın sonucu bellı honda vtı yada hondası olan hemen hemen herkes vti... gerıye kalan herkez 207 nın cok daha kalıte oldunu yazmıs bu durumdanda bellı zaten 207 nın daha ıyı bır arc oldugukı zaten yazuz abı cok anlabıletesı cok kolay gerekenı yazmıs bende ;)
hala devam ediyormu bu konu :D komiksiniz vesselam, yok işte şöle yüklenicek böyle yüklenicek o zaman bıdı bıdı olcak şurdan atlıyacak burdan atlıyacak komedimisiniz parodimisiniz alamıyorum. birinde esp ebd asr abs her türlü teknik şeyler varken bitanesinde esd (açılımını yazmama gerek yok herhalde :D ) mevcut. biri tel maşa bir araç kaportası çürür senesine göre bile sınıflarında uzak doğu aracı olduğundan bi dayanklı tarafı mekaniğidir. onların hepside durmadan yağ yakar.
ama işte buraya vti yazanlarda sıkıntı çünkü gidip 12 senelik araca 20+ milyarları veriyorsunuz ondan sonrada burda fanatiklik yapmaya çalışıyorsunuz, o arabaya 20+ milyar parayı veren her zaman için burda malını savunur nede olsa veren vermiştir sonuçta :D
Bence Honda. Çünkü benim otomobilden beklentilerim farklı. Siz oraya mk1 civic yazsanız bile heralde gidip onu seçerdim.
Ama sizin açınızdan bakarsak zaten ikileme düştüğünüz araçlar çok ters. Beklentiniz bir yandan konfor olsun bir yandan da gitsin. 10 yıl öncesine gidersek vti konforluydu. Ama artık onun konforunu geçecek bir çok otomobil var(ki konfor benim için baya arkada). 207 cidden güzel araç. Bindim, gidişini de gördüm konforunu da gördüm. Sizin açınızdan bakarsam 207 alın keyfinize bakın.
size göre zaten hep honda ama bi ilizyonunu göremiyoruz:D
size göre zaten hep honda ama bi ilizyonunu göremiyoruz:D
Daha zaman var bazı şeyler için. Sabır iyidir,güzeldir. Ben arkadaş için yorumumu belirttim. 207 alırsa çok daha mutlu olacağı düşüncesindeyim.
Bence en azından yeni bir araç olsun.
orhansah
17-04-2010, 12:53
pardon plakaları bilerek mi yanlış yazdınız acaba :)
amac performanssa vti'la filan ugrasana kadar k20 swap eg var satilik o paralara :)
yok rahat olsun donanim olsun ufaktan basinca gitsin ekonomik olsun diyosanda direk eski kasa temiz bi mondeo dizel alir chipler rahatima bakarim ;)
son durum ne ne aldın_? :)
HondatugraL
12-04-2015, 15:21
Birak vti ı 90 larin hicbir aracini yenilere tercih etmem. Ama illa yeni sececeksekte fransizlara gicik oldugumdan 207 yi genede almazdim ama guzel arac Allah var.
slowmotion
12-04-2015, 16:36
Hort of king:) bence ikisinide almamistir:D
207gt su anda vti dan daha ucuz. 207 gt iyidir
Yalnız adamın beş yıl evvel dalga geçtiği konu şuan fazlasıyla yaşanıyor.
O zaman arkadaç benim 99 vti ımı almıştı :)) bu arada hort fena hortmuş :)))
Kullanıcı
13-04-2015, 21:26
207 almak daha mantıklı bence çünkü temizini bulabilirsin VTi temizini bulmak zor bulursanda rakamlar uçuk
vti aldı kardeş
2010 un konusunu cokmu merak ettın anlamadım :)
Bence zazy burda vti nin piyasasının 2010 daki durumuyla karşılaştırmak istemiştir :)
meLaNchoLic
13-04-2015, 21:50
satılık k20 swap 207 gt var ciddi alıcılar pm atabilir..
https://youtu.be/ItMpjdkNi8g?t=6s
Arkadaslar 207 almaya niyetliyiz kısmetse, illa ucuz diye kıllanıyorum. Biz alışkınız ya parasını haketmeyen bir cok arabaya servet veren acaba bu 207 gt rclerde vti kadar tutulmayan ne var? :)
canozgur106
13-04-2015, 22:34
Rc veya gtnin tutulmadığını düşünmüyorum Vti çılgınlığı diye bişey var onun önüne geçemedi daha diyelim:)Hakkında hayırlısı olsun ama bütçe uygunsa Rc tercih et..
vıdeonun cekıldıgı yıll 2005
cıvıc vtı ve peugeot 207 gt
iyi seyırler
bu arada cıvıc de 17 jant fln var :) arac benım yorumlar ona gore yapılırsa sevınırım :)
Peugeot 207 GT vs Honda Civic VT (http://www.izletir.com/peugeot-207-gt-vs-honda-civic-vti.html)
bymurat___61
13-04-2015, 23:14
iyi seyırler
bu arada cıvıc de 17 jant fln var :) arac benım yorumlar ona gore yapılırsa sevınırım :)
Peugeot 207 GT vs Honda Civic VT (http://www.izletir.com/peugeot-207-gt-vs-honda-civic-vti.html)
vti yın camı kapalı olaydı sonuc vti lehıne daha da ıyı olumus. GT kapalı. Kıo zamnalar 6 yasında bır motor ve neredeyse sıfır araba:) suanda zaten ne kadar saglıklı yurur GT onemlı olan bu
su an da o halınden hıc bır farkı yok :)
bymurat___61
13-04-2015, 23:34
su an da o halınden hıc bır farkı yok :)
zaten vti gerileyecegıne ıhtımal vermıyorum . GT nın yaslanınca ne olucagını merak edıom. Suanda saglıklı yuruyen bir vti zaten yurur gıder.
Yiğit G.
14-04-2015, 00:41
iyi seyırler
videodan çıkan sonuç = 207 gti yan koltugunu sökün :D
mimarsertac
14-04-2015, 10:12
iyi seyırler
2005 yılında 207 varmıydı yahu :) 2006 martta düz 207 2007 de gt çıkmıştı.
Mert Yaprak
14-04-2015, 10:24
Yükleme konusuna gelirseniz gt yi yürütmek icin baya bir masraf etmeniz lazim minimum 15 gibi buda 300 bg rakamlar olur
2005 yılında 207 varmıydı yahu :) 2006 martta düz 207 2007 de gt çıkmıştı.
ozaman 2006 mart veya 2007 yılının bası
tam zamanı hatırlamıyorum
Yükleme konusuna gelirseniz gt yi yürütmek icin baya bir masraf etmeniz lazim minimum 15 gibi buda 300 bg rakamlar olur
15 harcayacağın GT sınıfını biraz harcar yanlız
207gtler hiç gitmez, gitse de durmaz, dursa da hararet yapar rc desen o daha beter allaah direk kaçın kaçın hiç almayın hele honda sahipleri hiç almasın sonra 3 kere pert olmuş gtlere 40dan başlarken buluruz piyasasını aman.
Bir kadin icin cam tavanli kirmizi gt ilgi cekici olabilir ama vti her zaman eski kalacaktir vtec falan hikayee birde boyle bakin :)
volkan23
18-04-2015, 08:08
Valla fanatik hondacıyımdır ama pug 207 rc ben cok beğeniyorum thp motorlar cok iyi. Daha yeni yeni Sağlam güçler alanlar var dev rc felan Bayağı iyi. Gidiyor performans konfor görsellik açısından kesinlikle 207 derim
b.ustaoglu
18-04-2015, 08:57
arkadaşlar daha 1 ay öncesine kadar 99 cupra2 sahibi ve şimdi 09 1.4 16v 85hp ibiza sahibi olarak konuşuyorum. güç kendini her zaman aratsa da, donanımlı yeni bir otmobil cidden bambaşka. hiç umrumuzda olmasa da çok daha güvenli öncelikle. daha sonra ses yalıtımı, direksiyonu, debriyajı ve vites geçişleri daha iyi daha konforlu. parça ve servis konusunda sıkıntısız artı kasko imkanı !
yeni her zaman iyidir :)
19gokhan90
18-04-2015, 10:22
gt ve rc ler aynı speclerde aynı sonucu alıyormu yoksa fark varmı ?
Bir kadin icin cam tavanli kirmizi gt ilgi cekici olabilir ama vti her zaman eski kalacaktir vtec falan hikayee birde boyle bakin :)
sen karı kız ıcınmı arabaya bınıyorsun ?
Herkes ekmeğinde Mertcan abi :)
volkan23
18-04-2015, 10:32
gt ve rc ler aynı speclerde aynı sonucu alıyormu yoksa fark varmı ?
walla forumda öyle bı konu wardı yanılmıyorsam rc her bakımdan üstün 25 hp fark wardı jantdı suspansıyonu we koltuk felan her bakımdan iyidi rc aynı speclerde fark wardır bence
Kadin derken bindir gezdir yedir icir yiyis olarak dusunme abi ben evlilik acisindan baktim olaya :) GT'ye evlendigimde binebilirim esimide bindiririm fakat vti eski kalir zaten kadinlar vtec falan anlamadigi icin disardan bakinca da eski gozukecektir surekli baskalariyla kiyaslama yaptiklari icin dir dir dir :)
performans ve konfor olarak GT ler çok daha üstün vti lardan ayrıca THP motor modifiyeye çok elverişli ufak dokunuşlarla çok rahat güç alınabiliyor fakat bu Hondanında kötü araba olduğu anlamına gelmiyor honda da ayrı bir tarz bi şekil.
Antalyalogy
18-04-2015, 23:21
Vti candir gerisi heyecandir, sonsuza kadar vti :D :D
Vti candir gerisi heyecandir, sonsuza kadar vti :D :D
Bide bize fanatik derler o zamanlar sadece tune etme sıkıntısı vardı şuan çok yol kat edildi.
Sadece performansa yönelik bir araç alacak isen tabiki vti. rc ve gt serisini için fazla elektronik deniyor tune seceneği vti'a göre %2 belki %3 . Ancak konfor ve yenilik dersen tabiki 207 gt gerçi ben vti'ın yanında 207 gt,rc,rc lemans isterim doğrusu. HOşuma gidiyor araçlar.
VTİ eskiyecektir diyorsunuz yahu insaf EK kasa 20 yaşında.. Varsın eski desinler hala karşılaştırıldığı araçlara bak.. Kimler geldi kimler geçti..
Bu arada bende pejoyu tercih ederim sonuçta yeni ama 1-2 seneye yüzü eskir makyaj yer )))
Kendi sedan vti'm oldu çok güzel bir otomobil bence tek sevmediğim frenleriydi çok iyi para verdiler sattım, yakın bi arkadaşım için 207gt hazırladık çıtır :) elektronik sorunlarını çözene kadar canımız cıktı şükür bitti yürüttük artık koşuyor ama kıyasarlarsak fanatik değilim gene sedan vti alırım.