Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoğraf Çekimi
systemstyle
16-04-2010, 21:40
Herkeze merhabalar...
Ben Umut İstanbul Beykoz'da oturuyorum fotoğrafçılık ile ilgileniyorum,bu ara otomobil fotoğrafları üstüne tecrübe kazanmaya çalışıyorum bu yüzden arabasının fotoğrafını çektirmek isteyen varsa benimle iletişime geçsin lütfen,ücret filan istemiyorum sadece iki isteğim var 1.si araç sahibi oturduğum semtten alıp fotoğraf çekimi sonrası tekrar evime yakın biryerlere bırabilirse çok iyi olur ,2.si ise arabanızın orta seviyede tuning uygulanmış olması yani aşırı derecede olması şart değil ama stock bir arabayı da çekmek hoş olmaz diye düşünüyorum.
İletişim için : umut-yilmaz@msn.com
Referans için Emre'nin OPC'ye çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39279
Baska istek arzu var mi ?
systemstyle
16-04-2010, 21:50
Baska istek arzu var mi ?
Yok estafurullah, neden böyle dediğinizi anlamadım sadece 2 tane isteğim var bu işi tecrübe kazanmak için yapıyorum herhangi bir maddi çıkarım olmayacağını belirtmiştim.
Eray Yümsel
16-04-2010, 21:55
fotoğraf çekmenin stock u modifyesi olmaz fotoğraf çekmek bir sanatsa ayrım yapmican. yanlış yaklaşımından dolayı öyle bir tepki alman normal
systemstyle
16-04-2010, 21:57
fotoğraf çekmenin stock u modifyesi olmaz fotoğraf çekmek bir sanatsa ayrım yapmican. yanlış yaklaşımından dolayı öyle bir tepki alman normal
Bence dediğiniz başka fotoğraf dallarında geçerli,ben çok çok aşırı bir modifiye yapılmış olmasını istemiyorum tabiyki şimdi bir stock arabayı çekmek var birde hafiften bir tuning yapılmış arabayı çekmek ikisi aynı şey değil benim için.
fotoğraf çekmenin stock u modifyesi olmaz fotoğraf çekmek bir sanatsa ayrım yapmican. yanlış yaklaşımından dolayı öyle bir tepki alman normal+1905:icon_tup:
Bide araç sahibi semtimden alıp sonrasında evime veya semtimin yakınlarına bırakırsa çok iyi olur demişsin, zaten öyle bişey olsa araç sahibi evindende alır evinin yakınlarınada bırakır kanımca:icon_tup:
Bunların dışında yaklaşımın, düşüncen çok iyi. İnş en kısa zaman'da kendini geliştirirsin:icon_tup: kolay gelsin.;)
cembozbey
16-04-2010, 21:59
ya arkadas sert tepki vermeyi seviyomusunuz orta derecede modifiye istemiş ben olsam ciddi ciddi mod harici cekmem acıkcası cektigin fotografıda isteyerek severek cekeceksin yoksa evdeki sandalyeyide cekerim foto makinasıylan
ilkerrrrr
16-04-2010, 22:03
Bence dediğiniz başka fotoğraf dallarında geçerli,ben çok çok aşırı bir modifiye yapılmış olmasını istemiyorum tabiyki şimdi bir stock arabayı çekmek var birde hafiften bir tuning yapılmış arabayı çekmek ikisi aynı şey değil benim için.
Sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Bundan daha kibar nasıl ifade edilebilirdi bilmiyorum. Ben de kendi çapımda fotoğraf çekiyorum. Ankaraya yolun düşerse tanışmak, araçlarımızın fotoğraflarını çektirmek isterim.
İyi çalışmalar.
10ur karmaşa yaratmayı ne çok seviyosun be arkadaş :) adam fotoğraf çekmek istemiş çekmek istediği araçlarla ilgilide bilgi vermiş ne var bunda?
Güzel mekanlarda stock araçlardada güzel sonuçlar alınabiliyor :)
Arkadaşımda fotoğrafçılık hobisiyle uğraşıyor ama farklı ne kare yakalıyorsa acımıyor basıyor deklanşöre , fotokritikte bir iki kez haftanın mı günün mü ne fotoğrafı seçilmişti
Gereksiz bir gerginlik olmuş bence.İstediklerini gayet kibar bir dil ile anlatmış.Sataşmak yersiz diye düşünüyorum.İşine gelirse iletişim kurar çektirirsin işine gelmezse konuyu okuduktan sonra kapatır geçersin
ya arkadas sert tepki vermeyi seviyomusunuz orta derecede modifiye istemiş ben olsam ciddi ciddi mod harici cekmem acıkcası cektigin fotografıda isteyerek severek cekeceksin yoksa evdeki sandalyeyide cekerim foto makinasıylan
Aynen öyle. Fotoğraf makinası arkadaşın sanat onun. Elbette çekmek istediği objeleri seçme hakkına sahip. Ki bende olsam aynısını yapardım.
Low-Rider
16-04-2010, 22:40
Stock bir araba çekmek gayette hoş oluyor , istersen benim aracaımın konularına bir bak megane2;)
Stock bir araba çekmek gayette hoş oluyor , istersen benim aracaımın konularına bir bak megane2;)
Heh bende onu diyorum iste:D
systemstyle
16-04-2010, 23:05
Bence bu kadar abartılmasına gerek yoktu,isteyenler iletişime geçebilir teşekkürler.
SekoLive
17-04-2010, 07:40
:) çok güzel bi fikir
fotoları çektikçe paylaşmanı isterim
kolay gelsin
focus musty35
17-04-2010, 10:37
istedıın seyler abartılck sorun olucak seyler deıl bencede gayet duzgun yazılmıs bu sıtede herkez bırbırınle kanka arkadas deıl bırbırını tanımıyor tanımıs olsa bole bı konu acmak zorunda kalmaz ıstedını bulur . tanınmadığı ıcınde böle bı yardım ıstemıs ınsda bulur. ama arabası vw deılde cıvıc modelıde vtı olsaydı daha bı ıyı yaklasırlardı honda kardeslıı barıs cubugu otturerek heheheheh :D
ygtkrmdnz
17-04-2010, 12:13
bencede konuda bir problem yok. bende çekmek istediğim araçları önceden belirleyip araç sahiipleriyle görüşüyorum. zaten karşı tarafda çekim bitiminde seni o alanda bırakıp gitmez diye düşünüyorum. inş kendini geliştirirsin fotolarını burada paylaşırsın gerginliğe gerek yok :)
Ersin YILDIZ
17-04-2010, 12:25
gayet duzgun yazılmıs ıstenılen yazdıkların ters gelıosa ters gelen kısı konuyu gormesden gelsın bısı yazmak ıcınde yazılması sacma gelıo ısteklerın var kı bunlarda olucak seyler stock aracı ceksen ne olur cekmesen ne olur bayıde bı suru var zaten amac farklı seylerı gormek anlamadıgım sey zaten stock aracın fotolarını paylasmak gun ıcerısınde 100 tane goruyorus trafıkte tek fark plaka
gayet duzgun yazılmıs ıstenılen yazdıkların ters gelıosa ters gelen kısı konuyu gormesden gelsın bısı yazmak ıcınde yazılması sacma gelıo ısteklerın var kı bunlarda olucak seyler stock aracı ceksen ne olur cekmesen ne olur bayıde bı suru var zaten amac farklı seylerı gormek anlamadıgım sey zaten stock aracın fotolarını paylasmak gun ıcerısınde 100 tane goruyorus trafıkte tek fark plaka
Hadi ordan ..........
Ersin YILDIZ
17-04-2010, 13:38
aynen bende ole dedım ıste hadı ordan ....
aynen bende ole dedım ıste hadı ordan ....
:d:d:d:d:d