Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıbrıs İçin Öneriler
F.A.T.İ.H
19-04-2010, 18:13
Önumuzdekı ay okulla bırlıkte kıbrısa gıdecegım.Mutlaka git dediğiniz yer varmı?Birde freeshopta alkol fiyatları ile Türkiyedeki fiyatlar arasında cok fark varmıdır?
LightSide
19-04-2010, 18:15
Free shopa gerek yok kıbrıs ıcındekı marketlerden alkol alabılırsın. Tr den yuzde 50 civarı daha ucuz.
tam kudurulcak yer işte daha ne bekar olsam varı you satar oraya taşınırım...
F.A.T.İ.H
19-04-2010, 18:24
Free shopa gerek yok kıbrıs ıcındekı marketlerden alkol alabılırsın. Tr den yuzde 50 civarı daha ucuz.
Sınırlama ne kadar peki Tr ye getirme acısından?
LightSide
19-04-2010, 18:39
Yakalanmadıgın surece sınır yok. :)
sınır 3lt...okul derken kafıle halındemı gelıceksınız....
1lıtre absolut 20 21 lira oyle hesaplayin iste tr ye gore.freeshop tan daha ucuz marketler var girne limanda.geldiginde burda olursam yardimci olurum.kibrista ortam die bi konu vardi MuratB nickli arkadasin actigi.oraya yazmistik bisiler bi bakarsan fikir edinirsin :)
F.A.T.İ.H
19-04-2010, 20:51
sınır 3lt...okul derken kafıle halındemı gelıceksınız....
Yakın Doğu Üniversitesine gelcez 25 kişi civarı.Gelmişken eli boş dönmiyim dedim madem ucuzmus 3 şişe alsam yeter zaten:)
F.A.T.İ.H
19-04-2010, 20:53
1lıtre absolut 20 21 lira oyle hesaplayin iste tr ye gore.freeshop tan daha ucuz marketler var girne limanda.geldiginde burda olursam yardimci olurum.kibrista ortam die bi konu vardi MuratB nickli arkadasin actigi.oraya yazmistik bisiler bi bakarsan fikir edinirsin :)
20 lira cok iyimiş.Konuya bakıyım...
20 lira neymiş be 17 tl litre klasık vodka 0.7cl 14 tl magosada magosayada gelırsenız haber vrırsın burdan..
F.A.T.İ.H
19-04-2010, 21:33
20 lira neymiş be 17 tl litre klasık vodka 0.7cl 14 tl magosada magosayada gelırsenız haber vrırsın burdan..
Tmm gelince msj atarım kafileden ayrılacak olabilirsem tabi:)
orda ole demek :) girnede fiyatlar bu civar :)
orda ole demek :) girnede fiyatlar bu civar :)
;) 1okrktr
lipstick, biax, sexylady vs.vs.vs. silvia hanıma selam sööleyin görürseniz :heyoo: :o
B.cihangir
10-12-2012, 14:01
konuya bir hort çekelim
ayın 13'ünde yani perşembe kıbrısa geliyorum nerelere gidilir geceleri nasıldır?
lefkoşa güzelyurt yolu lipstick git şahane :)
onun haricinde girnede takıl diğer yerlede iş yok
Free Shop'ta 35 lira 100'lük.
Markette 25-28 arası 70'lik Absolut.
Askerlik yapıyorum, gezmeye değer yanı kumarhane ve clubları.
Club derken, Dj felan beklemeyin Girne hariç :)
Lip Stick, Crazy :) Bunlar iyidir.
Girne'de yat, girne'de ye iç.
Lefkoşa'da hiç bişe yok.
Voltranı oluşturabilirsin burda, alkol, Club, kumar :)
B.cihangir
10-12-2012, 14:39
kaya artemiste kalıcam daha önce gelmiştim girne baya uzak kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam lefkoşa tarafına gidicez anlaşılan benim voltrana alkol yok kullanımıyorum onun yerine başka bir paça ekliyicem :D
onursumer
10-12-2012, 14:40
alkol sınırı havaalanında bile yok fakat kıbrıs hava alanında marketlerdeki elemanla sohbet ederken soyledi
istanbula gidiyorsanız sorun değil başka illerde çıkışta arama yapabliyorlar dedi
istanbulda benim şahit olduğum sadece oğrenci donuş zamanları vardı kontrol onun dışında yok
ben en son kıbrıstan gelirken 4 şişe cardinal melon 2 şişe absolut ve 2 şişede viski getirdim
yanındaki çikolataları eklemiyorum bile sıkıntı olmadı
bu arada kaya artemis çok güzeldir plajı gazinosu vs tadını çıkarın :D
B.cihangir
10-12-2012, 14:48
alkolle pek aram olmadığı için pek sıkıntı olmaz benim için kaya artemis güzel abi fakat çok uzak her yere :D
onursumer
10-12-2012, 14:49
uzak olsa ne yazar trafik yok birşey yok bomboş yollar gidilir heryere :)
İbrahim33
10-12-2012, 14:55
Arkadaşım şu anda asker Kıbrıs'ta , 70'lik jacki 20 liraya getiriyor...Kolayla karıştırıp yuvarlıyoruz :)