Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara cam filmi
gambit49
25-04-2010, 22:20
arkadaslar ankarada cam filmi cektirilebilecek duzgun bir yer var mi bu konuda tecrubesi bilgisi olan var mi
0532 661 60 69
ali çölgeçen
randevu ile çalışıyorlar
mertcan dan aldım numaranı dersen her konusa yardımcı olur
Ankara nın en profosyonel çalışan ekibi.
Gmg Garage'da yaptırdık tavsiye ederim
ogunozcan
25-04-2010, 22:29
gmg garage mustafa abı.
0532 661 60 69
ali çölgeçen
randevu ile çalışıyorlar
Çölgeçen iyidir bende tavsiye ederim ama randevu zamanını geçirip adamları bekletme birde gmg de orhan var oda işin ehlidir
ogunozcan
25-04-2010, 22:31
Çölgeçen iyidir bende tavsiye ederim ama randevu zamanını geçirip adamları bekletme birde gmg de orhan var oda işin ehlidir
zaten olay orhanda bıtıyo:)
0532 661 60 69
ali çölgeçen
randevu ile çalışıyorlar
mertcan ne kadardır tahmini ücretleri?
aman arkadaşlar ymah ivedik caddesi üzerinde lise karşısı bir dükkan var sakın orda cam filmi falan çektirmeyin.. pişman olursunuz benim gibi...
gambit49
25-04-2010, 22:40
bende bi kere olsun saglam olsun surekli ugrasmak istemiorm sagolun arkadaslar
aydınlıkevler enka tuning kadir aydemir
CasabLanca
26-04-2010, 00:55
mertcan ne kadardır tahmini ücretleri?
aman arkadaşlar ymah ivedik caddesi üzerinde lise karşısı bir dükkan var sakın orda cam filmi falan çektirmeyin.. pişman olursunuz benim gibi...
ismi nedir :soru:
class güzel çekiyor balonsuz fln
istanbul aksaray 23 tl arka camı tek parça yapıyo :D
TolgaEsentepe
26-04-2010, 00:58
aydınlıkevler enka tuning kadir aydemir
evet ön cam dahil mini ye çektirmiştik işçiliği güzel fiyatı makuldü gerçekten 1 yılı aşkın sorunsuz bindik filmli şekilde
ismi nedir :soru:
class güzel çekiyor balonsuz fln
valla ismini bilmiyorum, mgnpower Gürol kardeşim tavsiye etmişti orayı ama gittiğime pişman oldum.. film çekildikten sonra arka cam rezistansı iş göremez oldu, adama bunu ilettiğimde yüzüme bile bakmadı.. yani "alışveriş bitti seni tanımıyorum" mantığında birisi, gitmeyin paranıza yazık olur..
mgnPower
26-04-2010, 07:58
valla ismini bilmiyorum, mgnpower Gürol kardeşim tavsiye etmişti orayı ama gittiğime pişman oldum.. film çekildikten sonra arka cam rezistansı iş göremez oldu, adama bunu ilettiğimde yüzüme bile bakmadı.. yani "alışveriş bitti seni tanımıyorum" mantığında birisi, gitmeyin paranıza yazık olur..
ben sana giderken beni ara dedim aramadin basina buyruk is yaptin. beni ara mutlaka gerekirse beraber gidelim dedim yok laf soz dinlemedin. bugune kadar 20den fazla arabaya film yaptirdim bahsi gecen yerde en ufak boyle bir tane bit kadar tek kucucuk bir nokta kadar sikayetim yok benimde ayni yerle ilgili. on numara film yapiyorlar. bir iki tane yaptirmis olsam sansima boyle oldu diyecem ama kardesim volvosundan cliosuna kadar 20den fazla araba diyorum yaa... simdi tekrar cektirecek olsam ilk ve tek gidecegim yerdir kendileri.
minimum 300tl yi gözden çıkar :)
ben sana giderken beni ara dedim aramadin basina buyruk is yaptin. beni ara mutlaka gerekirse beraber gidelim dedim yok laf soz dinlemedin. bugune kadar 20den fazla arabaya film yaptirdim bahsi gecen yerde en ufak boyle bir tane bit kadar tek kucucuk bir nokta kadar sikayetim yok benimde ayni yerle ilgili. on numara film yapiyorlar. bir iki tane yaptirmis olsam sansima boyle oldu diyecem ama kardesim volvosundan cliosuna kadar 20den fazla araba diyorum yaa... simdi tekrar cektirecek olsam ilk ve tek gidecegim yerdir kendileri.
kanka arasam ne olacaktı? adamına göre muamele ediyolarsa zaten baştan kaybediyorlar demektir.. sonuçta senden bahsettim ben adama, ama hatırlamadı pek.. işimi yaptım paramı aldım artık seni tanımam zihniyetinde bir mekan orası, kusura bakma.. :icon13: sen de hepsi hatasız çıkmıştır ama bak 1 tane hatalı çıkınca kimseyi tanımıyorlar...
Bu konu benim icin de iyi oldu.. Ben de düsünüyorum; ama olmusken kaliteli ve problemsiz olsun istiyorum..
Bu yazılan yerlerin fiyatları hakkında bilgisi olanlar, ortalama bi fiyat ta yazabilirlerse cok iyi olur valla..
mgnPower
26-04-2010, 09:02
tanimamazlik yapamazlar saygida kusur etmezler hic saolsunlar. hepsini tek tek yeniden cektiririm valla.
tanimamazlik yapamazlar saygida kusur etmezler hic saolsunlar. hepsini tek tek yeniden cektiririm valla.
başıma gelen bu gürolum ister inan ister inanma... adamların zihniyetini beğenmedim.. bi daha bedava film de çektirseler gitmem.. ;) zaten aradan 1 yıl geçti.. film konusu açılınca ben yandım bari millet yanmasın diye bir uyarı yapayım istedim.. :)
salih usta var llumar marka film cekiyor hem eski aracıma hemde şimdiki aracıma film cekti işciliği cok güzel 0536 306 23 65
fiyat olarak bilmem ama benım arabamın ön camına 2006 senesinde çekmişti filimi ne solma nede deformasyon var gayet kaliteli ve düzgün işçilikleri var.
can can a gitme de.. bir de çektireceğin film illa ki llumar olsun derim. o yoksa solar gard veya 3m .. ama cam filminin markası mühim.
can can a gitme de.. bir de çektireceğin film illa ki llumar olsun derim. o yoksa solar gard veya 3m .. ama cam filminin markası mühim.
Johnson marka film benim gözümde 1 numara
enka tuning 0312 517 00 33
bora1311
26-04-2010, 12:29
arabayı aldıgım sene(2006) 3m car care de yaptırmıstım, sorunsuz kullanıyorum...
3m car care
Rüzgarlı Cad. Agah Efendi Sok. No:1/AUlus, Ankara
CasabLanca
26-04-2010, 12:33
abidinpaşa sel otoda çizilmez film + plakalıklar felan fıstık hepsini 100 tl verdim :D bipper araç için gayette memnunum balon yok denece kadar az
ön camdaki filmler fitillerden dolayı 2 kez kavlamıştı en son komple fitilleri söktü üşenmeden tekrar film çekti hiçbir ücret talep etmeden
taktığınız filmlerde solma oluyor mu? benimkiler 3 ayda solmaya başlamıştı...
CasabLanca
26-04-2010, 13:03
benim 1 sene oldu tık yok maşallah
ama bazen yaptırmasaydım diyorum bazen iyi olmuş diyorum
yağmur yağdığında etrafı görmek imkansıza yakın oluyor :D
ama arabayla iş çevirmek için ideal ahahhaa
mgnPower
26-04-2010, 13:16
9-10 ay kadarda benimkiler oldu tik yok masallah.
CasabLanca
26-04-2010, 13:27
ivedik caddesindeki mekan frax mı?
mgnPower
26-04-2010, 13:45
sonerin bahsettigi mekan frax degil. firat orayi ilk actiginda bana cok guven vermediydi acikcasi baya oldu ama masallah iyi tutturdu herhalde hala duruyor dukkan gelip gecerken goruyorum.
CasabLanca
26-04-2010, 13:56
fırat abi işleri oturtturdu Allah daha bol kazanç versin diyelim
ama onun asıl film ustası askerdeydi belki gelmiştir tam bilmiyorumda kemal diye eleman film çekiyordu onda fazla güven vermiyordu
gambit49
26-04-2010, 15:50
ali çölgecenle bugun telefonda konustuk s40 icin 250 tl borcum olacagini soyledi haftaya halledicez :) bir aksilik olmazsa
9-10 ay kadarda benimkiler oldu tik yok masallah.
sana kaliteli filmi bize ise çakma çin malını takmışlar desene :D
Johnson marka film benim gözümde 1 numara
bana da önermişlerdi can can da ama uçuk bi fiyatı vardı. biraz daha çıkınca llumar veya solar gard rahat oluyor yanlış hatırlamıyorsam. bu arada fiyat vermek lazım. cunku iyi bir pazarlıkla fiyatlar farkedebiliyor.
ali çölgecenle bugun telefonda konustuk s40 icin 250 tl borcum olacagini soyledi haftaya halledicez :) bir aksilik olmazsa
Filmin markası ne peki:soru:
CasabLanca
26-04-2010, 22:40
bence 250 tl bir film için çok para trafikte ense çok kalın olmadıkça polis tarafından kalacağı kesin değil :D en baba 100-120 tl
erkanayasli
26-04-2010, 23:09
ben balgatta ziebartta çektirdim. çizilmez film olayına son noktayı koymuşlar. köpeğim tırmalıyor hiç bişey olmuyor başka yere aysını yapsa kazıyıp bırakır. :)
Filmin markası ne peki:soru:
Jhonson marka daha önceki mesajlarımdada yazdım
Valla ben ceza yedikten sonra film işinden soğudum daha da uzun süre çektirmem
film için en iyi adres bence de çölgecenler,,,,bizim vectraya 2005 de yaptırmıştım hala ilk günki gibi ne bi atma ne bi solma hiç mi bişi olmaz bi filme,,,,,şuanda fiyatları 200-250 arasında değişiyo bu arada geçen hafta bi arkadaşa yaptırdık daha........
maslakta sunroof center vardı duruyosa guzel fılm cekıyor...
maslakta sunroof center vardı duruyosa guzel fılm cekıyor...
konu ankara yeğen.. :D
LLumar ATR 20 CH SR HPR serisi filmlerimiz ön cam hariç tüm camlara uygulandı. Uygulama Çölgeçen'lerde yapıldı.
Bu adamlar gerçekten bu işin piri. Gerçekten çok titiz ve iki kişi birden çalışıyorlar (abi-kardeş). sedan bir araca film uygulama süresi yaklaşık olarak 45 dk ile 1,5 saat arasında değişiyor. Yalnız, mutlaka randevu alınmalı. Randevusuz çalışmıyorlar.
fasterhan
13-06-2013, 20:57
LLumar ATR 20 CH SR HPR serisi filmlerimiz ön cam hariç tüm camlara uygulandı. Uygulama Çölgeçen'lerde yapıldı.
Bu adamlar gerçekten bu işin piri. Gerçekten çok titiz ve iki kişi birden çalışıyorlar (abi-kardeş). sedan bir araca film uygulama süresi yaklaşık olarak 45 dk ile 1,5 saat arasında değişiyor. Yalnız, mutlaka randevu alınmalı. Randevusuz çalışmıyorlar.
fiyatları ne civarlarda peki 5 cam için ?
filmler sonrası tadımlık foto..
http://i1270.photobucket.com/albums/jj615/TRSemih/Mamak-20130613-00088_zpsdef250fb.jpg
Güncel olsun, Ankarada ön cama film çektirmek istiyorum..Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer varmıdır?
Grimlord
09-05-2018, 11:44
Güncel olsun, Ankarada ön cama film çektirmek istiyorum..Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer varmıdır?
Doha cam film diyorum kesinlikle
yusufcan_k
09-05-2018, 12:27
em car emrah bey var yenimahalle tarafında ona uğrayabilirsin
Doha'da hallettim..Teşekkürler yanıtlar için..