Orijinalini görmek için tıklayınız : dunlop direzza sport z1
http://www.dunloptires.com/catalog/direzzaSportZ1StarSpec.html
bu lastikten kullanan var mıdır?
TR'de bulmak mümkün müdür?
dragstar
26-04-2010, 18:51
görmedim duymadım ama güzel lastiğe benziyor yumuşaklığıda iyi
peki kumho ku15 mx bulabilir miyiz 205/40 17?
hankook evo12 nasıldır?
dragstar
28-04-2010, 11:21
ku 15 mx kullanan gördüm bnm ölçümde olmadığından araştırmadım distribitöre sormak lazım
evo 12 modeli var satılıyor bulabilirsen z121 rs2 bulabilirsen al çok güzel lastik
ya geçenlerde biri kumho nun bi modelini yazmıştı slick gibi bir lastiği vardı cadde tipi neydi acaba ?
ku 15 mx kullanan gördüm bnm ölçümde olmadığından araştırmadım distribitöre sormak lazım
evo 12 modeli var satılıyor bulabilirsen z121 rs2 bulabilirsen al çok güzel lastik
evo12 buldum o hazırda var zaten
muştu abim ku15 mx dediğin
hımm anladım aslında farklı bir model gibi hatırlıyorum 388 li bişiler vardı sanki :D
hehh işte o :D
valla ikisindende düşünebilirim bulunursa ;)
hehh işte o :D
valla ikisindende düşünebilirim bulunursa ;)
abi bulursan bana da haber et
205/40 17
gerçi ben daha çıkıp dolaşmadım burayı
ben geçenlerde toyo için biraz bakınmıştım ama bulamadım hafta sonu yine bakınacam ***** konya durumundan :D
haber veririm sanada
ya geçenlerde biri kumho nun bi modelini yazmıştı slick gibi bir lastiği vardı cadde tipi neydi acaba ?
Eğer dekarsyon amaçlı kullanılmayacaksa uzak durun o lastikten :) sadece görüntüsü güzel eğer kullanılacaksa en makbulü sehpa yapmak.
Belki süper bir lastiktir ama bizim yollarımız lastiğin değerini anlamıyor olabilir:D
ahmet3425
28-04-2010, 13:57
ku 15 MX turkiyede kullanan var ben gordum nerden alıyorlar nasıl yapıyorlar onu bilmiyorum
toyo R888 toyonun turkiye sitesinde katologta mevcut hale gelmis bunu gıorunce hemen aradım ve gorustum R888 onlarda getirtmek istiyorlarmıs ancak talep olayından cekiniyorlar...
ihracat muduru ile epey bi telde konustuk ona icinde bulunduğum kitleden bahsettim bana ne kadar satabiliriz sizin kulupleriniz ne kadar alırlar diye sordu sadece istanbul icin bende tahmini 50 takım gider dedim:) az mı dedim cok mu dedim varın ona siz karar verin ancak bildiğim bisey var semi slick olayında R888 son nokta sayılabilir...
dunlopa gelince anladıgım kadarıyla dunlopun yeni gelistirdiği yol lastiği sekli semali guzel hamuruda oldukca yumusakmıs yakında dunlup bayilerinde bu lastiği goruruz sıkıntı olacagını sanmıyorum...
Eğer dekarsyon amaçlı kullanılmayacaksa uzak durun o lastikten :) sadece görüntüsü güzel eğer kullanılacaksa en makbulü sehpa yapmak.
Belki süper bir lastiktir ama bizim yollarımız lastiğin değerini anlamıyor olabilir:D
:hehe:
valla şaşırdım kaldım arabam sürekli sarıyor ne kullanacam bilmiyorum :D
ahmet3425
28-04-2010, 14:04
:hehe:
valla şaşırdım kaldım arabam sürekli sarıyor ne kullanacam bilmiyorum :D
mustu ara abi toyo yu deki ben r888 istiyorum bana getirebilir misiniz diye sor bakalım ne dicekler:D
sonucta kataloglarına koymuslar lastiği:)
Allah rızası için bu tarz lastik bulan haber verirse sevinrim.
10000km için adrenalin vs almak istemiyorum
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 15:12
ku 15 MX turkiyede kullanan var ben gordum nerden alıyorlar nasıl yapıyorlar onu bilmiyorum
toyo R888 toyonun turkiye sitesinde katologta mevcut hale gelmis bunu gıorunce hemen aradım ve gorustum R888 onlarda getirtmek istiyorlarmıs ancak talep olayından cekiniyorlar...
ihracat muduru ile epey bi telde konustuk ona icinde bulunduğum kitleden bahsettim bana ne kadar satabiliriz sizin kulupleriniz ne kadar alırlar diye sordu sadece istanbul icin bende tahmini 50 takım gider dedim:) az mı dedim cok mu dedim varın ona siz karar verin ancak bildiğim bisey var semi slick olayında R888 son nokta sayılabilir...
dunlopa gelince anladıgım kadarıyla dunlopun yeni gelistirdiği yol lastiği sekli semali guzel hamuruda oldukca yumusakmıs yakında dunlup bayilerinde bu lastiği goruruz sıkıntı olacagını sanmıyorum...
Kaç kişi tam anlamıyla o lastiği kullanabilecekki? :) Fiyatıda güzel olur bence sandığınız kadar talep olmaya bilir Slick Semi olasada farklı bir olay :) Sora arkana döner bi bakarsın adam lastiğk ısıtmadan viraja girmiş Slick abi bu diyip arkası sana forumda getirceğin lastiğe diye başlayan bi cümle kurarlar :D Değerini bilecek ve hakkını bilecek insanlara satsınlar :icon_tup:
MUTLU RAFİ
28-04-2010, 15:48
ku 15 mx bazı ebatlarda var :
205/40 r 17 stokta yok
225/45 r 17 stokta var
225/40 r 18 stokta var
dunlop direzza bazı ebatlarda geliyo..........
225/45/17 2 adet için fiyatı nedir acaba ?
MUTLU RAFİ
29-04-2010, 08:09
225/45/17 2 adet için fiyatı nedir acaba ?
225/45 r 17 ku 15 mx adeti 175,00 tl
ya konuda resim var mı bilmiyorum şirketten göremediğim için ama bi şeyi karıştırdım ben
bu lastik bildiğimiz 4 mevsim bir lastik mi yoksa yukarıda bahsettiğim gibi cadde tipi slick lastik gibi birşey mi ?
MUTLU RAFİ
29-04-2010, 08:35
ya konuda resim var mı bilmiyorum şirketten göremediğim için ama bi şeyi karıştırdım ben
bu lastik bildiğimiz 4 mevsim bir lastik mi yoksa yukarıda bahsettiğim gibi cadde tipi slick lastik gibi birşey mi ?
4 mevsim değil cadde tipi semi slick lastik fazla gelmiyo zaten genelde yaza doğru sezonda geliyo yağmurda ve kışın kullanılmasını tavsiye etmiyoruz...
B.Aktepe
06-05-2010, 11:57
Direzza Sport Z1 Star Spec
rafi abi bu modelden 17" var mı türkiyeye giriş?
dunlop TR sayfasında gözükmüyor
Maxx serisi var sadece
B.Aktepe
06-05-2010, 12:29
evet baktım bende. bazı ebadlar geliyor demiş ondan sordum.
ben mesaj atıp sormuştum rafi abiye, dunlop ve ku15mx şu an mevcut yokmuş sanırım
blueedeep
06-05-2010, 15:36
evo12 buldum o hazırda var zaten
muştu abim ku15 mx dediğin
nerde buldun evo12'yi acaba 195 50 15 var mı ki?kaç gündür arıyorum bulamadım Ankara'da...
nerde buldun evo12'yi acaba 195 50 15 var mı ki?kaç gündür arıyorum bulamadım Ankara'da...
şaşmaz 11 sokak bursalı rot balans.
abdülkadir özcanın stoklarından bakıyorlar.
205 40 17 var, o ölçü de vardır
Allah rızası için bu tarz lastik bulan haber verirse sevinrim.
10000km için adrenalin vs almak istemiyorum
Sana 10.000 bile gitmez. Hem yazık olur o paraya.