Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti YG & GLA
Dün akşam üzeri keyfe keder denedik çok güzeldi maşallah.
Ayagına saglık gelenlerin
vv timing düz boru filtre egzoz
yg 14 60 kısa filtre egzoz timing
http://www.streetfire.net/video/vv-2001-yg-615_2007297.htm
YG & GLA
Kesiciye girdigimden dolayı bırakıyorum keyif aldıgım en güzel deneme .
http://www.streetfire.net/video/gla-yg-615_2007299.htm
Saygılar.
Alicanrs
04-05-2010, 13:20
Maşallah çok zevkli deneme olmş=)
maşallah YG ye hala çok fena
kazasız belasız gazlamalar üstad
cok duygusal olmus ıhtıyar :)
maasallah kibar güzel denemeler olmus ;)
topspeed iimşş :) maşallah ...
2.video süper olmus yanyana gitmisiniz
Allah kaza bela vermesin...maşaallah...
Maşallah Güzel Denemeler Olmuş, Kazasız Belasız Sürüşler :)
vw Golf sanırım. kac motor o ?
Nasıl üstadım anlayamadım ?
KA®ANLIK
04-05-2010, 14:16
Golf MK1 GTI dicem olmicak :D
VV plakası arkadaşım, markası değil...
ikisi de 106GTI
2.video süper olmus yanyana gitmisiniz
Yan yana gitmemiz normal değil esasında,bakalım 1-2 gün içerisinde tekrar deneyecegim, eğer gelirse selçuk kardeşimizide bekleriz 3 ü bir arada olur, kahve belli olur, süt belli olur ŞEKER belli olur :D
3rk4n kardeşim video için sağol tekrardan . :icon_tup:
http://www.streetfire.net/video/yg-gla_2007373.htm
_muhaRRem
04-05-2010, 15:53
maşallah araçlra...
MAŞALLAH Güzel Denemeler Olmuş...
ALLAH KAZA BELA VERMESİN
Yan yana gitmemiz normal değil esasında bakalım 1 2 gün içerisinde tekrar deneyecegim, eğer gelirse selçuk kardeşimizide bekleriz 3 ü bir arada olur, kahve belli olur, süt belli olur ŞEKER belli olur :D
Biri şu videoyu nasıl düzeltecegimii söylesin ne olur ekranı sola yatırıyorum garip oluyor :)
http://www.streetfire.net/video/roll-dedigin-keyif-vermeli_2007294.htm
yaşar boynum tutuldu izlerken :) 2aracada maşallah
yaşar boynum tutuldu izlerken :) 2aracada maşallah
herşeyin bi bedeli var ibooo:D:D:D:D
Düz seyredince güzel oluyor yahu :D
Düz seyredince güzel oluyor yahu :D
Valla ALLAH razı olsun sen olmazsan boyun felci geçirecektik.
Hataya kucak dolsu sevgiler saygılar. :D
serkan ünlü
04-05-2010, 17:07
maşallah araclara burdan gla hayrıye de slmlar ;)
PPR engineering
04-05-2010, 17:36
maşALLAH araçlara..ya bu ne düz ne arabasız yolmuş :D
maşallah araclara burdan gla hayrıye de slmlar ;)
Serkan bayrampaşa'danmıydın sen mavi cooper s ?
maşALLAH araçlara..ya bu ne düz ne arabasız yolmuş :D
Saat 12 de çıktık çatalca tarafına hadımköy düzlügünde basıldı ilerideki rampa aşagı inerken bitti :)
Yol biraz şans oldu esasında tırcı kardeşilerimiz biraz müsama gösterdiler oldu bitti :)
masallah araclara guzel video olmus..yasaar abi sanada ayrıca masallah.köksal (yan53)(uba 88) kardesımın uyelık acıkmıs burdan yazmıs bulundum...
masallah araclara guzel video olmus..yasaar abi sanada ayrıca masallah.köksal (yan53)(uba 88) kardesımın uyelık acıkmıs burdan yazmıs bulundum...
Vay benim paşam nerelerdesin sen görünmez oldun bu ara :) Tesbihi alacagım bilgin olsun .
Hızlıyı arıyoruz bulmaya çalışıyoruz araçları deneyerek bakalım 1-2 hafta içinde bulacagız:D
Up306Gti
04-05-2010, 17:56
boynum tutuldu ya bu nasıl video:d maşallah araçlara keyifle izledim.
serkan ünlü
04-05-2010, 17:57
Serkan bayrampaşa'danmıydın sen mavi cooper s ?
yok kağıthaneden yaşar usta
Up306Gti
04-05-2010, 17:57
Vay benim paşam nerelerdesin sen görünmez oldun bu ara :) Tesbihi alacagım bilgin olsun .
Hızlıyı arıyoruz bulmaya çalışıyoruz araçları deneyerek bakalım 1-2 hafta içinde bulacagız:D
yoksa yeni bir king mi doguyor:)
Ben aglama duvarima gidiyorum , yine yaraladiniz beni , kucuk emrah oldum ulan :D masALLAH , kaputtaki aslanlara kurban olurum yaa .. ah ulan ah :'(
yok kağıthaneden yaşar usta
Başım gözüm üstüne selamını söylerim paşam .:icon_tup:
yoksa yeni bir king mi doguyor:)
King evet dün akşam aldım birde yanında kahve makinası verdiler bende artık king ciyim
Çok güzel oluyor meyve suyunu taze taze içiyorum artık :D
Ben aglama duvarima gidiyorum , yine yaraladiniz beni , kucuk emrah oldum ulan :D masALLAH , kaputtaki aslanlara kurban olurum yaa .. ah ulan ah :'(
Geçen sahibinden de mesaj atan senmiydin paşam ? Siyah 106 için GZA 29
Up306Gti
04-05-2010, 18:11
King evet dün akşam aldım birde yanında kahve makinası verdiler bende artık king ciyim
Çok güzel oluyor meyve suyunu taze taze içiyorum artık :D
kahve makinasıyla meyve suyu oda güzelmiş:D
biara sıkalım şunlardanda içelim abicim
kahve makinasıyla meyve suyu oda güzelmiş:D
biara sıkalım şunlardanda içelim abicim
Meyve sıkacagını alınca kahve makinası hediye ettiler kardeşim :D
Denemek istersen herdaim maslakdayım iskender ustaya sor beni tarif eder :D
Ahmet_28
04-05-2010, 18:55
sorduk seni tanımıyormuş :D
haci gla ile denerken bi ara burun çıkarıyon vites atınca geri düştün bi daha.pilotajda bi sıkıntı yoktur eminimde arabada sanki kesiliyor gibi bi sıkıntımı var
Deme arkadaş iskendere sor diye :D sonra ortalık karışıyor :D
mami_makinen
04-05-2010, 19:56
maasallah araclara guzel bı deneme olmus
Maşallah her ikisinede..YG ile GLA kafa kafaya gitmişler..YG 200 bine dayanmasına rağmen çok diri gidiyor..:):)
Selcuk_RoL
04-05-2010, 20:36
vay benim paşam nerelerdesin sen görünmez oldun bu ara :) tesbihi alacagım bilgin olsun .
Hızlıyı arıyoruz bulmaya çalışıyoruz araçları deneyerek bakalım 1-2 hafta içinde bulacagız:d
en hızlı benim yaşar abi:):)
sorduk seni tanımıyormuş :D
haci gla ile denerken bi ara burun çıkarıyon vites atınca geri düştün bi daha.pilotajda bi sıkıntı yoktur eminimde arabada sanki kesiliyor gibi bi sıkıntımı var
Çokmu merak ettin paşam ? deneriz merakını gideririz :icon_tup::D
maasallah araclara guzel bı deneme olmus
Sağolasın paşam :)
Selçuk kardeşim en hızlısı benim dedin ama tescillenemedi hızlı oldugunu ben iyi hatırlıyorum 4 sonuna kadar senin önünde oldugumu unutmuşum :) :D:D
En hızlısı AC :D
Maşallah her ikisinede..YG ile GLA kafa kafaya gitmişler..YG 200 bine dayanmasına rağmen çok diri gidiyor..:):)
200 bine dayanmadı kardeşim araba nerden çıkarıyorsun ? araba 207 binde :icon_tup:
Sen hala sarının resimleri ilemi yatıyorsun ?
Maş kazasız belasız YG & GLA denemesi çok iyi olmuş ama GLA çamurluk boyu önde basmış bence . nazar değmesin 2 aracada..
Maş kazasız belasız YG & GLA denemesi çok iyi olmuş ama GLA çamurluk boyu önde basmış bence . nazar değmesin 2 aracada..
Olsun önemli değil bir dahakine ben önde basarım sıkıntı olmaz :icon_tup:
Ozgu_Akcan
04-05-2010, 22:45
dun gece cok zevklıydı walla bende kendıme denk bırını buldum :D butun GTİ larımıza masallah
dun gece cok zevklıydı walla bende kendıme denk bırını buldum :D butun GTİ larımıza masallah
Özgü cem in videoda surat ifadesini gördüm ayhandan daha beter :)
Geldiginiz için ayagınıza sağlık .:icon_tup:
gerçekten çok zevkliydi yani denemelerin en güzeli bunlar (okan GZA)
Selcuk_RoL
04-05-2010, 23:39
Sağolasın paşam :)
Selçuk kardeşim en hızlısı benim dedin ama tescillenemedi hızlı oldugunu ben iyi hatırlıyorum 4 sonuna kadar senin önünde oldugumu unutmuşum :) :D:D
En hızlısı AC :D
bende 5 e atınca senin önüne geçince senin gaz bıraktığını unutiyim o zmn yaşar abi :)
AC nin burayla yani GTİ ilerle alakası yok artık sınıf atladı ya :)
kardeşim şimdi büyük iskenderı aradım senı tanıymıyo:soru: yanına gelecektım taze taze meyve suyu içmeye, acaba subarucu dogan ustya sorsam tanırmı :D:D
selcuk kardesımle denemenı cok merak edıyom yasar ustaa, denersenızde haber vermessenız ................. anladınız sız onu :D:D
Geçen sahibinden de mesaj atan senmiydin paşam ? Siyah 106 için GZA 29
aynen de sen kac tane profile hakimsin :) Kac tane 106'n var ? N'oluyoruz yaa haha :D
Çok başarılı gidiyo 2. videodaki araçlar.. Böyle yürüyen 106lar saxolar görmek istiyoruz her yerde...
bende 5 e atınca senin önüne geçince senin gaz bıraktığını unutiyim o zmn yaşar abi :)
AC nin burayla yani GTİ ilerle alakası yok artık sınıf atladı ya :)
% e attıgında gelmen çok normal kardeşim lamda sensörünü daha yeni yaptırdım az çok bilirsin o sensörün ne işe yaradıgını :D
Pazar sabah müsait olursan haber ver YG GLA EK deneriz
Çok başarılı gidiyo 2. videodaki araçlar.. Böyle yürüyen 106lar saxolar görmek istiyoruz her yerde...
Sağolasın paşam gidenler belli zaten EK YG GLA bunların harici giden varsa onlarlada deneriz sıkıntı olmaz :icon_tup:
Selcuk_RoL
05-05-2010, 15:43
selcuk kardesımle denemenı cok merak edıyom yasar ustaa, denersenızde haber vermessenız ................. anladınız sız onu :D:D
aaaaaaaa aaaaaa aaaaaaaaaaa :)
Selcuk_RoL
05-05-2010, 15:44
% e attıgında gelmen çok normal kardeşim lamda sensörünü daha yeni yaptırdım az çok bilirsin o sensörün ne işe yaradıgını :D
Pazar sabah müsait olursan haber ver YG GLA EK deneriz
siz bi deneyin hanginiz hızlıysa ben onla denerim abi :)
Kopgel şekerim yanıma.. :D
siz bi deneyin hanginiz hızlıysa ben onla denerim abi :)
Davetleri kaçırmazdın hayırdır kardeşim ne oldu çekimser gördüm seni ?
golf mk1 gtı dicem olmicak :d
vv plakası arkadaşım, markası değil...
ıkisi de 106gtı
:D pardon yaaa
ok... :)
Murat Süslü
05-05-2010, 18:42
maşallah yg ile gla mıza 2 side bizim 2 side abimiz :)
ama ben hala bu canavarlardaki ciğeri çözemedim :D
Selcuk_RoL
05-05-2010, 19:57
Davetleri kaçırmazdın hayırdır kardeşim ne oldu çekimser gördüm seni ?
bende öle bişe yok abi biliyosun kaç gecelerce aradım seni (ama ***** aile saadeti) :)ya şaka bi yana yeter artık yaşar abi ben her arayana gittim denedim, ama ben aradığım zaman bana hep rüzgar oldu artık bende öle pat küt çıkmam bi çıkarım iyisine saplarım:):):) he iyi sen ol yeterki finale kalalım:D
beyler bakın hepınızın arabasını bozarım :) hepinizi gecerim:) onagöre
mami_makinen
05-05-2010, 22:07
beyler bakın hepınızın arabasını bozarım :) hepinizi gecerim:) onagöre
AKILLI OL BENDE SENI GECERIM:hahaha::hahaha:
frankurtlu
05-05-2010, 22:09
maşallah ikisinede
Selcuk_RoL
05-05-2010, 22:14
AKILLI OL BENDE SENI GECERIM:hahaha::hahaha:
evet bize laf düşmez cvb gelmiş hmn :):)
yarın senınde arabanı bozuyum ozaman sende geceme beni:):):)
Ahmet_28
05-05-2010, 22:20
giderler havada uçuyor maşallah :D
kanka yok bee buu adamların arabalırı yurumuyo koşuyoo maşallha nasıl bozarım onları ben:)
Son gidecegemiz yer yine belli suat usta :)
En son ben gittim benden sonrakiler düşünsün ;) ;)
200 bine dayanmadı kardeşim araba nerden çıkarıyorsun ? araba 207 binde :icon_tup:
Sen hala sarının resimleri ilemi yatıyorsun ?
Az kaldı yaşar abi az kaldı :) :)
Ahmet_28
05-05-2010, 22:26
suat abi benim arabayı yap bunların arabasını boz bunlarla yap boz oynayalım :)
bende öle bişe yok abi biliyosun kaç gecelerce aradım seni (ama ***** aile saadeti) :)ya şaka bi yana yeter artık yaşar abi ben her arayana gittim denedim, ama ben aradığım zaman bana hep rüzgar oldu artık bende öle pat küt çıkmam bi çıkarım iyisine saplarım:):):) he iyi sen ol yeterki finale kalalım:D
Valla selçuk kardeşim 2 tane çocuk var ellerinden öper lakin bu yaşdan sonra aynı spec lerde bana saplayacak adam yok o konuda rahat ol :icon_tup:
Cumartesi gel deneyelim diyorum kasmana gerek yok kendini ;)
Az kaldı yaşar abi az kaldı :) :)
Hayırlısı kardeş ama o ışıgı görmüyorum sende :icon_tup:
Hayırlısı kardeş ama o ışıgı görmüyorum sende :icon_tup:
Kısmet abi bu işler.;);)
Selcuk_RoL
05-05-2010, 22:41
Valla selçuk kardeşim 2 tane çocuk var ellerinden öper lakin bu yaşdan sonra aynı spec lerde bana saplayacak adam yok o konuda rahat ol :icon_tup:
Cumartesi gel deneyelim diyorum kasmana gerek yok kendini ;)
bende yeğenlerimi yanaklarından öperim lakin ben doğduğumdan beri rahatım yaşar abi geçerim seni üzerim :)
Selcuk_RoL
05-05-2010, 22:43
kanka yok bee buu adamların arabalırı yurumuyo koşuyoo maşallha nasıl bozarım onları ben:)
sen bu alemde teksin be abi ...! diyorum ya sana hep en iyi giden arabaların ustası olmak nasıl bi duygu?
janer106
05-05-2010, 22:51
:)))))))))
sukiden korkulur valla yalnız bi rollinge cıkaramadık yaa :))) eline saglık suat abi
bende yeğenlerimi yanaklarından öperim lakin ben doğduğumdan beri rahatım yaşar abi geçerim seni üzerim :)
O heyacanı yaşamana müsade edecegimi zannediyorsan yanılıyorsun.
Bu saatden sonra sana geçilecek arabayı ...............................................
Mevzu belli semt ikitelli .
Evet EK ve YG büyük roll gecesi ne zaman :D
skaratas2
06-05-2010, 17:31
güzel video elinize sağlık.
ulasoztas1
06-05-2010, 17:43
Güzel bir geceydi Yaşar abiye ve gelen herkese teşekkür ediyorum YG ve GLA nın maşallahı war gerçekten çok iyi yürüyorlar :)
Güzel bir geceydi Yaşar abiye ve gelen herkese teşekkür ediyorum YG ve GLA nın maşallahı war gerçekten çok iyi yürüyorlar :)
Sağolasın kardeşim Ayagınıza sağlık sizlerinde,maşallahı var xs ile gti peşinden geliyorsun daha ne denir senin aracına :icon_tup:
Selcuk_RoL
07-05-2010, 10:42
O heyacanı yaşamana müsade edecegimi zannediyorsan yanılıyorsun.
Bu saatden sonra sana geçilecek arabayı ...............................................
Mevzu belli semt ikitelli .
sinirlenme yaşar abicim aynı takımdanız:)
Ahmet_28
07-05-2010, 10:53
kendi kalenize gol atacaksınız nerdeyse :D hafta sonu buluşalım bi yerlerde bişeyler içelim videosuz makarasınada bi gazlarız ;)
Ben her mevkide oynarım forvet önü arkası defans heryerde :icon_tup:
Zaten bizden başka sesi çıkanda yok :)
kendi kalenize gol atacaksınız nerdeyse :D hafta sonu buluşalım bi yerlerde bişeyler içelim videosuz makarasınada bi gazlarız ;)
Sen neyle gazlayacan len :D
Selcuk_RoL
07-05-2010, 20:36
fark etmez ahmet abi bana uyar
Selcuk_RoL
07-05-2010, 20:36
Ben her mevkide oynarım forvet önü arkası defans heryerde :icon_tup:
Zaten bizden başka sesi çıkanda yok :)
aynen abi SES YOK..! :) bende kaleciyim o zmn :D
gokhan_205
07-05-2010, 21:12
Maşallah kazasız belasız güzel yürümüş makinalar ;)
Selçuk kardeşim nerdesin cila nasıl boya kendine geldimi ? :D
Stoplar nasıl güzelmi ? :D
Denemeler zevkli bir o kadarda keyifliydi .
PPR engineering
10-05-2010, 08:31
yakın zamanda bi deneme olucak sanırım..:)
yakın zamanda bi deneme olucak sanırım..:)
Yakın zamanda deneme oldu bile :):)
PPR engineering
10-05-2010, 08:39
Yakın zamanda deneme oldu bile :):)
abi videolar varmı yoksa aranızdamı sonuçlar ne gizli değilse..haberim olsa gelirdim..zevklide olurdu..
deneme oldu sanırım..
Oldu oldu cumartesi akşamı dükkana geldi sağolsun selçuk kardeşim aracı biraz kirliydi evrim geçirdi çiçek gibi olmasada bayağı bir temizlendi beyazladı aracı .
Dükkanı kapadıkdan sonra denedik mami Abimizde bizi izledi burdan sevgilerimi yolluyorum :icon_tup:
Selçuk gelince sonucu yazar :)
Bakalım bu hafta içinde GLA ile tekrar deneyecegiz başka denemek isteyen olursa bekleriz .
http://img175.imageshack.us/img175/33/glmelen.jpg (http://img175.imageshack.us/i/glmelen.jpg/)
http://img34.imageshack.us/img34/4354/yg615.jpg (http://img34.imageshack.us/i/yg615.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
serkan ünlü
10-05-2010, 08:46
denemelerin olduysa videolarıda izleylm :D:p
denemelerin olduysa videolarıda izleylm :D:p
Video var lakin net birşey yok çekilen aracın camları simsiyah oldugundan dolayı belli değil 2.ve 3. denemeler sadece selçuk ile benim aramda oldu çeken yeğenim mami nin aracında oldugundan görüntüler den birşey anlamak mümkün değil :icon_tup:
Dip not mami AC ile değildi + denemelerde trafik vardı sadece 2.3 denemeler rahat oldu .
Mevzu belli semt ikitelli :cool:
serkan ünlü
10-05-2010, 09:21
Video var lakin net birşey yok çekilen aracın camları simsiyah oldugundan dolayı belli değil 2.ve 3. denemeler sadece selçuk ile benim aramda oldu çeken yeğenim mami nin aracında oldugundan görüntüler den birşey anlamak mümkün değil :icon_tup:
Dip not mami AC ile değildi + denemelerde trafik vardı sadece 2.3 denemeler rahat oldu .
Mevzu belli semt ikitelli :cool:
sonuc ne oldu yaşar usta
mami_makinen
10-05-2010, 09:26
sonuc ne oldu yaşar usta
fazla merak ıyı deıl bıdon power arabanı getırde yasar senınlede denesın::Dama once cıla cekmesı laZIM:icon_tup:
fazla merak ıyı deıl bıdon power arabanı getırde yasar senınlede denesın::Dama once cıla cekmesı laZIM:icon_tup:
Yaa ne adamsın mami sen yaa :D:D
Serkan sonucu çok ısrar ettin ,ben kesiciye girmek üzere iken 1 boy önünde oluyorum selçuk kardeşimin .
abi videolar varmı yoksa aranızdamı sonuçlar ne gizli değilse..haberim olsa gelirdim..zevklide olurdu..
Yazıyı geç gödüm kusura bakma bir dahaki sefer hep beraber deneriz egzoz sisteminde ufak bir değişiklik yapıyorum bu hafta sonu biterse ALLAH ın izni ile deneriz.
PPR engineering
10-05-2010, 18:48
Yazıyı geç gödüm kusura bakma bir dahaki sefer hep beraber deneriz egzoz sisteminde ufak bir değişiklik yapıyorum bu hafta sonu biterse ALLAH ın izni ile deneriz.
yok abicim ne kusura bakıcam özelden yazarsanız deneme olduğunda kim isterse onla denerim şunla bunla denememde demem abi kolay gelsin inşALLAH daha ii yürür..
yok abicim ne kusura bakıcam özelden yazarsanız deneme olduğunda kim isterse onla denerim şunla bunla denememde demem abi kolay gelsin inşALLAH daha ii yürür..
Mesaj kutun dolu kardeşim geçici bir süre ulaşamıyorum sana :D
PPR engineering
12-05-2010, 13:21
Mesaj kutun dolu kardeşim geçici bir süre ulaşamıyorum sana :D
kusura bakma abi birden 3 ,4 mesaj gelmiş doğal olarak kapsama alanı dışında:D
dragstar
13-05-2010, 13:06
yga dan okan(gza) bahsetti denemek isterim
50-150 süresinide merak etttim
yga dan okan(gza) bahsetti denemek isterim
50-150 süresinide merak etttim
Yerimiz maslakda ne zaman müsait olursanız deneriz ;)
dragstar
14-05-2010, 10:14
Yerimiz maslakda ne zaman müsait olursanız deneriz ;)
müsait olunca uğrıycam
müsait olunca uğrıycam
Beklerim kardeşim seni şimdi hatırladım lastikleri bırakmaya gelmiştin değilmi gri saxo ?
dragstar
14-05-2010, 13:37
Beklerim kardeşim seni şimdi hatırladım lastikleri bırakmaya gelmiştin değilmi gri saxo ?
hatta jantlarla lastikleri almayada gelmiştim:D
evet o benim:D
hatta jantlarla lastikleri almayada gelmiştim:D
evet o benim:D
Sen beni biliyorsun o zaman :D yarın gel deneyelim istersen ?:icon_tup:
dragstar
14-05-2010, 13:48
Sen beni biliyorsun o zaman :D yarın gel deneyelim istersen ?:icon_tup:
önümüzdeki haftaiçi olabilir konuşuruz final sınavlarım varda
önümüzdeki haftaiçi olabilir konuşuruz final sınavlarım varda
Bende şu 51 lik borudan kurtulmuş olurum haftaya deneriz çaylar benden ama bilgin olsun :icon_tup:
dragstar
15-05-2010, 16:34
Bende şu 51 lik borudan kurtulmuş olurum haftaya deneriz çaylar benden ama bilgin olsun :icon_tup:
51 lik boru iyidir bende orjinal kalınlıkta:(
51 lik boru iyidir bende orjinal kalınlıkta:(
Evet bu hafta yapalım bir organizasyon ?
ayhantogan
18-05-2010, 12:34
bişeyler olursa beni de çağır abi...
bişeyler olursa beni de çağır abi...
Paşam sende ne araç vardı :D:D
dragstar
19-05-2010, 15:10
sınavlarımdan vakit kalmıyor maplerimi düzeltmeye haber vercem ben size araba hazır olunca kusura bakmayın
sınavlarımdan vakit kalmıyor maplerimi düzeltmeye haber vercem ben size araba hazır olunca kusura bakmayın
kardeşim bugün deniyoruz istersen gelirsin ;) Sınavlar bittiginde deneriz kısmetse ;)
PPR engineering
19-05-2010, 22:34
kardeşim bugün deniyoruz istersen gelirsin ;) Sınavlar bittiginde deneriz kısmetse ;)
yaşar abi bi yazsaydın keşke.neyse abicim başka sefere msn den yazarsın abicim konuşuruz..
yaşar abi bi yazsaydın keşke.neyse abicim başka sefere msn den yazarsın abicim konuşuruz..
Kardeş msn kapalı görünüyordu o yüzden yazamadım istersen bugün deneriz sen yeterki gel ;)
Yanlız selçuk diyorki beni gsi geçmedi geçen varsa istediğiniz saatde deneriz diyor:icon_tup:
Biz denedik selçuk ile başkalarınıda çagırdım ama gelen olmadı bu yakada denemek isteyen olursa müraacat ben diğer yakada selçuk :) konu ile alakalı videoları birazdan yükler selçuk .
Saygılar.
Selcuk_RoL
20-05-2010, 22:47
harbiden ya sen orda burda denedik yok yanyana yürüdük fln demişsin sen benle ne zaman gerçek bi deneme yapabildin kardeşim ya ya 3 e atamadın yada 1.kornada gaza bastın heyecan yaptım pardon fln dedin arkamızdanda yok yanyanayız fln gibi bi yorumlarmı gelişiyo?allahtan o gece emre yanındaydıda ne olduğunu gördü neyse ben burdayım çok önemli bi işim çıkmadığı taktirde herzaman denerim bilgin olsun .
Selcuk_RoL
20-05-2010, 22:48
Kardeş msn kapalı görünüyordu o yüzden yazamadım istersen bugün deneriz sen yeterki gel ;)
Yanlız selçuk diyorki beni gsi geçmedi geçen varsa istediğiniz saatde deneriz diyor:icon_tup:
Biz denedik selçuk ile başkalarınıda çagırdım ama gelen olmadı bu yakada denemek isteyen olursa müraacat ben diğer yakada selçuk :) konu ile alakalı videoları birazdan yükler selçuk .
Saygılar.
yaşar abi seninde dediğin gibi aynı takımdayız anadolu şub. avrupa şub. :):)
PPR engineering
21-05-2010, 09:46
harbiden ya sen orda burda denedik yok yanyana yürüdük fln demişsin sen benle ne zaman gerçek bi deneme yapabildin kardeşim ya ya 3 e atamadın yada 1.kornada gaza bastın heyecan yaptım pardon fln dedin arkamızdanda yok yanyanayız fln gibi bi yorumlarmı gelişiyo?allahtan o gece emre yanındaydıda ne olduğunu gördü neyse ben burdayım çok önemli bi işim çıkmadığı taktirde herzaman denerim bilgin olsun .
yo fark etmez selçukcum yine deneriz her zaman up 306 gti la da dendim emre de yazar onla kafa kafaya oluyoruz 24 kg benden fazlaydılar o gün ama 306 gti devrinde bastık.yine deneriz biz senle denediğimizdeded birbirimizi gecemedikki zaten düzgün denemeler olmadı.170 e kadar bastık en fazla nerdeyse orda da gecen olmadı devride sen ayarladın. gecsen ne olurki kardeşim:)benim umrumda olmaz istediğin zaman arıyabilirsin...ama selçuk sen benden daha heycanlısın evet ALLAH tan emre yanımızdaydi:)da gördü:) doğru öle sağlıklı bi deneme olmadı ama sen en vtec e geçiliyosun up la en de kafa kafaya bende up la kafa kafayayıım..sonuç biraz bakkal hesabı ama geçsen ne farkeder gecilsem ne fark eder:)selçuk.
PPR engineering
21-05-2010, 09:49
Saygılar.
ben gectimmi dedim abicim sana :)öle bi şey dememe imkan yok..yanlız bi üstteki selçuğa yazdığım yorumda yazdım bakkal hesabı yapmıştık senle söle böle diye..ben zevkine deniyorum inan abi ben yıllardır gazlıyorum artık öle eskisi gibi hırsta yapmıyorum:)selçukta gelir sende gelirsin abi deneriz geçer gecerim.farketmez:)evet yüklesinde videoları izliyelim..ben karşı yakaya gecemem abicim şartlar el vermiyo ama bu yakada denerim:)
edit:sabaha karşı 5 te dahil arasanız gelirim..
selçuk her denemende sorun çıkıyo hareketlerıne bıraz dıkkat et ıbn liğin sonu yok olum banada aynı seylerı yapıosun bı gun heycandan ölüp gidicen :icon_wack
bu işlerde yenisin sanırım ? ...
len ceco bana dediğin lafları hatırlıyon dimi kanka :D:):)
len ceco bana dediğin lafları hatırlıyon dimi kanka :D:):)
yaw göki hatırlatma kanka yaa, neyın peşindeymısım neden oyle bısey yapmısım anlamadım :D az cok cözmussundur benı götüboklu 106 nın hırsını nıye yaptıysak:Deli:
onlar adına tekrar özürdilerimsenden :D:D
yaw göki hatırlatma kanka yaa, neyın peşindeymısım neden oyle bısey yapmısım anlamadım :D az cok cözmussundur benı götüboklu 106 nın hırsını nıye yaptıysak:Deli:
onlar adına tekrar özürdilerimsenden :D:D
yok kanka ben o zaman unuttum gitti herşeyi, takılmam ben öle şeylere sadece maç başından kaldırdın bi ona kızmıştım o kadar :D:D:D
Selcuk_RoL
21-05-2010, 10:15
yo fark etmez selçukcum yine deneriz her zaman up 306 gti la da dendim emre de yazar onla kafa kafaya oluyoruz 24 kg benden fazlaydılar o gün ama 306 gti devrinde bastık.yine deneriz biz senle denediğimizdeded birbirimizi gecemedikki zaten düzgün denemeler olmadı.170 e kadar bastık en fazla nerdeyse orda da gecen olmadı devride sen ayarladın. gecsen ne olurki kardeşim:)benim umrumda olmaz istediğin zaman arıyabilirsin...ama selçuk sen benden daha heycanlısın evet ALLAH tan emre yanımızdaydi:)da gördü:) doğru öle sağlıklı bi deneme olmadı ama sen en vtec e geçiliyosun up la en de kafa kafaya bende up la kafa kafayayıım..sonuç biraz bakkal hesabı ama geçsen ne farkeder gecilsem ne fark eder:)selçuk.
öyle bakkal hesabıyla olmuyo bu işler telefon numaram 537-256-1907 ara konuşalım gel bu akşam deneyelim senin devrinde onun devrinde hiç fark etmez bak çok heyecanlandım şimdi bekliyorum
Selcuk_RoL
21-05-2010, 10:16
selçuk her denemende sorun çıkıyo hareketlerıne bıraz dıkkat et ıbn liğin sonu yok olum banada aynı seylerı yapıosun bı gun heycandan ölüp gidicen :icon_wack
bu işlerde yenisin sanırım ? ...
yeniyim kankii clio kovalıyorum ben 1.5 dci :):):) ama yakalıyamıyorum rs çıktı :) aaaa aaaa aaa
yok kanka ben o zaman unuttum gitti herşeyi, takılmam ben öle şeylere sadece maç başından kaldırdın bi ona kızmıştım o kadar :D:D:D
:D:D bende o gun dugundeydım sen hadı gel deyınce mamı dayımdan rıca ettım gıt şu gökinin aklını al gel diye :D:D:D a.q 106 sı köprüyü geçince 3 bujıyı bırden patlatmış :D:D
yeniyim kankii clio kovalıyorum ben 1.5 dci :):):) ama yakalıyamıyorum rs çıktı :) aaaa aaaa aaa
o gece harbi unutulmazz yaa :D kamıl ya feranndo alonsoydu yada makınası asırı yukluydu yakalayamadık :D:D:D
polısten kacısımda ekstra bı guzeldı yaww hiç çaktırmadan :D
Selcuk_RoL
21-05-2010, 10:21
o gece harbi unutulmazz yaa :D kamıl ya feranndo alonsoydu yada makınası asırı yukluydu yakalayamadık :D:D:D
polısten kacısımda ekstra bı guzeldı yaww hiç çaktırmadan :D
tabi tabi :) ya ceco alem adamsın ya neyse gelirdim şimdi denerdik arabaları ama benim otoparkçı duş alıyo gelemiycem:)
tabi tabi :) ya ceco alem adamsın ya neyse gelirdim şimdi denerdik arabaları ama benim otoparkçı duş alıyo gelemiycem:)
:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::DD:D:D:D: bi git cocukk koptum yaaa
Selcuk_RoL
21-05-2010, 10:24
:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::DD:D:D:D: bi git cocukk koptum yaaa
hadi gittim o zmn kardeşim iş var öptm seni eyv...
:D:D bende o gun dugundeydım sen hadı gel deyınce mamı dayımdan rıca ettım gıt şu gökinin aklını al gel diye :D:D:D a.q 106 sı köprüyü geçince 3 bujıyı bırden patlatmış :D:D
ben gel ne dicem demediğini bırakmadın damarıma bastın durdunda çıkardın beni :D gel demişim kuru iftira ahuahauha
ben gel ne dicem demediğini bırakmadın damarıma bastın durdunda çıkardın beni :D gel demişim kuru iftira ahuahauha
:D:D:D kanka sohbet bölümündeki vtec 106 konusuna gecelım, bosver gecmıste kalmıs konu ;)
PPR engineering
21-05-2010, 12:19
öyle bakkal hesabıyla olmuyo bu işler telefon numaram ara konuşalım gel bu akşam deneyelim senin devrinde onun devrinde hiç fark etmez bak çok heyecanlandım şimdi bekliyorum
peki daha yeni gördüm arıyorum...istediğin zaman deniycez kardeşim..
Cumayı kıldınızmı gençler boşverin bu roling moling işlerini huzur islamda :)
vtecburac
21-05-2010, 16:53
ya yg 106 cok yavaş bıde bızım 106yla deneyelım:D
Kardeşim rahat ol gel deneyelim vti çok çagırdım gelmedin geldin haberimiz olmadı :icon_tup:
Biz AC nin nasıl gittigini biliyorum çok denedik mami ile seninlede denerim ama unutmadan aynı speclerde bir tane daha 106 getir yada saxo fark etmez YG yi o zaman görürsün :D:D
yaşar abi sen çayı koy ocağa 15 dk ya geliyorum senin sokağa ;)
Kardeşim çay zaten ocakta :icon_tup:Sen gel yeter :)
Ozaman çayınız cok güzel olucak :icon_tup:
Ozaman çayınız cok güzel olucak :icon_tup:
OLdu oldu güzel oldu senide beklerim kardeşim gelmeden 1 gün önce haber verde öyle demleyim anca yetişir :)
tabiii yaaa makınanın ıyısını aldınız yaa atarınızzz gideriniz bol olurr gayriii :D:D
hayırlısı olsun yenı sahıbıne allah kaza bela vermesin...
vtecburac
22-05-2010, 09:51
havada F16 karada S16 kimse kusura bakmasın:D:D yalanmı ceco??
yerden göge kadar haklısın kankili ;)
Ahmet_28
22-05-2010, 10:31
burak hayırlı olsun 106 nız.
yg ile aynı speclerde saxonuz varmış onla deneyin yg yi eşit olur :D
burak hayırlı olsun 106 nız.
yg ile aynı speclerde saxonuz varmış onla deneyin yg yi eşit olur :D
Yok ahmet gerek yok AC ile YG ve EK sıfır dan her türlü deneriz zerre kadar sıkıntı olmaz :icon_tup:
Selcuk_RoL
23-05-2010, 13:10
Yok ahmet gerek yok AC ile YG ve EK sıfır dan her türlü deneriz zerre kadar sıkıntı olmaz :icon_tup:
ben sıfırı severim 1.viteste iki arabayıda geçmiş liğim var:) her ne kadar plitu ben olmasamda:)
iki aracada maşallh allah kaza bela vermesın
iki aracada maşallh allah kaza bela vermesın
Sağolasın bir kaç içinde yeni videomuu ekleyecegiz kısmetse bakalım neler değişmiş araçlarda ;)
Ben arabayı değil şöförü bilirim selçuk :)
Burak kardeşim şeref hızlı bir kardeşimizdi söylesene bizimle bir denermi ?
Bizim aracı tanımıyormuş YG kimmiş falan filan diyormuş gelirse ben gösteririm YG yi ona söylede :) :) Ama anca ledli stopları gösteririm :)
vtecburac
23-05-2010, 22:54
saplarım bak abi benden günah gitti sıfır mıfır bilmem ben isterseniz viraj yaparız:D:D:D hahahaa
vtecburac
23-05-2010, 22:58
Burak kardeşim şeref hızlı bir kardeşimizdi söylesene bizimle bir denermi ?
Bizim aracı tanımıyormuş YG kimmiş falan filan diyormuş gelirse ben gösteririm YG yi ona söylede :) :) Ama anca ledli stopları gösteririm :)
abi şerefin saxo çok hızlı ben söylim sana oklova gibi gidio vallah affetmez bak fena geçerr boy boy benden demesi:hahaha:
saplarım bak abi benden günah gitti sıfır mıfır bilmem ben isterseniz viraj yaparız:D:D:D hahahaa
Sıfır mıfır bilmiyorsan öğretiriz sıkıntı olmaz kardeşim ,sen viraj yapmaya başladın demek , ne zamandan beri çalışıyon karayollarında ?
Bizim maslak sanayinin yolları çok kötü gel oralarıda yapıver sana zahmet :icon_tup:
deneme ne zaman arkadaşlar benim aracıda artık deniyim yani yeter rodaj falan bitti he bu arada vtec de var onuda deniyebiliriz yani :D:D(yaşar abi anladın sen) (OKAN GZA&EH:D)
Alicanrs
23-05-2010, 23:01
deneme ne zaman arkadaşlar benim aracıda artık deniyim yani yeter rodaj falan bitti he bu arada vtec de var onuda deniyebiliriz yani :D:D(yaşar abi anladın sen) (OKAN GZA&EH:D)
yavrm hayırlı uğurlu olsn insan arar söler=)
sağolasın kanka zamanı var :D
abi şerefin saxo çok hızlı ben söylim sana oklova gibi gidio vallah affetmez bak fena geçerr boy boy benden demesi:hahaha:
Kardeş duyduguma göre şeref beygirleri sütlüceden alıyormuş bizim beygirler direk veliefendiden geliyor ona göre,bak lalelide mendil satan adamların sayısı sayemde çoğalıyor bilgin olsun gerçi şerefi başka tarafa yönlendirecegiz orada sıkıntı olur :D:D
Rodaj bittiyse yarın akşam hayri ile deneyin hayriyi geçersen gel yanıma anladın sen onu :)
:DD:D:D:D:D:D anlaıdm ben onu abi
vtecburac
23-05-2010, 23:22
Sıfır mıfır bilmiyorsan öğretiriz sıkıntı olmaz kardeşim ,sen viraj yapmaya başladın demek , ne zamandan beri çalışıyon karayollarında ?
Bizim maslak sanayinin yolları çok kötü gel oralarıda yapıver sana zahmet :icon_tup:
:D:D:D:hahaha:
vtecburac
23-05-2010, 23:24
artık egsoz ve fıltre sesi demode oldu yaşar abı bırak bu işler v6 silindir sesi dinle tedavi ol:D:D konforu yaşa biraz:D:D
konfor kanka bende bıraz konfor buldum vala:d
Selcuk_RoL
23-05-2010, 23:43
ne virajmıı???? bana her türlü uyar girdiğin viraja 20 km fazlası benden kanka:)
PPR engineering
24-05-2010, 08:04
vallahi deneme olursa cok ii olur şerefin arabada hızlı cidden.tabi yg de cok hızlı.son yanlış aldığım işe yaramayan bujilerim ve biraz benzin kısıyoruz tekrar deneriz gerci sereflede aynı gitmiştik ama fazla sıkamamıştık..seref zaten aramamız yeterli gelir dener hemen..
vallahi deneme olursa cok ii olur şerefin arabada hızlı cidden.tabi yg de cok hızlı.son yanlış aldığım işe yaramayan bujilerim ve biraz benzin kısıyoruz tekrar deneriz gerci sereflede aynı gitmiştik ama fazla sıkamamıştık..seref zaten aramamız yeterli gelir dener hemen..
Valla Kaan araç bazen ortagımda bazen bende ama zerre kadar sıkıntı olmaz gelirse deneriz her daim .
5 10 güne kadar en hızlı 106 hazırlansın...
PPR engineering
24-05-2010, 10:14
:D hayırdır :)sağlam bi araç cıkıyo ortaya sanırım..
PPR engineering
24-05-2010, 10:16
Valla Kaan araç bazen ortagımda bazen bende ama zerre kadar sıkıntı olmaz gelirse deneriz her daim .
onu biliyorum abi zaten serefte aynı senin gibi cekinmez dener hemen..
Ahmet_28
24-05-2010, 10:44
ne işler çeviriyon gene kanka :D
dragstar
24-05-2010, 11:44
birisi virajmı dedi nerde:D
vtecburac
24-05-2010, 16:03
öhöhö öhöhö biri bana mı seslendi acep:D::D:D
vtecburac
24-05-2010, 16:04
ne virajmıı???? bana her türlü uyar girdiğin viraja 20 km fazlası benden kanka:)
sen hariç kanka:D:D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:13
sen hariç kanka:D:D
:) öpüyorum seni kardeşim
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:15
+20 de benden olsun :)
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:17
+20 de benden olsun :)
yolda görmek lazım ben seni hep pc başından yazarken görüyorum valla?? :)
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:19
yolda görmek lazım ben seni hep pc başından yazarken görüyorum valla?? :)
:hehe: ben 106 vtec kategorisinde gazlarken sen yoktun kardeşim o yüzden görmemiş olabilirmisin. mami abine sor o anlatır sana uyumadan önce hikaye niyetine :D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:21
:hehe: ben 106 vtec kategorisinde gazlarken sen yoktun kardeşim o yüzden görmemiş olabilirmisin. mami abine sor o anlatır sana uyumadan önce hikaye niyetine :D
mami abim iddalı bi gidişin olsa çoktan anlatırdı merak etme +20 demek lafla kolay icraat görmek lazım neyse polemiğe gerek yok yolda denk gelinir bi gün aa ama pardon sen artık bu katagoride gazlamıyosun
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:24
virajın kategrisi olmaz kardeşim yol güzergahını ve saati söyle bulurum bi araç gelirim kimde iyi bilek varsa geçilen öper devam ederiz ;)
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:26
virajın kategrisi olmaz kardeşim yol güzergahını ve saati söyle bulurum bi araç gelirim kimde iyi bilek varsa geçilen öper devam ederiz ;)
c.tesi akşamı gelirsin ataşehire konuşuruz ne zaman istersen hatta o gece çıkarız ok?
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:27
cumartesi akşamı zor deneme falan yapıyoruz gel bu akşam kavacık ataşehir arası saat 9 da çıkalım bende amcamın arabasını alır gelirim saab :D şu meşhur makas showlarını bi izliyim senin arkandan :)
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:28
cumartesi akşamı zor deneme falan yapıyoruz gel bu akşam kavacık ataşehir arası saat 9 da çıkalım bende amcamın arabasını alır gelirim saab :D şu meşhur makas showlarını bi izliyim senin arkandan :)
aa sen yenilgiyi kabul etmişsin:) gerek yok o zmn aliyim seni yanıma otur:icon_tup:
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:30
gezdir beniii abiii :D
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:31
sessizlik mami geldi kIrala saygı
mami_makinen
24-05-2010, 17:32
anlatılacak cok sey var ama senın gazlamalarına sıra gelmez .eger vıraj mevzusu varsa evet senı bı kereye mahsus gordum yanındaydım evo 7 ıle ondada kaldırıma carpıcaktın ..hatırladınmı..:D:D:D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:32
sessizlik mami geldi kırala saygı
kral dans etmeden vals bitmezmiş...!
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:33
anlatılacak cok sey var ama senın gazlamalarına sıra gelmez .eger vıraj mevzusu varsa evet senı bı kereye mahsus gordum yanındaydım evo 7 ıle ondada kaldırıma carpıcaktın ..hatırladınmı..:D:D:D
sorma ne kaydı ya :hehe: ben ne anlarım virajdan abi :D öle bi çılgınlık yaptım işte verdin gazı :D
mami_makinen
24-05-2010, 17:34
sorma ne kaydı ya :hehe: ben ne anlarım virajdan abi :D öle bi çılgınlık yaptım işte verdin gazı :D
huahuahuahauhauhauaha:D:D:D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:34
Heh işte bende mami abimden bunu dinlemiştim hikaye gibi :) eray kaydıı gitii... diyordu.. hatta sonra uyku tutmadı ya
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:36
:hehe: burakla dalga geçiyosun ya senin yaptıgın viraja +20 diye sen burakla yürüdünmü hiç merak ettim :D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:37
:hehe: burakla dalga geçiyosun ya senin yaptıgın viraja +20 diye sen burakla yürüdünmü hiç merak ettim :D
dalga geçmek diye bişey yok ! buraklada yürümedim ama gördü bi takım şeyler sorarsan anlatır
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:39
burak mütevazidir kardeşim belli etmez bazı şeyleri o yüzden onun üstüne +20 yi bırak yakın gidersen bile senin için başarıdır :)
bana gelirsek trafik saatleri belli 9 gibi çıkarız uygun zamanını belirt ben az laf çok iş i severim :) diyosunya yazarken görüyorum diye al sana fırsat :)
görmek lazım selcuga +20 ozmn
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:41
bahisler açılsın :hehe:
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:42
[QUOTE=EKEray;1422296]burak mütevazidir kardeşim belli etmez bazı şeyleri o yüzden onun üstüne +20 yi bırak yakın gidersen bile senin için başarıdır :)
bana gelirsek trafik saatleri belli 9 gibi çıkarız uygun zamanını belirt ben az laf çok iş i severim :) diyosunya yazarken görüyorum diye al sana fırsat :)[/QUOTE
hafta içi çalılşıyorum iş saatim belli değil tel no ver işimin 9 dan önce biteciği bi gece ariyim çıkalım kavacıktan ataşehire giren mc den yemeğini söyler sonra gelende öder ok!
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:43
uyaarrr 0531 571 92 12 ararsın kardeşim bekliyorum yanlız sabahtan haber et ki araba ayarliyim yoksa motorla gelmek zorunda kalırım :D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:44
uyaarrr 0531 571 92 12 ararsın kardeşim bekliyorum yanlız sabahtan haber et ki araba ayarliyim yoksa motorla gelmek zorunda kalırım :D
ok! sonu 1907 ??
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:45
ok!!!!!! :D
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:46
teketekmı bu olay ...
varsa takip edebilcek deliganlılar gelsin :D
ahahhahahahha saatı yerı ogrenırız ....yemek ısı kalabalık olcak sanırım..:D:D sabırsızlıkla beklıyoruz
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:50
eyvaah antrenman yapayım biraz kaç aydır makas atmıyorum :D
PPR engineering
24-05-2010, 17:51
ay bayılazaaaam :D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:52
[QUOTE=EKEray;1422333]eyvaah antrenman yapayım biraz kaç aydır makas atmıyorum :D[/QUOTE
1- adamın konusu piç oldu be abi
2- antreman olucaksa ne zamandır yapmıyosan bişey olursa üzülürüm sebep olmayalım
3- fazla dillenmesin kalabalık olursa bütün yemekler senden sonra bostancı köprüsüne doğru devam etme sapağı kaçırdım falan olmasın :):heyoo:
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:52
kaan arabayı ver lan makas atcam vurursam 2007 motor un olur :hehe:
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:53
:):):):):):):) bu iyiydi işte
:D:D:D:D:D konu piç olmasın tellesın :D
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:54
1- adamın konusu piç oldu be abi
2- antreman olucaksa ne zamandır yapmıyosan bişey olursa üzülürüm sebep olmayalım
3- fazla dillenmesin kalabalık olursa bütün yemekler senden sonra bostancı köprüsüne doğru devam etme sapağı kaçırdım falan olmasın :):heyoo:
vaay espriler falan :D :hehe: inş geçilince bunalıma girip kendine zarar vermezsin çok gördüm çünkü :hehe:
yaşar abi yabancı değil mrk etme konusunu esirgemez bizden :D
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:54
:D:D:D:D:D konu piç olmasın tellesın :D
tel olayı çoooktan ok! :):icon_tup:
Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:55
vaay espriler falan :D :hehe: inş geçilince bunalıma girip kendine zarar vermezsin çok gördüm çünkü :hehe:
yaşar abi yabancı değil mrk etme konusunu esirgemez bizden :D
neyse benim çıkmam lazım en kısa zamanda dikiz aynamdan görmek dileği ile iyi akşamlar...
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:56
:hehe: inş görürsün kardeşim :D
vtecburac
24-05-2010, 17:56
selcuk eray iyidir ben bunu bilirim bunu söylerim
ama sende çok iyisin maşallah sadece ben sonucu tahmın edemıyorum:D
PPR engineering
24-05-2010, 17:57
arabada ön takım olsa gerci sana fark etmez.vurmassın ama o kadar yanlarsa elektirik sistemi bir birine girer zavallının :D:D:D selçukta iii kırıyo direksiyon sağdan sola ama eray ın buyuk rahatsız olduğunu bilmiyen kalmadı ben bırak arabayı izlemeye dahi gelmem :D:D:Dtoplumsal mesaj veriyorum gencler yazık günah bak ne kadar efendi cocuklarsınız yazık değilmi konu p.ç oldu:D
Eray Yümsel
24-05-2010, 17:58
sen tahmin ediyosunda kalp ler kırılmasın he :hehe:
vtecburac
24-05-2010, 21:05
eray yalan yok sen buyuk arzasın bu konuda senınle yuruycek kategorıde adam sayısı azdır bence, selcuk eger yuruse senle bence tebrık edılmesı gerek:)
ama bence sız hıc yurumeyın gerek yok boka sarmasın hıc luzum yok:icon_tup:
sen zaten doyuma ulasmıs bır adamsın bu konuda, trafik trafikken zamanında yürümüş adamsın. şişman hüda bile arıza dıyosa sana ben daha bıse demıyorum
eray yalan yok sen buyuk arzasın bu konuda senınle yuruycek kategorıde adam sayısı azdır bence, selcuk eger yuruse senle bence tebrık edılmesı gerek:)
sen zaten doyuma ulasmıs bır adamsın bu konuda, trafik trafikken zamanında yürümüş adamsın. şişman hüda bile arıza dıyosa sana ben daha bıse demıyorum
Burak ne oldu görüştünmü şerefle burdan cevap yazmadı daha ?
Haa yok yazmayacaksa aracımı normale çevirecegim böyle deneyeceğimiz çok fazla 106 ve saxo yok :D
gelecek olan 206 lar vardı onlardanda ses çıkmıyor küstüm oynamıyorum hesabı :D
Burak ne oldu görüştünmü şerefle burdan cevap yazmadı daha ?
Haa yok yazmayacaksa aracımı normale çevirecegim böyle deneyeceğimiz çok fazla 106 ve saxo yok :D
gelecek olan 206 lar vardı onlardanda ses çıkmıyor küstüm oynamıyorum hesabı :D
uhauhauha :D:D:D
vtecburac
24-05-2010, 22:26
abı seref denerım
buyursun yasar abı gelsın dıo benle denemek ısteyen gelsın hıc sıkıntı yok her vıtes her devır basarım dıo:)
abı seref denerım
buyursun yasar abı gelsın dıo benle denemek ısteyen gelsın hıc sıkıntı yok her vıtes her devır basarım dıo:)
Yok sürekli biz gele gele bıktık artık buyrun siz gelin hem sizin içinde değişiklik olur avrupa görmüş olursunuz ;)
Sizin bir arkadaşınız daha vardı TS 306 gti onunla biz aracı yeni aldıgımızda beni geçiyordu gelirken müsait olursa onuda getirirmisiniz eğer gelebilirse onunla denemek istiyorum .;)
bahisler açılsın :hehe:
bahisler açıldımı :soru::D
Selcuk_RoL
25-05-2010, 00:57
senin tarafın belli ok!
Eray Yümsel
25-05-2010, 01:04
dimi la o ayıyı unuttuk geçen otobanda arkadan geliyorum ben oldugumu bilmiyo izliyorum kendi kendine contra vurup duruyodu hala akıllanmamış o :D
bu şişman hüda dediğiniz 3-4 sene önce accent ile gazlayan arkadaşmı:)
dimi la o ayıyı unuttuk geçen otobanda arkadan geliyorum ben oldugumu bilmiyo izliyorum kendi kendine contra vurup duruyodu hala akıllanmamış o :D
huylu huyundan vaz geçermii
Eray Yümsel
25-05-2010, 01:36
yok emre gri hondası var dı 1.6ies sattı yeni kasa vtec2 aldı onla takılıyo :D
vtecburac
25-05-2010, 14:52
senin tarafın belli ok!
yok be ya ne alakası var selcuk ya senın dıreksıyonunda cok guzel masallah ama bu ısler sakat sende bılıon 1 zıplarsın 2 zıplarsın 3.de mutlaka patlarsın Allah korusun. sana ıyı demesek konusmazdık çamlıcalı emreyle 5 kasayla 106 virajını:) taraf tutmuyorum böyle birşey için teşvik etmem asla:) el elden üstündür, birazda yolun yoğunluguna baglı olur netice...
Ben bugün dükkandayım burak isterseniz gelin dükkana gece deneriz olurmu ?
Gelirken kim varsa getir ama AC TS AL EN :)
vtecburac
25-05-2010, 18:26
Ben bugün dükkandayım burak isterseniz gelin dükkana gece deneriz olurmu ?
Gelirken kim varsa getir ama AC TS AL EN :)
yaşar abi, ac106 ya bosuna mars basmayalım
ts 306 akın her zaman dener o da avrupada şişlide numarasını verebılırım;)
aL saxo her zaman her yerde dıor :D
EN vtec satıldı üzerinde söz hakkım olmadığı için bişey diyemiycem:icon_tup:
Selcuk_RoL
25-05-2010, 19:42
yok be ya ne alakası var selcuk ya senın dıreksıyonunda cok guzel masallah ama bu ısler sakat sende bılıon 1 zıplarsın 2 zıplarsın 3.de mutlaka patlarsın Allah korusun. sana ıyı demesek konusmazdık çamlıcalı emreyle 5 kasayla 106 virajını:) taraf tutmuyorum böyle birşey için teşvik etmem asla:) el elden üstündür, birazda yolun yoğunluguna baglı olur netice...
evet doğru diyosun
hauhau yeni gördüm yazıları :D
valla selçuğum bu eray totoşu bildiğin kasaptır yolda çok tehlikeli :D ama sağ tarafa geçince it gibi tırsar huashdauda
hani işin içine trafik yapmak giriyosa ben bahsi eraya oynarım :D :D
daaaa mertere gerek kalmaz umarım :D
Selcuk_RoL
25-05-2010, 19:58
hauhau yeni gördüm yazıları :D
valla selçuğum bu eray totoşu bildiğin kasaptır yolda çok tehlikeli :D ama sağ tarafa geçince it gibi tırsar huashdauda
hani işin içine trafik yapmak giriyosa ben bahsi eraya oynarım :D :D
daaaa mertere gerek kalmaz umarım :D
mustafa abi söz senin için 5 e atmiycam :)
Ahmet_28
25-05-2010, 20:01
makaslar virajlar havada uçuyor
makasçı hakanı salacam üzerinize :D
Bu adamdan uzakk durun:icon_tup: TEAM ölümüne mokoko :cool:
mustafa abi söz senin için 5 e atmiycam :)
huahuahua bahsi paylaştırayım diyosun :D valla merak ediyom bi akşam çıkalım :D
Selcuk_RoL
25-05-2010, 20:16
huahuahua bahsi paylaştırayım diyosun :D valla merak ediyom bi akşam çıkalım :D
sen EKE ile gelirsen sayılmaz ama abi:)
yaşar abi, ac106 ya bosuna mars basmayalım
ts 306 akın her zaman dener o da avrupada şişlide numarasını verebılırım;)
aL saxo her zaman her yerde dıor :D
EN vtec satıldı üzerinde söz hakkım olmadığı için bişey diyemiycem:icon_tup:
En vtec için eyvallah
şerefi bekliyorum gece 12 ye kadar müsade kardeşime :D
Telefonu vermene gerek yok TS için ben dükkandayım diyorum bekliyorum :D
Sen ac yi getir sıfırdan kalkar kesiciye kadar devam deriz olmamı ?:D
DİP NOT ÇOK CİDDİYİM BU GECE DENEYELİM . . .
valla bu aralar eke nin yerinden kıpraşacak hali yok :D artık aşırı lpg yüklemesi ile gezecem :D
Selcuk_RoL
25-05-2010, 20:20
En vtec için eyvallah
şerefi bekliyorum gece 12 ye kadar müsade kardeşime :D
Telefonu vermene gerek yok TS için ben dükkandayım diyorum bekliyorum :D
Sen ac yi getir sıfırdan kalkar kesiciye kadar devam deriz olmamı ?:D
helal sana yaşar abi :) aynen bişe olursa haberim olsun:icon_tup:
Selcuk_RoL
25-05-2010, 20:21
valla bu aralar eke nin yerinden kıpraşacak hali yok :D artık aşırı lpg yüklemesi ile gezecem :D
mustafa abicim işin sonusun herzaman biliyosun bizi bi kere bile kırmadın gti ile bile denedin bizle be abi hayır demedin :) herkez senin gibi olmaz :icon_tup:
mustafa abicim işin sonusun herzaman biliyosun bizi bi kere bile kırmadın gti ile bile denedin bizle be abi hayır demedin :) herkez senin gibi olmaz :icon_tup:
beni sizler var ettiniz :hehe:
kardeşimsin ne demek gülüm :icon_tup:
Selcuk_RoL
25-05-2010, 20:26
beni sizler var ettiniz :hehe:
Kardeşimsin ne demek gülüm :icon_tup:
:):):):):):d
Ahmet_28
25-05-2010, 20:27
en hızlınız kim şimdi ? cumartesi bekliyorum :)
muştu sen hariç :D
en hızlınız kim şimdi ? cumartesi bekliyorum :)
muştu sen hariç :D
Ahmet sende gelsene reis ölmezsin gelebilirsen gel gerçi benim ümidim yok ama gelecekler konusunda sende gelmezsin :)
Ne kadar çok gelsene gelebilirsen gelmezmisin kelimesi geçmiş heyoo::D:D
Ahmet_28
25-05-2010, 20:33
Ahmet sende gelsene reis ölmezsin gelebilirsen gel gerçi benim ümidim yok ama gelecekler konusunda sende gelmezsin :)
Ne kadar çok gelsene gelebilirsen gelmezmisin kelimesi geçmiş heyoo::D:D
yaşar zaten sen buraya gelecen ben niye oraya geleyimki,sence mantıklımı :D