Orijinalini görmek için tıklayınız : RPM Race Events Drag Race Akhisar - 06 Haziran
byTombalax
06-06-2010, 21:40
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1457812#post1457812
Fotoğrafları bu başlık altında toplarsak güzel olur
photobuckettan yüklenince ekleyeceğim...
Bu Çakıroğlu'nun 131'i neyle yürüdü?Sonuç ne oldu?
Bi de fotolarda Turbolu olduğunu düşündüğüm Serçe vardı.O ne yaptı?
Burak Kasim
06-06-2010, 22:05
Polo gercekten harikalar yaratti, sahibini cani gonulden tebrik ederim.
Ben yaristan cok arkadaslarimizi, abilerimizi gormeye gittim ve guzel bi gun gecirdik iyi makara yaptik.
Camaroya gecmis olsun, talihsizlik yasadi.
Msuprayi ilk defa izledim, Ismail abi assolist gibi geldi ve esti gecti :)
Bizi Izmirde en guzel sekilde agirliyan Mustafa abime(E21Turbo) ve Can(Darkness) 'a tesekkur ederim.
Mehmet Gazihan
06-06-2010, 22:12
Yarışı kendim düzenliyormuş gibi hissettim..Bağıran yok Çağıran yok..müzik motor sesi güzel bi anons..Çok iyiydi çook..
Arabamın ne kadar hızlandığını görmeme vesile olan , organizasyonda yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok ama çoook teşekkürler..Güler yüzünüz ve misafir perverliğiniz için müteşekkirim..
Yarış sonrası eksozcu işimi hallettiren beni ağırlayan Mustafa usta - Can - Melih ve diğerlerine ayrıca teşekkürler..
Beni kutalayan tebrik eden herkese teşekkür ederim..bu ağırlıkla 12 li bi zamana inebilirsem dünya klasmanına gireceğim oda bana yeter..sanırım bi eksantrikle oda olur..
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ediyorum hepiniz gönülden destek verdiniz bizlere...
Bu yarışta aksaklık yaşayıp katılamayan arkadaşları diğer yarışlarımıza bekliyoruz.
Sizlere daha güzel organizasyonlar sunabilmemiz için desteğiniz önemli...İstanbul ve Ankara'dan 2.yarışa daha çok araç geleceğini tahmin ediyorum.
Süre ile ilgili soruya gelince; araç fotoselin önünden geçince başlıyor. Akhisar pistinin asfaltı iyi tutuyor geçen yıllarda aks kıranlar çoktu bilirler...
Gelmeyenler yine çok şey kaçırdı ama biz uyarmıştık :p ;)
Bu güzel organizasyonu düzenleyen, emeği geçen ler başta olmak üzere Katılan derece alan yada alamayan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum, keşke böyle özel organizasyonlar sürekli düzenlense ve katılım artsa :)
Mehmet hocam bir dizelin neler yapabileceğinin güzel bir örneğini ortaya koyduğunuz için dizelden vazgeçemeyen biri olarak sizi ayrıca tebrik ederim....
Low-Rider
06-06-2010, 22:21
Videolarda gelse artık süper olacak:)
Herkes memnun , kötü tek bir yorum yok.Emeği geçen herkesin emeğine sağlık
Cok güzel calısılmıs, düsünülmüs, harika bir organizasyondu, hepinizi tebrik ederim. ;)
Körfezde bile böylesini görmedim, en ufak bir aksaklık gecikme vs yoktu.
Tüm İzmirli arkadaslara icten ve samimi tavırlarından dolayı ayrıca tesekkür ederim :)
İsmail Abi bekleneni yaptı, Mehmet de sürpriz isimdi dizelle en iyilere meydan okudu ve kazandı.
Bir dahaki organizasyonda insallah görüsmek üzere ;)
fotolar ve yorumlara bakınca çok güzel organizasyon olduğu anlaşılıyor.inşallah Akhisar da yarışmak kısmet olur bu sene. biraz uzak ama:)
dızel polonun suresı cok cok ıyı helal olsun....
m3 m5
http://www.youtube.com/watch?v=ZuqQYnkv1eM
polo typer
http://www.youtube.com/watch?v=kOlpvx0fnns
911 turbo msupra
http://www.youtube.com/watch?v=gqIjgDjW57Q
lacı vtec vs typer
http://www.youtube.com/watch?v=mpqVS_W0m-A
maşallah laci vti ye iyi yürümüş
ErmanArseven
06-06-2010, 22:39
masallah lacide neler var tam olarak :)
masallah lacide neler var tam olarak :)
ne yokki :)
ErmanArseven
06-06-2010, 22:42
ne yokki :)
sana zahmet speclerini yazarmısın :)
Ersin YILDIZ
06-06-2010, 22:42
lacinin yüksek kalite videosunu birazdan yüklücem
organizasyon cok iyiymis tebrik ederim emegi gecenleri, bir dahaki yarisa kesin katiliyoruz ve kalabalik gelicez bu sefer, organizasyon guzel olunca sohbet muhabbet bol olur haliyle herkez gelir;)
olcum baya iyi yapilmis, asfaltta oldukca iyi heralde cunku stock 996TT heryerde en iyi dusuk 12 lerde yuruyor, konyaya gore bence olcumde asfaltta cok daha kaliteli. Demek ki stock 996 TT 4 tane slick taksa 11.5 lara falan inecek rahat akhisarda, o zaman 10 saniyeler hatta belki 9 lar akhisarda cokta uzak degil;)
velhasil organizasyon kalitesinden dolayi tekrar emegi gecenleri tebrik ederim, elinize saglik;)
Ayrica bir tebrikte gazihan`a masallah ciddi basari;)
sana zahmet speclerini yazarmısın :)
arac daha yeni bitti vala ben bilmiorum tam olarak ne var speclerde.230hp+ yanlız o kesin.tr nin en guclu atmosferiği(vti lar içinde).
Emeği geçen herkese Sonsuz Teşekkürler, İzmir'liler bu işi biliyorlar bir daha gösterdiler, hem organizasyon hemde insanlık olarak her türlü haraket ve davranışlar için Allah razı olsun. Bir organizasyonda hiçmi aksaklık yaşanmaz!!! İsteyince oluyormuş bu işin yapıldığını bugun gösterdiler herkese, Katılımcılar kaliteli, organizasyon kaliteli, insanlar kaliteli 4\4 lük bir gündü, yorulduğuma 1000 km ye her anıyla değdi. Organizasyon herşeyiyle mükemmeldi, gelmeyenler çok eğlenceli bir gün kaçırdılar PİŞMANLIK duyabilirler..
İlk olarak Mehmet GAZİHAN, LaciVtec Metin abi, 106&Saxo lar bize çok güzel gün yaşattılar, Allah kaza bela vermesin... Tabi MSUPRA böyle bi makina yok ya :):):) sırasıyla 35 plaka M3, 35 plaka AydanFiliz vs vs.
Dereceye giren girmeyen , bugunu bize sunanlara yeniden sonsuz teşekkürler...
ErmanArseven
06-06-2010, 22:49
arac daha yeni bitti vala ben bilmiorum tam olarak ne var speclerde.230hp+ yanlız o kesin.tr nin en guclu atmosferiği(vti lar içinde).
sıkıştırma arttırıldı diye duymustum acaba skrokerda girdilermi :) neyse bilen birisi yazar elbet Tr nin en iyi yürüyenlerinden olduğu kuşkusuz :)
Emeği geçen herkese Sonsuz Teşekkürler, İzmir'liler bu işi biliyorlar bir daha gösterdiler, hem organizasyon hemde insanlık olarak her türlü haraket ve davranışlar için Allah razı olsun. Bir organizasyonda hiçmi aksaklık yaşanmaz!!! İsteyince oluyormuş bu işin yapıldığını bugun gösterdiler herkese, Katılımcılar kaliteli, organizasyon kaliteli, insanlar kaliteli 4\4 lük bir gündü, yorulduğuma 1000 km ye her anıyla değdi. Organizasyon herşeyiyle mükemmeldi, gelmeyenler çok eğlenceli bir gün kaçırdılar PİŞMANLIK duyabilirler..
İlk olarak Mehmet GAZİHAN, LaciVtec Metin abi, 106&Saxo lar bize çok güzel gün yaşattılar, Allah kaza bela vermesin... Tabi MSUPRA böyle bi makina yok ya :):):) sırasıyla 35 plaka M3, 35 plaka AydanFiliz vs vs.
lan ibiş telıne nıe bakmıosun ?:beuj:
sen ne ara gittin la oralara :D
gene bekleriz uzun uzun muhbbtlerle inş :)
lan ibiş telıne nıe bakmıosun ?:beuj:
telefonu yanıma almadım kanka
sen ne ara gittin la oralara :D
drag izlemeyi sevenlerle gittim.
gene bekleriz uzun uzun muhbbtlerle inş :)
inşallah bende aracımı bitirip 2. değilde son yarışa girme durumum olur, girmek istemiyordum bu sene ama böyle bir organizasyonda sadece izleyici olmak bugun üzdü beni, dışardan bu kadar zevk aldıysam pistin içinde nasıl olurdu bilmiyorum hoş hep içerdeydim ya :D:D:
Uzun zamandır uzak kalıp, uzaktan izlediğim bu camiiya böyle bir organizasyon tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
Gene bir RPMTurk klasiği... Organizasyonda ufak/büyük emeği geçen herkesin eline sağlık... :icon_tup:
Daha nicelerine hep beraber inşallah...
Sağlıcakla kalın ey ahali...
egeturbo
06-06-2010, 23:03
Öncelikle süper bi gün geçirdim diyebiliriz.Pit alanında ne kadar ordan oraya koşuşturup lastik değiştirirken amele yanığı olmuş olsamda süperdi.
RPM Grubu süper bi organizasyona imzasını bence attı.
Bizden ne kadar acemi olarak girenler olsada bence güzel değerler aldılar.
Mirage Motorsport İlke abiye Arzum dizayn Birtan abi R11 Turbo Ömer abiye Hondam Servis Mustafa abiye araçlarında reklamlarımızı yapıştıran Stp selçuk abi 106 gti haluk abi saxo hakan abi civic hasaaana ve durmadan işimiz için çabalayan DetailEF cana çok teşekkürler .
Umarım diğer organizasyon daha kalabalık ve çok daha iyi olur emeği geçen herkes sağolsun varolsun
Valla aksaklik 0`di gercekten,masallah ..Cok guzel organizasyondu,hani hersey 4x4luktu diyemem belki(derim orasi ayrida:D) yakindi en azindan..Araclar,insanlar,mikrofonu eline almis konusan amcamiz(abimiz)artik herneyse:D Gayet guzeldi,keyifliydi..(Y)Tesekkurler. :)
gokhan035
06-06-2010, 23:06
Uzun zamandır uzak kalıp, uzaktan izlediğim bu camiiya böyle bir organizasyon tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
Gene bir RPMTurk klasiği... Organizasyonda ufak/büyük emeği geçen herkesin eline sağlık... :icon_tup:
Daha nicelerine hep beraber inşallah...
Sağlıcakla kalın ey ahali...
sende özlettin be kardeşim ;) çık meydana artık bi bol muhabbet edelim :)
sana da teşekkürler göki samimi açıklamaların için :) yine gel, izmir e de bekleriz draglara da :) motoru kirletmeden gel ama kıyma ona :D
lsn sdi göki ne ara gittisn sen en son topkapıdaydın :D
Peki yarışı kazanan araç neye göre belirlendi? çizgiyi ilk geçen aracın ışığı yanıyor mu.
ben win light görmedim tabelada.
Peki yarışı kazanan araç neye göre belirlendi? çizgiyi ilk geçen aracın ışığı yanıyor mu.
bu sure olayına neden bu kadar cok takıldınız?
korhanım gecensenede 11.5 lardaydı araçlar asfalt aynı yahu biişi deişmemiş:)
sen griyi getiricenmi yafrum ?
organizasyon cok iyiymis tebrik ederim emegi gecenleri, bir dahaki yarisa kesin katiliyoruz ve kalabalik gelicez bu sefer, organizasyon guzel olunca sohbet muhabbet bol olur haliyle herkez gelir;)
olcum baya iyi yapilmis, asfaltta oldukca iyi heralde cunku stock 996TT heryerde en iyi dusuk 12 lerde yuruyor, konyaya gore bence olcumde asfaltta cok daha kaliteli. Demek ki stock 996 TT 4 tane slick taksa 11.5 lara falan inecek rahat akhisarda, o zaman 10 saniyeler hatta belki 9 lar akhisarda cokta uzak degil;)
velhasil organizasyon kalitesinden dolayi tekrar emegi gecenleri tebrik ederim, elinize saglik;)
Ayrica bir tebrikte gazihan`a masallah ciddi basari;)
Rahmetlini ruhu şad olsun. MAdi yi unutmadığınız gösterdiniz. Mekanı Cennet olsun..
sana da teşekkürler göki samimi açıklamaların için :) yine gel, izmir e de bekleriz draglara da :) motoru kirletmeden gel ama kıyma ona :D
alayı apaçi :D:D ahuahau
Memnun oldum kardeşim inşallah bi sonraki yarışlarda ordayım:icon_tup:
mami abi gel dedi gittim, 4 kırık gittik geldik :D
bu sure olayına neden bu kadar cok takıldınız?
O nun takılmadığı konu yok:)
O nun takılmadığı konu yok:)
:D niye bro yaw yorumlari cok guzel esirgemeden soyluyor devam omer arkandayim :D tabiki sorucaksin tabiki sorguluyucaksin
KSK-VTEC
07-06-2010, 00:18
Finishteki hakem arkadaşlar yazı tura atarak karar verdiler. Arkadaşım yarış yapıldı ve bana göre kusursuz bi şeklide geçti ve bitti sen okadar mesaj üzerine sadece bunu mu yazabildin ve bunumu merak ettin yarışan ve izleyenler yorum yapmışlar demekki bi sorun yok:heyoo:
Finishteki hakem arkadaşlar yazı tura atarak karar verdiler. Arkadaşım yarış yapıldı ve bana göre kusursuz bi şeklide geçti ve bitti sen okadar mesaj üzerine sadece bunu mu yazabildin ve bunumu merak ettin yarışan ve izleyenler yorum yapmışlar demekki bi sorun yok:heyoo:
yazi tura:icon_tup: ahahahaha :D
Rahmetlini ruhu şad olsun. MAdi yi unutmadığınız gösterdiniz. Mekanı Cennet olsun..
alayı apaçi :D:D ahuahau
Memnun oldum kardeşim inşallah bi sonraki yarışlarda ordayım:icon_tup:
mami abi gel dedi gittim, 4 kırık gittik geldik :D
bende şaşırdım dün gti toplanıyordu topkapıda şimdi gördüm manisaya gidilmiş maşallah diyorum...
Harika.
Bir soru sordum ama nedense herkes savunmada. Ciddiye alıp cevap veren bile yok.
korhanım gecensenede 11.5 lardaydı araçlar asfalt aynı yahu biişi deişmemiş:)
sen griyi getiricenmi yafrum ?
Biraderim, gecen sene fotoselli sure baslangici yoktu, dugme ile basliyordu eski sistem, yani response time direk surelerin icindeyi, bence o buyuk fark. Getiricem K yi allah kismet ederse biraderim, onun haricinde de kalabalik gelip girgir samata yapalim istiyorum, bir gun onceden gidip hep beraber.
Ozgu_Akcan
07-06-2010, 00:53
arkadaslar elımde 30 dan fazla video var genelı fınısden cekılmıs onları yarın aksam yuklerım daha yenı geldık akhısardan
xs power 1,6 sınıf 2cisi
Juggernaut
07-06-2010, 00:53
Bütün araçların zamanlarını yazan biri olursa çok makbule geçer.
Low-Rider
07-06-2010, 00:55
http://www.rpmraceevents.com/yaris-sonuclari
KSK-VTEC
07-06-2010, 00:59
Bütün araçların zamanlarını yazan biri olursa çok makbule geçer.
http://www.rpmraceevents.com/yaris-sonuclari
Helal olsun.. Ellerinize sağlık.. Harika bir iş çıkardınız.. Finaller dolayısıyla gelemedik.. İnşallah bi dahakine ordayız..
Juggernaut
07-06-2010, 01:13
Teşekkürler zamanlar için.
Mehmet Gazihan
07-06-2010, 01:48
Teşekkürler Arkadaşlar..
Bütün RPM turk ekibinin emeklerine saglık
çok gelmek istedim bu yarışa
sizde çok istediniz HULK u orda görmek ama nasip degilmiş
Allahın izni ile türkiyenin en hızlı 2 turbo civici ni bir dahaki yarışa yetiştiricem
Ellerinize emeginize yüreklerinize sağlık
M_PROJECT
07-06-2010, 05:04
izmir'liler bu isi gercekten biliyor ve hakkiyla yapiyorlar , kimin emegi gecmisse ellerine saglik .
JumboAli
07-06-2010, 06:34
Direkten Donduk Vallahı Tabıat Ana'nın bu guzel kıyagından dolayı kendısıne mınnettarız hem sabahlara kadar bereket yagdırdı hemde pıstı temızledı :) Sonrasındada verdı gunesı sonuc Jumbo Yıne amele yanıgı :@
Ama degdımı deydı yanı :)
Arkadaşlar bu memnuniyetiniz bizleri çok sevindirdi, şevkimizi artırdı. Organizasyonun güzel olabilmesi için her zaman yarışçı gözüyle bakıyoruz. Nasıl daha güzel daha kolay olur diye ;)
Sizlerin takdirini almak süper... ;)
Deniz Gümüş
Emeğinize sağlık herkez mutlu bir şekilde geri dönmüş. Konyada böle bir organizasyon görür inşallah:)
_muhaRRem
07-06-2010, 07:25
Direkten Donduk Vallahı Tabıat Ana'nın bu guzel kıyagından dolayı kendısıne mınnettarız hem sabahlara kadar bereket yagdırdı hemde pıstı temızledı :) Sonrasındada verdı gunesı sonuc Jumbo Yıne amele yanıgı :@
TABİAT ana uahsuhaus ..o kim ya :D
JumboAli
07-06-2010, 07:27
doga ıle aynı anlamı tasıyo ıste :D Sonucta Onemlı olan allah baba'nın onu yonlendırmesydı tabı :)
_muhaRRem
07-06-2010, 07:29
doga ıle aynı anlamı tasıyo ıste :D Sonucta Onemlı olan allah baba'nın onu yonlendırmesydı tabı :)
ouuuw sen uçmuşsun dostum :) hayırlı yolculuklar
JumboAli
07-06-2010, 07:30
ouuuw sen uçmuşsun dostum :) hayırlı yolculuklar
onu bırakta nıe gelmedn?
Yarışda bulunan,yarışan,destek veren herkeze teşekkürler..:)
Çok olumlu msj. lar yazılmış herkez memnuniyetini dile getirmiş, yarışanda izleyende..bizlerde organizasyonun en iyi şekilde geçmesi için çaba sarfettik ve hep beraber böyle gzl bir yarış + ortam gördük..(bir iki eksiklik dışında)
İnş. çok yakın bir zaman içerisinde rpmreceevents ın 2 . ayagını planlıyoruz.katılımı daha yüksek heyecanı daha dorukda bir yarış.
çok güzel organizasyon yaşadık herkesin emeğine degdi gelen gelemeyen herkese çok teşekkürler çok eglendik hep beraber
bir iki soruyada yada yanlış anlanan yerlere vss.cevap vereyim
öncelikle yagmur yagacak yok bu org. iptal olur,hava berbat açın internetden bakın gibi msj. içererek yazılan msj. lara şimdi çok :) yorum. yineliyorum arkadaşlar olduda böyle bir işiniz var ve hava tahmin lazım posedıon.com diyorum yazdıgım gibi yarış saati hava acıktı.;)
laci vtec'e 1.9 diyen arkadaşlarada gülüyorum:) arac net 1784cc. dir.
2. yarışda bizde kameralı sistem düşündük egerki karabaşkan bu işinde altından kalkarsa çok minnettar oluruz:) kendisine
turbovtec den de daha iyi süre bekliyordum start noktasında slicklerin azizligine ugrayıp 5 dk. içinde lastiklerimi degiştiren shumi(kendisi abim:) ) ve emir kardeşime çok tşk. ediyorum.sınıf 5 di bizim katagori araclar serce turbo murat turbo reno turbo :) saolsunlar antalyadan buraya kadar geldi arkadaşlar ama malesef aynı grubdaydık işte hacimlerden dolayı onlarda birinciyi kabul ettikleri için bende aracımı fazla zorlamadım.
kalkışları hep kırmızı ışık edası ile yaptım :) daha sonrasında gazlıyordum.
tekrardan katılan yarışan izleyen destek verip bizimle olan herkeze teşekkürler..
istanbul ve çevre ilerden gelen arkadaşlarla fazla muhabbet şansımız olmadı işlerimiz nedeni ile kusurumuz var ise affola..
yarışı finish'i ilk geçen yani süresi en kısa olan kazandı tabelada süreler canlı olarak görülüyordu hatta internettede canlı olarak verildi herşey şeffafdı ;) ... sanırım bunu herkes tahmin edebileceği için sorun yanlış anlaşılmıştır...
Erol,dün bende oradaydım,son zamanlarda izlediğim en derlı toplu organızasyondu
Erol,dün bende oradaydım,son zamanlarda izlediğim en derlı toplu organızasyondu
ahh bee metin usta :) neden görüşmedik telde vardı
SekoLive
07-06-2010, 08:19
Finallerin gözü kör ola bidaha ki güzel bi zamanda olursa orda olmayı çok isterim :) elinize sağlık
AC 106 var mıydı bu yarışta?
harika bir gündü on numara bir yarıştı..katılmak istiyip katılamıyan bi sürü araç oldugunu biliyorum bir dahaki yarış akşam 7 gibi biter heralde:D
Günün en ii araçları bence msupra,AS plaka m3 sadık,idris kardeşimin saxosu,mehmet gazihan polo ve matin abi laci vtec:) (lacinin daha gideri oldugunu düşünüyorum bi dahaki yarışı merak ediyorum) ayrıca gönlümün birincisi ctr23 orçun typer:D(ilk drag yarışı tüm kalkıslarında 2.vites sıkıntısı yaşamasına ragmen iidi)
şehir dışından gelen arakadasları görmek tanısmakta iidi herkesin ayagına saglık..(kaçak 106cıyıda orda görmm ii oldu:) )
Deniz abi,karabaşkan barış,erol abi,selçuk abi,soner çevik başta olmak üzere tüm rpm grubuna böle güsel bir org. yaptıkları için teşekkürler..
Mehmet Alacicek
07-06-2010, 08:48
Hafta sonu çokk güsel bi org. tanık olduk akhisarda..... Sabah işe geldiğimde nite girdiğimde yazılan güsel ve olumlu yorumları okuyunca keyfimize keyif kattı.....
Gelemeyen arkadaşların çok şeyler kaçırdığı ortada ama ikinci yarışta onlarıda aramısda görmek istiyoruzzzz.:)
Unutmadan Bahadır say arkadaşımıza (MGK) güvenlik çalışanlarına güvenlik müd.ne ayrıca tşk.ler onlarında çok emeği oldu.....:D
Lacivtec metin abiye , porsche mehmet başer'e turbovtec erolla bu heyecanı yaşattıkları için tşk.
Arkadaşlar süper bi yarış çıkardık hepimizin emeğine ellerine kollarına sağlık:D
Murat ELCİK
07-06-2010, 09:11
Rpmtürk olarak Cumartesi gecesi pist eğlencesiyle, pazar günü drag yarışlarıyla süper unutulmaz bir gün geçirdik..çok güzel dereceler gördük ve görmeye devam edicez..Gelen herkese dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik ediyorum..
bu arada şöle bir bilgi var rpmreceevents.comdan..
TR de ilk defa yapılan bir şeydi bu. Canlı Drag yarışı sonuçları. Bugün İçin İstatiskleri söylüyorum.
Giren Tekil Ziyaretçi: 3624
Gezilen Sayfa Sayısı: 12.780
En çok ziyaret edilen sayfa: Yarış sonuçları sayfası - 9067
Ülkeler: %96 Türkiye, %2 Almanya, %0.5 Yunanistan, %0.5 USA, %1 Bilinmeyen
Referans Siteler: techturkey.com 90.6%, subaruimpreza.org 4.2%, honda16.com 2.3%, Diğerleri+ Arama motorları 2,9%
avrupa ve amerikadan takipçiler mevcut..gerçi yunanistanda yarışa gelmek için arayanlar oldu renç arkadaşımızı araçları yetişmedigi için gelmediler 2. yarışı bekliyorlar onlarda
Cimmeria
07-06-2010, 09:30
yorumlar fotoğraflar videolar çok güzel gerçekten, organizasyonda çalışan herkese tebrikler, umarım herkes örnek alır ve hep beraber daha güzel organizasyonlara katılma şansımız olur.
demekki istenince, emek verince fedakarlık yapınca gayet güzel yapılabiliyormuş bu işler
yorumlar süper,yorgunluktan ancak ayılabildim :)
hava bakımından ciddi sanşımız yaver gitti,yağmur durdu yarış başladı,yarış bitti yağmur başladı :D
arıza,hava muhalefeti vs yüzünden gelemeyen arkadaşlar için rpmraceevents serisi devam edecek ztn..1-2 gün dinlenip gerekli izinleri alıp tarih ve başlığı yakın zamanda açarız arkadaşlar siz sadece araçlarınızı hazırlayın...diğer yarış çok fena olacak muhtemelen...;)
yarış bahanesiyle uzaktan gelen arkadaşlarımızlada görüşmüş,yeni arkadaşlarla tanışmış olduk...:icon_tup:
gelen bizlerle olan,destek veren,emeği geçen,yarışan ve izleyen herkeze sonsuz teşekkürler,ufak tefek hatalarımız olduysa affola arkadaşlar...
edit : pistin sağ 150 mt sine ve sol 350 mt sine video çeken 2 arkadaş koyduk ( sağolsun yağız ve diğer arkadaşın ismini hatırklayamayacağım,özür dilerim ) her kalkışın videoları start ve finish olarak mevcut arkadaşlar yakın zamanda eldeki fotolarla beraber videolarda eklenecektir çok foto ve video olduğundan takdir edersinizki biraz zaman alıyor :)
E30///M3
07-06-2010, 10:18
emeği geçen herkesi ve yarışmacıları tebrik ediyorum..hizmet süper dolayısıyla yorumlar süperr..tekrar tekrar ellerinize sağlık..birde şu hacimle sınıflama bırakılırsa artık ultrasüper olacak.Mehmet Gazihanı ayrıca tebrik ediyorum.Süper süreler başkasının hacmi yakıtı nosu aşırı beslemesi demeden rakibiyle değil kendi süreleri ile yarışıyor her yarış daha güzel süreler çıkıyor. herkese örnek...:bravo:
nitrO_Oxide
07-06-2010, 10:21
...............
Vts_Power
07-06-2010, 10:25
emeği geçen herkesi ve yarışmacıları tebrik ediyorum..hizmet süper dolayısıyla yorumlar süperr..tekrar tekrar ellerinize sağlık..birde şu hacimle sınıflama bırakılırsa artık ultrasüper olacak.Mehmet Gazihanı ayrıca tebrik ediyorum.Süper süreler başkasının hacmi yakıtı nosu aşırı beslemesi demeden rakibiyle değil kendi süreleri ile yarışıyor her yarış daha güzel süreler çıkıyor. herkese örnek...:bravo:
kesinlikle katlıyorum abi.herkes hacim olsun eski sistem olsun die ısrar ediyor ama süreler ölçülüp yayınlanınca hangi arac daha hızlı onuda kıyaslayabiliyoruz.süre ölçülmese ahmet mehmeti geçti geçtide kaç sn yaptı.bizim başından beri ısrarımız bu isteyen istediği hacimde olsun istediği beslemede olsun performansı ne ise o grupda yarışsın.örneğin eski sisteme göre üst grupda olan daha hacimli bir araba alt grupdaki hacimsiz arabadan yavaş anlamsız bir grup oluyor.zamanla anlayacak herhalde arkadaşlar bizi.
yarışda emeği geçen herkesi kutluyorum başarılı olmuş, bi dahaki yarışda aynı süre ölçüm sisteminde yarışmak isteriz.
sistemi aynı eski sistem olarak yaptık herkez biliyor finish'i geçen kazanır,hacime göre sınıflandırma..bunun yanında fotoselli süre ölçümü de yapıldı.
birdahaki yarışa tekrardan sistem tartışılır -gözden geçirilir yarışçıların istedigi gibi yapılır yeniden.
işin acıkcası benim istedigimde süreli sistem neden: işte dün görüldü sınıf 5 deyim rakiplerim 131 turbo - renault vs.. küçümsemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama aynı ölçüt arabalar deiller sürelerimizdende belli aramızda çok fark oluyordu. kasmadıgım hatta kırmızı ışık edası ile yaptıgım kalkışlara nazaran..
kısaca her arac 2 kalkış yapar en iyi derecesi ölçüt alınır ve ona göre sınıflandırılır.sınıflar arasında finishi ilk geçen kazanır bu esnada süreleride ölçülür.bu sistemle araclar yarışırken seyirciler hop oturur hop kalkarlar...:icon_tup:
ha_SaaaN
07-06-2010, 10:34
Çok güzel bir gün yasadım kendim adıma konusuyorum. Cumartesi aksamından gittim ben arabamızın içinde yattık sabah bi kalktık kı yer yerınden oynuyor pisti su basmıs arabadan zor iniyorum yerlerde su göletleri ve hala sağnak yağıs var Ve bu sekılde pistin cıktım izmire doğru geliyordum kı pisti 10 km gectıkten sonra yağmur durdu ve günes actı ancak manısaya kadar gidebildim Jumbo ' nun benı ikna etmesiyle döndüm geri ki iyikide dönmüsüm kolay kolay unutamıyacağım bir gün yasadım Kategori 1 ' de 1. oldum ve ve 1.4 aracımla 16.40 saniye cıkarttım . Daha önce Akhisarda 17.70 sanıya cıkartmısdım bu yarıslada kendimi ne kadar gelistirdiğimi ne kadar güzel hazırlandığımı görmus oldum inşallah bi sonrakı yarısda daha güzel sonuclar alıcam ..
RPM ekibine cok teşekkür ederim bana harika bir gün yasattıkları için :icon_tup:
ha_SaaaN
07-06-2010, 10:36
sistemi aynı eski sistem olarak yaptık herkez biliyor finish'i geçen kazanır,hacime göre sınıflandırma..bunun yanında fotoselli süre ölçümü de yapıldı.
birdahaki yarışa tekrardan sistem tartışılır -gözden geçirilir yarışçıların istedigi gibi yapılır yeniden.
işin acıkcası benim istedigimde süreli sistem neden: işte dün görüldü sınıf 5 deyim rakiplerim 131 turbo - renault vs.. küçümsemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama aynı ölçüt arabalar deiller sürelerimizdende belli aramızda çok fark oluyordu. kasmadıgım hatta kırmızı ışık edası ile yaptıgım kalkışlara nazaran..
kısaca her arac 2 kalkış yapar en iyi derecesi ölçüt alınır ve ona göre sınıflandırılır.sınıflar arasında finishi ilk geçen kazanır bu esnada süreleride ölçülür..:icon_tup:
Kesinlikle katılıyorum abi kategorıler süre ölçümü ile yapılırsa hiç bir sorun yasanmaz hatta cok daha zevklı olabilir kanısındayım bende ...
DCO Works
07-06-2010, 10:42
150. Metredeki bendim abi:)adım umut.şarjım bitti m suprave sonrakiler yalan oldu.videoları hakan abiye atacam.ama seyircileri defalarca uyarmama rağmen bolca kafa var videolarda
Tekrarı nezaman olucak abi ? :)
öncelikle 2.yarış tarihi herkeze uymalı,yapılacak yarışta Türkiye nin tüm en lerini sorunsuz,hazır biçimde yarışa dahil etmek lazım + çalışmalara yakın zamanda başlanacak,temmuz ayı içinde olacak ama işte tatil vs gibi engeller olmamalı...farklı birşeyler var kafada...
bakıcaz yani kısaca :)
bu ara yarışmada derece yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum gayet centilmence güzel bir şekilde yarış çıkardılar :icon_tup:
ulasoztas1
07-06-2010, 10:55
çok güzel bir organizasyondu katılan,izleyen özelliklede emeği geçen RPM Race üyelerine çok teşekkür ederim güzel bir haftasonu geçirdik.. katılım az olmasına rağmen çok güzel yarşlar izledik. En kısa zamanda yenisinde buluşmak üzere ;)
Mustafa Birsesli
07-06-2010, 11:19
Sen üzerine alınma megatron:D
artı olarak konu benim değil mustafa konu drag severlerin konusu bizde vesile olduk, kanımcada güzel bi org. düzenledik.
elinize sağlık sevmesek bizde gelmezdik :) ;)
Harika.
Bir soru sordum ama nedense herkes savunmada. Ciddiye alıp cevap veren bile yok.
daha oncedende su sure olayında cok soru sorsunuz.cevap verildi gene soruorsunuz onuda gectim once elinize emeginize saglık dersiniz sonra sorusunuzu sorarsınız.saygı insanlar arasında bi iletişim bicimidir....
Vts_Power
07-06-2010, 11:51
yarış sonucuna en iyi süreye göre yapılmış anlaşılan ömer, yani ulusal yeni sistem olmuş zaten.tek fark eşleştirme hacimlere göre yapılmışki onunda ne kadar yanlış olduğunu gördü herkes.en basit örnek turbo vtec vs 131 ve r9 turbolarla eşleşebildi..
E30///M3
07-06-2010, 11:51
kesinlikle katlıyorum abi.herkes hacim olsun eski sistem olsun die ısrar ediyor ama süreler ölçülüp yayınlanınca hangi arac daha hızlı onuda kıyaslayabiliyoruz.süre ölçülmese ahmet mehmeti geçti geçtide kaç sn yaptı.bizim başından beri ısrarımız bu isteyen istediği hacimde olsun istediği beslemede olsun performansı ne ise o grupda yarışsın.örneğin eski sisteme göre üst grupda olan daha hacimli bir araba alt grupdaki hacimsiz arabadan yavaş anlamsız bir grup oluyor.zamanla anlayacak herhalde arkadaşlar bizi.
yarışda emeği geçen herkesi kutluyorum başarılı olmuş, bi dahaki yarışda aynı süre ölçüm sisteminde yarışmak isteriz.
ayneeeenn abicim.. hangi sınıf muhabbeti yok dikkat ediyosan herkes süreleri konuşuyor.zamanla anlamalarını beklemiycez anlamışlar diye düşünüyorum:icon_tup:
Arkadaşlar yarışlar süper bir org ile geçti emeği geçen herkese teşekürler özellikle rpm'e her ne kadar motor hacmi olarak erol abinin grub düşsekte biz R11 turbo ile en az 2 düşünmüştük takım olarak hinede düşündüğümüzü sergiledik :D Grup 4 karb ayarımız tam olmadığı aksilik olduğundan 131 hinede 3. olduk :D ama çok güzel bir gün geçirdik 2. yarışları bekliyoruz sabırsızlıkla daha çok arabayla
Vts_Power
07-06-2010, 12:00
organizsanyona bir önerim daha var güzel bir yarış oldu tebrik ettik ancak, diğer organizasyona daha fazla katılım olursa lütfen ön eleme olsun arac sayısı çok olursa.beni kimse yanlış anlamasın ama 18 19 sn gören araclar sadece zaman kaybına neden oluyor.bakın konyada teknik kontrol bile yapılamadı kalabalıkdan ve yarış 22 de bitti.aynısı sizdede olmasın.şimdi insanlar 2.yarışa daha fazla ilgi gösterebilir ama 1.gün ve 2.gün şeklinde ayrı grupda geçsin yarışlar ve katılımcılar lütfen önceden açıklasın.biz yarışcılarda önceden katılım formlarımızı göndermeye özen gösterelim.daha kaliteli işler çıksın.
Emegi gecen, yarisan herkesi tebrik ederim. Bundan sonraki organizasyon yine bunun gibi profesyonel bi sekilde olursa bu sporun onu acilir yine.. yani hersey bizlerin elinde ;) bu ise gonul verip yarisan arkadaslarimizin,abilerimizin fikrini almakta fayda var tabi, bir sonraki yarisa bende geicem bi aksilik olmassa gorusmek uzere :) bu arada typer lar dusundugumden yavas kalmis neyse saglik olsun daha iyi sureler cikar heralde bi sonraki yarisa :rolleyes:
kara_baskan
07-06-2010, 12:43
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.
İyi organizasyon yaptığımızın kanıtı olan yorumlara sonsuz teşekkürler.
RPM Race Events Ekibinin profesyonel olarak çektiği foto ve videolar düzenlenerek 1 hafta içerisinde yayınlanacak. Çok geç değilmi demeyin, profesyonel bir şekilde çalışma yapıldığı içindir bu.
Online sonuçlar listesi çok kısa bir sürede hazırlandığı için fazla detaylı olamadı, İkinci yarışta inşallah daha detaylı, Araç ve Yarışçı fotoğrafları bulunan güzel bir sistemle misafir olacaksınız www.rpmraceevents.com sitesine. (Tabii bu kadar güzel yorumlardan sonra akhisara gelmezseniz ;))
Online Video olayına gelince; Bu Akhisarda çok zor. Ama belediye ile gerekli görüşmeleri yapıp, online video yayınını yapmaya çalışıcam.
Vel Hasılı Kelam; Diğer yarıştada elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıcaz. Çok değişik süprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Barış YILMAZ
İstek ve önerileriniz tabikide değerlendiriliyor arkadaşlar...ki mantıklı gerçekten çok güzel öneriler var.Amaç belli,bizlere düşen her nerede yapılırsa yapılsın bu ve bu nevi organizasyonlara gerek katılımıyla,gerekse yardımlaşma açısından destek olabilmek...
Biraderim, gecen sene fotoselli sure baslangici yoktu, dugme ile basliyordu eski sistem, yani response time direk surelerin icindeyi, bence o buyuk fark. Getiricem K yi allah kismet ederse biraderim, onun haricinde de kalabalik gelip girgir samata yapalim istiyorum, bir gun onceden gidip hep beraber.
burdada gariplik var porsche kalktığı anda kaymaya baslıo kim erken kalkarsa başlıyor saymak
Ülkemizde bitirilmek istenen drag sporunu layikı ile yapma şansı verdikleri için İzmirli arkadaşları yürekten tebrik ediyorum..
Vts_Power
07-06-2010, 13:00
burdada gariplik var porsche kalktığı anda kaymaya baslıo kim erken kalkarsa başlıyor saymak
konyada buna bile razı olduk yapamadılar ancak araç geçtiği anda ayrı ayrı sayması gerekir gerçek doğru süreler için.
daha oncedende su sure olayında cok soru sorsunuz.cevap verildi gene soruorsunuz onuda gectim once elinize emeginize saglık dersiniz sonra sorusunuzu sorarsınız.saygı insanlar arasında bi iletişim bicimidir....
Önceki sayfaya TurboVtec açıkladı. Teşekkürler.
yarış sonucuna en iyi süreye göre yapılmış anlaşılan ömer, yani ulusal yeni sistem olmuş zaten.tek fark eşleştirme hacimlere göre yapılmışki onunda ne kadar yanlış olduğunu gördü herkes.en basit örnek turbo vtec vs 131 ve r9 turbolarla eşleşebildi..
İstek ve önerileriniz tabikide değerlendiriliyor arkadaşlar...ki mantıklı gerçekten çok güzel öneriler var.Amaç belli,bizlere düşen her nerede yapılırsa yapılsın bu ve bu nevi organizasyonlara gerek katılımıyla,gerekse yardımlaşma açısından destek olabilmek...
Eksiklikler vardır elbet, zamanla hallolur inşallah. Darısı ulusal şampiyonaya diyelim.
bidahaki org a techturkery ide katalim derim erolim ne dersin
bidahaki org a techturkery ide katalim derim erolim ne dersin
beraber gzl birşeyler yaparız özgünüm şöle ortaya karışık :D
zamanla hal olcak işler tabikide bunlarda :D bizde yarıştık erol abi ile ama ne yapalım hinede çok güzel org biz eğlenmemize baktık walla daha çok dereceye deil :D
Birde bir eksik izleyenler için süreleri sadece kalkış yapıldıgı yerdekiler goruyor izleyiciler goremiyor :( anons edilsede ileride oturanlar için yani ben :D duyulmuyo buna bi çözüm olursa süper olur
egeturbo
07-06-2010, 13:52
zamanla hal olcak işler tabikide bunlarda :D bizde yarıştık erol abi ile ama ne yapalım hinede çok güzel org biz eğlenmemize baktık walla daha çok dereceye deil :D
erol abinin araba fenaydı 1.cilik için yarışırken biz gözden cıkarmıştık ama bari az bi fark yiyelimde madara olmayalım cok dedik elimizden geleni fazlasıyla yaptı ömer abi.Onu günün sürücüsü seçtim.
Yaptğın karbüratör ayarıda güzel olmuş abi ellerine emeğine sağlık.Bu arada hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin inş.
süre anonsu her zaman yapıldı belki uzak oldugundan duyulmamıştır diyecegim ama...
Süper bi organizasyon oldu.herkesin ayagına saglık.
DCO Works
07-06-2010, 13:58
Burdan Hakan Abiye Sesleniyorum 150. Metre Videolarını Benden Alabilir Aktarımı Yaptım.
arkadaslar organızyasyon superdı ızmır tayfasına cok tesekkur ederım yarıslar guzeldıı umarım allah ızın verırse daha ıyısını yaparsınız daha cok katılım olur burdan hepınıze tesekkur ederım özellıkle benı evınde agırlıyan izmiri gezdıren kardesım gıbı gordugum DetailEF yanı can 'a cok tesekkur ederım benımle ızmırde yuz yuze gelıp bırasını benımle paylasan onur a ve mustafa abıme cok tesekkur ederım her zaman basımın ustunde yerınız var adını hatırlamadıgım tanıstıgım arkadaslara tesekkur borcluyum ıyı kı varsınız allah hepınızden razı olsun saygılar .....
organizsanyona bir önerim daha var güzel bir yarış oldu tebrik ettik ancak, diğer organizasyona daha fazla katılım olursa lütfen ön eleme olsun arac sayısı çok olursa.beni kimse yanlış anlamasın ama 18 19 sn gören araclar sadece zaman kaybına neden oluyor.bakın konyada teknik kontrol bile yapılamadı kalabalıkdan ve yarış 22 de bitti.aynısı sizdede olmasın.şimdi insanlar 2.yarışa daha fazla ilgi gösterebilir ama 1.gün ve 2.gün şeklinde ayrı grupda geçsin yarışlar ve katılımcılar lütfen önceden açıklasın.biz yarışcılarda önceden katılım formlarımızı göndermeye özen gösterelim.daha kaliteli işler çıksın.
katılım bu yarıştada sınırlıydı diğer yarıştada sınırlı olacak sınır dolduğu an katılım alınmaz bu yarışta yağmur vs. sebeplerden katılımlar geç saatlere kaldı ama 12:30 sonrasında gelen hiçbir araç katılıma alınmadı yani istense onlarda hemen alınabilirdi. Hiç bekleme yapılmadı.
Ama 18-19 saniye yapan değil 30 saniye yapan bile katılabilir ;) bu bir yarış ve her isteyen doğru zamanda kurallara uygun olarak başvurursa katılabilir... kimseye senin araban yavaş katılamazsın denemez ;)
bu çok çok çok düşünüldü tartışıldı en sorunsuz ve dünya standartına yakınını ve eski model finish'i geçen kazanır mantığı ancak bu şekilde başarıldı. Farkındaysan pek kimsede ölçüm ve sonuca çok fazla takılmadı :D
yorumlar süper,yorgunluktan ancak ayılabildim :)
hava bakımından ciddi sanşımız yaver gitti,yağmur durdu yarış başladı,yarış bitti yağmur başladı :D
arıza,hava muhalefeti vs yüzünden gelemeyen arkadaşlar için rpmraceevents serisi devam edecek ztn..1-2 gün dinlenip gerekli izinleri alıp tarih ve başlığı yakın zamanda açarız arkadaşlar siz sadece araçlarınızı hazırlayın...diğer yarış çok fena olacak muhtemelen...;)
yarış bahanesiyle uzaktan gelen arkadaşlarımızlada görüşmüş,yeni arkadaşlarla tanışmış olduk...:icon_tup:
gelen bizlerle olan,destek veren,emeği geçen,yarışan ve izleyen herkeze sonsuz teşekkürler,ufak tefek hatalarımız olduysa affola arkadaşlar...
edit : pistin sağ 150 mt sine ve sol 350 mt sine video çeken 2 arkadaş koyduk ( sağolsun yağız ve diğer arkadaşın ismini hatırklayamayacağım,özür dilerim ) her kalkışın videoları start ve finish olarak mevcut arkadaşlar yakın zamanda eldeki fotolarla beraber videolarda eklenecektir çok foto ve video olduğundan takdir edersinizki biraz zaman alıyor :)Pılım erken bıtmeseydı cok daha keyıflı olacaktı.
Bır de cektıgım fotograflar RAW formatlı. Dılersen hepsını duzenleyıp yollayabılırım Selcuk Abı.
DERAN_TUYNER
07-06-2010, 14:41
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.
İyi organizasyon yaptığımızın kanıtı olan yorumlara sonsuz teşekkürler.
RPM Race Events Ekibinin profesyonel olarak çektiği foto ve videolar düzenlenerek 1 hafta içerisinde yayınlanacak. Çok geç değilmi demeyin, profesyonel bir şekilde çalışma yapıldığı içindir bu.
Online sonuçlar listesi çok kısa bir sürede hazırlandığı için fazla detaylı olamadı, İkinci yarışta inşallah daha detaylı, Araç ve Yarışçı fotoğrafları bulunan güzel bir sistemle misafir olacaksınız www.rpmraceevents.com sitesine. (Tabii bu kadar güzel yorumlardan sonra akhisara gelmezseniz ;))
Online Video olayına gelince; Bu Akhisarda çok zor. Ama belediye ile gerekli görüşmeleri yapıp, online video yayınını yapmaya çalışıcam.
Vel Hasılı Kelam; Diğer yarıştada elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıcaz. Çok değişik süprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Barış YILMAZ
Dondugun belli oldu kardeşim bir dahakine izmirde olursam vay haline :)
kara_baskan
07-06-2010, 14:49
Dondugun belli oldu kardeşim bir dahakine izmirde olursam vay haline :)
birdahakine izmirde olmazsan vay senin haline deran :)
Bu yarışta emeği gecen herkesin eline sağlık işte organizasyon böyle olur 1300 km yol yaptım geldim yarıştım ama gerçekten değdi inşllah bu ve böyle organizasyonların devamı gelirde bizde gönül rahatlığı ile gelir yarışırız butun organızasyon ekibine antalyadan tşkler çok güzel bir gun yaşattığınız için SİZLERE TŞKLER EDİYORUM BİR DAHA Kİ ORGANIZASYONDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
saol..
sende gzl yarışdın en gzl katagori sizindi gerçekden birbirinde güçlü araclar vardı..birdahakide yakın zamanda duyurucam siteden görüşmek ümidi ile..
TAM35GNY
07-06-2010, 18:39
Beyler bayanlar ozellikle Hasan abi, Ahmet abi , Korhan, Ozgun ;
Eger organize edebilirseniz katilimla ilgili kismi sadece sureyle isin istediginiz gibi bir RPMRACEEVENTS VIP yapilabilir hem de gece eger musait olursa.. Ama tabiki bu hemen verilecek bir karar degil benim su an icin aklima geldigi icin burdan paylasayim istedim... Boyle birsey olursa benden yine tam destek ;)
Sportivo
07-06-2010, 19:01
şu kesinki bu yarıştan sonra çok şey değişecek...
sen nerdeydin bakimm yarış deil ben seni degiştircem :D
ha_SaaaN
07-06-2010, 19:53
gece olsun adam akıllı ısıklandırma da yaparız cok fazla izliyende seyirciye kenarrı kac kolunu bacağını cek diye anons da edilmez ki eğer günay abinin fikri gercekleşirse cok güzel olur
DogukanB
07-06-2010, 20:26
bundan sonra ki yarışlarda ufaktan bi kamerayla araç içi görüntülerde alınabilir. her el yarışan araca monte edilebilir;
mesela;
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=53329&highlight=kamera
dR.selim
07-06-2010, 20:50
ulaşım problerinden dolayı gelemedim aracım hazırdı, konya gibi olur diyordum ama fotolara ve yorumlara bakınca gelemedigim için cok uzuldum acıkcası bir dahaki sefere inşallah artık, ben eski kafalıyım bu drag konusunda finisihi gecen kupayı alır sürenin ölçülmesi tekrarlayan yarışlarda kendimizi ne kadar geliştirdigimizi gormek acısından cok faydalı olacagını dusunuyorum sadece
DaRkNeSs-
07-06-2010, 21:09
havaya aldanmayın nice draglarda sel olacak dediler de güneşten kavrulduk :D
bugüne de sağnak veriyo izmire ama şuan hava gayet güneşli bulut yok :)
güzel bi yarış olcak bence,şapkamı şemsiyemi ayarlıyorum şimdiden ;)
ne demiştim? böyle olcağını söylemiştim,ensem acaip yanıyor amele yanığı oldum :D
biz akhisarda güneş altında yarış izlerken izmirden fırtına ve sağanak yağmur haberleri geliyordu,ama böyle olcağı belliydi gelmeyen pişman oldu ama son pişmanlık fayda etmeeezzz :D
Crx 14.295 masallah ;)
buı süre sanırım benim arkadaşımın süresi kendisi de musaa nickiyle üye buraya,sadece filtre 51 lik ara boru ve son susturucu var,header bile yok :D ama hafifletme var kaput ve bagaj. stock makina gayet iyi süre radar honda işçiliği işte ;)
aynen jumbo amele yanığı spec :D
Birde bir eksik izleyenler için süreleri sadece kalkış yapıldıgı yerdekiler goruyor izleyiciler goremiyor :( anons edilsede ileride oturanlar için yani ben :D duyulmuyo buna bi çözüm olursa süper olur
süre anonsu her zaman yapıldı belki uzak oldugundan duyulmamıştır diyecegim ama...
aynen öyle erolum 100 metreden sonra anonslar duyulmadı ileriye de sağlı sollu 1 er kolon konursa o sorun da hallolur ;)
yarış gerçekten şahaneydi msuprayı ilk defa canlı izledim 200 metre geze geze geldi resmen :D ha koptu ha kopacak diye izledim siper almaktan adam akıllı video çekemedim :D
mehmet gazihan mükemmel bi iş çıkardı harika yürüdü,ona ayrıca teşekkür ederim egzos işinden sonra beni karşıyakaya yetiştirdiği için araba da fena gidiyomuş hani :)
organizasyon sıkıntısızdı gerçekten aksama olmadı,kalkışlar gayet seri yapıldı fazla bekleme olmadı,biraz daha mükemmelleştirmek istenirse bilmiyorum gerçi imkan varmı ama şöyle bi şey olabilir mi
mesela 2 kişi kalktıktan sonra dönüşü pist üstünden değil de yan yoldan yapmaları mümkün olursa diğerleri dönerken arkadan başka bi grup kalkabilir,böylece çok daha hızlı ilerler 60 arabadan daha fazlası yarışır ve gerçek anlamda mükemmel olur. ama olmazsa da canınız sağolsun böylesi de gayet hızlı ilerledi tebrikler..
camaroyu soranlar oldu neden 19sn yaptı diye
drag öncesi lastik yakarken şanzıman kırdı sanırım,yere dökülen bişeyler baya bi alev aldı :D finiş tarafından yarış izleyenler bi ara araba alev aldı sandılar :D
bi dahaki organizasyonda izleyiciyim ama işallah ağustos gibi yapılacak bi yarışa katılımcı olarak gelecem ufak ufak başlayalım yarışmaya ;)
buı süre sanırım benim arkadaşımın süresi kendisi de musaa nickiyle üye buraya,sadece filtre 51 lik ara boru ve son susturucu var,header bile yok :D ama hafifletme var kaput ve bagaj. stock makina gayet iyi süre radar honda işçiliği işte ;)
beyin işini ne yaptı p28 arıyordu?
ha_SaaaN
07-06-2010, 21:18
.....................
merterkekler
07-06-2010, 21:22
Selçukla konuşmuştuk zaten bu yarışta pek destek olamadım ama bir dahaki yarışa bende sponsorum hayırlısıyla
beyin işini ne yaptı p28 arıyordu?
yok aga p28 işinden vazgeçtim çünkü çok uğraş istiyo o... beceremicem kablolama işini galiba.. derecem fena deil ama keşke bişeyler ekleyebilseydim motora diye düşünüyorum.. atmosferik fena deil aracım.. radar honda şeref abi rektefiye etti motoru ilk defa :) yarış öncesi benzin pompası iflas etti :( yarım depo benzin olmadan araba çalışmıyo :( yani yarış için hafiflettik aracı ama benzin ağırlığı ile avantajımız kalmadı..
115 sayfayida okudum, TR de bir drag organizasyonunda ilk kez organizasyonu yapanlar ve organizasyon hakkinda yaristan sonra hic bir elestri yapilmadigina sahit oldum. Demek ki ekip dogru olunca, biraz fazla emek verince calisilinca bu isler daha guzel oluyormus, katilmadigimiza hakkaten uzuldum. Bundan sonraki butun organizasyonlarda variz, ozel bir gece yapilirsa tabiki cok guzel olur, kolali molali;D aksina, yuruyenine guvenen herkez gelir tek tek kalkar olceriz sureleri goruruz, o aradada miniks biraderlerim 9 saniye cikardiktan sonra bbq show yaparlar, super olur muhabbetin kralini yapariz:D
Oz biraderim msuprada, mskyda tartisilacak araclar degil cok cok hizlilar bunu hepimiz biliyoruz, yipratma kendini sen (zaten ne yazdigini anlayana kadar minimum 5 kez okuyup bende yipraniyorum:D) arabalar zaten kendini ispatlamis pilotajla, tune ile butun olarak, 10 saniyede giderler, 9 da ama birak rakiplerde hizlansin ki rekabet guzellessin tadi olsun, bizim arabalarimiz olmasa 12 kusurler ile devamdi hala, hatta belki bu sure isi bile henuz cikmazdi; cunku drag yarislarina katilanlar arasinda en cok sure de sure diye tutturan biziz; ha ne oldu yenilik oldu, gelisim oldu herkez icin;)
ne demiştim? böyle olcağını söylemiştim,ensem acaip yanıyor amele yanığı oldum :D
biz akhisarda güneş altında yarış izlerken izmirden fırtına ve sağanak yağmur haberleri geliyordu,ama böyle olcağı belliydi gelmeyen pişman oldu ama son pişmanlık fayda etmeeezzz :D
aynen jumbo amele yanığı spec :D
aynen öyle erolum 100 metreden sonra anonslar duyulmadı ileriye de sağlı sollu 1 er kolon konursa o sorun da hallolur ;)
yarış gerçekten şahaneydi msuprayı ilk defa canlı izledim 200 metre geze geze geldi resmen :D ha koptu ha kopacak diye izledim siper almaktan adam akıllı video çekemedim :D
mehmet gazihan mükemmel bi iş çıkardı harika yürüdü,ona ayrıca teşekkür ederim egzos işinden sonra beni karşıyakaya yetiştirdiği için araba da fena gidiyomuş hani :)
organizasyon sıkıntısızdı gerçekten aksama olmadı,kalkışlar gayet seri yapıldı fazla bekleme olmadı,biraz daha mükemmelleştirmek istenirse bilmiyorum gerçi imkan varmı ama şöyle bi şey olabilir mi
mesela 2 kişi kalktıktan sonra dönüşü pist üstünden değil de yan yoldan yapmaları mümkün olursa diğerleri dönerken arkadan başka bi grup kalkabilir,böylece çok daha hızlı ilerler 60 arabadan daha fazlası yarışır ve gerçek anlamda mükemmel olur. ama olmazsa da canınız sağolsun böylesi de gayet hızlı ilerledi tebrikler..
camaroyu soranlar oldu neden 19sn yaptı diye
drag öncesi lastik yakarken şanzıman kırdı sanırım,yere dökülen bişeyler baya bi alev aldı :D finiş tarafından yarış izleyenler bi ara araba alev aldı sandılar :D
bi dahaki organizasyonda izleyiciyim ama işallah ağustos gibi yapılacak bi yarışa katılımcı olarak gelecem ufak ufak başlayalım yarışmaya ;)
yavrum en guzelını ben yaptım cıkarttım t-sortu takıldım orda :D
Sınıf 2 de (normal 1.4-1.6) katılanların speclerini bilen varmı acaba=
Bidahakine inşallah katılımcı olarak orda olcam Allah izin verirse
Eline sağlık emeği geçenlerin
Bidahakine inşallah katılımcı olarak orda olcam Allah izin verirse
Eline sağlık emeği geçenlerin
vardı bır rakıbın gsi :D
vardı bır rakıbın gsi :D
benim pek şansım olmaz stock arabayla zevk için gitcem:) bikaç ay sonra inşallah iddialı olarak gitmek nasip olur :D
Vts_Power
07-06-2010, 23:22
katılım bu yarıştada sınırlıydı diğer yarıştada sınırlı olacak sınır dolduğu an katılım alınmaz bu yarışta yağmur vs. sebeplerden katılımlar geç saatlere kaldı ama 12:30 sonrasında gelen hiçbir araç katılıma alınmadı yani istense onlarda hemen alınabilirdi. Hiç bekleme yapılmadı.
Ama 18-19 saniye yapan değil 30 saniye yapan bile katılabilir ;) bu bir yarış ve her isteyen doğru zamanda kurallara uygun olarak başvurursa katılabilir... kimseye senin araban yavaş katılamazsın denemez ;)
bu çok çok çok düşünüldü tartışıldı en sorunsuz ve dünya standartına yakınını ve eski model finish'i geçen kazanır mantığı ancak bu şekilde başarıldı. Farkındaysan pek kimsede ölçüm ve sonuca çok fazla takılmadı :D
arkadaş ben size 18 19 sn yapan araba alınmasın demedim.eğer konya gibi yoğunluk olursa street pro veya başka bi isimle 2 ayrı günde yapılabilir, c.tesi pazar gibi..
ölçüm ve sonuca takılmad demişsin ama herkes süresini gördü ve yorunmlar sürelere göre yapılıyor istersen tekrar oku yorumları.
eğer böyle tepkiyle karşılk ver3ecekseniz olumlu görüşlerimize, yorum yapmayız geçer gider..
Mehmet Gazihan
07-06-2010, 23:24
yok aga p28 işinden vazgeçtim çünkü çok uğraş istiyo o... beceremicem kablolama işini galiba.. derecem fena deil ama keşke bişeyler ekleyebilseydim motora diye düşünüyorum.. atmosferik fena deil aracım.. radar honda şeref abi rektefiye etti motoru ilk defa :) yarış öncesi benzin pompası iflas etti :( yarım depo benzin olmadan araba çalışmıyo :( yani yarış için hafiflettik aracı ama benzin ağırlığı ile avantajımız kalmadı..
okudumda aklıma geldi yarım depodan fazla mazot vardı..tüh keşke boşaltsaydım..hiç aklıma gelmedi..
ulasoztas1
07-06-2010, 23:25
Sınıf 2 de (normal 1.4-1.6) katılanların speclerini bilen varmı acaba=
filtre+egzoz+chip yani klasik işlemler bunlardan öte çok birşey yok ;)
benim pek şansım olmaz stock arabayla zevk için gitcem:) bikaç ay sonra inşallah iddialı olarak gitmek nasip olur :D
bulunur cıkarda yanıı ama slık lastık bulman lazım
okudumda aklıma geldi yarım depodan fazla mazot vardı..tüh keşke boşaltsaydım..hiç aklıma gelmedi..
abi senin ihtiyacın yok öle şeylere :))
DaRkNeSs-
08-06-2010, 00:02
hakkaten en iyisini sen yaptın cidden :D
hatlı dolmuş esprinde ayrı kopardı :hahaha:
emre arabanı hafifletebiirsin de.. gerçi yüklü tayyarlar var ama biraz daha zevk alırsın koltuk stepne sök polyester kaput bagaj fln D:
filtre+egzoz+chip yani klasik işlemler bunlardan öte çok birşey yok ;)
sevindim bak inş bidahakine bende katılıcam.
arabayı hafifletsek nolcak şöför 135 kg zaten :D
Sportivo
08-06-2010, 02:17
sen nerdeydin bakimm yarış deil ben seni degiştircem :D
piliçlerden ayrılamadım ;):D
115 sayfayida okudum, TR de bir drag organizasyonunda ilk kez organizasyonu yapanlar ve organizasyon hakkinda yaristan sonra hic bir elestri yapilmadigina sahit oldum. Demek ki ekip dogru olunca, biraz fazla emek verince calisilinca bu isler daha guzel oluyormus, katilmadigimiza hakkaten uzuldum. Bundan sonraki butun organizasyonlarda variz, ozel bir gece yapilirsa tabiki cok guzel olur, kolali molali;D aksina, yuruyenine guvenen herkez gelir tek tek kalkar olceriz sureleri goruruz, o aradada miniks biraderlerim 9 saniye cikardiktan sonra bbq show yaparlar, super olur muhabbetin kralini yapariz:D
Oz biraderim msuprada, mskyda tartisilacak araclar degil cok cok hizlilar bunu hepimiz biliyoruz, yipratma kendini sen (zaten ne yazdigini anlayana kadar minimum 5 kez okuyup bende yipraniyorum:D) arabalar zaten kendini ispatlamis pilotajla, tune ile butun olarak, 10 saniyede giderler, 9 da ama birak rakiplerde hizlansin ki rekabet guzellessin tadi olsun, bizim arabalarimiz olmasa 12 kusurler ile devamdi hala, hatta belki bu sure isi bile henuz cikmazdi; cunku drag yarislarina katilanlar arasinda en cok sure de sure diye tutturan biziz; ha ne oldu yenilik oldu, gelisim oldu herkez icin;)
korhan biraderim ne güsel yazmışsın
Rakibin hızlanmassa sen kendini geliştirip hızlanamassın
bukadar basit
eger tr de 8 saniyeleri görmek istiyorsak sürekli yarışların daha fazla olması ve rakiblerin de sorunsuz yarışması gerekir
hep 1 kişi kazanırsa o işin zevki olmaz kimse de kendini geliştiremez
Sen gönder cem abiye p29'u gerisini boşver:)
ciddi olamazsınız o crx d16 motorlumuydu cidden...duymuştum yarış esnasında ama inanmamıştım ne yalan söyliyeyim...müthiş bir iş başardı demektir bu...
E30///M3
08-06-2010, 06:47
Beyler bayanlar ozellikle Hasan abi, Ahmet abi , Korhan, Ozgun ;
Eger organize edebilirseniz katilimla ilgili kismi sadece sureyle isin istediginiz gibi bir RPMRACEEVENTS VIP yapilabilir hem de gece eger musait olursa.. Ama tabiki bu hemen verilecek bir karar degil benim su an icin aklima geldigi icin burdan paylasayim istedim... Boyle birsey olursa benden yine tam destek ;)
Günaycım bizlere verdiğin desdekden sonra bu yarışa verdiğin destek için ayrıca burdan da teşekkür ederim.Gelemediğime üzgünüm..ama sebeplerini söyledim sana derme çarpma gelemem gelmem yarışa.tama deyipde bir sürü aksilik yaşadık ki aksilik varken gelmek olmaz.vıp bir yarış fikri heyecanlandırıyor ama şimdiden katılırım diyemiyorum asıl işim araba değil benim. araba hoby.kasıp gece gündüz çalışıp araba yetiştireceğim modu çok eskidendi ekmek parası daha önemli şimdi piyasada rekabet çok iş az.gelcem deyipde gelmemezlik yapmıyorum en azından inşallah diyorum:D
öncelikle tşk.ler..:)
evet uzun aralar sonra bizde eleştiri almadıgımıza ve takdir aldıgımıza şahit olmak gzl bir duygu gerçekden..
bu iş için uzun zamandır kendimizi biliyorduk ve daha önemliside takımımız güzeldi ve tebrübeli idi.
tecrübe derken:eosk hakem komitesi+hakemler+eski ve hala yarışcı arkadaşlar dan oluşan bir ekipimiz var saolsun hiçbirisi en ufak dahi olsa bir işi yapmam diyecek birileride deiller.
bir bakıma burdan kazançlıydık,bir bakımada yarışmacı arkadaşlar saolsunlar ellerinden gelen özveriyi kullanarak hem hava şartlarına kalmamak için hemde yarışın tıkır tıkır işlemesi için bir sorun çıkmadı-çıkartmadılar..
herkez tekrardan saolsun..:heyoo:
rpm race events II comingsoon..
fatihyılmaz
08-06-2010, 08:02
t-sortu kasafasına dolamış oralarda dolanan sizmiydiniz?
Türkiye'de bu işe gönül vermiş, bu işlerle ilgilenen, iddialı araçlar yaratan İstanbul'dan, Ankara'dan ve İzmir'den en hızlı araçların ve servislerinin burada topluca yorumlarını görmek bile güzel. RPMTürk'ün organizasyonunu gönülden tebrik ederim. Bu şekilde tek yumruk olduktan sonra geçmişte yurtdışında performanslarını izlediğimiz otomobillerin güçlerini ve saniyelerini kendi pistlerimizde TR plakaları ile izlemek çok büyük sevinç kaynağı. Bir sonraki organizasyon bu pazar eksik kalan tüm arkadaşları ve araçlarını da görmek daha da büyük keyifler verecek bize eminim.
Sürekli gelişen, büyüyen bu dünyaya katkısı bulunan tüm dostlara teşekkürler...Aynı zamanda bu pazar ciddi başarı gösteren Mehmet Gazihan'ı da ayrıca tebrik ederim...
Mehmet Gazihan
08-06-2010, 08:36
Teşekkürler..
görüşemedik serkancım ya..
Sen gönder cem abiye p29'u gerisini boşver:)
aga benim beyin p29 deil :) bende crx var d16 :) civic si de p29 var :)
ciddi olamazsınız o crx d16 motorlumuydu cidden...duymuştum yarış esnasında ama inanmamıştım ne yalan söyliyeyim...müthiş bir iş başardı demektir bu...
aga çok saol ama ufak tefek bişeler yapma zamanı gelmiş... şeref abimle konuşalım bakalım bu konuyu..
aga benim beyin p29 deil :) bende crx var d16 :) civic si de p29 var :)
aga çok saol ama ufak tefek bişeler yapma zamanı gelmiş... şeref abimle konuşalım bakalım bu konuyu..
sorun değil....yanılmıyorsam pm6 türevi bir beyin vardır arabanızda..onuda rahatça çipleyebiliyoruz bilginiz olsun....
sorun değil....yanılmıyorsam pm6 türevi bir beyin vardır arabanızda..onuda rahatça çipleyebiliyoruz bilginiz olsun....
benim bildiğim pm7 beyin oluyo orjinalde crxlerde ve mekanik olduğu için chiplenmiyo ama araştırırız tekrar ya..
arkadaş ben size 18 19 sn yapan araba alınmasın demedim.eğer konya gibi yoğunluk olursa street pro veya başka bi isimle 2 ayrı günde yapılabilir, c.tesi pazar gibi..
ölçüm ve sonuca takılmad demişsin ama herkes süresini gördü ve yorunmlar sürelere göre yapılıyor istersen tekrar oku yorumları.
eğer böyle tepkiyle karşılk ver3ecekseniz olumlu görüşlerimize, yorum yapmayız geçer gider..
bak şimdi eğer sinirleniyo olsam cevap vermezdim inan bana asla nette sinirlenip klavyeye sarılmam ;)
belki yanlış anladın 18-19 saniye görenlerin ne işi var zaman kaybı deyince bende yarışmak onlarında hakkı dedim eğer planlar istediğimiz gibi olursa bi dahaki sefere yarı final ve finaller farklı saat veya günde olucak.
olumlu veya olumsuz her türlü eleştiri yapabilirsin ki bu şekilde daha iyiler yapılabilsin sende takdir edersinki en az hata ve sorun olan bi yarış oldu insan hatasını sıfıra indiren bi sistem kullanıldı toplamda yarış içinde bekleme nerdeyse hiç olmadı vs...
Teşekkürler..
görüşemedik serkancım ya..
Abi görüşemedik haklısın..Çok komik şeyler oldu anlatıcam sana:) Bir dahakine kaçırmıcam seni
DaRkNeSs-
08-06-2010, 09:51
arkadaşın da yazdığı gibi siyah crx tamamen standart motorluydu egzos filtre gibi herkesde olan ufak işler vardı bide hafifletme vardı ama hafiflettiği kilonun yarısını benzinle geri almış arkadaşım :D
crxlerde pm7 beyin var abi onda da çip yuvası yok malesef,o yüzden pr4 integra beyni aldım bende biliyorsun :) en ekonomik çözüm integar beyni hiç bişeyi değiştirmiyorsun direk tak çalıştır,arıza kodları bile aynı..
musa atmosferik iyi yürüdünde hayat turboda yavrum benim sen devam et parçalarını toplamaya 0.5 barda çok sıkıntısız yürüycek senin araban,motorun tertemiz kanıtlamış oldun :) benimki gibi 200binde makina yok sende olm :D 0.6 da kullandım segman atıp da biniyo olsaydım hala biniyodum ben kollar tertemiz çıktı :)
çok şükür parçalarım geldi benim de yetişebilirsem rodaj biterse bi dahaki yarışa olmazsa 3. ayağa mutlaka katılcam :)
sportıvo şu sizin stıckerlardan gönderirimisin bana lazım yarıştaki ect yazılarından
erol abinin araba fenaydı 1.cilik için yarışırken biz gözden cıkarmıştık ama bari az bi fark yiyelimde madara olmayalım cok dedik elimizden geleni fazlasıyla yaptı ömer abi.Onu günün sürücüsü seçtim.
berk abi Yaptğın karbüratör ayarıda güzel olmuş abi ellerine emeğine sağlık.Bu arada hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin inş.
nedemek arda her zaman her yerde walla çok uğraştım ama sonunda tutuk ayarı zaten sonrasındada hayırlı iş için gittikkk :D:D:D
benim bildiğim pm7 beyin oluyo orjinalde crxlerde ve mekanik olduğu için chiplenmiyo ama araştırırız tekrar ya..
bir tane crx söktüm pm6 beyin vardı onda...demek ferhat haklıymış :)....bende hepsi aynıdır diye düşünmüştüm...
Deniz abi,karabaşkan barış,erol abi,selçuk abi,soner çevik başta olmak üzere tüm rpm grubuna böle güsel bir org. yaptıkları için teşekkürler..
ferrom iyi dileklerin için çokk teşekkürler...
sanırım bu işin hakkından bunca olumsuzluga rahmen fazlasıyla gelmeyi başardık bunun için bize yardım eden bi gram emeği dokunan herkeze sonsuz teşekkürler...:icon_tup:
cumartesi sabahtan itibaren yedik içtik mangalımızı yaktık antrenman yaptık araçları denedik setuplarımızı değiştirdik vs vs pazar sabahıda yüce rabbimiz pistimizi fazlasıyla yıkayıp temizledi :) ve sonuç...
@ göki'm; alicanı unutmadıgımızı ve onunda aramızda oldugunu bi şekilde lanse ettik bu konudaki görüşlerini belirtiğin için sanada çok teşekkür ederim kardşm, vicdanen de çok rahatsız açıkçası :):)
hepimizin aslında tek bi istedği var bu sporun çıtasını bi adım yükseltip bu hobimizi profesyonelleştirmek için çabalıyoruz, biz herzaman elmizden gelenin fazlasını yapıoruz ama sizinde bize destek verip tek yumruk olup daha güçlü daha başarılı işlere imza atmamıza yardımcı olmanız gerekir..
şu anda Tr de gözlemlediğimiz kadarıyla çıtayı epey bi yükseltip hepinizin emeğiyle burlara getirdik
Ve nasipse 2. yarışımızda bunca eksik araçlarımızı ve seyircimizide işin içine katıp müthiş bi yarış daha geçirmek..
Herkeze saygı ve sevgiler
Soner ÇEVİK
Rpm Race Events II Cooming Soon..:icon_tup:
Mükemmel Bir Organizasyondu Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
2ci organizasyonu heyecanla bekliyoruzz:)
bir tane crx söktüm pm6 beyin vardı onda...demek ferhat haklıymış :)....bende hepsi aynıdır diye düşünmüştüm...
ferhatın crx ten bahsediyosan eğer evet onun beyin farklı.. ben baktım ona, farklı bi beyin var.. bizim stock beyin pm7 oluyo.. şans ya :) keşke p29 olsaydı :))
valla nedemelıyım bılmıorm mukemmel bı orgnzsyondu sorunsuz bı sekılde atlatıldı super yarışlar ısledık emeği gecen herkese sonsuz tesekkur ederım bızer bole gsell bı pazar gnu gecrttklerı ıcın yarısta derece alan herkesı kutluorm bıdahakınn cok daha ıı olacaını umut edıorm rpmturk uyelerıne sonsuz tesekkurler .....;)
KSK-VTEC
11-06-2010, 12:42
Sıra İsim Araba Tarih Süre Kategori
1 İSMAİL ÇAM MSUPRA 06/06/2010 11.412 Kategori 07
2 İSMAİL ÇAM MSUPRA 06/06/2010 12.011 Kategori 07
3 MEHMET BAŞER 911 TURBO 06/06/2010 12.072 Kategori 07
4 MEHMET BAŞER 911 TURBO 06/06/2010 12.175 Kategori 07
5 SADIK ŞİMŞEK M3 06/06/2010 13.193 Kategori 06
6 EROL ERGUVANLI CIVIC VTI TURBO 06/06/2010 13.242 Kategori 05
7 MEHMET GAZİHAN POLO 1.9 TDI 06/06/2010 13.25 Kategori 04
8 SADIK ŞİMŞEK M3 06/06/2010 13.505 Kategori 06
9 EROL ERGUVANLI CIVIC VTI TURBO 06/06/2010 13.54 Kategori 05
10 YÜKSEL EFE M5 06/06/2010 13.546 Kategori 06
11 EROL ERGUVANLI VTI 06/06/2010 13.608 Kategori 05
12 AYDAN FİLİZ SAXO VTS 06/06/2010 13.708 Kategori 03
13 MEHMET GAZİHAN POLO 1.9 06/06/2010 13.751 Kategori 04
14 METİN TOHUMCUOGLU VTI 06/06/2010 13.751 Kategori 04
15 YÜKSEL EFE M5 06/06/2010 13.762 Kategori 06
16 SADIK ŞİMŞEK M3 06/06/2010 13.776 Kategori 06
17 METİN TOHUMCUOGLU VTI 06/06/2010 13.831 Kategori 04
18 METİN TOHUMCUOGLU VTI 06/06/2010 13.833 Kategori 04
19 AYDAN FİLİZ SAXOVTS 06/06/2010 13.848 Kategori 03
20 MEHMET GAZİHAN POLO 1.9 TDI 06/06/2010 13.872 Kategori 04
21 AYDAN FİLİZ SAXO VTS 06/06/2010 13.893 Kategori 03
22 METİN TOHUMCUOGLU CIVIC VTI 06/06/2010 13.92 Kategori 04
23 METİN TOHUMCUOGLU VTİ 06/06/2010 13.932 Kategori 04
24 AYDAN FİLİZ SAXO VTS 06/06/2010 13.95 Kategori 03
25 SADIK TURŞUCU CIVIC CRX 06/06/2010 13.985 Kategori 03
26 MEHMET GAZİHAN polo 1.9 tdı 06/06/2010 14.008 Kategori 04
27 METİN TOHUMCUOGLU CIVIC VTI 06/06/2010 14.022 Kategori 04
28 AZİZ UYSAL 124 TURBO 06/06/2010 14.127 Kategori 05
29 HÜSEYİN BALKANER 205 GTI 06/06/2010 14.162 Kategori 04
30 MEHMET GAZİHAN POLO 1.9 TDI 06/06/2010 14.205 Kategori 04
31 SADIK TURŞUCU CIVIC CRX 06/06/2010 14.244 Kategori 03
32 AHMET AKLAM CIVIC CRX 06/06/2010 14.248 Kategori 04
33 SADIK TURŞUCU CRX 06/06/2010 14.295 Kategori 03
34 AHMET AKLAM CIVIC CRX 06/06/2010 14.312 Kategori 04
35 SADIK TURŞUCU CIVIC CRX 06/06/2010 14.357 Kategori 03
36 MEHMET GAZİHAN polo 1.9 tdı 06/06/2010 14.377 Kategori 04
37 HÜSEYİN BALKANER 205 GTI 06/06/2010 14.381 Kategori 04
38 AZİZ UYSAL 124 TURBO 06/06/2010 14.398 Kategori 05
39 SADIK TURŞUCU CRX 06/06/2010 14.42 Kategori 03
40 HÜSEYİN BALKANER 205 GTI 06/06/2010 14.533 Kategori 04
41 AHMET AKLAM CRX 06/06/2010 14.535 Kategori 04
42 SELÇUK ÖZCAN CIVIC TYPER 06/06/2010 14.554 Kategori 04
43 ORÇUN TAYLAN CIVIC TYPER 06/06/2010 14.558 Kategori 04
44 EROL ERGUVANLI VTI 06/06/2010 14.589 Kategori 05
45 SADIK TURŞUCU CIVIC CRX 06/06/2010 14.607 Kategori 03
46 MUSA TUFAN CİVİC CRX 06/06/2010 14.617 Kategori 03
47 AHMET AKLAM CRX 06/06/2010 14.638 Kategori 04
48 HÜSEYİN BALKANER 205 GTI 06/06/2010 14.687 Kategori 04
49 İBRAHİM ZEKİ YILMAZ ASTRA GSI 06/06/2010 14.689 Kategori 04
50 MUSA TUFAN CIVIC CRX 06/06/2010 14.695 Kategori 03
51 İBRAHİM ZEKİ YILMAZ ASTRA GSI 06/06/2010 14.7 Kategori 04
52 İBRAHİM ZEKİ YILMAZ ASTRA GSI 06/06/2010 14.702 Kategori 04
53 MUSA TUFAN CIVIC CRX 06/06/2010 14.752 Kategori 03
54 AHMET SALAN 106 GTI 06/06/2010 14.753 Kategori 03
55 HÜSEYİN BALKANER 205 GTI 06/06/2010 14.821 Kategori 04
56 MUHAMMED ŞİMŞEK 106 GTI 06/06/2010 14.839 Kategori 03
57 AYDAN FİLİZ SAXO VTS 06/06/2010 14.856 Kategori 03
58 MUHAMMED ŞİMŞEK 106 GTI 06/06/2010 14.932 Kategori 03
59 HALUK BIYIK 106 GTI 06/06/2010 14.946 Kategori 03
60 MUSTAFA DURMUŞ CRX 06/06/2010 14.958 Kategori 03
61 HAKAN KARATOP SAXO VTS 06/06/2010 14.983 Kategori 03
62 HAKAN KARATOP SAXO VTS 06/06/2010 15.037 Kategori 03
63 HAKAN KARATOP SAXO VTS 06/06/2010 15.13 Kategori 03
64 ÖMER VURAN RENO 11 TURBO 06/06/2010 15.171 Kategori 05
65 SELÇUK ÖZCAN CIVIC TYPER 06/06/2010 15.218 Kategori 04
66 ÖMER VURAN RENO11 TURBO 06/06/2010 15.281 Kategori 05
67 R.SERKAN IŞIK 106 GTI 06/06/2010 15.318 Kategori 03
68 R.SERKAN IŞIK 106 GTI 06/06/2010 15.429 Kategori 03
69 AHMET SALAN 106 GTI 06/06/2010 15.45 Kategori 03
70 HAKAN KARATOP SAXO VTS 06/06/2010 15.557 Kategori 03
71 HALUK BIYIK 106 GTI 06/06/2010 15.83 Kategori 03
72 AYDAN FİLİZ SAXO VTS 06/06/2010 15.887 Kategori 03
73 MEHMET CANSEVEN HONDA CİVİC 1.6 06/06/2010 15.895 Kategori 02
74 MEHMET CANSEVEN HONDA CİVİC 1.6 06/06/2010 15.983 Kategori 02
75 BELTAN ATILGAN BMW 3.20D 06/06/2010 15.983 Kategori 08
76 ULAŞ ÖZTAŞ PEUGEOT 106 XS 06/06/2010 16.113 Kategori 02
77 ÖMER VURAN RENO 11 TURBO 06/06/2010 16.156 Kategori 05
78 ULAŞ ÖZTAŞ PEUGEOT 106 XS 06/06/2010 16.172 Kategori 02
79 SERKAN ÇAKIR 131 TURBO 06/06/2010 16.181 Kategori 05
80 BELTAN ATILGAN BMW 3.20 06/06/2010 16.23 Kategori 08
81 ÖMER VURAN RENO 11 TURBO 06/06/2010 16.298 Kategori 05
82 ŞAKRAK KÖSEN 106 GTİ 06/06/2010 16.353 Kategori 03
83 MUHAMMED ŞİMŞEK 106 GTI 06/06/2010 16.39 Kategori 03
84 HASAN ESEN CİVİC 1.4 06/06/2010 16.425 Kategori 01
85 ULAŞ ÖZTAŞ 106 XS 06/06/2010 16.55 Kategori 02
86 SERKAN ÇAKIR 131 TURBO 06/06/2010 16.556 Kategori 05
87 HASAN ESEN CİVİC 1.4 06/06/2010 16.708 Kategori 01
88 HASAN ESEN CİVİC 1.4 06/06/2010 16.95 Kategori 01
89 ŞAKRAK KÖSEN 106 GTI 06/06/2010 17.028 Kategori 03
90 ULAŞ ÖZTAŞ 106 XS 06/06/2010 17.088 Kategori 02
91 AHMET GEZER BRODWAY 06/06/2010 17.186 Kategori 01
92 HASAN ESEN CİVİC 1.4 06/06/2010 17.231 Kategori 01
93 AHMET GEZER BRODWAY 06/06/2010 17.617 Kategori 01
94 ORÇUN TAYLAN CIVIC TYPER 06/06/2010 17.886 Kategori 04
95 SERKAN KAHRAMAN 106XR 06/06/2010 18.37 Kategori 01
96 MUSTAFA DURMUŞ ŞAHİN 06/06/2010 18.415 Kategori 02
97 MUSTAFA DURMUŞ ŞAHİN 06/06/2010 18.44 Kategori 02
98 UMUT GÜLMEZ RENO FLUENCE 06/06/2010 18.536 Kategori 08
99 UMUT GÜLMEZ RENO FLUENCE 06/06/2010 18.589 Kategori 08
100 VOLKAN AGIR 206 GTI 06/06/2010 18.676 Kategori 04
101 SERKAN KAHRAMAN 106 XR 06/06/2010 18.704 Kategori 01
102 BELTAN ATILGAN BMW 3.20D 06/06/2010 18.823 Kategori 08
103 MURAT PALABIYIK CAMARO 06/06/2010 19.043 Kategori 06
104 UMUT GÜLMEZ RENO FLUENCE 06/06/2010 19.178 Kategori 08
chiefkadir
11-06-2010, 13:25
Yukardaki süre listelerine baktığımızda Konya'nın rakım farkı nasıl kendini belli ediyor..Konyada 15 altı yapmaya 2.0 ve 1.6 lar zorlanırken Akhisarda zorlanmadan çıkmışlar..Asfaltın tutunma özelliği ayrı bir boyut tabi ;)
Yukardaki süre listelerine baktığımızda Konya'nın rakım farkı nasıl kendini belli ediyor..Konyada 15 altı yapmaya 2.0 ve 1.6 lar zorlanırken Akhisarda zorlanmadan çıkmışlar..Asfaltın tutunma özelliği ayrı bir boyut tabi ;)
bence ölçüm sistemi farkı
konyayla en az 1 sn fark oluşması mümkün
SULTANOGLU
11-06-2010, 15:43
ya şu camaronun motorunu falan bilen varmı ? hakkaten merak ettim nedir ne değildir.
fotoğraflarda lastik ısıtırken sanki kilit yok muş gibi geldi
ya şu camaronun motorunu falan bilen varmı ? hakkaten merak ettim nedir ne değildir.
fotoğraflarda lastik ısıtırken sanki kilit yok muş gibi geldi
8800cc diye biliyorum.
bir ara TuningTürkiye'ye çıkmıştı.
JumboAli
11-06-2010, 16:33
8800cc diye biliyorum.
ses var goruntu yok cınsınden.
E30///M3
11-06-2010, 16:35
bildiğim kadarıyla araç fotoselden geçince yani hareketle başlıyor süre.Konyada ise yeşil ışık yanınca süre başlıyor ve tepki süresi 400 mt süresine dahil.Akhisardaki süreler araçların gerçek 400mt süreleri.Konyanın sistemide tadil edildi akhisar sistemi gibi oldu.
ses var goruntu yok cınsınden.
Araçta ya bir problem vardır ya da sıkıştırması düşüktür yoksa amerikanların N/A hali bile çok çok iyi gidiyor ki 8800cc kac ci oluyorki baya baya fazla neredeyse outlaw olucak :)
http://www.youtube.com/watch?v=ykrBz-WAMiI 427ci N/A dünya rekoru..
Edit:540ci oluyormus oha diyorum :D
SULTANOGLU
11-06-2010, 18:51
8800cc diye biliyorum.
bu o araçmı ya kaput kapı falan takmış o yüzden tanıyamadım sanırım jantlarda değişik ? 19 saniye ne demek çok üzüldüm şahsen:(
yok merak ettiğim yarışta değildim, araç çok mu sarıyordu yoksa ciddi olarak bir problemmi vardı onu çözemedim. benim dandrik arabam bile daha iyi gider diye düşünüyorum
bu o araçmı ya kaput kapı falan takmış o yüzden tanıyamadım sanırım jantlarda değişik ? yani 8800 cc olsada demekki bir işe yaramıyormuş 19 saniye ne demek çok üzüldüm şahsen:(
yok merak ettiğim yarışta değildim, araç çok mu sarıyordu yoksa ciddi olarak bir problemmi vardı onu çözemedim. benim dandrik arabam bile daha iyi gider bundan
yavrum sanzuman patlattıı yoksa gıderdıı dayanmısyormus hıc bır yarısada gıremıyormus oyle duydumm izmır ahalısınden
SULTANOGLU
11-06-2010, 18:56
yok aslında yanlış ayzdım yanlış anlaşılmk istemem gerçekten hatta mesajımı editliyim maşalla arabası hakkaten çok temiz ama üzüldüm, üzüntümü bu işekilde belrttim ama umarım kimse kusura bakmaz :(
sesınden urktum yanııı dedım bu bır yerlerını kırıcak dedım bır yerımıze bır parca saplanmadan kacalım dedım :D
DaRkNeSs-
11-06-2010, 19:49
aynen öyle araç her yarışta bi arıza çıkarıyor :D
dart motor varmış mustafa abey öyle diyoo :D ne demekse dart motor :)
kasım ayındaki mahalli draglarda motor alev almıştı aşırı basılan benzinin taşması olabilir problem
bu yarışta da lastik yakarken biraz zorlandı sanırım aktarması, kalkış yaparken ilk vitesi bitirdi ondan sonra arabanın altından dumanlar gelmeye başladı dedim gene alev alacak :D ama alev almadı,öğrendik ki şanzıman kırmış..
yanlız bu nası bi şanzıman bilen varsa sölesin araba üst vitese geçmiyo ama alt viteste gayet yürüyodu :)
wheelhasıl kelam :D 19 sn aracın vites büyütemeden o şekilde çıkardığı süre :)
Vts_Power
11-06-2010, 21:05
bildiğim kadarıyla araç fotoselden geçince yani hareketle başlıyor süre.Konyada ise yeşil ışık yanınca süre başlıyor ve tepki süresi 400 mt süresine dahil.Akhisardaki süreler araçların gerçek 400mt süreleri.Konyanın sistemide tadil edildi akhisar sistemi gibi oldu.
konyanın manisadanki yarışdan çok fazla ders alması gerekiyor. adamlar 1 yarış yaptı ve perfect di.konya hala sistemi olmadan yarış yapmak inadında.devam etsinler şahin doğanlarla yarış yapmaya :) şe
fim sürelerin rakımla hiç alakası yok ölçüm sistemi yanlış konyada ve 4 araba kalkışına dayanabilior :)
SULTANOGLU
12-06-2010, 20:36
aynen öyle araç her yarışta bi arıza çıkarıyor :D
dart motor varmış mustafa abey öyle diyoo :D ne demekse dart motor :)
kasım ayındaki mahalli draglarda motor alev almıştı aşırı basılan benzinin taşması olabilir problem
bu yarışta da lastik yakarken biraz zorlandı sanırım aktarması, kalkış yaparken ilk vitesi bitirdi ondan sonra arabanın altından dumanlar gelmeye başladı dedim gene alev alacak :D ama alev almadı,öğrendik ki şanzıman kırmış..
yanlız bu nası bi şanzıman bilen varsa sölesin araba üst vitese geçmiyo ama alt viteste gayet yürüyodu :)
wheelhasıl kelam :D 19 sn aracın vites büyütemeden o şekilde çıkardığı süre :)
ovv anladım anladım geçmiş olsun. umarım bütün sorunlar hallolurda daha güzel süreleri görür maşallah ;)
Mehmet Gazihan kardesim cok cok tebrikler Konyadada gordum beraberdik mukemmel yurudun ki manisada da daha guzel isler cıkartmıssın tekrar tebirkler.ozgun kardesim nasip olursa insallah bu sefer olmadı ama digerlerinde denemek sansımız olur insallah sonucta tum araclar bizim ve gelistirmek adına guzel denemelere diyorum
Mehmet Gazihan
13-06-2010, 01:44
Teşekkür ederim..
İnş. daha güzel denemelere..
bidaki organizasyonun tarihi belli mi baktım sayfalara ama atladım zannedersem ?
bidaki organizasyonun tarihi belli mi baktım sayfalara ama atladım zannedersem ?
suan tam tarih belli değil ama yakın zaman içinde :)
rpmraceevents 2 yi temmuz ayı içerisinde düşünüyoruz,gerekli izin vs işlerinden sonra konu ile ilgili başlık açılacak arkadaşlar...:icon_tup:
Mehmet Gazihan
13-06-2010, 22:35
hadi hayırlısı..
Allah yine utandırmasın inş.
ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz devamını :)
güzel bir organizasyondu,tekrarı düşünülmüyormu?
Eray Yümsel
21-10-2010, 21:23
valla yokmu bu aralar
TAM35GNY
21-10-2010, 21:36
Planladigimiz bir kac tarih vardi ama nasip olmadi hala daha uzerinde calisiyoruz insallah istedigimiz gibi giderse var aklimizda bir kac org.
DaRkNeSs-
24-10-2010, 15:23
erol haftaya pazar drag var diye bi söylenti duyduk dün nedir işin aslı?
bide denediniz mi t-teg le :)
denedik cem kankam ile..güzeldi gece yedik içtik hoş sohbet muhabbetden sonra gazladık..
yarış var haftaya:) hemde güzel bir ekip ile..
yöntmelik vs hazır durumda,yarın akşama kadar gerekli başlık açılacak arkadaşlar :icon_tup:
DaRkNeSs-
24-10-2010, 16:25
abi neden daha önceden açmadınız başlığı
izmirliler olarak haftaya drag olacağını istanbullu arkadaşlarımızdan mı öğrenecektik :D
TAM35GNY
26-10-2010, 02:18
Yaris izmirde degil ki Can :D :D
DaRkNeSs-
26-10-2010, 02:48
çevirme günay :D ne demek istediğim anlaşıldı heralde:D
geliriz izlemeye ;)
TAM35GNY
26-10-2010, 03:40
Cevirmiyorum olm makara yaptim sadece haklisin supriz oldu ;)