Orijinalini görmek için tıklayınız : Mpower RollNight
evet evet yeni videoları isteriz :D
BMK TypeR
14-05-2010, 14:31
2004 280hp cupra kullandım.. astra gsi kullandım bayağı bi çeviren draglara hazırlanan saxo vts kullandım çokça çeviriyordu..
ama ben anlatmak istediğimi anlatamadım.. istersen 1000hp olsun gaza çöktüğümüde direksyonla cebelleşmek bana zewk vermiyo..coopers almaya gittiğimde turbolu olan modelle teste çıktım gaza oturunca kafa bi sağa bi sola çekince dedim bu araba bana göre değil.. dünyada bana 1tane kaliteli araba gösteremezsiniz önden çekişli.. en iyisi cupra r32 typer kadardır..
bak benım suan 350-380hp cupram var ama typer kadar zevklı degıl yolda vıtes gecıslerı sesı ıcınde kullanımı cok farklı anlatabıldı mı, bambaşka onu dıyorum senın ornek verdıgı narablarla kullanımı cok farklı,
bak benım suan 350-380hp cupram var ama typer kadar zevklı degıl yolda vıtes gecıslerı sesı ıcınde kullanımı cok farklı anlatabıldı mı, bambaşka onu dıyorum senın ornek verdıgı narablarla kullanımı cok farklı,
bana göre 10tane typer eder cupra :D hemde bırak 10u 100tane eder..
maşallah kazasız belasız bin ..
Bocuk Type R kovalasın rüyanda seni :) . İyidir Type R da iyidir safkan bir yarış otomobilinin yol versiyonu biliyorsun.
Ayrıca keşke cupralar 2 kapı olsa.
BMK TypeR
14-05-2010, 14:34
etmesı ayrı arabada hersey var konfor var guc var ama kullanım zevkı typerın daha ıyı 10tane ederınde degılım suan cupra her ozellıkte daha ıyı helekı frenlerı:) ama typer kullanınca heycanlanıyorum anlatabıldım mı?
Bocuk Type R kovalasın rüyanda seni :) . İyidir Type R da iyidir safkan bir yarış otomobilinin yol versiyonu biliyorsun.
Ayrıca keşke cupralar 2 kapı olsa.
getirin bi typer trafikte canını alayım :D götü başı bırakırsa atarım uçurumdan aşşağı ama :D
Onurkk06
14-05-2010, 14:38
önden sara sara giden araba benim tarzım değil.. kullandım benzerlerini zamanında :)
e tabi ki m3 de ayrı bir dünya burada kimse m3ün hakkını yemiyor sesi olsun şekli olsun şemali olsn m3 de mükemmel ama hani typer da iyi alettir :D
getirin bi typer trafikte canını alayım :D götü başı bırakırsa atarım uçurumdan aşşağı ama :Dtrafikte m3 vs typermi dedin sen şimdi :) sakaci;)
seytan diyo al 18milyara bitane m3 98model harca 10milyar HAHAHAHAHAHA,dream world....
trafikte m3 vs typermi dedin sen şimdi :) sakaci;)
3 5 post önce bişey yazmıştım stp okurmusun lütfen..
ahh ah.. şimdi buraya m3ün kullanım zewkiyle ilgili bişey yazarımda çok atlayan olur.. ama ipucu vereyim trafikte de çok zewkli m3 :D
dur ben sana yardımcı olayım..
sabahtan beri burda yarış konuşmuyorum.. sabahtan beri ben sarışın severim sen zenci seversin ben sarışından zewk alıorum sen zenciden zewk alıosun konuşuyoruz.
trafikte yarışıcaksak bana sabah 10 trafiğinde temde uno yeter.. (kendimi tatmin etmek için) ümraniye tayfasıyla kapışmak için değil!
_muhaRRem
14-05-2010, 15:01
sabahtan beri burda yarış konuşmuyorum.. sabahtan beri ben sarışın severim sen zenci seversin ben sarışından zewk alıorum sen zenciden zewk alıosun konuşuyoruz.
trafikte yarışıcaksak bana sabah 10 trafiğinde temde uno yeter.. (kendimi tatmin etmek için) ümraniye tayfasıyla kapışmak için değil!
ümraniye tayfasında ne varmış ?? ben beşiktaşta oturuorm ama iş yerim ümraniyede,varsa birşey bende biliym.dikkat ederm
SekoLive
14-05-2010, 15:01
(Konu ezele döndü durmadan geri ileri yapıyor kafam karıştı okurken)
BMK TypeR
14-05-2010, 15:03
ümraniye tayfasında ne varmış ?? ben beşiktaşta oturuorm ama iş yerim ümraniyede,varsa birşey bende biliym.dikkat ederm
apo kocı(aga) medet fılan...:D
Semt lafın gelişi.. ayrıca trafikte karşısındakinin öleceğini bilse geçilmemek için sıkıştıran adam çok gördüm.. hatta başımızdan bununla ilgili bir kaç olayda geçti..
ümraniyede kötü bişeymi geldi başına ?
_muhaRRem
14-05-2010, 15:21
Semt lafın gelişi.. ayrıca trafikte karşısındakinin öleceğini bilse geçilmemek için sıkıştıran adam çok gördüm.. hatta başımızdan bununla ilgili bir kaç olayda geçti..
onlar heryerdeler artık :)
onlar heryerdeler artık :)
geçen e5 florya sapağında birtane kendini bilmezin aynasını kırdı arkadaşlar racing motorlarla .. OHH çektim içimden ..
adam doğru dedi aga yapmayın sizde ümraniyede diğer semtlere göre daha fazla bodoz gibi gazlayan var ben her gün görüyorum :D
Cimmeria
14-05-2010, 16:22
2004 280hp cupra kullandım.. astra gsi kullandım bayağı bi çeviren draglara hazırlanan saxo vts kullandım çokça çeviriyordu..
ama ben anlatmak istediğimi anlatamadım.. istersen 1000hp olsun gaza çöktüğümüde direksyonla cebelleşmek bana zewk vermiyo..coopers almaya gittiğimde turbolu olan modelle teste çıktım gaza oturunca kafa bi sağa bi sola çekince dedim bu araba bana göre değil.. dünyada bana 1tane kaliteli araba gösteremezsiniz önden çekişli.. en iyisi cupra r32 typer kadardır..
amma iddialı laf bu yahu, önden çekişli bir tane araba yok yani kaliteli dünyada :) olur da bir gün megane r26ya falan binersen çok şaşırırsın :)
ümraniye tayfası derken ne demek istedin. genelde o tayfa dedigin arkadaşlarda ağırlıklı olarak e30 var :) :) biliyorsun dimi .
Jam da Joker
14-05-2010, 16:36
ümraniye tayfası derken ne demek istedin. genelde o tayfa dedigin arkadaşlarda ağırlıklı olarak e30 var :) :) biliyorsun dimi .
:hehe:
Ozaman biraz kopalım hadi beyler hepberaber :heyoo:
fvTAtEFJOLY
adam doğru dedi aga yapmayın sizde ümraniyede diğer semtlere göre daha fazla bodoz gibi gazlayan var ben her gün görüyorum :D
Burası Umraniye burda saygı esastır :cool: :D
ahahaha şu anda donut yapıyorlar..
abicim nerdesin sen ya . akşam işimiz var senle :D
Onurkk06
14-05-2010, 17:03
ümraniye bizim keçiören gibi o zaman :D ah ulen bi gün benim de e30um olacak inşallah:D
abicim nerdesin sen ya . akşam işimiz var senle :D
Hayırdır abi tüysiklette güreşçi lazımsa hazırım her zaman :D
akucukdogan
14-05-2010, 17:32
Çok heyecanlı bi konu :) Uzun zamandır yoktu böyle bi konu iyi geldi valla :D
amma iddialı laf bu yahu, önden çekişli bir tane araba yok yani kaliteli dünyada :) olur da bir gün megane r26ya falan binersen çok şaşırırsın :)
yok arkadan motorlu clio tercihimdir..
hadi bakalım akşama yine şenlik var hauhauhau
_muhaRRem
14-05-2010, 18:19
yok arkadan motorlu clio tercihimdir..
arkadan itiş konusunda sana katılıyorm..kavşak dönüşlerinde arabayı açarak kontra vermek,bazen direksyon çevirmek yerine fazla gaza basmak çok eğlenceli şeyler bunlar :) s2000 anılarım depreşti yaa :)
Providence
15-05-2010, 01:34
e30 m3 evo3 ftw :D
e30 m3 evo3 ftw :D
oof of
http://img155.imageshack.us/img155/6277/1990bmwe30m3evoiiida2.jpg
Ludacris
15-05-2010, 02:43
yıl 1969 adam o senelerde nasıl bi ŞEY çıkarmış:icon_tup:. ep3 mü ? öööffff:icon13: :D
http://img714.imageshack.us/img714/6229/05gp3.jpg
ayrıca üstü olmayanıda var
http://img31.imageshack.us/img31/9849/01kljk.jpg
ayrıca atmosferik olmayanıda var
http://img51.imageshack.us/img51/2149/28573935.jpg
Jam da Joker
15-05-2010, 02:46
Şunu herşeye tercih ederim :cool:
British Racing Greenine kurban
http://www1.garaget.org/gallery/archive/17293/large/385504_nu7eos.jpg
Eray Yümsel
15-05-2010, 13:43
böyle bir güzellik varmı ya :D
not = bu videoda araçlar tek kişi ve olgarın gaz kelebeğini ayarlayamadıgı bir video
http://www.youtube.com/watch?v=2u67JC4NdEM
2u67JC4NdEM
BMK TypeR
15-05-2010, 13:45
Maşallah orgar ama tıtanyyum krank yazmıs:)) hafıf krank kasnagı yazcakmıs:)
Maşallah orgar ama tıtanyyum krank yazmıs:)) hafıf krank kasnagı yazcakmıs:)
Vallaha kardeşim Murat'ın techturkey profilinde yazanları yazdım aynen hiç değiştirmeden.
BMK TypeR
15-05-2010, 13:49
Vallaha kardeşim Murat'ın techturkey profilinde yazanları yazdım aynen hiç değiştirmeden.
bende dogrusunu soyledım ıste kasnak la krank cok farklı arada ucurumlar var:) bırı kasnak brı krank:) bu murat abıdekı kayısın cevırdıgı kasnak hafıfı oda bı ıse yaramaz pek 3-4hp
bende dogrusunu soyledım ıste kasnak la krank cok farklı arada ucurumlar var:) bırı kasnak brı krank:) bu murat abıdekı kayısın cevırdıgı kasnak hafıfı oda bı ıse yaramaz pek 3-4hp
He ok onu düzelttim ben zaten videoda erayda uyardı yanlış yazmışım:D
BMK TypeR
15-05-2010, 13:52
He ok onu düzelttim ben zaten videoda erayda uyardı yanlış yazmışım:D
krank olsa teske:) egzantık stroker fılan bayagı hızlı olurdu:D
ekeeray ve musstu size en derin saygılarımla:))))
atasehırde sohpette bulusmak uzere:)))))))
Eray Yümsel
15-05-2010, 14:32
ekeeray ve musstu size en derin saygılarımla:))))
atasehırde sohpette buusmak uzere:)))))))
ahuhauhauh bizde sana seviyoruz abi :D
Yaradanina kurban Krayziyegk!:D