PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rusty roll night..

newzat_r56
14-05-2010, 12:08
arkadaşlar kendi aramıza bi otobana çıkalım dedik,4 arabaydık çok eğlenceli oldu sonuçlar beklediğimiz gibi, benim shelbyle denemem hariç..:)

http://i908.photobucket.com/albums/ac290/newzatank/nnn/DSC_0224-Kopya.jpg

e46 m3 vs e46 m3
http://www.youtube.com/watch?v=VxwD_8BBy0s

e92 m3 vs e46 m3
http://www.youtube.com/watch?v=C2-lq409g9A

e92 m3 vs shelby gt500
http://www.youtube.com/watch?v=xzd8PXNfBUU

chiefkadir
14-05-2010, 12:40
maşallah nevzat hem güzel hemde hızlı:)

newzat_r56
14-05-2010, 13:16
maşallah nevzat hem güzel hemde hızlı:)

saol abi teşekkürler..:)

johncooper
14-05-2010, 13:21
ÇOk keyifli bir buluşma oldu... Devamının gelmesi dileği ile...

PPR engineering
14-05-2010, 13:27
araçların hepsine maşALLAH e92m3 teki ses cidden cok ii:)yanlız videoda pek anlıyamadım shelby gt500 mü aldı m3 mü kusuruma bakmayı??

newzat_r56
14-05-2010, 15:50
araçların hepsine maşALLAH e92m3 teki ses cidden cok ii:)yanlız videoda pek anlıyamadım shelby gt500 mü aldı m3 mü kusuruma bakmayı??

shelbymiz başta biraz önde gidiyor,4. vitesde m3 geçiyor.

ogunozcan
14-05-2010, 16:50
masallah araclara .

erh
14-05-2010, 17:41
Araba cok guzel zaten laf yok arabaya :)

Ama nevzat o kadar dioruz bi basalım die kırıyosun bizi bi kerede haber verde bizde gelelim :)

izo
14-05-2010, 17:45
sizin astra, evoyla fln nasıl olur acaba?

ahmet3425
14-05-2010, 17:56
aracların hepsine masallah e46 m3 lerin gazlaması cok hosuma gitti fena gaza geldim:)

bu arada e92 m3 e46 ile muhattap bile olmamıs cok fena bir makine allah kaza bela vermesin videoların devamını bekliyoruz...

newzat_r56
15-05-2010, 02:36
çok teşekkürler beyler.. erhanım haberleşelim çıkalım bi ara..:icon_tup:

fatiii
15-05-2010, 03:16
kemalcanmı geçti yoksa diğer M3 mü?

maşşallah araçlara bu arada

sizin astra, evoyla fln nasıl olur acaba?

evomu :D:D izo ne diyon olum kafayımı yedin :D

osman abinin evo bunlara bi kaç gömlek üstün gelir kıyas arabalar değiller

johncooper
15-05-2010, 11:25
............................

dixi
15-05-2010, 11:29
maşallah araçlar ii yürümüş

newzat_r56
15-05-2010, 11:59
kemalcanmı geçti yoksa diğer M3 mü?

maşşallah araçlara bu arada

evomu :D:D izo ne diyon olum kafayımı yedin :D

osman abinin evo bunlara bi kaç gömlek üstün gelir kıyas arabalar değiller

sen tekrar bi polemik başlatma peşindesin heralde,bence hiç başlamasın..osman abi hiç bu şekilde konuşmalar yapcak bir insan değil senin neyinede sen böyle konuşuyorsun anlamıoyorum::o neyse rica ediorum videolar dışında bir yorum olmasın teşekkürler..

fatiii
15-05-2010, 14:27
sen tekrar bi polemik başlatma peşindesin heralde,bence hiç başlamasın..osman abi hiç bu şekilde konuşmalar yapcak bir insan değil senin neyinede sen böyle konuşuyorsun anlamıoyorum::o neyse rica ediorum videolar dışında bir yorum olmasın teşekkürler..

osman abiyi bende iyi tanıyorum,artı ben osman abi gelir hepinizi deler onu kimse geçemez oda öyle diyo falanda yazmadım ;)

artı senin neyine derken?ben o arabanın gidişini o arabayla denemiş biri olarak çok iyi biliyorum,öyle M3 le falan kıyaslancak bi araba olmadığını bildiğim için o şekilde yazdım,asıl senin neyinede öyle yazıyosun.

neyin polemiğini yaratıcam kardeş?sen inanıyomusun o evoyla yürüyeceğine gerçektenki bunları polemik olsun diye yazdığımı düşünüyosun?eğer sende iyi tanıyosan osman abiyi o arabanın hangi araçlara eşdeğer olduğunu bilmen gerekir ve sonucunda benim o yazıyı polemik olsun diye değilde neyin ne olduğunu bilmesi için yazdıgımı anlaman gerekir.

izo evoyu ve gidişini bilmiyo sanırım onu bu konu hakkında aydınlattım?neyin polemiği?

fatiii
15-05-2010, 14:36
izo deseydiki başka bi M3 var onla denense nolur yada iki type r hakkında ben gene böle yazmış olsaydım,biri diğerinden 2 gömlek üstün falan yazsaydım anlardımda sen burda bu polemik işini nerden çıkardın onu çözemedim:icon_wack

sonuçta evo klasman dışı,polemik olabilecek durum ne?

newzat_r56
15-05-2010, 14:39
nası bi hırs warsa ortada döktürmüşsün maşallah neyse uzatmaya gerek yok iyi eğlenceler sana..;)

fatiii
15-05-2010, 14:46
nası bi hırs warsa ortada döktürmüşsün maşallah neyse uzatmaya gerek yok iyi eğlenceler sana..;)

hırsmı hahahahahaah

sen neyin kafasındasın? :D

yani burda düzgünce açıklama yapıyoruz tuttun hırs yaptın hahahaahahaha:hehe:

kardeş anlamadın heralde?osman abiyi tanıyosunda o evonun nasıl gittiğini bilmiyosun heralde?

ben neyin hırsını yapıcam çözemedim yaw :beuj:

bencede uzatmayalım çünkü ortada senin düşündüğün gibi uzatıcak bişey yok:icon_tup:

Caesar
15-05-2010, 14:49
hırsmı hahahahahaah

sen neyin kafasındasın? :D

yani burda düzgünce açıklama yapıyoruz tuttun hırs yaptın hahahaahahaha:hehe:

kardeş anlamadın heralde?osman abiyi tanıyosunda o evonun nasıl gittiğini bilmiyosun heralde?

ben neyin hırsını yapıcam çözemedim yaw :beuj:

bencede uzatmayalım çünkü ortada senin düşündüğün gibi uzatıcak bişey yok:icon_tup:

Asıl sen neyin kafasını yaşıyosun? Burada evo ileilgili bir video mu var, durup dururken ortalığı galyana veriyorsunuz. Biri geliyor evo ile ne olur diğeri geliyor evo bi kaç gömlek yukarda. Milletin arabalarını öveceğinize kendi arabalarınızla bişeyler yapın.

M3 e maaşallah.

fatiii
15-05-2010, 14:57
Asıl sen neyin kafasını yaşıyosun? Burada evo ileilgili bir video mu var, durup dururken ortalığı galyana veriyorsunuz. Biri geliyor evo ile ne olur diğeri geliyor evo bi kaç gömlek yukarda. Milletin arabalarını öveceğinize kendi arabalarınızla bişeyler yapın.

M3 e maaşallah.

buyur bitane daha,adam sormuş bende yazdım..

oraya evoyla denese 10 tır olur yazsam dahamı iyi olurdu?

adam sormamışmı evoyla denese nolur diye e bende en uygun dille yazdım o araba ondan üstün diye kıyas makina değil sorun nerde?

bide bu tavır yokmu herkez kendi arabasıyla bişeyler yapsın tavrı onu çözemedim,başkalarının arabaları hakkında soru sorulunca bildiğin arabaysa cevap yazmıyomusun?

Caesar
15-05-2010, 14:58
buyur bitane daha,adam sormuş bende yazdım..

oraya evoyla denese 10 tır olur yazsam dahamı iyi olurdu?

adam sormamışmı evoyla denese nolur diye e bende en uygun dille yazdım o araba ondan üztün diye kıyas makina değil sorun nerde?

bide bu tavır yokmu herkez kendi arabasıyla bişeyler yapsın tavrı onu çözemedim,başkalarının arabaları hakkında soru sorulunca bildiğin arabaysa cevap yazmıyomusun?

Bak bilader artık kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu konuşmasından anlaşılıyor. Oraya 3-4 gömlek yukarda demek var birde "aynı speclerde değil araçlar o yüzden yürütmek saçma olur" demek var. Senin yazma türün direk insanları tartışmaya sokabilme türü ortalığı alevlendirme türü. Gereksiz.

Herkesin arabası çocuğu gibidir. Sen milletin çocuğuna aa ne kadar tipsiz çocuk lan bizim osmanın çocuğu behlül gibi diyebiliyor musun? Dersen eğer kavga çıkar. O yüzden alakasız karşılaştırmalar yapılırken en güzel dille yazmak tartışmayı engeller.

newzat_r56
15-05-2010, 14:59
tamam dostum haklısın çok özür diliyorum senden...

fatiii
15-05-2010, 15:06
Bak bilader artık kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu konuşmasından anlaşılıyor. Oraya 3-4 gömlek yukarda demek var birde "aynı speclerde değil araçlar o yüzden yürütmek saçma olur" demek var. Senin yazma türün direk insanları tartışmaya sokabilme türü ortalığı alevlendirme türü. Gereksiz.

Herkesin arabası çocuğu gibidir. Sen milletin çocuğuna aa ne kadar tipsiz çocuk lan bizim osmanın çocuğu behlül gibi diyebiliyor musun? Dersen eğer kavga çıkar. O yüzden alakasız karşılaştırmalar yapılırken en güzel dille yazmak tartışmayı engeller.

şimdi güzel yazmışsında bende dahil e92 m3 e çirkin diyebilecek bi yaratık yoktur sanırım..evoların hepsi birleşip megatron olsa bana göre e92 M3 kadar iç kıdıklayıcı olamaz oraası ayrı mevzu,herifin arabası 10 numara..ama gider konusunda tutup osman abinin o kadar para harcayıp çocuğu gibi baktığı arabayı m3 le kıyaslarsan aynen senin dediğin gibi çoçuguna tipsiz demiş olursun anlatmak istediğim bu:icon_tup:

tamam dostum haklısın çok özür diliyorum senden...

estafurullah kardeş öyle bi durum yok..maşşallah arabana

VTec_king
15-05-2010, 18:04
maşallah araçlara

izo
15-05-2010, 18:09

M3 e maaşallah.

kendi arabalarımla neler yaptığımı forumda alıştır gör;)

sorumu bi tarafınızdan anlayıp çekmeyin bi taraflara...

newzat_r56
16-05-2010, 02:46

M3 e maaşallah.

eyw dostum saolasın..

BocuQ
16-05-2010, 02:50
sanki e92 m3le e46 m3 arasında daha fazla fark olması gerekio gibi geldi bana..

Jam da Joker
16-05-2010, 03:54
sanki e92 m3le e46 m3 arasında daha fazla fark olması gerekio gibi geldi bana..

Aynısını bende düşündümde yazmadım..
O videodan kıyasla 3.35 sırf yazılım ile geçebilir heralde yeni M3 ü