PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülümseten Diyaloglar Anılar :) :)

hakotech
19-05-2010, 01:13
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun ...uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
--------- --------- --------- --------- --------- ---------
Pişmanlık
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'
------------ --------- --------- --------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Altıncı his
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de
çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek
evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir güzel döven komşularım var duyurulur...
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından
kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- -------
Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Efendi Çocuklar
Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
------------ --------- --------- --------- --------- -------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- ---
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı '
------------ --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
------------ --------- --- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, ***** kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim ***** kadınlar or..pu degilmiş Tamam'
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

ALINTIDIR...

initial-D
19-05-2010, 01:21
yayaya kırmızı ışık yanarken polis tarafından çevrilip azarlanan ben

o sırada karşıya geçen 2 tane daha yaya genci benim yanıma çeken polisin dedikleri

polis:gençler kırmızıda geçtiniz,eziliyosunuz sonra bide gelip yerde yatanın fotosunu çekiyonuz cep telefonunuzla,geçen biriniz ezildi burda bak, hepiniz gelip fotosunu çektiniz...

gençler: hönk???

polis:ceza yazayımmı şimdi size?

gençler:abi bizde plaka yokki nereye yazıcan?

polis: o daha büyük suç ya zaten.....:Dpolis iyice koparttı burda

gençler:hönk???

polis:hadi yazmıyom yazmıyom rahat olun gidin benden bi çorba için cezaya vericeğiniz parayla:D

S.Özeren
19-05-2010, 01:29
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp;

bu çok iyi ya :D

MoDVTeC
19-05-2010, 18:39
Hepsi harika :D

bilalMW
19-05-2010, 18:46
Süperler yaaa

Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.' :D :D Yarılllll :D

tarantino
19-05-2010, 19:14

hhahahhahaha

dragonflydesing
19-05-2010, 19:29
Dün kız arkadaşımla msn'de yazışırken bi yandanda gelen mailleri temizliyorum o sırada bir mail dikkatimi çekti ''partnerinizle sıcak bir kahve'' diye bir mail gelmiş meğerse kahve cinsel güç artırıyormuş,bende bunu ilginç bulup kız arkadaşıma ''sektör ne kadar gelişmiş adamlar kahveye dökmüş işi'' gibicesinden bi şeyler dedim,kendiside biraz kıllanmış olcakki durumdan ''iyide niye benle paylaşıyorsun dedi'' bende ilginç bulduğumu söyledim,konuşmanın sonunda ''görüşürüz,bay bay'' faslından sonra hafta sonu starbucks'a gidelimmi dediğimde bana dedi şey ''vururum seni'' olmuştu. :D o an benim bittiğim andır :D

EREN34
19-05-2010, 19:35
pilli balık olayına koptum:D

mertacar
19-05-2010, 19:43
Süperler yaaa

'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.' :D :D Yarılllll :D

ahuahuah iyimiş :D:D

__FrK__
19-05-2010, 19:51
hako harikalar , gülmekten gözlerim yaşardı bu ne yaa:hahaha::D:D

Frid
19-05-2010, 19:52
ilk yemek suyu ısıt 6. his fena :hehe:

Onuralp
19-05-2010, 19:59
Çok güzeller...

Jerky
19-05-2010, 20:00

Bende şu versiyonunu biliyorum,

teyze -balıklar tazemi?
Balıkçı - Taze teyze görmüyormusun canlılar.
teyze - Bende canlıyım ama tazemiyim :D

dragon07
19-05-2010, 20:04
gelin kösede isteyen takabilir gözden kaçmıs galıba :D:D:D

Ome_RS
19-05-2010, 22:30
zuhaha hepsi birbirinden fena :D:D

Onurkk06
19-05-2010, 22:41
hepsi komedi zuahahah akşam akşam iyi güldüm polis telsizi de cok bomba ona cok güldüm:D

ibrahim
19-05-2010, 22:44
ekerayla ilk atasehir mcde tanıştığımız gün kolu kırık alçılı bir vaziyette pendikte drag var gidelimmi dedi olur gidelim dedim buyrun benim arabaya geçelim yok gerekyok benim araba ile gidelim dedi ama kolun kırık nasıl kullanıcak sen geç sıkıntı yok dedi binmez olaydım atasehir gişelere tek kolu ile yalanm olmasın seat ibiza ile 160 yada 180 km hız ile girdi dedim arabayı durdururmusun inicem dedi daha yeni başladık hem korkma daha bu bişideğil sen hiç 160kmhızla yanladınmı bendedim yok yanlamadım al sana yan ben arka koltukta sirsağa bir sola savruluyorum dedi sen hiç tanpon tozu aldınmı bendedim yok al sana tanpon tozu benim canımdan can aldılar kurtköye gidene kadar bidahada ölsem binmem dedim arabana giderken ben sürdüm ona vermedim aradan baya zaman geçti atasehirde rol var eraydada kanuni motor :) eray motor ile arabaları kordineederken bizde kim kimle deneyecek onu ayarlıyoruz dedi ben kullanayım dedim kesinlikle olmaz yemin ederim bişiyapmıycam dedim tamam direksiyona geçti benim gsi ile mehmetcik vakfından çıktık başladı tırların arkasından altına girmeye çalışmalar birsağa bir sola dalmalar ben yalvasrıyorum hatta videosuda vardı onda ben yalvarıyorum dur die ama dinleyen nerde 3vites 160 kmhızla araba kesicide 4 çekti 200kmh geçtik galiba korkudan dilim tutulmuş araba 5istiyor artık 5yerine arabayı 3çekti araba dedim patlayacak çıkardı vitesten 5yerine bidaha 3taktı araba yine öle bi baktım arabanın eksozu koptu vites çubuğu kırılmış 1234 var 5 ve r yok araba deli gibi bağırıyor içinde durulmuyor eray typerlerle denemeye çalışıyor ben yalvarıyorum ama dinleyen yok typerlerle denedikten sonra 106 gti ile denemeye başladı biranda kör selimin otobanı durdurup drag yaptığını farkettik ama araba durmuyor ben elfireni çektim eray vites küçülttü velasıl kelam arabayı bariyerin aradan geçirerek kimseyi ve kendimizi öldürmeden durduk ilk iş arabanın kontağını alıp aşşağı indim korkudan elim ayağım titriyor araba cayır cayır yanıyor dedim allahım sana çok şükür ölmeden durduk ve ben direksiyona geçti ilk iş rolden ayrılarak eve döndüm sabah arabayı eksoz ve motorcuya götürüp tamir ettirdim işte benimde gülümseten bir olayım bu oldu :)

powERS
19-05-2010, 22:44
arkadasım anlatmıstı bunu ve kendısı yasamıs.

belediye otobusunde elemanın bırısı telefonla konusuyo amcanın bırısıde evladım yasak telefonla konusmak dıyo fakat eleman kapatmıyo ve amca yapıstırmıs lafı.

senın o telefondan etkılenecek bı beynın olmayabılır ama bu otobusun var kapat su telefonu....

anlattıgında kopmustuk.. :D

buda tamamen kendı kendıme yasadıgım bı olay..

kız arkadasımla bırlıkte hastaneye gıdıcektık randevu sabah erkendi neyse ben kalktım sabahın korunde gece gec yatmısım bındım otobuse kız arkadasımın yanına gıdıorum.

bitane ucak bileti satan acentenın onunden gectık camda ledlı kayan yazılar varya onlardan var.

istanbul, k.maraş, batman

yazılar kaydı gectı.

benım dusundugum sey şuydu

lan hadi istanbulu anladım belki yeni filmde orda bi kısım vardır filanda k.marasta ne isi var batmanin... 2 dk filan dusundum sonra zaten beynim bi ters dondu kendi kendime otobuste koptum sonra :D sabah sabah :D

bunu paylasmakla iyimi ettim acaba :D:D:D

Eray Yümsel
19-05-2010, 22:48
ekerayla ilk atasehir mcde tanıştığımız gün kolu kırık alçılı bir vaziyette pendikte drag var gidelimmi dedi olur gidelim dedim buyrun benim arabaya geçelim yok gerekyok benim araba ile gidelim dedi ama kolun kırık nasıl kullanıcak sen geç sıkıntı yok dedi binmez olaydım atasehir gişelere tek kolu ile yalanm olmasın seat ibiza ile 160 yada 180 km hız ile girdi dedim arabayı durdururmusun inicem dedi daha yeni başladık hem korkma daha bu bişideğil sen hiç 160kmhızla yanladınmı bendedim yok yanlamadım al sana yan ben arka koltukta sirsağa bir sola savruluyorum dedi sen hiç tanpon tozu aldınmı bendedim yok al sana tanpon tozu benim canımdan can aldılar kurtköye gidene kadar bidahada ölsem binmem dedim arabana giderken ben sürdüm ona vermedim aradan baya zaman geçti atasehirde rol var eraydada kanuni motor :) eray motor ile arabaları kordineederken bizde kim kimle deneyecek onu ayarlıyoruz dedi ben kullanayım dedim kesinlikle olmaz yemin ederim bişiyapmıycam dedim tamam direksiyona geçti benim gsi ile mehmetcik vakfından çıktık başladı tırların arkasından altına girmeye çalışmalar birsağa bir sola dalmalar ben yalvasrıyorum hatta videosuda vardı onda ben yalvarıyorum dur die ama dinleyen nerde 3vites 160 kmhızla araba kesicide 4 çekti 200kmh geçtik galiba korkudan dilim tutulmuş araba 5istiyor artık 5yerine arabayı 3çekti araba dedim patlayacak çıkardı vitesten 5yerine bidaha 3taktı araba yine öle bi baktım arabanın eksozu koptu vites çubuğu kırılmış 1234 var 5 ve r yok araba deli gibi bağırıyor içinde durulmuyor eray typerlerle denemeye çalışıyor ben yalvarıyorum ama dinleyen yok typerlerle denedikten sonra 106 gti ile denemeye başladı biranda kör selimin otobanı durdurup drag yaptığını farkettik ama araba durmuyor ben elfireni çektim eray vites küçülttü velasıl kelam arabayı bariyerin aradan geçirerek kimseyi ve kendimizi öldürmeden durduk ilk iş arabanın kontağını alıp aşşağı indim korkudan elim ayağım titriyor araba cayır cayır yanıyor dedim allahım sana çok şükür ölmeden durduk ve ben direksiyona geçti ilk iş rolden ayrılarak eve döndüm sabah arabayı eksoz ve motorcuya götürüp tamir ettirdim işte benimde gülümseten bir olayım bu oldu :)

ben bukadar katilmiydim ya :hehe: olm 3 sene olmus unutmuyon mu hala sil bunları kafandan :D

ibrahim
19-05-2010, 22:50
reis nasıl silicen aklım gitmiş kuran hakkı iöçin nezaman ogsden geçsem direk sen geliyosun aklıma bide dedğin bi laf vardı geçerken ben bi çarpsam buraya direk arada kalırız çıkamayız demiştin :)

|| CaNeR ||
19-05-2010, 22:52

Off off :D:D

Germanian
19-05-2010, 22:57
Hepsi çok iyi ya koptum gece gece :D:D

bende daha geçen hafta kendi başımdan geçen bi hastane anısını yazıyım:D

Halamı MR çekilmesi için saat gece 04:00 a randevu wermişler gece gece kalktım götürdüm eniştemde yanımızda ordaki görevli bayan üzerinizdeki metalleri çıkarın dedi ve şu mavi önlüğü giyin dedi eniştem döndü hanımın ayağında platin var onuda bi koşu çıkarttırıp gelekmi...ben ve görevli bayan koptuk... :haha: :haha: :haha:

Berkan
19-05-2010, 22:59
okul öğlen arası yemek yenicek yeni yerler kesfe cıkılır naturilustan haşanpaşaya giderken hiç bir zaman trafigin eksik olmadıgı yolda sağda duran Aboo dürümcüye girilir 6 arkadaş asma katta yiyoruz adana urfa vs dürümleri neyse bitirdik bende en ucta oturuyorm asaga inmiyim diye sarktım asaga bagırdım

ben: abi 2 tane su getirirmisin dedim ?
garson: içmek içinmiydi :eek::icon_wack
ben: evet abi ne için olcak

Oğuzhan Ç.
19-05-2010, 23:02
Hepsi cok güzel :)

hakotech
19-05-2010, 23:05
hako harikalar , gülmekten gözlerim yaşardı bu ne yaa:hahaha::D:D

eyvallah kardeşim :D ne biliym denk geldi dedim hep arabamı konusucaz biraz gülek :D

Kakus
19-05-2010, 23:14
reis nasıl silicen aklım gitmiş kuran hakkı iöçin nezaman ogsden geçsem direk sen geliyosun aklıma bide dedğin bi laf vardı geçerken ben bi çarpsam buraya direk arada kalırız çıkamayız demiştin :)

Ama bak adam bilinçli, herşeyin farkında! :D yani orda bi çarpma oldumu ne olucağını biliyo adam, bilipte yapıyo :D

ibrahim
19-05-2010, 23:18
ya yerim bilincini allah aşkına arabanın şakası olurmu çoluğumuz çocuğumuz var korkudan öldüm öldüm dirildim sen bi ogsden 100kmh la geçmeyi dene biz 180kmh ile geçtik aklımı kaybettik 5sanieliğine

CGTY
19-05-2010, 23:19
Eray abi 406v6´yla 4. vites kesici geçiodu demi gişelerden. :hehe:

ibrahim
19-05-2010, 23:22
geçme sebebide otoban parası vermemek :)

_Burak_
19-05-2010, 23:41
geçme sebebide otoban parası vermemek :)

max 140la geçtim oda bomboş bir saatte , oda bir kere yalnızken
bu gişelerde kayan patlayanlar furyası pek yokken daha
180i düşünmek istemiyorum , hemde yan koltuktayken ayağında pedallar elde direksiyon yokken aman Allahım :D :D

ibrahim
19-05-2010, 23:43
erol evginin sarkısını sölim sana gel sen neçektiğimi birde bana sor

hakotech
19-05-2010, 23:46
la konunun ırzına geçmişsiniz :D :D patlatın iki anı baride gülek :D

Alper_
20-05-2010, 00:01
hepsi de çok güzel :D

redlinemst
20-05-2010, 00:03
hastanedeki kaybetme muhabbetide iyiymiş :D:D

soyturk
20-05-2010, 01:37
alkışlar yurdum insanlarına :)
Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112′nin numarasi neydiiiii?" diye bagıran sarışı...na,
——————————————–
Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o.çocuklari!!" diyen Karadenizli ağır abiye,...
———————————————-
Annesine kızıp, buharlı ütünün içine işemeyi akıl eden! Annesini buram buram çiş kokularıyla iş yerine yollayan! Annesi; ancak arkadaşları ”acayip kokuyorsun” dediğinde işi çözen anneye ve çocuğuna,
———————————————-
Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen. Beklerken de canı sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye,
————————————————–
Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş. Çocuk, anneme ”X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim”. Biz de kırmadık, açtık. Ailecek çok iyi niyetli olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık. Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını anlamamız çocuğun ikinci gelişinden sonra oldu. Bu olayı yaşayan aileye,
————————————————–
Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz AIDS’in açılımını yapıyor: (A)llaha (İ)syan eden (D)eyyusların (S)onu… diyen hocaya, birer alkış istiyorum:))
————————————————–

Ayrıca aşağıdakiler de birer tebrik hakediyor:

Acı Kaybımız:

3 ay önce ailemize katılan, "Necmi" ismini verdigimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip, Necmi’yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ”Abi onlar kış uykusuna yatar” cevabını almış bulunmaktayız. Hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.
————————————————–
Annemin Maceraları:
Shrek’in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele
tutuşmuş Shrek ve Fiona’yi gören annem, ‘Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi?’ diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.
————————————————–
Alfabe:
Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: ‘örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?’ deme cesaretini gösterdiği için,
————————————————–
Annem:
"Bu taraf bitti" diye CD’yi arkasına çeviren ve sonra da "CD çalar çalışmıyor!" diye feryat eden anneme alkış az geliyor!
————————————————–
Modem:
Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem "Bu ne?" diye sordu. Ben de kolay anlasın diye "Hani benim bilgisayarım var ya, onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu" diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni ve "Yani modem bu" dedi ve konu kapandi…
————————————————–
Yaz Okulu:
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite ögrencisine gelsin. Bu yaratıcılıga şapka çıkarılır.
————————————————–
Beyin Göçü:
Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim
midibüsünde yanındakı arkadaşına dert yanmaktadır. ”Şekerim dördüncü kez girdim ÖSS’ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika’ya o olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor işteeaa!” Sen git, masrafları ben karşılıyorum.
————————————————–
Alman Yazar:
Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp "Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır" diyen hocaya, "Niye, kağıt bulamamış mı?" cevabını veren arkadaşa gonderelim.
————————————————–
Düz Mantık:
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ”Bu ev kiralıktır” yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ”Bu da” yazısını görürseniz, bilin ki Trabzon’dasınız.
————————————————–
İngilizce Yazılısı:
Bir alkış da İngilizce sınavında "Nice …….." şeklindeki boşluğu
"Nice mutlu yıllara!" biçiminde dolduran, dahi mi yoksa aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.
————————————————–
Hugo’lar Beşledi:
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo’ya "Beşinci Hugo" diyen arkadaşımıza gelsin.
————————————————–
Ne Zaman?
Kardeşim karne almıştı; fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu: "Sakın çocuğun moralini bozmayın, sakın kötü bir şey söylemeyin" uyarılar özellikle babama yönelikti: "Hele de sen, sakın çocuğun gururunu kırma". Babam daha fazla dayanamadı ve sordu: "Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?"
————————————————–
Havale:
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: "Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?" Teyzem cevap veriyor: "Bu paranın hayrını görme inşallah yazalim" evladım.
————————————————–
Lamba:
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi; çek sağa".
————————————————–
Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen: 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: "Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız". Öğrencimizden gelen cevap: "Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?".

_Burak_
20-05-2010, 01:42
3 ay önce ailemize katılan, "Necmi" ismini verdigimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip, Necmi’yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ”Abi onlar kış uykusuna yatar” cevabını almış bulunmaktayız. Hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

aueheuaaeuheauheau yarıll :hehe: :hehe:

hakotech
20-05-2010, 01:48
hepsi cok ıyı yaa :D :D yarıldım :D

GKD
20-05-2010, 02:01
geçenlerde arkadaşlarla toplandık alıp sattığımız arabalardan bahsederken şu muhabbet geçti

U=Yaaa ilginçtir 306gtı yı sattığım çoçuk hala aramadı hee 1 ay oldu :)
C=Harbi he nasıl aramadı ben vtec i sattım hattımı değiştirdim :)

böle yazınca pek etkili olmuyo ama o an katıldık gülmekten...

gökberk
20-05-2010, 02:03

:hehe: :hehe: :hehe:

hakotech
20-05-2010, 07:24
Yaz Okulu:
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite ögrencisine gelsin. Bu yaratıcılıga şapka çıkarılır.

fırlama yaa :D

__FrK__
20-05-2010, 08:50
:hahaha::D:Dellerinize sağlık dostlar , Sabah sabah uykum açıldı

crazydog
20-05-2010, 09:16
bi kaç sene önce cliogt ile beraber arkadaşın servisteyiz bizim arabaları servisin yan tarafındaki lastikçiye indirdik daha sonra arkadas benım arabayı servıse gerı gerı goturuyo ben yolun ortasında arabamı ızlıorum o sıradada gok2 gerı ye takıp lastıkcının abı çekil çekil lafını kendısıne soyluyo zannedıp dıp gaz gelip bana vurmasını hiç unutamıyorum asfalttan spatulayla kazicaklardı beni 1 hafta belim mosmor dolaştım ama lastikçi bi tanıdıgımda gok2 nun kafasını bagaja sıkıştırarark benim intikamımı aldı muhahhahahhahaha:D:D:D:D:D:D:D

clioGT
20-05-2010, 09:18
yolun ortasında durup arabanı izlemeseydin kardeşim sen de::D:D:D:D

bugra_0101
20-05-2010, 09:19
hepsi birbirinden iyi :) özellikle kaplumbağa :D

crazydog
20-05-2010, 09:19
sen de arkana bakıp geri gelseydin muhaaaa keşke polis çağırıp şikayetçiyim deseydim muhaahahhahahhaa :D:D:D

Orhan
20-05-2010, 09:50
sen de arkana bakıp geri gelseydin muhaaaa keşke polis çağırıp şikayetçiyim deseydim muhaahahhahahhaa :D:D:D

tıktıraydın içeri i.neyi :D:hahaha:

RugaL
20-05-2010, 09:53
Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.

buna koptum:)=)))

Jön Türk
20-05-2010, 09:53
Şu an iptal durumdayım :D
Herkese teşekkürler.

VTec_king
20-05-2010, 10:00
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı '
------------ --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'

HAHAHAHA

MKT
20-05-2010, 10:30
————————————————–
Lamba:
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi; çek sağa".
————————————————–
ahuahuahhau buda iimiş yaaa.kaplumbağayada yazık olmuş:D

__FrK__
20-05-2010, 11:15
:D:D gülermisin ağlarmısın

By_HaNNibaLL
20-05-2010, 11:26
Hahaha Süper ya :)

crazydog
20-05-2010, 11:31
tıktıraydın içeri i.neyi :D:hahaha:

muhahahhahaha tıktırıcam zaten saksaaan kovalamaktan adımız sapığa çıkıcak o zmn sorucam ben hesabını bu kel e :D:D:D

aron76
20-05-2010, 11:56
2000 li yıllar istanbul üsküdar arka ara sokaklarda başıma gelen gerçek bir hikaye
yağmurlu bir istanbul da üsküdar da ara sokaklarda yolumu kaybetmiş ana yol arıyordum geniş boş bir arsa ortasında geçici yapılmış bir yolun akan trafiğe kaldırım üzerinden atlayıp bağlandığını gördüm ve oraya doğru yöneldim yalnız yol dar iki araç karşılıklı ayna sürtmeden geçmesi imkansız
yolun ortasına geldiğimden karşıdan ticarici bir arkadaş yola daldı ve tam gaz geliyor yol dar ve ben ortadayım yol zeminden bayağı yüksek ve zemin çamur şaşırdım yapacak birşey yok ama inat ederek geri gitmedim neyse geldi ve yanımdan geçmeye çalışırken tam cam hizasına geldiğinde durdurdum
"arkadaşım yol dar hem benim ortada olduğumu görüyon hem yola dalıyon. bu ne sürat" dedim
ve yurdum insanından verilen cevap "ne var suratımda sen kendi suratına bak"
haliye ortalık dağıldı ikimizde kapıları açamadığımızdan sağ kapılardan inerek girdik birbirimize "sonuç karakolda bitti ve komiser olayın yanlışlığını fark edince gülme krizlerine girdi ve bizi karakoldan uğurladı....

mcanx
28-05-2010, 09:13
2000 li yıllar istanbul üsküdar arka ara sokaklarda başıma gelen gerçek bir hikaye
yağmurlu bir istanbul da üsküdar da ara sokaklarda yolumu kaybetmiş ana yol arıyordum geniş boş bir arsa ortasında geçici yapılmış bir yolun akan trafiğe kaldırım üzerinden atlayıp bağlandığını gördüm ve oraya doğru yöneldim yalnız yol dar iki araç karşılıklı ayna sürtmeden geçmesi imkansız
yolun ortasına geldiğimden karşıdan ticarici bir arkadaş yola daldı ve tam gaz geliyor yol dar ve ben ortadayım yol zeminden bayağı yüksek ve zemin çamur şaşırdım yapacak birşey yok ama inat ederek geri gitmedim neyse geldi ve yanımdan geçmeye çalışırken tam cam hizasına geldiğinde durdurdum
"arkadaşım yol dar hem benim ortada olduğumu görüyon hem yola dalıyon. bu ne sürat" dedim
ve yurdum insanından verilen cevap "ne var suratımda sen kendi suratına bak"
haliye ortalık dağıldı ikimizde kapıları açamadığımızdan sağ kapılardan inerek girdik birbirimize "sonuç karakolda bitti ve komiser olayın yanlışlığını fark edince gülme krizlerine girdi ve bizi karakoldan uğurladı....

bu olay tam Artiz mi? ne aritizi gibi bişey olmuş.. :D :hahaha:
__________________________________________________ _____

bizde lisede arkadaşlarla konuşurken birisi "Dizayncılar okuldan kaçmış dedi" benim arkadaşa sorduğumda şu: Ne isyancıları olm? :D :D

yine okulda arkadaş bi hocayı göstererek "babamla küçüklükten arkadaşlar dedi" sorduğum ise: olm babanla hoca hangi çiftlikten arkadaş, senin baban elektrikçi değil miydi? :D :D

Çağlayan
02-09-2014, 21:41
Daha önce başka yere yazdıydım toplayıp buraya yazayım :D

rkadaşın vtec bendeydi 2 günlüğüne kız arkadaşı aldım evinden geziyoruz.
Şehir içinde basmıyorum, vtec kapalı geziyoruz. :D

Işıklarda yanımıza peugeot 206 gelir ve artistlik hareketler yapmaya başlar yanımda ki kızı görünce, yeşil yanar yanmaz ben de o gazla abanırım gaza
sonuçta vtec açar açmaz ikimizide araç geriye yaslar, 206 gerilerde kalır ve diyalog yaşanır. :D :D

Kız: Aşkım bişe oldu arabanın arkasından ateş çıktı bizi yasladı :confused:
Ben: ehuehe naptı bizi ? :D :D
Kız: yasladı bizi yapıştık koltuğa iyi yasladı ama iyi yapıştık :eek:
Ben: ahaha bi sus laan :hahaha: :D
Kız: aşkım araba dötünden nefes alır gibi oldu o neydi :confused:
Ben: o nasıl bir deyim lan ? :D
Kız: ne bilim hıvv hıvv dedi vuv dedi bizi yasladı :soru:

10 dk sonra;

Kız: bana bak sakın bu arabadan alma aşkım
Ben: o niye?
Kız: ya sen delisin kaza yapan alma işte :mad:

(sonrasında öğütler dinledik :D )

Alkol alınıp bolca eğlenilmiştir, eve dönerken çevirmeye yakalanılmıştır.
polis: nabıyonuz bu saatte gençler?
arkadaş: abi karıyla kızla gezdik ictik eve gidiyoz
ben:laaaan !? (iç ses: allah belanı versin) :Deli: :Deli:
polis: karılara parayı yediriyonuz eve boş gidiyonuz gençler yakışmadı size :D
arkadaş: ahaha :D
ben: (iç ses: noluyo la? ) :confused:
polis: neyse bidahakine üzülmeyin olm hehe şşt alkol var mı sende?(bana diyor)
ben: abi vall... (sözümü keser)
arkadaş: kızlara ezik düşmeyelim diye abandık abi :D
polis: hehe iyi yapmısınız hadi sağdan yavaş yavaş gidin :D
ben: (iç ses: aha yırttık ya la :D )
arkadaş: abi biz geri döncez de ilerde çevirme var mı ki :confused:
polis: niye ilerden dönceksiniz amuğa goim şurdan dönün gidin (u dönüşü yasak)
arkadaş: sagol abi adamsın :D
p: hehehe :D
ben ise olaylara şaşkınlıkla şahit olduktan sonra anında olay yerinden uzaklaştım. :D

Tekosaya gideceğiz, dayım laptop beğenmiş sen bak anlarsın dedi beraber bakacaz. Arabaya yeni binecez, dayım binerken kafasını vurdu araç basık olunca ve sonra yaşananlar;

Dayım: lan milletin arabasına binerken adım atıyoz bildiğin merdiven çıkar gibi basıp çıkıyoz senin arabaya inerek oturuyoz bildiğin tuvalete girer gibi çömeliyom lan ! :Deli:
Ben: ahaha :D :D Acıdımı kafan?
Dayım: Kafan ney lan başım acıdı :mad: (küçük emrah gibi diyor)
Ben: dayı buna air yapcam o zaman kurtulcan inip kalkcak inip kalkcak :D
Dayım: o ne la inip kalkcak tövbe estağfurullah ya sabır
Ben: dayı emniyet kemerini tak uçuşa geçiyoz :cool:
Dayım: bak bak artistlik havalara bak sanırsın s2000 sürüyor zibidi :D
Ben: :sorybom: :sorybom:

Bayan kuzenimle bi yere gitcez;

Kuzen: senin sürdüğün arabaya binerken ben dua ediyom biliyon mu?
Ben: ne duası lan? :confused:
Kuzen: bildiğin bütün duaları ediyom hatta sen kaydırınca duaları karıştırıyom remix yapıyom arada :(
Ben: sus çarpılcan :ofk:
Kuzen: ya ciddiyim fatihadan subhaneye atlıyom sonra bi bakıyom kevser suresinin sonundayım. :(

ege_c
02-09-2014, 23:45
Vay anasini.. sitede herkes kimi raikkonen..

GÖKTÜRK
02-09-2014, 23:50
çok komikmiş kardeş ailecek gülüyoruz komşular polisi aradı şimdi

Akın Sarıkaya
03-09-2014, 00:06
Daha önce başka yere yazdıydım toplayıp buraya yazayım :D

rkadaşın vtec bendeydi 2 günlüğüne kız arkadaşı aldım evinden geziyoruz.
Şehir içinde basmıyorum, vtec kapalı geziyoruz. :D

Işıklarda yanımıza peugeot 206 gelir ve artistlik hareketler yapmaya başlar yanımda ki kızı görünce, yeşil yanar yanmaz ben de o gazla abanırım gaza
sonuçta vtec açar açmaz ikimizide araç geriye yaslar, 206 gerilerde kalır ve diyalog yaşanır. :D :D

Kız: Aşkım bişe oldu arabanın arkasından ateş çıktı bizi yasladı :confused:
Ben: ehuehe naptı bizi ? :D :D
Kız: yasladı bizi yapıştık koltuğa iyi yasladı ama iyi yapıştık :eek:
Ben: ahaha bi sus laan :hahaha: :D
Kız: aşkım araba dötünden nefes alır gibi oldu o neydi :confused:
Ben: o nasıl bir deyim lan ? :D
Kız: ne bilim hıvv hıvv dedi vuv dedi bizi yasladı :soru:

10 dk sonra;

Kız: bana bak sakın bu arabadan alma aşkım
Ben: o niye?
Kız: ya sen delisin kaza yapan alma işte :mad:

(sonrasında öğütler dinledik :D )

Alkol alınıp bolca eğlenilmiştir, eve dönerken çevirmeye yakalanılmıştır.
polis: nabıyonuz bu saatte gençler?
arkadaş: abi karıyla kızla gezdik ictik eve gidiyoz
ben:laaaan !? (iç ses: allah belanı versin) :Deli: :Deli:
polis: karılara parayı yediriyonuz eve boş gidiyonuz gençler yakışmadı size :D
arkadaş: ahaha :D
ben: (iç ses: noluyo la? ) :confused:
polis: neyse bidahakine üzülmeyin olm hehe şşt alkol var mı sende?(bana diyor)
ben: abi vall... (sözümü keser)
arkadaş: kızlara ezik düşmeyelim diye abandık abi :D
polis: hehe iyi yapmısınız hadi sağdan yavaş yavaş gidin :D
ben: (iç ses: aha yırttık ya la :D )
arkadaş: abi biz geri döncez de ilerde çevirme var mı ki :confused:
polis: niye ilerden dönceksiniz amuğa goim şurdan dönün gidin (u dönüşü yasak)
arkadaş: sagol abi adamsın :D
p: hehehe :D
ben ise olaylara şaşkınlıkla şahit olduktan sonra anında olay yerinden uzaklaştım. :D

Tekosaya gideceğiz, dayım laptop beğenmiş sen bak anlarsın dedi beraber bakacaz. Arabaya yeni binecez, dayım binerken kafasını vurdu araç basık olunca ve sonra yaşananlar;

Dayım: lan milletin arabasına binerken adım atıyoz bildiğin merdiven çıkar gibi basıp çıkıyoz senin arabaya inerek oturuyoz bildiğin tuvalete girer gibi çömeliyom lan ! :Deli:
Ben: ahaha :D :D Acıdımı kafan?
Dayım: Kafan ney lan başım acıdı :mad: (küçük emrah gibi diyor)
Ben: dayı buna air yapcam o zaman kurtulcan inip kalkcak inip kalkcak :D
Dayım: o ne la inip kalkcak tövbe estağfurullah ya sabır
Ben: dayı emniyet kemerini tak uçuşa geçiyoz :cool:
Dayım: bak bak artistlik havalara bak sanırsın s2000 sürüyor zibidi :D
Ben: :sorybom: :sorybom:

Bayan kuzenimle bi yere gitcez;

Kuzen: senin sürdüğün arabaya binerken ben dua ediyom biliyon mu?
Ben: ne duası lan? :confused:
Kuzen: bildiğin bütün duaları ediyom hatta sen kaydırınca duaları karıştırıyom remix yapıyom arada :(
Ben: sus çarpılcan :ofk:
Kuzen: ya ciddiyim fatihadan subhaneye atlıyom sonra bi bakıyom kevser suresinin sonundayım. :(

http://inciswf.com/1287946508.swf

berkay_aydin
03-09-2014, 00:09
iyi sallamışsın kardeş otur 0

turbo&quattro
03-09-2014, 00:11
iyi sallamışsın kardeş otur 0

Hahahahah :D

burakgunay
03-09-2014, 00:22
Hayırlı işler, güzel yasladı ama di mi?

Sert@ç
03-09-2014, 00:51
Oha kız arabanın arkasından ateş çıktığını görmüş

Boost Up
03-09-2014, 00:52
http://spordefteri.com/resimler/karikaturler/buyuk/kemal-kilicdaroglu-caps-7920.jpg

cgty06
03-09-2014, 00:58
Tamaam sonra sen playstationu kapatıp yattın unuttun mu?

ERTAN
03-09-2014, 01:03
http://inciswf.com/hunharcagulendayi.swf

Çok iyi ya

mert1612
03-09-2014, 01:03
http://spordefteri.com/resimler/karikaturler/buyuk/kemal-kilicdaroglu-caps-7920.jpg

hahahaha bu nokta olmuş :D

Onur Fatih
03-09-2014, 01:47
Bu da ayri bi fantezi

Çağlayan
03-09-2014, 04:27
Saygıda kusur etmediğim lâkin saygısızlıkta had safhaya ulaşmış şahıslar dalga geçmeye çalışmış.

Kimseye saygısızlık etmedim, tanımadığım kimseyi de güldürmek için yalan yazılar yazacak hâlim yok.

Kızla geçen muhabbeti anlamayanlar şu karikatüre baksın;

http://cdn.geyikoloji.com.tr/images/karikaturler/img/iyi-yedik.jpg

Ha otur kaldın 0 diyenlere hitaben; oturun efendim 0 insanlıktan kaldınız.

tylan
03-09-2014, 04:35
tamam şampuan sakin

http://inciswf.com/1303499089.swf

Type-R
03-09-2014, 07:53
Çağlayan hayal gücünü biraz daha geliştirmelisin

Onurkk06
03-09-2014, 08:19
beyler inciswfyi de mi yasakladılar vay arkadaş swflere de bakamıyoruz bu arada

AşkınS.
03-09-2014, 15:55
http://m.youtube.com/watch?v=PkSdMOf2WPU

PkSdMOf2WPU

HaKo
03-09-2014, 16:10
vtec se doğrudur tabi..

Mivec_4G63
03-09-2014, 16:16

euehehehe :D

exclusive
03-09-2014, 16:27
polis anonsu iyimiş :D

mert_can 41
03-09-2014, 16:29
Sabah arkadaşımla dışarı çıktım 33 derece kavuran bir hava vardı havuza giriceğimi söyledim ve eve gittim hazırlanırken gelen mesaj

Arkadaşım:suyamı girdin lan hava kapandı

Ben:yok hazırlandım şimdi gidiyorum

Arkadaşım:girince haber et çamaşırları toplıcam

33 derecelik hava 1 saat içinde kararıp gök gürlüyo :hahaha:

Met
03-09-2014, 17:03
Saygıda kusur etmediğim lâkin saygısızlıkta had safhaya ulaşmış şahıslar dalga geçmeye çalışmış.

Kimseye saygısızlık etmedim, tanımadığım kimseyi de güldürmek için yalan yazılar yazacak hâlim yok.

Kızla geçen muhabbeti anlamayanlar şu karikatüre baksın;

http://cdn.geyikoloji.com.tr/images/karikaturler/img/iyi-yedik.jpg

Ha otur kaldın 0 diyenlere hitaben; oturun efendim 0 insanlıktan kaldınız.

Bak bunu burdan alın. :icon_wave

bufmGntSCRQ
Kolpaçino- Bunu Burdan Alın! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bufmGntSCRQ)

Draniela
03-09-2014, 17:13
Askerdeyken (Tunceli) internet sıkıntısı vardı. Turkcell takım lideriyle görüşme yapıyorum.

Olay epey uzadı konuştukça konuşuyoruz Tunceli'de baz istasyonu yok diyor olayı çeviriyor.

Sonra ***** soruyu sordu internete 3G ile mi bağlanıyorsunuz diye. Nereden aklıma geldi anlamadım ama pat diye o an çıktı ağzımdan.

Evet internete 3G ile hayata G3 ile bağlanıyoruz dedim. Kadın anlamadı :D Ama koğuş altına yaptı :D