Orijinalini görmek için tıklayınız : X Box 360 vs Ps3
Onurkk06
20-05-2010, 13:49
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-xbox-360-acil-satilik-xbox-360-elite-120-gb-pal-sifir-makina/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-playstation-3-playstation-3-pal-120-gb-cok-temiz-2-kol-2-oyun/detay
arkadaşlar hangi konsolu alıyım sizce önceden fwli x boxum vardı ama artık multiplayerden oynacağım için orjinal alcam zaten takas olayı var oyunları artık sizce hangisi?
Hem de Elite... Tabii ki xbox. Ben de ps3, xbox elite, nintendo wii mevcut uzun zamandir ve elite'in oyunlarini daha cok begeniyorum. Goruntu kalitesi, ses kalitesi PS3'te daha iyi amma velakin iksbokus diyorum yine de.
Onurkk06
20-05-2010, 15:26
Hem de Elite... Tabii ki xbox. Ben de ps3, xbox elite, nintendo wii mevcut uzun zamandir ve elite'in oyunlarini daha cok begeniyorum. Goruntu kalitesi, ses kalitesi PS3'te daha iyi amma velakin iksbokus diyorum yine de.
büyük ihtimal bu arkadaşla anlaşıcaz bende arcade vardı fwli multiye bağlanmak için satdım sence fiyat nasıl acaba ?bana fiyat iyi gibi geldi daha hiç açılmamış alet ?yurt dışından gelmiş
ardacngns
20-05-2010, 15:34
bende xbox var memnunum goruntu kalıtesı ses kalıtesı olsun vs ama tek alısamadıgım kolları en sevdıgım oyun pes 2010 ama kollara alısamadım sırf bu yuzden ps3 alsaydım dedırttı bana kol ıcın yapıcak bıse var mı bılgısı olan varsa solesın sevınırım
Onurkk06
20-05-2010, 15:45
bende xbox var memnunum goruntu kalıtesı ses kalıtesı olsun vs ama tek alısamadıgım kolları en sevdıgım oyun pes 2010 ama kollara alısamadım sırf bu yuzden ps3 alsaydım dedırttı bana kol ıcın yapıcak bıse var mı bılgısı olan varsa solesın sevınırım
var tabiki sahibindene gir orada çeviriciler var ps3 kollarını fln x boxa takabiliyosun hatta istedğin kolu http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-KABLOSUZ-WIRELESS-ALICI-PC-KOL-APARATI_W0QQidZZ26791550
heh buldum işte şu alttakinden
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-aksesuar-xbox-360-ps-kollarini-xbox-360-a-donusturucu-playstation-to-xbox-360/detay
ardacngns
20-05-2010, 15:50
baktım saol kardesım ps3 kolu alıp kullabılıyoruz satıcı psx ps2 yazmıs ama herhalde oluyordur ps3 koluda
Onurkk06
20-05-2010, 16:10
oluyodur muhtemelen ya birde x box oyunları takas olayı fln nası kolay bulabiliyomusnuz orjinal oyunları?
Aslında kol ilk zamanlarda biraz kaba geliyor ama sonradan oynaya oynaya alışıyorsun..bende pes 2010 ve forza 3 var valla başka oyun almaya ihtiyaç duymuyorum şimdilik :)
Kesinlikle XBOX..
Oyun 10 TL :) Kalite daha yüksek, Hertülü konsol kendini geliştiriyor, PS gibi bir üst modeli çıktığında elindeki çöp olmuyor.
Onurkk06
20-05-2010, 16:19
Aslında kol ilk zamanlarda biraz kaba geliyor ama sonradan oynaya oynaya alışıyorsun..bende pes 2010 ve forza 3 var valla başka oyun almaya ihtiyaç duymuyorum şimdilik :)
orjinal mi oynuyorsunuz netden oynuyorsanız acayip derecede keyifli oluyomuş :) hele bi alıyım da benimde alacağım bu ikisi bide left for dead 2 split screen görevler acaip derecede zevkli oluyor
Bi kaç kere arkadaşımla oynamıştım evden(pes) zevkli oluyor gerçekten..:) Forzayı multiplayer oyanamak daha kısmet olmadı:)
FIyat hakkinda hic bir bilgim, fikrim yok hocam.
StyleALP
20-05-2010, 17:35
İlandaki PS3 zaten baştan bırak. Cafe kullanılmış, harcanmıştır o makina. Ayrıca tercihin XBox 360 'dan yana olsun ancak bu ilandan değil.
Tercihin
Ya;
Atik Elektronik (www.atikelektronik.com)
Yada;
Endem (http://www.endem.net/)
FW 'li FW 'siz tüm konsol ve gereksinimleri bulabileceğin en iyi 2 firma.
Bana kalirsa Xbox alirdim, garantili alirdim. Malesef Xbox 2. el piyasasi hic guvenilecek bir piyasa degil. Xbox gercekten kendini cok gelistiriyor update leri falan baya guzel oldu, oyunlarin HDD e install edilip oradan oynanabilmesi cok etkiledi makinayi, performans baya bir artti.
Lakin ben olsam Fw li bir xbox alip yanina da bir ps3 alirdim, hatta yaptim bunu : ) Multiplayer da pasalar gibi oynuyorum 3 sene oldu
M_PROJECT
20-05-2010, 17:49
http://i487.photobucket.com/albums/rr232/tornacade/broked.jpg
StyleALP
20-05-2010, 17:50
Bende yazın FW 'li alıyorum. Aynen XBox bayağı gelişti. En önemli gelişme 3K sorunundaki büyük gelişme. Jasper Anakartlarda bu sorun neredeyse bir hiç kadar. PS3 'dede sarı ışık ve BluRay bozulmaları görülüyor. Sorunsuz bir makine yok zaten. :)
Bende ps3 de xbox kolu kullanmak isterim....Varmı bir yolu?
Bende ps3 de xbox kolu kullanmak isterim....Varmı bir yolu?
xbox kollar hiç elleri acıtmıyor dimi :)
Serhat Y.
20-05-2010, 18:50
benimde xbox ta en begendiğim kollar olmuştu, forza için yorum yapıyorum tabi başka oyun oynamadım xbox ta
benimde xbox ta en begendiğim kollar olmuştu, forza için yorum yapıyorum tabi başka oyun oynamadım xbox ta
ya o deilde aklıma gelmişken sorayım kanka
geçen arkadaşla ps3 de pes2010 oynadık uzun zamandır xbox ta oynuodum ps3 te hem götüntü o kadar iyi gelmedi bana hemde oyun çok hızlı xboxta daha bi kotrollü oyun anlayamadım
böle farkalr götren varmı aynı oyunlarda
ben anlamadim guzelim xbox kolunu sevemeyenleri.. mumkun olsa ps3 e xbox kollarini baglayacagim.. ne nalet birsey ellerimi acitiyor acayip
Bende 360 elite ps3 slim birde wii var.
Bence kesinlikle biri digerinden cok daha iyi denemez.ps de beklemekten yoruldugumuz gt var xboxda forza var.birinde god of war var digerinde gears of war var.dedigim gibi karsilikli ustunlukleri var.bu daha iyi denemez.
Xbox inanilmaz sesli calisiyo bunaltiyo adami.ps de oyle bir durum yok sakin sakin calisiyo.grafik ve ses olarak ps daha basarili bence.kol olarak ps kolunu daha basarili buluorum,xbox in ki cok agir bence.
Birde senin hangi oyunlari oynamak istedigin onemli,dersenki benim icin gt 5 hersey ozaman mecbursun zaten ps almaya,yok forza cok daha bana gore diosanda 360 alman lazim:)
xbox daki kirmizi isik sorununuda gozardi etme sakin:)
Yalan degil:D
onursumer
20-05-2010, 19:49
aslında ikiside olmalı :D
xbox ta kopya oyun şansı var bol bol ps3 te orjnal olduğundan multiplayer şansı var
goruntu kaliteleri genelde ps3 daha iyi tercih zor :D
Onurkk06
20-05-2010, 21:13
İlandaki PS3 zaten baştan bırak. Cafe kullanılmış, harcanmıştır o makina. Ayrıca tercihin XBox 360 'dan yana olsun ancak bu ilandan değil.
Tercihin
Ya;
Atik Elektronik (www.atikelektronik.com)
Yada;
Endem (http://www.endem.net/)
FW 'li FW 'siz tüm konsol ve gereksinimleri bulabileceğin en iyi 2 firma.
atik elektroniği biliyorum ama fiyat gerçekten çok fazla elitelerin sıfırı 580e satılıyo zaten :confused:
meLaNchoLic
20-05-2010, 21:56
xbox iyidir =)
Yeni serilerde sorun yok bildiğiniz üzere :) Xbox 360 benim çok hoşuma gitti özellikle Forza 3 oynarken baya zevk aldım. En önemlisi HD TV bu arada. Yoksa ne PS3 ten ne de 360 dan zerre zevk almazsınız :D
Onurkk06
21-05-2010, 00:07
Yeni serilerde sorun yok bildiğiniz üzere :) Xbox 360 benim çok hoşuma gitti özellikle Forza 3 oynarken baya zevk aldım. En önemlisi HD TV bu arada. Yoksa ne PS3 ten ne de 360 dan zerre zevk almazsınız :D
walla zevk almak istedikten sonra :D 32 ekran twde lord of the rings congquesti bitirdim ***** öğrenci evi çok zevkliydi:D
By_HaNNibaLL
21-05-2010, 00:29
Bende düşünüyorum ama ne ps3 oynadim nede xbox 360 ama ps2 de biraz oynadim.Sizce hangisini tercih etmeliyim yoğunluk futbol ve araba yarişi Vs. oyunlar.
ps3 ü ben daha cok seviyorum xbox da sırf forza için almıstım . arayüzleri vs vs kat kat ps3 daha iyi diyebilirm online oynamakta bedava :)
Onurkk06
21-05-2010, 00:58
Bende düşünüyorum ama ne ps3 oynadim nede xbox 360 ama ps2 de biraz oynadim.Sizce hangisini tercih etmeliyim yoğunluk futbol ve araba yarişi Vs. oyunlar.
ben de ikilemdeyim işte multi oynuyacağım birde x boxda project gotham racingi oynamayanlara tavsiye ederim mükemmel bi oyun bi yandan da ps3 mü alsam diyorum çünkü artık oyun takası var bi oyunu bitirdikten sonra istedğin biriyle değişebliiyosn ki ps3 de daha yaygın ama x box da da var tabiki oda çoğaldı ama x box 360 tüplü twlerde fln bile grafikleri cok güzel hiç hd oynuyamadım ama hdsi de mükemmelmiş bilmiyorum ps3ü normal twde oynayanlar sürekli takılmalar fln oluyo görüntü cok kötü demişlerdi
bildiğim kadarıyla hala 3 kırmıızı sorunu var yalnız geçenlerde Türkiye'de garantili satılacak, sony de ondan fiyat düşürdü diyorlardı. PS3 ün blueray i eğer televizyonun varsa ileriye yönelik avantaj. Bir de xbox da orjinal oynamadığın sürece online ban yeme ihtimalin var.
Kısa dönem de ps3 oyunlarıyla falan çok pahalı duruyor biliyorum ama takas olsun platin oyunlar olsun biraz daha ekonomik hale getirilebiliyor. (örn. gta 4 sıfır çok ucuzladı şu anda)
StyleALP
21-05-2010, 12:51
atik elektroniği biliyorum ama fiyat gerçekten çok fazla elitelerin sıfırı 580e satılıyo zaten :confused:
Türkiye 'deki en iyi fiyatlardan birini veren şubeler oralar. Sıfır Elite 'ler TeknoSA 'da felan daha pahalı.
http://www.atikelektronik.com/urunler.asp?ID=9
İkiside Jasper Anakart. Live bağlanacağım diyorsanız kararınız Elite 'den yana olsun.
StyleALP
21-05-2010, 12:52
bildiğim kadarıyla hala 3 kırmıızı sorunu var yalnız geçenlerde Türkiye'de garantili satılacak, sony de ondan fiyat düşürdü diyorlardı. PS3 ün blueray i eğer televizyonun varsa ileriye yönelik avantaj. Bir de xbox da orjinal oynamadığın sürece online ban yeme ihtimalin var.
Kısa dönem de ps3 oyunlarıyla falan çok pahalı duruyor biliyorum ama takas olsun platin oyunlar olsun biraz daha ekonomik hale getirilebiliyor. (örn. gta 4 sıfır çok ucuzladı şu anda)
3K sorunu Jasper Anakartlar 'da inanılmaz şekilde azaltıldı.
Ps3 özel oyunlarını göz önüne alaraktan PS3. Ama bayıyor orjinal oyun almak.
MUGENPOWE®
21-05-2010, 15:38
konu guzelmıs askerden sora ılk yazdım konutya bak tabıkı x-box tabkı forza =) snelerdır oldugu gıbı ...
Ps3 özel oyunlarını göz önüne alaraktan PS3. Ama bayıyor orjinal oyun almak.
xbox in da kendine ozel oyunlari var : ) gt5 fena gelecek diyorlar ama hangi yuzyilda bilemiyoruz : )
redbaron
21-05-2010, 21:49
oyunlari pahali ama kalitesi tartisilmaz .bence ps3
edit:ayrica ps3 oyunlarini takasa girebilirsiniz cogu yer yapio.ben skildigimi -bitirdigimi degistiriyorum.
Onurkk06
21-05-2010, 22:29
oyunlari pahali ama kalitesi tartisilmaz .bence ps3
edit:ayrica ps3 oyunlarini takasa girebilirsiniz cogu yer yapio.ben skildigimi -bitirdigimi degistiriyorum.
walla bi kalitesi kalmadı ps3lerin şu an x boxlar jasper kasayla gayet sağlamlaştı görüntü olarak zaten x box direct x teknolojisini kullandğı için kıl payıyla bazı oyunlarda önde oluyo tek sorun x boxun ps kadar yaygın olmaması
For the eXclusives ... PS3!