PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ek 648 Gti vs NZJ Gsi Roll

Enes-x
22-05-2010, 02:36
Denemeler teke tek 3. vites 100 kmde yapılmıştır iyi seyirler

http://www.streetfire.net/video/ek-gti-vs-nzj-gsi_2014175.htm

http://www.streetfire.net/video/ek-gti-vs-nzj-gsi-2_2014176.htm

http://www.streetfire.net/video/ek-gti-vs-nzj-gsi-3_2014177.htm

Selcuk_RoL
22-05-2010, 02:45
kaan arkadaşımızın 2. vitesi bozuk olduğu için 3 te basıyoruz onun istediği devirde ortalama 100 km de falan cam car seat FR burdan video çekenede arabayı sürende teşekkürler kaan arkadaşımda sağ olsun geldiği için.

PPR engineering
22-05-2010, 02:52
ALLAH razı olsun.çok iii gecti ama beden çok maşALLAH ı hakeden varsa oda selçuktur...

yaşar
22-05-2010, 07:38
ALLAH razı olsun.çok iii gecti ama beden çok maşALLAH ı hakeden varsa oda selçuktur...

Maşallah kardeşim sanada helal olsun :icon_tup:

Selçuk sen çok hızlısın ama :D:D

PPR engineering
22-05-2010, 07:49

Sağol abi.ama selcuğun arabası cidden cok farklı bi 106 benim gsi gitmesi gerektiği gibi gidiyo zaten bu ilk geçilişim aldığımdan beri ama hissettirmediler geçildiğimi:) ortam iidi :)bu işler böle her gün gecicem diye de bi şey yok illaki biri geciyo seni..afr zengin bakalım fakire daha cekicez benim bi onla oynamam olur sadece..o da vereceği en iyisi 1 boydur..:)

yaşar
22-05-2010, 08:00
Sağol abi.ama selcuğun arabası cidden cok farklı bi 106 benim gsi gitmesi gerektiği gibi gidiyo zaten bu ilk geçilişim aldığımdan beri ama hissettirmediler geçildiğimi:) ortam iidi :)bu işler böle her gün gecicem diye de bi şey yok illaki biri geciyo seni..afr zengin bakalım fakire daha cekicez benim bi onla oynamam olur sadece..o da vereceği en iyisi 1 boydur..:)

Sen birde bizim devirde denesen o zaman neler olur :icon_tup:

İyiki benle denemedin :D Ben hissettiririm geçildiğini :):) şaka bir yana selçuk un arabası ciddi anlamda iyi maşallahı var kardeşimin azmin gücü ,ama YG geçemedi bir türlü,artık bende onu geçemiyorum:):icon_tup:

PPR engineering
22-05-2010, 08:07
İyiki benle denemedin :D Ben hissettiririm geçildiğini :):) şaka bir yana selçuk un arabası ciddi anlamda iyi maşallahı var kardeşimin azmin gücü ,ama YG geçemedi bir türlü,artık bende onu geçemiyorum:):icon_tup:

olsun ne olçak yine deneriz abi:)çok hissetik kariyerimizde:D:Droll olduğu zaman bu tarafta cağırırsın yine denerim bu işler böle bi gün ben yarın selçuk öbür gün hasan...bende hiç üzüntü yok çünkü bu arabanın sınırı bu şuan zaten diğer denediğim arablardan belli etti..videolarada yansımıyan dünya kadar var..100 her kez için ii bi devir ama ben böle hak hukuk olaylarına çok inançlı olduğum için 100 e çektim...100 de ölü değilsiniz hatta baya iisiniz abi bende 106 gti kullandım...:)2 de olsaydı benimde 2 en ii viteslerimden pek farklı olucağını sanmıyorum ama denedik bu şekilde gecti beni daha su vites bu vites boy fazlalaştırma çalışmalarına gerek yok sonuçta gsila deniyosunuz abi:)

EEE
22-05-2010, 08:08

astra 2 de gazlasa daha farklı olur sonuc o motorda

Eray Yümsel
22-05-2010, 08:13
maşallah araçlarada bu konuda bi eksiklik var hala kimse I LOVE MAMİ dememiş :hehe:

kaaaan bozmuşlar seni :D:D

PPR engineering
22-05-2010, 08:16
maşallah araçlarada bu konuda bi eksiklik var hala kimse I LOVE MAMİ dememiş :hehe:

her kezin bozulduğu bir gün var:Dbekliyodum bu aralar:Dlan dedim bu kadar ii gitti ilk kim çakaçak acaba diye:D:D buji değiştirdim birde dün roll öncesi baktım geciliyorum bujilere küfür etmeye başladım puhahahaha

Eray Yümsel
22-05-2010, 08:18
her kezin bozulduğu bir gün var:Dbekliyodum bu aralar:Dlan dedim bu kadar ii gitti ilk kim çakaçak acaba diye:D:D buji değiştirdim birde dün roll öncesi baktım geciliyorum bujilere küfür etmeye başladım puhahahaha

seni o halini düşünüyorumda :hehe: yada yok düşünmiyim uhaeuheuaha :D

PPR engineering
22-05-2010, 08:21
seni o halini düşünüyorumda :hehe: yada yok düşünmiyim uhaeuheuaha :D

o anda ağzımda çıkna kelimeler şunlar 4 tırnaklıymış o.cocuğu bide para verdik puhahaha birde spariş verdik bekledik:D

yaşar
22-05-2010, 08:23
olsun ne olçak yine deneriz abi:)çok hissetik kariyerimizde:D:Droll olduğu zaman bu tarafta cağırırsın yine denerim bu işler böle bi gün ben yarın selçuk öbür gün hasan...bende hiç üzüntü yok çünkü bu arabanın sınırı bu şuan zaten diğer denediğim arablardan belli etti..videolarada yansımıyan dünya kadar var..100 her kez için ii bi devir ama ben böle hak hukuk olaylarına çok inançlı olduğum için 100 e çektim...100 de ölü değilsiniz hatta baya iisiniz abi bende 106 gti kullandım...:)2 de olsaydı benimde 2 en ii viteslerimden pek farklı olucağını sanmıyorum ama denedik bu şekilde gecti beni daha su vites bu vites boy fazlalaştırma çalışmalarına gerek yok sonuçta gsila deniyosunuz abi:)

keyifli oldugu sürece herkezle deneriz kardeşim sıkıntı yok az çok senide tanımış olduk denemek istedigimizde bir telefon kadan yakın oldugunu gördük sağolasın ;)

E nerde diğerleri ?

PPR engineering
22-05-2010, 08:31
keyifli oldugu sürece herkezle deneriz kardeşim sıkıntı yok az çok senide tanımış olduk denemek istedigimizde bir telefon kadan yakın oldugunu gördük sağolasın ;)

E nerde diğerleri ?

çok sağol yaşar abi..her zaman telefon caldığı anda bilki pantolonu giyiyorum:)ALLAH her kezin kalbine göre versin.klavyeden yürütmüyoruz sonuçta değilmi abi arabaları cıkıp deniye deniye daha ii olucaz..

ceco
22-05-2010, 08:42
ıkı arkadasımıda tebrıkedıyorum, maasallah ıkınızede...

selçuk maasallah len ek gıttıkce hızlanıyo ;)

PPR engineering
22-05-2010, 08:52

cok sağol kardeşim.gercekten selcuk olduğundan cok daha fazla hızlanmış.cidden..

EEE
22-05-2010, 09:34
Yaklasık 9 senedir atmosferik opel gsi modelleri üzerine tecrubem var ozellıkle debımetrelı modellerde arac yukteyken dıp gaz yapılırsa ve patınaja dusmez ıse ıvlenme patınaja duserekten daha kotu oluyor bu timingle %50 oranında yok edilebiliyor daha dogrusu avansla bu cıddı oranda egale edılebılıyor...
rolldaki 106 nasıl yurur bılmıyorum ama astra 2 de gazlasa sonuc astra ıcın daha ıyı olur...

ceco
22-05-2010, 09:38
Yaklasık 9 senedir atmosferik opel gsi modelleri üzerine tecrubem var ozellıkle debımetrelı modellerde arac yukteyken dıp gaz yapılırsa ve patınaja dusmez ıse ıvlenme patınaja duserekten daha kotu oluyor bu timingle %50 oranında yok edilebiliyor daha dogrusu avansla bu cıddı oranda egale edılebılıyor...
rolldaki 106 nasıl yurur bılmıyorum ama astra 2 de gazlasa sonuc astra ıcın daha ıyı olur...

bence mantıklı ama 2 de bıde 106 yı düşünmek lazım, 106 adınada sonuc daha farklı olabılır yani... ıkısıde sevdıgım araclar maasallah walla

Selcuk_RoL
22-05-2010, 09:41

eyv yaşar abicim ama YG de hızlı biliyosun :) ya abi one ya o avatar resmin değiş şunu koy kendi YG yi oraya

Selcuk_RoL
22-05-2010, 09:43

aaa iyi hatırlattın ya sağol ^^CRM PERFORMANCE^^ SUAT ABİME, VE MUAMMER ABİME SONSUZ TEŞEKKÜRLER...!

EEE
22-05-2010, 09:43
bence mantıklı ama 2 de bıde 106 yı düşünmek lazım, 106 adınada sonuc daha farklı olabılır yani... ıkısıde sevdıgım araclar maasallah walla

astra gercek gucunu yuke kaldıgında gosteremıyor o manada dedım

Selcuk_RoL
22-05-2010, 09:44

şimdi bi clio 1.5 le bi deniycem eğer geçersem tamamdır kanka:):):)

PPR engineering
22-05-2010, 09:44

ben onu dün akşam selçuğada söledim ben 3 biraz daha dez avantajlıyım diye cünkü 2 de bilidiğim için neler yaptığını..ama 106 tının da ikisi çok iidir tabi:)afr 11,6 benim şu an aşırı zengin turbo afrsi zamanım olunca 12,5 lara alsam cok daha ii olur selcukla sıkıntı olmaz her zaman deneriz on numara dostluğumuz oldu fena makaralar:D bu arada fr91x boch süper buji taktım dün araba daha bi isteksiz geldi sanki kullandınmı bu bujilerden??

Eray Yümsel
22-05-2010, 09:46
aaa iyi hatırlattın ya sağol ^^CRM PERFORMANCE^^ SUAT ABİME, VE MUAMMER ABİME SONSUZ TEŞEKKÜRLER...!

CRM PERFORMANCE suat a bendende tebrikler. bu adam işi biliyo ;) ve adam gibi adam başarılarının devamını dilerim.

mamiye tebrik yok :D

PPR engineering
22-05-2010, 09:49
şimdi bi clio 1.5 le bi deniycem eğer geçersem tamamdır kanka:):):)

gecersin kanka:)

EEE
22-05-2010, 09:52
ben onu dün akşam selçuğada söledim ben 3 biraz daha dez avantajlıyım diye cünkü 2 de bilidiğim için neler yaptığını..ama 106 tının da ikisi çok iidir tabi:)afr 11,6 benim şu an aşırı zengin turbo afrsi zamanım olunca 12,5 lara alsam cok daha ii olur selcukla sıkıntı olmaz her zaman deneriz on numara dostluğumuz oldu fena makaralar:D bu arada fr91x boch süper buji taktım dün araba daha bi isteksiz geldi sanki kullandınmı bu bujilerden??

valla alex dıye bır bujı kullanıyorum o fena degıl arkadas ıstanbuldan yolluyor
sen avansı ver herturlu ısteklı olur:D

ceco
22-05-2010, 09:52
gecersin kanka:)

ben 300 hp turbo crx ıle yetısemedım :D:D:D:D ama selcuk ek ıle belkı gecer yakalardı o adamı
:D:D:D

isotta
22-05-2010, 09:53
Her 2 araçada maşallah.kaanın gsi gitmesi gerektiği gibi,ek de maşallah çok iii.iyi yürüyen sayılı 106 lardan..

PPR engineering
22-05-2010, 09:55
ben 300 hp turbo crx ıle yetısemedım :D:D:D:D ama selcuk ek ıle belkı gecer yakalardı o adamı

ohaa a.q:D birde selçuk cidden rahatsız bir 106 en sağdan en sola arap drifter gibi altımıza sıcırttı dün akşam:D

PPR engineering
22-05-2010, 09:57
valla alex dıye bır bujı kullanıyorum o fena degıl arkadas ıstanbuldan yolluyor
sen avansı ver herturlu ısteklı olur:D

senin avans kaç 18,5 benim.alex mi :D güiza daha iimiş ama ailevi problemleri varmış:D:D:Dpuhahaha şaka bi yana nasıl buji o ya kaç tırnak:)

Selcuk_RoL
22-05-2010, 09:58
ohaa a.q:D birde selçuk cidden rahatsız bir 106 en sağdan en sola arap drifter gibi altımıza sıcırttı dün akşam:D

yok be kanka abartıyosun valla:)

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:00

aaaaaa aaaaaaa aaaaa :) ulan bide virajda patlıyoduk ya a.k :):) ya ceco o gece harbi unutulmaz hee

PPR engineering
22-05-2010, 10:00
yok be kanka abartıyosun valla:)

selçuk ne abartması izliyen benim korkudan gözüm seğirdi a.q:D :D arabayı arkadan görünce cok farklı oluyo içinde cok farklı sanırım:D

EEE
22-05-2010, 10:01
senin avans kaç 18,5 benim.alex mi :D güiza daha iimiş ama ailevi problemleri varmış:D:D:Dpuhahaha şaka bi yana nasıl buji o ya kaç tırnak:)

tek tırnak avans gızlı soylenmez heryerde:D

mami_makinen
22-05-2010, 10:02
ıkı aracada maasallah ...EK yıne cok hızlı :D ..2 vıteste deneme olursa bence 106 dahada hızlı olur

Selcuk_RoL
selçuk ne abartması izliyen benim korkudan gözüm seğirdi a.q:D :D arabayı arkadan görünce cok farklı oluyo içinde cok farklı sanırım:D

ya köksal hala videoda sandım ben kapatmış o da ya :( boşuna salladık direksoyunu o kadar:)

kolaylı
Masallah Ikı Aracada ;)

Ek 106 Cok GUzel Gıdıyor Sahıbıde Arabasını Bı O Kadar Iyı Kullanıyor :)

PPR engineering
tek tırnak avans gızlı soylenmez heryerde:D

özelden yaz sfi kardeşliği powaa:D:D biz açıcaz zaten kısık baya ama işte benzin kısıp öle açıcaz..

PPR engineering
22-05-2010, 10:05
Her 2 araçada maşallah.kaanın gsi gitmesi gerektiği gibi,ek de maşallah çok iii.iyi yürüyen sayılı 106 lardan..

evet abi cidden hızlıydı dahada hızlanmış maşALLAH.

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:07
Masallah Ikı Aracada ;)

Ek 106 Cok GUzel Gıdıyor Sahıbıde Arabasını Bı O Kadar Iyı Kullanıyor :)

eyv.. sağolasın

deeperblack
22-05-2010, 10:09
İki aracada maşallah. Gece çok güldük ya... Ramazan bey e sevgilerimi iletiyorum...

yaşar
22-05-2010, 10:11
Selçuk koysana kardeşim şu bizim denediğimiz videolarıda :) Ama mami ile 1 de bastıgımız videoyu koyma :):)

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:11
İki aracada maşallah. Gece çok güldük ya... Ramazan bey e sevgilerimi iletiyorum...

cumhur Abicim çoook hızlısın çoook :)

UĞUR_GSI
22-05-2010, 10:12
maşallah sürücüler ve araclara diyelim 106 cok iyi yürümüş cünkü kaganın gsi cok iyi giden bi arac. kagan bujıden yana bı sıkıntın olmasın bendede aynısı var ve sıkıntısı yok.

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:13
Selçuk koysana kardeşim şu bizim denediğimiz videolarıda :) Ama mami ile 1 de bastıgımız videoyu koyma :):)

ya abim mami abimde videolar alamadımki daha valla ya o 1 de bastığımızıda koyarımda:):):) yok yok şaka bi yana abim alamadım videoları hatta o CAR 106 ile olanlarda var hepsi kaldı bi ayar çekicez atıcam hepsini ya

deeperblack
cumhur Abicim çoook hızlısın çoook :)

Abartma kanka :) Bişi sanıcaklar ehehehe

Ahmet_28
maşallah ayaklarınıza sağlık

bu nedir ya ek ,yg felan.haftaya yapalım bişeyler görelim ne kadar hızlısınız :D

PPR engineering
22-05-2010, 10:14
maşallah sürücüler ve araclara diyelim 106 cok iyi yürümüş cünkü kaganın gsi cok iyi giden bi arac. kagan bujıden yana bı sıkıntın olmasın bendede aynısı var ve sıkıntısı yok.

piskolojiktir o uğur:D ilk defa gecildik.sağolasın kardeşim.

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:14

bu nedir ya ek ,yg felan.haftaya yapalım bişeyler görelim ne kadar hızlısınız :D

avrupa yakası YG anadolu yakası EK ahmet abi :)

yaşar
22-05-2010, 10:17

Ya bırak şu ahmeti gözünü seveyim gitsin kumda 106 geçsin :D:D

bu arada ilan güncellendi bilginize :):)

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1415090#post1415090

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 10:18
Kocaman bir maşallahhhhhhh :)

Selçuk emeklerine aracına sağlık kardeşim EK gerçekten ciddi yürüyor maşallah :)

Kaan reis hadi gözün aydın :) Ben demiştim 106'larla dene sen devir bandların onlara uyuyor diye ama sen yanlış 106 ile denemişsin :D :D :D Şaka bi yana aracına bindimde gördüm cidden yürümsi gerektiği gibi yürüyen bir Gsi bence hakkını kesinlikle yiyemem benim diyen gsi'larla her türlü gideri var :) Arkadaşlar her 106 ile böyle olur sanmasın EK farklı bir araçtır ;)

Ayağınıza sağlık 2'nizinde ;)

Şimdi video yorumuna gelelim :) İyiki 2 de denememişsiniz :D Fark açılır baya bi :) 106'da 2 60 hayat demek :) 3 100'de fena değil aslında tam dolu olmasada hiç fena bir devir değil 2 araç içinde güzel bir band olmuş bence 3. vites 100 km ;)

Bu arada EK 3. denemede şişmiş artık çok mu sıktınız Selçuk? :)

ceco
22-05-2010, 10:19

heytt beee ahmetım yagmasanda gürlee bee, ömrü boyumca bu sekılde bı atar görmedimm :D:D:D

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:23

Selçuk emeklerine aracına sağlık kardeşim EK gerçekten ciddi yürüyor maşallah :)

Kaan reis hadi gözün aydın :) Ben demiştim 106'larla dene sen devir bandların onlara uyuyor diye ama sen yanlış 106 ile denemişsin :D :D :D Şaka bi yana aracına bindimde gördüm cidden yürümsi gerektiği gibi yürüyen bir Gsi bence hakkını kesinlikle yiyemem benim diyen gsi'larla her türlü gideri var :) Arkadaşlar her 106 ile böyle olur sanmasın EK farklı bir araçtır ;)

Şimdi video yorumuna gelelim :) İyiki 2 de denememişsiniz :D Fark açılır baya bi :) 106'da 2 60 hayat demek :) 3 100'de fena değil aslında tam dolu olmasada hiç fena bir devir değil 2 araç içinde güzel bir band olmuş bence 3. vites 100 km ;)

eyv cihan kardeşim sağolasın valla 3. denemede artık geçmenin verdiği rahatlıkla çok kasmıyorum herhalde vitesleri:):) şaka bi yana kardeşim güzel denemelerdi tek sıkıntı ben 3 sevmiyorum ya o 2. vitesin ivmelenmesini yaşamadan roll olmuyo bence

Ahmet_28
22-05-2010, 10:23

kardeş uğraşamam ayrı ayrı avrupa anadolu.ikiniz birlikte gelin tek taşla 2 kuş vuracam ben cephane sınırlı sayıda :D

PPR engineering
22-05-2010, 10:25

kanka çok sağol naber teşekkür ederiz bence buna 106 gti dememek lazım ek demek lazım:Dgti 2 de güzel eski bi gti kullanıcısı olarak cidden hayat demek ama gsi da da öle :D sana bi video göndermek istiyorum lütfen sonuna kadar izle kanka:Dkonuyla alakası yok ama :D

http://video.eksenim.mynet.com/ant_serr/alanyali_kevki/180026/

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:25
kardeş uğraşamam ayrı ayrı avrupa anadolu.ikiniz birlikte gelin tek taşla 2 kuş vuracam ben cephane sınırlı sayıda :D

heeee benim jeton yeni düştü ya czt olayı tamam tamam ahmet abi şimdi anlaşıldı :) sen hızlısın abi TURBOSSUN artık sen ne işin var bizim gibi atmsfrkle :)

yaşar
22-05-2010, 10:27

Bak böyle senin gibi konuşan 2 tane arkadaş vardı şimdi ikiside lalelide mendil satıyorlar :icon_tup:

Selcuk_RoL
kanka çok sağol naber teşekkür ederiz bence buna 106 gti dememek lazım ek demek lazım:Dgti 2 de güzel eski bi gti kullanıcısı olarak cidden hayat demek ama gsi da da öle :D sana bi video göndermek istiyorum lütfen sonuna kadar izle kanka:Dkonuyla alakası yok ama :D

kaan bune ya? :)

Cihan Çizmeci
Ya bırak şu ahmeti gözünü seveyim gitsin kumda 106 geçsin :D:D

bu arada ilan güncellendi bilginize :):)

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1415090#post1415090

Şu araba modelli olsa kaçırmıcamda 2000 altını sevmiyorum be Yaşar abi :) Araca laf yok tamamen benim şahsi görüşüm.Modeli 2000 olsa varyaaaaaa gelir yatarım kapının önünde maşallahı var makinenin ;) :icon_tup: İnşallah değerini bilecek birine gider herşeyi çok düzgün fiyatıda bu araca çok güzel :icon_tup:

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:28
Bak böyle senin gibi konuşan 2 tane arkadaş vardı şimdi ikiside lalelide mendil satıyorlar :icon_tup:

TOPKAPI SULTANAHMET BEN KOYDUM SEN DEVAM ET imza: mami :) ben buna koptum be yaşar abi :):)

PPR engineering
22-05-2010, 10:29
kaan bune ya? :)

geberiyorum gülmekten valla öle cihan a makara olsun koydum..:D

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:31

valla bende koptum:)

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 10:32

Walla sanada dediğim gibi Gsi'a fazla binme kullanma ve haşır neşir olma şansım olmadı :) Onun için tam bilmiyorum senlede 2. de sekromenç sorunundan dolayı göremedim ama arabanın yürüyüşü gayet geçerli :) Ha 1.8 T astra derseniz süper bir araçtı Swiss'ten geldiydi kulanmaya doyamıyordum ne çeviriyordu :D Hala tadı damağımdadır :) Videoyu izliyorum :icon_tup:

eyv cihan kardeşim sağolasın valla 3. denemede artık geçmenin verdiği rahatlıkla çok kasmıyorum herhalde vitesleri:):) şaka bi yana kardeşim güzel denemelerdi tek sıkıntı ben 3 sevmiyorum ya o 2. vitesin ivmelenmesini yaşamadan roll olmuyo bence

Kanka 106'nın zaten 2'si mükemmel :) Ki senin 2. vitesin ayrı bi fena :D :D :D Tabi zevk almazsın öyle bi 2. vitese sahip olunca :D :D

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 10:32
TOPKAPI SULTANAHMET BEN KOYDUM SEN DEVAM ET imza: mami :) ben buna koptum be yaşar abi :):)

Pıahsduahdaudshashda :D :D Selçuk yarıldım :D :D :D

Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abiiiiiiiiiiiiii seviyoruz seni :D Bi ara toplansak yine Selçuk oturup çay içsek gülmekten döke döke :D :D

dragstar
22-05-2010, 10:33
ek da ne modifiye var

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 10:34

Muhahahahah :D Kanka bu ne ya aa :D :D :hahaha:

Ufaklık iyidir inşallah kanka?Hanıma zaman ayırmayı unutma bu arada walla roll moll yalan işler
hanımın son günleri bugün yarın baba oluyosun unutma :icon_tup:

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:34
Pıahsduahdaudshashda :D :D Selçuk yarıldım :D :D :D

Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abiiiiiiiiiiiiii seviyoruz seni :D Bi ara toplansak yine Selçuk oturup çay içsek gülmekten döke döke :D :D

herzman kardeşim ne demek. hatta mami abiye dedim geçen abi atlayalım gidelim diye gelicez bu aralar bi akşam haberin olsun .

Ahmet_28
22-05-2010, 10:35
Şu araba modelli olsa kaçırmıcamda 2000 altını sevmiyorum be Yaşar abi :) Araca laf yok tamamen benim şahsi görüşüm.Modeli 2000 olsa varyaaaaaa gelir yatarım kapının önünde maşallahı var makinenin ;) :icon_tup: İnşallah değerini bilecek birine gider herşeyi çok düzgün fiyatıda bu araca çok güzel :icon_tup:

2006 verelim cihan kardeşim 2000 parasına :D

Cihan Çizmeci
He bu arada Spec'leri eklemezseniz 12313 kişi sorucak ;) :icon_tup:

PPR engineering
Walla sanada dediğim gibi Gsi'a fazla binme kullanma ve haşır neşir olma şansım olmadı :) Onun için tam bilmiyorum senlede 2. de sekromenç sorunundan dolayı göremedim ama arabanın yürüyüşü gayet geçerli :) Ha 1.8 T astra derseniz süper bir araçtı Swiss'ten geldiydi kulanmaya doyamıyordum ne çeviriyordu :D Hala tadı damağımdadır :) Videoyu izliyorum :icon_tup:

Kanka 106'nın zaten 2'si mükemmel :) Ki senin 2. vitesin ayrı bi fena :D :D :D Tabi zevk almazsın öyle bi 2. vitese sahip olunca :D :D

o arabalardan almanyada bile az var tecavüzcü diye üretimi durdurulmuş:)

Selcuk_RoL
ek da ne modifiye var

conta, kısa, filtre, son susturucu, timing

kolaylı
22-05-2010, 10:37
Cıhan Ozune DOn Kanka Al Gene Bı 106 =)

Cıhan+Pe Muhtesem Bı Ikılıydı :D Ozledık Senın 106 Kullanmanı=)

dragstar

kısa 14/60 mı

Cihan Çizmeci
2006 verelim cihan kardeşim 2000 parasına :D

Ahmet abi walla don ve alışmak muhabbeti şu yeni nesillere bi alışamadım :) Hala gözüme batıyorlar :) Aslında mantıklı olan o paralara o model almak mis gibi.Yaş farkını yaşamak ama dediğim gibi.Allah razı olsun :)

PPR engineering
22-05-2010, 10:38
Muhahahahah :D Kanka bu ne ya aa :D :D :hahaha:

Ufaklık iyidir inşallah kanka?Hanıma zaman ayırmayı unutma bu arada walla roll moll yalan işler
hanımın son günleri bugün yarın baba oluyosun unutma :icon_tup:

kanka doğdu çoçuk :D zaman ayırıyorum ama çocuğun yanında ne zaman typer videosu izlesem typer desem ayakları haraketleniyo bu nasıl bi gazcılık ruhu:D:D:Dsen gelde cihan cok fena gülcez:D

PPR engineering
22-05-2010, 10:40

astra filtre chip egsoz.

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:40
kısa 14/60 mı

evet 14/60

dragstar
22-05-2010, 10:44
her 2 aracada maşallah iyi gitmişler kaan abinin arabayı bildiğimden diyorum ek gerçekten hızlı demekki

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 10:49
Cıhan Ozune DOn Kanka Al Gene Bı 106 =)

Cıhan+Pe Muhtesem Bı Ikılıydı :D Ozledık Senın 106 Kullanmanı=)

Eywallah kanka :) Walla aramıyor değilim o günleri :) Si'a geçince yavaşladım ısınamadım bir türlü ztn :)

PE çok sevdiğim hala çok beğendiğim bir araç.Geçen 3 gün bendeydi doyamadım kullanmaya :D Çok geçerli gidiyor hala :icon_tup:

Selçuk doldurmaya başlamışsın kanka sen milleti katil edersin :D :D

o arabalardan almanyada bile az var tecavüzcü diye üretimi durdurulmuş:)

Diğer müşterilerden şikayet almıştır :D :D Şanzıman oranları uzun olmasına rağmen çok fena gidiyordu meret walla kır kırabildiğin kadar çeviriyordu 2 ibreyide dolu dolu :) 4 kapı bildiğin astra şaka makinası :D Onu uzun soluklu kullanma şansım olduğu için mutluyum :) Baya bi bizde kalmıştı yurt dışına geri dönmesi zorunlu olana kadar :icon_tup:

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 10:51
her 2 aracada maşallah iyi gitmişler kaan abinin arabayı bildiğimden diyorum ek gerçekten hızlı demekki

Aynen dediğin gibi kardeşim 2 aracıda iyi biliyorum EK'nin son halini bilmememe rağmen 2 makinede gerçekten sıkı yürüyor :icon_tup:

kanka doğdu çoçuk :D zaman ayırıyorum ama çocuğun yanında ne zaman typer videosu izlesem typer desem ayakları haraketleniyo bu nasıl bi gazcılık ruhu:D:D:Dsen gelde cihan cok fena gülcez:D

Puahhahahaha :D :D Ayaklar pıtır pıtır tekmeliyordur şimdi :) Allah analı babalı büyütsün :) Maşallah diyelim :) Çok sevindim :) Yengeyi ihmal etme aman sakın ha :icon_tup: Gelcem abi gelcem hele şu sıkıntılarımı bi atlatıyım rahata çıkıyım gelicem çok iş var başımda burnumu uzatamıyorum şuan dışarı işten güçten evden :icon_tup:

Selcuk_RoL
22-05-2010, 10:54
Eywallah kanka :) Walla aramıyor değilim o günleri :) Si'a geçince yavaşladım ısınamadım bir türlü ztn :)

PE çok sevdiğim hala çok beğendiğim bir araç.Geçen 3 gün bendeydi doyamadım kullanmaya :D Çok geçerli gidiyor hala :icon_tup:

Selçuk doldurmaya başlamışsın kanka sen milleti katil edersin :D :D

ya çok fark etmedi be kanka 1 boy hızlandık belki :)

Diğer müşterilerden şikayet almıştır :D :D Şanzıman oranları uzun olmasına rağmen çok fena gidiyordu meret walla kır kırabildiğin kadar çeviriyordu 2 ibreyide dolu dolu :) 4 kapı bildiğin astra şaka makinası :D Onu uzun soluklu kullanma şansım olduğu için mutluyum :) Baya bi bizde kalmıştı yurt dışına geri dönmesi zorunlu olana kadar :icon_tup:

yaşar
22-05-2010, 10:58

Sınavlar ne oldu kardeşim ben halen senden haber bekliyorum :)

PPR engineering
22-05-2010, 10:59
Aynen dediğin gibi kardeşim 2 aracıda iyi biliyorum EK'nin son halini bilmememe rağmen 2 makinede gerçekten sıkı yürüyor :icon_tup:

Puahhahahaha :D :D Ayaklar pıtır pıtır tekmeliyordur şimdi :) Allah analı babalı büyütsün :) Maşallah diyelim :) Çok sevindim :) Yengeyi ihmal etme aman sakın ha :icon_tup: Gelcem abi gelcem hele şu sıkıntılarımı bi atlatıyım rahata çıkıyım gelicem çok iş var başımda burnumu uzatamıyorum şuan dışarı işten güçten evden :icon_tup:

amin cümlemize nasip etsin inşALLAH ALLAH razı olsun kardeşim.yok ihmal etmiyorum cok nadir cıkıyorum yani 2 haftada bir:D..vallahi gelceğin günü bekliyorum bende...bi çekirdek muhabbeti şöle 10 kilo çekirdek muahbbet sohbet :D

Selcuk_RoL
22-05-2010, 11:00

yaşar abi 2/4000 bekliyor :)

PPR engineering
22-05-2010, 11:06

ek rocket gerçekten yaşar abinin arabasıda keza öle..bunlar fabrikadan ard arda cıkmış :D

Selcuk_RoL
22-05-2010, 11:09
ek rocket gerçekten yaşar abinin arabasıda keza öle..bunlar fabrikadan ard arda cıkmış :D

kanka aramızda sene farkı var:)

PPR engineering
22-05-2010, 11:11

yoooo birini fabrikada tutmuşlar diyeri banttan inince lan bunuda beraber yollıyalım sevinsin garibanlar deyip yollamışlar türkiyeye :D:D:D

dragstar
22-05-2010, 11:17

sınavlar devam ediyor tahmin ettiğimden daha yoğun geçiyor en son roll den beri arabaya binemedim bile önümüzdeki haftasonu hatta haftaiçi ayarları tekrar yaptıktan sonra deneyebiliriz haber vericem ben:o

sırayla ac ek gla yg:D

Kaa scirocco
22-05-2010, 11:22
EK maşallahh kazasız belasız

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 11:34
amin cümlemize nasip etsin inşALLAH ALLAH razı olsun kardeşim.yok ihmal etmiyorum cok nadir cıkıyorum yani 2 haftada bir:D..vallahi gelceğin günü bekliyorum bende...bi çekirdek muhabbeti şöle 10 kilo çekirdek muahbbet sohbet :D

Bana çekirdek demeyin her zaman bagajda 1 kilo bulunur :D İzmit tayfamız bilir :D Nereye kıçımızı koysak ben çekirdek çıkarırım :D :D :D Geçen seneki gibi sabah 8'e kadar muhabbet ederiz sorun yok abi gelicem :)

Kanka makina zaten hızlıydı alışamamıştır değişikliğe :D Maşallah kardeşim :icon_tup:

Cihan Çizmeci
22-05-2010, 11:35
sırayla ac ek gla yg:D

Bizi getirmeyin oraya :p :D :D :D Sattık araçlarımızı sesimiz çıkmıyor diye yapmayın böyle :D ama PE + LT hala buradalar alıp gelsek bi gece aslında :) PE'nin bi yazılım işi var oda olsa süper olucak olmadı çıkar geliriz bi akşam çocuklarla bi konuşıyım ;)

yan53
22-05-2010, 11:48
ya köksal hala videoda sandım ben kapatmış o da ya :( boşuna salladık direksoyunu o kadar:)

ben vıdeo bıtımınde kapattım bıda denemıceksınız dıe bıde o kadar guzel cekodunku dıreksıyonu telemı baksaydım nası oldu dıe hayran hayran ızlıyodum...

Maşallah iki aracada kaanada ayrıca tesekkurler...
Maşallah EK'mıza = CRM performance suat abi ve eyüp ustamıza + mamimakinene tesekurrler...

Selcuk_RoL
22-05-2010, 11:53
ben vıdeo bıtımınde kapattım bıda denemıceksınız dıe bıde o kadar guzel cekodunku dıreksıyonu telemı baksaydım nası oldu dıe hayran hayran ızlıyodum...

Maşallah EK'mıza = CRM performance suat abi ve eyüp ustamıza + mamimakinene tesekurrler...

hadi leeeen ilk kez görüyon sanki :)

PPR engineering
22-05-2010, 11:56

çok sağol kardeşim. bugün biriyle konuştum öle tesedüf aradılar o çoçukta aklımda yani..konuşuruz

yan53
22-05-2010, 11:58
çok sağol kardeşim. bugün biriyle konuştum öle tesedüf aradılar o çoçukta aklımda yani..konuşuruz

eyw kardesım ırtıbatta olalım :D:icon_tup:

dragstar
22-05-2010, 12:09
Bana çekirdek demeyin her zaman bagajda 1 kilo bulunur :D İzmit tayfamız bilir :D Nereye kıçımızı koysak ben çekirdek çıkarırım :D :D :D Geçen seneki gibi sabah 8'e kadar muhabbet ederiz sorun yok abi gelicem :)

vts de değlde unoda bnm her zmn çekirdek vardır torpidoda biryere giderken trafikte fln iyi oluyor can sıkıntısına:D

Bizi getirmeyin oraya :p :D :D :D Sattık araçlarımızı sesimiz çıkmıyor diye yapmayın böyle :D ama PE + LT hala buradalar alıp gelsek bi gece aslında :) PE'nin bi yazılım işi var oda olsa süper olucak olmadı çıkar geliriz bi akşam çocuklarla bi konuşıyım ;)

bari bnmkinide ekleyin + hus vts

yan53
22-05-2010, 12:17

cok kez ıcındede bulundum ama dısardan ayrı

mmustu
22-05-2010, 12:28
maşallah yavrılarım ikinizede :D

Selcuk_RoL
22-05-2010, 12:53

eyv mustafa abicim sağolasın

Gokhan43
22-05-2010, 12:54
Maşallah iki araca da :)

PPR engineering
22-05-2010, 12:54

eyv.abi saol :Degsozu göstererek alev atıcaktımda ilk eray yaptı puahah:)

EMG
22-05-2010, 13:41
Maşallah ikisinede. EK çok başarılı gidiyor nazar değmesin

3rk4n
22-05-2010, 16:34
Maşallah araçlara kaan nerdeyse geçicekmişsin ha :)

VA_VTİ
22-05-2010, 18:22

sevgiler bizden cumhur:)eylencelibir akşamdı.. Ek 648 Gti vs NZJ Gsi cam car FR..maşallah..cumhur sanada ayrıbi maşallah:icon_tup:

elpadre
22-05-2010, 18:26
kaann sen ne yaptın yıne :D

bu arada masallah guzel denemeler olmus :D

S16
22-05-2010, 19:35
Maş EK gerçekten ciddi yürüyor kazasız belasız...

Selcuk_RoL
23-05-2010, 00:11
Maş EK gerçekten ciddi yürüyor kazasız belasız...

eyv sağaolasın

Göki,ZD
23-05-2010, 00:12
selçuk yarın jantları takınca bi foto çekermisin kardeşim mümkünse :)

Selcuk_RoL
23-05-2010, 00:26
selçuk yarın jantları takınca bi foto çekermisin kardeşim mümkünse :)

ne demek kanka eğer taktırabilirsem çeker atarım sana

arfy
24-05-2010, 02:05
ne demek kanka eğer taktırabilirsem çeker atarım sana

ne jantı bu ? artık hiç bişeyden haberimiz olmuo !.. :beuj::beuj:

bu arada yanında kim vardı ? benden hafifmiyd? ben olsam çok farkederdi somali spec 58 kg :D

PPR engineering
24-05-2010, 07:45

bu arada yanında kim vardı ? benden hafifmiyd? ben olsam çok farkederdi somali spec 58 kg :D

teke tektik selçuk 82 kg biliyosun.. ben 119 kg.

Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:18

ya yok be kardeşim öle yalandan bi cant :) anlatırım

Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:19
teke tektik selçuk 82 kg biliyosun.. ben 119 kg.

herkez atının jokeyidir kaancım :)

PPR engineering
24-05-2010, 17:21
herkez atının jokeyidir kaancım :)

aynen kardeşim ama biraz kilo versem daha ii bi jokey olucam:)

Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:22
aynen kardeşim ama biraz kilo versem daha ii bi jokey olucam:)

kanka 7/24 burdasın ya valla brawo hee:)

PPR engineering
24-05-2010, 17:23
kanka 7/24 burdasın ya valla brawo hee:)

puhahahahaha selçuk bugün pekl iş yok ne yapıyım cağır yanına geliyim:)

Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:24
puhahahahaha selçuk bugün pekl iş yok ne yapıyım cağır yanına geliyim:)

kanka gel yarın capitole öğle yemeği yiyelim o zaman

PPR engineering
24-05-2010, 17:25
kanka gel yarın capitole öğle yemeği yiyelim o zaman

yarın kardeşim geliyo yurt dışından ondan sonraki gün ordayım beraber yeriz makara yaparız uyarmı?:)

Selcuk_RoL
24-05-2010, 17:27
yarın kardeşim geliyo yurt dışından ondan sonraki gün ordayım beraber yeriz makara yaparız uyarmı?:)

tamam kardeşim araman yeterli:icon_tup:

PPR engineering
24-05-2010, 17:29
tamam kardeşim araman yeterli:icon_tup:

arıyazaaaam :D

VA_VTİ
24-05-2010, 22:13

eee sen nargilecilerde gezmeye devam et..hiç ugrama ondansonra ne jantı haberim yok falan dersin...hiç abine çekmemişsin adam hep yanımızda:)

Selcuk_RoL
25-05-2010, 00:58
eee sen nargilecilerde gezmeye devam et..hiç ugrama ondansonra ne jantı haberim yok falan dersin...hiç abine çekmemişsin adam hep yanımızda:)

al bendende o kadar be valla doğru diyosun abi:)

life is life
25-05-2010, 09:23
tabi tabi arf kardeş haklılar esasında....

onursoytam
25-05-2010, 10:04
GSI gerçekten güzel yürüyor, bu kadar sağlıklı yürüyen GSI zor bulunur.. 106 zaten sağlıklı oldumu ne ler yapabilceği ortada maşallah araçlara.. :icon_tup:

VA_VTİ
25-05-2010, 11:50
tabi tabi arf kardeş haklılar esasında....

abi sende avatarındaki vtec ıı sil artık ....FR yazıver:)

vtecburac
25-05-2010, 18:44
I love mami :D:D

biri bu ek106yı durdursun :D:D maşallah selcuk

yg 106 yla vıdeolarınız beklıoruz...

vtecburac
25-05-2010, 18:48

kaan objektif konuşmak gerekirse 2. vites gsi da olsa 306gtı da olsa vtecde olsa 106gtı kilo avantajını kullanarak daha farklı bir sonuç çıkarırdı ki ek 106 her türlü farkettirirdi bende denediğimde 2. vitesle 3. vites arasında fark oluyordu bariz;)

PPR engineering
25-05-2010, 19:12
kaan objektif konuşmak gerekirse 2. vites gsi da olsa 306gtı da olsa vtecde olsa 106gtı kilo avantajını kullanarak daha farklı bir sonuç çıkarırdı ki ek 106 her türlü farkettirirdi bende denediğimde 2. vitesle 3. vites arasında fark oluyordu bariz;)

ölede deneriz burakcım:)2 3 fark etmez ama 2 mi bi düzeltemedim bende gösteremedim bi ikimi:)kısmet..yanlız şunu söyliyim eski ilk denememizden cok daha hızlı ek su anda sorununu tamamlamış bulup emmeden kaçırıyomuş 3 enjektör calışıyodu o şekilde yürüyodu eksiklerinide tamamlayınca fulla sağlıklı olduğu zaman cok can yakan bi araba oldu..sen daha ii bilirsin gerci burak..deneriz yani beni biliyosun.

PPR engineering
25-05-2010, 19:13
GSI gerçekten güzel yürüyor, bu kadar sağlıklı yürüyen GSI zor bulunur.. 106 zaten sağlıklı oldumu ne ler yapabilceği ortada maşallah araçlara.. :icon_tup:

sağol ALLAH razı olsun kardeşim gsi bi kaç hatamız var daha ii oluçak ALLAH kısmet ederse ama money money money:)ama ek cidden çok sağlıklı su an..

Selcuk_RoL
26-05-2010, 10:17

bende aynı şeyleri söyledim ama?? :)

yaşar
26-05-2010, 10:56
I love mami :D:D

biri bu ek106yı durdursun :D:D maşallah selcuk

yg 106 yla vıdeolarınız beklıoruz...

Dün gece selçuk çekti bugün yükleriz kısmetse siteye :icon_tup:

tünelci burak :D

PPR engineering
26-05-2010, 12:07
bende aynı şeyleri söyledim ama?? :)

ölede deniyecehuzzzz..hak gecmesin:)

Selcuk_RoL
26-05-2010, 12:31
ölede deniyecehuzzzz..hak gecmesin:)

sıkıntı yok be kardeşim ayıpsın

PPR engineering
26-05-2010, 12:50
sıkıntı yok be kardeşim ayıpsın

yine yakaladım seni forumda ani cevap yazmalarımla ünlüyümdür vites yavaş atarım ama mesaj yıldırım hızıyla atarım selçuk :D:Dsenden yanada hiç sıkıntı olmadı be kardeşim o yönden cok rahatım..

life is life
26-05-2010, 15:10
abi sende avatarındaki vtec ıı sil artık ....FR yazıver:)

doğru düzeltiriz bi ara kardeşim, ilk önce bi hazırlanalımda:D

_muhaRRem
26-05-2010, 15:12
doğru düzeltiriz bi ara kardeşim, ilk önce bi hazırlanalımda:D

k04 forever :)

Selcuk_RoL
26-05-2010, 22:07
yine yakaladım seni forumda ani cevap yazmalarımla ünlüyümdür vites yavaş atarım ama mesaj yıldırım hızıyla atarım selçuk :D:Dsenden yanada hiç sıkıntı olmadı be kardeşim o yönden cok rahatım..

seni hızlııı seni :):)

Selcuk_RoL
26-05-2010, 22:08
k04 forever :)

k 03 değilmi??

PPR engineering
26-05-2010, 22:11
seni hızlııı seni :):)

maşALLAH denemeler olmuş.meksikanın en hızlı faresi..:)

Selcuk_RoL
26-05-2010, 22:16
maşALLAH denemeler olmuş.meksikanın en hızlı faresi..:)

yaptık bişeyler kanka :)

Selcuk_RoL
29-06-2010, 12:51
sana özel..... :) (( sen arasan kesin bulmazdın))