Orijinalini görmek için tıklayınız : clio rs sorgusu?
OverDose
30-05-2010, 23:36
Bir arkadasımıza almayı düsünüyoruz bilen gören varsa düsüncelerinizi ögrenmek isterim aracın birtek kaputu degisikmis yayaya carpmıs oldugunu söyledi sahibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-masrafsiz-ve-sorunsuz-2001-clio-rs/detay
araç güzel duruyo fakat nedir nedeğildir muamma bilen cıkıcaktır
OverDose
31-05-2010, 09:55
güncelll!!!
valla benim bildgn kadarıyla cogu rs kazalıymıs saglam rs yok dıolardı buda onlardan sanırım.ben girme derim ama genede sen bilirsin.iice bi baktir motorda sorun yoksa alınabilir güzel duruo.
Yazdıklarına göre bakımlı temiz gibi ama o zmn fiyat neden 16.000. Tramer kaydıyla soruşturmaya başlayın bence işe..Plakası da kapalı ama :)
OverDose
31-05-2010, 10:01
ya tabikide cogunda kaza var bizim için önemli olan yürürü saselerde sorun olmasın bıze masraf acmasın rollere gelen bır aracmı cok yorulmusmu ogrenmek ıstedıgımız gecmisi :) bilen varsa yardımlarını bekliyorum tesekkurler
Plakasını yada şasi nosunu öğrenirseniz servis kayıtlarını gözden geçirebilirim
OverDose
31-05-2010, 11:10
Plakasını yada şasi nosunu öğrenirseniz servis kayıtlarını gözden geçirebilirim
34 zy 8569 bakabilirsen cok makbule gecer
araç görüldüğü üzere alınacak bi rs ama ! görünmeyen na vardır bilemicem gidip bakmakta fayda var
Günahın ıalmayayım ama eski CLB ye benziyor. Görkem eski plakasını da çıkarır mısın bakalım CLB miymiş? Eğer oysa seceresini dökerim sana :) Değilse Görkemin yazacaklarına kulak ver derim.
Alicanrs
31-05-2010, 11:30
Günahın ıalmayayım ama eski CLB ye benziyor. Görkem eski plakasını da çıkarır mısın bakalım CLB miymiş? Eğer oysa seceresini dökerim sana :) Değilse Görkemin yazacaklarına kulak ver derim.
CLB sonradan güngörene gelen gliba bora abi çok görüodm onu yolda ii deil die biliodm
OverDose
31-05-2010, 11:42
valla bakalım ne cıkacak yardımlarınızı beklıyorum ıyı derseniz gidicez gorecez yok alma tursu bu dersenız hıc ugrasmıycaz baska bakıcaz
emretorlak
31-05-2010, 16:32
2 spor araba ilanından 1inin satış nedeni yurt dışına çıkacağından dolayı. Yauw nüfus yurtdışını akıyor herhalde. Ne yurtdışıymış
OverDose
31-05-2010, 20:18
kimse tanımıyormu bu aracı arkadaslar...
devil_berk22
31-05-2010, 22:40
2003 ten beri kasko veya sigortadan bi kaza parası almamış kendi cebinden yaptırdıysa bilemeyiz
2001-RENAULT-CLIO 2.0 16V SPORT
Plaka No : 034-ZY8569
Şasi No : *************2515
benımde ilk ilana düştüğünden beri kollagıdım bır aractı şuan ılanı kalkmış sistem pasif yaptı yazıyor...benım bı arkadasım baktırdı içi dışı tertemiz paşaoğlunda biliniyormuş araç değişeni yokmuş denildi bana bu hafta içi kendım bakmayı dusunuyorum eger satılmadıysa.
Murat Süslü
17-06-2010, 10:19
ucuz ve kazasız?
eşelemek lazım biraz :D
Çok güzel bir RS. Niyeti olan sakın kaçırmasın ;)
Ben kayıtlarına baktım bunun siteden bir arkadaş i.çin eski CLB değil araba zaten clb de ilanlarda satılık olarak var
gerçekten yayaya çarptığı doğru, kaput, ön panel, ön cam, torpido support u değişik bunun dışında servis kayıdında sol ön çamurluk değişme sol kapı boya işlemi mevcut. km si orjinal bence bilginiz olsun.
Görkem seni gördüm geçen E5 te sanırım işe gidiyordun güneş gözlüklerini takmışsın sisleri açmışsın havan kime yabancı :D
mitsubishi_boy
17-06-2010, 11:26
Bakımsız geldi?
ondertopcu
17-06-2010, 11:42
spor araç illaki kazası olcak olmayanlarda uçuk rakamalar zaten.
spy photo
http://img696.imageshack.us/img696/421/90436690.jpg
spy photo
400D ıle cekılmıs kenks,Canoncu arkadas:)
super masallahı var, Utku yine yakaladın buyuk balıgı :D
Kürkçü tükkanına döndün yine Utku :)
adam RS satıp RS alıyor :D o derece fanatık
Kürkçü tükkanına döndün yine Utku :)
zır stock RS :)
hatta stock kadar bile yürümüyor 16" larla.. :)
çok binmicem, 1-2 ay içerisinde yakın bir arkadaşıma vericem.. aracıyım ben :)
zır stock RS :)
hatta stock kadar bile yürümüyor 16" larla.. :)
çok binmicem, 1-2 ay içerisinde yakın bir arkadaşıma vericem.. aracıyım ben :)
Rocco bye bye:)
spy photo
AAAAA burası sizin otopark değilmi utkuuu :D ne arıyor bu araba ordaaaa :D
Ben kayıtlarına baktım bunun siteden bir arkadaş i.çin eski CLB değil araba zaten clb de ilanlarda satılık olarak var
gerçekten yayaya çarptığı doğru, kaput, ön panel, ön cam, torpido support u değişik bunun dışında servis kayıdında sol ön çamurluk değişme sol kapı boya işlemi mevcut. km si orjinal bence bilginiz olsun.
Zamanla herşey değişir... :D
Degısendı boyaydı bızım ulkenın derdı resmen,eskı arabam 1 hafta park halınde evımın onunde durdugu halde 3 yerınden cızılmıstı boyatıcam dıye cıktım ewden sırf satarken sorun olmasın dıye boyatmayıp cızık araba ıle gezmıstım
Bakımsız geldi?
farlar sararmış, başka bi sıkıntı yok :icon_tup:
akucukdogan
18-06-2010, 14:33
farlar sararmış, başka bi sıkıntı yok :icon_tup:
Çakal carlos sen sıkıntılı araç almassın :)
Çakal carlos sen sıkıntılı araç almassın :)
RS'imiz çok güzel olacak :icon_tup:
chiefkadir
18-06-2010, 14:46
Maşallah bro orjinal jantlarıda aldınmmı ?
orijinalleri nerde kimse bilmiyor :D
onurdestan
18-06-2010, 23:07
lan bugün almaya gidiyodum arabayı :D hayırlı olsun kankalar 1-2 ay sonra vericeğin kişi bizim cansa sevinirim valla :)
lan bugün almaya gidiyodum arabayı :D hayırlı olsun kankalar 1-2 ay sonra vericeğin kişi bizim cansa sevinirim valla :)
moruk can almazsa sana veririm aldığım fiyattan ayıpsın ;)
bana vag lazım :D