Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forza Motorsport 3 ae86 tsukuba

MUGENPOWE®
01-06-2010, 14:33
cF03QdhKr5o

Antalyalogy
01-06-2010, 15:55
cf03qdhkr5o

öncel
01-06-2010, 16:14
dayı ekldeğin videoda evde kimse yokk:D

ilkerrrrr
01-06-2010, 18:01
süpermiş.
xbox alasım geldi

Onurkk06
01-06-2010, 18:14
videoyu göremiyorm gören var mı

alp1903
01-06-2010, 18:20
link varmı?

Spawn
01-06-2010, 18:58
http://www.youtube.com/v/cF03QdhKr5o&feature=related&fs=1

Cem.B
01-06-2010, 19:00
muhtar tanıdığım bikaç gt 5 cide geçen gün xbox kovalıodu kadıköyde :)

MUGENPOWE®
02-06-2010, 01:20
aaaaaaaaaaa kımmıs la onlar msnden ısım wer hemen :D

Onrcn
02-06-2010, 07:19
nicee : ) haftaya bende eklemeye baslarim toptan :)

GKS TypeR
02-06-2010, 12:13
muhtar tanıdığım bikaç gt 5 cide geçen gün xbox kovalıodu kadıköyde :)

evet cem hala gt5 ciyim :icon_tup: üstüne yok ama henüz çıkmadığı için birkaç aylık xbox elit aldımevde 2 side kurulu duruyor ama gt5 çıkınca ps3 oynamaya devam edeceğim için istersen sana xbox elite i satarım. :cool:

GKS TypeR
02-06-2010, 12:17
cem sen onu bırakta bi ara araban bozuk olmadığı bi gün dene artık şu serhatla :heyoo:

Cem.B
02-06-2010, 12:18
evet cem hala gt5 ciyim :icon_tup: üstüne yok ama henüz çıkmadığı için birkaç aylık xbox elit aldımevde 2 side kurulu duruyor ama gt5 çıkınca ps3 oynamaya devam edeceğim için istersen sana xbox elite i satarım. :cool:

kanka bende 2 tane var elite napım 3. yü :)

Cem.B
02-06-2010, 12:18
cem sen onu bırakta bi ara araban bozuk olmadığı bi gün dene artık şu serhatla :heyoo:

haha serhatla deneriz kanka ne zmn isterse araba sağlam :) gel senle deneylim çok merak ediosan :hahaha:

GKS TypeR
02-06-2010, 12:45
haha serhatla deneriz kanka ne zmn isterse araba sağlam :) gel senle deneylim çok merak ediosan :hahaha:

benle tabi denersin :D sen dolu arabanla anca filtreli araçlarla deniyosun senden hızlı biri olumu nedense hemen araban bozuluyo :hahaha: :rolleyes: serhatla bidene de görelim neler oluyor.
he illa benle denemek istiyosan akşam alırım bs yi deneriz koçum muhahahahah :hahaha: :hahaha: :hahaha:
BS typeR dan ödün patlıyo dimi muhahahahah :hahaha: :hahaha:

Cem.B
02-06-2010, 12:52
benle tabi denersin :D sen dolu arabanla anca filtreli araçlarla deniyosun :rolleyes: serhatla bidene de görelim neler oluyor.
he illa benle denemek istiyosan akşam alırım bs yi deneriz koçum muhahahahah :hahaha: :hahaha: :hahaha:
BS typeR dan ödün patlıyo dimi muhahahahah :hahaha: :hahaha:

haha ne alaka olm gidip başkasının arabsını almak ne alaka bende gidip yektanın arabasınımı alıyım mevzuya bak :)

serhata ben ztn geçersin dedim kardeşim isterse bu akşam denerim :)

ama kanka sen arabanı yap öle gel hahahahaha:hahaha:

he ztn bende evde malzeme çok kanka bilmen lzım :) 1-2 eksiğim onuda alcak olsam serhat getircekti sıkıntı yok yani kimin geçtiği konusunda :)

senide beklioruz artık :heyoo:

GKS TypeR
02-06-2010, 13:12
haha ne alaka olm gidip başkasının arabsını almak ne alaka bende gidip yektanın arabasınımı alıyım mevzuya bak :)

serhata ben ztn geçersin dedim kardeşim isterse bu akşam denerim :)

ama kanka sen arabanı yap öle gel hahahahaha:hahaha:

he ztn bende evde malzeme çok kanka bilmen lzım :) 1-2 eksiğim onuda alcak olsam serhat getircekti sıkıntı yok yani kimin geçtiği konusunda :)

senide beklioruz artık :heyoo:

sen hani rollingi bırakmıştın. çakal :icon13: bende senin gibi araba boşken rollingi bırakıyorum doldurduktan sonra istediğin zaman istediğin yerde deneriz. hatta yiyosa iddaa basar trafik yaparız.
arabayı doldurmak problem değil ama gazda gelmem şuan daha gerekli yerler para harcıyorum. :rolleyes: ben senin gibi olmıycam sen bişrazdan başlarsın yine yok benim vergim düşük yok daha az benzin yakıyorum muhabbetlerine bu arada seni daha yeni R typeR geçmedimi :hahaha: diğer arabaları örnek veriyorum ki ona göre göre gider yap 10.000 tl ye bakar sonra üzülürsün. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Cem.B
02-06-2010, 13:15
sen hani rollingi bırakmıştın. çakal :icon13: bende senin gibi araba boşken rollingi bırakıyorum doldurduktan sonra istediğin zaman istediğin yerde deneriz. hatta yiyosa iddaa basar trafik yaparız.
arabayı doldurmak problem değil ama gazda gelmem şuan daha gerekli yerler para harcıyorum. :rolleyes: ben senin gibi olmıycam sen bişrazdan başlarsın yine yok benim vergim düşük yok daha az benzin yakıyorum muhabbetlerine bu arada seni daha yeni R typeR geçmedimi :hahaha: diğer arabaları örnek veriyorum ki ona göre göre gider yap 10.000 tl ye bakar sonra üzülürsün. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

hangi typer geçti :) valle geçerse serhat geçer heralde daha öle bişi olmadı

ben bıraktım olm çıktığımı gördünmü ama çok ısrar ediosan bidaha geeçrim seni kanka sana özel:hahaha:

GKS TypeR
02-06-2010, 13:19
ozaman çok ısrar ediyorum sana randevu veriyorum önümüzdeki hafta pazar sabahı saat 07:30 seni topkapı shellde bekliyorum. bi kaç araba kumburgaza doğru sıkalım bakalım neler olucak hem daha iyi ozaman senin speclerinde BS de olur R typeR da olur. ben senle sadce filtre ilede deneriz nasılsa ya işin olur gelmezsin yada araban bozuk olur. bu mesaja gelmeyen *** olsun.

Cem.B
02-06-2010, 13:23
sen serhat tamer ok gerisi olursa gelmem

ben serhatla bu akşamde denerim kanka pazar kilme denicem :)

GKS TypeR
02-06-2010, 13:32
sen serhat tamer ok gerisi olursa gelmem

ben serhatla bu akşamde denerim kanka pazar kilme denicem :)

sen gelmiycem diyosun şimdi yani neden çekindiğin bişey mi var. :hahaha: :hahaha:

senin arabada egzos,filtre, headers egzantirik, chip vs. vs var bende sadece injen beni çağırırsın tabi
hadi serhat sana çok hızlı gelir, senin speclerinde R typerda gelsin o gün deneyin görelim. koçum stock arabalara atıp tutma. :rolleyes:

Cem.B
02-06-2010, 13:41
sen gelmiycem diyosun şimdi yani neden çekindiğin bişey mi var. :hahaha: :hahaha:

senin arabada egzos,filtre, headers egzantirik, chip vs. vs var bende sadece injen beni çağırırsın tabi
hadi serhat sana çok hızlı gelir, senin speclerinde R typerda gelsin o gün deneyin görelim. koçum stock arabalara atıp tutma. :rolleyes:

hahaha ben atıp tutmuyorum kanka sen atıosun:) serhat geçer inş bana koymaz sende geçersin inş :)

MUGENPOWE®
02-06-2010, 13:48
şahsı mewzularınızı msnden konusun bu deneme konusu degıl .

Onrcn
02-06-2010, 13:53
gamertag lerinizi yazin aklinizi alayim : )

MUGENPOWE®
02-06-2010, 14:18
yarım saat sora ben senın aklını alıcam =)

MUY37
02-06-2010, 14:50
Ya ben bunun gazıyla gittim XBOX aldım ama oyunu bulamadım afedersiniz Mal gibi kaldım şuanda :P

MUGENPOWE®
02-06-2010, 15:14
http://www.babaoyuncu.com/ eger makınen kırıksa yanı kopya oyunlarıcalıstırosa bu elemanda butun ıstedın oyunları bulabılrısın cokta uygun fıyatları ben hep bundan alırom 6 lıra felan aspet elemanın adı cok faydalı bı ınsan ne arasan hemen cıakrtırır satar oyun olarak

MUY37
02-06-2010, 15:17
Nerde daha yarım saat önce aldım Sİyah bişey öle gaza geldim aldım iyisi kötüsü bilmiom orjinalini bulsam alıcaktım Forza nında yok bulamadım Electroworld de. Şimdide şirketteyim gebzede kıpırdıyamıyorum bi yere kafayı yerim ben akşam eğer bir oyun oynayamazsam bu konsolda. Ne hayallerim vardı G25-27 fln bağlicaktım ama sonradan öğrendimki XBOX a sadece babayı bağlayabiliyormuşsun :(

ADMISE R1
02-06-2010, 15:41
aaaaaaaaaaa kımmıs la onlar msnden ısım wer hemen :d

benim karderşiim:d

MUGENPOWE®
03-06-2010, 01:19
tamam bu ıs bıtmıstır eger tamer baskan da aldıysa ben daha konusmuyorm hıc bu oyun hakknda hahah

Onrcn
03-06-2010, 02:02
Nerde daha yarım saat önce aldım Sİyah bişey öle gaza geldim aldım iyisi kötüsü bilmiom orjinalini bulsam alıcaktım Forza nında yok bulamadım Electroworld de. Şimdide şirketteyim gebzede kıpırdıyamıyorum bi yere kafayı yerim ben akşam eğer bir oyun oynayamazsam bu konsolda. Ne hayallerim vardı G25-27 fln bağlicaktım ama sonradan öğrendimki XBOX a sadece babayı bağlayabiliyormuşsun :(

fanatec baglaniyor en guzeli o, zaten hem ps hem xbox uyumlu onlar. Orjinal arriyorsan yarin bir bilgisayarcimi ararim fiyat ve ne zmn gelecegini sorarim.

MUY37
03-06-2010, 08:57
Akşam dayanamadım gittim Blur die yeni çıkan bir oyunu aldım. Bu arada cidden microsoftun yaptığı belli cihazı wireless interneti bile opsiyonel koymuşlar extra parça alıyosun , aynisi kumandalar içinde geçerli Battery Pack ayrı satılıyor. Biraz canımı sıktı bunların olması... Neyseki 2-3 güne arkadaşım geliyor İngiltereden ona sipariş ettim hepsini... Bu arada Orjinal Forza Motorsports u nerden bulucam kafayı yedim Hiç bir AVM de yok... Fanatec in sitesindede paketi yaptım 315 euro ya geliyor G25 le aynı özelliklere sahip olan 100 euroda stand ı var etti 415 bide gümrükte vergi ölme eşşeğim ölme ....

Tugral
03-06-2010, 10:02
arkadasım sağolsun şimdilik xboxunu bana bıraktı. 106 ekranla ses sistemimi bağladım. Akşam olmasını bekliyorum Forza 3 takılı bekliyor beni. Vercem kutsalı vercem kutsalı sonra

doush
03-06-2010, 10:22
Akşam dayanamadım gittim Blur die yeni çıkan bir oyunu aldım. Bu arada cidden microsoftun yaptığı belli cihazı wireless interneti bile opsiyonel koymuşlar extra parça alıyosun , aynisi kumandalar içinde geçerli Battery Pack ayrı satılıyor. Biraz canımı sıktı bunların olması... Neyseki 2-3 güne arkadaşım geliyor İngiltereden ona sipariş ettim hepsini... Bu arada Orjinal Forza Motorsports u nerden bulucam kafayı yedim Hiç bir AVM de yok... Fanatec in sitesindede paketi yaptım 315 euro ya geliyor G25 le aynı özelliklere sahip olan 100 euroda stand ı var etti 415 bide gümrükte vergi ölme eşşeğim ölme ....

Fanatec herşeyiyle G25-G27 yi 4-5 e katlar :) Hele GT3 RS Edition alınca oo tadından yinmez :D

MUY37
03-06-2010, 10:32
Fanatec herşeyiyle G25-G27 yi 4-5 e katlar :) Hele GT3 RS Edition alınca oo tadından yinmez :D

Sitesinde GT3 RS serisini XBOX ile uyumlu olduğuna dair birşey yazmıyor :( en ucuzuda o...

Onurkk06
03-06-2010, 10:34

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-oyun-xbox-360-forza-motorsport-3-limited-edition-xbox360-sifir-ambalajinda/detay