Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir karting buluşması mı bu akşam ha tamam
Biliosunuz STP selçuk izmirde bende kalıyo vatandaş bu akşam çıkalım bi karting yapalım dioruz varmı gelcek hemen seri seri herkezi görelim birazdan yemek yer çıkarız biz 1 saate felan :D
ıstanbuldan adam yolladık bıraz hızlı olsun dıye degerını bılın stp nın :D
kapısırız herturlu :D kımler gelıo
merttepe
02-06-2010, 19:13
kaan akşam biz karayılandayız oraya gelsenize.
bende karayılan olarak düşünüyorum ztn mert hem yakın araçlar ne durumda virajlarda yığılıyo mu en son yığılıyodu bu vatandaşın kilosuy ağır mutlu etmek lazım bunu :D
merttepe
02-06-2010, 19:15
ok süper, 9:30 gibi ordayım.
merttepe
02-06-2010, 19:16
valla bende aylardır gitmiyorum bi telefon bağlantısı yapayım öğreneyim durumunu :D
güzelbahçedeyim gelesim var ama üşeniyorum :)
bende karayılan olarak düşünüyorum ztn mert hem yakın araçlar ne durumda virajlarda yığılıyo mu en son yığılıyodu bu vatandaşın kilosuy ağır mutlu etmek lazım bunu :D
115kılo ona gore bak :D
mert bi haber ediverirsen bana süper olur
seferihisarda fena değil ama uzak orası ya başka iyi neresi var
115kılo ona gore bak :D
temem hızlı adamsın :D
gaziemir burda çok güzeldi en son gittiğimde...
bornova ege park ta güzel...
merttepe
02-06-2010, 19:19
sana 9 beygirlikleri veririz olmamı :D
3 araba iyimiş, 5 kişi çıkabiliyorsunuz ama 2 kişi yalan olur diyolar
Tamam karayılanda buluşuyoruz o zaman ordan duruma göre yaparız bişeyler
konuyla alakalı degıl ama mekanın ismi süpermiş.KARA YILAN ;) ii eglenceler..
eFe-Accord
02-06-2010, 19:53
konuyla alakalı degıl ama mekanın ismi süpermiş.KARA YILAN ;) ii eglenceler..
Yerın sahıplerının soyadları karayılanoğulları ordan gelıyor ısım..
gençlik 2.sanayiye kaçıyoruz orda buluşma var orda tkaılcaz
nerde yapacanız lan bi kapalı otopark gibi bi yer vardı ordamı :D
olum zehirleniyo adam orda :D
nerde yapacanız lan bi kapalı otopark gibi bi yer vardı ordamı :D
olum zehirleniyo adam orda :D
yok kanka orası gaziemirde . karayılan oğlu Karşıyaka da
o ne la karayılanoğlu :hehe:
dıkkat et sokar haaa fazla bulasmaa :D:D:D:D
anladığın gibi abi :hehe:
yok kanka orası gaziemirde . karayılan oğlu Karşıyaka da
nere ula ora , lan bi gittik kartingmi acildi :D
oha 10 senedir var :D
ulen harbi şimdi izmirde olmak vardı :(
kanka burda alışveriş merkezi olan yerin zemininde yani karabağlar denilebilir
Mustu catla ciktik biz elimizde bira hava miss gibi hahahhahah
biliyorum orayi hatirladim ben ordayken insaatti lan ama , 10 senedir yokki lan orasi 1 sene olmadi :D
la işte benim dediğim yer değilmi ora alışveriş merkezinin otoparkı :D
mertacar
02-06-2010, 20:57
Mustu catla ciktik biz elimizde bira hava miss gibi hahahhahah
ne taraftasınız kaan
initial-D
02-06-2010, 21:03
ah be abi sabahtan haberim olsa ya...
çeşme otobanı girişindeki yer el değiştirmiş,9 hplikler gelmiş.yarın öbürgün oraya gidelim:)
otobandakine gelirseniz pm atın :D
otobandakine gelirseniz pm atın :D
valla yazık okadar benzın seferıhısardakıne:)
ulen harbi şimdi izmirde olmak vardı :(
olm varya aklimdan direk ayni şey gecti yazacaktm alişveriş merkezi altimi die
off offf nasi cnm cekti nasi guzeldir şimdi oralar :( birde apachelerle dahada guzel :D
olm varya aklimdan direk ayni şey gecti yazacaktm alişveriş merkezi altimi die
off offf nasi cnm cekti nasi guzeldir şimdi oralar :( birde apachelerle dahada guzel :D
gel aslanım:)
F.A.T.İ.H
02-06-2010, 21:23
Burda alıverıs merkezı altımı?
valla yazık okadar benzın seferıhısardakıne:)
insanın dizel arabası olması bazen işe yarıyor :D:D
gel aslanım:)
kanka vallahi 2 aydir işşiz evdeydm 2gün önce dönemselde olsa işe başladm ee adamlarda yıllık izin vermezler tabi :D
şimdi buluşmadan ayrılıp gokart a geçiolarmış
Selcuk bak dier taraftaki deismis yarinda ona gidelim burda bi sefer gecebildin belki orda daha fazla gecersin beni hahhahahahahahahahahaha :D saka bi yana guzeldi amca beni zorladi gectide ki bilenler bilir nasi kullandigimi :) bu arada hemen ciktik ewden cwp veremedklerm keske cepten ulassaydiniz
ahaha aferım gercegı sole canımı yee :D 65 kıloya 115 kılo 6 lık gokartta baya guzel sonuc oldu :D
initial-D
03-06-2010, 01:59
yarın otobandakine gitmeye niyetlenirseniz haber verin.9hplik iyidir.Erdem diye biri almış 20dk 20 tl dedi telefonda,gelmeden önce arayın dedi 2 ay önce falan
edo typer
03-06-2010, 07:34
Selcuk bak dier taraftaki deismis yarinda ona gidelim burda bi sefer gecebildin belki orda daha fazla gecersin beni hahhahahahahahahahahaha :D saka bi yana guzeldi amca beni zorladi gectide ki bilenler bilir nasi kullandigimi :) bu arada hemen ciktik ewden cwp veremedklerm keske cepten ulassaydiniz
heee cok guzel suruon:D tur bındırırken bıde ustume kırmasan kıskanc herıf:D:hahaha:
ahaha aferım gercegı sole canımı yee :D 65 kıloya 115 kılo 6 lık gokartta baya guzel sonuc oldu :D
gel abının kucagına ısındıysan aksam edo cıksın pıste:heyoo: cok gozu yaslı yolladım burdan ewıne t@t:D:hahaha:
merttepe
03-06-2010, 10:53
otobandakiler nası 9hp anlaamdım ben, öyle bi limitör koymuşlarki 3 hp gibi gidiyor. hiç tavsiye etmem. ayrıca 20dk diye anlaşıp 15 dk bindirdiler.
otobandakiler nası 9hp anlaamdım ben, öyle bi limitör koymuşlarki 3 hp gibi gidiyor. hiç tavsiye etmem. ayrıca 20dk diye anlaşıp 15 dk bindirdiler.
ordaki arabaların 2 3 ü iyidi gerisi gidikdi zaten. neden 15 dk bindirdiler bende anlamadım :icon13:
initial-D
03-06-2010, 11:19
yenimi gittiniz?bende yazdım ama tanımam etmem sahibini, başka bi forumda organizasyon yaparken verdiğim telefonu görmüş aradı beni sadece.9 hp alıp limitör koymanın mantığı nedir ki zaten:icon13:
yenimi gittiniz?bende yazdım ama tanımam etmem sahibini, başka bi forumda organizasyon yaparken verdiğim telefonu görmüş aradı beni sadece.9 hp alıp limitör koymanın mantığı nedir ki zaten:icon13:
Çok yakıyodur :D manisada 6 lık yok gene iyisiniz :D
kaan giderseniz haber verin gelirim bugün seni geçmeye :)
merttepe
03-06-2010, 13:11
2 hafta önce gittik, baktım gitmiyo bende yanlamaya başladım, görevli yanlama düz git diyo bana alla alla :D binmem bidaha orda, karayılandakiler güzel ghetto style, ayarsızlar falan ama zevkli :D
initial-D
03-06-2010, 16:26
2 hafta önce gittik, baktım gitmiyo bende yanlamaya başladım, görevli yanlama düz git diyo bana alla alla :D binmem bidaha orda, karayılandakiler güzel ghetto style, ayarsızlar falan ama zevkli :D
hmmm,iyi oldu öğrendiğimiz,boşuna okadar yol tepilmez ozaman orası için
pınarbaşına gelicekti 9hplikler.bi arayayım bakalım
initial-D
03-06-2010, 16:34
aradım ne zaman geliceği belli değilmiş,bekliyorlarmış onlarda 9hplikleri
karayılandaki gokart lar zaten ayarsız bi güç var bi anda gidiyo :D
Ludacris
03-06-2010, 18:17
burda alışveriş merkezine gidin derim pist büyük değil ama zemin çok iyi yan yan gidebiliyor araçlar.
pistte de zevkli oluyor pist olduğu için.
bende geleyim dicem ama töbeliyim karting den sonra değerli eşyalarım kayboluyor :)
Yapiyomuyuz bu aksam biz suan kucuk parktayiz karting yapalim diyoruz park bornova da yada baska yerde cepten ulasin bana yapalim bi org. 0555 817 61 84
kaan gönderin artık şu stp yi :)
ahmet3425
03-06-2010, 20:30
vay be keske simdi bende izmirde olsaydım ne yanlardık yaw:D
kaan gönderin artık şu stp yi :)
Sevdi o burayi yollamicam istanbula onu :D
bıraz önce stp kardesımleydık cok ıyı muhabbet ettık azda olsa:)
E sen kralsin o zmn gokan hahahahahahah
kaanla edonun gokart kapismasini ozledim ya :D
son turda kaza olmustu bi kere uhauhauhauhauhauhuha
kaanla edonun gokart kapismasini ozledim ya :D
son turda kaza olmustu bi kere uhauhauhauhauhauhuha
hatrladım ahahahahahahahahah yarılcam kanka nasıl kavga cıkcaktı:P
lan kparktaysanız niye aramıosunuz ayılar? en azından 5 10 dk ugrardım be
lan kparktaysanız niye aramıosunuz ayılar? en azından 5 10 dk ugrardım be
bıraları vrduk sen otur:)