Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka sorgulamak için e-devlet şifresi olan?
internetten plaka sorgulamak için şifresi olan varmı eğer varsa 06 br 062 plakasını bi sorgulayabilirmiyiz.
Boost Up
05-06-2010, 19:48
var varrr:D:D
Araç Bilgileri
Plaka No 06BR062 MarkaALFA ROMEO Model2003 Sahiplik Belge Tarihi 02/07/2007 Tescil Birimi ANKARA Renk 1MAVİ (Metalik)Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi OTOMOBİL Çalıntı mı?HAYIR Hak MahrumiyetiVAR
Hak Mahrumiyet Detayları
Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
REHİNLİ (R) T.C ZİRAAT BANK BAKANLIKLAR SUBESİ 02/07/2007
http://img18.imageshack.us/img18/2126/adszxi.jpg (http://img18.imageshack.us/i/adszxi.jpg/)
morgy_drag
05-06-2010, 19:52
bende bi plaka sorsam:o
çok çok teşekkür ederim :D
bende bi plaka sorsam:o
alıyım :) :)
şimdi benim anlamadığım olay şu
bu rehin olayı tam olarak nasıl oluyor ? hacizle aynı şeymi yoksa haciz olsa farklı bir ifade mi olur burada ?
sonuçta kredili alsan bile banka rehin koyuyor ama haciz bambaşka :D
sifre nası alırız :)
ptt de veriliyor şifre 1 tl karşışığında şifre kaybolursada yenisi 10 tl galiba :)
bu rehin olayı tam olarak nasıl oluyor ? hacizle aynı şeymi yoksa haciz olsa farklı bir ifade mi olur burada ?
rehini banka borcu yok diye yazı vericek aracın bağlı olduğu şube bu yazı ile rehini kaldırıcak :)
ptt de veriliyor şifre 1 tl karşışığında şifre kaybolursada yenisi 10 tl galiba :)
aynen öyle :D
tender06
05-06-2010, 19:56
aslında arabayı almak için düşünüyorsa her ikisindede önce arabanın hacizini yada rehinini kaldırdıktan sonra satış gerçekleşebiliyor noterde biraz sakat bi durumluğu war ama adam sakat hareket ederse sakat kalma durumuda war artık gerisini sana kalmış :D
işin o kısmını biliyorum gülüm
benim sorum şu bu sorgulama ekranında görünen rehin den kasıt nedir yani arabada haciz olsa hacizli diyemi görünür yoksa yine rehinli diyemi gözükür
tender06
05-06-2010, 19:57
haciz warsa haciz olarak gözüküyor ewet
bu rehindede bi kredi çekmiş olur onun rehni
işin o kısmını biliyorum gülüm
benim sorum şu bu sorgulama ekranında görünen rehin den kasıt nedir yani arabada haciz olsa hacizli diyemi görünür yoksa yine rehinli diyemi gözükür
araçda haciz yok rehin var kredi olabilir araç üzerinde :) araç üzerinde haciz yok
devil_berk22
05-06-2010, 19:58
hacizliyse haciz olarak yazar ve kaç tane hacizi rehini varsada belirtiyor
heh işte tam öğrenmek istediğim olay bu benim
araç zaten bizim aracımız :D
daha ruhsatı almadık üstümüze ruhsat sahibi ilede görüşmedik aradaki galerici arkadaş arabada haciz gözüküyo vs vs diyip aracı bizden geri istedi ama ben işkillendim
arabayı adama verdik şimdi baktım internette satılık ilanı var :D
bi ipnelik dönüyo onu çözmeye çalışıyorum :D
tender06
05-06-2010, 20:03
demekki ucuza almışın :D
ya şimdi arada hesapta babamın arkadaşı olan birisi var :D
adam arabayı geri istedi yerine babaya geçici araba falan verdi :D arabanın 3 lira kadarda vergi borcu vardı
adam babaya 15 lira para veriyor şimdi hani işi çözdü bizi kurtardıya hesapta :D
ulen bi baktım nete araba satılık 22,5 lira istiyolar bide :D
öperler öyle işi :D
tender06
05-06-2010, 20:07
adamı arican 15 lira verem dicen vermezse öpecen :D