Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Dolu
Denk gelen gören oldu mu, sizin oralara daha başlamamışsa aracınızı mutlaka kapalıya alın.
evet beyler ciddi kötü yağdıııı DİKKAT DİYORUM!!!!!!!!!!!!!!11
erkin006
06-06-2010, 14:26
konutkentte fena yağmış kimle konuşsam aynı şeyi söylüyor...kaputlar tavanlar göçmüş...
Baya kötüydü , bukadarı hıc gormemıstım dha onceden ...
Düşenlerden küçük bir örnek. Bomba patlamış gibi sesler yankılandı bi anda heryerde. Limit hız falan hak getire inanılmaz hızla düştü buraya. (Keçiören)
http://i49.tinypic.com/2vlnqz8.jpg
bildiğin buz düşmüş maşallah o ne öyle :eek:
Dışarıda arabası olanlara epey zarar vermiştir.İstanbul'da da sabahtan beri yağmur var.Esiyor da..
apartmanın catısının bir bölümü cam , hepsi asagiya indi
Gop tarafı şimdilik düzgün ama fena gelicek gibi duruyo
VTec_king
06-06-2010, 14:46
geçmiş olsun beyler
adamın kafasını bile yarar o yaw
CasabLanca
06-06-2010, 14:56
uyuyordum çatara çutara ses geliyordu demek buymuş
Apartmanın çatısındaki camlar kırıldı bizim. Pertçilere gün doğdu sanırım.
kellepaca
06-06-2010, 15:10
Şu an iş yerindeyim. Az önce otoparka çıktım baktım Hyundai Coupe arka cam patlamış, tavan ve bagaj göçük, 206 ve Fiesta kaput göçük, Megane II arka cam patlamış vb. Ciddi hasar var buradaki araçlarda, Volvo S40, yeni Focus, yeni Corsa falan var onlara bir şey olmamış. Benim araba evin arkasında dışarıdaydı inşallah bişey olmamıştır.
Şu an iş yerindeyim. Az önce otoparka çıktım baktım Hyundai Coupe arka cam patlamış, tavan ve bagaj göçük, 206 ve Fiesta kaput göçük, Megane II arka cam patlamış vb. Ciddi hasar var buradaki araçlarda, Volvo S40, yeni Focus, yeni Corsa falan var onlara bir şey olmamış. Benim araba evin arkasında dışarıdaydı inşallah bişey olmamıştır.
Konutkent civaronda ceviz büyüklüğünde yağmış diye duydum bende. Kaçırın araçları
kellepaca
06-06-2010, 15:15
Konutkent civaronda ceviz büyüklüğünde yağmış diye duydum bende. Kaçırın araçları
Cevizi geçtim yumurta büyüklüğünde gördüm ben.
H22Power
06-06-2010, 15:18
başımıza taş yağacak dedikleri böyle birşey olsa gerek:(
100.Yıl 'a yıldırım düstü sanırsam.. Önce cok fazla aydınlık oldu, sonra cok büyük bi ses koptu.. Altunbilekler civarından da dumanlar cıkıyodu, etrafa baktıgımda..
bizim buraya yağdı ceviz büyüklüğünde, araba sağlam Allah korumuş
kellepaca
06-06-2010, 16:28
100.Yıl 'a yıldırım düstü sanırsam.. Önce cok fazla aydınlık oldu, sonra cok büyük bi ses koptu.. Altunbilekler civarından da dumanlar cıkıyodu, etrafa baktıgımda..
Yakınmışız, benim evim de Antubileklere 500m kadar mesafede. Şimdi eve geldim evdeki dört arabaya baktım. Audi'de, kardeşimin Corsa'sında, bende emanet duran 78 Reno'da bişey yok. Babamın S60'ın tavanda hafif göçük var ama o da yolda yakalanmış, dolu yağarken evde değilmiş.
bravo hgt
06-06-2010, 16:48
Evet arkadaşlar çok ağır şekilde yağış oldu ankarada milletin arabası neredeyse pert oldu araçlarınızı kontrol edin özellikle tavanlar delik deşik abartmıyorum yumruk kadar büyüklükte düştü buralara
orhansah
06-06-2010, 16:56
ilgili haber:
http://www.milliyet.com.tr/ankara-da-dolu-yagisi/turkiye/sondakika/06.06.2010/1247433/default.htm
mustafa kemal mah.
silah sıkıyorlar sandım :)
Vts_Power
06-06-2010, 17:10
apartman havalandırmasının camı patlayp aşaa uçtu yeni kasa corollanın tavan kaput bagaj harita gibi oldu ceviz büyüklüğünde göçükler, ae86 ya hiç bişey olmadı yanyanalardı :D sanırım yıllar geçtikce sac kalitesi düşmüş
ml320 ve e200 çok az göçükler vardı garajda gördüğüm
TolgaEsentepe
06-06-2010, 17:15
tüh ya. şehir dışındayım araba açık garajda duruyordu :) olduysada sağlık olsun artık zaten komple boyaya vericektim gelince :D
japonlara kotu olmustur heralde sacları cok ınce cok gecmıs olsun herkese
Çok şükür zor yetiştim ben kapalı yere aldım ..
Valla bariz çökük olmasa bile açık yerde duran arabaların hepsinde ufak kapı çarpması tarzında açılı bakınca gözüken çökmeler hepsinde var diyebilirim arabalarınızı silip kontrol edin.
Dolu başladıktan sonra kimse arabasının yanına bile gidemedi ben böyle bir şey görmedim.Sağanak taş yağdı Allah beterinden korusun.
RottingChrist
06-06-2010, 17:56
2 sene önce istanbulda yakalanmıştım kemerburgaz yolunda. o resimdekinin iki katı. arabam daha 73 km deydi ve birden kasko poliçem canlandı gözümde. araç fiorino idi ve birkaç göçük dışında birşey olmamıştı çok şükür. ama yanımdaki arkadaşım ilk defa doluya yakalandığı için çok fena korkmuştu. o günden beri hava nezaman kararsa bende direk garaja atıyorum kara kızımı :)
İncek tarafındaydım babamın arabasıyla. Cam patlıcak sandım bi ara.Göçük yok sanırım bakmadım gerçi.
Oh ulan dedim iyiki kapalıda arabalar. :)
gambit49
06-06-2010, 18:05
ben etkisi biraz gecince bahceden :D topladım biraz hatıra olarak dolaba koydum resimlerini paylasiyim dedim :D :D
http://img17.imageshack.us/img17/2180/fotoraf0066qs.th.jpg (http://img17.imageshack.us/i/fotoraf0066qs.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Mikrop_Ali
06-06-2010, 18:49
abartısız ceviz büyüklüğünde yagdı ılk basladıogında kucuktu fındık kadardı arabayı garaja cektım son anda tam gırdım cevız kadar atmaya basladı dısarda kalan aracların kaportalarında nokta nokta ezilmeler oldu gözle görülür biçimde zarar verdi araclara. geçmiş olsun diyelim.
Çok şükür zor yetiştim ben kapalı yere aldım ..
Valla bariz çökük olmasa bile açık yerde duran arabaların hepsinde ufak kapı çarpması tarzında açılı bakınca gözüken çökmeler hepsinde var diyebilirim arabalarınızı silip kontrol edin.
Dolu başladıktan sonra kimse arabasının yanına bile gidemedi ben böyle bir şey görmedim.Sağanak taş yağdı Allah beterinden korusun.
bende gidemedim gözümün önünde dolu yağdı taş gibi.görünürde göçük yok.
Ertug_T.
06-06-2010, 19:32
tavanımda 10 tane ufak göçük+sağ arka stop+sağ dikiz aynası!!! günün faturası budur!!!!
tavanımda 10 tane ufak göçük+sağ arka stop+sağ dikiz aynası!!! günün faturası budur!!!!
geçmiş olsun ertuğ :(
etlik'te de çok kötü yağmış.. allahtan o sıra şaşmazdaydım :) şaşmaza leblebi tanesi şeklinde dolu yağdı..
inanılmaz bı dolu yagısı vardı.iş yerındeydım ankamall koçtasda kapıya cıktı okadar kuvvetlı ve buyuk yagdıkı gırısdekı ust camın bı tanesı patladı buzlandı cam allahtan yere dusmedı tedbırını aldık hemen.parkdakı araclar ıptal zaten gozumuzun onunde butun araclara sankı tas atıyolar gbıydı.ben bıde evı zemın ve alt katta olanlara allah yardım etsın dıyorum yagmurda felaket yagdı
Ertug_T.
06-06-2010, 19:50
geçmiş olsun ertuğ :(
sağol görkem çıkıp arabayıda biyere alamadım..beşevlerin ortasında park halinde kaldı araba resmen..
tavan harita gibi oldu en az 20 tane ufak gocuk var sol on farim catladi jiptede 2-3 tane gocuk var :(
tavan harita gibi oldu en az 20 tane ufak gocuk var sol on farim catladi jiptede 2-3 tane gocuk var :(
geçmiş olsun arkadaşlar. vakum ile vs. hallederler mi acaba ufak göcükleri.
sabah boluya pikniğe gittim buraları sel götürmüş şaka gibi abant tarafında bişey yoktu gelirken de sadece yağmur vardı buralar rezil olmuş
Ertug_T.
06-06-2010, 20:17
konuştum bikaç yerlede..vakum olmaz küçük göçüklere boya diyolar..
arkadaşlar hepinize büyük geçmiş olsun ya... :(
Hobaa etliğe fena yağmış..Megane haşattır kesin..Arkadaşın Mazda323 tavanı mahvolmuş söylediğine göre..
ByShaGGy
06-06-2010, 20:48
arabamın kaputu ve tawanı şu an göçmüş durumda ben böle bişi görmedim :(:(:(
Ertug_T.
06-06-2010, 20:54
auto king ler patlama yaşıycak artık heralde..
Ahmet Saraçoğlu
06-06-2010, 20:55
kardeşler geçmiş olsun hepinize.En kolayından telafi edilir sorunlardır inşallah.Allah bidaha yaşatmasın
TolgaEsentepe
06-06-2010, 22:01
heryeri geçtimde tavan işin içine girince can sıkılıyor :( merak içerisindeyim umarım bende yoktur heryerinde olsunda tavanında olmasın yaa ..
DogukanB
06-06-2010, 22:08
erikden daha büyükdü resmen. tam bastırdığı sıra köpek gezdiriyodum. dolu mu yağdı 15 kişi den dayak mı yedim anlayamadım :D
chiefkadir
06-06-2010, 22:08
etlik'te de çok kötü yağmış.. allahtan o sıra şaşmazdaydım :) şaşmaza leblebi tanesi şeklinde dolu yağdı..Şaşmazla Etlık arasında 200-250 mt kot farkı var.
Ankara epeydır böyle dolu görmemiş,allahtan bız Abanttaydık.. donuş yolu yağmur-sel..
Geçmiş oLsun Ankaralılara :(
arkadaşlar tavanda 2 tane iz gördüm.bunu nasıl düzeltirler boya vs.olmadan vakumlamı oluyor.düzelmiyorsada sağlık olsun artık.
Ertug_T.
06-06-2010, 22:52
vakumun büyük geniş göçüklerde etkili olduğunu duydum ufaklarda iyi olmuyormuş..boyada dalgalanma vs oluşuyormuş..o yüzden bana boya diyolar..
TolgaEsentepe
06-06-2010, 22:53
boyadan önce macun çekilecek değil mi tavana orayı doldurmak için ?
geçmiş olsun herkese
bugun oglen guneş açınca bende komple nxt yaptım
cıla sırasında yagmur başlayınca garajdan cıkarmadım arabayı
vallla kotu dolu yagmış
perşembe hava güzel olsunda :) ankaradayım inş
cumaya kadar yağışlı görünüyor tahminlerde..
geçmiş olsun ankaradan araba almak sorun olacak:(
geçmiş olsun ankaradan araba almak sorun olacak:(
bişey olmaz temiz olsunda :)
Hobaa etliğe fena yağmış..Megane haşattır kesin..Arkadaşın Mazda323 tavanı mahvolmuş söylediğine göre..
Bizimki hasarsız çıkmış şükür..:)
Arabalar bir yıkansın, daha kaç tane göçük sayacağız. :(
Arabalarda bişey yokta bahçem bitti bitane fide kalmadı domates biber vs. hepsini önce dolu vurdu sonra sel aldı burada meyve ağaçlarındaki meyveler vs. komple döküldü bağlarda büyük zarar var millet bitti durum çok kötü
fsunnetci
07-06-2010, 10:16
Sunroof camım zaten çatlak İstanbul'da olsa halimiz yamanmış:(
autoking tavanı sökersek hallederiz diyor.
vay arkadaş bizim şirketin civic tiguan bipper captiva gitmiş tavanlar.:mad:
auto king ler patlama yaşıycak artık heralde..
auto king ekibini toplayıp afyona gitmiş
Tavanda fln birşey yokta sol yan sinyal yerinden çıkmış takamadım :(
Çatı olukları fln hep delindi.
bora1311
07-06-2010, 14:07
az once arabayı kontrol ettim, allaha sukur bişey yok...
tum ankaralılara cok gecmis olsun...
migrostaydım cok kötü yayodu allahtan kapalıdaydı araba
biraz önce fena bastırdı hemen belediyenin otoparka bıraktım.
Kurudu yerler çıkabiliriz:D
Askerdeyim, araba kapının önünde, bizimkiler de yazlıkta. Umarım hasar yoktur...
Allahtan evo garajda :)
Herkese geçmiş olsun.