Orijinalini görmek için tıklayınız : Ctr 23 drag video arac içi
ARKADASLAR ISRARLA INANDIRAMADIM AMA 2 KERE VITES KACIRDIGIM VIDEO YALAN DOLAN BIZDE OLMAZ BUYRUN IYI SEYIRLER
http://www.youtube.com/watch?v=YsHb0AwzZYc
YavuzNaz
07-06-2010, 16:00
talihsizlik olmus saglik olsun
_muhaRRem
07-06-2010, 16:01
lanet vites girmedimi girmiyor.. vtı lar gibi girse keşke
Arkadaslar yapıcak bır sey yok pılotaj drag ıcın benım ısım degılmıs bıraz daha calısma yapmam lazım sadece ben yalan konusmam kımseye yalan borcum yok herkez dogruları konussun dogruları konusan ınsana saygım sonsuz
valla type'r dakı en kıl hastalık ılk aldığımda bende cok dusuyordum bır turlu atamamıştım neyse sağlık olsun ;)
evet stp arkadasım sen ve yanındakı 2-3 arkadasın daha 2ye attılar dıe gormussunuz demekkı yanlıs gormussunuz ordan gormek arabanın ıcınde olupta solemekten farklıymıs!
buyuk talıhsızlık ama yınede tebrıkler kım ne derse desın sen kendın ıcın cıkmışsın ;)
dıger konudada soledıgım gıbı hayatımda ılk defa drag yarısına gırdım ve pılotaj cok onemlı yapamadık saglık olsun benım 0,004 salıselerle yada zamanla ısım yok ben sadece keyıf almaya arkadaslarımın yanında olmak ıcın gıttım cunku cok guzel bır organızasyon oldu onların yanında bızler olmıcazda kımler olucak emek harcadılar çaglar eksık olmasın yıne benım lastık sorunumu cozdu erol ben yoldayken kayıdımı yaptırdı eksık olmasınlar ve super bır organızasyondu tek kelıme ıle bende kupa almak ısterdım ama kısmet degılmıs daha cok calısmamız lazım haketmek ıcın.
dıger konudada soledıgım gıbı hayatımda ılk defa drag yarısına gırdım ve pılotaj cok onemlı yapamadık saglık olsun benım 0,004 salıselerle yada zamanla ısım yok ben sadece keyıf almaya arkadaslarımın yanında olmak ıcın gıttım cunku cok guzel bır organızasyon oldu onların yanında bızler olmıcazda kımler olucak emek harcadılar çaglar eksık olmasın yıne benım lastık sorunumu cozdu erol ben yoldayken kayıdımı yaptırdı eksık olmasınlar ve super bır organızasyondu tek kelıme ıle bende kupa almak ısterdım ama kısmet degılmıs daha cok calısmamız lazım haketmek ıcın.
:icon_tup:
kardesım sen bole bı adam oldugun surece kendını bozmadıgın surece hakkedersın zaten zamanla :D
Low-Rider
07-06-2010, 16:24
keşke herkes böyle mütevazi olsa altında ki arabanın esiri olmasa
cok şansızlık olmus orcun yaw 2 seferedede gecmemesı dahada kötü
olur kanka bosver cigerli arabaymıs eski sahibide arkadasım
orç. bende sırf bu sebebten deli oldum kardeşim yalan sölemiyorum gördügümü sölüyorum o rolling olayında sanki küfür ediyorum gibi anlaşılıyor ama allah büyük..
vıdeoda hersey ortada ben vıtesı ıyı atmıs olsam bıle mehmetın arabası benımkınden guclu orda barız gecıp gıdıyo sansım kesınlıkle yoktu.
orç. bende sırf bu sebebten deli oldum kardeşim yalan sölemiyorum gördügümü sölüyorum o rolling olayında sanki küfür ediyorum gibi anlaşılıyor ama allah büyük..
yavrum tavuk su ıcer allaha bakar kaan benı aradı aksamda dedıgım gıbı vıdeoyu koyucak bende sozumde durucam
Şanssızlık gerçekten .
Yine tamamen bırakmamışınız ama , tebrikler.
vıdeoda hersey ortada ben vıtesı ıyı atmıs olsam bıle mehmetın arabası benımkınden guclu orda barız gecıp gıdıyo sansım kesınlıkle yoktu.
bu yorum herhalde bazı seylerın anlasılması ıcın yeterlıdır.BİZDE NEYSE O
ılk kalkısta bellıı 2 cı kalkısta denemısın ama sonuc olarak 2 ye gırmıs ıkıncı denemende sans bu poker oyunu gıbıdır bı bakmıısn kazanmısın bı bakmısın kaybetmısın saglık olsun enınde sonunda yıne bırbırımızın suratına bakıcagız gonuller bır olsun masallah aracına
ılk kalkısta bellıı 2 cı kalkısta denemısın ama sonuc olarak 2 ye gırmıs ıkıncı denemende sans bu poker oyunu gıbıdır bı bakmıısn kazanmısın bı bakmısın kaybetmısın saglık olsun enınde sonunda yıne bırbırımızın suratına bakıcagız gonuller bır olsun masallah aracına
2 yarıstada 2 vıtesı kacırdım sonuc olarak tabıkıde gırdı vıtese ama kactıgı an ısın bıtıyo konumuz 2.cısınde kacırmadan soktu denmesı 2 vıdeodada kacıyorum zorladım tabı burda zaman kaybettım
2 yarıstada 2 vıtesı kacırdım sonuc olarak tabıkıde gırdı vıtese ama kactıgı an ısın bıtıyo konumuz 2.cısınde kacırmadan soktu denmesı 2 vıdeodada kacıyorum zorladım tabı burda zaman kaybettım
hersey vıdeoda mevcut bellı oluyor
aralarındaki sanise farkı 0.004 müş;)
ahmet3425
07-06-2010, 16:44
o hareket nerden baksanız yarım saniye kayıp demek belki daha fazla yapcak bisey yok muharreminde dediği gibi gecmeyince gecmiyor meret...
Gokhan43
07-06-2010, 16:44
Talihsizlik olmuş cidden.Ama yine de tebrikler diyorum ben Özgür'ün de dediği gibi keşke herkes siz gibi olsa araçlarının esirleri olmasa :)
aralarındaki sanise farkı 0.004 müş;)
onu bana deyıl stp soyle ben oyle bır sey demedım;)
o hareket nerden baksanız yarım saniye kayıp demek belki daha fazla yapcak bisey yok muharreminde dediği gibi gecmeyince gecmiyor meret...
usta ınan 1 denemede canını aldım cok uzuldum sonra 2 cısınde duydu sesımı heralde bıraz daha ınsaflı cıktı :) evlat ya sevıyorum arabamı
Ersin YILDIZ
07-06-2010, 16:48
tum aksılıklere ragmen gusel yarıstı keyıflı anlar yasattınız tesekkurler yınede
valla olmayınca olmamış :S
Aksilik .. emreyle izmir'e geldigimiz de roll'den sonra da konusmutuk " insan gibi vites atmiyor o adam " dedim .. yanindaydim hos .. Gercekten yavas bile kalmissin , tamamen aksilik .. hayirlisi atla deve degil ya ;)
Diğer konudaki yorumunuda bu konudaki yorumlarınıda okudum, gerçekten helal olsun. Videoda bile sinirlenip ağzından bişey çıkmamış. Gerçekten tebrik ettim. Maşallah.
maşallah orçunum ctr 23 ü bilen biliyor ;)
gsi_club
07-06-2010, 20:47
aksilik oldumu oluyor ne yazikki :( geçmis olsun.
orcun video süper kamera açısı filan çok begendim :)
orcun video süper kamera açısı filan çok begendim :)
aynen kanka bende direkt hayale gectim 106'da orada nereye sabitlenirdi dige :D:D:D
cama tükürükle yapıştırılan zavazingodan büyük ihtimal :D en kısa sürede benimde tedarik etmem gerek bundan :D
ugrasma tornacida yapilir .. arka sol direge emniyetin kemerinin somununa sabitlenebilir :)
yada aparat yapilir arka koltuk kafaligi cikarilir oraya sabitlenir ..
yada gene aparat yapilir arka tutamaka sabitlenir :)
mikrop 28
07-06-2010, 21:07
tanımıyorum senı ama boyle mutavazı oldukca zaten kazanmıssın kardesım sansızlk maksat eylenmek keyıf aldıysan n mutlu sana..
kamera acısı harbıden super ya :D
kamera açısı süperde çok büyük şanssızlık olmuş harbiden ya 3. seferde girmiş 2ye. Polonun o kadar fark atmasına zaten anlam veremiyordum sebebi çıkmış ortaya...
keşke herkes böyle mütevazi olsa altında ki arabanın esiri olmasa
Helal olsun sana ağzın bal yesin .
Valla arkadaşlar cogunuz manisa da kereme gecildigim drag yarışını biliyorsunuz 224 hp lik halim ile gelmiştim yarışa
9100 dönüyordum 2 yede aslan gibi atmıştım videoları mevcut izleyin
Dj typerda 9300 devir aynı şekilde izmitte drag videoları mevcut
Bg de 8800 aynı şekilde videoları mevcut
ama yasin de 2 ye takamamıştı U typer yasine gecilmişti
aynı şekilde U typer yasin 2 ye gayet güsel sokmuştu
Urfa zamanında gayet güsel sokmuştu
Jad typer il dr bahadır izmitte harika sürmüştü
işin sırrı aslında çok basit
az stress daha az heyecan sakin lik
en önemlisi debriyaja tam bastıktan sonra vitesi cekmek önemli
ayagınız elinizden herzaman daha yavaş hareket eder bu pejo da yada B serisinde sorun olmaz ama typerda sorun olur
cünkü viteslerin yolu kısadır topuzdan degil şanzumanın kendinden kısa oldugundan short shift takılmış araçlarla alakası yoktur
bu yüzden debriyaja tam basmadan cekmekten vitesler duvar oluyor ve daha sonra da bir müddet bekledikten sonra vitesi takabilrsiniz ki o 1 viesi kaçırmanız diger viteslerinizin de kemikli girmesine sebeb oluyor
cünkü ayırıcının yayı arada kalınca vites o ıfak parcaya baskı yapıyor
boşa alıp bir müddet bekleyince gene yumuşuyor
vs vs zamanla drag yapa yapa işi kavrarsınız inşallah
VTec_king
07-06-2010, 22:07
Valla arkadaşlar cogunuz manisa da kereme gecildigim drag yarışını biliyorsunuz 224 hp lik halim ile gelmiştim yarışa
ayagınız elinizden herzaman daha yavaş hareket eder bu pejo da yada B serisinde sorun olmaz ama typerda sorun olur
cünkü viteslerin yolu kısadır topuzdan degil şanzumanın kendinden kısa oldugundan short shift takılmış araçlarla alakası yoktur
bu yüzden debriyaja tam basmadan cekmekten vitesler duvar oluyor ve daha sonra da bir müddet bekledikten sonra vitesi takabilrsiniz ki o 1 viesi kaçırmanız diger viteslerinizin de kemikli girmesine sebeb oluyor
çok güzel açıklama ayrıca orjinal harici bir debriyaj seti kullanıyorsanız bu iş dahada zorlaşıyor..debriyaja sonuna kadar basmak gerekebiliyor..
Ben ne olursa olsun orcun u tebrik ediyorum . medeni cesaretle çıkıp arabsını denemiş. kimse anasının karnında ögrenmiyor bu işi tecrube ettikçe daha güzel oalcak inşallah.
Kanka dr bahadırdan bahsediyoruz ya 2 sezonu tek debryajla bitiren adam :)
agustos da vericem makinayı kaldırsın yine :D jadı yani yanlış anlaşılmasın ahahah :D
PPR engineering
07-06-2010, 23:03
gercekten büyük şansızlık minikslerin dediği gibi heyacan sıçıyo bütün işin içine...ama yinede bırakmamışın bunun içinde sana tebrikler.
edo typer
08-06-2010, 00:31
ben yarısa malesef gelemdım katılan herkese tebrıkler. cam acısı super olmus. ınsanın basına gelebılıyor normalde 100 kere sok gırer yarısta gırmeyınce gırmıyor. bende sokamamıstım ızmırde keremle kalkarken yarıstan cıktım her cektıgım gırdı:D gecmıs olsun.
Bir sansızlık yasanmıs.Varsın kupa kaldırmayın. Ama mutevazı oldugunuz surece kazanan olursunuz. Aracınızada maşallah. Su anda butcem el verse dusundugum 2 type-R dan biri. İnsallah değerini bilen birine gider...
beyaz araç polo mu benmi yanlış görüyorum ? bayağı sağlam bi araca benziyor, şanssızlık olmuş
sanırım işi bozan heyecan :s
walla çok üzüldüm ama miniks doğru söylüyor heycan stres bunların dewamı getirtiyor zamanla gire çıka bunladanda eser bile kalmıyor :D
chiefkadir
08-06-2010, 11:42
Kameranın konulduğu yer iyi düşünülmüş,koltuğun yatırılması felan iyi olmuş.
Orçun ilk defa drag yapma heyecanını yaşarken,o sıcakta cam kapat kask tak derken iyice sıkıntılı bir sürece girmiş,hilmininde dediği gibi debriyaja tam basmadığı için ikiye geçirememiş,diğer kalkışta biraz daha hatasını anladığından zorlansada geçirmiş.
Karatrenle değilde kendi grubunda herhangi bir arabayla selçukla veya varsa başka araçla kalkabilseydi daha güzel görüntüler çıkardı:)
çekim süper olmuş herşeyde ortada büyük talihsizlik
JapanVsGermany
08-06-2010, 11:59
çekim çok güzel,ama talihsizlik yaşamışsın, bu seferlik kısmet değilmiş, wazgeçmeyip dewam etmelisin :)
konu bulamadım buraya yazayım dedim bir dahaki yarıs nerede stock araclar icin sınıf varmı :)
vtecdede aksine en rahat 1'den 2'ye geçiyor ... sağlık olsun kardeşim birdahakine girer inş
konu bulamadım buraya yazayım dedim bir dahaki yarıs nerede stock araclar icin sınıf varmı :)
temmuz ayı içinde olmasını düşünüyoruz şimdiden gereken izinler vs. malzeme eksigini tedarik etmeye başladık..
stok arac sınıfı malesef yok :)
vtecmaniaa
14-06-2010, 20:00
kemikli girmeyi ben de yaşıyorum yaw :( napmak lazım bi püf noktaşı yok mu bu işin :)
o değilde konuşmalara bittim ya :D:D
temmuz ayı içinde olmasını düşünüyoruz şimdiden gereken izinler vs. malzeme eksigini tedarik etmeye başladık..
ben niyetliyim butcemi ve evin durumunu ayarlarsam katılmayı cok istiyorum stock a yakın aracım ile sırf o musabaka ruhunu yasamak için:icon_tup:
PM gonderiyorum bir kac sey sormam lazım :)
İlk kalkış çok kötü üçüncüde giriyor vitese geçmiş olsun galiba biraz da yarışın sitresi de var galiba.
Neyse bir dahakine diyelim.
hondacı arkadaşlar rolling yapmaktan kalkışı unutmuşlar :)
şaka bir yana yarış stresi cok başkadır. arabası cok daha guclu olanları geçmiştim ben zamanında.. biraz az stres,braz sogukkanlılık komik gelcek ama biraz nefes kontroluyle her şey daha iyi olur dragda.. deneye deneye daha iyiye gidersiniz inşallah..
Sponsorda var olacak bu iş yaw :D
yer belli mi
mesela czt hangi sınıfta yarışır. daha onceleri mini cooper,207 rc, gt, turevlerine bir sınıf acılıyordu. var mı oyle bir dusunce. yoksa turbo vteclerle mi kalkacaz daha dogrusu kalkmaya mı çalışacağız. :)
yer belli mi
mesela czt hangi sınıfta yarışır. daha onceleri mini cooper,207 rc, gt, turevlerine bir sınıf acılıyordu. var mı oyle bir dusunce. yoksa turbo vteclerle mi kalkacaz daha dogrusu kalkmaya mı çalışacağız. :)
2 lt NA type r- s2000 - clio rs lerin sınıfında olman lazım diye dusunuyorum ..
2550cc yapar colt... typerın ust grubune denk gelır
yer belli mi
evet o zamankji katılıma göre ve istege göre şekillenicek gruplar saniye usulü olursa yaptıgınız kalkışdaki saniy baz alınıp ona göre sınıflandırılacaksınız yok hacim gruplandırması olursa stp nin dedi gibi 2500 cc. grubunda yer alıcaksınız..
hee yazdıgın araclar dan en az 3 tane katılım olursa onada grup açarız sanırsam..diger türlü benim gruba beklerim sizi :D
yer belli manisa/akhisar pisti
evet o zamankji katılıma göre ve istege göre şekillenicek gruplar saniye usulü olursa yaptıgınız kalkışdaki saniy baz alınıp ona göre sınıflandırılacaksınız yok hacim gruplandırması olursa stp nin dedi gibi 2500 cc. grubunda yer alıcaksınız..
hee yazdıgın araclar dan en az 3 tane katılım olursa onada grup açarız sanırsam..diger türlü benim gruba beklerim sizi :D
yer belli manisa/akhisar pisti
3 arac olan bir grup varsa ben orada olmak istiyorum en kotu 3. luk kupası ile giderim eve :D:D:D
Cimmeria
17-06-2010, 17:16
temmuz ayı sonu gibi olursa bende katılabilirim ilk defa hayatımda :D
temmuz ayı sonu gibi olursa bende katılabilirim ilk defa hayatımda :D
en komedi draglar olacak gibi duruyor katılırsam klima açık - müzikte açık keyfi yapacam zaten aractan ümidim yok :D
Cimmeria
17-06-2010, 22:52
süper klima açta en azından seni geçer sonuncu olmam :D