ARKADASLAR ISRARLA INANDIRAMADIM AMA 2 KERE VITES KACIRDIGIM VIDEO YALAN DOLAN BIZDE OLMAZ BUYRUN IYI SEYIRLER
http://www.youtube.com/watch?v=YsHb0AwzZYc
ARKADASLAR ISRARLA INANDIRAMADIM AMA 2 KERE VITES KACIRDIGIM VIDEO YALAN DOLAN BIZDE OLMAZ BUYRUN IYI SEYIRLER
http://www.youtube.com/watch?v=YsHb0AwzZYc
talihsizlik olmus saglik olsun
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
lanet vites girmedimi girmiyor.. vtı lar gibi girse keşke
Dr.ECU
Arkadaslar yapıcak bır sey yok pılotaj drag ıcın benım ısım degılmıs bıraz daha calısma yapmam lazım sadece ben yalan konusmam kımseye yalan borcum yok herkez dogruları konussun dogruları konusan ınsana saygım sonsuz
evet stp arkadasım sen ve yanındakı 2-3 arkadasın daha 2ye attılar dıe gormussunuz demekkı yanlıs gormussunuz ordan gormek arabanın ıcınde olupta solemekten farklıymıs!
buyuk talıhsızlık ama yınede tebrıkler kım ne derse desın sen kendın ıcın cıkmışsın![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
dıger konudada soledıgım gıbı hayatımda ılk defa drag yarısına gırdım ve pılotaj cok onemlı yapamadık saglık olsun benım 0,004 salıselerle yada zamanla ısım yok ben sadece keyıf almaya arkadaslarımın yanında olmak ıcın gıttım cunku cok guzel bır organızasyon oldu onların yanında bızler olmıcazda kımler olucak emek harcadılar çaglar eksık olmasın yıne benım lastık sorunumu cozdu erol ben yoldayken kayıdımı yaptırdı eksık olmasınlar ve super bır organızasyondu tek kelıme ıle bende kupa almak ısterdım ama kısmet degılmıs daha cok calısmamız lazım haketmek ıcın.
cok şansızlık olmus orcun yaw 2 seferedede gecmemesı dahada kötü
olur kanka bosver cigerli arabaymıs eski sahibide arkadasım
orç. bende sırf bu sebebten deli oldum kardeşim yalan sölemiyorum gördügümü sölüyorum o rolling olayında sanki küfür ediyorum gibi anlaşılıyor ama allah büyük..
vıdeoda hersey ortada ben vıtesı ıyı atmıs olsam bıle mehmetın arabası benımkınden guclu orda barız gecıp gıdıyo sansım kesınlıkle yoktu.
ılk kalkısta bellıı 2 cı kalkısta denemısın ama sonuc olarak 2 ye gırmıs ıkıncı denemende sans bu poker oyunu gıbıdır bı bakmıısn kazanmısın bı bakmısın kaybetmısın saglık olsun enınde sonunda yıne bırbırımızın suratına bakıcagız gonuller bır olsun masallah aracına
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)