Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenii! | Forza MotorSports 4
StyleALP
15-06-2010, 10:38
3. seriden sonra yine bir bomba geliyor.
İşte görüntüler,
http://uk.media.xbox360.ign.com/media/077/077615/imgs_1.html
Buyrun buda Kinect Teknolojisi ve Forza 4;
http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/77615/forza-motorsport-4/videos/e310_forzakin_demo_06141.html
umarım GT 5 gibi şehir efsanesi olmaz hemen çıkar
StyleALP
15-06-2010, 11:11
umarım GT 5 gibi şehir efsanesi olmaz hemen çıkar
Forza verdiği sözde duruyor, 3 'de herhangi bir gecikme yaşanmadı. :)
Mi layk forza, sertac20det duyurulur. :D
redlinemst
15-06-2010, 12:00
ohaa çok iyi görüntülerr
2011 inşallah gecikmez :D
TolgaEsentepe
15-06-2010, 13:51
gt yanlış strateji ile yerini forza ya ps3de xbox a bıraktı bence..
CooLeqenD
15-06-2010, 13:56
Yuhunuz :D:D Bi an gerçek sandım asdausduasudas :hehe: Çok kaliteli benim bi an önce benm xbox ı yapmam gerek :hahaha:
felaket birseye benziyor bakalm :)
gt yanlış strateji ile yerini forza ya ps3de xbox a bıraktı bence..
Bende PS3 te var , XBOX ın oyunları dışında PS3 e göre hiç bir avantajı yok bence. PS3 te grafikler daha güzel aldığınızda paket içine herşey dahil , Kumandalar kalem pille çalışır halde gelmiyor. XBOX ta internete bağlanmanız için kablo şart yoksa '' opsiyonel '' olarak wireless adaptörü almanız lazım , kumanda nız kalem pille çalışır vaziyette geliyor '' opsiyonel '' olarak battery pack ve şarj kablosu almanız gerekiyor. PS3 te internetten oynamak için extra bir ücret ödemeniz gerekmiyor fakat XBOX ta XBOXLive a bağlanmak için Aylık 4 pound ödemeniz gerekiyor. PS3 kuzu gibi sessiz çalışıyor XBOX gürlüyor. Ama ben PS3 ün yüzüne bile bakmıyorum neden acaba bendemi bir sorun var :P
StyleALP
15-06-2010, 14:24
Dediğin gibi Abi, ikisininde avantajlı olduğu noktalar var ancak XBox 360 'ın sesli çalışması maddesine katılmıyorum. Kuzu gibi valla. :) XBox 360 son 2 yılda bombalar patlatıyor ve patlamaya devam ediyor. :)
Dediğin gibi Abi, ikisininde avantajlı olduğu noktalar var ancak XBox 360 'ın sesli çalışması maddesine katılmıyorum. Kuzu gibi valla. :) XBox 360 son 2 yılda bombalar patlatıyor ve patlamaya devam ediyor. :)
Ben alalı daha 2 hafta oldu fakat keşke PS3 yerine ilk başta alsaymışım Forza da millet almış yürümüş saçma sapan dereceler çıkarıyorlar. Kısaca çok memnunum FM4 ü de 4 gözle bekliyorum :D
StyleALP
15-06-2010, 14:30
Ben alalı daha 2 hafta oldu fakat keşke PS3 yerine ilk başta alsaymışım Forza da millet almış yürümüş saçma sapan dereceler çıkarıyorlar. Kısaca çok memnunum FM4 ü de 4 gözle bekliyorum :D
Hakikaten Abi, çok sağlam bizler için oyunlar mevcut.
İlk araç olarak Scirocco aldım ancak stock değil makyajlıydı, çok sağlam yürüyor be. :) Şimdi Ep3 Type R ( Mugen Edition ) var.
Sende sanırım Scirocco vardır oyunda, hemde beyaz. :p
Onurkk06
15-06-2010, 14:40
ben bi an test drive unlimited oynuyo sandım:D
Low-Rider
15-06-2010, 14:51
fm4 şu an ki konsollarda çalışıcak mı yoksa yeni konsol mu çıkıcak?
Bende PS3 te var , XBOX ın oyunları dışında PS3 e göre hiç bir avantajı yok bence. PS3 te grafikler daha güzel aldığınızda paket içine herşey dahil , Kumandalar kalem pille çalışır halde gelmiyor. XBOX ta internete bağlanmanız için kablo şart yoksa '' opsiyonel '' olarak wireless adaptörü almanız lazım , kumanda nız kalem pille çalışır vaziyette geliyor '' opsiyonel '' olarak battery pack ve şarj kablosu almanız gerekiyor. PS3 te internetten oynamak için extra bir ücret ödemeniz gerekmiyor fakat XBOX ta XBOXLive a bağlanmak için Aylık 4 pound ödemeniz gerekiyor. PS3 kuzu gibi sessiz çalışıyor XBOX gürlüyor. Ama ben PS3 ün yüzüne bile bakmıyorum neden acaba bendemi bir sorun var :P
XBOX 360 slim duyuruldu.. sessiz sakin 3k siz vs muhtesem! WiFi da kasaya dahil vs hersey var...
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/06/slim-unboxing18-hands.jpg
http://www.microsoft.com/presspass/presskits/xbox/images/Xbox360S_Kinect_web.jpg
artik kinect ile sabahlar olmasin : )
calisacak. Eski XBOX lara da Kinect baglanabilecek fakat ekstra guc kaynagi falan filan gerekecek
Low-Rider
15-06-2010, 14:56
Bu ara sardım baya xbox'a ya , arcade ve elit modeli var.Arcade fiyat olarak daha uygun.
Arcade alma elite al diyecek kadar çok fark varmı
StyleALP
15-06-2010, 14:59
XBox 360 'da çalışacak. Ancak Kinect aracılığıyla oynamak istiyorum derseniz almanız lazım 150 $ gibi bir fiyatla sahip olabiliyorsunuz.
- - -
Abi, normal bir kullanıcıysan yani sadece oyun oynar flash belleğimi takar müziğimi dinlerim diyorsan Arcade ideal. Ancak HDD olsun ve extra ekipmanları ( live bağlantıları, HDM vs vs ) olsun diyorsan Elite daha mantıklı.
Bu ara sardım baya xbox'a ya , arcade ve elit modeli var.Arcade fiyat olarak daha uygun.
bence biraz bekle, Slim al. Elite le ayni fiyatta olacagi aciklandi
Abi arcade alma elite al diyecek kadar cok fark HDD'den kaynaklaniyor , oyunlari hdd'ye yukleyip oradan oynuyorsun sessiz sedasiz ... Ben ps3'u sattim 360 aldim :)
dragonflydesing
15-06-2010, 15:33
e gerçek bu :D
Hakikaten Abi, çok sağlam bizler için oyunlar mevcut.
İlk araç olarak Scirocco aldım ancak stock değil makyajlıydı, çok sağlam yürüyor be. :) Şimdi Ep3 Type R ( Mugen Edition ) var.
Sende sanırım Scirocco vardır oyunda, hemde beyaz. :p
Tabikide R36 motorlu ABT Bodykitli Beyaz duruyor garajda :D Onun dışında 1257bg Veyron , 900~bg Nissan Datsun , 820~bg Corvette , 650~bg Toyota AE86 vs. tam hatırlayabildiklerim bunlar Honda nın her kasasından aıp Atmosferik yükledim :D Vtec açma seslerini dinleyip mest oluyorum :P
Low-Rider
15-06-2010, 16:13
Orjinal oyunları ne kadar türkiyede mesela fm3?
Birde online oynamak için 4pound her ay mı ödeniyor sadece 1kerelik mi?
42$ senelik veriyorsuni ay ay alirsan pahaliya gelir. FM3 ikinci el orjinal oyun 40tl gordum gecen gun : )
Tabikide R36 motorlu ABT Bodykitli Beyaz duruyor garajda :D Onun dışında 1257bg Veyron , 900~bg Nissan Datsun , 820~bg Corvette , 650~bg Toyota AE86 vs. tam hatırlayabildiklerim bunlar Honda nın her kasasından aıp Atmosferik yükledim :D Vtec açma seslerini dinleyip mest oluyorum :P
aynen sesler muhtesem olmus.. fakat pistte online yarismani tavsiye ederim felaket eglenceli ben birazdan direksyonumu monte etmeye basliyorum :: )
StyleALP
15-06-2010, 18:29
Orjinal oyunları TeknoSA 'da felan mevcut. En fazla 150 TL civarı gibi. PS3 'den daha ucuz oyunları.
StyleALP
15-06-2010, 18:30
Sağlam olmuş garaj Abi. :D Aynen sesler ve görüntü cidden çok hoş. Dağın tepesinden aşağı EP3 'ün sesini dinlemek bir başka. :D E30 'm var dönüyorum ara sıra. :D:D
Low-Rider
15-06-2010, 18:38
Kopya oynamak en iyisi:D
StyleALP
15-06-2010, 18:40
Kopya oynamak en iyisi:D
Hayırlısıyla 1 aya alıyorum Abi.
FW 'li Jasper Arcade;
TR 'deki en iyi yerlerden biri, www.endem.net
499 TL.