Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakadan adres öğrenme
e-devlet şifresi ile plaka sorgulamada çıkıyor araba.. marka model hak mahrumiyeti var mı yok mu vsvs.. görünüyor.
Sigorta dan arattığımızda ise öyle bir plaka yok görünüyor ve diğer bilgilere ulaşamıyoruz.
Konunun özü,
plaka yı biliyoruz,
o plaka nın ruhsatında yazan adresi ve ruhsat sahibinin ismini öğrenebilir miyiz?
motaport.com bu siteyi bi deneyebilirsin.şimdi hemen üye olursan 2-3 saat içinde sana 50kredi verecekler ve 10 tane araç sorgusu yapabilirsin abi. belki yardımcı olabilir bu site
timucintt
18-06-2010, 09:49
Adreslere hiçbirşekilde ulaşamazsın...
motaport.com bu siteyi bi deneyebilirsin.şimdi hemen üye olursan 2-3 saat içinde sana 50kredi verecekler ve 10 tane araç sorgusu yapabilirsin abi. belki yardımcı olabilir bu site
üye oldum ama kredi gelmedi henüz.
tahmin ediyorum edevlet şifresi ile sorgulama yapıldığındaki bilgileri veriyor orası da
Adreslere hiçbirşekilde ulaşamazsın...
ulaşılabileceğini düşünüyorum ben..
sadece neresi ile temas kurmam gerektiği ya da ne şekilde nereden öğrenebilirim bilgisi gerek.
Low-Rider
18-06-2010, 09:51
motaport adres bilgisi vermiyor
adres bilgisini internetten asla öğrenemezsin sadece sigorta yaptırdığı şirket ve trafikten öğrenebilirsin ki eğer araba sıfır alındıgında plaka girilip değiştirilmediyse hala plaka 34 y 0001 olarak sigortada görülebilir....
araba sıfır alınmamış. sivastan alınmış, sonra kadıköy de tescillenmiş 2 yıl sonra tekrar..
buraya kadar öğrendik. internetten adresine ulaşamayacağımı biliyorum zaten :) daha çetrefilli bir yolu var bu bilgiye ulaşmanın, onu soruyorum :)
Trafik demişsiniz.. Trafikte tanıdık polis bu işi bitirir galiba?
onun haricinde?
trafikte veya sigorta yaptırdığı şirketteki tanıdık işi bitirir ama yasadışı bi olay ;) ayrıca araba yetkili servise gidiyorsa bi şansta bu....
dediğim gibi sigorta dan ulaşamadık.
yok öyle bir plaka..
görünmüyor..
ki mutlaka görünmesi lazım trafik sigortasından ötürü. ama var öyle bir araba.. ilginç..
şu an sadece trafik kaldı sanıyorum temas edilmesi gereken yer olarak anladığım kadarıyla..
yetkili servise gitmediğini de biliyorum ayrıca :)
ecthelion
18-06-2010, 10:58
yeni plakasıyla trafik sigortası yaptırmamışsa göremezsin
CasabLanca
18-06-2010, 14:49
plakadan çıkmıyorsa şase nosu ile yapmışlardır
benim şu an sigortamda da kaskomda da plakam yok şase no var
BosphorusBoys
18-06-2010, 15:07
plakadan Hiçßir $eyh öğrenemezsin saygı değer abicim..
Eğer trf poliçesi yada Kaskodada Yeni Kayıt girilmi$se göremezsinde sigortadan ßöle bir araba olduğunu..
E-devlet şifreside işe yaramas senin..
tanıdık bir polisle olayı çözebilirsin sadece.. oda polis dediysek makam ve rütbeye haiz bir kimse olacak..
biara vergi dairesinden öğrenebilien insanlar vardı tandığıdı eşi dostu vs olanlar
o şekilde adresi öğreneceğini sanmıyorum
ecthelion
18-06-2010, 15:48
plakadan Hiçßir $eyh öğrenemezsin saygı değer abicim..
sAnA pUaNıM 9 gAnkAm