Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Haziran 2010 Ataşehir 02.00
chiefkadir
20-06-2010, 23:38
abi sen daha iyi biliinn :D:DBakecez çok merak edıyom nası olcek:)
Bakecez çok merak edıyom nası olcek:)
haydı rast gele ;)
Alicanrs
20-06-2010, 23:57
195 50 15 orjinali okanla yanındaki hafif ztn 2 kişi deil 1 kişi resmen :D:D:D orj jant kaç kg onu bilmiorm goki
Orjinal Rs jant kilosu ve lastik ölçüleri ile şu anda Ss Rs deki jant kg'si ve lastik ebatı nedir ?
okan ve yanındaki arkadaşı kantara vursa 2 si anca 100-120 kg gelir ve arkası sökük bunlarıda göz önünde bulunduralım. bunlar önemli şeyler.
orijinal ebat 195 50..
okanda 195 45 olması muhtemel.. jantlar da biraz hafif olsa..
arkadan 20 25 kilo atsan, toplam 120 kiloluk 2 kişi biraz hafifletme ile 1 utku anca ediyor..
falan filan :)
ahaha :D:D rsçiyim fanatikliğim yok ep3 hastasıyım ve açıkça net şekilde söylüyorum rs typer geçemez imkansız sağlıklı bi rs egsoz yazılım cai ile 180 190 lara kdr tutunabiliriz 3 sonuna kdr oda bu kdr yani :)
minik bi bakım yapayım da bakalım sen 16" lı stock RS'e kaça kadar tutunabileceksin :D
şu mak,neleri neden sökerler anlamam...
Orjinal Rs jant kilosu ve lastik ölçüleri ile şu anda Ss Rs deki jant kg'si ve lastik ebatı nedir ?
okan ve yanındaki arkadaşı kantara vursa 2 si anca 100-120 kg gelir ve arkası sökük bunlarıda göz önünde bulunduralım. bunlar önemli şeyler.
göki, sen video cekerken bende sadece short ram varken ss ile denememizi hatırlıyorsun koy bir kenara , adam sadece filtrenin yerini degisti , short ram li type r ı gecemezken (ki ben o zamanda vites atamıyordum simdide atamıyorum hakkıyla) filtre - egsoz ve headers lı type r a sarmaya basladı ne filtreymiş yahu derler adama :D
type r lar bi başka yürüyo be
45 yanak taktıysa %3 kısalmıs oranları...
-HAKTAN-
21-06-2010, 08:35
Aynen öyle arkadaşlar jokey gibiler:hahaha: biz iki kişi 170 kg'dık.:D
-HAKTAN-
21-06-2010, 08:47
Buda S2K'dan çekilmiş video...
http://www.streetfire.net/video/czt-uh-4311-clio-rs-ss_2027756.htm
CZT Önde...( Antipatinaj iptal edildiği için fren lambaları devre dışı kalıyor )
Buda CZT'den çekilen video
http://www.streetfire.net/video/uh-colt-ss-clio-rs_2027414.htm
ByKemo39
21-06-2010, 10:24
http://www.streetfire.net/video/mvi0232avi_2026780.htm
peki burdan bişey bellımı daha neyın derdındesınız ben anlamadım ??
Banan denıyelım dıye ozle mesaj atan bu arkadaşalardı arabamız hazır değildi gıbı bır bahanedede bulunamazlar geldıler gectık bıttı ıste aynı speclerdekı bır rs typer gecemez kı o rste sadece fıltre egsoz yok!!!
kendinizi avutun siz :)
doğru sölüyosun belli cidden baksana filtre gsozlu rs in ne kadar gidiceğini bilmiyosun arkadaşına yaranmak için kendinle dalga gectirme.bunu bir tavsiye olarak kabul et lütfen.
ben kimseye yaranmak için yorum yapmıyorum yapmamda milletin arabasından banane ama bilmiosun anca orda burda görmüşsün rs ona dayalı olarak konusuosun kulaktan duyma ile konusuosun yalıs yapıopsun ;)
orijinal ebat 195 50..
okanda 195 45 olması muhtemel.. jantlar da biraz hafif olsa..
arkadan 20 25 kilo atsan, toplam 120 kiloluk 2 kişi biraz hafifletme ile 1 utku anca ediyor..
falan filan :)
195 50 lastikler 45ve rs te var ss te edğil
arkadan dediğin bir koltuk sırtlığını dayama yer oda 8.5 kilo bayağı hafifletme var :)
Cimmeria
21-06-2010, 10:25
ya çok seviyorum araç sahibinden çok aracı savunan şakşakçıları :)
ByKemo39
21-06-2010, 10:30
bene seni çok seviyorum :)
5 yaşından beri hastayım sana :)
Cimmeria
21-06-2010, 10:31
bene seni çok seviyorum :)
5 yaşından beri hastayım sana :)
geçmiş olsun o zaman :)
ByKemo39
21-06-2010, 10:31
niye dolu musun :)
by keko sanırım ıkı setra otobus boyu fark yetmedi araç sahıbı konusmazkan sana ne oluyor guzle kardeşim?
adamla denedık ertesı akşamda selamlaştık bır sıkıntı yok ama sendekı sıkıntı nedır?
ByKemo39
21-06-2010, 10:48
by mokr sıkıntı yaratıp bilmeden atıp tutanlara sıkıntı var bende
ee tamam kendınden bahsedıyorsun işte bılmeden yazanlardansın çöz kendı kendıne sıkıntını ;)
ByKemo39
21-06-2010, 10:56
kralsın mehzent baska bişi demiorm teksin okey ;) :bravo::Bravoo:
ahmet3425
21-06-2010, 11:07
okan araban stock iyi guzel masallah fenada gidiyor sunu bir yukle bakalım bide o zaman gorelim nasıl gidecek... valla merak ediyorum.
kralsın mehzent baska bişi demiorm teksin okey ;) :bravo::Bravoo:
ŞAKŞAKCI LADYyyy ndn bu kadar kasıyosun ss rs gıdıyo ama sadece filtre egsozla degıl ;) adam ol efendı ol elit ortamda oldugunu unutma
ByKemo39
21-06-2010, 11:24
ŞAKŞAKCI LADYyyy ndn bu kadar kasıyosun ss rs gıdıyo ama sadece filtre egsozla degıl ;) adam ol efendı ol elit ortamda oldugunu unutma
işte neden hala kabullenmek istemiyorsunuz be onu anlamıyorum kendinizi avutmak için bahaneler buluyorsunuz baska birşey değil ; )
adamına göre muamele var bizde sen içini rahat tut ;)
ahahahha bole denıyosun ınsanlarla denedığın admala sıkıntı cıkmıyor ama böle bır grup var baskaısnın malını savunan onlar yırtık dondan fırlamış gıbı fırlıyorlar :D
Neyse ben denedım oldu bıttı speclerı değişir rs ın gelır yıne denerız bu kadar basıt ama bence pek takılcak bışey kalmamaıştır ahahahah :D
işte neden hala kabullenmek istemiyorsunuz be onu anlamıyorum kendinizi avutmak için bahaneler buluyorsunuz baska birşey değil ; )
problem nedir gardaşş
sen kimi kime savunuyorsun burada
o aracın sahibi daha öncede bu ortamda karakterini ispat etmiş bir insan o yüzden o buradaki herkes o adamdan her türlü alaverayı bekler
eğer sen bunları bilmiyorsan daha fazla konuşma
eğer bunları bilipte konuşuyorsan söyle ona göre yazayım sonraki postu ;)
oowwww bendekı muamele efsaneee cok sertttt cumshoot yaparım mehmet bıraz ınsaflı dawranır genelde oyle gectı bıde benımle dene goooo baby gooooooooo
problem nedir gardaşş
o aracın sahibi daha öncede bu ortamda karakterini ispat etmiş bir insan o yüzden o buradaki herkes o adamdan her türlü alaverayı bekler
morukcum sen sırketten tır alıp gelsene başka zamn araya koyalım bı ole deneyelım zuahuah a zorla konusturuyorlar admaı ya :D:D
morukcum sen sırketten tır alıp gelsene başka zamn araya koyalım bı ole deneyelım zuahuah a zorla konusturuyorlar admaı ya :D:D
kankacım bundan sonra uzun sicim alalım yanımıza iki ucu iki arabada durdun farkı öyle ölçelim daha net olur :D
Bu arada dnemek ısteyen varsa akşam denıyelım yoksa zıncırımı değişmek ıcın bırakacam bu akşam :)
Bu arada dnemek ısteyen varsa akşam denıyelım yoksa zıncırımı değişmek ıcın bırakacam bu akşam :)
haftaya her turlu cevo:):):):)ama yektada gelsın cok ozledım senınle olan denemesını gecılıpte kabullenmemen hele anlatılamaz mehmet:):)
Alicanrs
21-06-2010, 11:35
mehmet kpro takıp takmadım der yekta ise methanol var ama içi boş der ikiside birbirini dürtüklüo :D:D:D:D:D:D:D:D
mehmetttt cocukkkkk hadeeee Nerde Kpro Getir widebandınıda del sona konuşalım :)
bide Ölçtür gel
mehmet kpro takıp takmadım der yekta ise methanol var ama içi boş der ikiside birbirini dürtüklüo :D:D:D:D:D:D:D:D
yedirememeyi anlamadım ama :) kpro taksın neden saklıcak ? bu 1 2.si methanol bi .... yaaramıo :) sadece egt düşürüo okadar
haftaya her turlu cevo:):):):)ama yektada gelsın cok ozledım senınle olan denemesını gecılıpte kabullenmemen hele anlatılamaz mehmet:):)
geçilipte kabulenmemem ? yektamı benı gecmiş.. Can gel snele bı denıyelım akşam cıddıyım ya merak edıyorum senle vitesinde geçiyomuş hazır akşam denıyelım ;)
Alicanrs
21-06-2010, 11:55
yedirememeyi anlamadım ama :) kpro taksın neden saklıcak ? bu 1 2.si methanol bi .... yaaramıo :) sadece egt düşürüo okadar
özgün nie yediremiyim :D:D benim iddiam yok mehmette bilio üsteki postlarda yazdım :D takılıorm ölesine :D kendi geçen gün avans vuruo dedide :D
mehmetttt cocukkkkk hadeeee Nerde Kpro Getir widebandınıda del sona konuşalım :)
bide Ölçtür gel
ohhh hemne yaptırıyorum kankaaaaa :D
bırde kprolu gosterılm mıllete nasıl gıttığını kımse ıannmıyo9r ve emın olkı bu denılenler saka değil millet cıdden var zannedıyor :)
geçilipte kabulenmemem ? yektamı benı gecmiş.. Can gel snele bı denıyelım akşam cıddıyım ya merak edıyorum senle vitesinde geçiyomuş hazır akşam denıyelım ;)
bak yektamı benı gecmıs dıyosun can gel senle deneyelım dıyosun:) arabadakı sıkıntıyı bılıyosun daha gıdemedım gıdıym denerız bılıyosun fark etmez
Alicanrs
21-06-2010, 11:57
ohhh hemne yaptırıyorum kankaaaaa :D
bırde kprolu gosterılm mıllete nasıl gıttığını kımse ıannmıyo9r ve emın olkı bu denılenler saka değil millet cıdden var zannedıyor :)
biliorm o günki muhabbetten ama ben ölesine sölüorm olmadığını biliorm olsa daha farklı gieder :D
bak yektamı benı gecmıs dıyosun can gel senle deneyelım dıyosun:) arabadakı sıkıntıyı bılıyosun daha gıdemedım gıdıym denerız bılıyosun fark etmez
tamam senın 3 te sıkıntı yokmu bır tek 3 e gırmıyor bıldığım kadarı ıle 3 te basalım diğerleri nede olsa sıkıntısız dıye dedım..
O Yekta ıle olan muhabbetı de bana sayılı admalar yapar zaten ;) baskası bole bır ıddıada bulunsa ortlaık gerılır
Bası mesajlarını ıgebnleyıcı buluyorumda ondna dedım denıyelım bı gorelım dıye belkıde ben yanlış analamışımdır ama yınede dnesek fena olmaz ;)
bu dneemelerde bi acaipleşti hiç sonuç çıkmıo artık :)
JapanVsGermany
21-06-2010, 12:08
Clio RS ziyan gidiyor maşallah üzerindeki speclerle...
206'nın görüntüsü de apayrı bir güzellik
Alicanrs
21-06-2010, 12:08
can kaptırdı kendini kale centara doğru gazlıo mehmet denio gliba ahaha :D:D:D camdan görüorm :D ama yanlış anlıosn bizi gerçekten iğnelemio hee o muhabbeti yapmayın diosn ztn yapmayız
CZT nin koltukları sökük diye görmüştüm ben o gece yanlışmı gördüm ? :)
uzman sende böle aradan ince bi yorum yapıyosun bitiriyosun olayı ahahah :D
can kaptırdı kendini kale centara doğru gazlıo mehmet denio gliba ahaha :D:D:D camdan görüorm :D ama yanlış anlıosn bizi gerçekten iğnelemio hee o muhabbeti yapmayın diosn ztn yapmayız
kaptırsın kaptırsın dneerız ınslahh sıkıntı yoktur sanzımanında hem bosa masraf cıkmamaış olur :)
Yok ben bılıyorum nerde neyın ne anlama geldığını onun ıcın dedım bole ama neyse amaç sadece araba denemek :D
cem duruyon duruon:) sonra patlıyon güzel oluo inceden inceden. ihi
minici kankan yuzune :D
kaptırsın kaptırsın dneerız ınslahh sıkıntı yoktur sanzımanında hem bosa masraf cıkmamaış olur :)
Yok ben bılıyorum nerde neyın ne anlama geldığını onun ıcın dedım bole ama neyse amaç sadece araba denemek :D
ikinizin denemesi de zevkli olır:) ama sakin sakin coşmadan:)
-HAKTAN-
21-06-2010, 12:20
CZT nin koltukları sökük diye görmüştüm ben o gece yanlışmı gördüm ? :)
Yok artık daha neler :D
ikinizin denemesi de zevkli olır:) ama sakin sakin coşmadan:)
tabıkı canım sakın sakın olur hırs yapmadan amaçım benle aynı bır araba ıle yurumek cunku zıncırımı değiştirincede yurumek ıstıyoprum fark varmı gorıyım dıye :)
tabıkı canım sakın sakın olur hırs yapmadan amaçım benle aynı bır araba ıle yurumek cunku zıncırımı değiştirincede yurumek ıstıyoprum fark varmı gorıyım dıye :)
yok mehmet yekta muabbeti deil o ztn geçmiş haha
o deilde dier typer muabbetleride öle bide arabalarda deişti filtreyi sağdan sola alıon 3 boy artıo,filtrenin markası deişio 2 boy araba deişio her hafta bi heyecan maşallah
bu arada jap harbi hızlı ben geçen gece anladım o kadar typer arasında :)
Serhat Y.
21-06-2010, 12:34
mehmet selam kardeşim, benim araçta yakında upgrade e ugruycak perşembe günü sonuç net belli olmamıştı ben denemek isterim sende uygunsan bu akşam, araçlarımız yapılınca tekrar deneriz farkı görürüz:rolleyes: ayrıca ben senin araçta k-pro olmadığınada inanıyorum:icon_tup:
Rs harbiden açmış yani :D
Noldu orda Biz şoka falan mı girdik anlamadım :D
ahmet3425
21-06-2010, 12:42
JAP da kpro olsa soyler o adam uckagıtcı değil gayet durust ztn 2 gun once ortalıkta wideband aranıyordu belliki k-proyu takıcak:)
yok mehmet yekta muabbeti deil o ztn geçmiş haha
o deilde dier typer muabbetleride öle bide arabalarda deişti filtreyi sağdan sola alıon 3 boy artıo,filtrenin markası deişio 2 boy araba deişio her hafta bi heyecan maşallah
bu arada jap harbi hızlı ben geçen gece anladım o kadar typer arasında :)
eyvallah sağolasın uzmanım :D
mehmet selam kardeşim, benim araçta yakında upgrade e ugruycak perşembe günü sonuç net belli olmamıştı ben denemek isterim sende uygunsan bu akşam, araçlarımız yapılınca tekrar deneriz farkı görürüz:rolleyes: ayrıca ben senin araçta k-pro olmadığınada inanıyorum:icon_tup:
Elbette olur abı uygun olmasak bıle senın nıcın uygunlaştırırız akşam için ayarlıyorum kendımı abı o zman enesıde çağırlaım madem ole zevklı olsun :)
bi an süpmeyenshargersiz kprolu olasım geldi:)ihi ( sporunsuz sağlıklı) :)
aynene yapmayacaktn atmosferık ep3 yazı olacaktı bu yaz sok hemen sok :)
Serhat Y.
21-06-2010, 12:49
Mehmet, Enes BA type-r mı hatırlayamadım kusura bakmasın,,
mehmetim bize davet yokmu?
Alicanrs
21-06-2010, 12:51
güzel bi typer gecesi olcak gibi :)
Serhat Y.
21-06-2010, 12:52
ben seni anlamadımki zaten, seni bukadar çabuk charger yapmaya götüren sebep ne Yasin söle bakalım, arabanı alalı 6 ay olmuştu ne çabuk sıkıldın,, bende dusunuyorum ama ilerde bu şekilde yapacagım bikaç bişey daha kaldı:icon_tup:
H22Power
21-06-2010, 12:58
şimdi clio rs typer geçer mi? geçemez mi?:D
ya öle 50 kişi toplanmayın adamlar denesin 2-3 kişi baksınlar işlerine
SS RS bundan 15-20 gün önce VE RS ile denediğinde birbirlerine yakın gidiyorlardı,
VE RS stock oğlu stock bir RS dir...
Ama o günden sonra SS RS'e herhangi birşey yapıldıysa bilemem...
Eğer yapıldıysada tamamiyle kendi şahsi görüşüm belki klima iptali yapılmış olabilir,
ama bildiğim kadarıyla stock bir rs di SS RS...
Araçlarada MaşAllah, güzel denemeler olmuş...
Lakin özellikle colt czt yi çok beğendim...
mehmetim bize davet yokmu?
gel abı davete gerekmı var o zman bu akşam sadece fn2 ve ep3 olsun yerıde ozelden belırlerız başka marka olmasın kendı çapımızda bol bol denıyelım :)
sorun değil denesinler gitmeyiz
sorun değil denesinler gitmeyiz
o sana değildi abi ;)
o sana değildi abi ;)
bana değildide başka geleyim diyen olmadıki
bana değildide başka geleyim diyen olmadıki
anlatırım san aabi akşam genel olan bır durum o cem bızden :D
ben seni anlamadımki zaten, seni bukadar çabuk charger yapmaya götüren sebep ne Yasin söle bakalım, arabanı alalı 6 ay olmuştu ne çabuk sıkıldın,, bende dusunuyorum ama ilerde bu şekilde yapacagım bikaç bişey daha kaldı:icon_tup:
serhatcım:) eskilerden beri typerın videolarını beğeni il iziyordum hayalim ise sc li bi typer dı çünkü o ses o 2 den 3 cakdığında altında hissettiğin o güç bambaşka bir duygu. arabamı gırtlak yapıp para harcayıp dolduracağıma bloga kadar ineceğime arabamı yatırmadan 3-4 saatlik uygulama ile sc yaptım:)
o zaman ne diyoruz vtc n/a ken nerdeydiniz ehueheuheue.
serhatcım:) eskilerden beri typerın videolarını beğeni il iziyordum hayalim ise sc li bi typer dı çünkü o ses o 2 den 3 cakdığında altında hissettiğin o güç bambaşka bir duygu. arabamı gırtlak yapıp para harcayıp dolduracağıma bloga kadar ineceğime arabamı yatırmadan 3-4 saatlik uygulama ile sc yaptım:)
o ses benide bitirdi arabayı satmayacak olsam aklımı çelmeye yetecek bir sesti
Serhat Y.
21-06-2010, 13:20
ya öle 50 kişi toplanmayın adamlar denesin 2-3 kişi baksınlar işlerine
bencede sence Cem, az ve öz olalım, hatta şu rolling olayını bütün bir haftaya yaymak lazım sıkışıp kalıyoruz cuma-c.tesiye çok zevksiz oluyor
Serhat Y.
21-06-2010, 13:23
o zaman ne diyoruz vtc n/a ken nerdeydiniz ehueheuheue.
rol çalma lan yasin:D
rol çalma lan yasin:D
ehueheuhe aklıma geldi be
bencede sence Cem, az ve öz olalım, hatta şu rolling olayını bütün bir haftaya yaymak lazım sıkışıp kalıyoruz cuma-c.tesiye çok zevksiz oluyor
Mehmet bunu beğendi :D
Mehmet bunu beğendi :D
her allahın günü yapalım mehmete göre zaten değil mi :D:D
her allahın günü yapalım mehmete göre zaten değil mi :D:D
Mehmet bunu sevdi :D
Olm sen o kulağı vermesen ben ne yapardım su an :D
Okanı savunmuyorum fakat arabasında bundan önceki sahibi birşey yapmadıysa flitre eksoz dan başka hiçbirşey yok zaten şuan yapıcak durumu da yok bir memur maaşıyla hem araba kredisi ödüyor,hem her hafta burgazdan kalkıp ataşehire gidiyor arabaya başka bişey yapması şuan için imkansız tekrar sölüyorum okan dan önceki sahibi arabayı yapmadıysa araba gerçekten standart bende çok şaşırıyorum ama öle bursalı arkadaşlar belki biliodur eski sahibini bir araştırsınlar bence
RS hıııııı diye giderken HIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN olmuş :)
_muhaRRem
21-06-2010, 14:38
şuraya 5 kişiyle rs leri boy boy geçen siyah typeR koyalımda ortalık sakinleşsin.ben eklemekten sıkıldım bi hayır sever vatandaş eklerse iyi olur...
clıosport_ph1
21-06-2010, 14:40
şuraya 5 kişiyle rs leri boy boy geçen siyah typeR koyalımda ortalık sakinleşsin.ben eklemekten sıkıldım bi hayır sever vatandaş eklerse iyi olur...
her Rs aynımı ?
her Rs aynımı ?
Güzel bi soru:D
_muhaRRem
21-06-2010, 14:47
her Rs aynımı ?
her typeR aynımı ?
onursoytam
21-06-2010, 14:50
her typeR aynımı ?
bu daha iyi bi soru sanki :)
clıosport_ph1
21-06-2010, 14:51
her typeR aynımı ?
mutlaka değidir tabiki dikkat ettiyseniz sizin posttan sonra böyle yazma gereği duydum
ama arkadaşlar denemiş videoları eklemişler sonuç bariz belli
üzerinde tartışmanın anlamı yok
deneyen arkadaş her typerla bu şekilde yürürümde dememiş
TypeR la ClioRS i kıyaslamak gereksiz.. TypeR ın üstün olduğu aşikar... iki arabayı yan yana koysalar seç birini bedavaya senin olacak deseler, kimse RS'i seçmez.. ;)
_muhaRRem
21-06-2010, 14:53
mutlaka değidir tabiki dikkat ettiyseniz sizin posttan sonra böyle yazma gereği duydum
ama arkadaşlar denemiş videoları eklemişler sonuç bariz belli
üzerinde tartışmanın anlamı yok
deneyen arkadaş her typerla bu şekilde yürürümde dememiş
ben en herzaman en iyi en düzgün yürüyen araçları kıstas alırım ve denerim..denediğim zamanındaki en düzgün yürüyen rs lerden biriydi ve fark alakasız oluyordu.. clio rs bolt on olarak kondisyonu iyi olan, filtreli egzostlu typeR geçemez, bu açık ve net,
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:01
ben en herzaman en iyi en düzgün yürüyen araçları kıstas alırım ve denerim..denediğim zamanındaki en düzgün yürüyen rs lerden biriydi ve fark alakasız oluyordu.. clio rs bolt on olarak kondisyonu iyi olan, filtreli egzostlu typeR geçemez, bu açık ve net,
dediğinde haklı olabilirsin belki ama ben katılmıyorum açıkcası
zamanında en iyi yürüyen diyorsun
o zamanla bu zamanı karıştırmamak gerek düşüncesindeyim
şimdi bir dakıka siz hd typerımı kıstas alıyorsunuz?
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:07
şimdi bir dakıka siz hd typerımı kıstas alıyorsunuz?
ben hangi typer oldugunu idrak edemedim eskileri pek irdelemedim
ama dalga konusu gibi herseferinde 1 yıl onceki olay belkide bilemiyorum
5 kişi typer la en iyi yürüyen rs e boy boy geçtikleri videoyu ekleyelim gibi sözler hiç hoş değil
bıtane gri bı typer vardı her vıteste en az 5 sanıye kesıcıde kalıyodu bı ara bı rs onu gecmıstı arkadaslar onu kıstas alıyor sanırım
5 Kişi Typer ile En iyi yürüyen RS i geçmekte hakikaten büyük başarı... :rolleyes:
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:12
bıtane gri bı typer vardı her vıteste en az 5 sanıye kesıcıde kalıyodu bı ara bı rs onu gecmıstı arkadaslar onu kıstas alıyor sanırım
yok yok :) ben hiçbirşeyi kıstas almıyorum
sadece bu konunun ilk sayfasındakı videolara göre konuşuyorum :)
zamanında cok iyi yürüyen rs e 5 kişi boy boy geçiyormuş muharrem arkadaşta onu kıstas alıyor :)
bakın ben HD ıle denedım vıdeo cekmedık bıle adma yenı almış arabasını pılotaj cok onemlı sonucta o yuzden bu vıdeo bakarak avutmayın kendınızı ;)
Kaa scirocco
21-06-2010, 15:14
street fireda tıklanma rekorları kırmış bir o rsle o ep3 un denemsi birde beyaz m3 le
otobus otobus olması :)
yok yok :) ben hiçbirşeyi kıstas almıyorum
sadece bu konunun ilk sayfasındakı videolara göre konuşuyorum :)
zamanında cok iyi yürüyen rs e 5 kişi boy boy geçiyormuş muharrem arkadaşta onu kıstas alıyor :)
Sen bence muharremın arabasını bı arşivi kurcalayıp ıncele sonra yaz cunku o bıraz anormaldi :D
Sen bence muharremın arabasını bı arşivi kurcalayıp ıncele sonra yaz cunku o bıraz anormaldi :D
enes artı 10 boy yada k cupra ile aynı gitmek gercekten ciddi hızlar :icon_tup:
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:20
bende bunu demeye calısıyorum
her rs de normal olmayabılır şimdiki şartlara göre konusmak gerekırse
Bu bahsettiğiniz araç stockmuydu peki... ?
Bu bahsettiğiniz araç stockmuydu peki... ?
filtre-eksoz ;)
Alicanrs
21-06-2010, 15:24
filtre-eksoz ;)
ne filtre egsoz seko :D SKN mi :D
Peki şuan neden o sonuçlar çıkmıyor meydana... ?
Sadece filtre ve eksozu olan bir TYPE-R zamanın en iyi yürüyen RS ine TYPE-R içinde
5 kişi var iken boy boy atabiliyorsa,
Şimdi neden böyle olmuyor... :S
Merakımdan soruyorum... ;)
Alicanrs
21-06-2010, 15:29
saçmalamayın Skn o zmn filtre egsozmuydu headers yoktu kpro yoktu 5 kişi ile rs'e boy boy attı ... imkansız ötesi bişi SKN çok güsel yürürlü araçtı muharremin onda çok emeği var saygı duyuyorum ama o zmn filtre egsoz deildi
saçmalamayın Skn o zmn filtre egsozmuydu headers yoktu kpro yoktu 5 kişi ile rs'e boy boy attı ... imkansız ötesi bişi SKN çok güsel yürürlü araçtı muharremin onda çok emeği var saygı duyuyorum ama o zmn filtre egsoz deildi
seko rs ıcın ole dedı :)
Alicanrs
21-06-2010, 15:31
hee yanlış anlamışım o zmn :) çnkü typerı öle sanmasınlar filtre ile rs e boy boy die :D:D o kdrda küçültmeyin :D:D kpro headers cai rbc filan vardı 5 kişi ile gslce açmıştı rs'i :D çnkü tony sandıki 5 kişi filtre egsozla geçti rs'i :D:D
Ben TYPE-R ile RS in speclerini merak ettim,
Boy boy koyuyormuş ya... :)
Alicanrs
21-06-2010, 15:35
typer Kpro headers egsoz cai Rbc -- clio rs wimmer yazılım egsoz cai başka bişi varmı bilemem
Ben TYPE-R ile RS in speclerini merak ettim,
Boy boy koyuyormuş ya... :)
yazdım ya filtre -eksoz var aracta ist. da bir yerlerde inanmıyorsanız gidin bakın :hahaha:
inanmadınız dimi :icon_wack
Bizde inanmadık :icon_tup:
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:38
yazdım ya filtre -eksoz var aracta ist. da bir yerlerde inanmıyorsanız gidin bakın :hahaha:
inandık inandık :D
hayat akıp gidiyor insanlar değişiyor arabalarda öyle :)
peki şimdi şöyle birşey sormak istiyorum bu ss rs ve vıdeodaki typer neden aynı yürüyorlar ?
Neden inanmayayımki sen yalancımısın ? :)
Öyle diyorsan öyledir...:heyoo:
Sadece merakımdan sorduğumu belirtmiştim...
Birde 4-5 post önceki bir sorum var,
Onu cevaplayacak kimse yok mu üstatlar arasında... :) ;)
peki şimdi şöyle birşey sormak istiyorum bu ss rs ve vıdeodaki typer neden aynı yürüyorlar ?
peki mehmet ile niye 2 setra fark oluyor :heyoo:
gececek type r da var piyasada yok degil neyin pesindesiniz cozemiyorum:icon_tup:
type r ı gecerse arac 23.5 a satılacakmı sanıyor acaba insanlar :hahaha:
Bahsi geçen RS benim eski aracım EB Rs. Speedweekend '09 Draglarda 1800-2200cc kategorisinde 1. olmuştum o RS ile. Üzerinde zenginde yürüyen bir yazılım, 100 liralık egzoz ve kendi yaptığım CAI vardı ama bunlar kesinlikle bahane olamaz. Üzerinde iyi egzoz muhteşem CAI olsa ne olur SKN o zaman 250 hp civarlarındaydı. Üzerinde en iyi ayar en iyi manifold kiti en iyi headers(headerstan emin değilim) vardı ve M3 leri bile 4-5 boy geçiyordu. Dereceli egzantrikli YYY typeR' ı 1 boy geçmişti. Yani yürürü bence TR' de gördüğüm en iyi olan atmo typeR' dı. Benim RS' im o zamanlar 185hp civarlarındaydı ve kolay kolay hiçbir RS 'e geçilmedim.
Haa şunu da belirtmekte fayda var, o gün SKN 4 kişi idi ancak kişilerden iki tanesi devasa boyutlardaydı :) Gerçekten çok ağırdılar. Ama beni geçtikleri hız 220kmh dan sonraydı. Yani artık RS' in geberdiği en ölü olduğu ekonomi niyeti ile yapılmış 5. vitesiydi. O şartlarda 4. vitesin sonuna kadar 1 kere geçti. Diğerlerinde hep yanyanaydık ;)
Zaten RS normal şartlarda da 5. viteste basarsan vtece geçilen bir araba. Bunu da unutmamak lazım. Haa bir de temiz RS 18 lira temiz typeR 40 lira ;)
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:46
peki mehmet ile niye 2 setra fark oluyor :heyoo:
gececek type r da var piyasada yok degil neyin pesindesiniz cozemiyorum:icon_tup:
type r ı gecerse arac 23.5 a satılacakmı sanıyor acaba insanlar :hahaha:
23.5 işin espirisi bütün herkez bunu iyi bilirki 2000-2002 kasa rs in bukadar etmiycegini
2 setra dedigin fark ben videoda okadar iyi bi hızlanma göremiyorum açıkcası belliki rs 3-4 boy olunca bırakmış ama video nedense araya 10 tır girene kadar devam ediyor
pekı bu hd typer ile jap typer denediklerinde sonuc ne oluyor 70-250 de ?
Bora üstadın yazısı herşeyi açıklamış...
Demekki sadece filtre+egzostlu bir TYPE-R değilmiş... ;)
23.5 işin espirisi bütün herkez bunu iyi bilirki 2000-2002 kasa rs in bukadar etmiycegini
2 setra dedigin fark ben videoda okadar iyi bi hızlanma göremiyorum açıkcası belliki rs 3-4 boy olunca bırakmış ama video nedense araya 10 tır girene kadar devam ediyor
para pul kısmını cozuk orayı herkes anladı sanırım hem fikiriz birde filtre -eksoz lu bir rs in bu kadar gidemeyecegi kısmınıda cozdumu olay tamamdır :D
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:51
para pul kısmını cozuk orayı herkes anladı sanırım hem fikiriz birde filtre -eksoz lu bir rs in bu kadar gidemeyecegi kısmınıda cozdumu olay tamamdır :D
evet gitmez haklısın :)
5kg arnavut ciğerini eklersek olay cozulmus olcak sanırım :D
Şu EB RS bakımları tamamlasın da en kısa zamanda ben Okanın SS RS ile benim eski EB RS' i deneyeceğim. Orada belli olur herşey.
unutulan birşey daha var headers egzos cai li typer (HD typer) orada 1 kişi ve SS RS 2 kişi ile yürüyor yanında :D
O geceden HD ve JAP ın birkaç deneme videosu var SS ten çekilen aralarında en fazla 2 bilemedin 3 boy girer teke tek denemelerinde ss rs te araçta tek olsaydı ozaman düşünmek istemiyorum :)
ama ss o gece tek kişi olsa bu videolar olmayacaktı ayrıca çok bariz farklı gidebilirdi ama bu seferde videosuz olduğundan herkes herşeyi inkar edebilirdi ;)
clıosport_ph1
21-06-2010, 15:55
unutulan birşey daha var headers egzos cai li typer (HD typer) orada 1 kişi ve SS RS 2 kişi ile yürüyor yanında :D
O geceden HD ve JAP ın birkaç deneme videosu var SS ten çekilen aralarında en fazla 2 bilemedin 3 boy girer teke tek denemelerinde ss rs te araçta tek olsaydı ozaman düşünmek istemiyorum :)
bende bunu bekliyordum merakım giderildi teşekkürler :)
Cimmeria
21-06-2010, 16:05
sonuç itibariyle şimdi ss rs filte ve egsoz ile egsoz filtre headerslı type rı geçiyor mu ? :)
ben göremedimde jap denemesinde geçtiğini bilmediğim bir video mu var ?
ByKemo39
21-06-2010, 16:12
bırak serkan abi laf anlatılmaz bunlara
onlar için varsa yoksa honda
tamam krallar bosver
_muhaRRem
21-06-2010, 16:25
Bahsi geçen RS benim eski aracım EB Rs. Speedweekend '09 Draglarda 1800-2200cc kategorisinde 1. olmuştum o RS ile. Üzerinde zenginde yürüyen bir yazılım, 100 liralık egzoz ve kendi yaptığım CAI vardı ama bunlar kesinlikle bahane olamaz. Üzerinde iyi egzoz muhteşem CAI olsa ne olur SKN o zaman 250 hp civarlarındaydı. Üzerinde en iyi ayar en iyi manifold kiti en iyi headers(headerstan emin değilim) vardı ve M3 leri bile 4-5 boy geçiyordu. Dereceli egzantrikli YYY typeR' ı 1 boy geçmişti. Yani yürürü bence TR' de gördüğüm en iyi olan atmo typeR' dı. Benim RS' im o zamanlar 185hp civarlarındaydı ve kolay kolay hiçbir RS 'e geçilmedim.
Haa şunu da belirtmekte fayda var, o gün SKN 4 kişi idi ancak kişilerden iki tanesi devasa boyutlardaydı :) Gerçekten çok ağırdılar. Ama beni geçtikleri hız 220kmh dan sonraydı. Yani artık RS' in geberdiği en ölü olduğu ekonomi niyeti ile yapılmış 5. vitesiydi. O şartlarda 4. vitesin sonuna kadar 1 kere geçti. Diğerlerinde hep yanyanaydık ;)
Zaten RS normal şartlarda da 5. viteste basarsan vtece geçilen bir araba. Bunu da unutmamak lazım. Haa bir de temiz RS 18 lira temiz typeR 40 lira ;)
edit= YYY ile 4 sonuna kadar denemişti benle..1 boydan fazla geçmiştim :)
pek 220 gibi durmuyor denemelerimiz :) Yine başlıyoruz hayırlı işler :D senle en eşit denememiz 2ve 3. denemeydi 1.denemede vites kaçırdım, Ayrıca bu videodan sonra jant ve zincir,coilover takmıştım..3 boy daha hızlanmıştım
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80677627
ya bu 3 boy 5 boy daha hızlanma nasıl oluyor arkadaş :D
şimdi atıyorum ben sx e komple düz boru egzost yapsam bide güzel bi filtre yapsam kaç boy hızlanırım :D
Ek.Civic_Spoon
21-06-2010, 16:29
bu adama niye kimse inanmıyor anlamıyorum bu rs te filtre egsozdan 1 kalem daha başka bişey yok anlatılmak istenen stock temiz bir rs in böle gidebileceği
eğer bu rs te cai egsozdan başka bişey var diye iddia eden koysun ortaya bi iddia ne isterse ben varım sonuna kadar aracı istanbulada ben getiricem..istediğiniz yerrinide açtırın bakın ayıptır yaa bi insan bu kadar küçük düşürülemez arkadaş..
Pilotaj ;)
Valla o rs orda hıc gaz bırakmadı ısın raconu gaz kelınce selloktor atılır bu bır bırde arkadaş nedne hep tunelıme gırdı acaba kı bınmednede deıdmkı bak kardeşim arada bır şerit boşluk bırak ama nafıle ;)
ama ss o gece tek kişi olsa bu videolar olmayacaktı ayrıca çok bariz farklı gidebilirdi ama bu seferde videosuz olduğundan herkes herşeyi inkar edebilirdi ;)
ben hd typerı 3 boydan fazla gecmişimdir ve o gece arabam bır salalklık yapıp hep 2, vitesten attı nıyeyse hayvansal vıtes atamdım nede olsa gecıyorum dıye şanzımanımı zorlamak ıstemedım...
SS rs geçmek için typerla denıycekse gıtsın HD ıle denedın cunku adma daha yenı almış arabasını cok ıyı değil pılotajı alışcak zmanla heee ama arabasını gormek ıstıyrosa gelsın benım ıle denesın o zman bu iş bu kadar basit ;)
sonuç itibariyle şimdi ss rs filte ve egsoz ile egsoz filtre headerslı type rı geçiyor mu ? :)
ben göremedimde jap denemesinde geçtiğini bilmediğim bir video mu var ?
Onu anca ınananlar gorebılır :D yok ole bir şey :D
_muhaRRem
21-06-2010, 16:31
ya bu 3 boy 5 boy daha hızlanma nasıl oluyor arkadaş :D
şimdi atıyorum ben sx e komple düz boru egzost yapsam bide güzel bi filtre yapsam kaç boy hızlanırım :D
zincirin hızını en iyi göki anlar ona bi sor :D
problem nedir gardaşş
bu adama niye kimse inanmıyor anlamıyorum bu rs te filtre egsozdan 1 kalem daha başka bişey yok anlatılmak istenen stock temiz bir rs in böle gidebileceği
eğer bu rs te cai egsozdan başka bişey var diye iddia eden koysun ortaya bi iddia ne isterse ben varım sonuna kadar aracı istanbulada ben getiricem..istediğiniz yerrinide açtırın bakın ayıptır yaa bi insan bu kadar küçük düşürülemez arkadaş..
bak bunun cevabı yukarıda yazıyor
herkes ektiğini biçer dostum :icon_tup:
Serhat Y.
21-06-2010, 16:34
biyerden hatırlıyorum muharrem ben bu videoyu, biara başka bi konuda ben bahsetmiştim bundanda olay olmuştu, bidaha töbe yorum yapmam
kg hesabı yaparsan kanka 6 buluyo :D o gece
zincirin hızını en iyi göki anlar ona bi sor :D
hauha moruk geçen alicanla konuştuk orjinal egzostu taktım abi 5 boy gerideyim dedi
dedim vay arkadaş bi egzost 5 boy filtre 3 boy headers 3 boy derken kaç km yapıyor bu :D
heee şimdi HD typerın sahıbıde uye oldu sanırım oda yazar buraya :D
_muhaRRem
21-06-2010, 16:39
sen ne kadar çok konuşuyorsun ya ..ilk senle denicem :eek:
olum adamın totosu kalktı dili çözüldü :D
bak birader seni bu ortamlara sokanları unutmaaa :eek: ;)
RS te 4 200 de biter 5 başlar. Dikkat ederseniz 200 üstü geçmeye başlıyor tayyar. Ama ben yine de söyüyorum bu kesinlikle bir bahane olamaz. O gece SKN boş olsaydı arada ciddi fark olurdu. Nerden baksanız 10 boy :) Hiçbir RS kolay kolay geçemez SKN' yi. Maşallah SKN' ye.
Alicanrs
21-06-2010, 16:42
hauha moruk geçen alicanla konuştuk orjinal egzostu taktım abi 5 boy gerideyim dedi
dedim vay arkadaş bi egzost 5 boy filtre 3 boy headers 3 boy derken kaç km yapıyor bu :D
yok abi sende hee bizi küçümsüosn :D:D 3-4 boy rahat gerideyim egsozla egsozsuz denedim o gece harbiden gitmio araba :) 70 likten bildiğin 13 lüğe düşüo kaç boy olduğunu ben anlamam çok kayıp var kesin :D
ByKemo39
21-06-2010, 16:42
evet varmı iddaya gelmek isteyen ? :soru:
madem atıp tutuyorsunuz buyrun :)
SekoLive
21-06-2010, 16:43
evet varmı iddaya gelmek isteyen ? :soru:
madem atıp tutuyorsunuz buyrun :)
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_tx_Iddaa001.jpg
yok kanka bben haddımı bılırım bız senle kardeş kardeş yemek yerız anca :D:D
olum adamın totosu kalktı dili çözüldü :D
bak birader seni bu ortamlara sokanları unutmaaa :eek: ;)
Aslan cık asfaltada senıde bır geceyım ben :D
yok abi sende hee bizi küçümsüosn :D:D 3-4 boy rahat gerideyim egsozla egsozsuz denedim o gece harbiden gitmio araba :) 70 likten bildiğin 13 lüğe düşüo kaç boy olduğunu ben anlamam çok kayıp var kesin :D
takılıyom yavrım :D
yok kanka bben haddımı bılırım bız senle kardeş kardeş yemek yerız anca :D:D
Aslan cık asfaltada senıde bır geceyım ben :D
bakımlarımı yaptırıp gelecem yanına yan yan geçecem seni :D
Alicanrs
21-06-2010, 16:46
[QUOTE=mmustu;1497937]takılıyom yavrım :D
bak mercedesimi alırım geçerim senin 200sx'i :D:D:D:D 0/100 1 dk :D:D:D
Yakında Kadir üstatın RS çıkıyor piyasaya. İstanbula geldiğinde ben de bizzat süreceğim. O zaman çok keyifli denemeler olacaktır :) Biraz sabretsin herkes :)
Arkasına da şöyle yazdıracaz "Öz hakiki stoh ares" :)
Yakında Kadir üstatın RS çıkıyor piyasaya. İstanbula geldiğinde ben de bizzat süreceğim. O zaman çok keyifli denemeler olacaktır :) Biraz sabretsin herkes :)
Arkasına da şöyle yazdıracaz "Öz hakiki stoh ares" :)
Yanına da ben binersem şenlik...
Bu muydu yürüyen RS diye dalga geçerler :D
sen benim yanıma gel 230 kg ile rolling yapalım zevkli oluyo :D
İşte o zaman harbi turşu ares olur :)
H22Power
21-06-2010, 17:43
ben Allah kısmet ederse EXE mustafa nın arabasına başlıyorum yarın itibari ile:D
şimdi clio rs i küçümseyenleri alayım tek tek ona göre bir liste oluşturalım hesabı;)
İşte benim planımda buydu :) seni kadir abinin yanına verip ben yanınızdan tek basıcam :D
işte hendek işte deve derler adama ahauhauhauahauauahuaha :D:D:D:D:D:D
kımler var sımdı akşma typercı :)
Serhat Y.
21-06-2010, 18:21
ben gelicem, cumhur la konuştum onunda gelme ihtimali var
ben gelicem, cumhur la konuştum onunda gelme ihtimali var
enes veyılmazda gelıyor BA ve GNS yanı bu gece guzel bır typer gecesı yapalım beklerız markadaşlarımızı hos sohbet ıcın :D
ByKemo39
21-06-2010, 18:38
işte hendek işte deve derler adama ahauhauhauahauauahuaha :D:D:D:D:D:D
te bayır te beygir olmasın o
VTec_king
21-06-2010, 18:51
ezel night bu akşam :) hemide sezon finali
guzel vıdeo cekerımmm miisss :) eger co pılot arayan olursa...yada hyundai heryere starla ızlemeye mı gıtsek yasın R ...he ne dersın
Jam da Joker
21-06-2010, 19:15
enes veyılmazda gelıyor BA ve GNS yanı bu gece guzel bır typer gecesı yapalım beklerız markadaşlarımızı hos sohbet ıcın :D
Niye bana hiç haber vermiyosun bro gelirken vodka redbull getiricem sana :heyoo:
guzel vıdeo cekerımmm miisss :) eger co pılot arayan olursa...yada hyundai heryere starla ızlemeye mı gıtsek yasın R ...he ne dersın
bilmiyorum kardeşim:)
Ep3 sezonu açılmıştır hayırlı olsun
Serhat Y.
21-06-2010, 20:01
type-r sezonu desek
Ep3 sezonu açılmıştır hayırlı olsun
cümlemize beyaz fn2 özledik ya:)
ahmet3425
21-06-2010, 20:05
ne tarafta beyler ona gore muhabbete gelelim:D
o video var zaten konuda typer s2k clio rs videosu 3-4 boya yakın var galba orda okan nosa basmayı unutmuş :d
+s2000 :):):)
czt ve okan'ın 3 denemesini diplerinden izleyen birisi olarak nos yok diyorum, tamamen video dan kaynaklanan bi sorun, ki rs öle çok yi gitmiyor, s2k yı ben kullanırken rüzgar tüneli yapıyor okan arabaya yapısıyor bütün denemelerinde:) araba emanet oldugu için ben kasmadım ama mami kızdı tünel yapma olayına kendisi kullanınca bu video da belli stok s2k dan yediği fark, en çok buna dikkat edelim bence okan sürekli tünelden dolayı yakın gidiyor arada boşluk bıraktık mı her zamanki sonuç ortaya çıkacaktır..:)
BP s2000 : (spec. bilinmiyor)
SS Clio RS : cai,egzos
JAP Typer : Headers,cai,egzos (1 kişi)
http://www.streetfire.net/video/s2k-ss-rs_2027186.htm ben kullanırken
http://www.streetfire.net/video/s2k-ss-rs-jap-typer_2027188.htm mami kullanırken
okan her denemesinde aynı çakallıgı yapıyor:) sonra insanlarda RS yrüdü sanıyor, f,ltre egsoz rs bu kadar gitmez
Plotaj düzelince herşey net stock s2k dan 4-5 boy yiyor.
Plotaj düzelince herşey net stock s2k dan 4-5 boy yiyor.
daha fazla boy yiyor video nun devamı var :)
Valla ne güzel olur ben sen o şu bu denesek :)
( Tünel yapmadan )
O Yekta ıle olan muhabbetı de bana sayılı admalar yapar zaten ;) baskası bole bır ıddıada bulunsa ortlaık gerılır
hee geçtim noldu zoruna mı gitti aslanım :) sen hala iddia mı ediyorsun sapladım işte sana atın intikami hemde 30 derece sıcaklıkta sapladım ateşli ateşli :D
lan bana ne muhabbetler geldi sen dua et ben insaflıyım çok birşey yapmadım :D
onu bunu bırak da sana harbi çok iyi sapladım yaa :D oturabiliyormusun bari rahat kaç gündür bağsur simidiyle takılıyordun? :eek:
hee geçtim noldu zoruna mı gitti aslanım :) sen hala iddia mı ediyorsun sapladım işte sana atın intikami hemde 30 derece sıcaklıkta sapladım ateşli ateşli :D
onu bunu bırak da sana harbi çok iyi sapladım yaa :D oturabiliyormusun bari rahat kaç gündür bağsur simidiyle takılıyordun? :eek:
ahahahah yekta sewıyorum senı kardesım:)
Alicanrs
21-06-2010, 22:07
yekta geçio geçio mehmet dio geçtim 2 parmak filan :D:D:D kpronu tak mehmet öle dene yektayla :D
chiefkadir
22-06-2010, 00:40
Arkasına da şöyle yazdıracaz "Öz hakiki stoh ares" :)İtin olur:hahaha:
Oldukça zevklı geceydi ben yeterınce tad aldım az ve ozduk BS-BA-JAP üçlüsü olarak :D
ahahaah ne olduu geldım yanına akşam gel dedım olum bak dıkat edersen sne benı değil hep ben sneı çağırıyorum cunku ben arabaam guvenıyorum oylum oylum oyacam senı :D
Oldukça zevklı geceydi ben yeterınce tad aldım az ve ozduk BS-BA-JAP üçlüsü olarak :D
Aynen moruk serhat abininde seninde ayaklarınıza sağlık..Stresimizi attık mis gibi :)
Julia Ceaser videoları 3 ay sonra upload eder artık :D
Aynen moruk serhat abininde seninde ayaklarınıza sağlık..Stresimizi attık mis gibi :)
Julia Ceaser videoları 3 ay sonra upload eder artık :D
sen bunu yazdın adam konu actı ahhaha :D
-HAKTAN-
22-06-2010, 07:44
http://www.streetfire.net/video/colt-czt-uh-4311-clio-rs-ss_2027854.htm
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 11:55
burada rs 1 boy önde giderken frene basıyor o deneme değilmi bu mercedes salçalı ?
ByKemo39
22-06-2010, 12:05
ss hep kapalı seritte sürekli şerit değiştirir halde colt ise soldan sürekli devam ss daha fazla yol yapıor ;)
-HAKTAN-
22-06-2010, 13:12
Dipnot: CZT'de antipatinaj sistemini iptal etmek için sigorta sökmek gerekli.Sigortayı söktüğün an antipatinaj ve abs frende iptal oluyor.Dolayısıyla fren lambaları çalışmıyor.
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 15:15
Dipnot: CZT'de antipatinaj sistemini iptal etmek için sigorta sökmek gerekli.Sigortayı söktüğün an antipatinaj ve abs frende iptal oluyor.Dolayısıyla fren lambaları çalışmıyor.
onu biliyorumda sanki öndeyken frene basmışsın gibi söylüyorsun ?
Bu video rs in 1 boy arkadan gelip 1 boy önüne çıkıp sonra frenlediği video değilmi ?
üye oldum da bi türlü onaylnamadı daha yeni yazabiliyorum kusura bakmayın...
aracı yeni aldım eksikleri oldgunu biliyodum bi kaç deneme yaptıkve eksiklerini gördüm...
jap la 4-5 deneme yaptık hepsindede önde bitrdi..
ayrıca o gün benim bagajımda aşağı yukarı 40 50 kg eşya vardı benzinde full e yakındı belki bunlar skoru çok öenmli derecede değiştirecek şeyler degil ama...
onun haricinde bu ayın sonunda arabanın muayenesi oldugu için fazla yukleme yapamıorum bu ayın sonundan sonra ufak ufak başlarım o zaman daha güzel denemeler çekeriz inşallah...
herkese iyi forumlar...
-HAKTAN-
22-06-2010, 18:10
Ataşehirde görüşmek üzere kardeşim.2.denemeyi yaparız.Her şey netleşir.
H22Power
22-06-2010, 20:56
clio rs i küçümseyenler nerde? yalan mı oldu?
mami_makinen
22-06-2010, 20:59
hayırdır mustafa clıo mu yapıyosun sımdı :D:D
Selcuk_RoL
22-06-2010, 21:00
heuhahaehaheha :D:D
üye oldum da bi türlü onaylnamadı daha yeni yazabiliyorum kusura bakmayın...
aracı yeni aldım eksikleri oldgunu biliyodum bi kaç deneme yaptıkve eksiklerini gördüm...
jap la 4-5 deneme yaptık hepsindede önde bitrdi..
ayrıca o gün benim bagajımda aşağı yukarı 40 50 kg eşya vardı benzinde full e yakındı belki bunlar skoru çok öenmli derecede değiştirecek şeyler degil ama...
onun haricinde bu ayın sonunda arabanın muayenesi oldugu için fazla yukleme yapamıorum bu ayın sonundan sonra ufak ufak başlarım o zaman daha güzel denemeler çekeriz inşallah...
herkese iyi forumlar...
maşallah kardeşim güle güle kullan :icon_tup:
mustafa yine başlama olum :D :D
H22Power
22-06-2010, 21:08
küçümsüyorlardı arabayı da küçümseyenler için diyorum buyrun kimler görelim type-Ramazan larınızı:hahaha:
H22Power
22-06-2010, 21:10
mustafa yine başlama olum :D :D
konuya renk getiriyoruz fena mı? drift king keiichi muştuchia:D
mehzent mehmet beni aradı bahçeşehirdeymiş gelecek varsa haber versin deneme yapalım diyor yer: avrupa yakasında olacak olursa
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 22:01
bence chiefkadir güzel bir rs çıkarırsa ki yapılacak işlemler yazılmış sıkı birşey çıkacağı ortada onunla tr nin en iyi giden atmosferik typer ı denesinler sonucu beraber izleyelim
birde ss (cai,egzos) ile typer cai egzos aynı speclerde denesinler gerçi videolara bakılırsa şuan ss rs cai egzoslu typer ı ayırır gibi duruyor ama denesinler herkes eşit yüklemelerle sonuçların ne olacağını görür typer ve clio rs tartışmalarıda biter
hatta araçlarıda çıkmadan bilen biri kontrol etsin spec leri
noktayı koyalım bu typer rs karşılaştırmalarına ;)
mami_makinen
22-06-2010, 22:16
mustafa gecen gun bırı yazmıs clıo lar typer gecerse 23 24 gıbı pıyasası olur dıye o zaman ac nın pıyasası 30 olmusmudur:D:D
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 22:37
clio rs in gidişi bir yana donanım açısındanda aslında hakettiği paralar o civarda ama süre gelen bişi zamanında kıymet bilinmediğinden bu fiyatlara indi temiz bir rs i 18-20 de aşağı vereceklerini sanmıyorum halen.
Donanım olarak 172 lik 2000-2002 clio rs ler 4 hava yastığı , 6 lı cd changer , abs, klima gibi önemli donanımlara sahip o senelere bakılırsa 106 gti ile kıyas göstürmez yani heleki 182lik ler otomatik klima vs gibi 2003 ten sonra böyle üretildi şuanki 200 lük rs leri söylememe gerek yok zaten :) typer ep3 lerin orjinal donanımında teyp bile olmadığı biliniyor :D
uzun lafın kısası rs hakettiğinin çok altında fiyatlara gidiyor..
Fakir ama gururlu gençlerin arabası :D
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 23:03
Çünkü o bir Renault Clio
evet aynen öyle ;)
varsa temiz önerebileceğiniz banada lazım :D
Ben burdayım Mustafa hayırdır..Elalemınkı ıle bılmem nereye gırmezsın yıne ınsallah polemığe cevırmıycem bunu, ben ve arabam burda buyrun getırın gecsın bızde gulelım ahahahah diye....
Bu arada Kadir abi ile yuz yuze tanışmışlığımız yok ama yazdıklarım asla senı kapsayan bişey değil abı emınzkı onuda en ıyı sekılde yaparsın :icon_tup:
_muhaRRem
22-06-2010, 23:18
ya memet boşver kardeşm..görüp görmemezlikten geliyorum bende .. sen devam et kardeşim yoluna...
ya memet boşver kardeşm..görüp görmemezlikten geliyorum bende .. sen devam et kardeşim yoluna...
yok kanka zaten umrumda değil yapcaz etcezle olmuyor bende typer almadan deseydım bır gun typer alıp yapacam onu geccem bunu geccem dıye bız ortada olan ıle denedık ve gectık ve ben gecebılceklerınede gram ıhtımal vermıyorum bıde bole yalanmı oldular falan postu gorunce yazmamak ıcten bıle değil..
_muhaRRem
22-06-2010, 23:34
yok kanka zaten umrumda değil yapcaz etcezle olmuyor bende typer almadan deseydım bır gun typer alıp yapacam onu geccem bunu geccem dıye bız ortada olan ıle denedık ve gectık ve ben gecebılceklerınede gram ıhtımal vermıyorum bıde bole yalanmı oldular falan postu gorunce yazmamak ıcten bıle değil..
yani kanka bende engine start yapmadan birşey demiyorum , susuyorum şimdilik :D
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 23:35
mehzent videolara göre ss in seni geçmesi için bir chip yeterli aranızda aman aman bi fark görmedim. yanına 1 kişinin binmesi bile kafa burun gitmenize neden oluyor ss ile bunu sende biliyorsun. neyse tartışmayalım güzel denemeler olmuş ama hiç bir zaman başka aracı küçümseme ;)
adam akıllı mekaniğe biraz girilmiş bir rs senin şuankihalini geçer çünkü emin ol ss sadece filtre egzos la yürüdü senle
_muhaRRem
22-06-2010, 23:37
mehzent videolara göre ss in seni geçmesi için bir chip yeterli aranızda aman aman bi fark görmedim. yanına 1 kişinin binmesi bile kafa burun gitmenize neden oluyor ss ile bunu sende biliyorsun. neyse tartışmayalım güzel denemeler olmuş ama hiç bir zaman başka aracı küçümseme ;)
ben küçümsüyorum kardeşim.. en hızlı bolt on rs en hızlı bolt on ep3 typeR geçemez.
benım başka aracı kucumsemem gıbı bır nıyetım yok o goruşte olsam zaten denemem :)
Bende kproya mp3 yukler dınlerım oyle diye almıştım zaten :D
Ya su cılıonun sahıbı kım sıtede yazıyormu adamın ağzından tek bişey duymadım ama deneme olduğundna berı kendını hıt yapmak için nıye bazıları cembere gırmeye çalışıyor anlamış değilim :D :rolleyes:
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 23:38
ben küçümsüyorum kardeşim.. en hızlı bolt on rs en hızlı bolt on ep3 typeR geçemez.
ben geçer geçemez demedim yukarıdada yazdım bence en hızlı na typer ile en hızlı na rs denesinler chiefkadir projeyi tamamlayınca bizde zevkle izleyelim
adam akıllı mekaniğe biraz girilmiş bir rs senin şuankihalini geçer çünkü emin ol ss sadece filtre egzos la yürüdü senle
Kımse stanadrt rs var fıltresı egsozu ben hedıye etıcem bı tkalım gorleım nasıl verıyor bu farkı bu ıkı sey :D
_muhaRRem
22-06-2010, 23:40
ben geçer geçemez demedim yukarıdada yazdım bence en hızlı na typer ile en hızlı na rs denesinler chiefkadir projeyi tamamlayınca bizde zevkle izleyelim
bana turbo söktürmeyin.siz hiç 300 hp atmosferik typeR gördünüzmü ?
aahahaahhaha :D:D:D:D:D:D
Cimmeria
22-06-2010, 23:41
clio rs in gidişi bir yana donanım açısındanda aslında hakettiği paralar o civarda ama süre gelen bişi zamanında kıymet bilinmediğinden bu fiyatlara indi temiz bir rs i 18-20 de aşağı vereceklerini sanmıyorum halen.
Donanım olarak 172 lik 2000-2002 clio rs ler 4 hava yastığı , 6 lı cd changer , abs, klima gibi önemli donanımlara sahip o senelere bakılırsa 106 gti ile kıyas göstürmez yani heleki 182lik ler otomatik klima vs gibi 2003 ten sonra böyle üretildi şuanki 200 lük rs leri söylememe gerek yok zaten :) typer ep3 lerin orjinal donanımında teyp bile olmadığı biliniyor :D
uzun lafın kısası rs hakettiğinin çok altında fiyatlara gidiyor..
Fakir ama gururlu gençlerin arabası :D
araba senin olmadan bu kadar savunuyorsun bir de senin olsa neler olacak...
mehzent rahat rahat geçmiş sen hala chip yaparsa geçer diyorsun, type r kpro takınca ne olacak peki?
araba senin olmadan bu kadar savunuyorsun bir de senin olsa neler olacak...
mehzent rahat rahat geçmiş sen hala chip yaparsa geçer diyorsun, type r kpro takınca ne olacak peki?
+18 den başka ne olabilir sence :cool:
Eray Yümsel
22-06-2010, 23:42
dreammmm worldddddddddd :hehe:
_muhaRRem
22-06-2010, 23:43
dreammmm worldddddddddd :hehe:
ankara çık aradan :)
bende sanmıyorum hele kişi bazında 5. kilo bazında 6 kişi ile rs le skn denediğini ve arada farkın o yükte bile 4 boydan fazla olduğunu görünce rs ne yaparsa yapsın geçemezzzz
Jam da Joker
22-06-2010, 23:45
:hehe:
Yürü beeeeeee ahahaha Yakuza STYLA :cool:
Demin Clio ile videoları izledimde Mehmetçim Clionun tünel yapmasından kurtulabilirse arada 5 boy fark oluyor Maşallah Cliolar bi chiple 6 boy falan hızlanıyorsa Mehmet sen boşuna K-pro almışsın hakkaten onu MP3 player yap git Type-R a chip yaptır sitede güzel reklam yapan arkadaşlar var rica edersen yardımcı olurlar :)
Eray araya kaynatma kendını ılk hedefımde sen varsın :D
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 23:47
bende sanmıyorum hele kişi bazında 5. kilo bazında 6 kişi ile rs le skn denediğini ve arada farkın o yükte bile 4 boydan fazla olduğunu görünce rs ne yaparsa yapsın geçemezzzz
yahu o rs te chip ten başka birşey yoktuki sahibide kendisi söylüyor zaten
_muhaRRem
22-06-2010, 23:47
4 boy çok iyimser...dahada iyi hatırla ?
jad k-pro yla clıoya CUMMSHOOOT yapar;)
Jam da Joker
22-06-2010, 23:48
Terbiyesizlik yapma :hehe:
Cliosportve
22-06-2010, 23:49
jad k-pro yla clıoya CUMMSHOOOT yapar;)
Bu yoruma geberdim :hahaha::hahaha:
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 23:50
zaten milletin önünde bukadar küçümsediğiniz araçları millet yürürken görünce sonra nos bastı video kesti biçti deniyor rs yürümesi gerektiği gibi yürüdü sağlıklı filtre egzoslu bir rs te öyle yürür chipli dereceli olursada çok daha farklı yürür yarın öteki gün yüklüsünü görünce şaşırmayın yine bunda turbo var dersiniz bu sefer
Eray Yümsel
22-06-2010, 23:50
Eray araya kaynatma kendını ılk hedefımde sen varsın :D
:hehe: seni rodajda geçicem memet :hehe: 3000 devirde vites atarak :hehe:
mutavazi ol :D kanka artı boyları baya vardı
yahu o rs te chip ten başka birşey yoktuki sahibide kendisi söylüyor zaten
valla bilmiyorum neyi wardı ilgilendirmez benide ne olduğu ben gördüğümü söyledim full yüklü bi rs de o aradaki farkı kapatması zor
:hehe:
Yürü beeeeeee ahahaha Yakuza STYLA :cool:
Demin Clio ile videoları izledimde Mehmetçim Clionun tünel yapmasından kurtulabilirse arada 5 boy fark oluyor Maşallah Cliolar bi chiple 6 boy falan hızlanıyorsa Mehmet sen boşuna K-pro almışsın hakkaten onu MP3 player yap git Type-R a chip yaptır sitede güzel reklam yapan arkadaşlar var rica edersen yardımcı olurlar :)
Kanka su an sarkı yukluyorum zaten secıyorum sarkıları bak mesela en son yuklediğim bu şarkı..Sözleri dıkkatlı dınle :D:D
http://www.izlesene.com/video/amator-benim-adim-elvan-dalton-kobrayi-dolarim-boynuna/212772
zaten milletin önünde bukadar küçümsediğiniz araçları millet yürürken görünce sonra nos bastı video kesti biçti deniyor rs yürümesi gerektiği gibi yürüdü sağlıklı filtre egzoslu bir rs te öyle yürür chipli dereceli olursada çok daha farklı yürür yarın öteki gün yüklüsünü görünce şaşırmayın yine bunda turbo var dersiniz bu sefer
civic yazıyor ama siz rs sahibimisiniz ?
:hehe: seni rodajda geçicem memet :hehe: 3000 devirde vites atarak :hehe:
:) kanka redbull vodka sendede ıyı kafa yapmış maşallah :D
mami_makinen
22-06-2010, 23:53
gormedık ama gorebılırız sakıncası yok:D
_muhaRRem
töbe yarabbii..geçen dediler vtı öle böle şöle gittim vtı aldım saman gibi geldi,bişe yok bide rs mi alalım ya.. ek.civic.spoon rs reklamı için para falanmı alıyorsun,eğer öyle birşey varsa biz daha fazlasını verebiliriz,ayrıca rs dediin aracları iyi bilyruz kullanmışlımızda var. iyi arabaya iyi deriz biz,bu kadar savunma yapmana gerek yok.. rs fiyatına göre çok iyi bi araba,az yakıyor,parçası ucuz v.s v.s
Ek.Civic_Spoon
civic yazıyor ama siz rs sahibimisiniz ?
civic 1.4 is var ama ben fanatik değilim marka tutarak yorum yapmam
Eray Yümsel
22-06-2010, 23:54
((: ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 23:55
aynen :):)
:):):):):):)
fanatiklik yaptıgını iddia etmedim ama ep3 ü de rs de burda herkes bılıyor kardesım ;) dikkatimi çekti rs sahipleri senin kadar iddalaşmıyor bence boşa yorma kendini
senin göbekine kurban olsunlar :heyoo::D
şimdi bu ac ne zmana gelıyor mamimakınen :)
mami_makinen
22-06-2010, 23:57
yuruyen bı clıo varsa gelsınde bızde ızleyelım en ıyı gıdenlerı ıle denedım bende AC varken bı deneyen bı daha yanıma yanasmadı denemedı bıle rs lerın gıderı bellı BI RS TYPER GECMESI ICIN typer ın frene basması lazım 2 2 daha 4 eder ..
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 23:57
yormuyorum düşündüklerimi söyledim sadece kimisine doğru kimisine yanlış gelir aracın sahibide aracıda hergün sıksık yanıma gelir fikir alışverişinde bulunuruz araçtada çok emeğim var sadece bu
Kanka su an sarkı yukluyorum zaten secıyorum sarkıları bak mesela en son yuklediğim bu şarkı..Sözleri dıkkatlı dınle :D:D
http://www.izlesene.com/video/amator-benim-adim-elvan-dalton-kobrayi-dolarim-boynuna/212772
mehmet bu şarkı yı yükle de bizim araçta dinleriz :D:D:icon_tup:
http://img333.yukle.tc/images/861SP_A0278.jpg (http://www.yukle.tc)
Cliosportve
22-06-2010, 23:58
SS RS 'i tebrik etmek lazım Burgazdan kalkıp gelmiş oralara kadar iyide piyasa yaptı
aracı 23.250 ye satıyor alana hayırlı olsun :D
mami_makinen
22-06-2010, 23:59
şimdi bu ac ne zmana gelıyor mamimakınen :)
ne zaman ıstersen mehzent kardesım
Ek.Civic_Spoon
23-06-2010, 00:00
SS RS 'i tebrik etmek lazım Burgazdan kalkıp gelmiş oralara kadar iyide piyasa yaptı
aracı 23.250 ye satıyor alana hayırlı olsun :D
araç satılık değil. ilana bakma
Jam da Joker
23-06-2010, 00:01
Satılıksa PM ile bilgi alabilirmiyim.
Teşekkürler.
Cliosportve
23-06-2010, 00:02
Ben Bakırköyde oturuyorum şu Ataşehire kalkıp bir defa gitmedim
Okanın şu hırsına hayranım :)
şimdi bunu istesek alamıcaz mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-cliokan-rs-ss-rs/detay
ne zaman ıstersen mehzent kardesım
tamam abı yarım satt sonra tır garajındayım :D
Satılıksa PM ile bilgi alabilirmiyim.
Teşekkürler.
PM atıldı gereklı vıdeo :D
Cliosportve
23-06-2010, 00:06
Alamıycaz paramızla bile SS i olaylara bak arkadaş :D
RS HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ OLMAYANA BU ARABAYI SATMAM BOŞA GELMEYİN ARAMAYIN..
DAHA TEMİZİ , DAHA İYİSİ , DAHA CİĞERLİSİ VARSA ALIN BEDAVAYA SİZİN OLSUN..!
Bedava olsun demiş bedava isteyen kaç kişi var :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=LrmA53C5bVY&feature=related
mami_makinen
23-06-2010, 00:06
tamam abı yarım satt sonra tır garajındayım :D
PM atıldı gereklı vıdeo :D
tır garajında ne ısın var hayırdır mesaimi yapcan hahuhuauahuauhau:D:D
yormuyorum düşündüklerimi söyledim sadece kimisine doğru kimisine yanlış gelir aracın sahibide aracıda hergün sıksık yanıma gelir fikir alışverişinde bulunuruz araçtada çok emeğim var sadece bu
Clio rs 8-9 sene önce üretimi durmuş bi araba yani yeni kimsenin bilmediği bi araba değil o zamandan bu zamana o kadar çok uğraşan eden oldu ki , yani burda öyle adamlar varki kitabını yazsalar çok kalın olduğundan hiç bi yayın evi basmaz :) O yüzden ben senin yerinde olsam merak ettiğim kafamıı kurcalayan noktaları burda iddia etmek yerine soru olarak sorardım..
Clioyu küçümsemek filan yok herkes söylüyo typer sahipleride japoncularda almancılarda fransızcılarda donanım yakıt fiyat parça olarak gayet güzel araba diye..Ama typerla karşılaştırınca her zaman bi adım geride bu zamana kadar yazılan çizilenden de biliyoruz deniyip gördükte..Hatta benim sadece cai ile çok denemem var clio rslerle izleyebilirsin.
Alamıycaz paramızla bile SS i olaylara bak arkadaş :D
RS HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ OLMAYANA BU ARABAYI SATMAM BOŞA GELMEYİN ARAMAYIN..
DAHA TEMİZİ , DAHA İYİSİ , DAHA CİĞERLİSİ VARSA ALIN BEDAVAYA SİZİN OLSUN..!
Bedava olsun demiş bedava isteyen kaç kişi var :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=LrmA53C5bVY&feature=related
owww sımdı ben ısterım rs ı vermesse napıym ; hardcore mu cumshoot mu yada double cumfiesta mi::):):)
Arabanın eski sahibi bana kazasını anlatıyordu sanki.. yanlış mı hatırlıyorum acaba.. :D
Cliosportve
23-06-2010, 00:14
owww sımdı ben ısterım rs ı vermesse napıym ; hardcore mu cumshoot mu yada double cumfiesta mi::):):)
Bundan olsa olsa Doggy style olur Hemde german style :hihih::hihih:
496 cevap 8.598 gösterimm vayyy beee....
Eray Yümsel
23-06-2010, 00:16
496 cevap 8.598 gösterimm vayyy beee....
yiğit nolcak senın şu forum sevdan
Jam da Joker
23-06-2010, 00:16
Clioyu küçümsemek filan yok herkes söylüyo typer sahipleride japoncularda almancılarda fransızcılarda donanım yakıt fiyat parça olarak gayet güzel araba diye..
Kanka bu Clio RS'lerde orta konsolda tahta parça üzerine RS yazan bir opsiyon varmıydı ? :soru: