Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Haziran 2010 Ataşehir 02.00
owww sımdı ben ısterım rs ı vermesse napıym ; hardcore mu cumshoot mu yada double cumfiesta mi::):):)
:heyoo:fantaziye gel :D:D
yiğit nolcak senın şu forum sevdan
:).....................
Juggernaut
23-06-2010, 00:19
Typer ilah,geçilmicek araba değil ama specler aynı olduğu sürece Rs'in Type R geçmesi mümkünde değil.Geçmesi için hep daha fazlası olması lazım.
Kprolu typer ilede chipli rs i karşılatırmak self tatmine girer.
Yaa arabayı 3 kuruş fazlasına satabilmek için milleti kendinize götüyle güldürmeyin
Yaa arabayı 3 kuruş fazlasına satabilmek için milleti kendinize götüyle güldürmeyin
emre sen gul hepımızın yerıne gecer zuhauhauha :D:D
Kanka bu Clio RS'lerde orta konsolda tahta parça üzerine RS yazan bir opsiyon varmıydı ? :soru:
Şuna benzer bişey mi :soru:
http://i47.tinypic.com/207vxgx.jpg
emre sen gul hepımızın yerıne gecer zuhauhauha :D:D
hahahhahahahh ne çabuk unuttun standart gsi ı anca 5. viteste geçtiğin günleri açtırma ağzımı şimdi :D
hahahhahahahh ne çabuk unuttun standart gsi ı anca 5. Viteste geçtiğin günleri açtırma ağzımı şimdi :d
obaaaa ulan herkez bana kaldırmış he joker kardeşim harıç hepiniz gecın pachıler sıraya :d
opeldostlar
23-06-2010, 01:31
:):) arabalara şöförlere takılmak bu işin ruhunda var anlaşılan maşallah tüm deneyenlere ve araçlara
owww sımdı ben ısterım rs ı vermesse napıym ; hardcore mu cumshoot mu yada double cumfiesta mi::):):)
Bu kadar kasmışken bütün ep3 cüler toplanıp bukkake yapın, çıksın aradan :hahaha:
Tescil edildi onaylandı demiş bu arkadaş ama bu kargaşa neden o zaman ? :)
RC ile denerken, 3. vitese attığında nasıl uzadığına ve sesinin nasıl değiştiğine ben şahit oldum. Hiç filtre egzoslu gibi bi araba değil RS. Aynı klasmanlarda iki arabanın birbirinden o kadar farklı olması da anlamsızmış. Utandım arabamdan :)))
Cimmeria
23-06-2010, 08:15
zaten milletin önünde bukadar küçümsediğiniz araçları millet yürürken görünce sonra nos bastı video kesti biçti deniyor rs yürümesi gerektiği gibi yürüdü sağlıklı filtre egzoslu bir rs te öyle yürür chipli dereceli olursada çok daha farklı yürür yarın öteki gün yüklüsünü görünce şaşırmayın yine bunda turbo var dersiniz bu sefer
hadi sen o zaman bi chipli dereceli type r geçecek bir rs hazırla kendine istedğin akşam çıkalım deneyelim filtre egsoz headers type r hazır burda. Ama tabi rs filtre egsoz yapıpnda e/f/h type r ile kafa kafaya yuruyor chip ve egzantrik takınca 20 boy hızlanıcak o zaman bende beyin takayım öyle deneriz.
Ama başkasının arabasıyla gelme ya da başkasının arabası için atıp tutma burda kendi aracınla bekliyorum. Ya da bi zahmet araba sahibi atar yapsın sahibi olmayanlar az biraz susssun
göki, sen video cekerken bende sadece short ram varken ss ile denememizi hatırlıyorsun koy bir kenara , adam sadece filtrenin yerini degisti , short ram li type r ı gecemezken (ki ben o zamanda vites atamıyordum simdide atamıyorum hakkıyla) filtre - egsoz ve headers lı type r a sarmaya basladı ne filtreymiş yahu derler adama :D
Demistim yine diyorum inanmıyorsak bir sebebi var :icon_tup:
-HAKTAN-
23-06-2010, 08:36
araba senin olmadan bu kadar savunuyorsun bir de senin olsa neler olacak...
mehzent rahat rahat geçmiş sen hala chip yaparsa geçer diyorsun, type r kpro takınca ne olacak peki?
Bence bu arkadaş boşu boşuna polemik yapıp :sinir: mesaj sayısını arttırıp profilindeki mavi-sarı-kırmızı kask muhabbeti için bukadar uğraşıyor.Yönetime seslenelim versin 10.000 msj'lık kaskı.Herkes rahatlasın boş muhabbetler sona ersin.
@Ek.Civic_Spoon@
dostum boşuna zorlama kendini, bak eski TypeR yeni RS sahibi olarak söyledim. TypeR, RS'ten üstün bir araç. Ama RS diğer arkadaşların da dediği gibi bu paraya alınabilecek en iyi araba.. VTi'ların 20-25'e satıldığı ortamda, 15-16 ya RS almak çok daha mantıklı..
RS motor olarak modifiyesi sınırlı bir araba.. Bak aşağıda linkte ingilterede satılık RS motoru var, adam egzantrikten pistona, itb'den volanına kadar herşeyi yapmış aldığı güç 228 beygir.. aynı motor ile türkiyede 228 beygiri de göremezsin çünkü benzinimiz kalitesiz..
http://cgi.ebay.co.uk/Renault-Clio-172-182-Race-Rally-Engine-F4R-Renaultsport-/260551429935
-HAKTAN-
23-06-2010, 09:19
Alamıycaz paramızla bile SS i olaylara bak arkadaş :D
RS HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ OLMAYANA BU ARABAYI SATMAM BOŞA GELMEYİN ARAMAYIN..
DAHA TEMİZİ , DAHA İYİSİ , DAHA CİĞERLİSİ VARSA ALIN BEDAVAYA SİZİN OLSUN..!
Bedava olsun demiş bedava isteyen kaç kişi var :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=LrmA53C5bVY&feature=related
Puahahahahha:hahaha:
chiefkadir
23-06-2010, 10:06
Ben burdayım Mustafa hayırdır..Elalemınkı ıle bılmem nereye gırmezsın yıne ınsallah polemığe cevırmıycem bunu, ben ve arabam burda buyrun getırın gecsın bızde gulelım ahahahah diye....
Bu arada Kadir abi ile yuz yuze tanışmışlığımız yok ama yazdıklarım asla senı kapsayan bişey değil abı emınzkı onuda en ıyı sekılde yaparsın :icon_tup:Estafurullah Mehmet keyifle okuyorum yazılanları :)
ByKemo39
23-06-2010, 10:37
Alamıycaz paramızla bile SS i olaylara bak arkadaş :D
RS HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ OLMAYANA BU ARABAYI SATMAM BOŞA GELMEYİN ARAMAYIN..
DAHA TEMİZİ , DAHA İYİSİ , DAHA CİĞERLİSİ VARSA ALIN BEDAVAYA SİZİN OLSUN..!
Bedava olsun demiş bedava isteyen kaç kişi var :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=LrmA53C5bVY&feature=related
araçlar aynı specler demi ?
ss 3 kişi 17 jant
ve 2 kişi 15 jant 45 yanak + koltuk kafalıklarına kadar sökük şahin style :D
bizde ss 15 jant ve rs sanırım 16ydı o zaman 15te olabilir benim olmadığım gece 1.5 tır giren videoyu mu koyalım illa :D
27 sayfadir konusulan araba tutunur gibi yapan ares, disarda hayat var bosverin bunlari ;)
ya bu OKAN lüleburgaz apaçi okanmı
eskiden mavi meganı falan vardı
cliosu falan vardı clio okan
beyaz cizgili megane ı olan
cocuk bu yaaa
o ek spoon nicki ile bütün herşeyi kendi yazıyodur başkası yazmıodur ben biliim onun bu cocukça hareketlerini
farklı nicklrden girip yazmayı cok sever o
boşuna 31 çekmeye gerek yok
clio sport a yüksek sıkıştırma piston egzantrik kısa falan takmadan typer la yürümesine imkan yok
yıllarca bindik a.k dumun eşşegine bir güselligi uzun yolda 6 litre gazlarken 9.3 falan yakması :D
birde torku var işte altlarda basınca patinaj falan filan zevkliydi ama sene 2002 ydi :D
H22Power
23-06-2010, 11:28
Fırtına öncesi sessizlik;)
H22Power
23-06-2010, 11:33
birde torku var işte altlarda basınca patinaj falan filan zevkliydi ama sene 2002 ydi :D
kankacım o patinaj anını yere tutundurabilirsek sıkıntı yok:D
@Ek.Civic_Spoon@
dostum boşuna zorlama kendini, bak eski TypeR yeni RS sahibi olarak söyledim. TypeR, RS'ten üstün bir araç. Ama RS diğer arkadaşların da dediği gibi bu paraya alınabilecek en iyi araba.. VTi'ların 20-25'e satıldığı ortamda, 15-16 ya RS almak çok daha mantıklı..
RS motor olarak modifiyesi sınırlı bir araba.. Bak aşağıda linkte ingilterede satılık RS motoru var, adam egzantrikten pistona, itb'den volanına kadar herşeyi yapmış aldığı güç 228 beygir.. aynı motor ile türkiyede 228 beygiri de göremezsin çünkü benzinimiz kalitesiz..
http://cgi.ebay.co.uk/Renault-Clio-172-182-Race-Rally-Engine-F4R-Renaultsport-/260551429935
katılyorum
Selcuk_RoL
23-06-2010, 12:23
ne rs miş be abii :) uzadıda uzadı ya
27 sayfadir konusulan araba tutunur gibi yapan ares, disarda hayat var bosverin bunlari ;)
ne rs miş be abii :) uzadıda uzadı ya
+172 :icon_tup:
Selcuk_RoL
23-06-2010, 12:30
+172 :icon_tup:
120:icon_tup:
kankacım o patinaj anını yere tutundurabilirsek sıkıntı yok:D
tutununca ne olcak typerı 5 by gecicekmi puhahahaa:hahaha:
BMK TypeR
23-06-2010, 13:17
egsozlu chıplı clıo,stok typer gecsın ılk once,
Kanka sendeki stoku normal stoklarla karıştırma :) Ben sadece groupM caisi olan typeR la da yürüdüm ve 210 lara kadar 1 boy önündeydim ki groupM cai nin farkını herkes bilir :)
Kanka sendeki stoku normal stoklarla karıştırma :) Ben sadece groupM caisi olan typeR la da yürüdüm ve 210 lara kadar 1 boy önündeydim ki groupM cai nin farkını herkes bilir :)
üstad ss , eb veya u rs ten su hali ile dahamı hızlı sence ?
Dışarda fırtına cıkmış ben bır fırtınaya karşı sıkıp gelıyorum :)
SekoLive
23-06-2010, 14:53
serkan bunu beğendi :hehe: :D :D :D
haha dikkat et üstüne gelmesin :hehe:
Konu dondü dolaştı gene clio geldi konu yakında kitlenir ne clioymus be
H22Power
23-06-2010, 15:26
tutununca ne olcak typerı 5 by gecicekmi puhahahaa:hahaha:
5 boy geçmeyecek belki ama o kadarda küçümsenmemesi gerektiğini ispat edicek;)
H22Power
23-06-2010, 15:28
bana senin stock kavramını anlatma istersen abi o gece hem ben hem eb rs denedi senle stock die sora duyduklarımız bize yetti ve arttı hani ewt varda bir işe yaramadı dediğin şeyler;)
5 boy geçmeyecek belki ama o kadarda küçümsenmemesi gerektiğini ispat edicek;)
Robin Hood Mustafa diyebilirmiyiz kardes sana :D
H22Power
23-06-2010, 15:39
Bu post u sakın unutmayın!! clio rs ler 15-17bin tl arası iken şimdiden alın yakında 20+ lı fiyatları görürseniz mustafa kardeşimiz söylemişti dersiniz:D
Bu post u sakın unutmayın!! clio rs ler 15-17bin tl arası iken şimdiden alın yakında 20+ lı fiyatları görürseniz mustafa kardeşimiz söylemişti dersiniz:D
yaw yiter yaaa yiter yaaa mustafa yiter yaaa :hehe:
yavrım şu sx ime t3/t4 ü takayımda deneyelim :D
Serhat Y.
23-06-2010, 15:40
üstad ss , eb veya u rs ten su hali ile dahamı hızlı sence ?
ben ss in eb rs in son halinden hızlı oldugunu dusunmuyorum, ikisi ilede denemiş biri olarak, gerçi eb rs ile denediğimde sadece filtre vardı bende ama aradaki farkları mukayese ediyorum şimdi kafamda ve çok yakın olurlar diye düşünüyorum,
eb rs (bora) benimle senin son denemende araçta neler vardı tam olarak?
itiraf ediyorum. SS te kasnak kisa chip ve teflon conta var :D Kimse bosuna onu bunu taksin gelsin demez artik :))
H22Power
23-06-2010, 15:46
yaw yiter yaaa yiter yaaa mustafa yiter yaaa :hehe:
yavrım şu sx ime t3/t4 ü takayımda deneyelim :D
sen beni dinleme kimi karşına alırsan dinle abi takma o turboyu 200sx bu yazık olur...:(
sen beni dinleme kimi karşına alırsan dinle abi takma o turboyu 200sx bu yazık olur...:(
lan ne işim olur makarasına yazıyorum standart devam ;)
bu arada cumartesi sabah erkenden turboyu söksem revizyon işi ne kadar sürer ve ne kadar tutar ?
H22Power
23-06-2010, 15:52
lan ne işim olur makarasına yazıyorum standart devam ;)
bu arada cumartesi sabah erkenden turboyu söksem revizyon işi ne kadar sürer ve ne kadar tutar ?
min maliyet tutar hatta biraz ağlarsam durumu iyi olmayan biri die pal değişimide olmazsa eğer agaya beleş olabilir:hahaha: eğer boşluk varsa balans ve kumlama yaptırırz sıfır gibi olur palleri yediysen oda biraz para yer haliyle:(
itiraf ediyorum. SS te kasnak kisa chip ve teflon conta var :D Kimse bosuna onu bunu taksin gelsin demez artik :))
yetmeeeez daha ne var :D:D:D
min maliyet tutar hatta biraz ağlarsam durumu iyi olmayan biri die pal değişimide olmazsa eğer agaya beleş olabilir:hahaha: eğer boşluk varsa balans ve kumlama yaptırırz sıfır gibi olur palleri yediysen oda biraz para yer haliyle:(
morukçum zaten bu ara bildiğin sefil durumdayım :D işin yoksa cumartesi sabahtan bi buluşalım senle :)
H22Power
23-06-2010, 16:01
morukçum zaten bu ara bildiğin sefil durumdayım :D işin yoksa cumartesi sabahtan bi buluşalım senle :)
aynı anda 3 araba yapıyorum ama buluşalım:D
bu ara zaten herkes proje müdürü oldu başımıza :D
sabah telefonlaşırız :D
Ya acik konusmak istiyorum.Ben burda biseye cok takiliyorum.Araclari denedikten sonra gecince veya gecilince yapilcak muhabbetlerin yarisini denemeden once yapilmasindan yanayim.gecildikten sonra orasi boyleydi surasi soyleydi o yuzden boyle oldu muhabbetinden cok gordugum bisey yok acikcasi.
Denemeden once adam ne derdi varsa anlatir, ne sart kosuyosa soyler, denedikten sonra da basta konusulanlari yazarsiniz buraya olur biter.
Burda bakiyorum da birisi diyoki bilmem neyim ayarsizdi, birisi diyo ki nos basti video kesti.E o zaman kilolari esitlicek sekilde bu adamin yanina inanmayanlardan lafina guvenilir birisini bindirin o izlesin birebir.
Bu kadar bu islerden anlayan uye var forumda.Kimse mi cozemiyo bu aracta neler oldugunu ?
Cumartesi gunu 3 tane tanimadigimiz arkadas geldi.Okan dan SS in kaputunu acmasini istedi.baktilar ettiler.bu isten en iyi anladigina inandiginiz kisiler heryerine baksin etsin.sonra ciksinlar denemeye olsun bitsin.Bisey bulunamiyosa ve yine geciyosa, arac sahibide bisey yok diyosa yapicak bisey yok.Savunmak icin demiyorum ama adam her araba gecisinde yuzlerce mesaj, tartisma olcagina deneme yapilmadan once bilirkisi raporu olsa bunca tatsiz tartismalara da mahal verilmemis olur.
Yanlis miyim ?
ben ss in eb rs in son halinden hızlı oldugunu dusunmuyorum, ikisi ilede denemiş biri olarak, gerçi eb rs ile denediğimde sadece filtre vardı bende ama aradaki farkları mukayese ediyorum şimdi kafamda ve çok yakın olurlar diye düşünüyorum,
hocam arac bora abiden bu yana bikac kez mutasyon gecirmis anladigim kadariyla :D
simdi tekrar toparlanma asamasinda.bizde bilmiyoruz rs harici araclarla ne olur ne olmaz.diger bikac RS le topluca 1 kere denedik simdiye kadar.senkromec sikintisindan dolayi bazi vites gecis sorunlarim var.duzelsinde kismetse bende merak ediyorum typer larin bize kac boy atacagini :)
Cimmeria
23-06-2010, 16:27
hocam arac bora abiden bu yana bikac kez mutasyon gecirmis anladigim kadariyla :D
simdi tekrar toparlanma asamasinda.bizde bilmiyoruz rs harici araclarla ne olur ne olmaz.diger bikac RS le topluca 1 kere denedik simdiye kadar.senkromec sikintisindan dolayi bazi vites gecis sorunlarim var.duzelsinde kismetse bende merak ediyorum typer larin bize kac boy atacagini :)
cai tak egsoz tak kafa kafaya yürürsün :D
CAI egzoz ve yazılım vardı ama Serhat hep sonradan öğreniyoruz o zamanlar hep out of the box yazılımlar ile yürütmeye çalıştık RS i. Haa evet stock yazılımdan daha iyiydi ama EB RS 'in üzerindeki şuanki yazılım ile alakası yoktu ozamanki yazılımların.
Ben de merak ediyorum Mustafa (EB RS' in yeni sahibi) şu arabayı bitirsin de denemek istiyorum SS RS ile benim eski RS i. Farkı beraber görürüz.
mustafa benim 106 yada bi el atsana yürütelim garibanı :D
Serhat Y.
23-06-2010, 18:58
Cumartesi gunu 3 tane tanimadigimiz arkadas geldi.Okan dan SS in kaputunu acmasini istedi.baktilar ettiler.bu isten en iyi anladigina inandiginiz kisiler heryerine baksin etsin.sonra ciksinlar denemeye olsun bitsin.Bisey bulunamiyosa ve yine geciyosa, arac sahibide bisey yok diyosa yapicak bisey yok.Savunmak icin demiyorum ama adam her araba gecisinde yuzlerce mesaj, tartisma olcagina deneme yapilmadan once bilirkisi raporu olsa bunca tatsiz tartismalara da mahal verilmemis olur.
Yanlis miyim ?
her araba geçişinde demişinde benmi yanlış hatırlıyorum yoksa siz yakın gitmek veya tutunmak terimlerini geçmeylemi karıştırıyorsunuz, tamamen merakımdan belki ben görmemiş olabilirim ss in geçtiği videoları ayrıca bi konu açsanızda bizde izlesek;)
CAI egzoz ve yazılım vardı ama Serhat hep sonradan öğreniyoruz o zamanlar hep out of the box yazılımlar ile yürütmeye çalıştık RS i. Haa evet stock yazılımdan daha iyiydi ama EB RS 'in üzerindeki şuanki yazılım ile alakası yoktu ozamanki yazılımların.
Ben de merak ediyorum Mustafa (EB RS' in yeni sahibi) şu arabayı bitirsin de denemek istiyorum SS RS ile benim eski RS i. Farkı beraber görürüz.
aynen bende çok merak ediyorum ss le denemesini ayrıca bende denemek isterim eb rs ile :rolleyes:
ılk yakın gıdıyoruz oldu sonra tutunuyoruz oldu sonra kafa kafaya oldu şimdide geçtik olduuu yarın ne olur goyy goyy olur :D
abicim ben burda seni onu bunu gecti demiyorum.bu zamana kadar bu adamin gectigi kisilerden bahsediyorum.senin ismin mi gecti ? yaranmi varda ustune alinip gocunuyosun ?
abicim ben burda seni onu bunu gecti demiyorum.bu zamana kadar bu adamin gectigi kisilerden bahsediyorum.senin ismin mi gecti ? yaranmi varda ustune alinip gocunuyosun ?
ya bi sus arkadaşım ya kaç sayfa kaç post oldu yeter artık
okan konuşsun kendi arabası için harbi sana gocunduracak yarayı açtıracaksın artık :mad:
ılk yakın gıdıyoruz oldu sonra tutunuyoruz oldu sonra kafa kafaya oldu şimdide geçtik olduuu yarın ne olur goyy goyy olur :D
sen beni avukatlik yapan biri sandin galiba ?
ya bi sus arkadaşım ya kaç sayfa kaç post oldu yeter artık
okan konuşsun kendi arabası için harbi sana gocunduracak yarayı açtıracaksın artık :mad:
hayirdir herkes birbirinin avukatligini ustlenip birbirine bileniyo ?
szi tanimam etmem.kalkmis bana yara actiricaksin muhabbeti yapicaksan ben bu mevzuya pm den devam ederim..
Alicanrs
23-06-2010, 19:38
harbiden yeter lan :D:D başlıcam rs inize boş yere tartışmalar vs bu a... arabası typerı geçemez doru baya yüklenmesi lazım çnkü boş knşmayın kim olrsa olsn herkes neyin ne oldğunu bilio küçümsencek bişide yok herkesin aracı kendine güsel para harcandımı hepsi birbiirini dürter onn için gereksiz 30 50sayfa uzuo rs typer konuısu
hayirdir herkes birbirinin avukatligini ustlenip birbirine bileniyo ?
szi tanimam etmem.kalkmis bana yara actiricaksin muhabbeti yapicaksan ben bu mevzuya pm den devam ederim..
hadi edelim o zaman :icon_tup:
mesajin geldi zaten bi bak sana zahmet..
zaten bırılerı hıtlığı ustune cekmeye çalışıyor ama JAP bunu hep bozacak ahahaha :D
ya hayatta buyuk konusmak ıstemem burda bole buyuk konusuyor konumuna dusmemek ıcın yazamıyorum :D