PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbiza cupra vs ep3 typer

vtc mania
21-06-2010, 17:34
http://www.streetfire.net/video/ibizacupravsep3typerwmv_2027969.htm
ii seyırler arkadaslar..

Vtec
21-06-2010, 17:50
Fena değildi eklediğin videoda best of streetfire :)

vtc mania
22-06-2010, 07:52
Arac specleri
ep3 typer
dc hedars
araboru
ınjen caı
otto son susturucu

cupra
stok..

Cimmeria
22-06-2010, 08:12
beyaz ctr çok güzel gözüküyor, ibizanın ctr ile yürümesi için biraz yüklenmesi şart

KMR2-GT
22-06-2010, 08:20
maşallah bızım eskı hr type r güzelleşmiş:)

sovalye
22-06-2010, 08:24
bence ibiza 180 hp için çok iyi gitmiş. daha ne olabilir ki.. typer in daha fazla fark açması gerekirdi bence..

altima
22-06-2010, 08:26
yola bakarmısın hey maşallah,,, kimseler yok ne güzel bas bas git :D:D:D:heyoo::icon_tup:

2 aracada maşallah,, ama ibiza o güce ve stokluğa rağmen +1 maşallah :):)

saygılar
Rıdvan..

Cimmeria
22-06-2010, 08:43
bence ibiza 180 hp için çok iyi gitmiş. daha ne olabilir ki.. typer in daha fazla fark açması gerekirdi bence..

daha ne açacak kaç boy olduğu sayılamıyor :) aralarında toplamda 40 beygir anca fark var...

CeM öZeR
22-06-2010, 08:47
Stock olmayan bir ep3'ün fazla geleceğini Mustafayla en başından konuşmuştuk.Fn2 yle denese daha iyi tat verecekti zaten bizim isteğimiz bu yöndeydi ama olsun ibiza cupranın stock haliyle hiçte fena gitmediğini görmüş olduk. Ayrıca videoda bariz belli olan cupranın 50-150 km gibi bi hız aralığını iyi tamamlayıp sonrasında zorlandığı.Aracın iyi bi egzos sistemi revo yazılım ve filtreyle ne derece gideceğini hiç düşünemiyorum... Her iki aracada maşallah...

APO
22-06-2010, 08:51
bence de stok ibiza çok iyi yürümüş...tüm araçlara maşallah...

emrah type-r
22-06-2010, 08:54
masallah cok gusel adam boy boy gıtmıs daha ne acsın yol bıtmıs:)

vtc mania
22-06-2010, 08:56
Stock olmayan bir ep3'ün fazla geleceğini Mustafayla en başından konuşmuştuk.Fn2 yle denese daha iyi tat verecekti zaten bizim isteğimiz bu yöndeydi ama olsun ibiza cupranın stock haliyle hiçte fena gitmediğini görmüş olduk. Ayrıca videoda bariz belli olan cupranın 50-150 km gibi bi hız aralığını iyi tamamlayıp sonrasında zorlandığı.Aracın iyi bi egzos sistemi revo yazılım ve filtreyle ne derece gideceğini hiç düşünemiyorum... Her iki aracada maşallah...

fn2 ılede var vıdeomuz ızle bak

TaGo
22-06-2010, 08:56
Boylar atmış denecek kadar bir fark yok. 1. vitesten denemelerde biraz fark oluşmuş ancak onlarda çerez videolar olmuş zaten. Esas denemelerde belliki cupra 4 ortalarına kadar yan yana tutunabilmiş. Buda demektirki; header, cai ve egsoz üçlemesi olmasaymış tayyarın işi baya bir zormuş.

Cimmeria
22-06-2010, 08:59
başka videomu seyrediyoruz anlamıyorumki, videonun 1. dakikasından sonraki denemelerde kaç boy var allahaşkına ? nasıl boylar atmış denilecek durum yok anlamıyorumki...

ibizaya maşallah ama biraz objektif bakalım lütfen. eminimki yüklendikten sonra çok iyi gidecektir...

vtc mania
22-06-2010, 09:00
zaten ben 220 de bıtırmek zorunda kalıorum yol son buluo orda.zaten basmamıda gerektıren bıse yoktu
gusel bı deneme oldu sefa arkadasıma tesekurler

CeM öZeR
22-06-2010, 09:04
fn2 ılede var vıdeomuz ızle bak

http://www.streetfire.net/video/sunday-rolling-day-04042010-by-mmpower_1973694.htm
Bahsettiğin video bu sanırım ve 1. dakikadan itibaren başlayan roll de fn2 baştan itibaren kopmaya başlamış.

vtc mania
22-06-2010, 09:04
Boylar atmış denecek kadar bir fark yok. 1. vitesten denemelerde biraz fark oluşmuş ancak onlarda çerez videolar olmuş zaten. Esas denemelerde belliki cupra 4 ortalarına kadar yan yana tutunabilmiş. Buda demektirki; header, cai ve egsoz üçlemesi olmasaymış tayyarın işi baya bir zormuş.

1. vıtes denemelrımızdekı fark zaten ortda yol bıtıo farkındaysanız fren yapıorum orda
cupranın 2.ve 3. vıtesı cok ıı tutunuo 4 e kadar gelemıo.ama masallahı var o motora ragmen gusel yuruo..

TaGo
22-06-2010, 09:06
Fanatik gözle bakmadan yazımı okursan sende anlarsın ;)

1. vitesten denemelerde olmuş senin bahsettiğin farklar.

diğerlerinde ise üstteki yorumlardanda gördüğün gibi 180 km lerer kadar boy kavramı bile oluşmamış 2 araç arasında. Neyin "allah aşkınası"

Gel gelelim kimse kötü bir yorumda bulunmamış. Tayyar stok olsa baya zorlanırdı dioruz. Buralarda bir headerın bir filtrenin bile tayyarı nasıl coşturduğunu, egsoz çağını büyütmenin kaç boy verdiğini anlata anlata bitirimeyenlerde gene tayyar sahipleri değilmi.

Tüm 3 fazlalık ekipmanın boylarını topla, 2 araç arasından çıkaralım bakalım tayyarı nerde görüyorsunuz??

Antalyalogy
Güzel denemeler olmuş..zaten gündüz videosu bir başka oluyor..

vtc mania
http://www.streetfire.net/video/sunday-rolling-day-04042010-by-mmpower_1973694.htm
Bahsettiğin video bu sanırım ve 1. dakikadan itibaren başlayan roll de fn2 baştan itibaren kopmaya başlamış.
:icon_tup:

chiefkadir
22-06-2010, 09:07
Onur araba çok tatlı olmuş maşallah:icon_tup:

ERDEMM
22-06-2010, 09:10
maşallah maşallah gerçekten ıyı yurumuş typer yanlış beyaz ve jant kombınasyonu cok ıyı olmuş maşallah tekrardan :)

mehzent..

vtc mania
22-06-2010, 09:10
beyaz ctr çok güzel gözüküyor, ibizanın ctr ile yürümesi için biraz yüklenmesi şart

eyv.kardesım saol..

vtc mania
22-06-2010, 09:12
Onur araba çok tatlı olmuş maşallah:icon_tup:

kadır abım karıstırdın ama sende haklısın 444 oldu hepsı;)

vtc mania
22-06-2010, 09:13
maşallah maşallah gerçekten ıyı yurumuş typer yanlış beyaz ve jant kombınasyonu cok ıyı olmuş maşallah tekrardan :)

mehzent..

tesekkur ederım..kardesım saol

yasin_R
22-06-2010, 09:22
ep3 cok cici duruyo maşşallah araclara. cupraya yazılım farz:)

vtc mania
22-06-2010, 09:25
ep3 cok cici duruyo maşşallah araclara. cupraya yazılım farz:)

ukku
22-06-2010, 09:28
cupra çok iyi gitmiş bence, revoyla hepten uçar :)
beyaz ep3 güzelmiş ;)

kurtbil
22-06-2010, 09:33
Safa daha 1000km olmadan basladın rollara 2k da yazılım egsoza gırceksın kesın artık:) Masallah stock halıne gore cok ıyı bence

chiefkadir
22-06-2010, 09:43
kadır abım karıstırdın ama sende haklısın 444 oldu hepsı;):hahaha: Pardon bro ;)

yılmaz7
22-06-2010, 09:49
maşallah her iki aracada

fa'R'uk
22-06-2010, 11:06
maşallah araçlara double maşallah yola

Type-R
22-06-2010, 11:22
Maşaallah çok güzel denemeler olmuş. Yol mükemmel:D tayparda fenalarda duruşu falan çok iyi görünüyo:icon_tup:

Ertan-R
22-06-2010, 11:47
2 aracada maşallah.ibiza ya yazılım egzos vs yapılırsa çok daha başarılı olacaktır.

M3CSL
22-06-2010, 12:09
ıbıza gusel gıtmıs daha 1000lı kmlerdeymıs bıde aracın dahada acılacagı asıkar..
ep3de cok guzelbu arada..

necoone
22-06-2010, 12:17
Videolar mükkemel yol süper araçların da Maşallahı var

ocean0636
22-06-2010, 13:14
Maaşallah Type-R'a :icon_tup:.
İbizada güzel gitmiş..;)
İbiza cupra dsg değil mi, yazılımla sakat olmasın?
DSG roccoya yazılım yaptırıp şanzumanı dağıtan çok arkadaşım oldu..

ahmet3425
22-06-2010, 13:32
yol muthis denemeler gayet keyifli 2 aracada masallah bu arada ibiza banada iyi tutunmus gibi geldi CTR ninde gorsel anlamda masallahı var cok hos duruyor...

MUY37
22-06-2010, 13:39
Maaşallah Type-R'a :icon_tup:.
İbizada güzel gitmiş..;)
İbiza cupra dsg değil mi, yazılımla sakat olmasın?
DSG roccoya yazılım yaptırıp şanzumanı dağıtan çok arkadaşım oldu..

Benimde arkadaşım 1000~km lerdeki DSG roccosuna Revo + Filtre + Cat-back egzos yaptı araç şu anda 220-230bg lerde ve şuanda sanırım 7-8k km arasında araç daha bir sorun çıkmadı fakat bnm DSG roccom olsa kesinlikle yaptırmam orası ayrı :D

vtc mania
22-06-2010, 13:48
yol muthis denemeler gayet keyifli 2 aracada masallah bu arada ibiza banada iyi tutunmus gibi geldi CTR ninde gorsel anlamda masallahı var cok hos duruyor...
tesekurler..

mstpower
22-06-2010, 13:51
ysuf um gormesinn bunlarıı :) kazasız belasızz guzeldi tyyarımız:D şimdi daha guzell

Kaan
22-06-2010, 13:55
masalalh araclara..

vtc mania
22-06-2010, 13:59
ysuf um gormesinn bunlarıı :) kazasız belasızz guzeldi tyyarımız:D şimdi daha guzell

yusuf gordu gormezmı:D

Onurkk06
22-06-2010, 14:00
ama civiciin vites geçişleri yavaş geldi bana bi kaç kere de kesiciye sokmuş aracı arkadaş ama maşallah cok güzel ve zevkli olmuşş iki aracada maşallah

Burak İ
22-06-2010, 14:07
Mükkemmel bir video.

Slmcnsl
22-06-2010, 14:08
ayni spesifikasyonlar ibiza cuprada olsa fark ne olurdu acaba?

zafa38
22-06-2010, 14:11
Safa daha 1000km olmadan basladın rollara 2k da yazılım egsoza gırceksın kesın artık:) Masallah stock halıne gore cok ıyı bence

Can 6000 Km de araba

zafa38
22-06-2010, 14:12
Arac specleri
ep3 typer
dc hedars
araboru
ınjen caı
otto son susturucu

cupra
stok..

Yanlız video koyulmucak diye anlaşmıştık ama haberin yoktu galiba hocam senin??

vtc mania
22-06-2010, 14:21
Yanlız video koyulmucak diye anlaşmıştık ama haberin yoktu galiba hocam senin??

Safacım sen baba öle bıse demedın.solemıs olsaydın koymazdım bende.zaten sakıncalı bı durumda yok ortada..

R21TURBO 41
22-06-2010, 14:23
Video kalitesi , yolun güzelliği ve uygunluğu , telsiz kullanımı gibi güzelliklere 2 güzel arabanın ilavesi ile bugüne kadar seyrettiğim en güzel videoydu desem abartmış olmam herhalde..
Farklı viteslerde farklı sonuçlar oluşuyor.. En güzeli 2.vites 60km de başlanan ve ep3 ün 4.vites sonunda yavaştan açmaya başladığı 5. te ibizayı arkasına alıp açmaya devam ettiği bölüm..
EP3 için söylenecek birşey yok , maşallahı var ... İbiza çok hoşuma gitti , gerek görünüşü gerek stock performansı ile gayet başarılı bence..

zafa38
22-06-2010, 14:23
Safacım sen baba öle bıse demedın.solemıs olsaydın koymazdım bende.zaten sakıncalı bı durumda yok ortada..

Yok kardeşim sakıncalı durumla alakası yok bazı özel nedenlerden dolayı. Pm atıyorum

MMPower
22-06-2010, 14:24
Safa'nında Halit'inde Araçları Gerçekten Guzel Zaten Safa Sıfır Modunda Daha Aracına Hem yeni Alışıyor Hemde Yeni Denemeler Yapıyor, 1.4 TSi Gerçekten Etkileyici Performansta Stock Bir Araç Için. Halit'in EP3'ude Uzerindeki Spec'lerle Çok Iyi Yuruyor, Ben Bu Araçları Denemeleri Yapan Bi Kişi Olarak Video'nun Sonucu Bence Bi Anormallik Görtermiyor, Olması Gerektiği Gibi Diyebilirim.Safa Hemen Yazılım Diorum. Önümüzdeki Gunlerde Safa'nın Aracını Scirocco TSi, Ve FN2 TypeR'la Denemelerini Yapıcaz.

zafa38
22-06-2010, 14:36
Bi stock EP3 bulun bana Allah aşkınada şöle gereksiz konusmalar bitsin.... (Koltukları, Cam suyu , Silecek motoru,Stepnesi bilmemnesi içinde olandan)

typer46
22-06-2010, 14:47
araç sahibi videoyu istemiyo yönetimin konuyu kitlemesi ve video kaldırması gerekiyo çünkü araç sahibinin videodan haberi bile yok

vtc mania
22-06-2010, 14:51
araç sahibi videoyu istemiyo yönetimin konuyu kitlemesi ve video kaldırması gerekiyo çünkü araç sahibinin videodan haberi bile yok

arac sahıblerınden bırıde benım ve vıdeoyu ben koydum.safa kardesım ıstemıdıgını dırek olrak bıldırrse bende gerekenı yapardım.bence sen gereksız konusuosun.

zafa38
22-06-2010, 14:52
arac sahıblerınden bırıde benım ve vıdeoyu ben koydum.safa kardesım ıstemıdıgını dırek olrak bıldırrse bende gerekenı yapardım.bence sen gereksız konusuosun.

Neyse gerek yok gerilmeye ben senin koyacagını hiç tahmin etmiyordum bilsem söylerdim kaldırırsan ikrama geçer kardeşim boşuna kimseyle gerilim yaşama boşver....

vtc mania
22-06-2010, 14:54
Neyse gerek yok gerilmeye ben senin koyacagını hiç tahmin etmiyordum bilsem söylerdim kaldırırsan ikrama geçer kardeşim boşuna kimseyle gerilim yaşama boşver....

eyv..kardesım bunu solemen yeterlı:icon_tup:

typer46
22-06-2010, 15:00

zafa benim kardeşim adam istemedigini söylüyo zaten bence sen kendi egonu tatmin etmek için bu şekil davranıyosun gereksiz hareketler.

VTec_king
22-06-2010, 15:04
maşallah her 2 aracada cupra ufak oynamayla geçecektir :)

zafa38
22-06-2010, 15:08
zafa benim kardeşim adam istemedigini söylüyo zaten bence sen kendi egonu tatmin etmek için bu şekil davranıyosun gereksiz hareketler.

Teşekkür ederim abiciğim boşverin bi video için hiç değmez kırıp dökmeye...

vtc mania
22-06-2010, 15:20

yaa bırader bı sıkıntın varsa tlfn ac yuzume sole ordan abuk subuk konusma.yok egolarını tatmın edıomusumda falnda fılanda
sen kendı araclarının fn2 nın vıdeolarını koyarken neyını tatmın edıodun onu merak edıorm.konuyu uzatma.ben gerekenı safaya ozelden yazdım kendını kasma oralarda olurmu...

typer46
22-06-2010, 15:30
yaa bırader bı sıkıntın varsa tlfn ac yuzume sole ordan abuk subuk konusma.yok egolarını tatmın edıomusumda falnda fılanda
sen kendı araclarının fn2 nın vıdeolarını koyarken neyını tatmın edıodun onu merak edıorm.konuyu uzatma.ben gerekenı safaya ozelden yazdım kendını kasma oralarda olurmu...

sana ne telefon acıcam yaranmı var fn2 karşı ?neden şimdi benim arabamı neden karıştırıyosun ben kendimi kasmam sen kafanı böyle şeylere yorma sanal ortamda yazmak kolay çok boş muhabbet ediyosun çok boş yazıyosun.

WhiteCupra
22-06-2010, 15:36
iki aracada maşşallah....cupra güzel yürümüş stoc hali ile..:D:D

vtc mania
22-06-2010, 15:37
sana ne telefon acıcam yaranmı var fn2 karşı ?neden şimdi benim arabamı neden karıştırıyosun ben kendimi kasmam sen kafanı böyle şeylere yorma sanal ortamda yazmak kolay çok boş muhabbet ediyosun çok boş yazıyosun.

yara bende dıılkı sende lafı uzatan sensın kendı kasan sensın bos bos yorum yapan sensın ben arac sahıbı ıle hallettım dıorum adam ordan yılmadan bana çene yapıo.laf uzatıo ben sanal alemde de gercek alemde de konusulması gereken neyse onu konusurum SENIN gıbı bos cene yapmam ben.

typer46
22-06-2010, 15:40
yara bende dıılkı sende lafı uzatan sensın kendı kasan sensın bos bos yorum yapan sensın ben arac sahıbı ıle hallettım dıorum adam ordan yılmadan bana çene yapıo.laf uzatıo ben sanal alemde de gercek alemde de konusulması gereken neyse onu konusurum SENIN gıbı bos cene yapmam ben.

ben adam video koyuldugundan haberi yok dedim bana diyosunki boş konuşuyosun başlatan sensin bide üste çıkıyosun ist geldiginde beklerim sıkıntı yok onura söyle ep3 siyah typer tanır beni kayserideki numaram ondada var

vtc mania
22-06-2010, 15:44
ben adam video koyuldugundan haberi yok dedim bana diyosunki boş konuşuyosun başlatan sensin bide üste çıkıyosun ist geldiginde beklerim sıkıntı yok onura söyle ep3 siyah typer tanır beni kayserideki numaram ondada var

olur bırader ıst.geldımızde de konusur gorusurz bende buraya beklerım senı...konuyu uzatmaya gerek yok...

zafa38
22-06-2010, 15:55
Hiç gerek yok bunlara üzülüyorum. Ama Alpaslan abim sağolsun aramasaydı videonun koyuldugunu ruhum duymayacaktı Burdan Tekrar Teşekkür ediyorum ona...

typer46
22-06-2010, 16:00
Hiç gerek yok bunlara üzülüyorum. Ama Alpaslan abim sağolsun aramasaydı videonun koyuldugunu ruhum duymayacaktı Burdan Tekrar Teşekkür ediyorum ona...

sıkıntı yok kardeşim her zaman nedemek sadece ben video karşı degilim ben habersiz koyulan videolara karşıyım.

zafa38
22-06-2010, 16:06
sıkıntı yok kardeşim her zaman nedemek sadece ben video karşı degilim ben habersiz koyulan videolara karşıyım.

Saolasın abim Eyvallah sende olmasan kim haber vericekti....

CeM öZeR
22-06-2010, 16:17
Saolasın abim Eyvallah sende olmasan kim haber vericekti....

Ben verirdimde benimde haberim olmadı kardeşim. :D

sovalye
22-06-2010, 16:31
daha ne açacak kaç boy olduğu sayılamıyor :) aralarında toplamda 40 beygir anca fark var...

Kirk beygir fark icin biraz fazla tutunmamis mi? Hem hep vtec ustu diye kasmasaniz adamin artik turbosunun spool etmedigi yerde denemeseniz hep avantajli olan typer olmak zorunda olmasa cupranin esas gucu ozaman daha farkli ortaya cikacaktir.ben hala lafimin arkasindayim,cupra 40 beygir farka gore cok iyi tutunmus,eger fark 40 beygir varsa!!!!

CeM öZeR
22-06-2010, 16:40
Kirk beygir fark icin biraz fazla tutunmamis mi? Hem hep vtec ustu diye kasmasaniz adamin artik turbosunun spool etmedigi yerde denemeseniz hep avantajli olan typer olmak zorunda olmasa cupranin esas gucu ozaman daha farkli ortaya cikacaktir.ben hala lafimin arkasindayim,cupra 40 beygir farka gore cok iyi tutunmus,eger fark 40 beygir varsa!!!!

Aslında en başından beri demedim ama en doğru olan yorumu yaptınız. :icon_tup:

Cimmeria
22-06-2010, 16:56

heyecan yapmaya gerek yok ünlemlerle falan postlar atmaya, bence iyi tutunmamış bazı videolarda 7-8 boy fark var. Biri sıfır dsgli araba, diğeri 7-8 yıllık, yavaş vites atmış bazı yerlerde arabayı kesiciye sokara vites atmış araba.

vtec altı vtec üstü demişsinde 1. viteste bile denemişler, type r avantajı için kassalar neden 1. viteste denesinler...

ayrıca zorlamı vtec üstü deniyorlar :) cupra sahibi söyleseymiş birde şu devirde basalım diye sonuçta birbirini tanıyan insanlar

ayrıca cupra bence motoruna göre güzel gidiyor 1.4 araba sonuçta ki turbo olduğu için yazılım sonrası dahada iyi olacaktır. İçi falanda gayet güzel fiyatlarını bilmiyorum ama pazarda güzel iş yapacaktır.

bazı insanlardaki bu type ra karşı heyecan niye onu anlayamıyorum sadece

sovalye
22-06-2010, 17:06
heyecan yapmaya gerek yok ünlemlerle falan postlar atmaya, bence iyi tutunmamış bazı videolarda 7-8 boy fark var. Biri sıfır dsgli araba, diğeri 7-8 yıllık, yavaş vites atmış bazı yerlerde arabayı kesiciye sokara vites atmış araba.

vtec altı vtec üstü demişsinde 1. viteste bile denemişler, type r avantajı için kassalar neden 1. viteste denesinler...

ayrıca zorlamı vtec üstü deniyorlar :) cupra sahibi söyleseymiş birde şu devirde basalım diye sonuçta birbirini tanıyan insanlar

ayrıca cupra bence motoruna göre güzel gidiyor 1.4 araba sonuçta ki turbo olduğu için yazılım sonrası dahada iyi olacaktır. İçi falanda gayet güzel fiyatlarını bilmiyorum ama pazarda güzel iş yapacaktır.

Unlemi heyecan olarak mi algiladin :) olaya sadece farkli acidan bakiyorum o kadar. Bence fark daha fazla olmaliydi diye soyledim yoksa typerin nasil gittigini hepimiz biliyoruz
Neyse uzatmaya gerek yok,iki araca da masallah ;)

Cimmeria
22-06-2010, 17:09
yazışmalarda ünlem genelde tepki olarak kullanılır o yüzden :)

tabiki uzatmayalım ikiside güzel güle kullansınlar, o güzel yolların hakkını versinler

levent
22-06-2010, 17:24
ibiza çok çok iyi gitmiş bence, bi yazılım + egsoz ile type r ın şansı olmaz.

cht2424
22-06-2010, 17:26
ıkı aracada masallah kazasız belasız

zafa38
22-06-2010, 17:29

Viteslerin uyuşması cok zor oluyor o bakımdan detaylı denemedik ben aslında FN2 ile denemeye gittim son anda o araç gelmeyince zevkine bir denemeydi. Burda madem vtec altı ustu bilmem ne diyosunuz benim aracın 3. 4. denemelerinde turbosunun şişmediğini nerden biliyosunuz sizce neden ilk denemede tutunuyorda dierlerinde daha dusuk kalıyor? Her denemede radyatöre intercoolera buzlu su döküp deneyen arkadaşlarda var. Zaten hava sıcaklıgı 30 derece bırakında 3.4. denemede performans düşsün....

Tolga-R
22-06-2010, 17:30
ibiza çok çok iyi gitmiş bence, bi yazılım + egsoz ile type r ın şansı olmaz.

sana öyle geliyor ...

zafa38
22-06-2010, 17:32
sana öyle geliyor ...

Arkadaş turbolu Typer ın şansı olmaz dememiş bence karşıdaki araç için demiş ve gayet haklı...

Tolga-R
22-06-2010, 17:36
Arkadaş turbolu Typer ın şansı olmaz dememiş bence karşıdaki araç için demiş ve gayet haklı...
turbolu icin denediğini bende biliyorum. na typer icin genelleme yapıyor gibi yazmış son zamanlarda iyi giden typer görmediniz sanırım. öyle şansı yok falan yazınca arkadaş :)

zafa38
22-06-2010, 17:37
Ayrıyeten Denediğimiz araç sökükmüydü onu bilmiyorum stepne koltuk vs? Halit gelince yazar...

Can's
22-06-2010, 17:37
safa jad'ıda geçer yüklense :P:P:P

zafa38
22-06-2010, 17:38
turbolu icin denediğini bende biliyorum. na typer icin genelleme yapıyor gibi yazmış son zamanlarda iyi giden typer görmediniz sanırım. öyle şansı yok falan yazınca arkadaş :)

İyi giden kötü giden diye bişey yok nekadar emek harcarsan okadar gider hocam. Eger 2 arabayı karsılastırmak istiyosak hangisi iyi görmek istiyosak Stock EP3 bulalım deneyelim sonuç görülsün ama tırnagına kadar stock ve passenger olmadan.

zafa38
22-06-2010, 17:40
safa jad'ıda geçer yüklense :P:P:P

Evet Tek rakibim THY :D

Alicanrs
22-06-2010, 17:42
revo revo revo :D:D:D

Tolga-R
22-06-2010, 17:43
İyi giden kötü giden diye bişey yok nekadar emek harcarsan okadar gider hocam. Eger 2 arabayı karsılastırmak istiyosak hangisi iyi görmek istiyosak Stock EP3 bulalım deneyelim sonuç görülsün ama tırnagına kadar stock ve passenger olmadan.

Ben 5 sene önce bile typer a stok binmiyordum. şimdi sana stok typer mi bulucam:) ibiza ya chip egzos yapın typer beyin takmasın. böyle mi istiyorsun

CeM öZeR
22-06-2010, 17:46
Safa boşver kime ne söylesen boş. Biz senin arabanın 2. viteste en iyi yürümesinin 50 km hız olduğunu gördük çünkü dişliler hiç bir arabaya uymayacak kadar kısa. Kısa şanzumanlı 106 gtı dan bile çok çok daha kısa olduğunu gördük.Bilmeyen arkadaşlar varsada söyleyelim araba 2. viteste 70-75 km hız arasında redline'a giriyor.Yani denemeler hep type-R'ın avantaj sahasına giriyor.2. vites 50 basılsaydı ibizanın şişmemiş haliyle ben o zaman görürdüm type-r'ın ibizayı kaç km hızda yakalayacağını???

Cimmeria
22-06-2010, 17:49
Viteslerin uyuşması cok zor oluyor o bakımdan detaylı denemedik ben aslında FN2 ile denemeye gittim son anda o araç gelmeyince zevkine bir denemeydi. Burda madem vtec altı ustu bilmem ne diyosunuz benim aracın 3. 4. denemelerinde turbosunun şişmediğini nerden biliyosunuz sizce neden ilk denemede tutunuyorda dierlerinde daha dusuk kalıyor? Her denemede radyatöre intercoolera buzlu su döküp deneyen arkadaşlarda var. Zaten hava sıcaklıgı 30 derece bırakında 3.4. denemede performans düşsün....

ısı faktörü iki araç içinde geçerli o arabada bir yerlerden özel soğuk hava çekmiyor içeri :)

intercoolera su dökülür veya dökülmez onu bilemem sonuca bakmak lazım, yoksa o olsa bu olsanın sonu yok.

ayrıca bence aracınız gayet güzel, alıştıkça daha da hızlanırsınız büyük ihtimalle ama denemelerde o söküktü ben şöyleydim o böyleydiye takılmaya başlamayın.

adı üstünde deneme adam sizi geçmek için elinden geleni yapar söker takar vs, sonuçta pist yarışı yapmıyorsunuz ikinizin aynı şartlarda olmanız gibi bir durum yok :)

son olarak passenger olmadan deneriz demişsiniz type r tek kişiyken ciddi hızlanır haberiniz olsun :)

bu arada aracı kaça aldınız ? sıfır fiyatı sciroccolardan ucuz mu pahalı mı ?

Tolga-R
22-06-2010, 17:52
Safa boşver kime ne söylesen boş. Biz senin arabanın 2. viteste en iyi yürümesinin 50 km hız olduğunu gördük çünkü dişliler hiç bir arabaya uymayacak kadar kısa. Kısa şanzumanlı 106 gtı dan bile çok çok daha kısa olduğunu gördük.Bilmeyen arkadaşlar varsada söyleyelim araba 2. viteste 70-75 km hız arasında redline'a giriyor.Yani denemeler hep type-R'ın avantaj sahasına giriyor.2. vites 50 basılsaydı ibizanın şişmemiş haliyle ben o zaman görürdüm type-r'ın ibizayı kaç km hızda yakalayacağını???

na typer sahibi bi arkadaş versin arabasını bana . deneyelim göstereyim nasıl yürütülür typer. 2 de 50 de basicam ok ?

zafa38
22-06-2010, 18:01
ısı faktörü iki araç içinde geçerli o arabada bir yerlerden özel soğuk hava çekmiyor içeri :)

intercoolera su dökülür veya dökülmez onu bilemem sonuca bakmak lazım, yoksa o olsa bu olsanın sonu yok.

ayrıca bence aracınız gayet güzel, alıştıkça daha da hızlanırsınız büyük ihtimalle ama denemelerde o söküktü ben şöyleydim o böyleydiye takılmaya başlamayın.

adı üstünde deneme adam sizi geçmek için elinden geleni yapar söker takar vs, sonuçta pist yarışı yapmıyorsunuz ikinizin aynı şartlarda olmanız gibi bir durum yok :)

son olarak passenger olmadan deneriz demişsiniz type r tek kişiyken ciddi hızlanır haberiniz olsun :)

bu arada aracı kaça aldınız ? sıfır fiyatı sciroccolardan ucuz mu pahalı mı ?

Öncelikle yorumlarınızdan ötürü tşk ederim. Tayyarın soğuk hava çekmesi ile benim aracın soguk hava çekmesi aynen belirttiğiniz kilo ve kişi faktörü gibidir bunu sizde bilirsiniz. Bende diyorumki hangi araba daha iyi yürür daha az yürür stock kaldırınca belli olur. Eşit şartlarda olma gibi bi durum yok ise zaten ozaman tüm kalkışlar şöle olsaydı böle olsaydı diye gider hangi araç daha iyi eşit yürütülünce anlaşılır diyorum ben bu iyi su kotu demiyorum.
Sorunuzu yanıtlayayım evt sciroccoların tam en düşük boş fiyatını bilmemekle birlikte benimkine yakın olması lazım ama 160 lıklardan ucuz cunki bendeki ozellikleri roccolara koymaya kalksanız zaten fiyat 65 lere cıkıyo yani Hem motor performanslı hem daha dolu özellik olarak fiyatı daha ucuz.

CeM öZeR
22-06-2010, 18:01
na typer sahibi bi arkadaş versin arabasını bana . deneyelim göstereyim nasıl yürütülür typer. 2 de 50 de basicam ok ?

Tamam sakin ben fanatiklik yapmıyorum.Tüm denemeler ibiza için dezavantaj olmuş.Bir kerede 50 de basılsaymış ben o zaman ki sonucu merak ediyorum.Bunu belirttim.Sen yürütürsün veya yürütemezsin ben onu merak etmedim.

zafa38
22-06-2010, 18:03

Bulun bi NA EP3 sökük olmayan all stock ozaman ak hasan kara hasan belli olur...

zafa38
22-06-2010, 18:05
Ben 5 sene önce bile typer a stok binmiyordum. şimdi sana stok typer mi bulucam:) ibiza ya chip egzos yapın typer beyin takmasın. böyle mi istiyorsun

Öyle istemiyorum öyle olunca zaten eşit olmuyo eşit olmayınca hangi araç daha iyi yürüyo bilebilirmiyiz? Bilemeyiz. Burda tartıştıgımız ne hangi araç daha iyi yürüyo ? Videodaki araçlar eşit olmadıgına göre bunu bilemiyoruz tahmin yürütüyoruz...

vtc mania
22-06-2010, 18:34
Ayrıyeten Denediğimiz araç sökükmüydü onu bilmiyorum stepne koltuk vs? Halit gelince yazar...

safa ben hıc bıse sökmedım arabamdan hatta aracımın arkasında tesisatıma varana kadar duruo.bunu bu sekılde dusunmenı anlamdım.aracı kaldırmadan once bulustugumz yerde sende gordun aracı.silencerı bıle yanında söktım bagajı actım tesisatı sen bıle gordun.Neye dayanarak soledın bunun koltuk sokukmuydu su sokukmuydu dıe..

vtc mania
22-06-2010, 18:37
:icon_tup:nezaman ıstersen senındır kardesım arac:icon_tup:;)

vtc mania
22-06-2010, 18:40
Tamam sakin ben fanatiklik yapmıyorum.Tüm denemeler ibiza için dezavantaj olmuş.Bir kerede 50 de basılsaymış ben o zaman ki sonucu merak ediyorum.Bunu belirttim.Sen yürütürsün veya yürütemezsin ben onu merak etmedim.

cem bıraderım sen askerden gel 10da 20 de 30 da 35 40da 45 de 50de 55 kacta ıstıosan yurutelım neye dayanarak bukadar ıddaalı konusuosun anlamdım ben senı..

Onurkk06
22-06-2010, 18:48
cem bıraderım sen askerden gel 10da 20 de 30 da 35 40da 45 de 50de 55 kacta ıstıosan yurutelım neye dayanerak bukadar ıddaalı konusuosun anlamdım ben senı..

vites atışlardaki problem olmasa eminim typer cok daha önde olacaktı vitesleri biraz yavaş atmışsınız bazen de redline girmişsiniz genede tebrikler :icon13:

zafa38
22-06-2010, 18:49
safa ben hıc bıse sökmedım arabamdan hatta aracımın arkasında tesisatıma varana kadar duruo.bunu bu sekılde dusunmenı anlamdım.aracı kaldırmadan once bulustugumz yerde sende gordun aracı.silencerı bıle yanında söktım bagajı actım tesisatı sen bıle gordun.Neye dayanarak soledın bunun koltuk sokukmuydu su sokukmuydu dıe..

Yok ben aracını görmedim kardeşim yanlış anlamışsın yani sadece ben aracını incelemedim ondan sordum hani varmıydı eksik bişey diye genelde herkes söktügünden merak ettim sen yanlış anlamışsın ben araç söküktü demedim acaba sökülü bişi varmıydı Halit gelince yazar dedim bişi yokki bunda kardeşim....

zafa38
22-06-2010, 18:51
cem bıraderım sen askerden gel 10da 20 de 30 da 35 40da 45 de 50de 55 kacta ıstıosan yurutelım neye dayanarak bukadar ıddaalı konusuosun anlamdım ben senı..

Cem geçer diye iddia etmiyoki kanka ibiza dahada tutunabilir diye idda ediyo ki cem zaten burda yoksa koğuşta techde geziyoda olabilir :D:D

ocean0636
22-06-2010, 18:53
Anti TypeR'cılar gene piyasada..
Yok söyle basılsa böyle basilsaymis demeyi bırakın da ona araç sahipleri karar versin..:icon_tup:

vtc mania
22-06-2010, 18:57
Anti TypeR'cılar gene piyasada..
Yok söyle basılsa böyle basilsaymis demeyi bırakın da ona araç sahipleri karar versin..:icon_tup:

:icon_tup: ;)

vtc mania
22-06-2010, 18:59
vites atışlardaki problem olmasa eminim typer cok daha önde olacaktı vitesleri biraz yavaş atmışsınız bazen de redline girmişsiniz genede tebrikler :icon13:

DogukanB
22-06-2010, 19:02
geçme geçilme değil de tyoer çok yakışıklıymış, jant rengi felan on numara :icon_tup:

telsiz olayı da iyi düşünülmüş :D

maşallah araçlara

zafa38
22-06-2010, 19:05
Hem millet cupra için diyo şöle olsa böle olsanın sonu yok oyuzden bırakın diyo sonra biri honda için söle vites atılsa daha iyi olurdu bilmem ne olurdu diyo o onaylanıyor. Galiba Anti Typer deilde Anti Cupracı daha fazla ben ikiside değilim orası gerçek...

TYPERHAKAN
22-06-2010, 19:12
ya adamlar fıstık gibi roll yapmış,neyi tartışıyonuz.iki aracada maşaallah.

Onurkk06
22-06-2010, 19:17

pardon hareket yanlış olmuş :D

emretorlak
22-06-2010, 19:19
Cupra sahibi arkadaşım biraz alınganlık yapıyorsun gibime geldi.Bence gerek yok.

Videoların koyulması da bence iyi olmuş.Hem bizlere 2 tane harika aracın denemesini izletmiş oldunuz, hem de ibiza cupra'nın type-r gibi bir canavara tutunabileceğini göstermişsiniz.Deneme yaptığın araç zaten kral koltuğunda oturuyor.Stock halinin bile ne kadar iyi yürüdüğü herkez tarafından biliniyor.Sen stock aracınla type-r'a yakın yürümüşsün. Yazılım yaptırdığın zaman ort. 225hplik bir güç elde edeceksin, tork da cabası. Bi daha denersin;)

Tolga-R
22-06-2010, 19:33
:icon_tup:nezaman ıstersen senındır kardesım arac:icon_tup:;)

eyvallah kpro da benden olsun denerken takarız :)

arkadaş yazılım egzos la typerın şansı yok demişte. bende ona cevap verdim. neyse konu gereksiz yerlere gitmesin... iki aracada maşallah ayrıca typer çok güzel duruyor.Rabbim nazardan kazadan beladan korusun

zafa38
22-06-2010, 19:34
Videoyu istemememin bir sebebide bu gibi üzücü tartışmalar içindi işte burda bircok kişi tartışmaya girdi...

vtc mania
22-06-2010, 19:36

arkadaş yazılım egzos la typerın şansı yok demişte. bende ona cevap verdim. neyse konu gereksiz yerlere gitmesin... iki aracada maşallah ayrıca typer çok güzel duruyor.Rabbim nazardan kazadan beladan korusun

eyv.. kardesım cok saol cumlemızın aracını kazalardan korusun...konu hıc gıtmemesı gereken yerlere tasındı hıc gerek yoktu neyse.görusmek uzere tekrar cok saol

zafa38
22-06-2010, 19:36

Aminnn CÜMLEMİZİ.....

ocean0636
22-06-2010, 19:38
Hem millet cupra için diyo şöle olsa böle olsanın sonu yok oyuzden bırakın diyo sonra biri honda için söle vites atılsa daha iyi olurdu bilmem ne olurdu diyo o onaylanıyor. Galiba Anti Typer deilde Anti Cupracı daha fazla ben ikiside değilim orası gerçek...

Senlik bir soz degildi o kardesim Maaşallah araban güzel gıcır gıcır biraz daha alisip egzoz falan yaparsan çok daha güzel olacaktır..;)
Hemen hemen bütün TypeR denemelerinde(özellikle de EP3) videolar konduktan sonra araç sahipleri hariç hep aynı kisiler bu tutumu sergiliyor..
Anlaşılan zamanında bu arkadaslara TypeR sağlam saplamış,, belliki yaraları derin..:icon_tup:

BAR22
22-06-2010, 19:40

halit 50de bassaymış demiş arkadaş sana keşke bassaydın...50de bassanda 10 boy değilde 7 boy olurdu fark kanka...stock type-r olsaydı yine önde olurdu varsa stock bi type-r denetinde tartışma bitsin yada sökün olum egsozu filtreyi :D

BlackEmperor
22-06-2010, 19:41
çok güzel video elinize sağlık 2 aracada maşallah ibizada alınası bi araç bence

By_FresH
22-06-2010, 19:44
2 aracada maşallah beyaz tayyarda bir başka kazasız belasız denemeler

vtc mania
22-06-2010, 19:44
halit 50de bassaymış demiş arkadaş sana keşke bassaydın...50de bassanda 10 boy değilde 7 boy olurdu fark kanka...stock type-r olsaydı yine önde olurdu varsa stock bi type-r denetinde tartışma bitsin yada sökün olum egsozu filtreyi :D

:Dtamm kızma olum onuda yaparız:icon_tup:

ulu_cupra
22-06-2010, 22:03
Maşallah araçlara.Cupra gene iyi yürümüş ben Type-R kafadan açar gider diye tahmin etmiştim.tekrar maşallah Safa...

JDMazda_GTR
22-06-2010, 22:17
ya konunun tamamını okumadım belkı sormuslardır ama ben sorayım.vıdeoyu neyle cektınız goruntu cok ıı merak ettım.her ıkı aracı da tebrık ederım bu arada

berkred
22-06-2010, 22:42
maşallah araçlara.gündüz çekimi çok güzel yolunda maşallahı var yani:)

Cliosportve
22-06-2010, 23:19
İbizaya bir chip herşeyi değiştirir

gsi_club
22-06-2010, 23:56
kayserili arkadaslarin rollleri güzel oluyor hersey ortada her iki araçtada video çekiliyor.sizleri tebrik ederim öncelikle.yanliz typer da helal olsun benzin ibresini görmediniz herhalde 3/4 dolu sekilde gazliyor.her insan böyle yürümüyor.

Yigit-Y
23-06-2010, 00:07
video kalitesi çok güzel fakat telsizler ne bileyim biraz enteresan olmuş...araçlara maşallah :D

douu
23-06-2010, 00:28
ibizaya çok boy açmışsınız ok ;) ibizaya chip büyük intercooler ve egzoz yapılsın bi kere daha deneyin ;)

MMPower
23-06-2010, 15:48
Mükkemmel bir video.

Video kalitesi , yolun güzelliği ve uygunluğu , telsiz kullanımı gibi güzelliklere 2 güzel arabanın ilavesi ile bugüne kadar seyrettiğim en güzel videoydu desem abartmış olmam herhalde..
Farklı viteslerde farklı sonuçlar oluşuyor.. En güzeli 2.vites 60km de başlanan ve ep3 ün 4.vites sonunda yavaştan açmaya başladığı 5. te ibizayı arkasına alıp açmaya devam ettiği bölüm..
EP3 için söylenecek birşey yok , maşallahı var ... İbiza çok hoşuma gitti , gerek görünüşü gerek stock performansı ile gayet başarılı bence..

geçme geçilme değil de tyoer çok yakışıklıymış, jant rengi felan on numara :icon_tup:

telsiz olayı da iyi düşünülmüş :D

maşallah araçlara

ya adamlar fıstık gibi roll yapmış,neyi tartışıyonuz.iki aracada maşaallah.

çok güzel video elinize sağlık 2 aracada maşallah ibizada alınası bi araç bence

kayserili arkadaslarin rollleri güzel oluyor hersey ortada her iki araçtada video çekiliyor.sizleri tebrik ederim öncelikle.yanliz typer da helal olsun benzin ibresini görmediniz herhalde 3/4 dolu sekilde gazliyor.her insan böyle yürümüyor.

maşallah araçlara.gündüz çekimi çok güzel yolunda maşallahı var yani:)

ya konunun tamamını okumadım belkı sormuslardır ama ben sorayım.vıdeoyu neyle cektınız goruntu cok ıı merak ettım.her ıkı aracı da tebrık ederım bu arada

Video'lar Hakkındaki Yorumlarınız Için Teşekkür Ederim, Ben Uzun Zamandır Bu Tip Denemeler Yapıyorum, Aşırı Büyük Bi Video Arşivim Var Hepsi Kendi Denemelerimiz Olan, Kullandığım Video Cam Sony Digital Kamera, HD Çektiğim Denemelerde Var, Safa'yada Söylediğim Gibi MMPower Denemelerini Upload Etmeye Başlasam Aylar Surer Diye Tahmin Ediyorum, Çunki Bi Kaç Marka Uzerinde Değil Hemen Hemen Modifiye Ettiğim Çoğu Aracın Rolling'leri...

video kalitesi çok güzel fakat telsizler ne bileyim biraz enteresan olmuş...araçlara maşallah :D

Kornalama Hızını Ayarlayamamakan Yada Camlar Açık Bas Bas Bağırmaktansa , Kendim Bulduğum Ve Dunyada Sadece Bizim Kullandığımız Bi Haberleşme Yolu Diyebilirim, Bi Çoğumuz Tüm Dunyadan Profesyonel , Amator Çekilmiş Videolar Izliyor,Hangilerinde Araçların Hangi Hızlarda Hangi Araçtan Daha iyi Yada Daha Kötü Olduğunu Anlayabiliyoruz? Çok Azını

burhan38
23-06-2010, 16:09
Güzel Bir Video Olmus Halit Kutlarım
Olması Gereken Olmus Sonuçta Aracın Güçleri Ortada
Bu arada Seatında Maşallahı Var
İki Aracın Sahiplerinede Kazasız Belasız Sürüşler..

BlackEmperor
23-06-2010, 18:31
telsiz işi cok guzel bence hem tehlike yaratmıyor hemde makarada oluyor :p

BoraRS
23-06-2010, 19:15
O değil de hastayım şu TypeR' ın motor ve egzoz sesine. Gerçekten tam bir hothatch.

Maşallah tüm araçlara.

Kaa scirocco
23-06-2010, 20:09
CUpra tahmınmden cok daha ii gitmişş bence tebrik ederim her iki aracıda

yorumları okumadım usendım cupra dsgmı acaba ??

CeM öZeR
23-06-2010, 20:11
CUpra tahmınmden cok daha ii gitmişş bence tebrik ederim her iki aracıda

yorumları okumadım usendım cupra dsgmı acaba ??

Evet 7 ileri Dsg - F1 vites.

Kaa scirocco
23-06-2010, 20:14
Evet 7 ileri Dsg - F1 vites.

Başarılı gitmişş begendım bnm aracımda dsg o yuzden sordum =)

ukku
24-06-2010, 00:22
O değil de hastayım şu TypeR' ın motor ve egzoz sesine. Gerçekten tam bir hothatch.

type-r'ın sesini sevemeyen tek ben miyim :)

ufuck
24-06-2010, 00:26
yol çok gusell ya :D

Can's
24-06-2010, 00:28
utku ne demek bu sımdı bana daha gecen demedın mı type-r la bır tur atıcam cok ıstıyorum cok arzuluyorum dıe:D:D:D:D

ukku
24-06-2010, 00:32
utku ne demek bu sımdı bana daha gecen demedın mı type-r la bır tur atıcam cok ıstıyorum cok arzuluyorum dıe:D:D:D:D

type-r la bi tur atıcam dedim doğrudur, gerisi senin hayal gücün :D

Can's
24-06-2010, 00:33
type-r la bi tur atıcam dedim doğrudur, gerisi senin hayal gücün :D
yazdıklarını bı koysam eteklerın tutusurda nese gece gece ruyalarına gırmıym:):)

ukku
24-06-2010, 00:37
yazdıklarını bı koysam eteklerın tutusurda nese gece gece ruyalarına gırmıym:):)

koy bakalım ne çıkacak :)
ben de koyayım mı, RS'i yeni aldığınız zamanları? :)

Can's
24-06-2010, 00:39
ne ben koyım ne de sen koy ozman udkucugum;):):)

Safak
24-06-2010, 00:43
Cupra chiplense falan daha iyi yürür tabi, tayyar da beyinlense o sırada... dejavu olur mu?

tool
24-06-2010, 00:51
Cupra chiplense falan daha iyi yürür tabi, tayyar da beyinlense o sırada... dejavu olur mu?

http://img321.yukle.tc/images/67611111adsiz.JPG

zafa38
24-06-2010, 08:41
Herkese yorumlarından ötürü Teşekkürler. Cümleten Kazasız Belasız İnşallah.....

ceco
24-06-2010, 09:19
masallah ıkı artacta bırbıınden yakısıklı. typer ayrı bı guzel duruyor.

yolda cok ıyıymış. allah kaza bela gostermesın

cery
24-06-2010, 09:40
araçlara maşallah. ep3 ün de beyazı ayrı bi güzelmiş :D

Serhat Y.
24-06-2010, 09:48
bizim rollteam ede lazım bence bu telsizlerden gercekten işe yarar

Alicanrs
24-06-2010, 13:06
koy bakalım ne çıkacak :)
ben de koyayım mı, RS'i yeni aldığınız zamanları? :)

lan şimdi benim rs in ne alakası var :D:D:D ilk zamanlar rs nedir ne ile yürür ne bilim :D:D:D tamda rs'i bilene çatmışım o zaman :D:D

yasin_R
24-06-2010, 13:09
bizim rollteam ede lazım bence bu telsizlerden gercekten işe yarar

katılıyorum.ilk atasehir e çıkdığımızda birilerinin elinde vardı zannedersem.

zafa38
24-06-2010, 14:37
katılıyorum.ilk atasehir e çıkdığımızda birilerinin elinde vardı zannedersem.
Yasin sonunda üye olabilmişsin Kanka :D:D:D

mannerboy
24-06-2010, 14:46
typerın sesi ne gzelmiş öyle :) maşallah

yusufcan_1982
24-06-2010, 14:51
yusuf gordu gormezmı:D

GÖRDÜM GÖRDÜM allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle zaten hep güldürüyorda ADANA DA COK CAMUR ATTILAR ARABAYA AMA HALİL KARDEŞİM MUTLU ETMESİ BENİM en büyük sevincimdir kaza bela vermesin

bu laf kedinin ulaşacamacagı cigere mundar derler anlayaan anlasın artık

yusufcan_1982
24-06-2010, 14:52
Herkese yorumlarından ötürü Teşekkürler. Cümleten Kazasız Belasız İnşallah.....
kazasız belazısız kardeşim aracın cok güzel maşşalah

yusufcan_1982
24-06-2010, 14:56
ama vtec altı basıyorsun halil sesinden anlıyorum halil vtec üstü bassan daha iyi yürür bence

sanki yanlış olmasın :=)

yasin_R
24-06-2010, 15:04
Yasin sonunda üye olabilmişsin Kanka :D:D:D

oldum ya baya oldu:))

zafa38
24-06-2010, 15:23
kazasız belazısız kardeşim aracın cok güzel maşşalah

Allah razı olsun kardeşim sağolasın Cümleten Kazasız Belasız İnş....

vtc mania
24-06-2010, 16:59
GÖRDÜM GÖRDÜM allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle zaten hep güldürüyorda ADANA DA COK CAMUR ATTILAR ARABAYA AMA HALİL KARDEŞİM MUTLU ETMESİ BENİM en büyük sevincimdir kaza bela vermesin

bu laf kedinin ulaşacamacagı cigere mundar derler anlayaan anlasın artık

:icon_tup:halit bu arada HALİL deıl yusuf;)

tunch
25-06-2010, 02:36
2 aracada masallah :) dikkatimi yolun rahat ve uzunlugu cekti sanslisiniz :)

vtc mania
25-06-2010, 08:14
tessekürler.yol aslında sürekli o sekılde gıtmıo kısa bı sure sonra sona erıo ama dıger yerlere gore rahat tabı:icon_tup:

yusufcan_1982
26-06-2010, 10:34
:icon_tup:halit bu arada HALİL deıl yusuf;)
orti dilim alışmış halil diye :)

yusufcan_k
26-06-2010, 11:42
kimsenin dikkatini cekmemiş sanırım aracın kaplamasını :D konuyla alakası yok ama aynaların oldugu kısım neden o kadar kötü abi ?

rolling olayı ayrı bir zevkli zaten :)

ERSN_61
29-06-2010, 21:15
mustafa abi harika olmuş video ellerine sağlık:icon_tup:

ogunozcan
29-06-2010, 21:18
safa yavrum ılk vıdeon sanırım hayırlı olsun yenı ızledım:D valla masallah ıkı aracada 180 hp ıbıza ıcın cok normal yuklenırse ancak guzel seyler olur:D

MKT
29-06-2010, 21:59
vayyy vayy vayyy senfoniye bakkk.maşallah her iki aracada çok güzel deneme olmuş

S16
29-06-2010, 22:55
UE ye maş Kazasız belasız her 2 aracada UE nin bu hali harika olmuş buu arada :)

zafa38
30-06-2010, 22:20
safa yavrum ılk vıdeon sanırım hayırlı olsun yenı ızledım:D valla masallah ıkı aracada 180 hp ıbıza ıcın cok normal yuklenırse ancak guzel seyler olur:D

:D saol oguncum ykında jübile ile karsınızda olucam :)

zafa38
30-06-2010, 22:20
Herkese Tşkler yorumlarından ötürü arkadaslar...

vtc mania
01-07-2010, 10:07
kimsenin dikkatini cekmemiş sanırım aracın kaplamasını :D konuyla alakası yok ama aynaların oldugu kısım neden o kadar kötü abi ?

rolling olayı ayrı bir zevkli zaten :)

kardesım aynaların bukumlerı cok zor olduundan onlara duzenlı kaplama yapılamadı.dergı cekımlerı vardı oyuzden acıl alenen kaplma yaptık.suan boya yapıldı aynalara.dıkkatınde kacmamıs:icon_tup:

vtc mania
01-07-2010, 10:08
UE ye maş Kazasız belasız her 2 aracada UE nin bu hali harika olmuş buu arada :)

:icon_tup:;)

yusufcan_1982
04-07-2010, 23:31
maşallah bızım eskı hr type r güzelleşmiş:)

daha önce nasıldı kamer

yusufcan_1982
04-07-2010, 23:33
vayyy vayy vayyy senfoniye bakkk.maşallah her iki aracada çok güzel deneme olmuş
o senfoni adanadan cıktıgı gibi duruyor mustafa

Kaa scirocco
04-07-2010, 23:42
yol nere abiii ne guzelmişş gunduz gunduz bomboşşş mis

opeldostlar
05-07-2010, 00:32
yola bakarmısın hey maşallah,,, kimseler yok ne güzel bas bas git :D:D:D:heyoo::icon_tup:

2 aracada maşallah,, ama ibiza o güce ve stokluğa rağmen +1 maşallah :):)

saygılar
Rıdvan..

hARbiden yol on numara kop git marka :)

Görkem
05-07-2010, 16:44
bencede ibiza hacmine göre çok güzel yürümüş tebrikler,,,,iki aracada maaşallah ................

dangerahmet
06-07-2010, 23:24
Typer Tartışılmaz ibiza güzel yürümüş maşallah halit abi :)

zafa38
07-07-2010, 19:20
bencede ibiza hacmine göre çok güzel yürümüş tebrikler,,,,iki aracada maaşallah ................

Eyvallah kardeşim sağolasın....

Ertug_T.
07-07-2010, 19:47
video süper olmuş. =) ibizada fena gitmemiş ama ciğer vins :D

som306
07-07-2010, 20:00
typera kasabın biri otursaymış birazdaha gideri olacakmış:D

src106
08-07-2010, 16:11
bu aracı uzun zaman dır takip ediyorum typer gerçekten çok ii ve ses çok şık araç gibi emeğine sağlık

vtc mania
08-07-2010, 17:57
bu aracı uzun zaman dır takip ediyorum typer gerçekten çok ii ve ses çok şık araç gibi emeğine sağlık

eyv.kardesım teskkr ederım..

silvia_s15
08-07-2010, 22:38
Typerın maşallahı var.Beyaz ile jant süper yakışmış birbirine.

TURBO CİVİC
09-07-2010, 08:54
evet ya yol cok guzelmis.masallah 2 aracada guzel ve eglenceli deneme olmus.

yusufcan_1982
11-07-2010, 15:37
araç bende iken bir kaç video http://www.facebook.com/group.php?gid=130977066943095#!/video/video.php?v=345351362473

http://www.facebook.com/profile.php?id=723132473#!/video/video.php?v=345357527473

http://www.facebook.com/profile.php?id=723132473#!/video/video.php?v=435484532473

By_MuGeN
11-07-2010, 15:48
bence de typer sönük kalmış

yusufcan_1982
11-07-2010, 16:04
sönük derken

Day Walker
11-07-2010, 16:15
araçlara maşallah ama yol mükemmelmiş

Alper_
11-07-2010, 17:53
çekimler denemeler çok güzel,yol ayrı güzel :)

thedevil
12-07-2010, 08:32
arabalar çok iiii ama usta çekim çok çok ii be bazı videolarda inme iniyo izlenmiyo ama bu video çok keyifliydi ellerinize sağlık

zafa38
12-07-2010, 10:17
arabalar çok iiii ama usta çekim çok çok ii be bazı videolarda inme iniyo izlenmiyo ama bu video çok keyifliydi ellerinize sağlık

inme iniyo derken :)

Napalm
12-07-2010, 23:51
Cupra stok iyi kalkmış yinede helal valla