Orijinalini görmek için tıklayınız : WRX-Stı Turbolu ve Intercolerlı & Jap Typer
selim bayrak
30-06-2010, 08:20
sen bu JAP'a roll esnasında hapmı verıosun memet :D araba bı tuaflasıorr :D :D
edit: bu arada videoolar nerde 2 şer kişi denedigimizde benım yanımda olan bı arkadaş vardı ben memeti gecerken video cekmişti o arkadasım videoyu koysada izlesek :D
sen bu JAP'a roll esnasında hapmı verıosun memet :D araba bı tuaflasıorr :D :D
edit: bu arada videoolar nerde 2 şer kişi denedigimizde benım yanımda olan bı arkadaş vardı ben memeti gecerken video cekmişti o arkadasım videoyu koysada izlesek :D
ahhahaah ula erken basıyosun bır boy onume cıkıyosun yınede bırakmayıp azımle gelıp senı gecıyorum :D:D:D
iki ye iki basarken ben arkadan takip ettim ama mehmet gecmişti seni orda bak videoda yanlışlık olmasın :D:D:D
selim bayrak
30-06-2010, 08:31
hangısınde soruyosun demıycem yanı subarunun devrındemı typerın devrındemı dıye ıkısınede gectım ahahahahaha :D:D:D
Selım daha gırmez sıteye :D:D
şu hanı benım devrımde basmıssın ya o vıdeoyu bı koyda ızleyelım :D :D
Maşallah Kardeşim tebrikler :)
Mantıken geçmesi gerekirdi :D kısmet değilmiş :D
ahahah ne demişler bukemıyeceğin bıleğı opeceksın sole subarular bı dızılınde ıcınızden geceyım devırde farketmez ıstedıgınız devırde basarım :D:D:D
yaa varyaa memet ne ib....n sen yaaa :D len nezama benım devrım deee bastın :D yaa bu lafı demıycektın.. geçtın doru ama teketek de ve senın devrınde benım devrımde sadece bı kere basmak kısmet oldu oda senın kornan duyluymuordu arkandan bastım bunu sende onayladınn :D yönetime seslenıorum benı gecici süre uzaklaştırınn bu memetın dılınden kurtarın benııı :D :D özgün aksam sözlü dile getirdim burdan da yazılı dile getiriorum :D
ya olum dedım sana ıce tea bıle kafa yapar sende bu gece dıe kafanmı guzel o kanadını bır kere bıle gormek nasıp olmadı :D:D
Kanka arka plakma yamuk dılar sence yamukmu cunku cok gordun dun arka plakamı ya :D:D
şu hanı benım devrımde basmıssın ya o vıdeoyu bı koyda ızleyelım :D :D
hacı bende vıdeo yok valla ama mıllete vardır koysunlar :D
Hem sen nıe gece kaçtın onu sole :hahaha::hahaha::hahaha:
selim bayrak
30-06-2010, 08:32
ahhahaah ula erken basıyosun bır boy onume cıkıyosun yınede bırakmayıp azımle gelıp senı gecıyorum :D:D:D
tabı ya ben erken basıorum yada senın araç 5. vites durası gelıor dımı :D :D :D
iki ye iki basarken ben arkadan takip ettim ama mehmet gecmişti seni orda bak videoda yanlışlık olmasın :D:D:D
sevıyorum subaruyu ya :D
ahahah ne demişler bukemıyeceğin bıleğı opeceksın sole subarular bı dızılınde ıcınızden geceyım devırde farketmez ıstedıgınız devırde basarım :D:D:D
Tamam kardeşim sıkıntı yok sen 2'de bas ben 4'de basıcam :D
ahahhaah JAP ı sımdı kalkıp statıon wagon bır arba ıle denememımı ıstıyorsunuz pek anayamadım bıraz daha acık konusurmusunuz lutfen...:soru::soru:
Day Walker
30-06-2010, 08:44
ooooo konulu olcak desene :D
ahahhaah JAP ı sımdı kalkıp statıon wagon bır arba ıle denememımı ıstıyorsunuz pek anayamadım bıraz daha acık konusurmusunuz lutfen...:soru::soru:
Sence ben 3/1 gücüme sahip bir araba ile denermiyim :D
Milli Servet'e yazık seninle deneme yapmam :D
ya sız herşeyı bırakında ben Selımı ne gectım beee :D
Day Walker
30-06-2010, 08:48
pöfff ezdi walla
Yenılen pahlıvan gurse doymazmış arkadaş a işte 80 kısı oy vermıssınız cıktık acı acı gectık ahahahaha :D:D
Subaru lıstemede bır çarpı atayım ben :D
Ahmet_28
30-06-2010, 08:52
maşallah jap iyi yuruyor
gece biz vites koluyla uğraşıyoz jap ve vb bi aşşağı bi yukarı gazlıyor :D
Yenılen pahlıvan gurse doymazmış arkadaş a işte 80 kısı oy vermıssınız cıktık acı acı gectık ahahahaha :D:D
Subaru lıstemede bır çarpı atayım ben :D
Vay arkadaş valla insan senin ağzına düşeceğine gitsin köprüden atlasın daha iyi :D
Day Walker
30-06-2010, 08:53
Vay arkadaş valla insan senin ağzına düşeceğine gitsin köprüden atlasın daha iyi :D
muştu gibi yazdın kanka :D
maşallah jap iyi yuruyor
gece biz vites koluyla uğraşıyoz jap ve vb bi aşşağı bi yukarı gazlıyor :D
durmak yok yola devam :D:D
Abı deneme boe olcak cekışmelı olcak muhabbetlı olcak valla cok ıyı geceydı sıkıntı yok bır terse bır duzeee :)
mitsubishi_boy
30-06-2010, 08:54
Nasıl oldu o ya. Tebrkler JAP ÖNDEEE'ye=) harbi önde mi şimdi jap:)
Abı ben senı amca oluma devredıyorum madem bu kadar heveslısın ha ben ha o ne olcak :)
Ahmet_28
30-06-2010, 08:56
durmak yok yola devam :D:D
Abı deneme boe olcak cekışmelı olcak muhabbetlı olcak valla cok ıyı geceydı sıkıntı yok bır terse bır duzeee :)
gece güzeldi.polisde fenaydı türkü dinleyerek geçiyor yanımızdan :D
selim bayrak
30-06-2010, 09:00
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: banlayın beniiiiii :D
Eray Yümsel
30-06-2010, 09:02
amcaoğlu tebrik ederim ya :D
Selımcım ımzamm nasıl :D
Söyleşampıyon soyle fener ne kadar ...bne marşından alıntı yaptım ıdare et :D
amcaoğlu tebrik ederim ya :D
Eyvallah kuzen ya :icon_tup:
selim bayrak
30-06-2010, 09:03
mehzenn sen onu bunu bırakta şu bakırköy yemek yemege gıderkenn subaruya bındın ya ınıdıgınde söledıgın kelımelerı bıde burdan sölemenı istiorunmmm hadii kardeşimm sölee bak ben geçtıgını söledım sıra sende :D :D ve basın exsperste ılk basıtgımız an ışıklarda o ankı duygularında yazı ver sşuraya :D butun aile ögrensın hadı güzel kardeşim ama bak deggiştrmeden eksıksız yazz hee bıde güneşli mc de aractan ıner ınmez nededın ben selım le denemıorum o benı gectı dıe kabullenıorum demıştın :D :D :D
selim bayrak
30-06-2010, 09:05
yanlız halen subaruya oy verılıor 83 oldu :D
Day Walker
30-06-2010, 09:11
araba çekiyor selimmm :D
mitsubishi_boy
30-06-2010, 09:12
Gizleyin şu anketi:D
mehzenn sen onu bunu bırakta şu bakırköy yemek yemege gıderkenn subaruya bındın ya ınıdıgınde söledıgın kelımelerı bıde burdan sölemenı istiorunmmm hadii kardeşimm sölee bak ben geçtıgını söledım sıra sende :D :D ve basın exsperste ılk basıtgımız an ışıklarda o ankı duygularında yazı ver sşuraya :D butun aile ögrensın hadı güzel kardeşim ama bak deggiştrmeden eksıksız yazz hee bıde güneşli mc de aractan ıner ınmez nededın ben selım le denemıorum o benı gectı dıe kabullenıorum demıştın :D :D :D
Kanka ahrbı ık bındım fena gıdıod subaru boynum habıre gerı gelıodu dedım ben bunu hayatta gecemem :D tabı senı orda motıve etmek laızmdı kanka :D:D
Olum sıfırdan kalkıştadamı typerı baz alıcaksın :D
inanamıyorlardır :D
Kanka ahrbı ık bındım fena gıdıod subaru boynum habıre gerı gelıodu dedım ben bunu hayatta gecemem :D tabı senı orda motıve etmek laızmdı kanka :D:D
Niye kalkmıyomu :D
Abı ben senı amca oluma devredıyorum madem bu kadar heveslısın ha ben ha o ne olcak :)
Farketmez riis :D alayına gooooo :cool: :hahaha:
SekoLive
30-06-2010, 09:16
ilk sayfayı editleyip deneme bitti yazın kimse oy vermesin :D
bu arada mehzent imzan yine iyi olmuş :D :)
Eray Yümsel
30-06-2010, 09:17
Farketmez riis :D alayına gooooo :cool: :hahaha:
koray sen wagonla bugüne kadar birini geçtinmi la ben göremedim :hehe: hep ya boostcut ya afr :D
koray sen wagonla bugüne kadar birini geçtinmi la ben göremedim :hehe: hep ya boostcut ya afr :D
hauhauhauahu Seni geçtim videolu hatta :D Saxoyla gelmiştin :D bide utanmadan rüzgar tüneli yapmıştın :hehe:
selim bayrak
30-06-2010, 09:20
ben sana dıcek hıç bısey bulamıorum gene klıfına uydurdun :D :D
Eray Yümsel
30-06-2010, 09:21
hauhauhauahu Seni geçtim videolu hatta :D Saxoyla gelmiştin :D bide utanmadan rüzgar tüneli yapmıştın :hehe:
işteee vts geçip sevinen 16g turbolu bir wagon subaru sahibi görüyoruz :hehe: ibretlikkkkk ausyhdsauhdsuahduashd
seda sayan shovu gectı burası bi vıdeo koyarsanız sevınırım :)
işteee vts geçip sevinen 16g turbolu bir wagon subaru sahibi görüyoruz :hehe: ibretlikkkkk ausyhdsauhdsuahduashd
Gelmişken bi saplıyıp göndereyim dedim ondan denedim seninle :D
he şimdi denermiyim evet denerim delerim :D
EKE TEKE HEKE FEKE farketmez :D
Eray Yümsel
30-06-2010, 09:24
Gelmişken bi saplıyıp göndereyim dedim ondan denedim seninle :D
he şimdi denermiyim evet denerim delerim :D
EKE TEKE HEKE FEKE farketmez :D
ahahusdahud kanka bitir rodajı bende aldım arabayı 2 güne biter rodaj :D cumartesi deneyelimmmmiiii :D
ahahusdahud kanka bitir rodajı bende aldım arabayı 2 güne biter rodaj :D cumartesi deneyelimmmmiiii :D
2 güne yapılan rodajdan ne hayır gelir la delimisin :D Benim daha 1000km yolum var sen ben bitirene kadar antreman yap birileriyle :D
Eray Yümsel
30-06-2010, 09:27
2 güne yapılan rodajdan ne hayır gelir la delimisin :D Benim daha 1000km yolum var sen ben bitirene kadar antreman yap birileriyle :D
ehuaeuhea ben cumartesi drag yapmaya gitcem moruk düzceye kırmazsam haftaya deneriz :D
oylum oylum selvi boylum yapar,tayparın R si büük memet:D
sen benı gecersen sana söz senı typeR la gecıcem :D
dogru dıosun nasılda ınandım dımı 500 hp mıydı senın typeR :D
yazılımı kımın yaptıgı bılmıosan sölıyım rıfat usta yaptı :D
sen subaruyu gec ben stok typer la gecıcem senı hanı sımdıkı moda olan stok lafı varya o sekılde :D
Wrx'e 3 kişi bindik (toplamda 300 kiloya yakın) ciddi gidiyodu araba.
Şahsi düşüncem kimin devrinde basılırsa o geçer. Yani altta basılırsa Type-R yakalayıp geçemez üstte basılırsa aynı şekilde Wrx geçemez.
ahahahah eskı mesejlara bakın selımne gıder yapmış be sımdıde sut dokmuş kedı :D:D
@ xor hanı subarunun devrınde basında duman ederdı benı zauhauahua :D:D
memo aracın tahmınen nekadar hızlandı benle denemenden sonrasını soruyorum?
1,1 basan vf35 fena sayılamaz ama wrx de agır bı arac. sanırım jap typer gecer gıbı tabı devırlerde sorun yasıyacaksınız jap 5500e cekıcek subarunun da 5000e yanasıyo ozman 7000 de bıtmıs olucak subarunun ıkısı, subaru 3000 gıbı geldıgınde basılsa jap ın halı duman olur:D hayırlısı allahtan ıyı olan kazansın :D
aracın o halde ıse WRX üzer seniii ;)
:D :D zaman doldu daha bekleyemem aksama hareket edelım bu nee yaa ne kproymuşş olmadı gıttıı gel böle saplıyım bıde kprolu saplarım :D :D :D
edit: :D sende gercı zaten kpro var sen sadece ayar yaptırıcaksınn :D :D
:D :D :D :D hemde ne süperrr :D :D yandan gelen ses aynen şöle haatatat hattata der ama gıdemez :D :D
efsane gıderlerr :)
Vıdeolar tafa abıde bende değil malesef :(
Day Walker
30-06-2010, 09:40
mehmet herkes sana bilendi haberin olsun subinin oyları hala yükseliyor :D
ehuaeuhea ben cumartesi drag yapmaya gitcem moruk düzceye kırmazsam haftaya deneriz :D
Tamam E21'i alıp geliyorum bende :D
valla kim kimin devrinde bastı bilmiyorum ama lanet olsun ki jap öndeydi :hehe:
ahahahah eskı mesejlara bakın selımne gıder yapmış be sımdıde sut dokmuş kedı :D:D
@ xor hanı subarunun devrınde basında duman ederdı benı zauhauahua :D:D
Ulan adam yazdı işte onun devrinde basılmamış hiç :D
Ulan adam yazdı işte onun devrinde basılmamış hiç :D
yuh be nerde denememişiz ya selıım ben senı cok fena gectım o ayrı ama nıe bukadar çirkefık kardeşim :D
abi typer ıkı kısı oldumu subaruya karşı baya dezavantaj olmuyormu ben subaru ıle ıkıye ıkı denedım hemde yanımdakı draggerdı :D
valla kim kimin devrinde bastı bilmiyorum ama lanet olsun ki jap öndeydi :hehe:
kanka jap nerde :)
Akşam japzadeler grubu kurmuşlar kanka yıterr ya yıterrr ya dıe album açmışlar bıde hep onde olduğum vıdeolar resımler vardı :D
yuh be nerde denememişiz ya selıım ben senı cok fena gectım o ayrı ama nıe bukadar çirkefık kardeşim :D
abi typer ıkı kısı oldumu subaruya karşı baya dezavantaj olmuyormu ben subaru ıle ıkıye ıkı denedım hemde yanımdakı draggerdı :D
Yiğidi öldür hakkını yeme maşallah tekrardan kardeşim :D dracıra rağmen geçmişsin ama bide Muştuyu yanına alıp geçersen o zaman dile benden ne dilersen :D
Yiğidi öldür hakkını yeme maşallah tekrardan kardeşim :D dracıra rağmen geçmişsin ama bide Muştuyu yanına alıp geçersen o zaman dile benden ne dilersen :D
abı valla saka bır yana cıdden masallahı var nazar değdirmeyelım tam kondısyonunda JAP su an valla alt devırde ben benım gececeğime ınanmıyordum açıkcssı ama gectık
Özgun sağolsun cıldırtmış bırazcık arabayı ama ust devırlerımde bırazcık sıkıntı var onu bı cozersem cok daha guzel olucak ınsallah :)
abı valla saka bır yana cıdden masallahı var nazar değdirmeyelım tam kondısyonunda JAP su an valla alt devırde ben benım gececeğime ınanmıyordum açıkcssı ama gectık
Özgun sağolsun cıldırtmış bırazcık arabayı ama ust devırlerımde bırazcık sıkıntı var onu bı cozersem cok daha guzel olucak ınsallah :)
hadi hayırlısı kardeşim maşallah :) gözü olanın gözüne Helikopter Böceği kaçsın :D
hadi hayırlısı kardeşim maşallah :) gözü olanın gözüne Helikopter Böceği kaçsın :D
Eyvallah abı tesekkur ederım :)
selim bayrak
30-06-2010, 09:59
yaaa mehzennnnnnnnnn halen dıonkı subarının devrındede görduk yaa bak kardeşim bitanem ciçegim yalan söleme lennn :D 1 kere basmaya calıştık olum varyaa senın mılletı nasıl gectıgınıı aksam daha ıyı anladım o kornanı degıstırr kamyoncu kornası takk kornayı sadece sen duyuorsun :D :D
yaaa mehzennnnnnnnnn halen dıonkı subarının devrındede görduk yaa bak kardeşim bitanem ciçegim yalan söleme lennn :D 1 kere basmaya calıştık olum varyaa senın mılletı nasıl gectıgınıı aksam daha ıyı anladım o kornanı degıstırr kamyoncu kornası takk kornayı sadece sen duyuorsun :D :D
Bundan takalım :D
http://www.electronixwarehouse.com/graphics/accessories/air-horn-comp.jpg
ya sen yapma barı sen yapma verme arabayı bugun gece yıne basarız kaçmasaydın gece bıdaha denıycektık ıste :Deli::Deli:
selim bayrak
30-06-2010, 10:02
ya sen yapma barı sen yapma verme arabayı bugun gece yıne basarız kaçmasaydın gece bıdaha denıycektık ıste :Deli::Deli:
sen dua et eve gttım gerı donmeye nıetlendım eger donseydım mami ye verıcektım kılo eşıtlensın dıee :D arada 20 kilo fark var :eek:
sen dua et eve gttım gerı donmeye nıetlendım eger donseydım mami ye verıcektım kılo eşıtlensın dıee :D arada 20 kilo fark var :eek:
ya çirkefik ile ilgilide bır resım busana Koray abi :D
ya çirkefik ile ilgilide bır resım busana Koray abi :D
Çamura yatanlar var :D
http://www.komikdunya.com/picture/buyuk/camur-banyosu-zayiflatir_04012008231531.jpg
japa muştu bindimi?
Tovbe demelisin Semih bence :)
kickboxer
30-06-2010, 10:27
ağır ya ondandır:D bi tane gc8 bulun:D o geçer :D:D
ağır ya ondandır:D bi tane gc8 bulun:D o geçer :D:D
:D katılıyorum...
gc 8 mı gecelım şimdide bı tane :D
Ahmet_28
30-06-2010, 10:42
mehmet ceco da deneyecek typer arıyordu şimdi damlar konuya :D
memet kardesım bak ben her nekadar subaru gecer desemde oyumu kıme vermısımmm;) wrx war wrx war ve o aracın kasası agırr. tekrar masallah...
mehmet ceco da deneyecek typer arıyordu şimdi damlar konuya :D
buyurun cenaze namazına ısın ıhaleseı bende kalır a.q:D:D
benım ıcın fark etmez ygz typer garıban typer hepsıyle denerım :hahaha::hahaha:
Ahmet_28
30-06-2010, 10:52
buyurun cenaze namazına ısın ıhaleseı bende kalır a.q:D:D
benım ıcın fark etmez ygz typer garıban typer hepsıyle denerım :hahaha::hahaha:
aslında daha adaletli olur aşırı besleme hepsi :hehe:
GF 8 var olurmu :D hatta 2 tane var :D Kırmızı Beyaz seç beğen al :D
Ceco sennn araaba ne kadar hızlandı :D
Ceco sennn araaba ne kadar hızlandı :D
:soru: dün denedıgın WRX i senden 3 5 boy daha fazla gecıcek kadar desem yeter mi
:D
:soru: dün denedıgın WRX i senden 3 5 boy daha fazla gecıcek kadar desem yeter mi
maşallah kanka o zman bırgun denemeye cıkartırsın benı bde hızlı arabaya bınelım
Ahmet_28
30-06-2010, 11:20
OOoooO kavgada söylenmez bu sözler :D
gectığım adamla bır daha denemem dıye br felsefem var benım olmasa ceco yne dener gecerdım senı ama gerek yok :D
gectığım adamla bır daha denemem dıye br felsefem var benım olmasa ceco yne dener gecerdım senı ama gerek yok :D
aynı felsefe bende de war ama neyse belkı bı gun denk gelrıız memetım ahmet kardesım konuda soylemıs dıye yoksa bende gectıgıma racla bıda denemem :D
selim bayrak
30-06-2010, 11:23
aaa bak gc8 fena saplar sana :D :D :D ahahaha gene ortalık karışcak aman allahım sabahlar olmasınn :D :D :D
japa muştu bindimi?
Tovbe demelisin Semih bence :)
vay arkadaş adisiniz siz :D
en son benzincide zaten herkes beni rakibine vermeye çalışıyordu :D ama kimse almadı nirdeyse açıkta kalıyodum :D
Low-Rider
30-06-2010, 12:08
hakkını yemeyin la muştunun adam dün okadar araba sürdü 1kaza girişimi dışında hiç sıkıntı yoktu
range 0 gösterirken mazot bile bitmedi , temiz bu adam sıkıntı yoh:D
aaa bak gc8 fena saplar sana :D :D :D ahahaha gene ortalık karışcak aman allahım sabahlar olmasınn :D :D :D
ya sen hala bu foruma gırebılıyormusun bu nasıl bır yuzsuzluk yaw hem boy boy gecıl hemde halne daha yaz :D
Ahmet_28
30-06-2010, 12:11
en son benzincide zaten herkes beni rakibine vermeye çalışıyordu :D ama kimse almadı nirdeyse açıkta kalıyodum :D
ben biliyom arabası pert oldu gene kimse almıyor yanına:Dtelefonuda kapatmış artık arayan olmaz diye :D.muştu benim arabada kimse yoktu gelseydin keşke ben sende araba var sandım inan :o
subaruya hala oy yagıyor :D:D
hodrı meydan bu gece mustu benım yanımda oturcak varmı denemk ısteyen :D
ya harbı bu subaruya halen daha nasıl oy verıolar cozemedım :D
hakkını yemeyin la muştunun adam dün okadar araba sürdü 1kaza girişimi dışında hiç sıkıntı yoktu
hauhau dimi hacı yolda bile kalmadık :D hem o kaza girişimide onur yüzünden di dikkatimi dağıttı :D
ben biliyom arabası pert oldu gene kimse almıyor yanına:Dtelefonuda kapatmış artık arayan olmaz diye :D.muştu benim arabada kimse yoktu gelseydin keşke ben sende araba var sandım inan :o
hauahua kimse arayıp sormuyor :D :D :D
araba vardı sıkıntı yok adamlar 2 şer kişi deneyecekti kimse almadı beni yanına :D
aynen bi ara mazot arıyordunuz :D iyi eve varmışsınız :)
:icon_rule:icon_rule:icon_rule kardişiiiimmm :D
subaru ıle çıktığınızı görmedık bız ya video çektınız mı
aracıma 35r turbo takılıyo, ıntercool um FM oluyo ,yetısırse ben denerım memo :D
sakası bı yana ufak bı eksıgım war yetısırse bu aksama bendenerımm yetısmesse c.tesı kesın yetısır denemek ıstersen :D
Ahmet_28
30-06-2010, 12:17
mehmet muştu yanında olsada yurur araban örnekleri var mesala cem abinin integra :D
aracıma 35r turbo takılıyo, ıntercool um FM oluyo ,yetısırse ben denerım memo :D
sakası bı yana ufak bı eksıgım war yetısırse bu aksama bendenerımm yetısmesse c.tesı kesın yetısır denemek ıstersen :D
ya ben deneyıp gectığım araba ıle neden deneyeyımkı :D
Eray Yümsel
30-06-2010, 12:21
hafta sonu güzellll sende gel sende :D
hahahahaha :D:D:D
RRRRRRRRRR :D
Ahmet_28
30-06-2010, 12:23
eray işler açıldı müşteri çoğalıyor :D
sen hafta sonuna kadar ayar yaptırabilecekmisin ???
hadi rodajı vs vs geçtim :D
tamam memo sen baskası ıle denerken ben ıkınızın arasından gecıcem ılla anlasıldı yani :D:D
tcvuz kacınılmassa zevk almasını bılcen yıgenım yanından basarım arkadan sıkarım cart ederım curt ederım gecerımmm senıııı :D:D
:D ordayım combo :icon_tup:
hahahahaha :D:D:D
RRRRRRRRRR :D
banada azcık oyle geldı sanki :D
kickboxer
30-06-2010, 12:26
sen hafta sonuna kadar ayar yaptırabilecekmisin ???
hadi rodajı vs vs geçtim :D
:D eray ayarsızda basarki abi:D sendekide soru 2 gunde rodajı nasıl yapıyosa:D
selim bayrak
30-06-2010, 12:27
tmm sen mustu ... ben tek :D
muştu istanbula falan geliceem zaman haberleşelim il dışına çık korkuyorum senden:D
:D eray ayarsızda basarki abi:D sendekide soru 2 gunde rodajı nasıl yapıyosa:D
kankacım ayarsız basmak sorun değil onu bende yapıyorumda kendi kendine basman ayrı ayarsız çıkıp milletin sana basması ayrı demi :D :D :D
muştu istanbula falan geliceem zaman haberleşelim il dışına çık korkuyorum senden:D
kankacım yanından ayrılan ş.sizdir :hehe:
Eray cumartesı tam gazmı :D
kankacım ayarsız basmak sorun değil onu bende yapıyorumda kendi kendine basman ayrı ayarsız çıkıp milletin sana basması ayrı demi :D :D :D
muhahaha:D:D:D
kanka sıfırdan kalkıyormuyuz bugun 250 ye kadar :D
valla merak ettım :D
sıfırdan da mehmet geçer diye oy veriyorum ;)
kickboxer
30-06-2010, 12:32
bendeki nosu veriyim sana gel kullan verirsin:D zuhaha
kankacım yanından ayrılan ş.sizdir :hehe:
istanbula bi daha gelemicem demek:D
kanka sıfırdan kalkıyormuyuz bugun 250 ye kadar :D
valla merak ettım :D
veee efsanenin sonu göründü gibi Mehmet yol yakınken vazgeç muştu binmesin arabaya:D
abi biz görmedik kim geçti kim etti ????????? jap & wrx
Beyler tartışmaya yeni boyut getiriyorum klasik motorcu lafıdır bu ama :D
subaruyu kullanan da iş yok kullanamıo dogru düzgün :D:D:D
yoksa typer nasıl gecicek subiyi :)
bendeki nosu veriyim sana gel kullan verirsin:D zuhaha
ya cok ufak bır ayrıntıyı atlıyorsunuz fakat Arda kardeşimle bızım arabaarımız aynı renk ıkı plakA değiştirmeye bakar iş :D:D:D
YGZ=JAP :D:D
ya cok ufak bır ayrıntıyı atlıyorsunuz fakat Arda kardeşimle bızım arabaarımız aynı renk ıkı plakA değiştirmeye bakar iş :D:D:D
hahahaha :D:D:D
Beyler tartışmaya yeni boyut getiriyorum klasik motorcu lafıdır bu ama :D
subaruyu kullanan da iş yok kullanamıo dogru düzgün :D:D:D
yoksa typer nasıl gecicek subiyi :)
iş yok demeyelimde yavaş vites atıyo diyebiliriz ;) ama bence yine o kadar farketmezdi :D
kickboxer
30-06-2010, 12:35
sulhi abinin rodaj bitsin ögle cevap veriyim bende sna ozaman:D:D:D
abi biz görmedik kim geçti kim etti ????????? jap & wrx
hanı onceden emeklı kuyruğu olurdu bılırmısın emeklı maaşı için o kadar fark ettım
mınıkleırn lafı ıdı bu bı ara cok yarılmıştım sımdı kullanmak ıstedım ahahahah :D:D:D
sulhi abinin rodaj bitsin ögle cevap veriyim bende sna ozaman:D:D:D
:D:D:D:D
hahaha...
selim bayrak
30-06-2010, 12:38
hanı onceden emeklı kuyruğu olurdu bılırmısın emeklı maaşı için o kadar fark ettım
mınıkleırn lafı ıdı bu bı ara cok yarılmıştım sımdı kullanmak ıstedım ahahahah :D:D:D
şu 2ye 2 olan vıdeolar dan koyda görelım emeklı kuyrugunu senın aracından cekım yapıodunuzz hanı ınıncede hafıza akrtım dolmuş kanka dıodun koy o vıdeolarıda görellım emeklı kuyrugunuu :D
Ben sıze bır akraba lıstemı yapayım
ENZ Erdem = Öz abim
Dr Ecu=Herşeyım
YGZ Arda = Kankam
EKE Eray=Amca Oğlum
K Cupra=Amca Oğlum
Muharrem = Kirvem
Mamikınen = Amcam
Yekta = Karım
bunların hepsı ıle gelırım ajhahah a:D
XOR = Dusmanım :D
şu 2ye 2 olan vıdeolar dan koyda görelım emeklı kuyrugunu senın aracından cekım yapıodunuzz hanı ınıncede hafıza akrtım dolmuş kanka dıodun koy o vıdeolarıda görellım emeklı kuyrugunuu :D
Herkes zaten depo boş gelir hafıza kart'ı dolu :hehe: :hehe: :D :D :D
kickboxer
30-06-2010, 12:40
yigit y nin headers bostaysa :D değişini bide öğle deneyin:D
selim bayrak
30-06-2010, 12:40
hahahah dun bıdndın arabaya dırek başladın bu STİ vites topuzu degıstırmıssın dıee barınıordun :D :D :D :D :D
dragger uyansın koyar kanka arkadan geıp nasıl gectığımı :D
ENZ Erdem = Öz abim
Dr Ecu=Herşeyım
YGZ Arda = Kankam
EKE Eray=Amca Oğlum
K Cupra=Amca Oğlum
Muharrem = Kirvem
Mamikınen = Amcam
Yekta = Kocam
Stlegal
Mr.Gadget
XoR
Yekta
Bunlarda yeni kocaların listeye eklemeyi unutmuşsun :D :D :D
ENZ Erdem = Öz abim
Dr Ecu=Herşeyım
YGZ Arda = Kankam
EKE Eray=Amca Oğlum
K Cupra=Amca Oğlum
Muharrem = Kirvem
Mamikınen = Amcam
Yekta = Karım
XOR = Dusmanım :D
beeni sevmiiyisenn
Stlegal
Mr.Gadget
XoR
Yekta
Bunlarda yeni kocaların listeye eklemeyi unutmuşsun :D :D :D
:hahaha::hahaha:
Ludacris
30-06-2010, 13:07
senin kuulırını yerim yawrum :D
ne meraklısın yeni şeyler denemeye kimden aldın bu mazemeleri darıldım bak :hehe:
edit- sen birine itelemedinmi bu turboyu ya ? sattıydın hani yalançi :p
2. edit- ya ***** 2 ay tatile çıkıyom hazırlıklara giriştim vf35 i gt35 sandım :hahaha:
3. edit- olum senin yanına gelmek farz oldu. adet bazında fazla mal saplamaya başladın tezgahı etkiler oldun :D sende 30r da vardı bi ara. nerden geliyo bu yooordun bolluğu
4. edit ya biri şu Onura saplasın kaşınıyor eke sapladğında ayarım kaçık diyordu
şimdide sakallardaki mayonezi bahane eder kesin :hehe:
Shadow_Dancer
30-06-2010, 13:08
Ulan Memet ne adamsın yaaa :D
Yıllardır içinde nasıl bi karakter saklıyomuşsun olm sen :) BY'la ugraştıgın yılları kayıp olarak görüyorum artık valla
senin kuulırını yerim yawrum :D
ne meraklısın yeni şeyler denemeye kimden aldın bu mazemeleri darıldım bak :hehe:
edit- sen birine itelemedinmi bu turboyu ya ? sattıydın hani yalançi :p
şeyyy ımm seyyy bı arkadastan aldım daa :o:(:p
aman herseyı burda acık acık soyle luda aman yanı agzında bakla ıslanmıyo hee :D:D
::D:D:D ilk geldiğinde biraz çekinmiştin kpro JAP :) ama öyleyse bak yüzün kara cıkmamış ama video lazım :D
mami_makinen
30-06-2010, 13:25
oylar jap typera harbıden jap cok hızlı ama yınede AC YI GECEMESZZZZ:d
mamimakinen, memet benım aracla denemek ısterse sen kullan emı :D:D
edit: ac farklı bı dıyar yaw
mami_makinen
30-06-2010, 13:31
mamimakinen, memet benım aracla denemek ısterse sen kullan emı :D:D
edit: ac farklı bı dıyar yaw
hauhuauauh adım cıkmıs rüzgar mami diye bı daha arabada kullanmıcam artık bısıklet kullanıcam hauuhauhau:D:D
hauhuauauh adım cıkmıs rüzgar mami diye bı daha arabada kullanmıcam artık bısıklet kullanıcam hauuhauhau:D:D
herzman nedıyorum ben sana gülüm ?
aynı speclerde ıkı arac yana yana ıken mamının kullandıgı arac herzaman 2 3 boy ondedırrr ...
:D:D
Ben ondan japon bayaragımı alıcam abı kurtuluş yok :D:D
ya bu Selimin bedduası tutuyor he sımdı arabaya ındım arabanın kapıları açılmıyor ne anahtar ıle ne kumanda ıle neden acaba?
ya bu Selimin bedduası tutuyor he sımdı arabaya ındım arabanın kapıları açılmıyor ne anahtar ıle ne kumanda ıle neden acaba?
muştu o gece ordamıydı :D
bagajı denedinmi???
muştu bindimi arabaya?
eyvahhhh valla o gece dynoya cıkmadan once arabaya bınıcektı zor tuttum abı sakın bınme dıye ama kapıyı açmış bulunmuştu yanı kapı acacağına eli deydi ya muştu ya goruşmeyelım :D:D
bence yektanın kı tutuyo kanka :D:D
muştu o gece ordamıydı :D
bagajı denedinmi???
dnedım abı sımdı yol yardım geldi aşağı ınıyorum
ooff ooff yarıldım gülmekten farklı anahtar dene:D varsa yeddk anahtar yokmu?
muştu effect:D
dnedım abı sımdı yol yardım geldi aşağı ınıyorum
benim aklıma 3 harfli takılıyor bide 3 harfli yekta yapmış olmasın :D
ya sizin varyaa :hehe:
onurK dikkat et kendine kankaaa en çok senin arabaya bindim akşam :D
Vay arkadaş Mustuyu meguiars a götürüp önce gusul wax2.0,daha sonra kil,82,83 wax dax nxt,kezzap wax3.0 yapıp arabaya binidirmek lazım:D
konu açacam Hamam Meeting diye ne zaman gidelim :D
konu açacam Hamam Meeting diye ne zaman gidelim :D
ONU ben çıkardım bir kere :D açarsam o konuyu ben açarım sen açamazsın :D
H22Power
01-07-2010, 11:36
darlıyım meeting lere ne oldu?:)
SekoLive
01-07-2010, 11:37
darlıyım meeting lere ne oldu?:)
mustafa dün gece 12 gibi ataşehirdemiydin sen?
ya sizin varyaa :hehe:
onurK dikkat et kendine kankaaa en çok senin arabaya bindim akşam :D
haber alınamıyor onurk dan ne yaptın adama:D
H22Power
01-07-2010, 11:39
mustafa dün gece 12 gibi ataşehirdemiydin sen?
dün gece 12 de evimde klimayı açmış karşısında kremalı bisküvi yiyordum:D
çarşambaları benim fobim var uğursuz gün die gitmem ataşehire :(
ONU ben çıkardım bir kere :D açarsam o konuyu ben açarım sen açamazsın :D
hauhaua açalım o zaman gidelim arkadaş :D
haber alınamıyor onurk dan ne yaptın adama:D
valla adam yok piyasada :D
Eray kaçta gideceksin beraber gidebiliriz.
ooff ooff yarıldım gülmekten farklı anahtar dene:D varsa yeddk anahtar yokmu?
muştu effect:D
The day after Muştu :D
http://fullonsurf-music.com/catalog/images/The%20Day%20After%20Tomorrow.jpg
The day after Muştu :D
http://fullonsurf-music.com/catalog/images/The%20Day%20After%20Tomorrow.jpg
lucifer muştu:D
muştuyu gördüm:D
dabbemi ne vardı bide o muştu yapılabilir:D
ee arkdaşlar sonuç ne oldu kim geçti?
Hamam meeting yapalım hadi harbi cok iyi olur
Hamam meeting yapalım hadi harbi cok iyi olur
kankacım ben ne zamandır diyorum bunu da dötüne güvenmeyen arkadaşlar var bakınız göki :hehe:
yapacam ama organizasyonu kırklayalım beni :D
ee arkdaşlar sonuç ne oldu kim geçti?
jap typer, wrx ı gecmıs.
kankacım ben ne zamandır diyorum bunu da dötüne güvenmeyen arkadaşlar var bakınız göki :hehe:
yapacam ama organizasyonu kırklayalım beni :D
gelde hamam meetıngde bıtırelım su subı işini :D:D
Eray Yümsel
01-07-2010, 18:04
Eray kaçta gideceksin beraber gidebiliriz.
kankam sabah çıkarız işte 7 8 gibi ?