Orijinalini görmek için tıklayınız : WRX-Stı Turbolu ve Intercolerlı & Jap Typer
Selim ile bir ıddıamız var o geçeçeğini soluyor benı, ıkı gundur yağmur olduğu için çıkamadık yarın akşama kısmet inşallah.Selim kıtlenmiş bana gerçeği soluyorum ama ınanmıyor bana, peki ya sizçe ne olur?
Bu arada anket olarak yapamadım mod. arkadaşlar yaparsa sevınırım..
Subaru
STI Turbo
Stı intercooler
HKS Cat Back
1.1 Bar basıyor
Jap'R
Filtre
Headers
Egsoz
Kpro
k prosuz ne oluyodu onuda yazsana :D
oylum oylum selvi boylum yapar,tayparın R si büük memet:D
k prosuz ne oluyodu onuda yazsana :D
Olar ıkı kişi ben tek en fazla yarım boy cıkmışımdır abı fakat o zman ayarlı yoktu Erdem abii şu an cok kotu gıdıyor demişti..
selim geçer diye düşünüorum.. kaç dewırde kalkıjaksınız oda onemlı tabı :?
oylum oylum selvi boylum yapar,tayparın R si büük memet:D
olum cıddı bişey soruyoruz surda Selimdeki hırsı bır gorsenız siz :)
selim geçer diye düşünüorum.. kaç dewırde kalkıjaksınız oda onemlı tabı :?
ıkımıze uygun devırdede denıycez....
Yanı bır benım devrımde bırde onun devrınde...
selim bayrak
23-06-2010, 21:53
hadi hayırlısı bende merak edıorum sonucu acaba ne olacak :D
geçer olm örnekleri mevcut tarih tekerrürden ibaret kendin kaşınırsın :D
o ımzanı JAP typer yaptırcam sana !!! :D
:D bende çok merak edıoyorum :D
geçer olm örnekleri mevcut tarih tekerrürden ibaret kendin kaşınırsın :D
varsa koy kanka bılmıyorum ben..
selim bayrak
23-06-2010, 21:56
o ımzanı JAP typer yaptırcam sana !!! :D
oooooooo buyuksun reıs :D hersey serbest.....
selim bayrak
23-06-2010, 21:57
:D bende çok merak edıoyorum :D
yaa buu mehzent varyaa zorla kaşınıorr :D :D
selim bayrak
23-06-2010, 21:58
sen benı gecersen sana söz senı typeR la gecıcem :D
oooooooo buyuksun reıs :D hersey serbest.....
bılmıyorum yuz yuzeyken baya cıddıydın moruk ahahha :D:D
yaa buu mehzent varyaa zorla kaşınıorr :D :D
Elımde resımlerın mevcut bılıyorsun değilmi arabada fıldır fıldır kpro arıyordun valla bende cok merak edıyorum co :)
sen benı gecersen sana söz senı typeR la gecıcem :D
o senın dediğin sus kabağı oda bı tek ağustos ayında oluyor canım :soru::D
http://www.youtube.com/watch?v=Dynmk-UMsnM&feature=related
60 ta bastık subaru 1.4 barda yuruyo ıkımızde tek kısıyız alt devırde yakalarsa senı tecavuz eder
60 ta bastık subaru 1.4 barda yuruyo ıkımızde tek kısıyız alt devırde yakalarsa senı tecavuz eder
açılmadı vıdeo bro yoksa bendemı sıkıntı var?
o zaman 1.1 de mehmetın şansı yuksek
setup aynı ama duydugum kadarı ıle senın arabanda pıston egzantrık fılan varmıs :D
setup aynı ama duydugum kadarı ıle senın arabanda pıston egzantrık fılan varmıs :D
ahaha kımde bendemi? :D
selim bayrak
23-06-2010, 22:12
bılmıyorum yuz yuzeyken baya cıddıydın moruk ahahha :D:D
Elımde resımlerın mevcut bılıyorsun değilmi arabada fıldır fıldır kpro arıyordun valla bende cok merak edıyorum co :)
ben halen dıorum senın arabada var ib...lik 1 adet oksijen sensörün var ve arıza lanban yanmıor arabanda köpek gibi gidior o zaman bilen kişi acıklama yapsın tek sensörü ;)
ahaha kımde bendemi? :D
caktırma gızlı tuning:)
BMK TypeR
23-06-2010, 22:14
75 gıbı basarlarsa typer gecer,
ben halen dıorum senın arabada var ib...lik 1 adet oksijen sensörün var ve arıza lanban yanmıor arabanda köpek gibi gidior o zaman bilen kişi acıklama yapsın tek sensörü ;)
kprodan sondurebılıyosun yada sıgortasından cekıverdınmı arıza ısıgını sıgortasını ısık mısık yanmaz:)
ahahah ulan barı sen deme be :D araba Savaş ustadayken beraber baktık ettık arabay bende bılmıyorum neden yakmadı arıza ısığı belkıde ampulu sokuktur onun :D
Sen yarında 1,5 bar basıp gelırsın o gun deıdn standart wrx dedım ben buna boy boy yaparım bı bastık yanımdasın :D:D
caktırma gızlı tuning:)
msndede yoksun merak ettım gel msne sen sımdı bı :D
selim bayrak
23-06-2010, 22:15
kprodan sondurebılıyosun yada sıgortasından cekıverdınmı arıza ısıgını sıgortasını ısık mısık yanmaz:)
tamam lanbayı södurdun ama aracın aptal çalışması lazım ve gıdışınde dusukluk olur dımı kpro yoksa
selım ztaen ınanmıyor kpro olmadığında birde sneın bu posttan sonra hayatta ınanmaz o :D
selim bayrak
23-06-2010, 22:17
ahahah ulan barı sen deme be :D araba Savaş ustadayken beraber baktık ettık arabay bende bılmıyorum neden yakmadı arıza ısığı belkıde ampulu sokuktur onun :D
Sen yarında 1,5 bar basıp gelırsın o gun deıdn standart wrx dedım ben buna boy boy yaparım bı bastık yanımdasın :D:D
erdem senı sevındırdı belkıde bılerek basmadı hahaha hıc gülecegim yoktu :D :D
tamam lanbayı södurdun ama aracın aptal çalışması lazım ve gıdışınde dusukluk olur dımı kpro yoksa
alakası yok ole bır sey ımkansız o2 sensoru arızalı olsa olmasada aracın gıdısınde bır sey etkılemez nasıl bu kadar emın konusuyosun dıceksın cunku bende ıkısıde yok :D
erdem senı sevındırdı belkıde bılerek basmadı hahaha hıc gülecegim yoktu :D :D
:D:D ya nereye basmadı nasıl basmadı cığerını soktu arabanın :D
memet sende itiraf et artık ;)
alakası yok ole bır sey ımkansız o2 sensoru arızalı olsa olmasada aracın gıdısınde bır sey etkılemez nasıl bu kadar emın konusuyosun dıceksın cunku bende ıkısıde yok :D
Selim kapak olsun sana :D:D:D adam ozgunu bıle ınandırmış kpro olduğuna bende :D
mehmet nosta varmıs arabada sole burdan acıkla kandırma kımseyı :D
nosu eski sahibi söktürdü orda direk kproyuda buraya gelir gelmez söküp gönderecekti hesapta ;)
mehmet nosta varmıs arabada sole burdan acıkla kandırma kımseyı :D
kanka onların hepsını bılıyorlar ama swap olduğunu saklıyorum bır tek :D
ya sen gel bı msne huyalndırdın benı sımdı bır kere:D
selim bayrak
23-06-2010, 22:20
reıs yanlış anlama bendede ep3 var ve benımde lanbam yanık benımde 2 si iptal saglam halınıde bılıorum bu halınıde arada fark var özellikle altta devirde fark var ..
reıs yanlış anlama bendede ep3 var ve benımde lanbam yanık benımde 2 si iptal saglam halınıde bılıorum bu halınıde arada fark var özellikle altta devirde fark var ..
sende hangı typer varki :cool:
mehmet arabanın blok k26 gıbı bırsey solenıyo ama bunun acıklamasını nasıl yapıcaksın :D
mechanıcer
23-06-2010, 22:22
kanka alt devırde subaru olabılır ama sen bu gazla gecersın kanka :)
ulan daha nasıl yanlış anlamasın orcunsada gıder yapıyosun iişte senıde gecerım dmeek ıstedın bu opostta sonra bıde yanlış anlama dıyorsun..
Neyse bız konumuza donelım merak ıcersındeyım :)
selim bayrak
23-06-2010, 22:22
sende hangı typer varki :cool:
........34 ajh 21 .....
selim bayrak
23-06-2010, 22:23
ulan daha nasıl yanlış anlamasın orcunsada gıder yapıyosun iişte senıde gecerım dmeek ıstedın bu opostta sonra bıde yanlış anlama dıyorsun..
Neyse bız konumuza donelım merak ıcersındeyım :)
yuh 2 dk da olayı nereye cevırdın ne alaka adama gıder yapmakla :D
ben sana solıyım yanlıs anlasılıcak bır sey yok tamamen psıkolojık bır sey o sen kproyu taktıgın zaman butun emısyon degerlerınle oynuyosun zaten hava gırıslerı benzın degerlerı fılan falan kı orda bu sensorlerı ıptal edebılıyosun ozgunu bana en son attıgı programda ıptal edemıyosun ısık yanık bır sekılde gazlıyorum sadece ısık yanıyo herhangı bır sıkıntısı yok
Ya selim ben senı tanımazmıyım :)
Sen herşeyı bırakta nasıl ınanırsın benı gecebıleceğine :)
ben sana solıyım yanlıs anlasılıcak bır sey yok tamamen psıkolojık bır sey o sen kproyu taktıgın zaman butun emısyon degerlerınle oynuyosun zaten hava gırıslerı benzın degerlerı fılan falan kı orda bu sensorlerı ıptal edebılıyosun ozgunu bana en son attıgı programda ıptal edemıyosun ısık yanık bır sekılde gazlıyorum sadece ısık yanıyo herhangı bır sıkıntısı yok
yarında ben tadıyım su duyguyu nasıl bişeymiş bu :)
selim bayrak
23-06-2010, 22:29
Ya selim ben senı tanımazmıyım :)
Sen herşeyı bırakta nasıl ınanırsın benı gecebıleceğine :)
dogru dıosun nasılda ınandım dımı 500 hp mıydı senın typeR :D
dogru dıosun nasılda ınandım dımı 500 hp mıydı senın typeR :D
yok kanka 5 kg ciğer var :D
selim bayrak
23-06-2010, 22:31
yok kanka 5 kg ciğer var :D
o cigerde var bi ameliyat :D
edo typer
23-06-2010, 22:31
ben wrx ın gecebılcegını dusunmuyorum.. ama komple dp egzoslu bı stı yazılım varsa gecer.
ben wrx ın gecebılcegını dusunmuyorum.. ama komple dp egzoslu bı stı yazılım varsa gecer.
Valla Erdem bunlar takılıydı yıne 1,1 basıyolardı onlar ıkı ben tek denedık gunesın altında yarım boy cıkartabıldım kafamı başka bişey olmadı sonra Selim yazılımların kotu olduğunu dedı onların yazılım ıyleşmesını ve bır kısşi fazla oluşlarını kpro ıle kapatabılırsem gecerım galıba :)
Ama yazılımlarını kım yaptı bılmıyorum :)
o cigerde var bi ameliyat :D
ya barı sen deme anasını satıyım ya olum bak arab orda her zman getırelım herlkezı baksınlar solesınler bır şey cıkarsa masraf komple ban aaıt lafımın arkasındayım :D
Ya selım koysana su vıeyu ya harbıden unutum ben onu kanka hadı yukle :)
selim bayrak
23-06-2010, 22:37
Valla Erdem bunlar takılıydı yıne 1,1 basıyolardı onlar ıkı ben tek denedık gunesın altında yarım boy cıkartabıldım kafamı başka bişey olmadı sonra Selim yazılımların kotu olduğunu dedı onların yazılım ıyleşmesını ve bır kısşi fazla oluşlarını kpro ıle kapatabılırsem gecerım galıba :)
Ama yazılımlarını kım yaptı bılmıyorum :)
yazılımı kımın yaptıgı bılmıosan sölıyım rıfat usta yaptı :D
selim bayrak
23-06-2010, 22:38
Ya selım koysana su vıeyu ya harbıden unutum ben onu kanka hadı yukle :)
hangı video bende video yok :D :D
hangı video bende video yok :D :D
ahahaha geri vıtesın boylesı herkez soz versın dalga gecmıyceğine daır sleımde kosun vıdeoyu :D
Hadı koy kanka :D
type r gecer,wrx o basıncla o agırlıgı cok iyi tasıyamaz
selim bayrak
23-06-2010, 22:41
ahahaha geri vıtesın boylesı herkez soz versın dalga gecmıyceğine daır sleımde kosun vıdeoyu :D
Hadı koy kanka :D
yok olum vıdeo cıdden yok olsa yuklerım altı usttu metal parçası hah :D
bide yarın demışsın hacım yarın benım işim var cuma ya sallıyalım
yok olum vıdeo cıdden yok olsa yuklerım altı usttu metal parçası hah :D
bide yarın demışsın hacım yarın benım işim var cuma ya sallıyalım
kanka yapam şimdi bunu basıncmı actırcaksın gıdıp ahahaha :D:D:D:D:D
Kanka yarın yapalım yaralarısn sne gece kaç olur olsun farketmez
:D
Selcuk_RoL
23-06-2010, 22:42
valla subaru yabana atılmaz ama bellide olmaz??
selim bayrak
23-06-2010, 22:43
kanka yapam şimdi bunu basıncmı actırcaksın gıdıp ahahaha :D:D:D:D:D
Kanka yarın yapalım yaralarısn sne gece kaç olur olsun farketmez
nie ben bugun geldım senı aradım mırın kırın yaptın elektırık tesısatı falan dedın dımı cıdden yarın işim varya korkma bişey yapmıycam arabaya :D
nie ben bugun geldım senı aradım mırın kırın yaptın elektırık tesısatı falan dedın dımı cıdden yarın işim varya korkma bişey yapmıycam arabaya :D
tamam kanka canın sağolsun :D
selim bayrak
23-06-2010, 22:44
memmet hacım aslında senın gecemenı ısıtıorum sen geckı typeR pıyasası yukselsın bende arabayı ıyı paraya satıyım dımı :D :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-typer/detay
ahaha ben subaruyu gecıyım kanka sonra typer ıle gel onda gaz basmıyım 50 ye satarısn :D
yusufaltintepe
23-06-2010, 22:47
memmet hacım aslında senın gecemenı ısıtıorum sen geckı typeR pıyasası yukselsın bende arabayı ıyı paraya satıyım dımı :D :D
ya bu aracı ben p.tesi g.o.paşa merkezde gördüm sabah 9 sularında :D
:D:D hayırlı satıslar o zaman :)
selim bayrak
23-06-2010, 22:49
ya bu aracı ben p.tesi g.o.paşa merkezde gördüm sabah 9 sularında :D
eet muayneye göndermıstım muamelecı otarafta ondayken görmussundur..
selim bayrak
23-06-2010, 22:49
ahaha ben subaruyu gecıyım kanka sonra typer ıle gel onda gaz basmıyım 50 ye satarısn :D
sen subaruyu gec ben stok typer la gecıcem senı hanı sımdıkı moda olan stok lafı varya o sekılde :D
yusufaltintepe
23-06-2010, 22:50
valla 7-8 yaşlarında çoluk çocuk filende vardı arabada :D
selim bayrak
23-06-2010, 22:51
valla 7-8 yaşlarında çoluk çocuk filende vardı arabada :D
dogrudur..
bi insanda bu kadar koca manyagı olamaz ya :D
Göki şimdi ben bunların hepsını gecıyorum ya sneı bı gecıcem senın bırden bıre 30 tane kocan olucak ahhahah :D
Göki şimdi ben bunların hepsını gecıyorum ya sneı bı gecıcem senın bırden bıre 30 tane kocan olucak ahhahah :D
yorum yok kanka, arabamın ne zaman çıkıcagı belli değil, ama çıktıgı gün motorun azına kadar dolu olsun olurmu :)
yorum yok kanka, arabamın ne zaman çıkıcagı belli değil, ama çıktıgı gün motorun azına kadar dolu olsun olurmu :)
kanka senı gecınce hıç frene basmıcam dırek Boluya ismaile kadar gıdıcem orda şole Erol TAŞ spec et yıcem zevkten dolayı :D
Neyse daha konuşmıyım kanka ben işime bakayım :D
kanka senı gecınce hıç frene basmıcam dırek Boluya ismaile kadar gıdıcem orda şole Erol TAŞ spec et yıcem zevkten dolayı :D
kanka sen öle diyosun neysede, bide şu açıdan düşün :)
göki beni geçerse diye düşün :soru:
ben seni eşeğinkine sokarmıyım sokmazmıyım :hehe: yekta gibi yapmam eşeğinkine sokuo sokuo çıkartırım seni :hahaha:
neyse kanka iyi denemeler kazasız belasız iyi olan kazansın, makasa yatma memet:icon_wack:icon_tup:
kanka sen öle diyosun neysede, bide şu açıdan düşün :)
göki beni geçerse diye düşün :soru:
ben seni eşeğinkine sokarmıyım sokmazmıyım :hehe: yekta gibi yapmam eşeğinkine sokuo sokuo çıkartırım seni :hahaha:
neyse kanka iyi denemeler kazasız belasız iyi olan kazansın, makasa yatma memet:icon_wack:icon_tup:
yok be kanka bole tadı cıkıyor eğlenıyoruz bak ne guzlel araba yuzune muhabbetımız bozulmaz ne ııcn muhabbetımız bozulur bılırsın sne ahha a:D:D
Yok kanka yatmam hadı cıkartta gezleım bıraz gıcır gıcır :D
yok be kanka bole tadı cıkıyor eğlenıyoruz bak ne guzlel araba yuzune muhabbetımız bozulmaz ne ııcn muhabbetımız bozulur bılırsın sne ahha a:D:D
Yok kanka yatmam hadı cıkartta gezleım bıraz gıcır gıcır :D
arıyımmı ha arıyımmı konuşcan mı ha :hahaha::hahaha::hahaha:
2 ye 2 deneyin yanına fikreti al 75 km ikinci kornada bastın mı tamamdır bu iş :D
edo typer
23-06-2010, 23:47
wrxe stı turbosu ve coolerı takmakla stı olmaz:D sanzıman yuruyen hersey farklı:D sıkıstırmaları nasıl bılmıorum ama kapaklar farklı bı ton fark var arada:D
jap typer raiften alındıktan sonra bişiler yapıldımı bilmiorum ama bursadaykende iyi gidiyodu gayet.
kpro ayarı pek iyi olmayan bi typerı 1 boy kadar geçiyordu
güzel arabaydı.
bende denemiştm jap ile.
selim bayrak
24-06-2010, 08:22
wrxe stı turbosu ve coolerı takmakla stı olmaz:D sanzıman yuruyen hersey farklı:D sıkıstırmaları nasıl bılmıorum ama kapaklar farklı bı ton fark var arada:D
:icon_tup: bunu zaten memet arkadşımıza söledım :D wrx i gecese bile STİ geçecegini sanma cünkü aradakı fark cok şanzımanından krangına baskı balatasına varıncaya kadar fark var bu aracta sadece cooler ve turbo var
Ludacris
24-06-2010, 08:27
izleyemedim ama. orçun, benim çektiğimi koydu ise evet alt devir subaru çoşkun styla oluyor :D vtec te güzel yürümüştü hatta yarım boy öndeydi orçun
Wrx'e 3 kişi bindik (toplamda 300 kiloya yakın) ciddi gidiyodu araba.
Şahsi düşüncem kimin devrinde basılırsa o geçer. Yani altta basılırsa Type-R yakalayıp geçemez üstte basılırsa aynı şekilde Wrx geçemez.
hava güzel olunja denemek şart oldu :D
ben 1.1 bar denerim istersen ama boluya kadar bekliyemem :D
ben 1.1 bar denerim istersen ama boluya kadar bekliyemem :D
ahahaah ben bunu 106 ıcın demiştım ama :D
mehzent
ahahaah ben bunu 106 ıcın demiştım ama :D
mehzent
Ben Evc'yi kapatıp denerim seninle :cool:
:D :D :D :D :D
Jam da Joker
24-06-2010, 15:33
Mehmet senin kocan Göki olucak bana öyle geliyor..
Ozaman Yektaya yaptığınıda yapamicaksın üstelik 1.6 hacimle ırzına geçicek
Bide şu canardları sökerse iyi olucak :rolleyes:
canardları aldım ben hacı söktü bile :D
[QUOTE=XoR;1506155]Ben Evc'yi kapatıp denerim seninle :cool:
uahuahuahuhahaa ben de evc kapatsam denermısın kanka:D.
Denermiş gibi yaparız kanka :D
Denermiş gibi yaparız kanka :D
hahahahahaahhahahhahahahaa :hehe: :hehe:
ahahah gokı benı nos basmadan geçmeyı sadece ruyasında gorur kanka :D:D
yağmurlar olduğu ıcın sız sevgılı uyelerımıze ıkı gundur vıdeo yayını yapamadığıız ıcın uzgunuz ama bu yaz herkez rolıng vıdeosuna doyacaktır emınım :D:D
Selım benı dıscoya gotur :)
mami_makinen
25-06-2010, 13:52
wrx gecer affetmez bence
wrx gecer affetmez bence
bende merak ıcersındeyım abi :) ama malesef kpro yıne bağlanamadı yağmurdan dolayı :(
wowww 23 ya 20 olmuş Keşke kprom takılmış olsaydı bu gece sonuç belllı olucaktı :D
açaba başka kımse varmı bu gece ıcın arabasını gormek ısteyen?
wowww 23 ya 20 olmuş Keşke kprom takılmış olsaydı bu gece sonuç belllı olucaktı :D
Oooo k-pro yok ale pompaj olur :D
Oooo k-pro yok ale pompaj olur :D
sorma valla abı Yıne denk dusmedık Ozgun ıle :)
Ama kpro olduğunda denıycez selım ıle :D
ya memet kandırma artık insanları hala kpro yok diyosun ya ayıp ayıp :(
wrx gecer affetmez bence
işte bu ya bilen birinden tek yorum..
bu aksam haraket varmı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
ya memet kandırma artık insanları hala kpro yok diyosun ya ayıp ayıp :(
ahah dun dynoya cıktık 237,5 verdık ayık ol :D
ahah dun dynoya cıktık 237,5 verdık ayık ol :D
eee 12,5 gr ciğer var :hehe:
bizde 0,7 barla gelcez haberınız olsun böle cıtırdan yanınızda sıkıcaz siz hızlı abilesiniz hjahahaha
işte bu ya bilen birinden tek yorum..
bu aksam haraket varmı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
valla olucak elbet ama bıraz ckeışmelı olsa ıyı olur hep gec hep gec nereye kadar :D:D
şaka şaka :D
wrx 300 beygir civarı ise sana veriyorum oyumu memet kpro takılsın ayarın guzel olsun 70-240 one gecirtmessin gibi geliyor :)
SekoLive
26-06-2010, 10:24
ben jap dan yanaym :)typer geçer :D
Bizdede 12,5 Billur var :hehe:
bizde 0,7 barla gelcez haberınız olsun böle cıtırdan yanınızda sıkıcaz siz hızlı abilesiniz hjahahaha
Saat 16:00 ordayım yağı değiştirelim ama 8200 döneceğimi kimseye söylemeyin :D :D :D :D
TD035R'da aramızda kalsın ses etmeyin :hehe:
gelip şaka yaparsınız siz :D
wrx 300 beygir civarı ise sana veriyorum oyumu memet kpro takılsın ayarın guzel olsun 70-240 one gecirtmessin gibi geliyor :)
ah bı takabılsem su kporu neler yapacamdaaa :D
ben jap dan yanaym :)typer geçer :D
eyvallah sağolasın serkan kısmet gorcez :)
Bizdede 12,5 Billur var :hehe:
ahahha Billurlu masa arkadaşıyız bız bılırsın :D
yalancının başı bıttte ..tu ...kten kurtulmasın :D
Diş Macunu Turbosu Integral 0,7 bar :D :D
memo aracın tahmınen nekadar hızlandı benle denemenden sonrasını soruyorum?
1,1 basan vf35 fena sayılamaz ama wrx de agır bı arac. sanırım jap typer gecer gıbı tabı devırlerde sorun yasıyacaksınız jap 5500e cekıcek subarunun da 5000e yanasıyo ozman 7000 de bıtmıs olucak subarunun ıkısı, subaru 3000 gıbı geldıgınde basılsa jap ın halı duman olur:D hayırlısı allahtan ıyı olan kazansın :D
1,1 basan vf35 fena sayılamaz ama wrx de agır bı arac. sanırım jap typer gecer gıbı tabı devırlerde sorun yasıyacaksınız jap 5500e cekıcek subarunun da 5000e yanasıyo ozman 7000 de bıtmıs olucak subarunun ıkısı, subaru 3000 gıbı geldıgınde basılsa jap ın halı duman olur:D hayırlısı allahtan ıyı olan kazansın :D
valla sendne sonr ahıc bır ılave malzeme takılmadı kanka sadec baskım değişti ama bır boy olmasa bıle bıraz ferketmiş olabılır :)
http://images.gittigidiyor.com/2581/National-Pornographic-Crazy-den-XL__25819538_0.jpg
5000 dd iki taraf bekler 3 korna olur erx 7200 dönuyo bost fazla gelirse zaten 7200 devirde net 1 boy olur 3 atınca zaten 2 3 boy olup gitmesi lazım..
ya bu subarucular ne kadar hayal kuruyor wolratlaşmayın surda ıkı dakıkada ahahah :D
Komandolar affetmez rıtmı değişti bilirmisiniz JAP affetmez zoldu ahaha :D
bu konularda reşit iyi bilir benım gc8 stok motor safc fmiç varken yanımda 110 kılo bizim sezgin reşir 2 de ben 3 de basardım :) 3 biterken reşitin yanına gelir 4 de araya tır vs vs arabalar sokardım :) ah mazi ahhh :)
Ben kpro takınca gecemez abı bu subaru benı 5000 de bassak bıle bu gerçek :)
valla sendne sonr ahıc bır ılave malzeme takılmadı kanka sadec baskım değişti ama bır boy olmasa bıle bıraz ferketmiş olabılır :)
aracın o halde ıse WRX üzer seniii ;)
http://images.gittigidiyor.com/2581/National-Pornographic-Crazy-den-XL__25819538_0.jpg
dırek bu olmasada koray buna yakın bıseyler cıkacaktır emınımkı :D:D:D
dırek bu olmasada koray buna yakın bıseyler cıkacaktır emınımkı :D:D:D
İlk baştada yazdım şu denklemde eşit aslında araçlar. Kimin devrinde basılırsa o geçer. 3000 civarı basılırsa Wrx hort diye doldurup gider. Mehmet vtec açana kadar. Ama Vtec'de basılırsa Wrx devir dönemeyeceği için vites atacak ve geriye düşecek.
İlk baştada yazdım şu denklemde eşit aslında araçlar. Kimin devrinde basılırsa o geçer. 3000 civarı basılırsa Wrx hort diye doldurup gider. Mehmet vtec açana kadar. Ama Vtec'de basılırsa Wrx devir dönemeyeceği için vites atacak ve geriye düşecek.
3 e kadar cekersenız heralde gecersnız şöle 4,5 5 olursa guzle olur hadı bak vteğıme daha olmuş oluyor benım :D
3 e kadar cekersenız heralde gecersnız şöle 4,5 5 olursa guzle olur hadı bak vteğıme daha olmuş oluyor benım :D
ahahahah 4,5 - 5 ne la zaten 500devir sonra geliyosun :D Bi 3000'de deneyin bi 5500'de deneyin yada kaçta açıyosan artık :)
Zaten senin devrinde basıldığında Wrx 3'de basması gerekecek. 2'de bassa cort diye devir bitecek.
Senin Egzantrikli bi Subaruyla denemen gerekiyo ozaman devirler uyar :D
bu konularda reşit iyi bilir benım gc8 stok motor safc fmiç varken yanımda 110 kılo bizim sezgin reşir 2 de ben 3 de basardım :) 3 biterken reşitin yanına gelir 4 de araya tır vs vs arabalar sokardım :) ah mazi ahhh :)
bmk nın specleri neydi merak ettim ?
ne zaman denenıjek ?? zaman bellı oldumu ?
ahahahah 4,5 - 5 ne la zaten 500devir sonra geliyosun :D Bi 3000'de deneyin bi 5500'de deneyin yada kaçta açıyosan artık :)
Zaten senin devrinde basıldığında Wrx 3'de basması gerekecek. 2'de bassa cort diye devir bitecek.
Senin Egzantrikli bi Subaruyla denemen gerekiyo ozaman devirler uyar :D
100-240 nasıl ikisinde cuk diye uyar dimi devir olarak sanırım :icon_tup:
selim bayrak
26-06-2010, 11:27
sorma valla abı Yıne denk dusmedık Ozgun ıle :)
Ama kpro olduğunda denıycez selım ıle :D
:D :D zaman doldu daha bekleyemem aksama hareket edelım bu nee yaa ne kproymuşş olmadı gıttıı gel böle saplıyım bıde kprolu saplarım :D :D :D
edit: :D sende gercı zaten kpro var sen sadece ayar yaptırıcaksınn :D :D
100-240 nasıl ikisinde cuk diye uyar dimi devir olarak sanırım :icon_tup:
100'de Wrx 3'de olur Tayyarda 3'de oturması gerekecek gaza bu durumda ama Tayyarın devri düşük olur :)
:D :D zaman doldu daha bekleyemem aksama hareket edelım bu nee yaa ne kproymuşş olmadı gıttıı gel böle saplıyım bıde kprolu saplarım :D :D :D
40 yıllık lağamcıyım böyle gider görmedim :D :D :D :D
selim bayrak
26-06-2010, 11:30
40 yıllık lağamcıyım böyle gider görmedim :D :D :D :D
napıyım reis yagmurdu çamurdu kproydu normal denıycekdık araya bıde kpro soktu zaten :D biraz gider yapıyım belkı aksama hazır olur..
bmk nın specleri neydi merak ettim ?
filtre headers komple egzoz bide reşit işte :)
100'de Wrx 3'de olur Tayyarda 3'de oturması gerekecek gaza bu durumda ama Tayyarın devri düşük olur :)
o diilde wrx in 2 si 110 gibi bitmiyormu 60 da 2 de cok tatlı yurur wrx dimi type r a da uyar kpro lu canavar gibi denerler :icon_tup:
Maşallah diyecek birsey yok :icon_tup:
napıyım reis yagmurdu çamurdu kproydu normal denıycekdık araya bıde kpro soktu zaten :D biraz gider yapıyım belkı aksama hazır olur..
Gece hafiften çisele yağmur bide tam süper olur :D
selim bayrak
26-06-2010, 11:33
mehzent kpronu takmadan bi deneyelim sonuca bakalım sonra kpronu takrasın bıde öle denerız bende duruma göre ınceden bı ayar yaptırım belkı :D sulhi kardeşim boşta 30 R varmı :D
o diilde wrx in 2 si 110 gibi bitmiyormu 60 da 2 de cok tatlı yurur wrx dimi type r a da uyar kpro lu canavar gibi denerler :icon_tup:
Diyorumya 3'de 100km Wrx için çok avantajlı bi deneme olur :)
selim bayrak
26-06-2010, 11:34
Gece hafiften çisele yağmur bide tam süper olur :D
:D :D :D :D hemde ne süperrr :D :D yandan gelen ses aynen şöle haatatat hattata der ama gıdemez :D :D
akşam deneyın merak ettım, ıkı devırde de deneyın farkı gorelım :D
selim bayrak
26-06-2010, 11:35
35R var...
o buyuk gelır reıs :D
:D :D :D :D hemde ne süperrr :D :D yandan gelen ses aynen şöle haatatat hattata der ama gıdemez :D :D
Elektrik sayacı gibi döner olduğu yerde :D
http://www.dostlarelektrik.com/images/urunler/makel/mk-sayac-monofaze.jpg
selim bayrak
26-06-2010, 11:36
akşam deneyın merak ettım, ıkı devırde de deneyın farkı gorelım :D
kprosuz onun devrınde deneyelım dımı :D eşit olmuş olur
dualarımıız senınle selim :D güsel haberlerı beklıyoruz :D
:icon_tup: olabılır deneyın ben wrx alır dıyorum ama kısmet bakalım gorelım vıdeolar HD kalıtesınde olsun please :D
sulhı subaruda headers yok heralde yazmamıslar onun ıcın typer gecebılır kprolu ıse ama subaruda hadersda varsa yazılımı guzelse 1.4 peak 1.1 cont gıdıosa typerda kpro bıle olsa farketmez wrx gecer bende wrx varken ozgunun yazılımı ıle dedıgım setupda typer 5. vıtese kadar 4-5 boy gerıye dusuodu
headers yok kanka stok manıfolt.Headers yok ama egt biraz yukselir etken o olur...sonucta 2 barlar basmıolar...
deneme yaklaştı ankette JAP ciddi kayıp verdi :D:D
selim bayrak
26-06-2010, 11:46
:icon_tup: olabılır deneyın ben wrx alır dıyorum ama kısmet bakalım gorelım vıdeolar HD kalıtesınde olsun please :D
:D :D projektör bıle tutrucam sagdan soldan aydınlatma falan :D göruntu net olsun tabı mehzet kardeşim aksama deneyelım derse ...
selım, mehmet senı bı tek bu sekılde kalakarsa gecer
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=57451
ıste onun ıcın dıorum ıyı bır haders yoksa 3.vıtesın sonlarında typer gecmeye baslar dıe dusunuorum gc8 le 2003-2005 wrx lerın arasında 200kılo fark var gc8 le kıyaslama kanka onun ıcın
edit: :D sende gercı zaten kpro var sen sadece ayar yaptırıcaksınn :D :D
mehzent kpronu takmadan bi deneyelim sonuca bakalım sonra kpronu takrasın bıde öle denerız bende duruma göre ınceden bı ayar yaptırım belkı :D sulhi kardeşim boşta 30 R varmı :D
:D :D projektör bıle tutrucam sagdan soldan aydınlatma falan :D göruntu net olsun tabı mehzet kardeşim aksama deneyelım derse ...
ahahhaah hepinize selamlarımı yolluyorum kanka kprosuz denemnın anlamı yok sen ıkı kıişiydin ben tek yarım boya kadar gectım sen o bır kısıyı ındırınce ztaten geçmiş olursun ama farketmez yınede dnerız kanka :D
Ayrıca jap ankette kaybetse asfaltta kazanır :D
Ama dediğim gibi ıddılı deneme olucaksa benım kprolu olmam laızm :D cunku adam standart wrx değil ;)
arkadaşlar uzatmaya gerek yok lamborcin ile ferrari yarişmıycak altı üstü biziz yani...
aksama deneme olur tatlı tatlı biter..
arkadaşlar uzatmaya gerek yok lamborcin ile ferrari yarişmıycak altı üstü biziz yani...
ya kanka ben yektayı ne geçtım ama bılıyosun değilmi :D
Tshirt bastıracaksın diye korkmaya başladım artık :D
selim bayrak
26-06-2010, 12:54
:icon_tup:
selım, mehmet senı bı tek bu sekılde kalakarsa gecer
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=57451
bu videoyu izleyemıorum varmı ismı cımsı izliyiyim
ahahhaah hepinize selamlarımı yolluyorum kanka kprosuz denemnın anlamı yok sen ıkı kıişiydin ben tek yarım boya kadar gectım sen o bır kısıyı ındırınce ztaten geçmiş olursun ama farketmez yınede dnerız kanka :D
Ayrıca jap ankette kaybetse asfaltta kazanır :D
Ama dediğim gibi ıddılı deneme olucaksa benım kprolu olmam laızm :D cunku adam standart wrx değil ;)
yaa varyaa görende wrx gırtlak dolu zannetcek abartmaya :D altı üstü vf35 turbo sti coolr yuh yaa :D :D tutuştu kıcın araba dolu falan dıon :D
:icon_tup::icon_tup:
sen zaten anca yektayı geç :D
Tshirt bastıracaksın diye korkmaya başladım artık :D
ben ona bu aksam bı saplıyım khem yektaya hemde kendıme tshirt bastırcam :D
ocean0636
26-06-2010, 13:04
Oyum JAP'a:icon_tup:
sen çıkcan mı abi akşam ?
9 sayfa olmuş ortada deneme yok ama geyik hat safhada, nasıl iş bu?
Kaan bm 7679
26-06-2010, 14:00
kaç yasına geldınız hala benım babam senın babanı döver olayları :D benzını shellden alan kazanır sonucu takip ediyorum :D
sen çıkcan mı abi akşam ?
ben intergra ile gelcem kardeşim az buz keyfım olursa...
kumburgazmı olacak kumburgazsa bende geleyim
ahmet3425
26-06-2010, 15:38
aksama bende gelıyorum nereye gıdıyoruz:D
ahmet haber ver nereye gidecekler kumburgaz olsun
kickboxer
26-06-2010, 21:19
td05 1.1 bar greddy fmic 76egzoz ben geciyodum gc8 le :D ama bilmem tabi
ben intergra ile gelcem kardeşim az buz keyfım olursa...
ok. abi kısmet görüşmek üzere
kumburgazmı olacak kumburgazsa bende geleyim
kumburgaz havasını sevdin sen :D:D
durum 58 e 34 ben gerı cekıleyım en ıyısı :beuj:
Neyse Selimcim bugun pek onlıne olamam gıbı gozukuyor akşama goruşmek uzere :D
Day Walker
29-06-2010, 07:26
mehmetcim bencede en iyisi yaparsın :D
mehmetcim bencede en iyisi yaparsın :D
Bizde 'R' yok moruk ben yınede denıyım en azından ne kadar gecılcem onu goreyım ;)
deneme ne zaman arkadaslar :D:D
gıren herkez wrx e verıyor yarın sahıbındenede wrx ler10 lıra bırden gerılıcek :D
Bu gece selımım beklıyorum kanka ben cumartesı gecesı cıkamam evlı barklı adamım dıyıp sonra burdan cumartesı karşıya kaçtın demekle olmuyor bu işler :D:D zuhauhaau
Day Walker
29-06-2010, 08:11
tamam işte subaru alıcaklara müjde o zaman fiyatlar düşecek :D
düşsün düşsün hacı bi o kaldı zaten el atmadığım :D
Day Walker
29-06-2010, 08:13
düşsün düşsün hacı bi o kaldı zaten el atmadığım :D
al tabi hacım yaaa :D bende alıcam :D
Ben yınede mutevazı olayım bılemem sonuc ne olucak :)
Ama dun selımı aradım adam metrobusteymış telefonda nasıl ustune gıdıyorum bana cevap veremıyor :D:D
orhansah
29-06-2010, 08:25
maşallah ya JAP ne güzel parlıyomuş kırmızı kırmızı :) iyi şanslar :D
Eyvallah abi sağolasın :)
yarın görmeyelim satılık typr var diye sahibindende :D:D
ehhh selim konuda kanka bende sendne bahsedıyodum adamın arabası cok ıyı gıdıyo dıe :D
selim bayrak
29-06-2010, 08:50
gıren herkez wrx e verıyor yarın sahıbındenede wrx ler10 lıra bırden gerılıcek :D
Bu gece selımım beklıyorum kanka ben cumartesı gecesı cıkamam evlı barklı adamım dıyıp sonra burdan cumartesı karşıya kaçtın demekle olmuyor bu işler :D:D zuhauhaau
hahahahaha :D ulenn ben sana cıkamammı dedım cıkalım ama avrupa yakası olsun dedım sen ılla anadolu yakası dedın benımde oraya gelmıycegımı bılıosun yaa hemen oraya kaçtın :D hadı ben evlıyım yolu yarıladım dışarı falan cıka bılıorum senın evlendıkten sonrakı halını merak edıorum saat 21,00 da eve gırmış olursun heralde yengenın korkusundan :D son gunlerını ıyı degerlendırrr
Ben yınede mutevazı olayım bılemem sonuc ne olucak :)
Ama dun selımı aradım adam metrobusteymış telefonda nasıl ustune gıdıyorum bana cevap veremıyor :D:D
yaaa varyaaa cok p.... sin hee konusamıorum metrobusteyım dıorum nasıl sapladım öle gectım böle gectım demeye bı başladın yuh dedım yaa resmen şu halımden faydalanıor dedım sen anca ben metrobusteyken benı gecersın hahhahah :D (bu arada sana typeR lada saplıycamm sen kprolu ben kprosuzz yanından ayrılmıycam sattrıcam sana o arabayıı :D
selim bayrak
29-06-2010, 08:51
yarın görmeyelim satılık typr var diye sahibindende :D:D
:hahaha::hahaha::hahaha::D
ahahahahahha :D moruk Sefakoydekı kosedekı ıstıkbal benım kuzenın oraya gıt sana bı battanıye yorgan hedıye etsin baya acıkta kalmıs ustun zuahuahua :D
Ben kaçat bro akşama hazırlan kendını ve denemek ıstedıklerımde var ep3 fn2 lerde gelırse zevklı olur :D
Ya olum konu ya gıren herkez nıe sana oy verıyor :D
selim bayrak
29-06-2010, 08:53
ehhh selim konuda kanka bende sendne bahsedıyodum adamın arabası cok ıyı gıdıyo dıe :D
benı cepten arıolar mehzent konuya yorum yapıor dıee ben işi güçü bırakıp sana yorum yapıorumm şimdi anlamadıgım bi konu var sen kproyu taktın ayarıda yaptın sanırsam nie geri vites yaptın yoksa araba istedıgın gıbı gıtmıormuu yoksa sende kpro vardıda ayarmı yoktu :D :D
selim bayrak
29-06-2010, 08:55
Ya olum konu ya gıren herkez nıe sana oy verıyor :D
senı pskolajikman cökertmek istiolar :D :D
benı cepten arıolar mehzent konuya yorum yapıor dıee ben işi güçü bırakıp sana yorum yapıorumm şimdi anlamadıgım bi konu var sen kproyu taktın ayarıda yaprın sanırsam nie geri vites yaptın yoksa araba istedıgın gıbı gıtmıormuu yoksa sende kpro vardıda ayarmı yoktu :D :D
Sana Tek Hece Üç Harflık bır hedıyem var :heyoo::heyoo::heyoo:
http://i.imgur.com/OIVh3.jpg
selim bayrak
29-06-2010, 08:57
hayata küstürcem seniiiii akşama görüşürüzz :D
C.tesi gecesinden sonra dahada bi parlamaya başladı :hehe: :D :D :D
selim bayrak
29-06-2010, 09:02
C.tesi gecesinden sonra dahada bi parlamaya başladı :hehe: :D :D :D
:hihih::hihih::cokgreen:
ahahahah şimdi selimin yanından gelıyorum gel sana bır tur attırıyım dedım arabaya bınıp ındıkten sonra dırek Yağmur duasına başladı zuahuahua :D:D:D
Şimdi kesin bır 'R' yapar sevgılı selım kardeşim :D:D
ahahahah şimdi selimin yanından gelıyorum gel sana bır tur attırıyım dedım arabaya bınıp ındıkten sonra dırek Yağmur duasına başladı zuahuahua :D:D:D
Yalan oldunuz yine *** gürültülü sağanak yağışlı hava bu gece :D ama istersen ben denerim seninle :D
hahha aynen hacı nassı yağıyor öyle yaw :D
selim bayrak
29-06-2010, 12:19
bu aksam cıkıp gazlamayan yagmuru bahane eden yenılmış olarak sayılcak :D :D
edit: benım için sıkıntı yok körün istedigi 1 göz allah verdi 2 göz :D
bu aksam cıkıp gazlamayan yagmuru bahane eden yenılmış olarak sayılcak :D :D
edit: benım için sıkıntı yok körün istedigi 1 göz allah verdi 2 göz :D
Kanka az saydın 4 göz var bizde :D 2 göz olanlar düşünsün :D
selim bayrak
29-06-2010, 12:22
duam kabul oldu yagmurlu havada saplıycam sana tayyarın gitmedıgı an yagmurlu hava yekta cooper u kapta gel toplu s.... yapalım :D :D
selim bayrak
29-06-2010, 12:23
Kanka az saydın 4 göz var bizde :D 2 göz olanlar düşünsün :D
:D :D :D :D :D cidden dedım ama daha yagmur yagmamıştı bu aksam cıkmayan dırek malup olucak yarını yok bu işin :D :D mehzen antalyaya gıdelımmı orda yagmur yokmuş :D :D
ahahaha hep şike hep şike :D:D
Olum bu gece yağmursuz bır yer elbet bulacaz subaruya koca lazım oda bu gece laızm :D:D:D
Subarucular bırazdan yuklenmeye basladımı bende mınıkslerı cağırcam ahah a:D
selim bayrak
29-06-2010, 12:33
ahahaha hep şike hep şike :D:D
Olum bu gece yağmursuz bır yer elbet bulacaz subaruya koca lazım oda bu gece laızm :D:D:D
Subarucular bırazdan yuklenmeye basladımı bende mınıkslerı cağırcam ahah a:D
benım için fark etmezz :D :D istersen off road bıle yaparım :D hahahaha sen düşün kuru yer bulana kadar devammı dıosun o zaman bolu tüneline gıdelım :D
Evet selım sona doğru yaklaşıyosun heyecan varmı :D
Typer alır heleki 200 den sonra gecmeye başlar ufak ufak
_muhaRRem
29-06-2010, 18:41
bence kafadan geçer öylede ara açılmaya başlar
ahmet3425
29-06-2010, 18:48
mehmet mavi bi GC8 vardı VRC plaka senin arabanın eski sahibinindi arac ilk aldıgın zamanlarda denemistik
o gc8 de vf23 turbo ve sti intercooler vardı 1.1 bar basıyordu 200 oldugunda DBS nin 4 boy onunde oluyordu ve fark giderek acılıyordu...
eminim o aksam sende denemissindir onunla yanında kız arkadası vardı hatta ordan pay biç işte sonucun ne olacagını subaru sağlıklıysa fazla sansın yok:D
ahmet3425
29-06-2010, 18:54
aha bahsettiğim aracla senin videonu buldum:)
http://www.youtube.com/watch?v=p2RTFSDf1bU
sen biraz erken basmıssın ama ona rahmen gelip seni gecmis bırakmasan dahada gıdıcek heralde:D
vf23 turbo 1.1 bar sti ıntercooler
mehmet mavi bi GC8 vardı VRC plaka senin arabanın eski sahibinindi arac ilk aldıgın zamanlarda denemistik
o gc8 de vf23 turbo ve sti intercooler vardı 1.1 bar basıyordu 200 oldugunda DBS nin 4 boy onunde oluyordu ve fark giderek acılıyordu...
eminim o aksam sende denemissindir onunla yanında kız arkadası vardı hatta ordan pay biç işte sonucun ne olacagını subaru sağlıklıysa fazla sansın yok:D
aha bahsettiğim aracla senin videonu buldum:)
http://www.youtube.com/watch?v=p2RTFSDf1bU
sen biraz erken basmıssın ama ona rahmen gelip seni gecmis bırakmasan dahada gıdıcek heralde:D
vf23 turbo 1.1 bar sti ıntercooler
gc8 değil bu arada üst kasa wrx ahmet arada kilo farkı var
moruk k-pro var ama ayarlanmış diyorlar....
bir de mehmet inanmış yine giderler havalarda uçuşuyor :D:D
Kanka aynı anda bastıklarımızdada hıc 4 boy olmadı en fazla ıkı boy olmştu dıye hatırlıyorum hatta konusmustuk ıbrahım abı ıle kı o zmanlar benım arabamda hıc bakım yoktu bılırsın vıtes atışlarında bıle baskının ne durumda olduğu bellı su an k prosuz halınde bıle bıraz hızlanma var JAP ta k pro da eğer benım tahmın ettığım sekılde ıse zorlarım baya :D
İbrahım abı sattı galıba arabayı numarası yok bende olsa aradım :D
mehzent..
Gc8 ile my04 Wrx arasında biraz kilo farkı var yalnız :D
Kanka aynı anda bastıklarımızdada hıc 4 boy olmadı en fazla ıkı boy olmştu dıye hatırlıyorum hatta konusmustuk ıbrahım abı ıle kı o zmanlar benım arabamda hıc bakım yoktu bılırsın vıtes atışlarında bıle baskının ne durumda olduğu bellı su an k prosuz halınde bıle bıraz hızlanma var JAP ta k pro da eğer benım tahmın ettığım sekılde ıse zorlarım baya :D
mehzent..
Benim var numaram sende arayabilirsin :D :D
ahmet3425
29-06-2010, 19:08
mehzent..
kanka biz kafa burun gidiyoruz bak buda dbs ile denemesi biz aynı anda bastık videoda 200 diye uyarıyoruz...
http://www.youtube.com/watch?v=XiFEzFyx2lU&feature=related
ahmet3425
29-06-2010, 19:09
Gc8 ile my04 Wrx arasında biraz kilo farkı var yalnız :D
spec farkıda var ama abi gc8 de vf23 vrx de vf35 var:) ayrıca ne kadar kilo farkı var sti değil sonucta...
1250 ye 1360 mış...:)
spec farkıda var ama abi birinde vrx de vf35 var:) ayrıca ne kadar kilo farkı var sti değil sonucta...
140 Kilo kadar :D
kickboxer
29-06-2010, 20:42
sti değilse işler değişe bilir ben type r ola bilir diyorum
Ludacris
29-06-2010, 20:49
üstteki 2 şahıs yorum yapın dilek tutucam :D denk getirmişken üst üste sizi
kickboxer
29-06-2010, 20:56
üstteki 2 şahıs yorum yapın dile tutucam :D denk getirmişken üst üste sizi
yiter ya:D m power pırt
sonuçlar açıklanıcak yetkili ağızları bekliyoruz :D:D
üstteki 2 şahıs yorum yapın dilek tutucam :D denk getirmişken üst üste sizi
Gel sen gir aramıza tutarsın istediğini :D
Koray abı abartmadan soluyorum teke tek, vtec altı , vtec ustu , ıkıye ıkı hepsınde JAP önde zuhaua :D:D
memet lanet olsun uykum var :D
ya hıc sorma 5 te yattım şimdi kalktım :D
ya ama o bu değilde ben bu selimi çok fena geçtim :):):):)
ahahha XOr okudu okud gerı cıktı :D:D
Hanı uzerdı subaru hanı gecerdı herkez kendı devrınde basınca gecerdı :D:D
Selım kardişimmmm :)
Day Walker
30-06-2010, 06:55
geçtinmi mehmet :D
geçtinmi mehmet :D
hangısınde soruyosun demıycem yanı subarunun devrındemı typerın devrındemı dıye ıkısınede gectım ahahahahaha :D:D:D
Selım daha gırmez sıteye :D:D
Day Walker
30-06-2010, 06:59
hangısınde soruyosun demıycem yanı subarunun devrındemı typerın devrındemı dıye ıkısınede gectım ahahahahaha :D:D:D
Selım daha gırmez sıteye :D:D
ahahahaahh mehmet yaw bu JAP typer 2. EKE vakası olmasın sonra :D
valla selim dün ne dedi geçilirsem banlayın :D
Day Walker
30-06-2010, 07:01
yok canım o kadarda değil :D geçmek geçilmek nereye kadar kardeşim :D
yok la adamın derdi yok zaten mehmetin dilinden rezil eder diye banlayın diyodu :D
Day Walker
30-06-2010, 07:05
zaten bu mehmet adamı ya rezil eder ya vezir eder :D ahahahahahah :D
Koray abı abartmadan soluyorum teke tek, vtec altı , vtec ustu , ıkıye ıkı hepsınde JAP önde zuhaua :D:D
Maşallah Kardeşim tebrikler :)
Bu kadar subaru oyunu kim verdi yaa hahahahahaaa
çok belliydi Typer ın alıcagı zaten
ahahha XOr okudu okud gerı cıktı :D:D
Hanı uzerdı subaru hanı gecerdı herkez kendı devrınde basınca gecerdı :D:D
Selım kardişimmmm :)
Mantıken geçmesi gerekirdi :D kısmet değilmiş :D
Bu kadar subaru oyunu kim verdi yaa hahahahahaaa
çok belliydi Typer ın alıcagı zaten
Anti Tayparcı PSA grubu vermiştir kesin :D :D
LUdacris 20 oy atmış :D
:D :D :D nerde yaw thanks butonu :D
Day Walker
30-06-2010, 07:14
LUdacris 20 oy atmış :D
muahahahah :D
aynen bende aradım bulamadım :D
aynen bende aradım bulamadım :D
Kendi butonlarınıza tıklayın :D
mehmet hayırlı olsun ne zaman deniycez :D
Day Walker
30-06-2010, 07:18
oy verenlere listesine baktım yalnız demin 80 di şimdi 81 olmuş deneme bitti anketi kapatalım derim
Day Walker
30-06-2010, 07:19
mehmet hayırlı olsun ne zaman deniycez :D
go baby goooo :D
mehmet hayırlı olsun ne zaman deniycez :d
+ 1 :icon_tup: :cool:
typre tebrkler subaruya daha büyük turbolar diliyorum ;)
Selimmmmmm bu Mehmet'in ağzına düşeceğine Iski çıkuruna düşsen daha iyiydi kanka :D
Selimmmmmm bu Mehmet'in ağzına düşeceğine Iski çıkuruna düşsen daha iyiydi kanka :D
eğlence başlasın :D
ben bile type r gecer dedim harbiden bu kadar oyu kim verdi subaruya :D:D
selim bayrak
30-06-2010, 08:13
yaa varyaa memet ne ib....n sen yaaa :D len nezama benım devrım deee bastın :D yaa bu lafı demıycektın.. geçtın doru ama teketek de ve senın devrınde benım devrımde sadece bı kere basmak kısmet oldu oda senın kornan duyluymuordu arkandan bastım bunu sende onayladınn :D yönetime seslenıorum benı gecici süre uzaklaştırınn bu memetın dılınden kurtarın benııı :D :D özgün aksam sözlü dile getirdim burdan da yazılı dile getiriorum :D
Day Walker
30-06-2010, 08:14
ben biliyodum zaten bu işte bişey var diye :D verdiğim oy boşa gitmesin :D
SekoLive
30-06-2010, 08:15
bu kadar kişi seninle gurur duyuyor :hehe: :D :D :D
maşallah
@Lp2, ardacngns, astracoupe, B.Aktepe, bilalMW, BMK TypeR, bs type-r, Burak Kasim, cem, cenk, chiefkadir, eleanor, Emre-G, ERDEMM, ertan typer, fatiii, Frank07, gnkt, KMR2-GT, KuBilaYY, mehzent, Mert Safa, miniks, mmustu, MoDVTeC, MUY37, nakayama, necoone, noS2000, ocean0636, ogunozcan, orcuns, R-13239, redbulls3, seko, SekoLive, Shadow_Dancer, skate61, Spinoza, TegB20VTec, tunceR, Type-R, type-RRR, vb679, VeNoM_35, xTReme, YUNUS, YuRi, _muhaRRem, __FrK__
vıdeolar nerde ???
mehmet kardesım tebrık ederım masallah jap a ozaman.