Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : teknosaya ve toshibaya dikkat

karsiyakaliozi
29-06-2010, 16:39
arkadaslar gecen pazar anneme teknosadan lcd tv aldım hedıye olarak satıs sırasında eleman etrafımızda 10 takla attı benım aklımda fiyat olarak bir model vardı toshıba sonucda onu aldım satıs gorevlisi servisin eve kadar getırıp kurulum yapacagını ısrarla belırttı benım iş ev cep tel numaralarımı aldı parayı odedık cıktık 2 gun sonra tv kargoyla geldı annem tesadufen evdeydı kımse aramadı servis gelmedi servisi kendi imkanlarımla buldum tv yı kutudan cıkartmanın ucretlı oldugunu 40 tl ye yapılacagını ogrendım yaptırmadım teknosayı aradım hatayı kabul ettıler bunu soylemedıklerını belırtıler servisle konusup ucretı 20 tl ye ındırdıler kabul etmedım teknosa merkezı aradım arastırıp donduler satıs elemanı satıs sırasında servisin ucretlı oldugunu belırtıgını soylemıs bız anlamamısısz yanı neyse saydırıp telı kapattım teknosanın son zamanlarda tr ye gıren yabancı fırmalar karsısında ayakda kalma taktıgı sanırım bu aman derim daha buyuk bişey alıp ugrasmak zorunda kalmayın lcd yı bugun kendım kutudan cıkarıp kullanırım artık ha bu arada getirin garantı belgesını bız burda kaselerızde dedıler bana kıyak olarak

saygın86
29-06-2010, 16:46
paranla rezil olmak diye buna derler.satana kadar kıcından ayrılmazlar.sattıkdan sonra bir bir türlü zırva ile karşı karşıya kalırsın işte.

Dragger
29-06-2010, 16:49
Serefsiz herifler.

İade etme sansın yok mu, ben olsam direk iade ederdim.

5500
29-06-2010, 16:52
abi böyle durumlarda http://www.sikayetvar.com/ sitesine yaz ,direk genel müdürlükle irtibat kurup hallediyorlar. coca cola oyuncak ayımı vermemişti,burdan hallettiler kargoyla 4 tane ayıcık geldi :D

_Burak_
29-06-2010, 16:53
teknosadan arkadaşım 5800 almış 540 a mı ne
ben aynı hafta aldım satürnden 479a peşin fiyatına 9 taksitle

keza benim hatunun ablası evlendi düğüne katılamadığım için ev hediyesi güzel bi telsiz tel. alacaktık
araştırdım ettim teknosa en düşük modellere uçuk fiyat çekiyor
89tl lik düşük model ürünün iki üst modelini doğubanktan 80e aldım
bundan sonra fiyat araştırması yaparken girip bakmama bile gerek kalmadı
bunlarda benim tecrübelerim

Low-Rider
15gün içinde iade etme hakkın var götür ver geri.

Gold'dan tv almıştık bizde , adamlar montaja geldiler sonrada 2kere aradılar montajda herhangi bir sorun sıkıntı oldu mu diye.

onn_dear
son zamanlarda bu tarz şeylerle çok sık karşı karşıya kalınıyor
satış sonrası diye bir şey artık yok...

mitsubishi_boy
29-06-2010, 16:54
İade edebiliosan iade et derim. İlginç geldi. teknosa'dan alıyorum sürekli sorun çıkmadı. Bir kez paket içeriğinde sorun çıktı, oda tüm paketler hatalı çıktı. Acilen değiştirdi falan

desibel
29-06-2010, 16:55
düşünmeden iade et akılları başlarına gelir bence terbiyesizlik.

Tugral
29-06-2010, 16:56
firmanın sonunda "SA" varsa iki kere düşünün.

_Burak_
29-06-2010, 16:57
konuya gelincede elemanın terbiyesizliği gibime hgeliyor
prosedür bellidir normalde düşündüğüm kadarıyla
kotasını mı doldurmaya çalışıyor prim için mi kasıyor amacı ne anlamadım

ceskin
29-06-2010, 16:57
bende gecen ntbok aldım teknodan benım ıstedıgım modelde içinde sım kart takılıp nete baglanabılme ozellıgı var dedı yanındakı modelde ıse sadece gırıs var ıcınde modem yok dedı.on kere sordum sırf bu ozellık ıcın alıorum dıe tamam dedı.eve gıttım kartı taktım calısmıyor.ertesı gun gıttım ben senın ıstedıgınde yıok dedım dedı cıktı ısın ıcınden.yapacak bısey yok aldık actık kullandık ıade almıor teknosa baska urun verıolar.aslında almamak lazım bıraz uckagtcılar

SifirinciMurat
29-06-2010, 16:58
teknosadan alışveriş yaptığın için hatalı olan sensin. başka bir firma olsa firmanın hatası derdim.

saygın86
29-06-2010, 16:58
en kazık fiyat en düşük kalite ürünlerle teknosada:D

gfb01
29-06-2010, 17:04
teknosadan bı urun aldıgınız zaman sonrasında o ürün ayıplı mal ise tekrar değiştiriyorlar size yenısını veriyorlar geri kalan ürünüde satıyorlar bilginize egerki içeride tanıdıgınız var ise size uygun fiyata urun verebılır bi çok arkadaşım yarı fıyatına tlf aldı cünkü

karsiyakaliozi
29-06-2010, 17:05
fiyatda sorun yok en uygun fıyatdan aldık elemanın kazıgını yedık şimdi iş güç arasında ugrasamam arabay yukle gotur gerıye

By_HaNNibaLL
29-06-2010, 17:13
Hemen geri ver derim bende oyun mu oynuyorlar öyle geri zekalilar.

Alper_
29-06-2010, 19:53
hakikaten burdan alınan ürünlerde hep bir aksaklık,sıkıntı oluyor.

Dou
29-06-2010, 19:55
Ben samsung almıştım lcd tv teknosadan, bir şikayetim olmamıştı bundan 2 sene kadar önce

Sanırım yeni yeni başladılar çakallıklara

uygarr
29-06-2010, 19:56
SA varsa gerçekten iki kere düşünün..

Ahmet_28
29-06-2010, 19:57
ben vestel aldım eve getirdiler bıraktılar.servisi felanda aramadım servis kendisi geldi kurulumu yaptı gitti.bize bizden başkasından fayda yok demekki :D

hddsheriff
29-06-2010, 20:00
Yaklaşık 1.5 sene önce b.paşa carrefour teknosa dan samsung lcd tv aldık 2 tane. Eve getirdiler, servis geldi ve tv lerden birisinin teşhir ürünü olduğunu söyledi eksik parça vs varmış. Gidip mağazayı başlarına yıktım en son mağaza müdür geldi sorunu çözdük aldık yeni bir tv eve geldik. Telefonla filan olmuyor bu işler gidip diş göstereceksin.

Alper_
29-06-2010, 20:04
..nelere bak teşhir ürünü getiriyor..iyi yapmışsın :)

WRX_STI
29-06-2010, 20:08
Benim arkadaş golddan 42" lg aldı.Yanında hdmi to dvi kablosunu bedava istedi aldı :)
Kurulumada eve geldiler bedava tabi

onursumer
29-06-2010, 20:58
iade etseydin keşke ;)

Melih-Ö
29-06-2010, 21:00
hemen geri verin bencede. Teknosayı sevmezdim dahada sevmemeye başladım.

Day Walker
29-06-2010, 21:03
ben teknosadan alış veriş yaparım ordanada 2 tane tv aldım hiç bi sorun çıkmadı servis geldi kurulumu yaptı sadece bahşiş verdim o kadar belki bu uygulama yeni gelmiştir.bilemem ama geri verme hakkın varsa kullan en azından içinde kalmaz onlara bi ders vermiş olursun

MKT
29-06-2010, 21:30
götürür iade ederdim.birde çalışan görevli hakkında şikayet formu doldururdum.dik koysun üzerine otursun o TV nin şerefsiz adi herifler.3kuruş pirim yapıp kotayı yükseltecem die millete yalan söylüyor çakall.

Shadow_Dancer
29-06-2010, 21:56
Valla büyük konuşmak istemem ama hayatta teknosadan bişe almam.

brv
29-06-2010, 22:10
olayın toshiba ile ne alakası var...satıcı danışman yalan söylemiş...

overblack
29-06-2010, 22:15
teknosa hakkında tek bişi yazıyım :) eski firmamda bunlar için özel lcd askı aparatı üretecektik.7,5 lira fiyat verdim.pahalı bulup başka firmaya ürettiler.sonra o firmanın ürettiği aparatı 132 liradan sattılar.yorum bile yapılacak bir firma diil teknosa.

Ahmet.S
29-06-2010, 22:18
2008 ağustos 24 te evlendim 5 gün sonra 2070 tl ye aldığım televizyon bozuldu 3 kere anca açılıp izlenmemiştir tekosayı aradım srvis gelcek dedi ne servisi dedim sıfırnı istiyorum hiç sallamadılar arada geçen konuşmalar kimse ilgilenmiyo sinir krizleri cabası eğer 30 iş günü içinde bozulursa fabrikasyon hata sayılıyormuş arçelikte açlışan amca oğlum söyledi ist. samsuna dilekçe yazdım 1 kere görüştüm hemen teknosadan yeninisini alabilirsiniz dediler ama teknosa satana kadar abi sonra hiç ilgilenmiyolar.

shuttle
29-06-2010, 23:54
1-Navigon navigasyon aleti aldım ; 81 il full haritası var dedi satış elemanı ama Bartın (gideceğim yer) haritası yoktu. Şok oldum. Yarın iade edeceğim. Lanet olsun ( %15 kesiti ile iade alacakmış )

2- LG lcd televizyon aldım. Servise ücretsiz bağlatabilirsiniz dediler. Servisten sadece özel asma aparat istedim, onunla montaj yapın ücretini vereyim dedim. 1000 tl ye aldığım televizyonu , tavan askı aparatı ile montajına 200 tl ücret istediler. Küfür ede ede ayrıldım LG servisinden. Gittim vestel servisine 50 tl ye askı aparatı dahil bağlattım.

3- İki tane samsung cep telefonu aldım ,ikisinin de ekran filmi bozuldu. Garantiden yaptıramadım. Kullanıcı hatası dediler. Bir tanesi annemin telefonuydu ve üzerinde çizik yoktu, kesinlikle yere bile düşürmedi.
4-
5-
..... diye gider bu lsite.

Satarken çok iyi laf yapıyorlar ama oraya kadar. Ondan sonra ben bir ilgisini görmedim.

Artık tercih etmeyin , ürün almayın bu firmadan.

Yiğit Ş.
29-06-2010, 23:57
eve gelip kurulum yapan servisler bu zamana kadar hep servis ücreti almışlardır.

ömerve
30-06-2010, 00:00
Satış temsilcilerine satış yapmadan para kazandırmazsan adamlarda satış olsunda nasıl olursa olsun mantığı ile çalışırlar böyle.

yazık valla.

turbo16
30-06-2010, 00:02
teknosadan civata almam mediamarkt veya elektro world:)

boosted_pug
30-06-2010, 00:44
bende toshiba lcd aldım bimeks den adamlar randevu verdiler geldiler kurdular kullanımından bahsettiler çekip gittiler bence bu teknosa nın terbiyesizliği hiç düşünme ver geri

OnurD.
30-06-2010, 01:10
1.5 sene önce Canon 400D slr makine almıştım. Evde biraz kurcaladım ve kapatırken Sensör temizleme xımbırtısıyla ilgili error kodu verdi. Aradım hemen aldığım teknosayı, Getirin servise götürelim dediler. Bende "daha 15dakika önce aldım nasıl ya yenisini istiyorum deyince" mırın kırın yaptılar. Atladım arabaya gittim. Yanlarında canon'u aradım. Anlattım Error 99 muydu neydi böyle bişey hata veriyor dedim. Fabrikasyon hata var dediler. Hemencik mağaza yetkilisine verdim telefonu ve birebir değişmesi gerekiyor teyidini aldıktan sonra hemen yenisini aldım ve koşarak uzaklaştım. Ve artık mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. BestBuy ve Mediamarkt varken gerek yok teknosaya ;)

Murat Süslü
30-06-2010, 01:11
teknosa dan sadece telefon alıyorum bu zamana kadar eğer bi problem çıkarsa zaten başlarına yıkarım orayı onların ama böyle büyük şeyleri hiç almayı düşünmedim aslında arçelikten lcd tv aldık saolsunlar aynı gün geldiler kurdular gittiler hiç sorgu sual olmadan hallettiler işlerini :)

kv661
30-06-2010, 01:17
Sabancı Mantığıdır dikkatinize:

Bir eleman sizin firmanızda ne kadar çok çalışırsa çalışsın belli bir seneye ulaşmadan kuş kadar maaş verir.

Satış elemanlarıda zaten max. 3-5 sene çalışıyorlar.Ondan sonra daha iyi iş teklifi alıp gidiyorlar. O yüzden SA olan hiçbiryere gitmeyin

SA kendini S ya da S düzeltir o zaman. Hata bizde

cagri-35
30-06-2010, 03:39
Malesef benımde tecrubelerım hep kotu sekılde.. Garantı dahılındekı fotograf makınesını garantıden tamıre gonderdıgımde makınenın 2/3 ü kadar tamır ucretı talep ettiler. Firma aracıdır bu durumda. Makinenın arızasını bile öğrenemedım hersey satana kadar benı dırekt muattab ettiler ogun bugundur cıdden cok cok uygun bır rakam yada fırsat olmadıgı surece alısverıs yapmıyorum.

Günkut
30-06-2010, 04:02
abi böyle durumlarda http://www.sikayetvar.com/ sitesine yaz ,direk genel müdürlükle irtibat kurup hallediyorlar. coca cola oyuncak ayımı vermemişti,burdan hallettiler kargoyla 4 tane ayıcık geldi :D

utanmasam bunuda imza yapıcam :hahaha::hahaha:

Kaan
30-06-2010, 09:04
teknosa dolandırıcı şerefsiz bi firmanın tillahı oldu çıktı hayatta alşveriş yapmıorm ben çalışanlarınıda çakal gibi eğitiyolar

karsiyakaliozi
30-06-2010, 09:14
son gelişme arkadaslar dun aksam mesai cıkıs ugradım satısı yapan eleman yokdu mudur vardı onunla gorusdum mudur bana elemanın servis konusundan bı haber oldugunu soyledı bende benmı bılcektım bunu dedim yok falan dedi geveledi dedim iade edıyorum ancak gelın alın evden bıraktıgınız gıbı dedım yok bız alamayız falan dedi bende taksiye bınıp getıreyım bırde taksı parası vereyım ıade edeceğim mal için mi dıye sorun ca mudur iyice koptu tabı dedim elemanınız yalan soyluyo benı kandırdı boyle mı rekebet edıyorsunuz yabancı markalı teknostorlarla falan dıye dıretınce kız tam koptu bıraz daha soylendim cıktım 5 dk sonra aradılar servis yonlendırıyoz yarın ucretsız kurulum yapıcaklar kusura bakmayın falan dıye işin ilginci toshıba yapıyo bunu sadece baska markalarda ucretsız kurulum falan hersey var sanırım bu teknosanın malı ucuza vermek ıcın toshıbayla yaptıgı bı anlasma sonucda bıraz sınırlenerek cozduk gıbı olayı bugun bellı olur tam olarak ama dıkkat derim teknosa ıcın selamlar

senna
30-06-2010, 09:15
ne aldıysam sorun yaşadım bi telefon 13 kez servise gidermi gidiyormuş, aldığımın 3. haftasında bozuldu kaç kez yenisini verdiler yada yenisi diye farklı telefon verdiler bilmiyorum artık 4ten sonra saymadım daha iyi yerlerden alışveriş yapın en azından muhattap olsun karşınızda

lucky Jackal
30-06-2010, 10:05
bende toshiba lcd aldım bimeks den adamlar randevu verdiler geldiler kurdular kullanımından bahsettiler çekip gittiler bence bu teknosa nın terbiyesizliği hiç düşünme ver geriaynen bende bimeksden samsung lcd almıştım,geldiler kurdular gittiler tek kuruşta vermedim.bimeks çok iidir bu konularda

_opeth
30-06-2010, 10:21
geçmiş olsun. valla benim taktiğim kampanya dahilinde indirim olduğunda oradan ürün almak. 1 seneyi geçiyor sanırım anneme philips cep telefonu aldık çok şükür bi sıkıntısı yok. bütün yerleri dolaşmıştım hatta akakçeden de bakmıştım. internetteki fiyatlardan 5 lira gibi bi fark vardı sanırım kargoydu siparişti uğraşmamak için gittim aldım.

Type-R
30-06-2010, 10:23
Malesef bende hiç razı değilim teknosadan:icon13: Güç kaynağı almıştım arza verdi garantiden yolladılar geldi, geldi ama ertesi gün arzalandı tekrar 2-3 kere aynı olay tekrarlanınca soğudum teknosadan..:icon13: Müşteri memnuniyeti 0, herkez bi kurnazlık çakallık peşinde.:)

Kaan
ne aldıysam sorun yaşadım bi telefon 13 kez servise gidermi gidiyormuş, aldığımın 3. haftasında bozuldu kaç kez yenisini verdiler yada yenisi diye farklı telefon verdiler bilmiyorum artık 4ten sonra saymadım daha iyi yerlerden alışveriş yapın en azından muhattap olsun karşınızda

aynenn aynı problemi ben yaşadım bundan 3-4 sene önce telefonu aldım eve gittim bozuk çıktı geri götürdüm bize değil servise götür dediler şaka gibi ya..
telefonun toplamda 3defa yenisi geldi her telefon 3defa servise girdi ve haftalarca beklemiştim lanet ettim o günden sonra teknosaya bi dahada telefon almadım ordan

B.Koçer
hangi teknosadan aldınız karşıyakadan mı ?

biz best buydan televizyon aldık aradık televizyon servisini geldiler beş kuruş para almadan kurdular gittiler

firat_07
30-06-2010, 11:06
teknosa lar hep öyle resmen alana kadar adamın g.yalıyolar sattıktan sonra adam yerine koyup muhattap bile olmuyolar

karsiyakaliozi
30-06-2010, 11:07
hangi teknosadan aldınız karşıyakadan mı ?

biz best buydan televizyon aldık aradık televizyon servisini geldiler beş kuruş para almadan kurdular gittiler

bostanlı teknosa

B.Koçer
30-06-2010, 11:52
bostanlı teknosa

demekki artık teknosadan ıvır zıvır haricinde bişi almamak lazım

Kubi
30-06-2010, 12:01
geçmiş olsun bende mağdurum :D 3 sene önce telefon almıştım , telefonla konuşuyoken garip garip sesler geliyordu o kadar göze batıcak kadar değil ama temiz olsun diye0 ürün alıyosun e haliyle bu beklentiye sahipsin :) telefonu kutusunu ıvırı zıvırı aldım gittim bize değil , servise götürmeniz lazım dediler biz aracı firmayız servis sorumluluğumuzda değil dediler , bunu duyunca biraz hörenlendim haliyle R yapıp iade alamayız ama servise yollarız dediler yine güvenipte vermedim kvk ya götürdüm ürünün hatalı olduğunu kabul edip , servis fişiyle gidince değiştirdiler ama keşke değiştirmeselermiş yeni verdikleri 5-6 defa servise gitti geldi , aynı problemden 3 farklı problemden 5 kere 1 ürün servise girip her seferinde onarım gördüğünde kanunen değiştirmek zorundalarmış , kvk da değiştirme kararını reddetti hem teknosaya hem kvk ya güzell dileklerimi ilettim :) kısaca özeti bu sebepten dolay

teknosa = dolandırıcı

MELİH
30-06-2010, 12:07
bu aralar bi kaç kez gittim teknoloji magazalarına yada elbise magazalarına seninle hiç bir personel ilgilenmiyor sen almak istedigini arayıp buluyorsun ugraşıyorsun personelin biri geliyor sadece arkasına bir numara yazıyo (kendi koduymuş)gidiyor nedir bu diye sordum önemli bişey degil dedi kasada sordum personelin pirim alması için yaptıgı satışın arkasına yazar dedi bir kaçtır böyle oluyor bende sinirlendim çıkardım o numarayı bişey sordum ilgi yok alaka yok aman sizde dikkat edin bu gibi durumlara

typer46
30-06-2010, 12:47
bende elektronik ürünlerden çok sıkıntı yaşadım hp noteboklardan v.s elan ama hep alışverişim darty den yaptım sorun olsa bile yedek urun veriyolar tv olsun diger urunler olsun hemen yedegi veriyolar eyer yoksa bile magzadan sıfır urun açıp verdiler bilginize darty müsteri memnuniyeti çok önde başka yerden aldıgınız urun daha ucuzsa üzerini size veriyolar bide bir paket çikolata hediye ediyolar :).

Drifter
30-06-2010, 16:01
yerli malı kullanmıyoruz bari yerli satıcıdan alalım

bu gidişle 10 seneye dımdızlak kalıcaz zaten

karsiyakaliozi
30-06-2010, 16:26
yerli malı kullanmıyoruz bari yerli satıcıdan alalım

bu gidişle 10 seneye dımdızlak kalıcaz zaten

dostum boyle yerlı satıcı varken yabancı her zaman kazanır :(

Ome_RS
30-06-2010, 21:10
foto makinası aldıgımda bende cok sorun yasamıstım teknosa ile..

türker42
30-06-2010, 22:12
electro world varken teknosa nın yanından bile geçmem

timucintt
30-06-2010, 22:35
teknosadan bundan 4 5 yıl evvel telefon almaya kalkmıştım mecidiyeköy profilo bayisinden... modeli bile aklımda değil ama personelin telefonun kutusunu bana getirip kutu açıldıktan sonra iadesi yok diyip üstüne garip bir yapıştırma koyup bu yapıştırma zarar gördüğü anda mal geri iade edilemez demesi beni kıllandırdı ve üstündede yazıyordu bu saçmalık önce okdir telefonu istiyordum diyip çıkarken salak personel resmen önümde o iade edilmez yapışkanını bıçakla kesip telefonu iade edemezsin bundan sonra demesinin ardından ben orda yaygarayı kopardım kasada daha fişi suratlarına fırlatıp baya bir saymıştım baya yaygara çıkmıştı bunlardan telefonu alıp yarın görüşeceğiz sen neyi iade almıyorsun diye.... ertesi gün o zamanlar adanada çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı müffettiş olan amcamı aradım ve olayı izah ettim kutununda fotolarını çekip gönderidm ona delil niyetine sonra teknosa ardından Mecidiyeköy arandı... yarım saat sonra bir telefonla müdür beni yarım saat sonra arayıp para iadesi yapacaz bayimize gelin beyefendi dedi bir gittim herifler nasılda yalaka olmuşlar paramı iade alıp aynı telefonu başka yerden aldım.... o yaptıklar terbiyesizlikten sonra daha hayatda tekno saya girmedim...

lordly_07
30-06-2010, 22:47
teknosa çok şımardı .fiatlarıda okadar uygun değil zaten.ondan daha iyi teknoloji market çoğaldı artık .terbiyesiz bunlar..

streetracer_nos
30-06-2010, 22:49
Teknosa çoğu şeyde piyasanın en pahalısı

karsiyakaliozi
01-07-2010, 11:26
dun aksam ıtıbarı ile servis gelip ücretsiz kurulum yaptı ama bi daha teknosamı allah korusun zor da olsa sorun cözüldü

Oytun
01-07-2010, 11:39
ilginç.. ben daha 1-2 ay önce lg lcd tv aldım teknosadan, ertesi sabah getirip monte ettiler duvara monte ayağı ile birlikte ücretsiz olarak.. toshiba mı ücretliymiş sadece

COOLFEAR
01-07-2010, 12:28
abi tercihim herzaman saturn oldu açılalı açıllaı meriamarkt da bazena cayip işler yapıyor hatta fena halde dertliyim 7500tl olan ledli tv son 5 tane die beylikdüzünde 5500 satıyorlar 54 inc 2 adet 3d gozlukle beraber gözlüğün tanesi 300 tl oturun hesabı siz yapın? teknosadan soğuyalı çok oldu saçma sapan taktikleri var