Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Sorugu Yardım lütfen - BMW
yakın bir arkadaşım kendine düşünüyor
http://img685.imageshack.us/img685/5117/16103336r6e1.jpg
plakası : 34 EE 5649 94 modelmiş
araç ın geçmişini bilen varsa paylaşırsa sevinirm teşekkürler
Selcuk_RoL
30-06-2010, 23:26
eray abi gelir birazdan:)
hiç girmeyin o işe tunç baktı alıcaktı 19 a bırakıyor fakat 15 e falan verirlerse alınabılır ama
Eray Yümsel
30-06-2010, 23:28
hiç girmeyin o işe tunç baktı alıcaktı 19 a bırakıyor fakat 15 e falan verirlerse alınabılır ama
yok artık lebronceyms 15 e e30 alamıyosun lan manyak :hehe:
yok artık lebronceyms 15 e e30 alamıyosun lan manyak :hehe:
kanka araba ananesini arıyor torpidosuna kadar değişmesi lazım
Eray Yümsel
30-06-2010, 23:30
kanka araba ananesini arıyor torpidosuna kadar değişmesi lazım
kankacım değişsinde zaten temiz olsa adam 19 a satmaz :D
bizim tunç binmek için alıcaktı bunu geçmişi zaten çok parlak bir araba değil 3-5 harcar binerim dioduk 19 a anlaştı gitti baktı abi anasınınkini tersten görmüş 15 teklif ettim dedi ve arabayı anlattı torpidosuna kadar değişmesi lazım diye yani harcanıcak olan 3-5 değil binmek ıcın a dan z ye yapman lazım tenteside yırtık bu arada
Eray Yümsel
30-06-2010, 23:35
bizim tunç binmek için alıcaktı bunu geçmişi zaten çok parlak bir araba değil 3-5 harcar binerim dioduk 19 a anlaştı gitti baktı abi anasınınkini tersten görmüş 15 teklif ettim dedi ve arabayı anlattı torpidosuna kadar değişmesi lazım diye yani harcanıcak olan 3-5 değil binmek ıcın a dan z ye yapman lazım tenteside yırtık bu arada
toplamalık cabrio arıyosanız bende var çektim cusstom un önünde duruyo :hehe: gelin bi bakın a-z ye toplamanız lazım ama :D:D:D:D
durumu önceki konuda yazılmıştı.İstanbuldaki evimin önünden geçiyor ara sıra son ses müzik ara sokaklarda gazlıyor sahibi
durumu önceki konuda yazılmıştı.İstanbuldaki evimin önünden geçiyor ara sıra son ses müzik ara sokaklarda gazlıyor sahibi
önceki konuyu bilmiyorum baktım bulamadım acaba neler yazıldı kısaca bi yazabilirmsn lütfen ?
bu arada bilgilendirme için hepinize çok tşk ler bro lar :)
önceki konuyu bilmiyorum baktım bulamadım acaba neler yazıldı kısaca bi yazabilirmsn lütfen ?
bu arada bilgilendirme için hepinize çok tşk ler bro lar :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=55408&highlight=e36+cabrio
konuyu buldum ben yardımcı olur size kazasıda vardı sanırsam
Ludacris
30-06-2010, 23:54
kırmızı-cabrio-e36
ne kadan b*klu ve çikin olsada bitik olsada emin ol geçermek möl möl baktırır :D
15-20 arası bişeye alınır.
bozukta olsa Bmw gider alın bunu :)
herkes e çok tşkler.Arkadaşıma herşeyi söyledim . 21 e anlaşmışlardı burdaki bulduklarımı eleman a söyleyince ( eleman ilk sahibiyim kazası falan filan yok demiş de ... ) tekrar pazarlığa oturmaya karar almışlar.Hayırlısı diyelim