Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli
aynen sol taraftaki tribünler muhteşem konum olarak üstleride bi kapalı olsaydı efsane olurdu :)
birde anons olaydı tadından yenmezdi :D
hürriyet yarışa ufakta olsa yer vermiş...
http://www.hurriyet.com.tr/spor/formula1/15464687.asp
hürriyet yarışa ufakta olsa yer vermiş...
http://www.hurriyet.com.tr/spor/formula1/15464687.asp
O resmi nerden bulup koydularsa...Bir tane bile çekememişler mi :eek:
O resmi nerden bulup koydularsa...Bir tane bile çekememişler mi :eek:
ya resim hadi neyse yalandanda olsa düzgün google ankara drag diye arattığımda çıkan videoya bakın asıl 15 dakikalık apaçi şov 1 tane kalkış yok videoda :D
http://www.izlesene.com/video/arabalar-1-agustos-2010-ankara-drag-yarislari/2427107
BAR22 kardeşimizle fazla ilgilenemedik,o kadar misafir gelmişler ama sadece malzemelerini arabalarımızdan birine koyarak yardımcı olabildik.Neyse artık,umarım diğer yarıştan önce paslaşıp misafirimiz olurlar.
Ayrıca da maaşallah çok sıkı bir makinayla karşımızdalardı,ufak tefek eksiklerini de giderdiklerinde iddialı bir yürürü olacaktır eminim :icon_tup:
minimal_freak
02-08-2010, 21:37
saatlerce, durduğu yerde kesiciye giren puglar, dönmekten başka birşeye yaramayan e30 -e36'lar ve bunların kullanıcısı (eğer öyleyse) apachi gruplarının motor kırması yatak sarması için saatlerce dua ettim, kimse kusura bakmasın ama Allah belalarını versin hepsinin, Ankara'da yaşayan biri olarak inanın yerin dibine giriyoruz her seferinde, içeriye alınmıyacaklar denildi evet ama organizatörler veya görevliler çok uğraştı ama nafile onları engellemek mümkün değil, o gerizekalılar yüzünden bir çok organizasyon sadece düşüncede kalıyor, sabahın 7'sinden akşamın 7'sine kadar apachi ve yanlarındaki kezbanlar yüzünden yemek bile yemedim, midemi bulandırdılar...
edit : e30-e36 sahipleri, sözüm meclisden dışarı, istisnalar hariç.
saatlerce, durduğu yerde kesiciye giren puglar, dönmekten başka birşeye yaramayan e30 -e36'lar ve bunların kullanıcısı (eğer öyleyse) apachi gruplarının motor kırması yatak sarması için saatlerce dua ettim, kimse kusura bakmasın ama Allah belalarını versin hepsinin, Ankara'da yaşayan biri olarak inanın yerin dibine giriyoruz her seferinde, içeriye alınmıyacaklar denildi evet ama organizatörler veya görevliler çok uğraştı ama nafile onları engellemek mümkün değil, o gerizekalılar yüzünden bir çok organizasyon sadece düşüncede kalıyor, sabahın 7'sinden akşamın 7'sine kadar apachi ve yanlarındaki kezbanlar yüzünden yemek bile yemedim, midemi bulandırdılar...
edit : e30-e36 sahipleri, sözüm meclisden dışarı, istisnalar hariç.
adamlar motorlarına ne yapıyorsa artık en fazla debriyajı olduğu yerde bitirenler oldu :D eminim her günleri böyle geçiyor ama okuyup üflüyorlar mı arabaya anlamıyorum ya
burakburn
02-08-2010, 22:05
http://a.imageshack.us/img826/1258/dscf2281.jpg
http://a.imageshack.us/img37/4272/dscf2338z.jpg
mechanıcer
02-08-2010, 22:21
O pistte süreleri yazacak bir ekran, söyleyecek bir adam yok muydu ben bunu merak ediyorum??
Dönenlere, sacmasapan gazlayanlara diyecek birsey yok Ankara normal karsılıyor bunu, orda en iyi arabalar kalkarken millet piste arkasını dönüp orda e30un dönüsünü izliyor, Allah akıl fikir versin.
mustu batu kardesım spıkerdı ama bısı yapmadı. bıras kızdı haklıda..
elınızde baska fotolar varmı varsa paylasırmısınız
Ertug_T.
02-08-2010, 22:23
bi ara sıfırcılar abarttılar bi kaç eleman yanlayan e30 u yanladığı yöne doğru ittiriyolardı artık :D az kaldı altına alacaktı birilerini..
ARKADAŞLAR BİR YARIŞ DAHA GERİDE KALDI ARTIK ESKİSİ GİBİ KOLAY RAKİP BULAMIYORUM BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR.
ŞUAN EMİN ABİ GİBİ SAYGI DEGER BİR RAKİBİM OLDUGU İÇİN MUTLUYUM TABİ BU RAKİP SADECE O DEGİL ONUN EKİBİDE TORK GARAGE HEM GARAGE YE HEMDEMDE EMİN ABİYE BİZİ YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.
AYRICA BENİ SEVEN SAYGI DUYAN BENİ DESTEKLEYEN VE BANA YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN HER İNSANA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM,
lütfen şu son kalkışın yanlama videosunu istiyorum yardımcı olun
_muhaRRem
02-08-2010, 22:33
kendimi gördm tribünde :)
Teşekkür ederiz Burak :cool:
ARKADAŞLAR BİR YARIŞ DAHA GERİDE KALDI ARTIK ESKİSİ GİBİ KOLAY RAKİP BULAMIYORUM BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR.
ŞUAN EMİN ABİ GİBİ SAYGI DEGER BİR RAKİBİM OLDUGU İÇİN MUTLUYUM TABİ BU RAKİP SADECE O DEGİL ONUN EKİBİDE TORK GARAGE HEM GARAGE YE HEMDEMDE EMİN ABİYE BİZİ YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.
AYRICA BENİ SEVEN SAYGI DUYAN BENİ DESTEKLEYEN VE BANA YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN HER İNSANA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM,
lütfen şu son kalkışın yanlama videosunu istiyorum yardımcı olun
ismail abi öncelikle tebrikler yine çok güzel bir yarış oldu sayenizde ... fakat en iyi zamanın ne diye gürsel abiye sorduğumda 11.025 civarı bir yanıt aldım. üstüne özgün basınç açmak istedim ama ismail abi istemedi dedi. sanırım yüksek oktanlı yakıt bile koydurmamışsın.
pistin kirli oluşu mu engeldi bilmiyorum bunları yapmak istemeyişinde ama artık herkesin aklında sanırım tek soru var ; ne zaman 10 saniyenin altını göreceğiz ?
Eray Yümsel
02-08-2010, 23:43
ne zaman gece dragları olur serin serin ozaman 9 saniyeleri görür bu araçlar msky btu o sıcakta o dereceleri çıkardılarya başka dencek bişey yok bütün araçlara maşallah.
AhmetKadir
02-08-2010, 23:51
yarıs konya da veya akhisar da olsaydı hem BTU'dan hem de MSKY'dan 9 sn leri gorurduk diye dusunuyorum. Ankaranın asfaltı bence kotuydu, surelerın uzamasının en buyuk sebebi bu bence.
yarısan herkesi tebrik ederim...
ismail abi öncelikle tebrikler yine çok güzel bir yarış oldu sayenizde ... fakat en iyi zamanın ne diye gürsel abiye sorduğumda 11.025 civarı bir yanıt aldım. üstüne özgün basınç açmak istedim ama ismail abi istemedi dedi. sanırım yüksek oktanlı yakıt bile koydurmamışsın.
pistin kirli oluşu mu engeldi bilmiyorum bunları yapmak istemeyişinde ama artık herkesin aklında sanırım tek soru var ; ne zaman 10 saniyenin altını göreceğiz ?
KARDEŞİM ÖZGÜN DİYORKİ ABİ NE VARSA YAPALIM HADİ AMA BEN İSTEMİYORUM ZATEN ANLATMAYA ÇALIŞTIM ANLAYAN OLMADI SANIRIM BEN RAKİP ENDİŞESİNDEYİM DERECE DEGİL RAKİP HIZLANDIKÇA KENDİLİGİNDEN ZATEN DERECE GELİYO AMA İLLAKİ DERECE DİYOSINIZ MSKY SEVERLERE SORUYORUM :beuj: YANİ BUDA ŞU ANLAMA GELİYO DERECE ÇIKTIKTAN SONRA BİR DAHA MSKY İZLEYEMEYECEKSİNİZ GERÇEKTEN İSTİYORSANIZ BURADAN YAZIN EN KISA ZAMANDA DERECEYİ ÇIKARALIM SWAP CENTER OLARAK YAPAMAYACAGIMIZ İŞ KESİNLİKLE YOK BUNU LÜTFEN ANLAYIN BİZİM GARAJIMIZ İSTERSE O İŞ OLMUŞ DEMEKTİR EGER ÇOK HIZLI BİR RAKİP OLUR VE 10 NUN ALTINA DÜŞTÜGÜ GÜN BİZ EN İYİ DERECEMİZİ MUTLAKA ÇIKARIRIZ.
BENDEN GERÇEKLERİ DUYMAK İSTİYORSANIZ YAZIYORUM ARACIMIZ 2.5 BARA KADAR AYARLI FAKAT YARIŞLARDA BU GÜNE KADAR EN FAZLA 1.7 BASTIM BENİM ARABAM 300 HP NOSU KALDIRABİLECEK DURUMDA FAKAT BU GÜNE KADAR EN FAZLA 125 HP BASTIM MSKY IN ÜZERİNDEKİ TURBO PT 71 MSUPRANIN ESKİ YARALI TURBOSU PALLERİ BİLE EKSİK.PİSTONLARI EN AZ 4 SENEDİR ÜSTÜNDE EN SON ZN İLE YARIŞIRKEN YAGINI KONTOROL ETTİK YAGINI BİLE DEGİŞTİRMEDİK İLK KEZ ÖZGÜN İLE BU YARIŞTAN ÖNCE 3 DERECE AVANS VERDİK DAHA EN AZ 10 DERECE DAHA VERİRİZ OKTANA NE İHTİYACIMIZ VAR OLURSA NEDEN OLMASIN KULLANIRIZ
YARIŞTA EGER RAKİP YAKLAŞIYOR İSE NOSA BASARIM GELMİYOR İSE BASMAM ONUN İÇİN SANİYELER BU KADAR YAKIN.
KİMSEYİ KÜÇÜMSEMİYORUM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN
YAPABİLECEGİM ÇOK ŞEY VAR AMA ŞU AN İÇİN BU KADAR DAHA HIZLI OLABİLMEM İÇİN RAKİP LAZIM RAKİP OLMADAN SANİYE ÇIKARMIŞIM HİÇ BİR ANLAMI YOK
AMA DİYOSANIZ BURDA YARIŞMA GİT YUNANİSTANA DİYE ORADA YARIŞIRIM SORUN DEGİL HER YARIŞTA NEDEN HARARET SORUNU YAŞADIGIMI BİLE KİMSE BİLMİYOR HEYACAN LAZIM YOKSA TAK Bİ RADYOTÖR OLSUN BİTSİN KOY C16 YI TAK Bİ GTX 4202 KOY 200 HP NOS TAK İKİ TANE AX BAK BAKAYIM VARMI ÜSTÜNE TÜRKİYEDE
İNŞALLAH BİR GÜN DEDİKLERİMDE OLUR
ne zaman gece dragları olur serin serin ozaman 9 saniyeleri görür bu araçlar msky btu o sıcakta o dereceleri çıkardılarya başka dencek bişey yok bütün araçlara maşallah.
Vallahi ya hani gece olmasada akşam başlasa bari 19,00 gibi süper olur
ismail abi bunları düşününce sen de haklısın :) ama msky veya msupra ile sizin dükkana giderken yokuşta bastığında bile herkes izliyor bence kimse izlemekten sıkılmaz.
ama şu yunan işi güzel fikir onlardan da iyi denebilecek araçlar çıkıyor.. da kim ayarlayacak kim getirecek uzun iş .. ha keşke olsa heyecanın boyutu değişir ;)
herşeyden öte bizlere(an amatöründen en profesyoneline kadar) bu araçları izlettiğin için teşekkürler ve emeklerinize sağlık
saygılarımla
çetin
ismail abi bunları düşününce sen de haklısın :) ama msky veya msupra ile sizin dükkana giderken yokuşta bastığında bile herkes izliyor bence kimse izlemekten sıkılmaz.
Ama şu yunan işi güzel fikir onlardan da iyi denebilecek araçlar çıkıyor.. Da kim ayarlayacak kim getirecek uzun iş .. Ha keşke olsa heyecanın boyutu değişir ;)
herşeyden öte bizlere(an amatöründen en profesyoneline kadar) bu araçları izlettiğin için teşekkürler ve emeklerinize sağlık
saygılarımla
çetin
msky ın dogmasına sebeb olan arkadaşımız murat şencol yani mrt jasti onlar olmasa idi bizim 4 çeker gibi bir düşüncemiz yoktu iyiki oldu 4 çekerle bile eger istersek 2 metre saga 2 metre sola gidebilecek kadar güçlendiririz hemde o lastiklerle dünyada o lastikleri hiç bir 4 çeker kullanmıyor
ben swap ailesi olarak size teşekkür ederim
Ama şunuda söylemeden geçemeyecegim benimde tek derdim saniye oldugu zaman yeni projemiz olan PT SERİSİNİN ÜYELERİNDEN OLAN 4X4 [beyaz kelebek] yani e30 kamyoneti çıkaracagız yakında diye hissediyorum.
BİRDE EGER TÜRKİYE DÜNYA STANDARTLARINDA BİR PİST YAILIR ONA GÖREDE YARIŞIRSAK PT SERİSİNİN SON ÜYESİ SUPRAMIZIDA [İKİNCİ SUPRA]İZLERSİNİZ HERALDE
mad_max1978
03-08-2010, 01:40
eskiden tolga savacı ,başka amerikancılarda katılıyordu ankaradaki yarışlara neden artık gelmiyorlar acaba?
DogukanB
03-08-2010, 01:44
benimde eski amerikancılardan hatırladığım angel cengiz var. 3-4 tane amerikanla katılırlardı.
birde dünkü yarışta audi 80 vardı. içi tamamen ön konsol vs. herşey sökük. o araç hakkında bilgisi olan var mı?
bu arada bu süre işine takılan arkadaşlar unutmasınlar ki bu yarışta kullanılan sistem diger pistlerdeki gibi deildi.. rally parkurları için kullanılıyomuş sanırım öyle duydum.. yani bu süreyi 1-1.5 saniye eksik düşünmek lazım.. ve bu durumda hem msky hem btu 10 saniyenin altına indirdiler süreyi ;)
benimde eski amerikancılardan hatırladığım angel cengiz var. 3-4 tane amerikanla katılırlardı.
birde dünkü yarışta audi 80 vardı. içi tamamen ön konsol vs. herşey sökük. o araç hakkında bilgisi olan var mı?
Anıl abinin arabası eski station octavianin motorunu swaplayip gt35 koymuş cokta eylenceli aslında sanırsam yakında yurt dışındaki 80 Ler gibi olucak dip not bu araç 2.ci vites kırık girdi draglara genede korkunç güzeldi maşallah arabasına
1 - 1.5 saniye eksik okuyor diye bir şey yok, lütfen bilmeden yorum yapmayınız.
Sistem drag sistemi olmadığından dolayı response time yani aracın kalkışı ile başlamıyor.
sistem şu şekilde işliyor:
1- araçlar yerlerini alıyor
2- Start hakemi saatine bakıyor, mesela saati 17:54:30 , diyor ki 17:55:00 a kalkış ver
3- 2 görevli iki ayrı makineye 17:55:00 kalkışı veriyor (bu arada saatler gps ile senkron)
4- Arabaların yanındaki ekranlarda Son 5 saniye kala 1 kırmızı, yanıyor, sonra sırası ile 4 tane sarı yanıyor, hepsi yanınca süre saymaya başlıyor
Yani kalkış anı olan 17:55:00 dan itibaren süre sayılıyor, aracın geçmesi ile başlamıyor. Bunun sebebi dün kullanılan sistemin drag amaçlı değil, ralli kullanımı amaçlı olmasından kaynaklı. Fakat Türkiye'de benim diyen bir çok drag süre sisteminden güzel çalıştı. Sistemi bu şekilde ayarlamak için cumartesi günü 3-4 saat ayar yapıldı, fodepar testleri yapıldı, ki bir çoğunuz fodeparların ne kadar düzgün algılandığını görmüşsünüzdür.
Ankara yarışlarında resmi ve profesyonel olarak ilk kez süre ölçüldüğü için şu anda pist rekoru İsmail abide olarak görülebilir.
Bir sonraki yarışa VHT mutlaka dökülür diye düşünüyorum. En kötüsü Ahmet , Erkut ve ben ellerimiz ile Kola fabrikasından 2 ton süresi geçmiş kola alıp depolayacağız, VHT kadar olmasa da şimdikinden daha iyi bir asfalt yapacağı kesin..
Sınıf 1 süreler:
Msky Ismail Cam 11.055 11.115
btu Emin Sari 11.273 11.335
Sınıf 1 seeding dereceleri :
45 İsmail Çam Msky 13,959 11,639
39 Emin Sarı Impreza Sti 12,370
Bu arada Emin abinin seeding süresi yüksek farkettiyseniz, seedingde Launch açıkken bir tane enjektör soketi çıkmış ve 3 silindir yürümüş araba. Sonradan bu durum farkedilip düzeltildi öğrendiğim kadar ile.
Ben biraz daha kabaca anlattım ama siz toparladınız olayı hocam ;) teşekkür ederim;) bu arada bahsettiginiz sisteme göre süreler bir saniye kadar yüksek çıkabilir ben onu anlatmaya calistim.. Sistem mukemmel işledi.. Bu nedenle zaten daha yakın olan Konya yerine Ankara'da kalkmak istiyorum bende.. Komite çok basariliydi yani tebrik ediyorum sizi tekrar :)
1 - 1.5 saniye eksik okuyor diye bir şey yok, lütfen bilmeden yorum yapmayınız.
Sistem drag sistemi olmadığından dolayı response time yani aracın kalkışı ile başlamıyor.
sistem şu şekilde işliyor:
1- araçlar yerlerini alıyor
2- Start hakemi saatine bakıyor, mesela saati 17:54:30 , diyor ki 17:55:00 a kalkış ver
3- 2 görevli iki ayrı makineye 17:55:00 kalkışı veriyor (bu arada saatler gps ile senkron)
4- Arabaların yanındaki ekranlarda Son 5 saniye kala 1 kırmızı, yanıyor, sonra sırası ile 4 tane sarı yanıyor, hepsi yanınca süre saymaya başlıyor
Yani kalkış anı olan 17:55:00 dan itibaren süre sayılıyor, aracın geçmesi ile başlamıyor. Bunun sebebi dün kullanılan sistemin drag amaçlı değil, ralli kullanımı amaçlı olmasından kaynaklı. Fakat Türkiye'de benim diyen bir çok drag süre sisteminden güzel çalıştı. Sistemi bu şekilde ayarlamak için cumartesi günü 3-4 saat ayar yapıldı, fodepar testleri yapıldı, ki bir çoğunuz fodeparların ne kadar düzgün algılandığını görmüşsünüzdür.
Ankara yarışlarında resmi ve profesyonel olarak ilk kez süre ölçüldüğü için şu anda pist rekoru İsmail abide olarak görülebilir.
Bir sonraki yarışa VHT mutlaka dökülür diye düşünüyorum. En kötüsü Ahmet , Erkut ve ben ellerimiz ile Kola fabrikasından 2 ton süresi geçmiş kola alıp depolayacağız, VHT kadar olmasa da şimdikinden daha iyi bir asfalt yapacağı kesin..
Sınıf 1 süreler:
Msky Ismail Cam 11.055 11.115
btu Emin Sari 11.273 11.335
Sınıf 1 seeding dereceleri :
45 İsmail Çam Msky 13,959 11,639
39 Emin Sarı Impreza Sti 12,370
Bu arada Emin abinin seeding süresi yüksek farkettiyseniz, seedingde Launch açıkken bir tane enjektör soketi çıkmış ve 3 silindir yürümüş araba. Sonradan bu durum farkedilip düzeltildi öğrendiğim kadar ile.
Bu sayede sürelere bakarak kimin geçtiğini anlamamız mümkün oluyor. ET ölçülseydi zamanlardan yola çıkarak kimin geçtiğini belirlemek mümkün olmazdı.
Yalnız WRC de sistemler aracın kablonun üzerinden geçmesi ile başlıyor. Öyle bişey de temin edilebilir belki.
BAR22 kardeşimizle fazla ilgilenemedik,o kadar misafir gelmişler ama sadece malzemelerini arabalarımızdan birine koyarak yardımcı olabildik.Neyse artık,umarım diğer yarıştan önce paslaşıp misafirimiz olurlar.
Ayrıca da maaşallah çok sıkı bir makinayla karşımızdalardı,ufak tefek eksiklerini de giderdiklerinde iddialı bir yürürü olacaktır eminim :icon_tup:
valla kardeşim malzemeleri koymakla en büyük yardımı yaptınız zaten.106da egvtec te bizim arabamız Tuğbay kardeşime söyle okadar dedim ona yarıştan önce beni geçme misafirim diye :D
burakburn
03-08-2010, 09:14
eskiden tolga savacı ,başka amerikancılarda katılıyordu ankaradaki yarışlara neden artık gelmiyorlar acaba?
antalyadaki kazadan dolayın olsa gerek..
kardeşim özgün diyorki abi ne varsa yapalım hadi ama ben istemiyorum zaten anlatmaya çalıştım anlayan olmadı sanırım ben rakip endişesindeyim derece degil rakip hızlandıkça kendiliginden zaten derece geliyo ama illaki derece diyosınız msky severlere soruyorum :beuj: Yani buda şu anlama geliyo derece çıktıktan sonra bir daha msky izleyemeyeceksiniz gerçekten istiyorsanız buradan yazın en kısa zamanda dereceyi çıkaralım swap center olarak yapamayacagımız iş kesinlikle yok bunu lütfen anlayın bizim garajımız isterse o iş olmuş demektir eger çok hızlı bir rakip olur ve 10 nun altına düştügü gün biz en iyi derecemizi mutlaka çıkarırız.
Benden gerçekleri duymak istiyorsanız yazıyorum aracımız 2.5 bara kadar ayarlı fakat yarışlarda bu güne kadar en fazla 1.7 bastım benim arabam 300 hp nosu kaldırabilecek durumda fakat bu güne kadar en fazla 125 hp bastım msky ın üzerindeki turbo pt 71 msupranın eski yaralı turbosu palleri bile eksik.pistonları en az 4 senedir üstünde en son zn ile yarışırken yagını kontorol ettik yagını bile degiştirmedik ilk kez özgün ile bu yarıştan önce 3 derece avans verdik daha en az 10 derece daha veririz oktana ne ihtiyacımız var olursa neden olmasın kullanırız
yarışta eger rakip yaklaşıyor ise nosa basarım gelmiyor ise basmam onun için saniyeler bu kadar yakın.
Kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın
yapabilecegim çok şey var ama şu an için bu kadar daha hızlı olabilmem için rakip lazım rakip olmadan saniye çıkarmışım hiç bir anlamı yok
ama diyosanız burda yarışma git yunanistana diye orada yarışırım sorun degil her yarışta neden hararet sorunu yaşadıgımı bile kimse bilmiyor heyacan lazım yoksa tak bi radyotör olsun bitsin koy c16 yı tak bi gtx 4202 koy 200 hp nos tak iki tane ax bak bakayım varmı üstüne türkiyede
inşallah bir gün dediklerimde olur
seviyoruzz seniii dayııııı:)
IMOBILIZER
03-08-2010, 09:28
Arkadaslar Herkezin ellerine kollarina saglik.
Hic bir darginliga kirginliga asla gerek yok.tamami ile taktik isi artik en guzelide bu iste saniyeler saliseler konusurken bunun hazzini almak :)
Dikkat ettinizmi eskiden fazlasi ile bagirislar cagirislar vardi simdi gayet guzel.
36 yasinda bir insan olarak sizlerden tek dilegim Birbirinizi Asla Kirmamaniz.
Yahu yaris yaristir utanilacak sikilacak hirs yapacak hicbirsey yok.Bizler yuzyuze bakiyoruz yeri geliyor farkli ustalarin dukkanlarinda ayni ortamda oluyoruz.
Amac burada en guzelini paylasirken O ortamdada paylasabilmek .
Cikabildiginiz kadar YUKARI CIKIN Asil gurur yapabildiginizin en iyisi ile yarismak.
Tabiki kupa almak guzel tabiki Alkislanmak guzel ama sunu unutmamak lazim
Hedefi en ustlere cikarmak ve daha once verilmis bir mesajda O GRUPTA OLUP ISIN GURURUNU YASAMAKTA VAR.
Dolayisi ile imkaniniz oldugu surece DOLDURUN NE VARSA DOLDURUN .
Eger yarisci iseniz yapabildiginizin en iyisini yapmayi hedefleyip yukseleceksiniz.
Asla hirsin kolesi olmayin Bizler BIR AILEYIZ HEPIMIZ BIRBIRIMIZI TANIMASAKTA. NE OLURSA OLSUN YARDIMCI ANLAYISLI CURETKAR DESTEKCI VE SAYGILI OLMAMIZ EN GUZELI.
GELIN anlik ofkelerden hep uzak duralim UNUTALIM guzel guzel dereceleri yapalim.
Hersey deneyim sadece deneyim ve Dinlemek bilgiye bilgi katmak.
Bir sonrakinda DAHA IYI OLACAK ARABALAR.
Cihan Çizmeci
03-08-2010, 09:44
Gece 5 te izmit'ten çıkıp yola geldik keşke çok daha geç çıksaymışız :)
Bence yarış düzeni mükemmeldi beton biriyerler ambulans sayısı güvenlik sayıları e konuşlanmaları çok iyiydi kesinlikle.Org tek eksik anonsun sıfır olmasıydı hiç bir bilgilendirme olmadı kimse neler olduğunu anlamadı resmen.O olay kötü oldu.
Aradaki bekleme çok can sıktı 45 dk dendi ama 1 buçuk saat sürdü ve sıcağa yenik düştük en sonunda.43.5 derece sıcakta ayakkabılarıımz yandı aasfaltta ve yere basamaz olduk gerçekten.
MSKY'a bravo çok iyiydi yuh dedirtti bana resmen :)
BAR 22 arkaşımızada helal olsun maşallah kitap gibi v viteslerini çok beğendim bu arada ilk çıktığınızda.
RC talihsizlik yaşadı sanırım çk güzel gideceğe benziyordu ki kalkışıda iyiydi sonradan bişey kırdı sanırım.
Saxo bana çok güzel geldi mükemmel kalktı en son kalkışında sarnırım 4 yerine çekip 2 ye attı kırıldı.
Çoook sıcaktı ve apachi çoktu arkadaşlar e söliyim kimse alınmasın ama org %90 ı apaçi idi.O sıcakta o kadar lsatik yakılıp kesicide araba tutulmasına ben acıdım resmen.Midemiz kalkmadı değil bi ara.Techten tribünde yan yana oturan 6 7 kişiydik hepimizde iğrendik o durumdan :/
Genel olarak bence yarış düzeni çok iyiydi.Tek sorun yavaş ilerlemesi aralıklar çoktu ve anonssuz hiçbişey anlamadık.
Ama hakkını yiyemem düzenleyenlere bravo cidden güzel iş çıkarmışlar.
o diilde yazan oldumu bilmiyorum ama o kadar lastik yakıyolar ediyolar kırılmadı arabalar biz yapsak kol çıkar şanzıman kırılır:D
o diilde yazan oldumu bilmiyorum ama o kadar lastik yakıyolar ediyolar kırılmadı arabalar biz yapsak kol çıkar şanzıman kırılır:D
hahha bide bmw almayacam diyorsun arkadaş tek kırılan modeli bana denk geldi onun :D
TUNCAY ÖNER
03-08-2010, 10:03
Organizasyon iyiydi,kendi açımızdan güzel bir gün değildi yarışmadan ve süre ölçümlerini alamadan motoru kırdık,sağlık olsun birdahaki sefere.Buradan tüm yarışmacıları ve derece alan arkadaşlarımı,ardındaki teknik ekiplerini kutluyor ve tebrik ediyorum.Kolay çaba ve emeklerle araçlar bu hale gelmiyor.Takip ettinizmi bilmiyorum kanal7 haber bülteninde bu organizasyona geniş bir yermiş tabiki ku da yapılan organizasyonun kalitesini ortaya koyuyor.Emeği geçen sn.Mustafa Göçer i Ümit bey i Ahmet Coşkunbayır ı ve kendini bu spora vermiş olmazsa olmazımız Hasan Başkarayı tebrik ediyorum.
06 HUE 52
Cihan Çizmeci
03-08-2010, 10:03
Yemin ederim ben onu yazmak için geri döndüm bu sayfaya :D
Orda ikende syledim ulan dedim biz adam gibi sıkarken kırarız bular 43.5 erece sıcakta bu kadar kesici yap akşama kadar biner eve giderler :D
Anlamadım.Ama tekrar söylüyorum Ankara'da midem bulandı resmen çok ciddiyim...
Kapalı tribünden kalkıp gittiğim ilk saniyeye şükürler ettim 43.5 derecedeki güneşin altına çıkmama rağmen
Cihan Çizmeci
03-08-2010, 10:04
Organizasyon iyiydi,kendi açımızdan güzel bir gün değildi yarışmadan ve süre ölçümlerini alamadan motoru kırdık,sağlık olsun birdahaki sefere.Buradan tüm yarışmacıları ve derece alan arkadaşlarımı,ardındaki teknik ekiplerini kutluyor ve tebrik ediyorum.Kolay çaba ve emeklerle araçlar bu hale gelmiyor.Takip ettinizmi bilmiyorum kanal7 haber bülteninde bu organizasyona geniş bir yermiş tabiki ku da yapılan organizasyonun kalitesini ortaya koyuyor.Emeği geçen sn.Mustafa Göçer i Ümit bey i Ahmet Coşkunbayır ı ve kendini bu spora vermiş olmazsa olmazımız Hasan Başkarayı tebrik ediyorum.
06 HUE 52
Geçmiş olsun abi sanşsızlık.Bizde birbirimize sizin araç çekicinin üstünde iken bu araç niye çıkmadıki hiç acaba diyorduk.
06 HUE 52
geçmiş olsun abi gerçekten çok merak ediyordum o gün senin dereceni kısmet değilmiş :o
mert bi tşk. de benden saol ilgin için..;)
EvrenCan_RS
03-08-2010, 10:40
:)
Birader düşünsün mal onun :D
Birdahaki yarışa bende girecem diyo artık rakibimdir:hahaha:
Müsait olurda girersem stock gelirim yine... Şehiriçinde dizel megane misali tısır tısır geziyorum :)
Müsait olurda girersem stock gelirim yine... Şehiriçinde dizel megane misali tısır tısır geziyorum :)
kac para yakıyo :D
chiefkadir
03-08-2010, 10:43
Rol typer daha az yakıyodu valla :)
BAR 22 arkaşımızada helal olsun maşallah kitap gibi v viteslerini çok beğendim bu arada ilk çıktığınızda.
saolasın kardeşim...
mert bi tşk. de benden saol ilgin için..;)
ne demek abi sanki bişey yaptık.bu arada bende sana teşekkür ederim egvtec için :D
15inde izmirde görüşürüz...
mustafa_KYR
03-08-2010, 11:11
Ben apaçi olayına kesinlikle katılmakla beraber :Dpazar gününden itibaren ankadaradan £30-£36 + 106 almam şahsen :D aynısını ben yapsam kesin 2. turda kaputta havalandırma açılır muska mı yazdırmışlar okuyup üfleyerek mi basıyorlar anlamıyorum ama gercekten ne ciğer varmış ya e30 larda patlamadı gitti ya:D
ayrıca sarı EG e saygılar gerçekten 10 numara bir araç görüntü+performans konusunda:D
bu arada biraz çabukluk egzersizleri çalışman gerek kalkış için;) vites geçişlerine laf yok ama harıka:D
yarışta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,bana göre bazı olumsuzluklara rağmen herşey çok güzeldi,birinin bu organizasyonu beğenmemesi için ya daha iyi bir organizasyon düzenleyebilecek kapasitesinin ve ekibinin olması lazım,yada daha iyi bir organizasyon izlemiş beğenmiş olması lazım
Hipodrom alanının yarısı konyada olsun bence EN AZ bu yarış kadar düzenli ve zevkli olur,olumsuzluklar her yarışda oluyor bu organize edenlerin dışında gelişiyor müdahale şansı olmuyor,konyada geniş alan ve tribün olmadığı için padok alanına girmek isteyen konyalılarla,yarışla hiç alakası olmayan tabir edinildiğiyle apaçilerin bence hiç farkı yok sonuçta ikiside huzuru bozuyor ve organizasyonu olumsuz etkiliyor,ben bunları neden yazıyorum? Konyalı olarak,konyada düzenlenen yarışlardaki olumsuz yorum ve tepkilere üzüldüğüm için.konya ya yarışmak için gelenlerin sıkıntılar yaşadığı için,konya pistinin etrafının bu kadar düzenli,geniş olmadığı için ve halen konya pistine bir şeyler yapamadığımıZ için.
Ben apaçi olayına kesinlikle katılmakla beraber :Dpazar gününden itibaren ankadaradan £30-£36 + 106 almam şahsen :D aynısını ben yapsam kesin 2. turda kaputta havalandırma açılır muska mı yazdırmışlar okuyup üfleyerek mi basıyorlar anlamıyorum ama gercekten ne ciğer varmış ya e30 larda patlamadı gitti ya:D
ayrıca sarı EG e saygılar gerçekten 10 numara bir araç görüntü+performans konusunda:D
bu arada biraz çabukluk egzersizleri çalışman gerek kalkış için;) vites geçişlerine laf yok ama harıka:D
eyvallah saolasın kardeşim..
valla son kalkışta ne düşünüyosam yada neye daldıysam tuğbayın burnunu görünce uyandım ama yetişemedim :D
mustafa_KYR
03-08-2010, 11:25
eyvallah saolasın kardeşim..
valla son kalkışta ne düşünüyosam yada neye daldıysam tuğbayın burnunu görünce uyandım ama yetişemedim :D
iyi dalmışsın ama kendi fikrim İzmir'de daha boş bir zihin ve iyi egzersizle hem EG'e hem kendine çok iyi süreler çıkaracağından eminim sonuna kadar başarılar:D yellow egg :icon_tup:
Hürriyet gazetesinin bu gün tarihli Ankara ekinde yarışa ufakta olsa yer verildi, almak saklamak okumak isteyenlere duyrulur.
iyi dalmışsın ama kendi fikrim İzmir'de daha boş bir zihin ve iyi egzersizle hem EG'e hem kendine çok iyi süreler çıkaracağından eminim sonuna kadar başarılar:D yellow egg :icon_tup:
:D izmire daha bol bi tulum ve daha serin bi hava diliyorumki uyumiyim :D
Hürriyet gazetesinin bu gün tarihli Ankara ekinde yarışa ufakta olsa yer verildi, almak saklamak okumak isteyenlere duyrulur.
Yarışla ilgili bir haber,ama yarışla ilgisi olmayan kareler..
http://img827.imageshack.us/img827/8840/cs001.jpg
o diilde yazan oldumu bilmiyorum ama o kadar lastik yakıyolar ediyolar kırılmadı arabalar biz yapsak kol çıkar şanzıman kırılır:d
adamlar motorlarına ne yapıyorsa artık en fazla debriyajı olduğu yerde bitirenler oldu :d eminim her günleri böyle geçiyor ama okuyup üflüyorlar mı arabaya anlamıyorum ya
:d :d :d :d
http://www.samanyoluhaber.com/ShowFlashNews.aspx?NewsId=439642&AspxAutoDetectCookieSupport=1
Ankara'da Drag yarışı yapıldı
Başkent Otomobil Offroad ve Motorsporları Kulübü'nün düzenlediği Ankara Drag Yarışı yapıldı.
Atatürk Kültür Merkezi pistinde yapılan yarışlara sıcaklar nedeniyle az sayıda katılımın olduğu gözlendi.
Bugün yapılan yarışta S1 kategorisinde İsmail Çam birinci, Emin Sarı ikinci, S2 kategorisinde Yalçın Topaloğlu birinci, İlker Yılmaz ikinci, Ali Ertekin üçüncü, S3 kategorisinde Mehmet Gazihan birinci, Fuat Keskin ikinci, Levent Köremezler üçüncü, S4 kategorisinde Sezgin Yılmaz birinci, Yusuf Acun ikinci, Mehmet Ali Özdemir üçüncü, S5 kategorisinde Baturalp Sağlam birinci, Tubay Ak ikinci, Cem Atakan Yapan üçüncü, S6 kategorisinde Kazım Alpak birinci, Serkan Yıldırım ikinci, Kadir Uras üçüncü, S7 kategorisinde Ahmet Kızılkaya birinci, Ali Kolay ikinci, Enver Karakaş ise üçüncü oldu.
chiefkadir
03-08-2010, 13:42
Anadolu ajansının haberi :)
http://www.aa.com.tr/tr/ankarada-asfalt-agladi.html
Vtr bomba :D
donerken denge olsun diyemi kafayi yatirmis acaba?
başları güzeldide sonu neydi öyle ya :D
arkadas her dragta yarısanlar degilde genelde apaçiler unlu olmuyomu deli oluyorum :D:D
chiefkadir
03-08-2010, 13:55
Ya zaten birisi gelip izlediyse "dragla alakalı ne yazayım" diye düşünürken ilk aklına gelen apaçiler oluyo :D
izmit körfeze gidiyoruz biz tek tük apaçi olmuyo değil ama hiçbirzaman yarışın önüne geçmiyo..
Bizde Drag yapılacağı sanayide yayıldığı zaman film orda kopuyo zaten :D
IMOBILIZER
03-08-2010, 14:27
Ya zaten birisi gelip izlediyse "dragla alakalı ne yazayım" diye düşünürken ilk aklına gelen apaçiler oluyo :D
izmit körfeze gidiyoruz biz tek tük apaçi olmuyo değil ama hiçbirzaman yarışın önüne geçmiyo..
Bizde Drag yapılacağı sanayide yayıldığı zaman film orda kopuyo zaten :D
Combo be ama cok guzeldi busefer degilmi ?
valla kardeşim malzemeleri koymakla en büyük yardımı yaptınız zaten.106da egvtec te bizim arabamız Tuğbay kardeşime söyle okadar dedim ona yarıştan önce beni geçme misafirim diye :D
Estafurullah,ne yaptık ki.Umarım birdahaki sefere güzel ağırlarız sizleri.
Bu arada Tuğbay bu,misafir falan dinlemiyor ki işte :D adam Redkit gibi gölgesini bile alt etmeye çalışıyor :p
Estafurullah,ne yaptık ki.Umarım birdahaki sefere güzel ağırlarız sizleri.
Bu arada Tuğbay bu,misafir falan dinlemiyor ki işte :D adam Redkit gibi gölgesini bile alt etmeye çalışıyor :p
onun canı saolsun kardeşim..ama eylülde yicem onu :D
chiefkadir
03-08-2010, 14:57
Combo be ama cok guzeldi busefer degilmi ?Aynen bro biraz serin olaydı tadından yenmezdi:hahaha:
Mayısta olacakki böyle organizasyon millet tatile vs.gitmeden havalar bukadar ısınmadan ..
onun canı saolsun kardeşim..ama eylülde yicem onu :D
Hadi bakalım,iddialı olmak güzeldir :D
kapalı tribünün önünde duran mavi sti forumdan birininmi? adam resmen 21pare top atışı yaptı.o nasıl bi patlatma sesidir be arkadaş:D kadınlar kızlar aklını yedi:D milletin çocuğu olmayacak korkudan.
kapalı tribünün önünde duran mavi sti forumdan birininmi? adam resmen 21pare top atışı yaptı.o nasıl bi patlatma sesidir be arkadaş:D kadınlar kızlar aklını yedi:D milletin çocuğu olmayacak korkudan.
yanlış bilmiyorsam launch falan değilde bildiğin kontak kapatıp açıyordu o adam :D
yanlış bilmiyorsam launch falan değilde bildiğin kontak kapatıp açıyordu o adam :D
flame kit var sanırım
düğme ile ateşleme kesip benzin yolluyorlar oda patlama yapıyor
ama ben oyle cok patlıyan bi kit daha once gormedım
flame kit var sanırım
:) aynen bro fena patlıyordu
flame kit var sanırım
mertcan inan öyle bi patlama yok sanki adam arabının içinden tüfekle ateş ediyo gibiydi:D
Vts_Power
03-08-2010, 17:14
06 HUE 52
teşekkürler tuncay, istenmeyen bir sürü problemlerin engeline rağmen fena deildi org.inşallah eylül de daha iyi olacak.klüp çok ders aldı daha farklı olacak bi dahakine inşallah. araban için geçmiş olsun dilerm.maalesef bende sorun yaşadım.henüz kağutunu açmadım ama sanırm bendede sorun büyük.debriyaj aşırı ısındığı için vites atamadım sanırım launch da fazla kaldım 2 den 3 yerine 1 e çakmışım.yarın belli olacak bakalım bunlar bu işlerde hep başımıza gelen olağan durumlar.cana gelmesin sağlık olsun.
KingoAtmo
03-08-2010, 17:21
:) aynen bro fena patlıyordu
Diyanet işlerinden yetkililer arkadaşla görüşüp, iftarda patlatması için ikna etseler :D
anti-lag olabilirmi acaba ? :D
anti-lag olabilirmi acaba ? :D
Cık değildi abi kesin.
neydi peki doush ? :) kontak yaptıgını sanmıyorum başka bişeydi yani bence o olay
flame kit var sanırım
aracın arkasında tirbündeydim şöför tarafını rahatça görüyordum içerden düğmeye basıyordu arkadaş
neydi peki doush ? :) kontak yaptıgını sanmıyorum başka bişeydi yani bence o olay
Senin altındaki cevap yeterli abi :D
kickboxer
03-08-2010, 21:39
bee r revlimiter flndır:D ya
Diyanet işlerinden yetkililer arkadaşla görüşüp, iftarda patlatması için ikna etseler :D
Kabul et iğrençti NazmInside :hahaha:
GNC POWER
04-08-2010, 10:20
bu e30 cularla ilgili atıp tutanlarla ilgili yazıyorum ben yaklaşık 10 senedir e30 ların içindeyim ve bu araçlara gerçekten gönülden bağlı bi dünya adam tanıyorum bazen bizde aramızda taşkınlık yapanları sevmiyoruz kınıyoruz ama bu kimsenin onlara lakap takmaya küfür etmeye aşalamaya izin vermez + ya yazılarınızı yazarken e30 cular diye genelleme yapmayın yada şöyle böyle yapanlar diye belirtin bi not daha Allahtan bu yazdıklarınızı ordaki apaçhi gerizekalı vb vb şeyler söylediğiniz adamlar okumuyor yoksa sizi birdaha hipodroma somazlar çok büyük olaylar olur o yüzden site yönetimine söylüyorum e30 cularla ilgili tüm aşalamarı silsinler hatta benim yazımı bile
ilkerrrrr
04-08-2010, 10:23
e30 la ilgili genelleme yapmayın diyorsun ardından okurlarsa hipodroma sokmazlar sizi diyorsun. Ben hiçbir hondacıdan hondaya laf atmayın yoksa şuraya almazlar sizi dediğini duymadım.
etrafi rahatsiz etmeyi hak olarak gorenlere soylenecek soz yok!
valla tool amca yapılanları bende kesinlikle tasvip etmiyorum ama orada olan arkadaşlar aynı şeyi yazdılar yazacaklardırda
ne kadar e30 çeviren lastik yakan adam varsa dragtan daha çok onları izleyen adam vardı orada ;) hani araba lastik yaksa tepesine yüzlerce kişi koşuyodu yani çoğunluğun rahatsız olduğu yok :D millet keyif alıyordu :D
yani başına onlarca kişi toplanmış alkışlanılan vs vs bir adamın psikolojisi diyelim biz buna apaçilik yerine :D
yarışda güvenlik vs. olmazssa adam orda sıfırda çizer mangalda yakar yapıcak biş yok sadece şahinciler e30 cular taşkınlık yapmadıki her markadan her araba sahibi orda apaçilik yaptı bunu hepimizde gördük ... tek bi grup üstüne yüklenmeye gerek yok yüklenilecek birileri warsa yönetime gidin
valla tool amca yapılanları bende kesinlikle tasvip etmiyorum ama orada olan arkadaşlar aynı şeyi yazdılar yazacaklardırda
ne kadar e30 çeviren lastik yakan adam varsa dragtan daha çok onları izleyen adam vardı orada ;) hani araba lastik yaksa tepesine yüzlerce kişi koşuyodu yani çoğunluğun rahatsız olduğu yok :D millet keyif alıyordu :D
yani başına onlarca kişi toplanmış alkışlanılan vs vs bir adamın psikolojisi diyelim biz buna apaçilik yerine :D
ben orda apacilik falan yazmadim, ordaki organizasyon belli: mahalli drag.
sen gidip egolarini tatmin edicem dersen elestiriyede acık olacaksin.
babamın oglu yapsa farketmez.
ayrica tesisatli arabalarin yaptigi ses denemeleri yazilmamis, onlarda ayri dunya...
GNC POWER
04-08-2010, 10:35
arkadaşlar ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz diyorumki ben 10 yıldır e30 la uğraşıyorum bizde taşkınlık yapnları sevmiyoruz bizde istiyoruz tüm e30 cular efendice organizasyonlara katılsın ağız olsunlar ama çıkıyo arada yanlız birileri size gerizekalı şu marka arabalar şöyle karı getirıyolar hiç olmasalar dese zorunuza gitmezmi sinirlenmezmisiniz hem tek taşkınlığı e30 cularmı yapı adımız çıkmış bi gidiyo eksoz patlatanlar lastik yakanlar tesisat açanlar kesiciye bindirenler hepmi e30 du + bi bakın yarışta en çok hangi marka araç vardı en sıkı dereceleri kimler yaptı birazda çekemiyorlar heralde
bu e30 cularda dert nedir bilmiyorum ancak sokakta 0 çizince çakal çukal pistte çizince apaçi e napılacak :beuj::confused:
GNC POWER
04-08-2010, 10:42
yok baba ben olayı çözdüm en ilgi çeken e30 culardı yarışlarda piste tek çıkan marka amerikanlar ve e30 lar + millet bu kadar rahatsız oluyosa neden nn325 le halil kardeşim neden şov yapınca millet coşuyo ben bir gün önce acity de slalomdaydım tek gösteri yapan ve en iyi alkış alan benim e30umdu hatta anoktan direk telefonla tebrik aldım
ilkerrrrr
04-08-2010, 10:45
türk dil kurumu büyük sözlüğünde ne yazıyor bakın
Genelleme:
Belirli bir küme ya da sınıfın sınırlı bir parçasından edinilen yaşantılara dayanarak tümü üzerinde ileri sürülen yargı.
Şimdi bu hareketleri yapan e30lar, orada arka iter arabalar sadece e30lar değildi. Hipodromda seyircilerin önündeki alana 10 tane s2000, 10 tane ae86, 10 tane 200sx, 10 tane şahin, 10 tane e30 koyalım. Ve sizce ortaya çıkıp dönmeye çalışan 0 çizen, milletin hayatını tehlikeye atanlardan kaçı e30 dur. Ha sen e30 kullanıcıları arasında azınlıksındır seni tebrik ederim ama bir genelleme yapılıyorsa bu arabayı çekememekten değil o aracın sürücü ve izleyici kitlesinin geneli öyle olduğu içindir
yok baba ben olayı çözdüm en ilgi çeken e30 culardı yarışlarda piste tek çıkan marka amerikanlar ve e30 lar + millet bu kadar rahatsız oluyosa neden nn325 le halil kardeşim neden şov yapınca millet coşuyo ben bir gün önce acity de slalomdaydım tek gösteri yapan ve en iyi alkış alan benim e30umdu hatta anoktan direk telefonla tebrik aldım
arada fark var ama, sizin gosteriyi mms olarak yolladi arkadasim, basarili. organizasyondan bagimsiz yapilmis hareket degil sizinki. 320 varmi uygun fiyatli?
GNC POWER
04-08-2010, 10:50
var kardeş yanlız düzgün araçlar değil
var kardeş yanlız düzgün araçlar değil
duzgunleri kactan baslar 320'de?
Cihan Çizmeci
04-08-2010, 11:01
ben orda apacilik falan yazmadim, ordaki organizasyon belli: mahalli drag.
sen gidip egolarini tatmin edicem dersen elestiriyede acık olacaksin.
babamın oglu yapsa farketmez.
ayrica tesisatli arabalarin yaptigi ses denemeleri yazilmamis, onlarda ayri dunya...
Valla ben ne yapcağımı şaşırdım artık yani aküleridemi bitmedi arkadaş o gölgeden çıktım gittim taa karşıya bıktım resmen 43.5 derece sıcağın altına gidecek kadar
aslında sorun dönen yada lastik yakanlardan çok onların yarattığı tehlike bence kaza olmadı çok şükür
Drag pistinde şov yapan e36 ları ağzımız açık izledik adamların kullandığı araçların tamponu her defasında beton bariyerleri yalayarak geçti güzel bi şovdu alkışladık ama meydan çıkıp fırfır dönmenin ne alemi var dönenlerinde bi kısmının üstünde satılık yazıyordu o da ayrı bi olay
işte ne güzel keşke pistlerde yapılsada çocuk çolugun içinde yapılmasa allah esirgedi ciddi bir kazadan.
sanayide motor yaptıracak tüm e30 cular vs. gelmişler orda yazık arabalara ya adam 40dk arabasını kesiciye soktu arabasını seven adam bölemi oluyor.siz neden oradaki honda gurubundan del sol-si ların motor sesini hiç duymadınız.
sonra genelleme yapıyorsunuz diyosunuz oraya 25 tane e30 geldiyse o gün hepsinin(tek tek hepsi yapmayan hiç olmadı 10 saat hipodromdaydım) motor sesleri sabaha kadar kulagımda çınladı.(zır stok bi e30 vardı bordo 50 yaşında bir amca geldi bi o yapmadı)
oran 25 de 1 olunca o amcada benim gözümde apaçi kurunun yanında yaşta yanar geçmiş olsun.
şehitlerimiz için motor sesi 45dk kapatılsın denildikten 25dk sonra tekrar başlayan adam e30 cuydu (tabi adam sıkıldı çok haklı) şimdi ben daha ne sölesem boş.
GNC POWER
04-08-2010, 11:17
ya dediğim gibi adımız çıkmış şu anda sana 15 araç yazarım şıfır çizmeyen plakalarıyla birlikte ama haksızsınız demiyorum abartılıyor diyorum bizde biliyoruz yapılan hataları ben genelleme yapanlara ve aşalıyanlara kızıyorum kimsenin kimseye böyle aşalamaya hakkı yok
ya dediğim gibi adımız çıkmış şu anda sana 15 araç yazarım şıfır çizmeyen plakalarıyla birlikte ama haksızsınız demiyorum abartılıyor diyorum bizde biliyoruz yapılan hataları ben genelleme yapanlara ve aşalıyanlara kızıyorum kimsenin kimseye böyle aşalamaya hakkı yok
0 çizmeyen vardı(onlarda belki çizemiyordur bilmiyorum yada lastikleri yenidir fln).ama hepsi motor sesini dakkalarca dinletmeye çalıştı.ben oraya garip gurup motor sesi dinlemeye gelmedim ki.ben keyfime çıkmışım pazar günü o sıcakta gelmişim 2 kalkış izliyim 2 hoş sohbet ediyim yok ya apaçiler bırakmadı zehir ettiler günümü.
ayrıca gnc power sen bu adamları bu kadar savundunda...şu station wagon olan e30 da senin di sanırım.peki sen hipodromda diyebilirmisin bana ben öle oldugu yerde boş boş gazlamadım kimseyi rahatsız etmedim. motor sesi dinletmedim ??????
GNC POWER
04-08-2010, 11:34
daha hala apaçi diyo yaa benim sabrımı zorlama kardeş baban yaşında adamlar var apaçi dediğin adamların arasında uslubunu takın.
daha hala apaçi diyo yaa benim sabrımı zorlama kardeş baban yaşında adamlar var apaçi dediğin adamların arasında uslubunu takın.
ayrıca gnc power sen bu adamları bu kadar savundunda...şu station wagon olan e30 da senin di sanırım.peki sen hipodromda diyebilirmisin bana ben öle oldugu yerde boş boş gazlamadım kimseyi rahatsız etmedim. motor sesi dinletmedim ??????
GNC POWER
04-08-2010, 11:36
evet ben ne sıfır çizdim nede boş gaz verdim olduğu yerde lastikleri yaktım bıraktım madem zahatsız oluyodun niye bu kadar gürültülü yere geldim evde oturup dondurmanı yiyip maç izleseydin kardeş ne işin var sıcağın altında
pardon kardeş o adamların arasında babam yaşında adam varsa ben ona apaçi bile demem. ben geç cehaleti zannetmiştim onları.
SekoLive
04-08-2010, 11:39
evet ben ne sıfır çizdim nede boş gaz verdim olduğu yerde lastikleri yaktım bıraktım madem zahatsız oluyodun niye bu kadar gürültülü yere geldim evde oturup dondurmanı yiyip maç izleseydin kardeş ne işin var sıcağın altında
yaşınız kaç bilmiyorm ama arkadaşıda tanımam adam diyorki iki kalkış izlemeye geldim sende yazmıssın maç izleseydin dondurma yeseydin ne alakası var. Sorun arkadaşın ordaki e30lardan rahatsız olmasındamı ? yoksa kalkış yapanlardan rahatsız olmasındamı? hiç baktın mı bu açıdan
sıcağın altına drag izlemeye gitmiş arkadaş e30ların orda olacaını bilmiyormuş sanırım....
işte sorun burda yok yapmayan da var diyosun ama başta kendin.saat ben 10 gibi geldim ilk gördüğüm senin arabanın lastik yakma sesi,dumanı ve motor sesiydi...şimdi sen şunu anlıyamadın orası aslında gürültülü bir yer değil orayı gürültülü yere çeviren sensin.oke?
GNC POWER
04-08-2010, 11:47
var aramızda genç tıfıllar var hoplamayı zıplamayı çok seviyolar yer zaman kavramları yok bizde kızıyoruz ama elden bişey gelmiyo anlamıyolar ben bu işi profosyonel yapıyorum yarışya benim adıma 6 araç katıldı hepsinde genç reklam yazıyodu görmüşsünüzdür e30 kullanan oraya getiren doktor abilerimiz bile var aralarında en genç benim bende 27 yaşındayım hesap edin 55 yaşında e30 kullanan abilerim var bu arabalara böyle gönülden bağlanmış adamlarıda başta yazdığım guruptaki adamlara dahil edince olmuyo sıfrcı çocuklarada kızıyorum ama hakta veriyorum adam ne yapsın egolarını tatmın edecek bir yer yok onlarda orayı fırsat biliyorlar ve etraftakilerin gazıda çok fzla millet geliyo abi bi dön bi gaz ver işten eve giderken bile yaşıyoruz biz bunlarıki daha ordaki ısrarı siz tahmin edin ben bile hiç bişey yapmayacaktım milledin yoğun baskısı ve gazıyla lastik yaktım biraz anlayış lütfen
cembozbey
04-08-2010, 11:49
e30dan insanları sogutmayın gözunuzu sevim 2 sene 325ix kullandım halen e30m3 hayalim var valla heran vazgecebilirm ya,hele orda mavi bi e30 vardı kilitsiz dönemiyoda zaten anlamıyorum valla
GNC POWER
04-08-2010, 11:52
insaf be kardeş 12 ye kadar padok alanından çıkamadım
var aramızda genç tıfıllar var hoplamayı zıplamayı çok seviyolar yer zaman kavramları yok bizde kızıyoruz ama elden bişey gelmiyo anlamıyolar ben bu işi profosyonel yapıyorum yarışya benim adıma 6 araç katıldı hepsinde genç reklam yazıyodu görmüşsünüzdür e30 kullanan oraya getiren doktor abilerimiz bile var aralarında en genç benim bende 27 yaşındayım hesap edin 55 yaşında e30 kullanan abilerim var bu arabalara böyle gönülden bağlanmış adamlarıda başta yazdığım guruptaki adamlara dahil edince olmuyo sıfrcı çocuklarada kızıyorum ama hakta veriyorum adam ne yapsın egolarını tatmın edecek bir yer yok onlarda orayı fırsat biliyorlar ve etraftakilerin gazıda çok fzla millet geliyo abi bi dön bi gaz ver işten eve giderken bile yaşıyoruz biz bunlarıki daha ordaki ısrarı siz tahmin edin ben bile hiç bişey yapmayacaktım milledin yoğun baskısı ve gazıyla lastik yaktım biraz anlayış lütfen
yok kardeşim sen kendini bitirdin.bir gece önce ben seni slolom yarışında seyrettim.dedimki maşşallah adam güzel yapıyor arabasıda güzel helal olsun dedim.ama sabah hipodroma ayak basar basmaz senin lastik yakma sesin ve motor sesinle güne merhaba dedik.eee bende bunu görünce bütün o forsunu bir anda sen kendin kaybettin...
DogukanB
04-08-2010, 11:57
hepimiz rahatsızdık o olaylardan ama çağan saat 10 da geldim diyosun ilk senin lastik yakmanı gördüm diyosun, saat 10 da daha insanlar yeni yeni gelmeye başlamıştı yani orda yakılan lastiğin kime zararı var? yarışı mı engelledi birileri tehlikeyemi atıldı yani
" RUHUNU DEĞİL LASTİĞİNİ YAK "
:)
Açıkçası Ankara'dan geldiğimden beri tiksindim resmen o aşağıda lastik yakıp kesiciye sokan otomobillerden. Genellemeye yapmayım alınıyorsunuz(!). Biz oraya drag organizasyonu için geldik insanların tatminlerini izlemeye değil. Siz de haklısınız öyle bir ortam yok enerjinizi atacağınız ama orası zar zor düzenlenmiş bir drag organizasyonu olmakla birlikte insanlar da drag organizasyonu çerçevesinde streslerini attı. Gittiler yarıştılar. Ama aşağıda yapılan şeyler hiç hoş değildi. Organizatörleri de zor durumda bıraktı, yanında misafirini getireni de..Adana'dan geldim 7 saatlik yoldan, akşam 7 de ayrıldığımda organizasyondan yaklaşık 35 saattir uyumamıştım. Bunun 10 saati de aşağıdaki saçmalıkları dinlemekle geçti. Üstüne o sıcaklık falan. Drag organizasyonu için gelen adamlar, hatta hiç anlamayıp hadi bir gidip bakalım diyen adamlar 3-4 saat sonra "ya buraya E30 izlemeye mi geldik ?" diye gittiler. Bu sizce iyi bir şey mi ? Madem bu kadar önemsiyorsunuz ki sizin yaptıklarınızı duyduğum kadarıyla düzgün birisisiniz ve aracınızı çok güzel kullanıyorsunuz, neden o yürekleri hop hop atan arkadaşlara öğütler vermeye çalışmıyorsunuz ? Oradaki tiplerin tek tek fotosunu çeksem 5 yıllık gülecek malzeme çıkardı. Ha bir de şey yazmışsınız yarışı kazananlara bir bakın en çok hangi marka falan var. O yarışa girmeyen ne kadar çok araba var bir bilseniz.. Gidişini gördüğünüzde ne lan bu diye yakardınız kendi arabanızı. Şurada kaç kişi var RWD araç almak için can atan, ucuz olmasına rağmen E30 kasaya yaklaşamayan.. Bu kötü bir durum umarım farkındasınızdır.
hepimiz rahatsızdık o olaylardan ama çağan saat 10 da geldim diyosun ilk senin lastik yakmanı gördüm diyosun, saat 10 da daha insanlar yeni yeni gelmeye başlamıştı yani orda yakılan lastiğin kime zararı var? yarışı mı engelledi birileri tehlikeyemi atıldı yani
illa tehlikemi yaratmasi lazim?
GNC POWER
04-08-2010, 12:01
la kardeş sen ne içip geldin oraya arabam 9:00 9.30 kadar padok alanı içindeydi malzeme silik indirdi sonra standa yolladım saat kaç bilmiyorum sralama turları başladı öyle izlemeye çıktım sıralama turlrı bitti sonuçları aldım yemek yedim standın arkasındaki çadırda otururken milletin gazıyla lastik yaktım yani yalan olmasın saay 2 veaya 3 dü lastik yaktığımda sen neden bahsediyon hatta tanırsın yarışan arkadaşlarımı tubay turbo zone aydın tüm oto anıl audı 4x4 turbo onlara sor neyse geyik çok uzadı byyy
GNC ; birşey sormak istiyorum,her kürt pkk'lımı ? Ama bugün insanlar genel olarak kürt kürt diyor.Bir konudan bahsedersin pkk ile ilgili ama kürt dersin orda kasıt pkkdır her kürt kastedilmez.aynı bu şekil e30 muhabbetide artık benim gözümde,e30 denince aklıma saçma sapan insanlardan başka birşey gelmemeye başladı.bunu bu hale getiren sen değilsindir belki ama senin sevgin gibi e30 sevgisi olan ama senin saygın kadar olmayanlardır.Arada illaki çok düzgün,gönülden bağlı,evladı gibi bakanlarda vardır otomobillerine,onlarda e30cudur ama o tabir ettiğimiz e30cu sınıfında değillerdir..
Ben senin yerinde olsaydım,bu kadar e30 sevseydim,sadece e30lara laf gelmesin diye gider hepsini tek tek fırçalardım.oda mı olmadı,arardım polisi burda insanların can güvenliğine kasteden arkadaşlar var gelin ilgilenin derdim.
Organizasyonla ilgili ilk mesajımda da yazdım 40 yıl e30 görmek istemiyorum hakkaten.Apaçi mapaçi demeyin demişsin zaten onlar artık apaçi falan değil gözümde cahiller.
yok kardeşim mesele o değil dinime küfreden müslüman olsa.pnc power kardeşimiz hepsini aynı kefeye koymayın diyor yapmayanlar var üslubuyla sürenlerde var diyor ama başta kendisi yapıyordu.kendin yapmıyorsan savun bazı şeyleri.abi bide bunun saat 9 u 10 u yok ki benim gördüğüm saat 10 da gnc power ın e30 zu ile güne gözümüzü açtık ben çıkarken saat 20:00 fln dı biri bitti biri başladı bitti dedigimiz bidaha başlayınca 10 saat ben bu adamları dinledim.
DogukanB
04-08-2010, 12:13
illa tehlikemi yaratmasi lazim?
illa tehlike yaratması lazım değil ama orda 106 gti lar elfreniyle sıfır çizerken daha yarış başlamadan lastik yakmak bu kadar abartılacak bişey değil. olmasaydı tabi ki daha iyi olurdu ama ben 2004 ten beri gidiyorum hipodroma böyle olayların olmadığı yarış daha olmadı. hepimiz istiyoruz böyle şeyler olmasın, yarışa katılan araçların sesini duyalım ama malesef oraya araç girdiği sürece hayal bu.
kısacası gelen her e30 böyle atraksiyonlarda bulunuyo hemen hemen yarışın içine edeceğine böylesi çok daha iyi
GNC POWER
04-08-2010, 12:16
kardes senın yalan soyledıgın bastan meydana cıkıyor benım arabamım uzerınde gnc power dıye bısey yazmıyodu benım arabanım uzerınde genç reklam yazıyodu.koca kapalı turbunde bıtek sen rahatsız olmussunkı dıger seyırcılerın hepsı arabanın basında resım cekılıyolardı ayrıyetten benım arabım onunde saat 12 ye kadar transporter cekılıydı senın arabayı gormenın ımkanı yoktu.yanına gıdıp ıncelemdıgın surecede goremezdın........!
DogukanB
04-08-2010, 12:17
yok kardeşim mesele o değil dinime küfreden müslüman olsa.pnc power kardeşimiz hepsini aynı kefeye koymayın diyor yapmayanlar var üslubuyla sürenlerde var diyor ama başta kendisi yapıyordu.kendin yapmıyorsan savun bazı şeyleri.abi bide bunun saat 9 u 10 u yok ki benim gördüğüm saat 10 da gnc power ın e30 zu ile güne gözümüzü açtık ben çıkarken saat 20:00 fln dı biri bitti biri başladı bitti dedigimiz bidaha başlayınca 10 saat ben bu adamları dinledim.
sende haklısın tabi ama yapıcak bişey yok yani. yıllardır her ankara drağından sonra aynı şikayetler, eminim o yarışa renk katan (!) abilermiz kardeşlerimizde okuyodur, bu kadar şikayete rağmen her sene aynı işi yapıyorlarsa diyecek söz kalmıyo :D
eğitim şart diyoruz kendimizi yarışdaki çekişmeyle tesseli ediyoruz budur yani olay :)
minimal_freak
04-08-2010, 12:17
@ GNC POWER
bende yazdım evet, apachi dedim, gerizekalılar dedim ve devam ettim, ama mesajımın sonunda e30-e36 kullanıcıları ; sözüm meclisden dışarı, istisnalar hariç dedim, sen neden bu kadar üzerine alındın bu derece savunmaya geçtin anlamadım, bizde 20-22 araç geldik, stand kiraladık, aramızda 14-15 Honda- bir o kadar peugeot kullanıcı dostlarımız vardı, ben hem kesiciye giren puglara hemde yanan-dönen apachi'lere yazdım bu sözlerimi, ama hiçbir arkadaşım alınmadı bu sözlerimden, yineliyorum yazdıklarımı, artık miğdemiz bulandı senelerdir, Ankaa'lı olarak inan yerin dibine giriyoruz her organizasyonda, madem lastik yakacaktın drag organizasyonuna niye geldin, biz sabah 7'de araçlarımızı güzelce park ettik, akşam 7'de tekrar marşa bastık, benim aracım kesiciye girmiyor, dönmüyor, evet çekemiyoruz :hahaha:
GNC POWER
04-08-2010, 12:21
Bu yazdıklarını senın dedıgın apaçiler duymasın dıye ben ugrasıyorum.hatta ılk yazdıgım yazıda bu yazılar sılınse ıı olur dıye yazdım.ordakı tıplerı gordun bırtanesını kulagına gıtse neler olabılecegını sen dusun.ozaman yanlarsında sıfır da çizesrsın kesıcıyede bınersınnnn.
minimal_freak
04-08-2010, 12:21
madem güçlü araçlarınız var, durmadan dönüyor olduğu yerde neden katılmıyorsunuz, neden kesiciye pistte girmiyorsunuz, kenardan dönmeyle olmuyor bu işler ;) destek olacağınıza köstek oluyorsunuz, sizlerin yüzünden bu tür organizasyonlar düşüncede kalıyor hep, bir adım ileri gidemiyoruz hep yan yan gidiyoruz sayenizde
adamlar nie organizasyon yapmıyor neden drag düzenlemiyor.bas bas bagrıyoruz.ben çok aile gördüm eşini çocugunu almış gelmiş adam.bi ideası olmasada ailesiyle güzel vakit geçirmeye , drag izlemek bahane olsada maksat aile ile güzel bir pazar tribünde oturup çekirdek çitlemeye gelmiş aileler vardı.adamlar böle şeymi olur sayıp sövüf bini bin para küfür ederek kalktılar gittiler.sonra al sana organizasyon.
GNC POWER
04-08-2010, 12:28
Arkadas senın anlam sevıyen dusuk heralde yarısa katılan zaten 5 tane e30 vardı (hepsıde hergun gorustugum cok samımı arkadaslarım )ayrıyetten th 700 tubay turbo zone aydın ve eskı hondası ruh plakalı anıl öztrak da vardı.
Yarısı okadar dıkkatlı ızledıysen uzerınde yazan genc reklamları gormustursun....
minimal_freak
04-08-2010, 12:29
................. ''anlam seviyem düştü'' benden bu kadar ;)
Bu yazdıklarını senın dedıgın apaçiler duymasın dıye ben ugrasıyorum.hatta ılk yazdıgım yazıda bu yazılar sılınse ıı olur dıye yazdım.ordakı tıplerı gordun bırtanesını kulagına gıtse neler olabılecegını sen dusun.ozaman yanlarsında sıfır da çizesrsın kesıcıyede bınersınnnn.
evet daha önceki yazılarında sölediğin doktor abilerimizde var içlerinde 50 yaşında abilerimizde var dediğin tipleri biz çözdük kardeş.her türlü ne olursa olsun yukarıda yazdıgın yazıdaki zihniyetinle apaçilikten kurtulamazsın.kusura bakma ama şu yazdıgın yazıyı dön bir tekrar oku.olucak iş değil.
ygtturbo
04-08-2010, 12:34
serkan abıyı tanırım apaçilikle iş olmaz sıze duzgun bı dılle uyarmıs ama sen (çağan)anlamak ıstemıyorsun.hayatında kac defa e30 cuların ıcıne gırdın 50 yasındakılerıde gorduk dıyon saygılı konus bıraz .o yazdıklarından bırısını o apaçiler duyarsa o yarısı size zehır ederler . ben kendımı bıldım bıle kapalı turubun onu herzaman aynıdır yanı bu yarısta olmus bısey degıl bu.
serkan abıyı tanırım apaçilikle iş olmaz sıze duzgun bı dılle uyarmıs ama sen (çağan)anlamak ıstemıyorsun.hayatında kac defa e30 cuların ıcıne gırdın 50 yasındakılerıde gorduk dıyon saygılı konus bıraz .o yazdıklarından bırısını o apaçiler duyarsa o yarısı size zehır ederler . ben kendımı bıldım bıle kapalı turubun onu herzaman aynıdır yanı bu yarısta olmus bısey degıl bu.
kardeşim serkan kardeşimizin kendi yazdığı söylüyorum ben.sende aynı şeyi yazmışsın ne yani biz onların verdikleri rahatsızlıgı dile getirince sana o yazıları yedirirler fln geçicen bu işleri,yok duymasınlar şöle yaparlar böle yaparlar.ben onların arasında bulunmamak tercihimdir zaten o ayrı bir olayda.keşke yapmasalar diye bunları konuşuyoruz.sen kendini bildin bileli o tribun önü öle.keşke o tribun önündekilerde kendilerini bilseler orası öle olmaz.rahatsızlık vermiyene saygım sonsuz kimseyede saygısızlık etmiyorum.ama benim yarış izleme özgürlüğüme gölge düşürenleride sonuna kadar eleştiririm.
ilkerrrrr
04-08-2010, 12:49
nedir kardeşim eşkiya mısınız yani? duyarlarsa şöyle yaparlar duyarlarsa şuraya sokmazlar. şu lafları söyleyip daha o kitleyi savunuyorsunuz ya sizlere de tüketecek enerjim yok artık. durmak yok dönmeye devam.
GNC POWER
04-08-2010, 12:53
kardeş sende kendine göre haklısın haksızsın demiyorum ama bana da hak ver bu adamlar böyle biz bize yakın olanlara anlatıyorum ama nafile böyleler ben sizi tehdit etmiyorum yanlış anlamayın ama laf söylediğiniz adamlar hep yıkım ekibi bende bu yarışın olabilmesi için çok uğraştık fm tuning vts power ahmet abi beni bilirler endişen birdahaki yarışlarda eleştirdiiniz adamların sizlere kin güdüp yarışta tatsızlık çıkarmaları içlerindeyim tanıyorum büyükleri olarak müdahale tabiki ederiz ama neden olsun kim istemez tertemiz gurur verici bir organizasyon izlemeyi neyse muhabbet uzadı dikkat çekmeye başladı konu büyüyecek herkese slm
yok kardeşim büyüyecek bişey yok.bir daha ki yarışa kulak tıpalarımı takıcam gaz maskemi takıcam tribüne geçicem gene izlicem.biri sıfır cizerken cocugamı çarpmış , öbürü 40dk egsoz patlatıp rahatsızmı etmiş , öbürü lastik yakarkan önünde video çeken cocugumu çignemiş hiççç umrumda olmaz.robokop gibi otururum tribunde.
DogukanB
04-08-2010, 13:04
.o yazdıklarından bırısını o apaçiler duyarsa o yarısı size zehır ederler .
zehir mi ederler :heyoo::eek:
zehir mi ederler :heyoo::eek:
Zehir Ederler
tamm beyler uzatmanın luzumu yok.lastik yakıp zehirlerler o manada yani.
GNC POWER
04-08-2010, 13:10
Kardeş inan hak veriyorum hatta bizde bazılarına kızdık çoluk çucuk var diye durdular biraz yine başladılar inanın kötü bi niyetim yok sadece yazı yazarken uslubunuza biraz dikkat edin çünki e30 kitlesi büyük bi kitle ve hemen çabucak gaza geliyolar 4 senedir yeni olmuş bi organizasyon gölge düşmesin herkese teşekkürler
yok yok kardeşim konu kapandı boşver bişey olmaz.herkez ne yaptıgının farkında zaten.
gnc power neyse sen stiker yapıyormusun biz senin yanına gelicektik.
sen bana pm atsana stikerla ilgili.
GNC POWER
04-08-2010, 13:22
Gelin herturlu yardımcı olurum.
sonuc yapılan hareketler yanlış davranışlar yanlış konu ne olursa olsun genellemek yanlış ama net gorunen birseyvar ki bu davranıslar cogunlukla bu aracların sahipleri tarafından yapılıyor ve o 50 yasındaki doktor agbilerimiz engelleyemior kardeşlerini ozman çözüm nedir kendi adıma ben böyle bir organizasyon yapsam stand ne olursa olsun e 30 sokmam diyebilirsin kardeş bu ayrımcılık deilmi bende derimki 4 metrelik yerde donerken benim kardeşime carpsan onun canını yaksan benim canımı yakmandansa ayrımcı olmayı tercih ederim .ben kendia dıma yarısan bir e 30 un onune atlatım adam kalkmıs kapalı parka giderken startın hemena rkasında arabayı dönduruyor guvenlikte insanalrı uzaklastırıyor insanlar uzaklasınca ona donecek daha cok alan olusuyor beyimizde daha cok gaza gelior.
kişisel hiçbirseyim yok ama e30 gorunce yavaslıyorum nereye gidecekse gitsin yapıorum !!
Ya beyler bi sakin olun, organizatörler eminimki buna bir çare bulacaktır. Hem e30 cu ları, tesisatçıları, hemde sadece yarış izlemek isteyenleri düşünerek ve kimseyi gücendirmeden bir çözüm bulacaklardır. Artık ayrı yerler mi tahsis edilir naparlar bilemiyorum ama bi şekilde çözeceklerine inanıyorum. Yıllar sonra iyisiyle kötüsüyle bir yarış yaşadık bunada şükür. Artık önümüze bakalım ve yapıcı olalım. Hepimiz Ankaralıyız ve şehrimizde yarış olmasını istiyoruz. Kimseye küsmeyelim, kimseyi küstürmeyelim. Sıkıntılar mutlaka olacaktır hiçbirşey 4x4 lük malesef oluyor ama amaç bunu en aza indirgemek olmalı.
işte ne güzel keşke pistlerde yapılsada çocuk çolugun içinde yapılmasa allah esirgedi ciddi bir kazadan.
sanayide motor yaptıracak tüm e30 cular vs. gelmişler orda yazık arabalara ya adam 40dk arabasını kesiciye soktu arabasını seven adam bölemi oluyor.siz neden oradaki honda gurubundan del sol-si ların motor sesini hiç duymadınız.
sonra genelleme yapıyorsunuz diyosunuz oraya 25 tane e30 geldiyse o gün hepsinin(tek tek hepsi yapmayan hiç olmadı 10 saat hipodromdaydım) motor sesleri sabaha kadar kulagımda çınladı.(zır stok bi e30 vardı bordo 50 yaşında bir amca geldi bi o yapmadı)
oran 25 de 1 olunca o amcada benim gözümde apaçi kurunun yanında yaşta yanar geçmiş olsun.
şehitlerimiz için motor sesi 45dk kapatılsın denildikten 25dk sonra tekrar başlayan adam e30 cuydu (tabi adam sıkıldı çok haklı) şimdi ben daha ne sölesem boş.
o amca yakmadı da onun kardeşi vardı yanında o da yaktı mavi tribün önünde merak etmeyin :D
Vts_Power
04-08-2010, 21:57
Gelin herturlu yardımcı olurum.
serkan herkes çok tepkili o mevlana gibi dönenlere ve onları heyecanla izleyen gerizekalılara. tamam seni tanıyorum onlarla alakan yok ancak hiçbir şekilde savunulacak yanları yok. yaşları büyükmüş kabadayımış sanayiciymiş farketmez.üstüne alınma o apaçilere söylüyorum bunu.bi tanesi allah etmesin birini çiğnese sonucu ne olacak? masum insanların canıyla oynuyorlar.zaten zar zor aldığımız hipodroma drag için bir daha adım atamayacağız.
bi dahaki yarışta sadece arkadan ceza yemiycekler direk emniyet müdahale edecek bu sorun da ortadan kalkacak kapatın artık şu konuyu
serkan herkes çok tepkili o mevlana gibi dönenlere ve onları heyecanla izleyen gerizekalılara. tamam seni tanıyorum onlarla alakan yok ancak hiçbir şekilde savunulacak yanları yok. yaşları büyükmüş kabadayımış sanayiciymiş farketmez.üstüne alınma o apaçilere söylüyorum bunu.bi tanesi allah etmesin birini çiğnese sonucu ne olacak? masum insanların canıyla oynuyorlar.zaten zar zor aldığımız hipodroma drag için bir daha adım atamayacağız.
Şimdi doğru zaman mı bunu söylemenin bilmiyorum ama Draglar yapılırken bir de organizasyon aksiyon alanı ayarlasa isteyen çıksa oraya dönse burnout yapsa hatta yan koltuğa birini alsa drift taxi gibi bişey yapsa gayet tehlikesiz ve güzel olur. bu alanın çevresinde insanların izleyeceği bir yer de ayrılırsa güvenlik sorunu olmaz sanırım. İngilizler bide kuka ile parkur yapıp zaman tutuyor insanlar arabalarını deniyor falan. pek de büyük bir alan değil ama ankara için gayet uygun. isteyen istediğini izler.
beyler ömer haklı ! uhehuehueuheehueuhueh
Vts_Power
04-08-2010, 22:23
Şimdi doğru zaman mı bunu söylemenin bilmiyorum ama Draglar yapılırken bir de organizasyon aksiyon alanı ayarlasa isteyen çıksa oraya dönse burnout yapsa hatta yan koltuğa birini alsa drift taxi gibi bişey yapsa gayet tehlikesiz ve güzel olur. bu alanın çevresinde insanların izleyeceği bir yer de ayrılırsa güvenlik sorunu olmaz sanırım. İngilizler bide kuka ile parkur yapıp zaman tutuyor insanlar arabalarını deniyor falan. pek de büyük bir alan değil ama ankara için gayet uygun. isteyen istediğini izler.
org. düşünmüyor deil böyle ayrı bi alan flan.ancak drift taxi işi dirftten anlayan profesyonel kişiler tarafından yapılabilir.(drift academy gibi).güvenlik sabah 5 de kimse gitmeden kapıları sonuna kadar açtığı için içeri girenler çıkartılamadı.alan çok büyük olduğu için polisinde gamsız davranması yüzünden o görüntüler yine oldu.eylül dekinde daha farklı olması ümidi ile..
abi ben bi dahaki yarışlara geleyim mi gelmeyim mi :D
Vts_Power
04-08-2010, 22:32
abi ben bi dahaki yarışlara geleyim mi gelmeyim mi :D
adamın kralısın lan sen gel tabi.korkumdan seni karşılamadım tokalaşmadım bile arabada sorun yaşadım. demekki sen temizsin adını çıkarmışlar.
Bu arada arabamdaki sorun çok ciddi çıkmadı motor sapasağlam, 2 den 1 e çakınca volant civatalarının 6 sınıda koparmış.volant durduğu içinde makine stop etmiş.en ufak sorun yok.şanzumanı ve debriyajı yenileyip devam :icon_tup:
işte buna çok sevindim abi :)
E30///M3
05-08-2010, 06:54
adamın kralısın lan sen gel tabi.korkumdan seni karşılamadım tokalaşmadım bile arabada sorun yaşadım. demekki sen temizsin adını çıkarmışlar.
Bu arada arabamdaki sorun çok ciddi çıkmadı motor sapasağlam, 2 den 1 e çakınca volant civatalarının 6 sınıda koparmış.volant durduğu içinde makine stop etmiş.en ufak sorun yok.şanzumanı ve debriyajı yenileyip devam :icon_tup:
yarış günü keyfimi kaçıran iki olay vardı Tuncay ın bmw ile senin arabanın arızalanması.Bu kadar emeğin olan bir yarışda yarışamaman beni üzdü ama bu en azından teselli oldu, maddi açıdan zararımız minimum:icon_tup:
Çok geçmiş olsun, sıkıntı yaşanmasa oradaki pist koşullarında önden çekiş olmasına rağmen çok iyi sonuç çıkartacak gibiydi ama verilmiş sadakan varmış volan bu şekilde iyilik yapmasa sonucu düşünemiyorum.
Yarış gayet iyi geçti mutlaka eksikler vardı ama ilk defa bukadar seyirci ile org. yapmak kolay değil.
Sonraki yarış için evrak vs. eksikleri tamamlamak adına yardıma hazırım şimdiden söyliyim.
IMOBILIZER
05-08-2010, 08:27
Gecmis olsun Ama Sevindim simdi Oyle yada boyle insan uzuluyor.Ama guzel bir sabah haberi oldu
Haydi devam :)
TUNCAY ÖNER
05-08-2010, 09:06
Sen benden şanslıymışsın abi.Bizde 4 adet piston 1 adet piston kolu 1 adet piyano 12 adet subap ve 1 adet gömlek bunlar şu an için buz dağının görünenleri daha altı açmadım lakin durmak yok yola devam.
Tüm e 30 cu arkadaşlar gelin heyecanlarınızı piste teşıyın emin olun oraya çıkınca gerek aracınıza gerekse organizasyona bakış açınız değişiyor.
:icon_tup:
Vts_Power
05-08-2010, 09:10
Sen benden şanslıymışsın abi.Bizde 4 adet piston 1 adet piston kolu 1 adet piyano 12 adet subap ve 1 adet gömlek bunlar şu an için buz dağının görünenleri daha altı açmadım lakin durmak yok yola devam.
Tüm e 30 cu arkadaşlar gelin heyecanlarınızı piste teşıyın emin olun oraya çıkınca gerek aracınıza gerekse organizasyona bakış açınız değişiyor.
:icon_tup:
çok geçmiş olsun.ben biraz daha şanslıymışım.gönül isterdi sorun olmadan yarışalım ama kısmet deilmiş cana gelmesin. eylülde çok daha güzel bi org. bizi bekliyor, hayırlısı ile orda olacağız.
Vts_Power
05-08-2010, 09:15
Çok geçmiş olsun, sıkıntı yaşanmasa oradaki pist koşullarında önden çekiş olmasına rağmen çok iyi sonuç çıkartacak gibiydi ama verilmiş sadakan varmış volan bu şekilde iyilik yapmasa sonucu düşünemiyorum.
Yarış gayet iyi geçti mutlaka eksikler vardı ama ilk defa bukadar seyirci ile org. yapmak kolay değil.
Sonraki yarış için evrak vs. eksikleri tamamlamak adına yardıma hazırım şimdiden söyliyim.
çok saol gürkan.telaşeden senle fazla görüşemedik kusura bakma. arabamdan ilk defa bu kadar memnundum herşey çok iyiydi 1.2. vitesler gerçekden istediğim gibiydi ama olmadı işte debriyaj bi kere azizlik yaptı çok ısındı bende vitese geçircem die ısrar edince 1 e oturuverdi :( 1 takım sıfır Ap ve yeni turbo için daha büyük inputshaft bahanesi oldu bu olay. :) 1-2 dog yapılmamıştı inşallah görecez komple dog nasıl olacak :icon_tup:
Geçmiş olsun abi, zararın az olması sevindirici
Bize de yarış bazı şeylere vesile olacak; deli 10000 dolarlık liste yaptı yine
Vts_Power
05-08-2010, 09:26
allah yardımcımız olsun o deliyle :eek:
eylüldeki yarışda dönenlere çare bulunmuştur, eylülde daha sessiz dumansız apaçisiz bir yarış izleyeceğiz ;)
Yarıştan sonra lastiklerini kontrol eden oldumu hiç aranızda? Lastikte çok fazla kesik ve bir iki metal parçası çıktı, kadir abinin arabadanda çivi çıktı, hatta yarış esnasında indi zarzor şişirip tekrar çıktı piste, kesikler asfalttan değil demir kazıklardan kalanlardan ötürü gibi geldi bana, pisti tekrar gözden geçirmek lazım gibi, orda bir lastik yarılsa hiç hoş şeyler olmayabilir.
chiefkadir
05-08-2010, 12:42
Yerde çadırlar vs.den kalma civata vs.ler vardı herhalde biri denk geldi .. :) Sıra bana geldiğinde panikledik pompa felan aradık o ara Ahmet'in mekanikeri bisiklet pompası ayarladı işimiz görüldü sağolsun :)
Yarıştan sonra lastiklerini kontrol eden oldumu hiç aranızda? Lastikte çok fazla kesik ve bir iki metal parçası çıktı, kadir abinin arabadanda çivi çıktı, hatta yarış esnasında indi zarzor şişirip tekrar çıktı piste, kesikler asfalttan değil demir kazıklardan kalanlardan ötürü gibi geldi bana, pisti tekrar gözden geçirmek lazım gibi, orda bir lastik yarılsa hiç hoş şeyler olmayabilir.
finishten sonra çok fazla demir civata vardı yerde ve bayaa kirliydi o bölüm yıkanmamış sanırım..sıfır slick lastiklerim offroad yapmış gibiydi...
Hayırlısı olsun kardeşim:D
finishten sonra çok fazla demir civata vardı yerde ve bayaa kirliydi o bölüm yıkanmamış sanırım..sıfır slick lastiklerim offroad yapmış gibiydi...
oy oy oy :) sıfır lastikler olsaydı bende, o hale gelince bakar bakar ağlardım :)
CasabLanca
09-08-2010, 18:18
biraz önce TRT3de spor programında detaylı yer verildi yarışa röportajlar kalkışlar felan gösterildi
gruplardaki birinciler dahi tek tek okundu
az önce tekrarı verildi pc ye kayıt ettim yüklemeyi falan becerirsem eklerim :D
DogukanB
10-08-2010, 22:00
frk & ruf
http://www.streetfire.net/video/frk-gc8-ruf-e30-01072010-ankara_2045773.htm
frk & mzsky
http://www.streetfire.net/video/frk-gc8-mzsky-01072010-ankara_2045772.htm
frk & knn final
http://www.streetfire.net/video/frk-gc8-knn-sti-final-01072010-ankara_2045770.htm
frk & knn 2
http://www.streetfire.net/video/frk-gc8-knn-sti-2-yar-01072010-ankara_2045768.htm
frk & knn
http://www.streetfire.net/video/frk-gc8-knn-sti-01072010-ankara_2045765.htm
ahmet kadir
snan1910
15-08-2010, 16:50
şuan trt3 de tekrarı var programın.
eylül ayında bi yarış daha olacaktı ? tarihi belirlendimi acaba ?
Vts_Power
20-08-2010, 02:36
eylül ayında bi yarış daha olacaktı ? tarihi belirlendimi acaba ?
19 eylül veya 26 eylül tarihleri olma ihtimali var şu anda
inşallah 26 olmaz kpss sınavı var.bizi bu zevkten mahrum bırakmayın.
19 eylül veya 3 ekim gibi de bakılsa iyi olur o zaman.. Ahmet abi bu kez inşallah sorunsuz yarışırsın.. Aracını izlemeyi gerçekten çok istiyorum :) Bu kez bende olacam ;)
ekime kalırsa Ankara nın belli olmayan yagmurlarına takılabiliriz..
chiefkadir
20-08-2010, 11:01
ekime kalırsa Ankara nın belli olmayan yagmurlarına takılabiliriz..Yani diyosunki kalırsa ekime kadar kalmassa:hahaha:
Olm gawur sıcakları olacak diyolar eylük ekim kasım full sıcak:D
19 eylül veya 3 ekim gibi de bakılsa iyi olur o zaman.. Ahmet abi bu kez inşallah sorunsuz yarışırsın.. Aracını izlemeyi gerçekten çok istiyorum :) Bu kez bende olacam ;)
eet 19 eylül ve 3 eylül :icon_tup:
eet 19 eylül ve 3 eylül :icon_tup:
3 ekim :icon_tup:
Vts_Power
20-08-2010, 11:21
biz 1 gün koparalımda şımarıklığını sonra yapalım sıcak olur sınav var vs.. :D
güzel bi yarış olsunda gerisi hikaye:icon_tup:
ahmet abi varmı gelişme ? bekliyoruz :)
egeturbo
25-08-2010, 15:35
ahmet abi varmı gelişme ? bekliyoruz :)
hea bekliyoruz taa adana izmirden gelcez
son durum ne abi bellimi tarih_?
chiefkadir
03-09-2010, 08:58
son durum ne abi bellimi tarih_?Özledin angarayı ellaam:hahaha:
Bakalım inşallah bu sefer kendi arabamla girmek istiyorum bende;)
Özledin angarayı ellaam:hahaha:
Bakalım inşallah bu sefer kendi arabamla girmek istiyorum bende;)
valla içimde kaldı ankara bu sefer kalkış sırasında uyumıcam :D
ERDinç77
14-09-2010, 06:42
tarih kesinleştimi acaba?
TAM35GNY
14-09-2010, 19:33
26 eylul konya sanirim..
ankarada olmıcak heralde :)
ankara devasa tribun ve cok büyük alanıyla bence en uygun yer.. ankarada mutlaka bi drag daha istiyoruz..
Mehmet Gazihan
15-09-2010, 11:03
26 Eylül Pınarbaşındayız..
Vts_Power
15-09-2010, 18:23
maalesef eylül ayı için boş hafta bulunamadı.en yakın tarih kasım var ne dersiniz Ankara hava şartları o tarihlerde bir sürpriz yapar die klübümüz çok sıcak bakmıyor.sizinde fikrinizi alalım.
yagmurlar rahat vermez gibi abi bence...
E30_ORHAN
16-09-2010, 13:51
Bence Kasımın ilk haftası olursa havanın engel olacağını düşünmüyorum,ayrıca havada serinler daha rahat bir yarış olur.Ayrıca Ankara 2.yarışı çoğu kişi tarafından bekleniyor ayrıca Ankara yarışlarına ilgi çok yüksek oluyor bence olması gereken bir yarış..
Ankara'da 2.Yarışı Bekliyoruz :)
Saygılar
maalesef eylül ayı için boş hafta bulunamadı.en yakın tarih kasım var ne dersiniz Ankara hava şartları o tarihlerde bir sürpriz yapar die klübümüz çok sıcak bakmıyor.sizinde fikrinizi alalım.
İyi bir tahminle yağışsız birgün denk gelirse tabiki katılırız. 41 derecede yarışmaktansa soğuklarda yarışmayı tercih ederim. Ankara'ya tam destek. . .
son yılların en soguk kış ayları yasanacagı soyleniyor.. ankaranın havasına guven olmaz. organizasyon için ne kadar ugrasıldıgını biliyorum riske atmaya degmez.. ama olurdu duzenlenirse insallah hava sartları engellemezde bizde guzel bi yarıs izleriz.. soguk havada araclar daha hızlı olacagından yarıs daha keyifli olacaktır :)
valla hava durumlarını kesin olarak ögrenme şansımız olursa eger kesinlikle mükemmel bi yarış olacaktır.. sogukta hem araçlar daha iyi gider hem de seyirciler cok daha keyifli bi yarış izlerler ;)
chiefkadir
06-10-2010, 19:47
Bu sene zor ...
Cimmeria
06-10-2010, 21:36
istanbul ekim basinda hic olmadigi kadar soguk ve yagmurlu valla, sanirim bu kis sikintili gecicek
volkan_gs
06-10-2010, 21:47
istanbul ekim basinda hic olmadigi kadar soguk ve yagmurlu valla, sanirim bu kis sikintili gecicek
abi gelmiyomusun sen ya :) bu soğukta yağmurda fotokopici aradım valla neler çektim bilsen :D
Vts_Power
06-10-2010, 22:18
bu sene maalesef olamayacak arkadaşlar, önümüzdeki sene için 4 yarış takvime aldırmaya çalışıyor BOSS
:( ankara için cok heveslenmiştim gerçekten.. cok keyifliydi.. neyse artık gelecek sene dopdolu bi halde geliriz inşallah ;)