Orijinalini görmek için tıklayınız : ılandakı 306 gtı arabayı tanıyan varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-1998-model-coilover-li-gti/detay
arkadaslar ılandakı arabayı almayı dusunuyorum. arabayla ilgili bilgi lazim ilgilenirseniz sevinirim
tanımam ama kendını belli edıo binen gazına basmiş :)
Low-Rider
09-07-2010, 13:59
foruma üyeydi aracın sahibi
daha önce gebzedeydi sanırım ..roll gecelerinde bikaç defa gördüm...
araba gezeden feratın arabasıydı sattı gitti ferhatt iyi bakılıyordu ama şimdi nasıldır bilmem
devil_berk22
09-07-2010, 14:29
yanlış anlaşılmasın sözüm ama aracını servise götürmek istemeyenin aracında birşey olduğundan şüphe eder almaktan vazgeçerdim
Low-Rider
09-07-2010, 14:38
yanlış anlaşılmasın sözüm ama aracını servise götürmek istemeyenin aracında birşey olduğundan şüphe eder almaktan vazgeçerdim
Aracı servise götürmem dememiş , iyi okuyun
" Aracı istek üzerine hiçbir yere götüremem ya ustanızla gelin yada arcın başına gelib birlikte gidelim... "
+ 1907 :icon_tup:
Saygılar
Rıdvan.
SekoLive
09-07-2010, 14:49
+ 1907 :icon_tup:
Saygılar
Rıdvan.
Aracı servise götürmem dememiş , iyi okuyun
" Aracı istek üzerine hiçbir yere götüremem ya ustanızla gelin yada arcın başına gelib birlikte gidelim... "
+1905 :icon_tup:
selamlar :)
Arac arkadasımn eski aracı temiz araba 500 tl masrafı var.sag marsbiyel fln degscek
Yürürü felan güzel
bazen boş insanlar gelıyor kendi tanıdıklarına götürcekler iyi güzelde orda başlıyorlar yok orası böyle söyle şirket olup arabayı kötülemeye çalışanlar fiyat kırmak için sonra kendileri bi değer biçiyor kardeş bu araba bu kadar eder falan ya büyük mevzuya yol açıyor cinayet sebebi.. şahsen alacaksan ustanı al gel bende götürmem öyle arabamı
Araç cok yakın arkadaşım ferhatındı sattı.bizdeyken bi sıkıntısı yoktu yürürü motoru çok düzgündü.
İlandada yazılmış zaten tavanda bi kabarma vardı ufak.
Sağ marşpiyerde ufak bir sorun vardı, 2 adet sıfır marşpiyer duruyordu bizde takmak nasip olmadı.Alan ark. verdik oda takmamış :)
Biz çok iyi bakıyorduk cem de 306 hastasıydı oda iyi bakmıştır.Sonuç olarak temiz bi 306 GTI :)
10 yaşındaki bi aracın servisde ne işi var zaten, arabanın değerinden fazla masraf çıkartırlar. bundan dolayı olmasın.
Cimmeria
09-07-2010, 16:31
o değilde arkadaki çıkartmaya bayıldım :)
devil_berk22
09-07-2010, 16:45
10 yaşındaki bi aracın servisde ne işi var zaten, arabanın değerinden fazla masraf çıkartırlar. bundan dolayı olmasın.
aracın kaza durumunu motor durumunu bildikten sonra fazlası aranmazki bu araçlarda zaten sonuçta spor araç alınıyor en yenisi bile 9-10 yaşında olan araç illaki masraflı olacaktır ancak insan direksiyonu bıraktımıda sağa sola zigzak çizen arabada almak istemez doğal olarak
aracın kaza durumunu motor durumunu bildikten sonra fazlası aranmazki bu araçlarda zaten sonuçta spor araç alınıyor en yenisi bile 9-10 yaşında olan araç illaki masraflı olacaktır ancak insan direksiyonu bıraktımıda sağa sola zigzak çizen arabada almak istemez doğal olarak
eminmisin fazlasının aranmıcagından, bizim milletimiz ölücü fiyatı nerden kırarım diye çabalar. Sen hiç servise araba götürdünmü alıp veya satmak için ?
SekoLive
09-07-2010, 17:17
eminmisin fazlasının aranmıcagından, bizim milletimiz ölücü fiyatı nerden kırarım diye çabalar. Sen hiç servise araba götürdünmü alıp veya satmak için ?
göki bi abimizin cuprasnı götürüyolar servise turbo büyütmesi var arabada :D servis masraf çıkarıyor bunun turbosu oldugundan daha fazla basınc basıyor diye :D :D :D büyük turbo var diye zorla anlatıyolar adamlar hala yok bunun böyle olmaması gerekir diyolar :D
ve bir arkadaşmn daihatsusu motoru yağ yaktıgı halde yetkili servis araca taş gibi raporu vermisti her servise güvenmemek lazım :icon_tup:
devil_berk22
09-07-2010, 17:21
evet çok gittim almak ve satmak için yıllar önce 206gti aldım aracın masraflı olduğunu söyledikleri halde aldım sonuçta gti bu memur öğretmen aracı değilki boyasıda var değişenide ha kız gibi istiyorum dersen 12-13 değil 18-20 gözden çıkartırsın oda bu araçlar için verilir verilmez bişey diyemem ancak satarkende söylediklerim dışında serviste birşey çıkarsa kırarım zaten fiyatı eğer dediklerim dışında çıkmassada fiyat konuşulduğu gibi veririm orda bu var şurda şu var diye mezarcılara iyi günler diyip ilerlerim muhattaba bile alınmaz zaten
erayakar
09-07-2010, 17:22
o fiyata gore ii bence..
göki bi abimizin cuprasnı götürüyolar servise turbo büyütmesi var arabada :D servis masraf çıkarıyor bunun turbosu oldugundan daha fazla basınc basıyor diye :D :D :D büyük turbo var diye zorla anlatıyolar adamlar hala yok bunun böyle olmaması gerekir diyolar :D
ve bir arkadaşmn daihatsusu motoru yağ yaktıgı halde yetkili servis araca taş gibi raporu vermisti her servise güvenmemek lazım :icon_tup:
al benden de okadar.
bı VA plakalı sarı 306 gtı wardı kartalda onu almak ıcın gıttım, adama dedım kı servıse gosterelım ok dedı gıttık.
servıste dısı komple boyalı dedıler ok dedık zaten sarı 306 yok a.q. neyse bız bekleme salonundayız arac sahıbı ıle, mekanıge motora bakıyolardı. aaa bı baktım servısın ıcınde 3 4 kısı aracı bı otarafa bı bu tarafa ıttırıyolar, arac sahıbı hayırdır beyler noldu flan dedı, ustanın bırı beyefendı aracınız calısmıyo vurdurmak zorundayız dedı. adam gectı kontaga lan dedı sızın gıbı ustanın ben taa.... aracta benzın yok dedı, gıttım benzın aldım geldım çalıstı arac :D:D:D
al benden de okadar.
bı VA plakalı sarı 306 gtı wardı kartalda onu almak ıcın gıttım, adama dedım kı servıse gosterelım ok dedı gıttık.
servıste dısı komple boyalı dedıler ok dedık zaten sarı 306 yok a.q. neyse bız bekleme salonundayız arac sahıbı ıle, mekanıge motora bakıyolardı. aaa bı baktım servısın ıcınde 3 4 kısı aracı bı otarafa bı bu tarafa ıttırıyolar, arac sahıbı hayırdır beyler noldu flan dedı, ustanın bırı beyefendı aracınız calısmıyo vurdurmak zorundayız dedı. adam gectı kontaga lan dedı sızın gıbı ustanın ben taa.... aracta benzın yok dedı, gıttım benzın aldım geldım çalıstı arac :D:D:D
auhauhauahu :D :D :D
diğer 306 konusundaki yorumdur...
arkadaslar burası kötuleme sayfası gıbı oldu ama sakın yanlıs anlamayın benı öyle bır amacım yok aynı sey bızm ötekı araca 306 gtı almaya gıdıncede basımıza geldı plakası 34 FL 8325 colıver lakaplı sahıbındende bı arac kardesım pazarlık yapmıs kalktık sabahın 7sınde 300 kılometre yol gıttık telefonda anlsılanla bızım orda karsılastığımız muamele bambaska aracı servıse göturtmuyolar ustamızla gıdıcekmısmısız işimıze gelırseymıs falan kı aracın göxumde ederı 0 dı açıkçası yanı dıkkatlı olun sadece
pejo camiasinda az cakal yok dikkatli olmak lazim:) 2000 li yıllarda bal rengi bi 306gti alacaktim goztepede guven diye birindenn icinde 2 kisi ölmüs toplamislar ve ismini vermem yetkili servis duzgun araba demisti sonra ozel servise goturduk ama guven zorlaniyo ben oraya gitmem buraya gitmem benzini cebimizden koyduk zorla goturduk bizim usta arabayi gordu dedi uzak durun bundan. tabi soyle bidurumda var 13 e aldigin arabaya 5 milyari gozden cıkart masrafi duzgun bisey olur:)
al benden de okadar.
kanka sende bu şans varken pejo alma lütfen ahauhuaha yap bi typer şekli bitsin gitsin :D
Arac benimdi 1 sene kadar bende kaldı 9 ay once falan sattım.
Bendeki halini bilen arkadslar yazmıs zaten nıyeti olan gider gosterır arabayı alır veya almaz.
İlandakı rakamdan daha dusuk rakamlara Veriyor soylemstı bana sıkıskmş ki o rakamları edıcek bı araba zaten.
arkadaslar melıh arkadasımda yazımı alıp buraya yapıstırmıs araca 300 km öteden geldık baktık aracın masrafı cok cok cok fazla bız 12 200 e anlastık telefonda ama görunce almaktan vazgectık servıse gösterılmıyo arac aırbeg ısığı yanıp sönuyo tavan cok kötu durumda arabanın ıcı hasat ve butun parca boyaları renk ayırıyo alıcı ona göre gıtsın !!!
airbag isigi her arabada yanıp söner onu hata olarak gormeyelim.
OverDose
10-07-2010, 01:10
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-fiyati-dusurdum-2/detay
dusunurseniz benım aracımı pm den goruselımm
CasabLanca
10-07-2010, 01:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-fiyati-dusurdum-2/detay
dusunurseniz benım aracımı pm den goruselımm
fotoların çekildiği yer :soru:
OverDose
10-07-2010, 01:42
fotoların çekildiği yer :soru:
lüleburgaz mezarlıgı :)
devil_berk22
10-07-2010, 02:15
fotolarda çok ince mesajlar veriyor hızlı gidersen ölürsün tarzında :D
arkadaslar bıraz masraf var arabada tabı okadar temız degıl tabı ama bılmıyorum napsam karamsar kaldım eger daha duzgununu bulursam alırım bıde kafamda antalyada olan beyaz renk var sahıbı sıteye uye o arabada var akılımda
airbag isigi her arabada yanıp söner onu hata olarak gormeyelim.
her arabada yanacak diye bişey yok ama.benim aracımda yanmıyor mesela:)
Fena bir araç değil bence...
benıma racımdada yanmıyor yanarsa zaten onu ne dıye koymuslar airbeg patLAk dımı bunu herkes bılıyo heh bu konuda herkes hem fıkırse gelelım su konuya arkadas acmıs buraya bu baslığı kı araba alınırmı alınmazmı benım gözumde alınmaz kardesım ama gıt gör benım dusuncemden ayrı bı dusuncen var eğer o arabayı alıyosan uzerıne bı araba parası daha koyar anca toplarsın saygılar
benıma racımdada yanmıyor yanarsa zaten onu ne dıye koymuslar airbeg patLAk dımı bunu herkes bılıyo heh bu konuda herkes hem fıkırse gelelım su konuya arkadas acmıs buraya bu baslığı kı araba alınırmı alınmazmı benım gözumde alınmaz kardesım ama gıt gör benım dusuncemden ayrı bı dusuncen var eğer o arabayı alıyosan uzerıne bı araba parası daha koyar anca toplarsın saygılar
Bi araba parası kadr gidicek ne sorunu var solermisn?
Metin Bilen
12-07-2010, 14:27
eskı aracım FL