Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : methanol kit vs high pressure fuel pump

burakusta
13-07-2010, 15:01
arkadaslar dun gece denemeye cıktım hızlanma surelerı olctum surelerın hıcbırı yokus yukarı veya asagı degıldır bunlar gercek sureler

0-100 4.2 sanıye
100-200 11 sanıye

ama sunu hıssedıyorum arabam 5000 rpm sonrası hızlandıgı gıbı gıtmıyor sanırım nedenı benzın pompası olmayısı sızce once hangısını yapıyım pompamı? methanolmu? fıyatlarıda goz onunde bulundurucak olursak arada 900 dolar gıbı bı fark var ve tabı stage 2+ yazılımıda atabılıcez pump sonrası evet onerılerınız neler arkadaslar?

tesekkurler

BMK TypeR
13-07-2010, 15:06
bence pompa al ılk once, başka bısey gerek yok pompada alcaksan apr al, kmd 5kısı sorun yaşadı,

miniks
13-07-2010, 15:33
Ne ile ölçtünüz bu süreleri

TYPERHAKAN
13-07-2010, 18:59
bence de ilk önce pompa,apr pompa tfsi motorlarda olmazsa olmazlardan.fakat şu an pompa n yetmiyor olsa kesiklik yapması lazım değil mi?artı tts in stage2+ yazılımı varmı,ben yok biliyorum yanlış biliyorsam düzeltirsin.saygılar...........................

aLEXander Kent
13-07-2010, 19:17
Bence enjektörler standartsa sadece pompa işe yaramayabilir,enjektör+benzin pompası+yazılım la daha iyi bir sonuç alabirsin,enjektörlerin full kapasite ile çalışıp çalışmadığını aracın ecusundan sanırım görebilirsin Özgün e bir danış istersen.. eger full kapasitedelerse dediğim gibi daha büyük enjektörler gerekebilir
arabadaki orjinal turbo mu yoksa herhangi bir şekilde turboda bir değişiklik var mı?

ahmet3425
13-07-2010, 19:19
arkadaslar dun gece denemeye cıktım hızlanma surelerı olctum surelerın hıcbırı yokus yukarı veya asagı degıldır bunlar gercek sureler

0-100 4.2 sanıye
100-200 11 sanıye

ama sunu hıssedıyorum arabam 5000 rpm sonrası hızlandıgı gıbı gıtmıyor sanırım nedenı benzın pompası olmayısı sızce once hangısını yapıyım pompamı? methanolmu? fıyatlarıda goz onunde bulundurucak olursak arada 900 dolar gıbı bı fark var ve tabı stage 2+ yazılımıda atabılıcez pump sonrası evet onerılerınız neler arkadaslar?

tesekkurler

neye dayanarak gercek sureler? olcumu ne ile yaptınız?

__FrK__
13-07-2010, 19:21
makınayı rakamsal olarak bılıyorum tts deneyımım yok ama süreler çok iddialı değilmi yaw maşallah

aLEXander Kent
13-07-2010, 21:21
makınayı rakamsal olarak bılıyorum tts deneyımım yok ama süreler çok iddialı değilmi yaw maşallah

iddalı ama tts standart 0-100 5.2 yanılıyormuyum?

burakusta
14-07-2010, 09:37
butun sureler performans box ıle olculmustur arkadaslar arabamda k04 turbo mevcut ve stage 2 yazılım var jantlarımda 19 lastıkler 255 dun bı arkadasım satıyordu methanol ve select plus uygun fıyattan aldım bu hafta montajı olucak kıtın,yakın zamandada hpfp takıcaz.HPFP ın fıyatı 1550 dolar bana fazla gelıyor ama yorumları falan okuyorum herkes hayran kalmıs tabı bunlar yorum gercekler neler bılmıyorum

burakusta
14-07-2010, 09:39
iddalı ama tts standart 0-100 5.2 yanılıyormuyum?

haklısın 5.2 sanıye

burakusta
14-07-2010, 09:40
bence de ilk önce pompa,apr pompa tfsi motorlarda olmazsa olmazlardan.fakat şu an pompa n yetmiyor olsa kesiklik yapması lazım değil mi?artı tts in stage2+ yazılımı varmı,ben yok biliyorum yanlış biliyorsam düzeltirsin.saygılar...........................

aslında kesıklık nedır bılmıyorum ama araba 5500 devır ustu sankı bı anda gucu dusuyo oyle gıdıyor bumudur kesmek?

burakusta
14-07-2010, 09:41
bence pompa al ılk once, başka bısey gerek yok pompada alcaksan apr al, kmd 5kısı sorun yaşadı,

evet onu bende ogrendım apr alıcam btg maslakda varmıs stockda 1 tane kacırmamak lazım

kaan_cupra
14-07-2010, 09:49
evet onu bende ogrendım apr alıcam btg maslakda varmıs stockda 1 tane kacırmamak lazım

bi çok cupra kmd taktık fiyatı uygun ve tedarik etmesi kolay diye..fakat sonra hemen hemen hepsi arızalandı ve apr ye döndük.sende apr den şaşma..btg nin elinde var bi tane daha dün konustum.

Drifter
14-07-2010, 16:30

tfsi motorda apr olmazsa olmaz demişsin de, oem pompa 360hp ye kadar srunsuz diye biliyordum? Yanlış mıyım?

TTS 360hp limitlerinin üzerinde olabilir şu an, wideband in veya başka bi monitörün yok mu?

BMK TypeR
14-07-2010, 17:06
tfsi motorda apr olmazsa olmaz demişsin de, oem pompa 360hp ye kadar srunsuz diye biliyordum? Yanlış mıyım?

TTS 360hp limitlerinin üzerinde olabilir şu an, wideband in veya başka bi monitörün yok mu?

oem pompayı stg2 yazılımda kullanırsın oda 360hp vermez 330hp lerde olur, stg2 plus olursa yazılım pompa şart ne takarsan tak ama kmd fuel pump 5000km de gıdıyo ondan hakan abı apr alınmasını soylemıskı 5kısıde sorun oldu kmd pompa apr en dayanıklısı,

mitsubishi_boy
14-07-2010, 17:06
Bence enjektörler standartsa sadece pompa işe yaramayabilir,enjektör+benzin pompası+yazılım la daha iyi bir sonuç alabirsin,enjektörlerin full kapasite ile çalışıp çalışmadığını aracın ecusundan sanırım görebilirsin Özgün e bir danış istersen.. eger full kapasitedelerse dediğim gibi daha büyük enjektörler gerekebilir
arabadaki orjinal turbo mu yoksa herhangi bir şekilde turboda bir değişiklik var mı?

Katılıyorum. St2+ yazılım+pump işe yarayabilir

aLEXander Kent
14-07-2010, 17:09
aslında kesıklık nedır bılmıyorum ama araba 5500 devır ustu sankı bı anda gucu dusuyo oyle gıdıyor bumudur kesmek?

Turbo basıç göstergesi var mı araçta,basınçta herhangi bir azalma olabilir?

ahmet3425
15-07-2010, 10:32

tork egrisi assagı dogru inmeye baslıyor o yuzden oyle hissediyor olabilirsin...