PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : '08 Grande Punto 1.4 t-jet Satın Alma Konusunda Yardım

Parsia
15-07-2010, 22:25
Almayı düşündüğümüz 2008 model 3 kapı grande punto 1.4 t-jet var. Fakat arabanın ön camı patlamış. Bir iki tane de kaportada yapılacak işlem var. Kaskosu devam ediyor mu bilmiyorum ama kaskosuz gibi düşünürsek, bu camın bize çıkartacağı masraf ne olur?

Ayrıca, satıcıya güven olmaz *****, arabayı ben görmedim fakat babam görmüş, cumartesi günü bakmaya gideceğiz. Neresine bakalım bu arabanın? Grande Punto sahiplerinden özellikle yardım bekliyorum.

Low-Rider
15-07-2010, 22:29
Garantiyle patlak camın ne alakası var?

Parsia
15-07-2010, 22:42
Garantiyle patlak camın ne alakası var?

konuyla alakalı cevap verecekseniz verin, yoksa karışmanıza hiç lüzum yok bence. Ayrıca yanlış yazmışım, sabahtan beri milyon şeyle uğraştım, kasko diyecekken garanti demişim, aşağılamanıza da lüzum yoktu.

Low-Rider
15-07-2010, 22:47
Aşağıladım mı ben şimdi?

Düzgün okumanı tavsiye ederim ,sana ters cevap veren yok sende ters cevap verme.

Bak yazarken hata yapmışsın , hatanı düzelttin farkedipte..

Dragger
15-07-2010, 22:51
konuyla alakalı cevap verecekseniz verin, yoksa karışmanıza hiç lüzum yok bence. Ayrıca yanlış yazmışım, sabahtan beri milyon şeyle uğraştım, kasko diyecekken garanti demişim, aşağılamanıza da lüzum yoktu.

Bu ne bicim üslup?

Hem yardım istiyorsun hem 2. mesajda böyle birsey yazıyorsun.

Yanlıs yazdıgını da onaylıyorsun üstüne.

Parsia
15-07-2010, 22:54
Neyse tatsızlığa gerek yok durduk yere. Sert çıktığım için kusura bakmayın ama uslübunuz biraz sert göründü bana.

Dragger
15-07-2010, 22:56
Grande Puntoya gelecek olursak bu devirde öyle sagına soluna bakarak araba alınmaz.

Yetkili serviste expertiz yaptırmanızı tavsiye ederim, motoruna kaportasına ve aracın Fiat servislerindeki gecmisine iyi bakılmalı.

Serviste cam fiyatı da alabilirsiniz.

bahadırtelli
15-07-2010, 23:35
siyah hasarlı 1 tane var ondan bahsediyorsan sahibinden.com da satıcı soru işareti ayrıca plaka olmadığına göreçekme belgeli ve pert kayıtlıdır iyice baktırmak lazım
ilan bu :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-punto-grande-1-4-t-jet-sport-28313276/detay?

Dragger
15-07-2010, 23:42
Bahsedilen araba buysa 10-12 lira altına kimse vermez cam ve kaportadaki hasarlar icin...

Kesin baska seyleri cıkar altından.

bahadırtelli
15-07-2010, 23:46
bu araba dönmüş belli sol ön tekerdende bişe var sis ve davlumbaz yok ön sol teker biraz geride duruyor bende bu araç için aradım 10 kere hep meşgul telefon
bu ilanda daha cok resim var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-punto-grande-1-4-t-jet-sport-28313276/detay?

oğuzk
16-07-2010, 00:03
Bu adamın ilanlarını inceliyorumda pertlerden ucuz ne iş acaba ?

bahadırtelli
16-07-2010, 00:07
hepsi pert orasını burasını düzeltiyo çıkma parça takıyo ilan veriyor

Berkan
16-07-2010, 00:21
bu araba dönmüş belli sol ön tekerdende bişe var sis ve davlumbaz yok ön sol teker biraz geride duruyor bende bu araç için aradım 10 kere hep meşgul telefon
bu ilanda daha cok resim var

muhtemel taklalı yazdıklarına ek olarak sol kapı direginin üstü var göçmüş

ömerve
16-07-2010, 00:27
siyah hasarlı 1 tane var ondan bahsediyorsan sahibinden.com da satıcı soru işareti ayrıca plaka olmadığına göreçekme belgeli ve pert kayıtlıdır iyice baktırmak lazım
ilan bu :

ilgilendiğiniz araç buysa çok dikkatli olun derim,hiç düzgün durmuyor.
bişey ifade etmeyebilir ama aracın fotolarının çekildiği yer ikitelli atatürk sanayi gibi,bu benim midemi bulandırırdı :)

Parsia
16-07-2010, 00:30
bilmiyorum bu araba mı, babam bakmıştı çünkü, nerden baktın diye de sormadım akılsız kafam :D cumartesi günü gidip göreceğiz bakalım, yarın babamdan da detaylı bilgiyi alırım bu araba mıydı diye. neyse, teşekkür ederim herkese, bu bilgiler yeterli oldu benim için. zaten peder beye alacağız arabayı, 2 kapı istemiyordu o yüzden. ama gene de bakmakta yarar var, hiç belli olmaz ne olduğu. çünkü bizzat babamın yengesinden tanıyorum, kadın bayağı zengindi, 2 scenic, 1 civic, 1 micra, 1 mersoyu sırf ufaktan kaza yaptığı için satmıştı. öyle matah kazalar da değildi. gerçi bu gösterdiğiniz araba galericiden, ***** adam düdüklemeye yer arıyorlar genelde. neyse görüp bakıcaz bakalım, hayırlısı olsun.

Xenomorph
16-07-2010, 00:47
araba resmen fotolardan bellı bı lastık onde bı lastık arkada...bosa para baglamayın yazıktır..

mrtngn
16-07-2010, 00:53
İlandaki araç pek hayırlı durmuyor şahsen..Tavan ve kaputta ezikler var,sol kapı direği aynı sekilde,sağ arkada,sol arkada hasar var arka tamponda ceki demiri takılı duruyor vs vs...

Pek bulasmayın derim bendee ;)

Parsia
16-07-2010, 01:05
evet burdan anlıyoruzki üzerine para verse adam alınmayacak bi araba :D dua edeyim de bu araba olmasın bari, sevinmiştim negzel bizim peder de hızlanmaya karar verdi diye :D

kv661
16-07-2010, 05:50
GP-T-Jet çok yakıyormuş kullanmadım bilmiorum ama kullanan arkadaşlarım öyle diodu. Ayrıca aldığın araca kasko yaptırırsın yılda 1 kez cam değiştirme ücretsiz hasarsızlıkda bozulmuyor.

Bu araç hakkında yorum yapamam resimde pek bişi göremedim ben belki sahabh mahmurluğundandır.

Şayet aracın sadece ön camı ve kaputtaki ufak tefek göçükler ise fiyat bence makul. Ancak takla makla var diyorlar gene 1 baktır keyifli araçtır ama

master
16-07-2010, 06:02
Ani fren yapmış bu araba baksanıza yolcu koltuğunda cd ler yere düşmüş. :hahaha:

Şaka mı yapıyorsunuz arkadaşlar, resimden bakarak araba alınmaz. Canlısını görmek lazım ..