Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni?????
Araç çanakkaleye çıkmıştı istanbuldan satılık fake olmayabilir diyorum. Bellide olmaz.
LİNK (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-lamborghini-gallardo-lamborghini-gallardo-lp-550-2-valentino-balboni/detay)
Aracı bilenler bilir. Dünyada sadece 250 adet üretilmiş koleksiyon aracı.
550 HP ve arkadan itiş manuel vitesli bir araç.
Türkiyede tek.
Arac 0 ve öyle satmayı planlıyorum.
Ciddi olanlar ile görüşebiliriz.
Arabanın ismi insanın canını sıkıyo resmen . . .
410.000 yuro . Vergidende 15.000 - 16.000 lira desen , guzel para, cok guzel para..
Benim olsa "Arabanın markası ne ?" sorusunu asla duymak istemem. :D
Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
baksana Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni' yi gördün mü? diyene kadar araç uzuyor tabi :D
not: ismini copy paste yaptım :D:D:D
http://www.kimkazandi.com/sonuc_cekilis-1582-Coca_Cola-Coca_Cola_Zero_ile_Lamborghini_Kazanmaya_Hazi
VTec_king
19-07-2010, 15:31
haha tuncer
ilanı açan kazandım sanıyo herhalde :)
Ne sanslı adam yahu, bize de magnumdan bentley cıksa keske :D
Day Walker
19-07-2010, 15:33
demin bende bakınıyodum bende farkettim
Day Walker
19-07-2010, 15:35
bizde sabahtan akşama kadar magnum yiyip çubuktaki şifreyi sms ile göndersek sonra çubukları ............ belki çıkar :D
34btr1907
19-07-2010, 15:40
bi arada capitolden hatunun birine r8 çıkmıştı sahibindende ana sayfaya özel ilan vermişlerdi bu pinti çıktı sıradan vermiş ilanı şansa bak milletteki ya
By_HaNNibaLL
19-07-2010, 15:43
bizde sabahtan akşama kadar magnum yiyip çubuktaki şifreyi sms ile göndersek sonra çubukları ............ belki çıkar :D
:D:D:D:D:D belkide
Ahahahaha :D
TolgaEsentepe
19-07-2010, 15:54
Geçen gece 5 arkadaş bu araba cıksa binermiyiz satarmıyız olayına girdik. :) Ben olsam satmadan bi tadını çıkartırdım heralde yaa :D
Ludacris
19-07-2010, 16:12
Bi ara magnumda hatun yeni 5 kasadan veriyodu. Çubuktaki şifreyi sms le attıkça "yaklaştın canim, çok istiyorsun galiba" vb müstehcen laflarla kandırıyordu :D
hayatımda yemediim kadar magnum yemistim o sene bi b*k çıkmadı tabi :D
hayyy avradını yaw mıllettekı sansa bak a.q :( luda haybeye magnum yıyıp durma len sana cacıktan sarımsak bıle cıkmaz a.q :D
Fake olsa bile acaba ne amaçla veriyorlar böyle ilanları..Hep merak etmişimdir :D
Cimmeria
19-07-2010, 16:40
direk bir galeri ile falan anlaşsa sahibinden zor olur :D
cembozbey
19-07-2010, 16:45
bana maxdan bedava cubuk bile cıkmaz
coolvtec
19-07-2010, 16:50
vay anasını, şans denen şey bu olsa gerek :)
Böyle şeylere hiç bir zaman itimad etmem. "Rabbim bana o arabayı helalinden kazanmayı nasip eder inşallah" der geçerim.
Maxiboost
19-07-2010, 20:17
Böyle şeylere hiç bir zaman itimad etmem. "Rabbim bana o arabayı helalinden kazanmayı nasip eder inşallah" der geçerim.
Heel yeeğ!! Takdir ettim ;) en guzeli. Allah c.c o kafayi nasib etmistir isallah
Heel yeeğ!! Takdir ettim ;) en guzeli. Allah c.c o kafayi nasib etmistir isallah
Ekonomik zorluk insanın özgüvenini sarsmakla kalmıyor, geleceğe dair kurgularını da alt üst ediyor. Görece iyi bir mesleğim olmasına rağmen, oldukça sıkıntılı bir dönem yaşıyordum. 2007 yılı Ocak ayının 2. haftası... Ne yapacağımı şaşırdığımı hatırlamıyordum o güne dek, ama o günlerde tam bir ekonomik darboğazda idim. Ofise yürürken, sigara almak için büfeye girdim. Büfeci para üstü ile sayısal loto oynamak isteyip istemediğimi sordu, devretmiş, ikramiye 2 trilyonu gececekmiş. Kumar oynamışlığım vardı ama şans oyunu ile para kazanmak bana göre değildi. O an, bir umut dedim içimden, ya çıkarsa? Aldım bir kupon, katladım cebime koydum loto kuponunu. Çok uzaklaşmamıştım ki, sanki cebimde taş taşıyormuşcasına ağırlaştı o kupon. Ben ne yapıyordum, nasıl olur da hayata karşı tüm tutunma gereksinimimi bir kağıda baglardım? O an bütün kalbimle, "Allah'ım senden bu parayı değil, bu kadar parayı helalinden kazanma umudunu istiyorum." dedim ve kuponu yırtıp attım. 2 ay sonra çok önemli bir iş aldım, en az 3 yıl sürecek bir iş, fizibilite sonucunda 1.5-2 trilyon kazanma ihtimali vardı. O günü ve o kuponu hiç unutmadım, hiç de unutacağımı sanmıyorum. Dün sabah bilançolar geldi, 2007 Nisan ayında yapmış oldugum sözleşme hala devam ediyor. 3 yıllık gelir ne kadar dersiniz? O kupona isabet eden ikramiyeyi iki kişi paylaşmıştı ve sanırım 1.4 trilyon civarı para almışlardı kişi başı.
Önemli olan Allah c.c nasip etmesi.
Bu vatandaşamı çıkmış şimdi bu ::d:D:D
Son üretilmiş manuel vitesli arkadan çekişli lamborghini. :( offf
sana bedava max çıkmaz bacım :D
Çanakkalede kullansa imiş neden satıyo ki :D
hiç egzotic hastalığım yoktur da bu nedir ama ya :D
ADAM adını söylerken bile heyecanlanıyor :D
orhansah
20-07-2010, 08:07
ilan pasif olmuşşşşş :eek::soru::beuj:
Day Walker
20-07-2010, 08:08
kapora verdiğim için ilanı kaldırmasını istedim :cool:
orhansah
20-07-2010, 08:16
kapora verdiğim için ilanı kaldırmasını istedim :cool:
keşke vermeseydin :(
Kapor (http://tr.wikipedia.org/wiki/Raj_Kapoor)
Day Walker
20-07-2010, 08:17
keşke vermeseydin :(
Kapor (http://tr.wikipedia.org/wiki/Raj_Kapoor)
evet sonra pişman oldum ama napiyim olsun
Pazar günü sabah 5 te teme çıkıp hayvan gibi sıkmak nasıl duygudur beee :)
poseidon
20-07-2010, 08:26
Ulen bize turbo sakızdan ferrari resimli çıkartma bile çıkmazdı.
Millete arabanın kendisi çıkıyor.
Kola içmekten midemi delecektim bu arabaya şifre gönderecem diye
:) :) baktım çanakkaleye çıkmış.
takas yaparmı acaba :D
egsozla,kproyu alırsın sen şimdii :hahaha::hahaha: