Orijinalini görmek için tıklayınız : En hızlı atmosferik honda civic type-R (Bolt On)
edo typer
26-07-2010, 16:43
bişey sorcam bu yurtdışı forumlardaki dynolara ne kadr güveniosunuz mesela ben mini forumlarına çok baktım adamlar bnm speclerle 250-260 hp lerde gezio bnm 202 çıkmıştı
istanbuldaki diğer arabalar kadar gidiodu normaldi yani
kullanılan dynolar cok guvenılır ıstanbuldakılerden fazla guvenılır stcok k20a2 160whp cıkıo bu dynolarda
erdem 300 hp dıyorum 286 degıl
300 hp dıosun ben 286 WHP koyuyorum.. stock blok pıStonsuz bu arac. ayak ustu bunu buldum otekı postları bulmaya zmn harcamadım sen gezın bulursun.
erde bu makına k20a jdm versıyonu sendekı motor 200 hp lık sen maca nerden baslıyosun bır bak bakalım
Acura K20A Engine JDM
Power (bhp@rpm):
220 @ 8,000 rpm
Torque (ft/lbs@rpm):
206 @ 7,000 rpm
Compression Ratio:
11.5:1
Bore (mm):
86
Stroke (mm):
86
Cam Design:
DOHC
Valve Train
VTEC
kullanılan dynolar cok guvenılır ıstanbuldakılerden fazla guvenılır stcok k20a2 160whp cıkıo bu dynolarda
300 hp dıosun ben 286 WHP koyuyorum.. stock blok pıStonsuz bu arac. ayak ustu bunu buldum otekı postları bulmaya zmn harcamadım sen gezın bulursun.
abıcım ayak ustu dıyosun yapmıs oldugun setuptan bır ornek olmalı bana onun dynosunu yolla ama k20a2 olsun avrupa versıyonu arastırmana gerek yokkı nasıl olsa sen bılıyosun bana dyno yolla burdan paylas gorelım
DogukanB
26-07-2010, 16:47
Church DynaPack reads about 25-30 WHP higher than DynoJet.
this car will make 250WHP on a dynojet
böyle demişler
VTec_king
26-07-2010, 16:48
bilal miniks bilgi isteriz nedir bu durum 309 çıkarmak mümkünmüdür?
LY nin o güçlere gelmesini hepimiz isteriz
edo typer
26-07-2010, 16:49
erde bu makına k20a jdm versıyonu sendekı motor 200 hp lık sen maca nerden baslıyosun bır bak bakalım
Acura K20A Engine JDM
Power (bhp@rpm):
220 @ 8,000 rpm
Torque (ft/lbs@rpm):
206 @ 7,000 rpm
Compression Ratio:
11.5:1
Bore (mm):
86
Stroke (mm):
86
Cam Design:
DOHC
Valve Train
VTEC
ona bakma maca nerden dwm edıcegıme bak;) aracın sadece 11.5 sıkıstırması var. gerı kalan parcalar ztn hersey farklı.. bızım sıkıstırma kac olucak sence? ınternal degıscek dıoruz orcun saka mısın???
bu arada tork neden o kdr dusuk bırımden dolayı arac 260 nm
B.Aktepe
26-07-2010, 16:51
bilal miniks bilgi isteriz nedir bu durum 309 çıkarmak mümkünmüdür?
LY nin o güçlere gelmesini hepimiz isteriz
egemen ben anlamıyorum typer dan ,honda dan :D
ona bakma maca nerden dwm edıcegıme bak;) aracın sadece 11.5 sıkıstırması var. gerı kalan parcalar ztn hersey farklı.. bızım sıkıstırma kac olucak sence? ınternal degıscek dıoruz orcun saka mısın???
bu arada tork neden o kdr dusuk bırımden dolayı arac 260 nm
erdem yapmıs oldugun setupta 309 hp lık dyno ornegı beklıyorum bana bır lınk attın lınktekı motor jdm verısıyonu k20a2 den bahsedıyoruz bız 200 hp 86mm krank 86 mm pıston 2000 cc 11.cr sıkıstırmalı makına
edo typer
26-07-2010, 16:56
erdem yapmıs oldugun setupta 309 hp lık dyno ornegı beklıyorum bana bır lınk attın lınktekı motor jdm verısıyonu k20a2 den bahsedıyoruz bız 200 hp 86mm krank 86 mm pıston 2000 cc 11.cr sıkıstırmalı makına
bu makıne 86x86 2000cc 11.5 sıkıstırmalı..
bızım yapmayı dusundugumuz 86x86 2000 cc 11.5dan yuksek sıkıstırmalı;) cevırme orcun:D
bu arada dyno packın fazla olctugunu sımdı okudum ve dıger postlarda soyle bır yazı var. whp olarak dyno jetten fazla olctugu ama crank gucune cevrıldıgınde fazla bı fark olmadıgı yonunde..
Originally Posted by Church Automotive Testing
This is why we recommend people use a rough percentage adjustment to estimate flywheel hp on the Dynojet versus a rough fixed adjustment on the Dynapack. In our experience, a manual transmission FWD car will lose 20-25 hp to the hubs on the Dynapack. A RWD car will lose 25-30 hp and an AWD car about 35-40 hp (the FWD case has been verified on an engine dyno). In contrast, losses on the Dynojet will be in the 12-14% range for FWD and 14-16% for RWD (opinions vary).
Let's work through a comparative example for the same car on a Dynapack and Dynojet.
Car A produces 205 hp to the hubs on the Dynapack. This would equate to between 225-230 hp at the flywheel. The same car produces 195 hp to the rollers on a Dynojet. This would equate to 222-226 hp at the flywheel. Furthermore, the difference in power matches up very well with our calculated difference due to inertial losses. And interestingly enough, we have tested just such a car on our Dynapack and a Dynojet back to back with the same results (actually 196 vs. 206 hp).
Let us then assume that we modify Car A to produce 25 hp more at the flywheel (maybe a good head port and set of camshafts). The car would now produce almost 230 hub hp on the Dynapack, but on the Dynojet it would produce 217.5 hp. Same car, but the difference between the two dynos has grown from 10 to 12.5 hp, largely due to inertial effects.
Please keep in mind that these are rough approximations based upon some loose physics and real world experiences. But they should provide a better insight into the difference between loaded and inertial dynos, and hub vs. roller dynos, along with assisting the user in trying to compare results across the different systems.
seko telini yaz bana!!! sana boy boy gider STP geldiginde... orcun haftaya izmirdeyim arabanı hazırla sanada sapliycam kpro cai hdr spec!!! gecen sefer gelmedin bu sefer gel 6 ya çekelim bakalım cesme otobanında...
edo typer
26-07-2010, 16:58
bu arada bu arac crankta yaklasık 320 hp yapıyor.
ahmet3425
26-07-2010, 16:59
egemen ben anlamıyorum typer dan ,honda dan :D
yapma bunu yapma bunu:D
Duratec 2.0'dan N/A 280hp çıkıyorsa k20a2'den de 300hp çıkabilir gibi internal ile yüksek sıkıştırmada ?
http://www.intrinsicperformance.com/images/cams/IPS-K20prc_vs_K22itb.gif
sole bır lınk paylasayım sen burdan yola cık
edo konuşma sunla çakal bu, bilgi paylaşma sununla...k2 leri çöp edenden ne bekliyosun
edo typer
26-07-2010, 17:06
http://www.intrinsicperformance.com/images/cams/IPS-K20prc_vs_K22itb.gif
sole bır lınk paylasayım sen burdan yola cık
paylastıgın lınkte sadece dyno var arac speclerı bellı deıl. yanlız ustunde yazan yazıdan sunu solıyım bırısı evt 2000cc prc emme manıfoldlu dıgerı 2200cc itb lı. aracların sıkıstırmaları hakkında da bır bılgı yok;) tam lıste paylas orcun bızle.
anlamadıgım suan neyın savasındasın? 2000ccden 309 hp cıkmazsa kına yakarsın olur bıter.. daha neden uzatıosun 309 hpyı gecmek ıstıoruz dıyınce kufur mu ettık? bı kalbınız cıftlesmesın kazasız belasız ıns olur dıyın be. yeter harbıden.
paylastıgın lınkte sadece dyno var arac speclerı bellı deıl. yanlız ustunde yazan yazıdan sunu solıyım bırısı evt 2000cc prc emme manıfoldlu dıgerı 2200cc itb lı. aracların sıkıstırmaları hakkında da bır bılgı yok;) tam lıste paylas orcun bızle.
anlamadıgım suan neyın savasındasın? 2000ccden 309 hp cıkmazsa kına yakarsın olur bıter.. daha neden uzatıosun 309 hpyı gecmek ıstıoruz dıyınce kufur mu ettık? bı kalbınız cıftlesmesın kazasız belasız ıns olur dıyın be. yeter harbıden.
erdem olmıcak duaya amın deme yahu yapta 320 hp gurur duyalım
B.Aktepe
26-07-2010, 17:10
aha techturkey geldi :D
ahmet3425
26-07-2010, 17:10
ly tarzı bi arac bizde yapıyoruz cok arastırdık hatta aklımızda 300 hp gibi gucler vardı ve bir ara k24 stroker a donmeyi bile dusunduk ama sonra vazgectik 260 270 hp bize yeter dedik gırtlagına kadar doldurduk 300 hp alırsanız helal olsun ama cidden cok zor...
ulasstoprak
26-07-2010, 17:12
losttaki karaduman Techturkey... :D
Jam da Joker
26-07-2010, 17:12
bu arada bu arac crankta yaklasık 320 hp yapıyor.
Bende konuyu okurken şöyle bir yazıya rastladım
I have no personal experiance with any of the above mentioned shops though i have A LOT of experiance with the engine combination. The maximum seen on a dynojet is around the 260whp with a corresponding high 160's ft/lbs. For this motor to make over 190ft/lbs in my view is IMPOSSIBLE. I have worked on more extreme K20's retaining their stock 86mmx86mm to know that to achieve anything higher than 170ft/lbs from this combination is EXTREMELY hard to do.
My view is that the graph posted should be reduced by at least 10% for it to make sense.
http://www.k20a.org/forum/showpost.php?p=1012481&postcount=49
Adı geçen dükkanlarla ilgili herhangi bir tecrübem yok fakat bir çok farklı kombinasyonlara sahip motorlarla ilgili tecrübem çok dynojette görülmüş en yüksek tekerlek beygiri 260 ve aşşağı yukarı yüksek 160'lar tork olarak demiş. Yani aracın torkunun 190 larda çıkması imkansız demiş. Krank çapına sadık kalarak dahada yüklü K20 ler üzerinde çalışmasına rağmen 170 ten yukarı torka ulaşmak çok çok zor diyor..
Benim düşünceme göre yukarıdaki grafiğin kaale alınabilmesi için en az %10 düşürülmesi gerekiyor demiş..
Konuşulanlara göre araç dynojette minimum 246whp/165tq çıkarır diye birisi yorum yapmış tabi kranktan tekere kayıbı ne kadar olur bilinmez ama yinede 300 hp leri gördükleri doğru k20 de. Yani Erdemin savunduğu tez doğru oluyor sonuçta hacim 2000cc jdm olmuş amerikan olmuş farketmez amaç k24 olmadan o gücü almak ise..
ly tarzı bi arac bizde yapıyoruz cok arastırdık hatta aklımızda 300 hp gibi gucler vardı ve bir ara k24 stroker a donmeyi bile dusunduk ama sonra vazgectik 260 270 hp bize yeter dedik gırtlagına kadar doldurduk 300 hp alırsanız helal olsun ama cidden cok zor...
pistonla okadar malzemeyle hedefiniz 270 mı?
B.Aktepe
26-07-2010, 17:14
losttaki karaduman Techturkey... :D
özgünün kayıp olan ikiz kardeşi techturkey. ne zaman ne yapacağı belli olmaz..
:D
edo konuşma sunla çakal bu, bilgi paylaşma sununla...k2 leri çöp edenden ne bekliyosun
o k2 ler cok araba gectı cok ınsan tebrık ettı savaspasaoglu yaptı o arabayı olması gerektıgı gıbı oldu cok ınsan bızı hıc bır typer gecemedı dedı oldu bıttı daha ıyısını yap tebrık edelım tarzınada dıkkat et cızmeyı asma.
ahmet3425
26-07-2010, 17:16
pistonla okadar malzemeyle hedefiniz 270 mı?
fazlası bizim icin supriz olucak selcuk turkiye sartlarında hedefimiz bu...
o k2 ler cok araba gectı cok ınsan tebrık ettı savaspasaoglu yaptı o arabayı olması gerektıgı gıbı oldu cok ınsan bızı hıc bır typer gecemedı dedı oldu bıttı daha ıyısını yap tebrık edelım tarzınada dıkkat et cızmeyı asma.
orcun bu gideri orda benim yüzüme yap olurmu ;) seninkinin daha iyisini yaptiya Erdem neyi kasiyosun? o hp leri görmek basit is...onu bunu Birakta deniyomusun haftaya? 6 paspas
TechTurkey
26-07-2010, 17:21
Araba karşılaştırma konusu açıldı, fakat hala bazı arkadaşlar araba reklamı yapıyor.
Çıkın adam gibi deneyin, gak guk yapmyın. Gidin reklamınızı başka yerde yapın
edo typer
26-07-2010, 17:21
fazlası bizim icin supriz olucak selcuk turkiye sartlarında hedefimiz bu...
ewt turkıye sartları dedıgımız sey benzın. bu benzınde kullanılabılcek sıkıstırmalar fazla yuksek olamıyor. bızde bu sartları degıstırmeyı dusunuyoruz. boylece degısık bı egzantrık kullanabılıcez,kapak flowumuzu ona gore yapabılıcez headersımız egzosumuz emme manıfoldumuz herseyımız degısıcek. donucegımz devır konusunda sıkıntımız vardı bu secımlerle onuda efficent yapabılıcez.. ıns olur olmazsada olmaz. bı hedef koyarken cok yuksek koymakta fayda var ona ulasamazsan az altında kalırsın barı;)
ahmet3425
26-07-2010, 17:26
ewt turkıye sartları dedıgımız sey benzın. bu benzınde kullanılabılcek sıkıstırmalar fazla yuksek olamıyor. bızde bu sartları degıstırmeyı dusunuyoruz. boylece degısık bı egzantrık kullanabılıcez,kapak flowumuzu ona gore yapabılıcez headersımız egzosumuz emme manıfoldumuz herseyımız degısıcek. donucegımz devır konusunda sıkıntımız vardı bu secımlerle onuda efficent yapabılıcez.. ıns olur olmazsada olmaz. bı hedef koyarken cok yuksek koymakta fayda var ona ulasamazsan az altında kalırsın barı;)
aslında biz yakıtıda dusunduk 13.5 sıkıstırma piston alıp hks racing fuel le rollinglere cıkmayı dusunduk yigit alırız kanka sorun değil dedi bende gerek yok olm manyak mısın dedim:D
sonra 11.7 pistonda karar kıldık vs... bakalım kısmet ne cıkıcak bitince hep birlikte gorucez...
hala belli olamadı en hızlı typer:D
ya Allah çarpsın çok merak ediyorum bu TechTurkeyi :D
BMK TypeR
26-07-2010, 18:01
paşaoğlunda fb typerın dc heders 60mm egsoz ınjen caı, toda n2 lerle 279hp degerı var:) dynoya bakarsak:)
lucky Jackal
26-07-2010, 18:08
denemeler ne zaman? yoksa burdan msjla birbirinize saplamaya devam mı edeceksiniz?
mami_makinen
26-07-2010, 18:09
paşaoğlunda fb typerın dc heders 60mm egsoz ınjen caı, toda n2 lerle 279hp degerı var:) dynoya bakarsak:)
one laaa oyle turbomu :D:D:D
denemeler ne zaman? yoksa burdan msjla birbirinize saplamaya devam mı edeceksiniz?
bu basligi okudukta sora artik cem yilmazin askerlik anisina doner, bende sapilcam :)
Boost Up
26-07-2010, 18:12
bu basligi okudukta sora artik cem yilmazin askerlik anisina doner, bende sapilcam :)
:hahaha::hahaha:
Arkadaşlar 34VB679'Da Fena yürümüyor Yeni sahibiyim Bursadan. :)
Arkadaşlar 34VB679'Da Fena yürümüyor Yeni sahibiyim Bursadan. :)
hayırlı olsun dostum ;)
ulen STP ile deneyemeden gitti garibim :D
hayırlı olsun dostum ;)
:D olacağı buydu.
yeni sahibine hayırlı ugurlu olsun artık fırsatını bulursa o dener inşallah
_muhaRRem
26-07-2010, 19:02
en hızlı typeR benimki :Deli:.
VTec_king
26-07-2010, 19:20
En DJ Benimki :)
karamurat benim :D
:hehe:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=402920211304&ref=mf
_muhaRRem
26-07-2010, 19:30
:hehe:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=402920211304&ref=mf
bende bu ankete dahil olmak istiyorum..benimde dayparım var :D ahsuahusha
enes alttan alttan izleme muhabbete dahil ol mütevazi seni:D
VTec_king
26-07-2010, 19:32
hahahhahahha
enesle biz denicez daha önce yaptığımız gibi
kavga dövüş de etmicez, enes beni geçmişti kardeşim gene geçer.
Pek mutlu mesud evimize dönücez
ahmet3425
26-07-2010, 19:34
hem saka hem gercek nasıl olcak simdi:D
VTec_king
26-07-2010, 19:35
ı ** the stig :)
sssusss :)
enesle biz denicez daha önce yaptığımız gibi
kavga dövüş de etmicez, enes beni geçmişti kardeşim gene geçer.
Pek mutlu mesud evimize dönücez
saplantı haline dönüşmesin :D
sssusss :)
ben susali cok oluyor sessiz sakin ben tek basima deniyorum : ) sizofrene bagladim :)
VTec_king
26-07-2010, 19:38
ben susali cok oluyor sessiz sakin ben tek basima deniyorum : ) sizofrene bagladim :)
Arada Aküye Dikkat et YUHASA kullan :)
yanlızlık kötü şey
saplantı haline dönüşmesin :D
ben başkaları ile de denedim. Ne kavga oldu ne gürültü.
yekta, tufan, tarıkS, gorke....
Karıcın Görkem i unutma :D
ADAMLARI tehdit ettiysen banlarım diye :D
Ben en hızlıyı buldum nette gezinirken :D
stlegalwmv_2041983.htm
http://www.streetfire.net/video/stlegalwmv_2041983.htm
bybmw(ss)
26-07-2010, 19:41
benim gözümle gördüğüm yüklüyken erdemin ER yada orcunun CTR orcunun typer inanılmaz arabaları geçti ama ikisi bi deneseydi cok güzel olurdu :) bu aracların denediği araclarla hiç bir typerın videosuna rastlamadım :)
ozaman tamam
denemenın yapılacagı zamana kadar vtec2 ye k20 koysam tayyar sınıfına girermi, ben hepsini gecerim hatta geciyorum klavye başında :D :D
reel yarışta sonuc olur , denemelerden sonra kaybedenler kazananların speclerını sayacaksa işte onda şu vardı bu vardı diye hiiç marşa basmasın bana kalırsa genelde bursada da aynı şey oluyoradam denemeyı kendı teklıf edıyor kaybedınce ee normal tabııkı gecılmem onda zart vardı zurt vardı daha hafıftı kıldı yündü denemeseydın be kardeşim o zaman ahahah :D :D
stlegalwmv_2041983.htm
beyaz arabaya tuning mi yaptırdınız ateş atıyo :D
yanlızlık kötü şey
Boyle kavga gurultu olacagina tek basima kafami dinlerim
Arada Aküye Dikkat et YUHASA kullan :)
Bak akümü günndeme getirme, saplarim bende saplicam :)
Karıcın Görkem i unutma :D
ADAMLARI tehdit ettiysen banlarım diye :D
yalan hepsi yalan, ayrıca ben sarı saçlıyım ve saçlarım belime kadar:D
stlegalwmv_2041983.htm
2 araca Allah kaza bela vermesin, cem abi harikalar yapıyosun valla tebrik ederim.
ahmet3425
26-07-2010, 19:44
senın denedıgın adamlarda sıtenın en efendı adamlarıymıs masallah bu kadrodan nasıl kavga cıksın kı:D
kuray bey ayıp denen bişi var :D
kanka ne güzxel yüzün var koyduğun resme bak değişltir şunu be :D
VTec_king
26-07-2010, 19:46
Boyle kavga gurultu olacagina tek basima kafami dinlerim
Bak akümü günndeme getirme, saplarim bende saplicam :)
Herkez Saplama derdinde zaten yaz geldi böle oldu :=)
2 araca allah kaza bela vermesin, cem abi harikalar yapıyosun valla tebrik ederim.
saolasın kankam bizdeki video bunu bulduk tolgadada vardır koyar oda
VTec_king
26-07-2010, 19:47
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1183802989813
en güzel böle takılmak :)
saolasın kankam bizdeki video bunu bulduk tolgadada vardır koyar oda
yaw bende muhoya söyledim akşam :D dedim adamın bu setupta ilk videosu gönderin şunları diye bu nerden çıktı :D
bi çok kere denendi ama en sağlıklı olanı en son kesiciye girdiğiniz video ;)
_muhaRRem
26-07-2010, 19:48
hem saka hem gercek nasıl olcak simdi:D
ben burada bazıları gibi emin konuşamıyorum,neticede mekanik..çıksın dener görürüz en hızlısı benmiyim anlarız
Herkez Saplama derdinde zaten yaz geldi böle oldu :=)
saplamak vaar saplamak var sap yerinde agirdir : )
şimdi bi başlık açıcam jad ve tegle ilgili
saplamak vaar saplamak var sap yerinde agirdir : )
artık deneme diye bir şey kalmadıki :)
Herkes söksün parçalarını header egzoz filtre deneyelim :) Otobanda aynı spec 10 tane typer düşünemiyorum katliam çıkar :D
http://www.bilgievi.gen.tr/Files/Content/rapunzel.jpg
Boost Up
26-07-2010, 20:47
Yine enteresan bir jpeg..:D
hayırlı olsun dostum ;)
Aallah razı olsun saolun :)
300 beygir atmosferik HHAHAHAHA 2 litremi BA bababababa bilin rekor k serisinde 319 atmosferik 97 oktanla :) getirin bro 97 oktanı ben fullim götürelim ölçelim mali görelim atrmayın sük sük
Ben sessiz takiliyorum sidik yarisini sevmem ama stock degilim bilginize arz ederim :)
chiefkadir
26-07-2010, 23:45
kanka ne güzxel yüzün var koyduğun resme bak değişltir şunu be :DHakkaten yaw,bu fotoyu Paşakapısı'ndan tahliye olduğu gün çektirmişti:D
Değiş olm adam gibi foto koy iyice tırsıtıyon milleti:hahaha:
Listedeki araclarin sahiplerinden sadece stp selcukla muhabbetim var.. O da gerekeni söylemiş zaten.. Kimseye yalakalik falan yapmıyorum ama listedekilerin hepsini izlediğim için konuşuyorum en hızlı atmosferim type-r Kadir abinin sattığı beyaz olandir.. Rol plaka olacak sanırım o da.. Arkadas fanatiği olmak yerine bence bahsedilen araçların videolarını izlemekte fayda var.. Hepsi güzel yürüyor maşallah ama Kadir abininki apayrı yürüyordu bence.. Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin hepinize..
ya neyin videsounuz izliceksin :) gelicekler yan yana
Görüceksin sonucu neyin peşindesiniz anlamadım :)
Xenomorph
27-07-2010, 01:22
Konuyu Bayağı Takip Ettim Ama Bu Hırs Neden Anlamıyorum...Şahsen Ben Ep3 Bakınıyorum Alırsam Söylemicem Foruma :D...Gayet Sağlıklı Giden Araçlarında Piyasasını Düşürceksiniz :D:D
ff yapımcılarından ff5i Türkiye'deki type rlar üzerine çekmelerini istemek lazım böyle entrika hiç bi yerde yok
8.000rpm
27-07-2010, 07:33
arabamdan soğudum resmen...
B.Aktepe
27-07-2010, 07:48
bende hondadan :)
bende hondadan :)
bende soğudum bende soğudum:D
chiefkadir
27-07-2010, 07:55
Listedeki araclarin sahiplerinden sadece stp selcukla muhabbetim var.. O da gerekeni söylemiş zaten.. Kimseye yalakalik falan yapmıyorum ama listedekilerin hepsini izlediğim için konuşuyorum en hızlı atmosferim type-r Kadir abinin sattığı beyaz olandir.. Rol plaka olacak sanırım o da.. Arkadas fanatiği olmak yerine bence bahsedilen araçların videolarını izlemekte fayda var.. Hepsi güzel yürüyor maşallah ama Kadir abininki apayrı yürüyordu bence.. Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin hepinize..eyvallah dou bizdeki halinin üstüne baya bişeyler değişcek gibi,Tuna çok sıkı tutuyo işi ben aldığım gün çatır çutur gazlıyodum :D 300hp mi olur ne olur bilinmez ama çok zevkli makina olacak inşallah:)
yaz sıcagı hrld normalde mulayim adamımımdır bilirsin ben bile yoldan cıktım yahu tam rezil olduk cumle aleme :(
B.Aktepe
27-07-2010, 08:05
hondanın güzel yanı kendi sınıfının üst otomobilleri ile başa baş gidebilmesi onlara kafa tutabilmesi modifiyeye yatkınlığı vs idi. şimdi düşürdüler herkesi birbirine şaka gibi.
cupra ne oldu? m3 ne oldu? clio rs ne oldu? gti ne oldu? bir üst gruba kaldırsanıza, kimi atmosferik yüklesin kimi turbo herkes kendi sınıfının üstüne oynasa ya.
hondayı honda geçer zaten başka marka geçemez desek olmaz mı..
anca birbirinize..
yaf ben 2004-2005 de atmosferik vti ile evo deniyordum :D
draglara girerdik, hondacılar birbirine yardım ederdi bunu taktım bunu yaptım işe yaradı vs diye. aha selçuk burada söylesin herkes seferber olmadı mı zamanında hondacılar kendi içinde? biz "honda" yürüsün isterdik siz "benim hondam" yürüsün derdindesiniz..
Day Walker
27-07-2010, 08:08
hondanın güzel yanı kendi sınıfının üst otomobilleri ile başa baş gidebilmesi onlara kafa tutabilmesi modifiyeye yatkınlığı vs idi. şimdi düşürdüler herkesi birbirine şaka gibi.
cupra ne oldu? m3 ne oldu? clio rs ne oldu? gti ne oldu? bir üst gruba kaldırsanıza, kimi atmosferik yüklesin kimi turbo herkes kendi sınıfının üstüne oynasa ya.
anca birbirinize..
draglara girerdik, hondacılar birbirine yardım ederdi bunu taktım bunu yaptım işe yaradı vs diye. aha selçuk burada söylesin herkes seferber olmadı mı zamanında hondacılar kendi içinde? biz "honda" yürüsün isterdik siz "benim hondam" yürüsün derdindesiniz..
başka söze gerek yok bravo :icon_tup:
cembozbey
27-07-2010, 08:29
anca birbirinize..
bunları diler getirmesek ? biz böyle iyiydik :D
bende soğudum bende soğudum:D
benim neyim eksik , ben de soğurum.
Sanıyorum civic piyasası 1000 tl düşmüştür topicten sonra. İnsanlar denemeye de korkar olmuştur
ben daha çok soğurum 1000tl düşmeeez aksine artar:D
draglara girerdik, hondacılar birbirine yardım ederdi bunu taktım bunu yaptım işe yaradı vs diye. aha selçuk burada söylesin herkes seferber olmadı mı zamanında hondacılar kendi içinde? biz "honda" yürüsün isterdik siz "benim hondam" yürüsün derdindesiniz.. aynen öleydi gizli saklımız birbirimize atarimiz yoktu , herseyi paylasirdik.malzeme bile verirdik yarışta kullansın diye arkadaslar... mickyler 900 USD idi yaris adedi belliydi onları bile vermiştim :) şimdi olayın shiti çıktı alakası kalmadı eskiyle... bunun sebebi ne çok merak ediyorum... eskiler olarak farkliydik cidden
B.Aktepe
27-07-2010, 09:21
konuyu kitliyorum o zaman artık daha yeter diyorum.
yüzyüze konuşulur artık. diğer markalar ile denemelerinizi bekliyoruz. destek olmaya geliriz izleriz her zmaan. elimizden geldiğince de yardım ederiz.