Orijinalini görmek için tıklayınız : En hızlı atmosferik honda civic type-R (Bolt On)
Evet arkadaşlar burdan devam edelim, bana bilgileri verin ben eklerim
ankete yeni satır eklemek teknik olmadığı için iki arkadaşı şu an ekleyemiyorum
netekim bir yolunu bulucam
35 ctr 23
34 vb 679
plakaları yazabilir mi birisi?
Daha sonra deneme yapılır videolar konur..
VTec_king
21-07-2010, 19:04
Herkes Hızlı :)
DBS STP JAP JOB ROL SKN GNS
Şu anda aklıma gelen iddialı typerlar bunlar
suanki adayım LY 111 ... cai hdr egzoz rbc toda conta toda n2 cams mapped by yuro
Almanci Tane-R
21-07-2010, 19:07
fn2 lerde dahil olacak mı :)
fn2 lerde dahil olacak mı :)
en hızlı fn2 oem beyinli headerlı typerla denk gidiyo aşşağı yukarı o yüzden 10. sıra bile zor onlara :D
selçuk o arkadaş dener mi?
bu arada şöyle de yazabilirsiniz
1.ly 2.xx 3. yy
ozan LY ve ROL ayni araç biz hazırlıyoruz dener ;) rol e gelen oyu ly ye aktar
chiefkadir
21-07-2010, 19:15
Rol=LY 111 :)
Headers vs.geliyo engeç birhafta ongüne hazırmış:icon_tup:
bu listede DBS LY çekişir gerisi su durumda cacik olur
chiefkadir
21-07-2010, 19:22
Adaletli liste istiyoruz :D
ben oyumu 10 a attım o nereye gitti acep :D
mechanıcer
21-07-2010, 19:23
bana laf eden benim yarım kadar Typer bilse hoş b16 yıda bilse sanziman söküp takan k20ci oldum saniyo
selcuk ılk roll aksamında bende orda olucam sana genıs genıs bılgı verıcem nekadar anladıgım konusunda ok bılgıye ac gel doyacaksın ok !!! sen bı kırmadan araba kullanmayı ogren sonra bana konus ok.
Stp kankama 1 oy benden:D
bana laf eden benim yarım kadar Typer bilse hoş b16 yıda bilse sanziman söküp takan k20ci oldum saniyo
selcuk ılk roll aksamında bende orda olucam sana genıs genıs bılgı verıcem nekadar anladıgım konusunda ok bılgıye ac gel doyacaksın ok !!! sen bı kırmadan araba kullanmayı ogren sonra bana konus ok.
hyrdir metin? bana laf ettigini herkes anladı cvp bile verdiler ben cvp verince sorunmu oldu, anlaşılan kavga etmeye gelceksin? açık söylede ona göre hazırlıklı geliyim :) yapamamaktansa yapıp kırarım daha iyi :)
mechanıcer
21-07-2010, 19:35
cevap verenlere cevap verdım anladım anladılar. sen ne anlıorsan onu anla bıseye hazırlanmıcam ıhtıyacım yok gorup gorecegın sadece ben. senden aynısını bekleyemeyız.merak etme cok yaptım ama hıc kırılmadılar. sadece merak ettım ne kadar tanıosun benı ne bılıosun hakkımda ısımle ılgılı ıns yuz yuze geldgımdede benım hakkımda daha bılmedıgım seyler varsa arac basında ogretırsın bana ok.
BMK TypeR
21-07-2010, 19:36
:D
FB typer
rbc bdl70 prb hondata ecu(tolga-R), dc heders(ssr:D) 70mm egsoz aem caı, ınce conta 11.4 bıde 2005 volant:)
oofff sıkıldım he, laf ediyosan sana edilmesinide kabullenceksin yeter hee, herkes bana laf etcek ben susucam he. yok ole bı dünya... anam avradim olsun bigün birine sağlam piyango vuracak ALLAH vermesin diyorum cok darlandim yeter !!!
DBS LY kategori dışındaysa çıkaralım, ortada iddialı araçlar var onlar deneyecek sonuçta.
selçuk p.m. 'den devam edin lütfen
mechanıcer
21-07-2010, 19:45
ben laf etme demıyorumkı yuzyzue geldıgımızdede soyle okadar .daralıp daralmaman senı ırgalar ben rahatım. he cuma skn yı yapıcam nerde olucagımı bılıosun gel ızle sohbet ederız neymıs derdımız anlarız.pıyango bu kıme cıkar bılınmez... !
bu anket benim gözümde ispanya almanya maçındaki anketedöner herkes almanya der ama ispanya kazanır....
ben listedeki bütün typer ile denemek isterim ağustos ayında yoldayız inş...
DBS LY kategori dışındaysa çıkaralım, ortada iddialı araçlar var onlar deneyecek sonuçta.
selçuk p.m. 'den devam edin lütfen
Bolt on en hızlı typer yapın başlığı o zaman (buna ince conta koyan araçlarda dahil onlarda katagori dışı)
ahmet3425
21-07-2010, 19:48
DBS kategori dısı değil kategorimiz N/A bu kategoride iddalıyım en hızlı arac DBS olur...
(Bolt On) başlık olduğuna göre
dbs ile ly yi çıakralım kafadan :hehe: bizde n/a yız ama dışlanmayalım lütfen :D
SKN en iyi araç şuan ayar ve pilot ile uçar gider tahmininde bulunuyorum (tüm sıkıntıları giderildikten sonra)
ahmet3425
21-07-2010, 19:54
(Bolt On) başlık olduğuna göre
dbs ile ly yi çıakralım kafadan :hehe: bizde n/a yız ama dışlanmayalım lütfen :D
kanka hemen bitane bolt on typer hazırlayalım mı butun malzemelerimiz var nasıl olsa:D:D
plakan nedir?
bolt on mu n/a mı karar verin
ahmet3425
21-07-2010, 19:56
plakan nedir?
bolt on mu n/a mı karar verin
bolt on oluru var 55 dc 123...
BMK TypeR
21-07-2010, 19:56
bs fn2 de ıyı yurur benden demesı demedı demeyın:))
lucky Jackal
21-07-2010, 19:57
skn yapılırsa,arabayıda eski sahibi kullanırsa (ismini unuttum arkadaşın bağışlasın) bence skn alır.adam smg şanzıman gibi vites atıyordu,arabanın yaptıkları videolarıda ortada bence skn+smg şöför :)
kanka hemen bitane bolt on typer hazırlayalım mı butun malzemelerimiz var nasıl olsa:D:D
onda da conta varmış olmaz kanka
en hızlı n/a typer hazırlıyoruz zaten gerek yok...
Shadow_Dancer
21-07-2010, 19:59
en dolusu skn diye biliyorum. pilotajınıda eski sahibi muharrem nickli arkadaş yaparsa hepsini geçer. arkasından favorim JAP.. ama JAP'la STP mücadelesi de zevkli olur..
ben laf etme demıyorumkı yuzyzue geldıgımızdede soyle okadar .daralıp daralmaman senı ırgalar ben rahatım. he cuma skn yı yapıcam nerde olucagımı bılıosun gel ızle sohbet ederız neymıs derdımız anlarız.pıyango bu kıme cıkar bılınmez... !
eskiden bana yapıldığı gibi... typeri olanla muhatap oluyorum artık ... bı typer al yurut sonra konuşalım ayrica ister Anla ister anlama k20den bana rakip olamazsın
burda eksik var reşo kovboy:)
1-Dj istanbul
2-Dbs istanbul
3-Gns istanbul
4-Job istanbul
5-Skn istanbul
6-Ba istanbul
7-Jap istanbul
8-Eds istanbul
9-Ly(Rol) istanbul
10-Ncm istanbul
11-Zy istanbul
12-Hka istanbul
13-Jad istanbul
14-Ed istanbul
15-Ygz izmit
16-Vtc 26 istanbul
17-Vtc 40 istanbul
18-Cml istanbul
19-Vb istanbul
20-Df istanbul
21-Cfu istanbul
22-Ctr izmir
23-Dd istanbul
24-Bk istanbul
25-Tpr istanbul
26-Stp istanbul
27-Tk adapazarı
28-Plt Bursa
29-Ap izmir
30-Ys Adapazarı
31-S antalya
32-Bg Samsun
33-Yyd istanbul(adanaya satıldı)
34-Dc samsun
35-Uy izmit
36-Hyn izmit
37-Fid izmit
38-Yyy istanbul
39-U istanbul
40-Bf istanbul
41-Bd istanbul
42-Han istanbul
43-Tt istanbul
44-Cbv samsun
45-Hy Kayseri
46-Ckr istanbul
47-En adapazarı
48-Dc denizli
49-At istanbul
50-Can antalya
51-Bv istanbul
52-Tc istanbul
53-Hfa kayseri
54-Ae izmir
55-Djk izmir
56-Ef izmir
57-Vk istanbul
58-Tvp izmir
59-Nif istanbul
60-Dr antalya
61-R ankara
62-Ft izmit
63-As istanbul
64-Alg istanbul
65-Zy konya
66-Vtc ankara
67-Hk konya
68-Ard istanbul
69-Et antalya
70-Bmk istanbul
71-Fb istanbul
72-Htb istanbul (T.dağda pert???)
73-Zkn ankara
74-Jjj istanbul
75-Bn istanbul
76-Bc istanbul
77-Ctr kayseri
78-Ar izmit
79-Za bursa
80-Ud izmir
bilinik tüm typerlar ...
mechanıcer
21-07-2010, 20:05
eskiden bana yapıldığı gibi... typeri olanla muhatap oluyorum artık ... bı typer al yurut sonra konuşalım ayrica ister Anla ister anlama k20den bana rakip olamazsın
kıyamammmm type r da varmıs :D randevuda alımmı. senı sıtlete kabul edıp rakıp goren kım ? cok komık oldu bu ya dusunsene tr nın b16 dan sonra en buyuk k20 ustası STP !!! vuuuuuuuuu.. anca cam suyu koyarsın sen kapyutu acıp :)
olum çok kıskandım k20 cileri..Ranthor kanka bir tanede b serisi aç valla darılırım ..
hepsi ep3 mü fn2 olmıcakmı
typer46 : plaka verirseniz ve iddalı iseniz eklerim.
cem: b16 konusu açılmıştı tee ne zaman miami açmıştı
kıyamammmm type r da varmıs :D randevuda alımmı. senı sıtlete kabul edıp rakıp goren kım ? cok komık oldu bu ya dusunsene tr nın b16 dan sonra en buyuk k20 ustası STP !!! vuuuuuuuuu.. anca cam suyu koyarsın sen kapyutu acıp :)
aynen ole nerden bıldın yaw :) aynen ama aynen hıc sekmedı :) hııc anlamam ..... anlıyorum dıyenlerde ....
typer46 : plaka verirseniz ve iddalı iseniz eklerim.
cem: b16 konusu açılmıştı tee ne zaman miami açmıştı
valla arabayı söktüm satıyorum sökmeden önce açılsaydı biraz daha yapıcaklarımız vardı kısmet yeni arabamıza artık.
Shadow_Dancer
21-07-2010, 20:23
olum çok kıskandım k20 cileri..Ranthor kanka bir tanede b serisi aç valla darılırım ..
Sen sus Cem abi senin araban kazana düşmüş :D
güsel konu
fakat plakaları araç sahipleri versinler
başkaları degil
belki katılmak istemeyen olur
fsunnetci
21-07-2010, 20:25
Fena saplamalı bir Roll olcak sanırım:D
bu ankette dbsde pıston ve hersey LY dede pıston harıc hersey var. ıkısı konu dısı bence
han hdf bg bmk ua varken nerdeydiniz :D
Serhat Y.
21-07-2010, 20:33
en hızlı ep3 mü aranıyor yoksa civic type-r mı?
Serhat Y.
21-07-2010, 20:35
ankete 9.sıradan girmek istiyorum yönetici arkadaşş:rolleyes:
güsel konu
fakat plakaları araç sahipleri versinler
başkaları degil
belki katılmak istemeyen olur
+1
denemek istemeyenler yada plaka silmek isteyenler bana p.m. lütfen.
ankete 9.sıradan girmek istiyorum yönetici arkadaşş:rolleyes:
okeydir.................
en hızli yazarken atmosferik yazmayı unutmayın :)
en hızlı typer ep3 kasa olarak GARİBAN
en hızlı typer ep3 atmos olarak DBS , LY aday başka varsa söyler malzemeyi oda eklenir
en hızlı typer ep3 bolt on SKN (sıkıntısız,ayarlı,pilotlu)
en hızlı typer ep3 sc VTC26 (başka varsa oda eklenir )
en hızlı typer ep3 atmos olarak DBS , LY aday başka varsa söyler malzemeyi oda eklenir
her parca koyan zaten yuruyo dımı :)
her parca koyan zaten yuruyo dımı :)
bizim burada hoca efendi geçen muska yapayim dedi 50 hp alırsın dedi.Dedim ki bırak hocam bu işleri sende.okuma üfleme ile olucak iş değil malzeme gerek usta gerek dedim :)
bizim burada hoca efendi geçen muska yapayim dedi 50 hp alırsın dedi.Dedim ki bırak hocam bu işleri sende.okuma üfleme ile olucak iş değil malzeme gerek usta gerek dedim :)
bu camıa malzeme olupta yurumeyen cok arabalar gordu yıgıt ama sen o zaman yoktun bu camıada ;)
ahmet3425
21-07-2010, 20:48
en hızli yazarken atmosferik yazmayı unutmayın :)
atmosferik bile kurtarmıyor onu bile kendi icinde sınıflara ayırıyoruz:D
yakınta turbolarada gt 35 li typerler:D gt 30 lu typerlar diye sıralama getiririz tam olur:D
bu camıa malzeme olupta yurumeyen cok arabalar gordu yıgıt ama sen o zaman yoktun bu camıada ;)
onlar malzemeyi yanlış ustalara taktırıp yanlış kişilere map yaptıranlar olmasın...
para olmadan araç yürütülür diyorsan hava filtresine 1500 tl verenle 500 tl veren arasında bir fark olduğuna inanmıyorsan yazacak başkabirşey yok zaten...
ben bu roll işlerinde yaklaşık 1 yıldır dahilim ama şunu biliyorum ki doğru kişilerle birlikteyim.
araçlar bitince görücez zaten....para ile mi yürür yoksa başka şeylerle mi yürür...
atmosferik bile kurtarmıyor onu bile kendi icinde sınıflara ayırıyoruz:D
yakınta turbolarada gt 35 li typerler:D gt 30 lu typerlar diye sıralama getiririz tam olur:D
atmos kendi içinde 3'e hatta 4'e ayrılır belkide 5
1-ştandart
2-headers-cai-egzoz
3-kprolu-headers-cai-egzoz
4-kprolu-headers-cai-egzoz-rbc
5-kprolu-headers-cai-egzoz-rbc-piston-conta
bunlarda daha da genişleyebilir kanka :hehe:
caı hdr egzoz 3 lemesınde en hızlı kım onu bulalım ıstersenız :)
bu liste için konuşmak gerekirse şuan bana göre bu araçlar içinde en hızlı typer tunanınki LY 111
selçuğun arabasında bişey yok ama bana göre o speclere göre çok hızlı olduğu için oyumu ona verdim.
türkiyedeki en hızlı EP3 Turbo Yüroydu.Üstünede biri gelmedi.
en hızlı atmosferik ise bana göre ER di.
ahmet3425
21-07-2010, 20:54
bu iş boyle uzar gider kimsede en hızlıyı bulamaz abicim demedi demeyin:D
tamam deneyin aranızda, koyun videoları
onlar malzemeyi yanlış ustalara taktırıp yanlış kişilere map yaptıranlar olmasın...
para olmadan araç yürütülür diyorsan hava filtresine 1500 tl verenle 500 tl veren arasında bir fark olduğuna inanmıyorsan yazacak başkabirşey yok zaten...
ben bu roll işlerinde yaklaşık 1 yıldır dahilim ama şunu biliyorum ki doğru kişilerle birlikteyim.
araçlar bitince görücez zaten....para ile mi yürür yoksa başka şeylerle mi yürür...
yıgıt yıne bı gıder modtasın :) herzaman soylerım arabasının modıfıyesınden kendı anlamayaıp baskalarından akıl alan ıle kendı setup olusturanın arabaları farklı olur acık ve net... gorucez dıyosunya paraylamı yurur vs dıye gecen erdem sana ne dedı sen yap daha ıyısını bız yapıcaz dıye ;) sen sadece para verıyosun bunu herkes bılıo :) bız sabahlara kadar ora bura sura arastırıyoruz edıyoruz. farkındaysan egzantrıklerını bıle bız verdık sana daha otesı varmı :) cok ınce detaylar varkı bunları parayla alamazsın.. haa bıde 1500lıralık fıltrele total 200 lıralık fıltrenın aynı ısı yaptıgını sana kanıtlarım :D
en pis grup :hehe:
yıgıt yıne bı gıder modtasın :) herzaman soylerım arabasının modıfıyesınden kendı anlamayaıp baskalarından akıl alan ıle kendı setup olusturanın arabaları farklı olur acık ve net... gorucez dıyosunya paraylamı yurur vs dıye gecen erdem sana ne dedı sen yap daha ıyısını bız yapıcaz dıye ;) sen sadece para verıyosun bunu herkes bılıo :) bız sabahlara kadar ora bura sura arastırıyoruz edıyoruz. farkındaysan egzantrıklerını bıle bız verdık sana daha otesı varmı :) cok ınce detaylar varkı bunları parayla alamazsın.. haa bıde 1500lıralık fıltrele total 200 lıralık fıltrenın aynı ısı yaptıgını sana kanıtlarım :D
bu arada 2. typer geldiğinden dolayı setup değişikliğine gidebilir DBS her an....
dragon07
21-07-2010, 20:57
herşey para degil....paranın satın alamayacagı bilgiler var :)
skn ye oy bastım ama digerlerinde egz pistonda varmıs...egz piston olanlar kapışır diyorum...egz piston olmayanlar arasında skn 1. gelir...
suan aracımda caı hdr egzoz var o yuzden o grup ıcın ıdda ederım daha ustune bısıy demıyorum. oyle bı anket acın alayına go :)
lutfen buraya gectıgım typerında plakasını ekleyın o kendını bılıo :D
Cimmeria
21-07-2010, 21:00
benide yazin listeye, ncm...
beyin takiliyor aracima, agustosta bende gelirim...
yiit olm sen ne iş lan her hafta araba falan?garanti.com.tr yi mi kopyaladın?kara paramı aklıosun olm anlamadım valla
35 CTR 23 gun zaman bıldırın ordayım allahın ıznıyle
Jam da Joker
21-07-2010, 21:05
yiit olm sen ne iş lan her hafta araba falan?garanti.com.tr yi mi kopyaladın?kara paramı aklıosun olm anlamadım valla
Herkes senin gibi sosyetemi lan CLK parasına 5 tane araba almış çocuk işte bide yüzsüz gibi soruyomusun Otomobil kısmına bak :Deli:
benide yazin listeye, ncm...
beyin takiliyor aracima, agustosta bende gelirim...
aynen NCM mızıde ekleyın oda 1 haftaya kalır kalmaz mermı speeeyss :)
dragon07
21-07-2010, 21:07
VB typer listede yok bilgisi olan var mı :)
Herkes senin gibi sosyetemi lan CLK parasına 5 tane araba almış çocuk işte bide yüzsüz gibi soruyomusun Otomobil kısmına bak :Deli:
ben anlamadım kanka bu değirmenin suyunu :alright:
Serhat Y.
21-07-2010, 21:09
atmosferik yüklü vardır, birde aşırı besleme vardır bence bu type-r grubu bu şekilde ayrıştırılmalı daha fazla dallandırıp budaklandırmamak lazım
Eray Yümsel
21-07-2010, 21:15
ibo babanın parasıyla clk ya binip sonra gelip burda hesap sormayamı başladın insanlara
ahmet3425
21-07-2010, 21:17
ben anlamadım kanka bu değirmenin suyunu :alright:
kanka hatırlasana bi gun shelldeydik sana soylemistim degirmenin suyunu ama cabuk unutmussun:D:D
ibo babanın parasıyla clk ya binip sonra gelip burda hesap sormayamı başladın insanlara
kanka senin loadinglere bakılırsa kısa zaman ii yol almışşsın :D
35 CTR 23 gun zaman bıldırın ordayım allahın ıznıyle
orcun sen neden yoksun oy kullanmak için beklıyorum baq:)dedik o kadar bozma arabayı die m3_m5_cupra denemelerini unutmadık guzel gunlerdı:icon_tup:
kanka hatırlasana bi gun shelldeydik sana soylemistim degirmenin suyunu ama cabuk unutmussun:D:D
öne eğildim şimdi düştü jeton:D
orcun sen neden yoksun oy kullanmak için beklıyorum baq:)dedik o kadar bozma arabayı die m3_m5_cupra denemelerini unutmadık guzel gunlerdı:icon_tup:
benım denedıgım arabalarla deneyecek typer sanırım yok o yuzden kategorı dısıyız ferit
benım denedıgım arabalarla deneyecek typer sanırım yok o yuzden kategorı dısıyız ferit
ctr 23 nokta. :icon_tup:
eg swaplarda olsa daha zevkli olur :D
VTec_king
21-07-2010, 21:36
Type R race Event Veya Drag Event düzenlenmeli ki en hızlısı görülsün..
madem type-r lar deniycek N/A olarak görülsün. miniks in de dediği gibi kilolar eşitlensin. spec farklılıkları ortaya çıksın.
DBS bitti ise eğer +1 oy
_muhaRRem
21-07-2010, 22:08
Edit
en hızlı typer ep3 kasa olarak OTTOMAN
Artık gariban yok yiğit OTTOMAN onun adı :)
ben dıyorum STP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STPSTP STP STP
keşke bi typer ım olsada bende hızlılar kervanına katılsam :(
edo typer
21-07-2010, 22:46
konulu olmus burası:D ALLAH konunun sonunu hyrlı etsın ıns:D dbs bıtsın artık tunaya parca alamadık belkı almamıza gerek bıle kalmaz bosuna para harcamasın tuna:D bı gorelım yururunu bız cok typer gorduk gul gul öldük;)
demokena
21-07-2010, 22:48
GNS +1 oy
Heycanlı bir konu güzel.
GNS süpriz yapabilir diyorum.
vay arkadaş bu listede benim arabam nerde
edo typer
21-07-2010, 23:42
vay arkadaş bu listede benim arabam nerde
senı tınlamamıslar:D:D sende 1. olana saplarsın daha ıı deıl mı:D:D
VB typer listede yok bilgisi olan var mı :)
ben burdayımda atını alan üsküdarı geçmiş millet 30lu oylara gelmiş ben listede yokum listede sondan gireyim sorun yok bu araçların hepsi gelir gerçek sıralamada nerden gireceğim benim için o önemli ilk 3te olmam lazım gerisi yalan
senı tınlamamıslar:D:D sende 1. olana saplarsın daha ıı deıl mı:D:D
sorun değil kanka sen stp ye değil bana oy ver hepsine saplayacağım
:D kaçılın abdurrahman çelebi geliyor :D
eski rol ve bittiğinde dbs diğer araçlardan spec olarak ayrılıyor eşit kilo güzel sürücülerle en hızlıları o olacaktır sanırım
arkalarındanda skn jap stp üçlüsü gelir kanımca
edo typer
21-07-2010, 23:49
sorun değil kanka sen stp ye değil bana oy ver hepsine saplayacağım
:D kaçılın abdurrahman çelebi geliyor :D
bızımkıde namık kemal gıbı:D:D ahahaha fenalarda:D
eski rol ve bittiğinde dbs diğer araçlardan spec olarak ayrılıyor eşit kilo güzel sürücülerle en hızlıları o olacaktır sanırım
arkalarındanda skn jap stp üçlüsü gelir kanımca
stonın ARKASINDAYIM ahahahaha:hahaha:
devrim arabaları 1961de 130 günde sıfırdan imal edildi bizim bazı arkadaşlar hala arabaları çıkaracak çıkarında kim kimlere saplayacak sıralama nasıl olacak herkez merakını gidersin
devrim arabaları 1961de 130 günde sıfırdan imal edildi bizim bazı arkadaşlar hala arabaları çıkaracak çıkarında kim kimlere saplayacak sıralama nasıl olacak herkez merakını gidersin
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
bu çok güzeldi be başkan :D
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
bu çok güzeldi be başkan :D
mmustu ben sana küsüm geçen cuma buluşacaktık benim arabaya binecektin boşuna kasko yaptırdın bana
daha güzel ya nasıl olsa patlayacaktık :D şimdi kaskolu oldu :D nasılsa satılmıyo bari işe yarasın :hehe:
peki listeden araba seçip sadece onunla denemek imkanımız olacakmı ben stp ye saplamadan ölürsem gözüm açık gider diğerleri çok önemli değil dün selçuk kardeşimle telefondada konuştuk bir numaralı kankamdır bilginize ona yapılan yamuk bana yapılmış sayarım ama yinede saplamak istiyorum rica edicem başkası ona saplamasın
daha güzel ya nasıl olsa patlayacaktık :D şimdi kaskolu oldu :D nasılsa satılmıyo bari işe yarasın :hehe:
ben sen bineceksin diye yaptırdım kaskosunu , kaskodan parasını alırdım en azından :D:D
edo typer
22-07-2010, 00:27
peki listeden araba seçip sadece onunla denemek imkanımız olacakmı ben stp ye saplamadan ölürsem gözüm açık gider diğerleri çok önemli değil dün selçuk kardeşimle telefondada konuştuk bir numaralı kankamdır bilginize ona yapılan yamuk bana yapılmış sayarım ama yinede saplamak istiyorum rica edicem başkası ona saplamasın
ahahaha ava gıerken avlanma :D:D selcuk bu valla bu aralar kıme saplasam dıe gezıo parcaları gelıo ya havaya gırdı:D
aksilik sanssızlık kapağı toplayacak adam tatile çıkmış haftayapzt gelicekmiş falan filan...
Ama Ağustosda sahnedeyiz...
Beni seç beni seç herkes beni seçsin :D:D
Stp typer ne zaman çıkıyor beyin takmadan bi deneyelim headerlı :)
Stp typer ne zaman çıkıyor beyin takmadan bi deneyelim headerlı :)
olur Enes seve seve :) şoför kilolarını esitleyip devam edicez :)
Şöför kiloları yerine araba kilolarını eşitlesek daha güzel olmaz mı koltukları söksen mesela hem daha hızlı gitmiş oluruz :D
han hdf bg bmk ua varken nerdeydiniz :D
:):):):):)
conta egz piston olmayan typerlar arasında
skn gns çok iddialılar.gnsde rbc olunca eminim daha tehlikeli olucak.(diğer typerlara haksızlık etmiş olmiym bu 2 typer bildiğim typerlar)(skn eski aracım gns yılmaz kardeşimin arabası sürdüğüm bir araba)
er typer bildiim kadarıyla giriş çıkışlarda polis ve kapakta polish var.bu e civarda bir artı sağlar tam olarak bilemem ama oda en azından contalılar katagorisine girebilir.
bende nacizane bişiler yapmaya çalışıorum bursada.parçalarım tamamlanınca bende denemek isterim.
34 PLT 60
10 güne kadar plaka değişip 16 JAP 10 oluyor. nasipse bizde yer almaya çalışıcaz hızlılar arasında.
edo typer
22-07-2010, 01:05
conta egz piston olmayan typerlar arasında
skn gns çok iddialılar.gnsde rbc olunca eminim daha tehlikeli olucak.(diğer typerlara haksızlık etmiş olmiym bu 2 typer bildiğim typerlar)(skn eski aracım gns yılmaz kardeşimin arabası sürdüğüm bir araba)
er typer bildiim kadarıyla giriş çıkışlarda polis ve kapakta polish var.bu e civarda bir artı sağlar tam olarak bilemem ama oda en azından contalılar katagorisine girebilir.
bende nacizane bişiler yapmaya çalışıorum bursada.parçalarım tamamlanınca bende denemek isterim.
34 PLT 60
10 güne kadar plaka değişip 16 JAP 10 oluyor. nasipse bizde yer almaya çalışıcaz hızlılar arasında.
kapagımda taslama yok;) emme ve egzos portlarım isli resmim bulursam eklerım. yaw ztn benım usta ne anlarkı - hp yazmıstır:D:D
maksadım polemik değil erdem yanlış anlama.yanlış biliormuşum demek.
gerçi herkes roll öncesi aracında ne var tamamiyle yazarsa (isteyen)çok daha tartışmasız geçebilir.
aksi halde manasız polemikler çıkabilir.sende şu yokmuydu bu yojmuydu diye.
ahahaha ava gıerken avlanma :D:D selcuk bu valla bu aralar kıme saplasam dıe gezıo parcaları gelıo ya havaya gırdı:D
aramıza kimse giremez o artık benim kankam saplarımda saplatırımda karışmayın siz
kapagımda taslama yok;) emme ve egzos portlarım isli resmim bulursam eklerım. yaw ztn benım usta ne anlarkı - hp yazmıstır:D:D
kiloları eşitlioruz emme egzozu nası eşitlicez selçuk ağabeyyyy polemiğe çekmeyin beni :hahaha:
dragon07
22-07-2010, 01:20
eşitlemeyle başa çıkamazsınız , pilotlar belirlenir kontaklar cevrilir gaza basılır , kim iyi herkez görür :D
daha ortada bişiy yok ama,rollden sona kilo muhabbeti olursa çok bayar :D
herşey kararlaştırılıp uyulmazsa çok tartışma çıkar boşa benzin yakılır kalpler kırılır.
edo typer
22-07-2010, 01:25
maksadım polemik değil erdem yanlış anlama.yanlış biliormuşum demek.
gerçi herkes roll öncesi aracında ne var tamamiyle yazarsa (isteyen)çok daha tartışmasız geçebilir.
aksi halde manasız polemikler çıkabilir.sende şu yokmuydu bu yojmuydu diye.
valla bende bılmesem bana bıle ınandırcaklar mıllet bana dıo senın arabadanda kapak taslıymıs sıkıstırman 11.5tan fazlaymıs:D yapma yaa ıımıs dıorum bende:D ben arabanın kapagının taslanmasına cok karsıyım ALLAH korusun yrn obur gun radyator hortumun patlar hararet yaparsın taslıcak duzelcek yer kalmaz:D ben toda conta taktım aracıma sıkıstırma ıcın. ztn aradakı mesafeyı 0.03 mm ındırmısım bıde neden taslatayım :D
aramıza kimse giremez o artık benim kankam saplarımda saplatırımda karışmayın siz
ALLAH muhabetınızı arttırsın:D
kiloları eşitlioruz emme egzozu nası eşitlicez selçuk ağabeyyyy polemiğe çekmeyin beni :hahaha:
enes gercekten bı guc vermez onlar versın versın 3 hp versın kı bu setupta vermez bıle;) hem sendede gruppe m varmıs :Dahaha kazasız belasız kardesım:icon_tup:
chiefkadir
22-07-2010, 01:28
Ya eski arabam felan diye demiyorum ,Tuna'yı,Erdemi selçuğu biliyorum ve arabayı az çok takip ediyorumda iyi olacak be :D
valla bende bılmesem bana bıle ınandırcaklar mıllet bana dıo senın arabadanda kapak taslıymıs sıkıstırman 11.5tan fazlaymıs:D yapma yaa ıımıs dıorum bende:D ben arabanın kapagının taslanmasına cok karsıyım ALLAH korusun yrn obur gun radyator hortumun patlar hararet yaparsın taslıcak duzelcek yer kalmaz:D ben toda conta taktım aracıma sıkıstırma ıcın. ztn aradakı mesafeyı 0.03 mm ındırmısım bıde neden taslatayım :D
ALLAH muhabetınızı arttırsın:D
enes gercekten bı guc vermez onlar versın versın 3 hp versın kı bu setupta vermez bıle;) hem sendede gruppe m varmıs :Dahaha kazasız belasız kardesım:icon_tup:
yani şuanda conta var sökülmediyse.
herkes her arabayı takip edemiyor dediğim gibi tüm parçalar yazılsa çok daha tartışmasız geçer bu konu.herkes yazılanı kabul etmiş olur öyle dener.sonra dım dım olmaz.bence..
edo typer
22-07-2010, 01:32
Ya eski arabam felan diye demiyorum ,Tuna'yı,Erdemi selçuğu biliyorum ve arabayı az çok takip ediyorumda iyi olacak be :D
nasıp be abı,ıns guzel olucak:D
yani şuanda conta var sökülmediyse.
herkes her arabayı takip edemiyor dediğim gibi tüm parçalar yazılsa çok daha tartışmasız geçer bu konu.herkes yazılanı kabul etmiş olur öyle dener.sonra dım dım olmaz.bence..
egzantrık varken conta vardı.. egzantrıklerı soktum yaylarıda sokmek ıcın kapagı soktum. sıpoplarımda degıstı oem conta takıp turbo yaptım;) ınce conta ıl turbo yapsam sacmalamıs olurdum azcık;)
arabamda conta yok,o bahsedilen setup Turbo halinden önceki sekli, turboyken aracın contasi söküldü, aracımda oem conta var... port polish var diyede contalilarla aynı kefeye koyulmam saçma ...
evt turboladıını unutmuşum;)
edo typer
22-07-2010, 01:36
arabamda conta yok,o bahsedilen setup Turbo halinden önceki sekli, turboyken aracın contasi söküldü, aracımda oem conta var... port polish var diyede contalilarla aynı kefeye koyulmam saçma ...
sakın ol matador:D contalılarlada dene nolur kı en fazla gecılırsın..
kapaktada işlem olduunu sandıım için o klansmana girmeli diye düşündüm.yokmuş.
ok
ben şahsi olarak bir kaç bişi yazayım
eger benim EP3 üm olsa
ve iddialı bir şekilde kafaya oynucak olsam kimseye speclerimi sölemem
ben o gece oraya en iyi olmaya geliyorum kardeşim size ne speclerden ?
NOS - Turbo - SC harici
N/A olarak herşeyi yaparım kaptumuda açmam kimseyide ilgilendirmez
başkası eger kafaya oynucaksa oda gitsin ne yapıyorsa yapsın öle gelsin
sadece kg leri eşitleyelim
K20 bilgisi + tecrübesi + şöförlük
Konuşsun !!!
eger benim EP3 üm olsa
NOS - Turbo - SC harici
Konuşsun !!!
bence cok adaletlı olmaz cunku o ısın sonu olmaz dıye dusunuyorum ıcı yapılı bır arabayla yapılmamıs araba arasında cıddı fark olucaktır bu ınsanla makınanın mucadelesıne doner bence sole olması daha ıyı olmazmı ?
headers fılıtre eksozlu bır grup
headers fılıtre eksoz kprolu bır grup
egzantrıklı bır grup
pıston egzantrıklı bır grup olması bence cok daha ıyı olacaktırkı herkez orda hangı parca takılınca ne kadar araba hızlanıyo neler yapılması lazım ıse nerelerden baslanması lazım ne degısıklıkler gerekıyo ama burda ıyı nıyet olması lazım bole olursa hem denemeler daha saglıklı olur cekısmelı olur hemde bır bırlık beraberlık olur ama sen hart ben hurt oldumu bu ısın tadı kacar sımdı bazı arkadaslar dıyecekkı ulen sen bunları buraya yazdın sıtede cok hararetlı yazıyosun cızıyosun ben onunda acıklamasını yapayım ben arabayı aldıgım zaman cok konusuldu yurutemıceksın yapamıcaksın sana sole saplıcaz bole sokucaz o arabayı gecemezsın bununla yanında duramazsın onlar cok hızlı arabanda sorun var sureklı bır karalama polıtıkası vardı bende bıraz ıcerlemıstım bu olayı cunku sagda solda konusuluyo ıster ıstemez kulagına gelıyo ınsanın sonuc olarak arabamı yaptım yuruttum o atıp tutan ınsanlar azını acamadılar acamazlarda ezbere olmuyo cunku bu ısler adam boklamak kadar kolay bır sey yok bazı kısıler olayın kolayına kacıyo kımse benı gecemez edemez eyvallah hadı krdesım goster bakalım sonra paylas sunu yaptım bunu taktım burda guc kazandım sunu yaparsan verım alırsın bunu yaparsan alamazsın ben sunada cok fazla ınanmıyorum cokta okusan cokta arastırsan tecrubesını yasamadan bır seylerı gercekten bılemıyosun.
yukarıdada dedıgım gıbı paylasım onemlı niyet ıyı olduktan sonra herseyın tadı tuzu yerınde olur dıye dusunuyorum niyet kotu ıse o ısın sonu nereye cekersen oraya gıder.
Cimmeria
22-07-2010, 09:55
bilgi paylaştıkça değer kazanan bir şeydir.
insanlar bilgilerini paylaşmalıki sektörde bir yere gelebilsin bence.
ahmet3425
22-07-2010, 10:23
bilgi paylaştıkça değer kazanan bir şeydir.
insanlar bilgilerini paylaşmalıki sektörde bir yere gelebilsin bence.
aynen oyle +1905 ama hala tersini dusunenler var:D
bilgi paylasımıyla araba yapıyoruz milletin diline laf oluyor ondan bundan sorarak yapıyorsunuz deniyor sanki herkes anasının karnında ogrendi araba yapmayı:D
Cimmeria
22-07-2010, 10:25
bilgiye ve bilgili kişiye saygı duyduktan sonra sıkıntı olmamaslı lazım bence.
ama iki günde birilerinden bir şeyler öğrenip sonra 10 yıllık adamlara atar gider yapılmasıda hoş olmaz :)
bence cok adaletlı olmaz cunku o ısın sonu olmaz dıye dusunuyorum ıcı yapılı bır arabayla yapılmamıs araba arasında cıddı fark olucaktır bu ınsanla makınanın mucadelesıne doner bence sole olması daha ıyı olmazmı ?
headers fılıtre eksozlu bır grup
headers fılıtre eksoz kprolu bır grup
egzantrıklı bır grup
pıston egzantrıklı bır grup olması bence cok daha ıyı olacaktırkı herkez orda hangı parca takılınca ne kadar araba hızlanıyo neler yapılması lazım ıse nerelerden baslanması lazım ne degısıklıkler gerekıyo ama burda ıyı nıyet olması lazım bole olursa hem denemeler daha saglıklı olur cekısmelı olur hemde bır bırlık beraberlık olur ama sen hart ben hurt oldumu bu ısın tadı kacar sımdı bazı arkadaslar dıyecekkı ulen sen bunları buraya yazdın sıtede cok hararetlı yazıyosun cızıyosun ben onunda acıklamasını yapayım ben arabayı aldıgım zaman cok konusuldu yurutemıceksın yapamıcaksın sana sole saplıcaz bole sokucaz o arabayı gecemezsın bununla yanında duramazsın onlar cok hızlı arabanda sorun var sureklı bır karalama polıtıkası vardı bende bıraz ıcerlemıstım bu olayı cunku sagda solda konusuluyo ıster ıstemez kulagına gelıyo ınsanın sonuc olarak arabamı yaptım yuruttum o atıp tutan ınsanlar azını acamadılar acamazlarda ezbere olmuyo cunku bu ısler adam boklamak kadar kolay bır sey yok bazı kısıler olayın kolayına kacıyo kımse benı gecemez edemez eyvallah hadı krdesım goster bakalım sonra paylas sunu yaptım bunu taktım burda guc kazandım sunu yaparsan verım alırsın bunu yaparsan alamazsın ben sunada cok fazla ınanmıyorum cokta okusan cokta arastırsan tecrubesını yasamadan bır seylerı gercekten bılemıyosun.
yukarıdada dedıgım gıbı paylasım onemlı niyet ıyı olduktan sonra herseyın tadı tuzu yerınde olur dıye dusunuyorum niyet kotu ıse o ısın sonu nereye cekersen oraya gıder.
Orçun benim Typerım yok ben sadece yorum yapıyorum
bu denemeler beni ilgilendirmez dikkat edersen bana en yakın Typer VB olmasına ragmen plakasını yazmadım yada konuşmadım bana ne benim arabam degil sahibi yazsın al kullan derse kullanırım sadece beni ilgilendirmez
ben zamanında yaptıgım şeyi sölüyorum eger ben birini gecmeye gidiyorsam yapıcagım şeyleri yukarı yazdım
başkası da olsa benim yaptıgımı yapar o yuzden ben deneme gecesi kimsenin speclerine inanmam kusura bakmayın herkesin RUHU ****** cünkü kimse inkar etmesin
öle olmasa bu konuyu okumassınız bile :)
Serhat Y.
22-07-2010, 10:33
eger benim EP3 üm olsa
NOS - Turbo - SC harici
Konuşsun !!!
bende bu yoruma katılmak istiyorum, tolga sende haklısın bilgi paylaştıkça güzeldir ama ben şu forumda şunu gördümkü herkes bir değil bir gruplaşma söz konusu herkes senin benim gibi dusunmuyor bilginide zaten kiminle paylaşacağını bisüre sonra tahmin edebiliyorsun diye düşünüyorum,
ben başından beri şunu savunuyorum atmosferik vardır aşırı besleme vardır bu iki kategoride isteyen istediğini yapar çıkar dener karşı tarafada istemediği sürece bi açıklama yapmak zorunda değildir, herşeyi eşitlemek zaten mümkün değil ozamanda hiç kasmanın anlamı yok, arabamda parça yok deniyor tamam takılmış ekstra bi parça belki yoktur ama mevcut parçaların iyileştirilmediği ne ***** polish olmadığı veya katalizörün içinin boşaldılmadığı ne ***** diye düşünüyorum ben,,,
eger benim EP3 üm olsa
NOS - Turbo - SC harici
Konuşsun !!!
DBS ye yapılanları herkes biliyor.Ama bazı şeylerin değiştirileceğini bilinmiyor.Bu saatten sonra kimse sormasın araç da ne var ne yok diye.Kaput,bagajda,kapıda açmayacağım bende süpriz spec olucak.Bilinmesi gereken tekşey stroker dışında gırtlak yaptığımız....
minikslere katılıyorum....
bende bu yoruma katılmak istiyorum, tolga sende haklısın bilgi paylaştıkça güzeldir ama ben şu forumda şunu gördümkü herkes bir değil bir gruplaşma söz konusu herkes senin benim gibi dusunmuyor bilginide zaten kiminle paylaşacağını bisüre sonra tahmin edebiliyorsun diye düşünüyorum,
ben başından beri şunu savunuyorum atmosferik vardır aşırı besleme vardır bu iki kategoride isteyen istediğini yapar çıkar dener karşı tarafada istemediği sürece bi açıklama yapmak zorunda değildir, herşeyi eşitlemek zaten mümkün değil ozamanda hiç kasmanın anlamı yok, arabamda parça yok deniyor tamam takılmış ekstra bi parça belki yoktur ama mevcut parçaların iyileştirilmediği ne ***** polish olmadığı veya katalizörün içinin boşaldılmadığı ne ***** diye düşünüyorum ben,,,
aynen katılıyorum bende....
belki şuan yapılan araçlardan herşeyi en açık olan DBS idi.Bazıları aldığımız malzemelere göre aracını toplatıp saplamanın peşinde ama ben yan yana yürüyecek araba yapmayacağım arada gözle görülür fark farklar olucak...
Ayrıca şunu da sölemek istiyorum
aynı speclerde kiloları eşitleyin hiç bir EP3
FN2 yi gecemez
bahse varım
sebebine gelince daha iyisi yapılmadıgı sürece eskisinin yerine yenisi çıkmaz da ondan
KG farkına aldanmayın
Söyleyeceğini söyledin zaten yiğit bu saatten sonra söylemem banane tripleri havada kalır :D
FN2 yi gecemez
bahse varım
sebebine gelince daha iyisi yapılmadıgı sürece eskisinin yerine yenisi çıkmaz da ondan
KG farkına aldanmayın
buna katılmamak elde değil heleki son dönemlerde filtre headers egzostlu fn2 lerin hatta kpro flashlıların nasıl yürüdüğünü görüyoruz birde eşit kilo olsa neler olacak neler
B.Aktepe
22-07-2010, 10:49
moruk o zman kg farkına bakılmayacaksa, dyno day niye yapılmıyor?
motor gücü, torku yere veren güç torku karşılaştırılmıyor?
rolling yapıp benzin harcamaya tehlikeye vs ne gerek var.
ben kg eşitleme olayına da karşıyım açıkçası :)
Söyleyeceğini söyledin zaten yiğit bu saatten sonra söylemem banane tripleri havada kalır :D
bende bir tane daha typer var moruk...
DBS 'den bir kaç malzemeyi oraya transfer yapacağız...
Süpriz spec olucak....
Bundan sonra böyle benim aracımdaki yapılanları bilen adamlar kendi araçlarına neler yaptığını söylemezse bu iş cacık olur.Biz iyi niyetli saf oalrak davranırsakda yaptığımız aracı riske sokarız.DBS yi hem zevk için yaptık hem de en hızlı n/a ep3 olması için...
SekoLive
22-07-2010, 10:51
FN2 yi gecemez
bahse varım
KG farkına aldanmayın
kesinlikle bende böyle düşünüyorum honda eskisinden daha kötü bi araç çıkarıcağına inanmıyorum
headers egzoz filtre k-pro olanlarda.
ayarı limit olan alır götürür :)
adam günlük başka kullanır ama o gün limit olur :) bu iştende bi sonuç çıkmaz.
bence kilolar eşitlensin. herkez kozunu oynasın :) ama videoda çekin :D
bide bu araçları 0-400 bi organizyana sokucaksın tamamdır :D iyi olan kazansın
HAHAHAHAHHA yaaa :) yazıcam yazıcam hepinize yazıcam şimdi limit ne lan limtisiz ayarmı var :) turbo farklı bişey
HAHAHAHAHHA yaaa :) yazıcam yazıcam hepinize yazıcam şimdi limit ne lan limtisiz ayarmı var :) turbo farklı bişey
neden yok mu :D :D
Neden bu listede AIG yok acaba Serhat kardeşim bu listedeki birçok aractan hızlı denerken bende oradaydım...
moruk o zman kg farkına bakılmayacaksa, dyno day niye yapılmıyor?
motor gücü, torku yere veren güç torku karşılaştırılmıyor?
rolling yapıp benzin harcamaya tehlikeye vs ne gerek var.
ben kg eşitleme olayına da karşıyım açıkçası :)
msn de acıkladım
bilalin yazdıklarına karşılık şeyleri
aramızda kalmasında fayda görüyorum :D:D:D
dyno dayde hüsran olur :)
vb yi geçene benden bide çikolata
baştan söyleyeyim benim arabayı denerken ya hilmi yada kerem kullanacak sonuçta benim araba 240hp gelecek araçlarda 270hp olacaklar var üstünü bilmiyorum o yüzden hilmi veya kerem kullanacak +15hp onlar var 240+15pilotlarım 255ye çıkar adaletli yarış olsun
kanka suç bende
bu limit ayarı olayını ben cıkarttım
ama sen benim her vitesimde farklı farklı şeyler yapıosun :D:D:D
baştan söyleyeyim benim arabayı denerken ya hilmi yada kerem kullanacak sonuçta benim araba 240hp gelecek araçlarda 270hp olacaklar var üstünü bilmiyorum o yüzden hilmi veya kerem kullanacak +15hp onlar var 240+15pilotlarım 255ye çıkar adaletli yarış olsun
kerem kullansın kanka zayıf spec :)
adam benim yarım
bende mami abiye veririm aracı o zaman :hehe:
kerem kullansın kanka zayıf spec :)
adam benim yarım
duruma bakacağız kanka hanginiz müsait olursa ben girersem alayı beni geçer sadece stp yi geçebilirim :D
bende mami abiye veririm aracı o zaman :hehe:
valla isteyen istediğine versin sonuçta arabaların gücü sağlam pilotlarda belli olur o kadar emek boşa gitmez burda konu en hızlı şoför değil typer olarak açıldı
B.Aktepe
22-07-2010, 11:18
kg eşitlenicek nasıl olsa pilotaj ağırlık farkı farketmez ki hilmi :D
iyi ya allahtan 180 kg tayparcı yok
bütün type-r lar tır dorsesiyle denemek zorunda kalırdı
iyi ya allahtan 180 kg tayparcı yok
bütün type-r lar tır dorsesiyle denemek zorunda kalırdı
Niye moruk benim arabam eğer benim kilom yüzünden 2 boy geride kalıyorsa bu arabamın yavaş olduğu anlamına mı gelir ??
Niye moruk benim arabam eğer benim kilom yüzünden 2 boy geride kalıyorsa bu arabamın yavaş olduğu anlamına mı gelir ??
ağırlık eşitleyecez muhabbetinden ötürü dedim :)
kg eşitlenicek nasıl olsa pilotaj ağırlık farkı farketmez ki hilmi :D
dogru sölüon la
1 evvelki mesajın beni derinden etkilemiş olsa gerek :D
hahahahahha yaaa :) yazıcam yazıcam hepinize yazıcam şimdi limit ne lan limtisiz ayarmı var :) turbo farklı bişey
özgün sende bi turbo 4 çeker listesi yapsanda bizde gazlasak birbirine eşit şartlarda nasıl olur ?
edo typer
22-07-2010, 11:24
specler bellı olsun yoksa ıcınden cıkılmaz bu ısın:D headers fıltre egzos bılınen arac herkesı gecıverır sonra bı ton sıkıntı cıkar yok nos bastı yok bılmemne sıktı dıe
kilo eşitlenecekse , o zaman vites de atılmasın
5. vites 2000 devirden 8500 rpm e kadar gidilsin
en iyi giden böyle anlaşılır. dyno king mi gerçek güç mü öyle anlaşılır.
B.Aktepe
22-07-2010, 11:25
dogru sölüon la
1 evvelki mesajın beni derinden etkilemiş olsa gerek :D
moruk araba sökmek sanat ya :D araba sökmeden yarışmakta zevksiz ya :D
ağırlık eşitleyecez muhabbetinden ötürü dedim :)
bende o yüzden diyorum ya moruk
eğer sadece arabaların kendi gücünü görmek istiyorsan kilo eşitlemek mantıklı
DBS çıktığında ilk deneyeceğimiz bir m3 var ( vanosu sağlam) ardından b20 var bir tane kimsenin bilmediği belkide bir iki kişi bilir bursada yapıldı.Bu araçlarla deneyeceğim oradan çıkacak sonuca göre yola devam edeceğim ;)
:hehe: buda güzel bir düşünce olmuş :D
moruk araba sökmek sanat ya :D araba sökmeden yarışmakta zevksiz ya :D
bir EK alıp güçlerimizi birleştirelim :D
bende o yüzden diyorum ya moruk
eğer sadece arabaların kendi gücünü görmek istiyorsan kilo eşitlemek mantıklı
yok yok mantıklı değil demedim
ama zevkli olmayacak, kafa kafaya giden 20 adet ep3 (aynı speclerin denediğini varsayıyorum)
fn2 ler iddialı olur esas
B.Aktepe
22-07-2010, 11:28
b20 dedin beni benden aldın şimdi yiğit olmaz ki b serisi karıştırma :D
B.Aktepe
22-07-2010, 11:29
bir EK alıp güçlerimizi birleştirelim :D
moruk porno olur boşver :D
b20 dedin beni benden aldın şimdi yiğit olmaz ki b serisi karıştırma :D
b20 eğer gerçek anlamda bana denildiği gibi yapılmışsa 106'dan sonra typerlara yeni koca gelebilir :hehe:
B.Aktepe
22-07-2010, 11:31
b20 eğer gerçek anlamda bana denildiği gibi yapılmışsa 106'dan sonra typerlara yeni koca gelebilir :hehe:
bekliyoruz videolarınızı :)
ahmet3425
22-07-2010, 11:31
FN2 yi gecemez
bahse varım
KG farkına aldanmayın
daha 2 gun once aksam soyledim bunu aynı spec hiç bi ep3 esit kiloda fn2 gecemez +1:D
mantıklı aslında ha
az rollingci değilsin sende:D
tam benlik valla o zaman ben kendim girerim
ahmet3425
22-07-2010, 11:33
Neden bu listede AIG yok acaba Serhat kardeşim bu listedeki birçok aractan hızlı denerken bende oradaydım...
serhat kendisi rollinglere katılmıyor abi listede olmaması normal ha gelirim denerim derse tabiki listeye eklenir...
tam benlik valla o zaman ben kendim girerim
:hehe:
benim nasıl işime gelir döneceğim devri göz önüne alırsam :D
ben de varım bu olaya ;)
benim nasıl işime gelir döneceğim devri göz önüne alırsam :D
ben de varım bu olaya ;)
8500de bitsin dedi sen 10000e doğru gideceksin sanırım yavaşşşşşşşş
VB yi katma sen bence bu denemeye
herkes speclerini sölücekte
kpro lular ne yakıt kullanıcak kimse sölemicek
b20 eg kasada ise eğer çok zevkli olur denemeniz. eğer düşündüğüm b20 ise. en son yada ondan bi önceki körfez dragkarından hatırlayanlar olur. minikslerin N/A olduğu zamanlar.
limitten kastım buydu işte. ama özgünle polemiğe girmek istemedim :hahaha:
tövbe bu deneme olmaz, olsada ikinci çıkmaz, ikinci olsada piç olmaz boşver gireceğim
8500de bitsin dedi sen 10000e doğru gideceksin sanırım yavaşşşşşşşş
eğer böyle birşey olursa litresi 20 TL gibi olan yakıtlardan alıp ayarıda ona göre yaptırıcam :hehe:
b20 eg kasada ise eğer çok zevkli olur denemeniz. eğer düşündüğüm b20 ise. en son yada ondan bi önceki körfez dragkarından hatırlayanlar olur. minikslerin N/A olduğu zamanlar.
ewet araç sahibinin pek roll ile işi yok zamanında körfez görmüş geçirmiş bir abimiz.İşi biliyorlar zevk için denemenin peşindeler inş onlarla deneyeeğiz rodajım bittiği an ;)
full HD video allahın emri zaten ...
tövbe bu deneme olmaz, olsada ikinci çıkmaz, ikinci olsada piç olmaz boşver gireceğim
:hehe: seni seviyorum faruk abi...
edo typer
22-07-2010, 12:00
herkes deposu bos gelsın kantardan benzınlık yapılır:D
:hehe: seni seviyorum faruk abi...[/QUOTE]
ben söylüyorum bunun yapılıp içinden birinci ikinci çıkarmak kadar zor bişey yok ben destek ekiple geleceğim olay çıkmasın
sevgiler karşılıklı :heyoo:
herkes deposu bos gelsın kantardan benzınlık yapılır:D
benzinleri bitirelim çekiciye koyalım benzinliğe götürelim depoya 97 koyalım katkısız sonra arabaları kontrol edelim ........... bu böyle uzayıp gider boşver kim ne yaparsa kim kime saplarsa relaks olun biraz geçileni düdüklemiyorlar :D
ben STP ve JOB a saplayayım ooohhhh yeter bana
Orçun benim Typerım yok ben sadece yorum yapıyorum
bu denemeler beni ilgilendirmez dikkat edersen bana en yakın Typer VB olmasına ragmen plakasını yazmadım yada konuşmadım bana ne benim arabam degil sahibi yazsın al kullan derse kullanırım sadece beni ilgilendirmez
ben zamanında yaptıgım şeyi sölüyorum eger ben birini gecmeye gidiyorsam yapıcagım şeyleri yukarı yazdım
başkası da olsa benim yaptıgımı yapar o yuzden ben deneme gecesi kimsenin speclerine inanmam kusura bakmayın herkesin RUHU ****** cünkü kimse inkar etmesin
öle olmasa bu konuyu okumassınız bile :)
kısıden kısıye gore o degısır genelleme yapmayalım ben ole adamlar tanıyorumkı mutevazılıgınden hıc odun vermeden cızgısını bozmadan devam eden.
kısıden kısıye gore o degısır genelleme yapmayalım ben ole adamlar tanıyorumkı mutevazılıgınden hıc odun vermeden cızgısını bozmadan devam eden.
teşekkür ederim orçuns hiç gerek yok deşifre etme beni
benzinleri bitirelim çekiciye koyalım benzinliğe götürelim depoya 97 koyalım katkısız sonra arabaları kontrol edelim ........... bu böyle uzayıp gider boşver kim ne yaparsa kim kime saplarsa relaks olun biraz geçileni düdüklemiyorlar :D
JOB yoktu ne olduda onuda ekledin listene abi ? :D
JOB yoktu ne olduda onuda ekledin listene abi ? :D
tek eşlilik bana göre değilmiş yiğit JOBu da kuma alacağım kendime
-HAKTAN-
22-07-2010, 12:20
Faruk abi önce vb'nin koltuğuna geç otur önce eşeğzü besmeleni çek torpidoya suyunu,tansiyon ilacını koy.Job'landıktan sonra ihtiyacın olacak hahahahah:hahaha:
tek eşlilik bana göre değilmiş yiğit JOBu da kuma alacağım kendime
Faruk abi önce vb'nin koltuğuna geç otur önce eşeğzü besmeleni çek torpidoya suyunu,tansiyon ilacını koy.Job'landıktan sonra ihtiyacın olacak hahahahah:hahaha:
:hehe: typer farklı bir dünya :)
seninle denerken ben deneyeceğim sana gerek yok başka pilota sizi başkasına yar etmem ben
birazda mazoşistlik var bende acıyı seviyorum ordan çekiyor heralde beni JOB :D
-HAKTAN-
22-07-2010, 12:27
Sen kullanıcaksan Job'u çıkarmama gerek yok Czt'yi getiririm o sana yeter.
Sen kullanıcaksan Job'u çıkarmama gerek yok Czt'yi getiririm o sana yeter.
:hehe::D:D
SKN ye kanım ısındı.SKN diyorum :)
konu cok mu amacsız bana mı oyle gelıyor? yok kıloları esıtleyelım yok benzın ne olacak vırık cırık bı dunya ıs....yarıstırılan nedır? soforlukmu? o zaman herkes drıft box la vıtes atsın kac sn onu gorun....aracın kondısyonu mu? dynoya cıkın ya gıdın kompresyon olcun...
eskiden anketlerde kim kime oy vermiş görebiliyorduk.sanırım kaldırılmış :D
lıstede BA typer yok, kardesımız hızlı dıyemı eklemedınız :D
Honda Type_R
22-07-2010, 14:09
valla cok garip seyler donuyo burada millet birbirlerine araba vererek aracini yaristirmaya cikariyo madem oleydi nie typer kullaniyorsunizki onu anlamadim illaki hatalar olacaktir arac kullanirken yada ne bilim diger adamdan daha yavas vites atacaksin yada atamiyacaksin simdi ben herkese gecildigim zaman en kotu typer benim aracimmi olacak bence olmayacak diyecemki evet diger arkadaslar araclari daha basarili demekki eksiklerim var diyip tebrik edecem ama bu kadar hirs bu kadar atisma gercekten gereksiz insanlar sonra birbirine dusuyo yok ben seni gectim yok gecmedin die degil mi?
53 kg yum pilotum, kullanacak otomobil ariyorum : )))))))))
valla cok garip seyler donuyo burada millet birbirlerine araba vererek aracini yaristirmaya cikariyo madem oleydi nie typer kullaniyorsunizki onu anlamadim illaki hatalar olacaktir arac kullanirken yada ne bilim diger adamdan daha yavas vites atacaksin yada atamiyacaksin simdi ben herkese gecildigim zaman en kotu typer benim aracimmi olacak bence olmayacak diyecemki evet diger arkadaslar araclari daha basarili demekki eksiklerim var diyip tebrik edecem ama bu kadar hirs bu kadar atisma gercekten gereksiz insanlar sonra birbirine dusuyo yok ben seni gectim yok gecmedin die degil mi?
yılmaz aga şimdi araçlar mı hızlı pilotlar mı hızlı ? bu başlıkta araçlar sorulmuş o yüzden herkes istediğini kişiye kullandırabilir...
ben aracımı kendim kullanıcam o ayrı meselede....
ben aracıma bir ton para döktüysem biraz atar gider yapmayı hak görüyorum kendimde...
ankette bana 13 oy veren dostlara teşekkürler.
emin olun geçen forumdaki almanya - ispanya anketinde almanyanın ankette ezici çoğunluğu olmasına karşılık ispanyanın kazanması gibi olucak ;) :hehe:
Honda Type_R
22-07-2010, 14:20
yılmaz aga şimdi araçlar mı hızlı pilotlar mı hızlı ? bu başlıkta araçlar sorulmuş o yüzden herkes istediğini kişiye kullandırabilir...
ben aracıma bir ton para döktüysem biraz atar gider yapmayı hak görüyorum kendimde...
emin olun geçen forumdaki almanya - ispanya anketinde almanyanın ankette ezici çoğunluğu olmasına karşılık ispanyanın kazanması gibi olucak ;) :hehe:
bak ne gusel demissin araclarmi hizli pilotlar mi die burada araclardan bahsediliy osanirim pilotlardan degil eger konu pilotlar olsaydi bende derdimki volkan isik abiyi cegirayim gelsin benim aracimi kullansin die dimi eger sen kendine ve aracina guveniyorsan zaten is tamamdir kardesim gerisi bos zaten bu kadar insan anasinin karninda ogrenmediki deneye deneye vites atmayi ogrendi deneme ne zaman yapilir bilinmez ama deneme oluncaya kadar calis sonucda arac senin her zaman elinin altinda amac keyif cikarmaktan cok baska yonlere kaymaya basliyo cunku bilmem anlatabildim mi?
Nie atar gider yapıyosn ki sanki iyi biseyms gibi solyosn bide cık dene gör :D
Honda Type_R
22-07-2010, 14:22
he birde o zaman bir oneride bulunayim herkes aracini getirsin bir yer belilensin belli bir km sadece 1 kisi butun araclari kullansin en kisa zamanda hangi typer geciyorsa zate nen hizli odur iste o zaman derimki hee araclar isin icinde pilotlar degil iste o zaman en hizli typer meydana cikar
Xenomorph
22-07-2010, 14:24
skn'nin ne gibi sıkıntıları varki...sıkıntıları gıderılsın yazmıssınız...?
bak ne gusel demissin araclarmi hizli pilotlar mi die burada araclardan bahsediliy osanirim pilotlardan degil eger konu pilotlar olsaydi bende derdimki volkan isik abiyi cegirayim gelsin benim aracimi kullansin die dimi eger sen kendine ve aracina guveniyorsan zaten is tamamdir kardesim gerisi bos zaten bu kadar insan anasinin karninda ogrenmediki deneye deneye vites atmayi ogrendi deneme ne zaman yapilir bilinmez ama deneme oluncaya kadar calis sonucda arac senin her zaman elinin altinda amac keyif cikarmaktan cok baska yonlere kaymaya basliyo cunku bilmem anlatabildim mi?
bazı typer aracına sahip olanlar vardır sadece zevk almak için denerler bazıları şuna saplayim de aklı başına gelsin diyenler vardır.bunlar 2 ye ayrılır abi ;)
diğer typerla her gün deneme yapıyorum zaten.dediğin gibi kimse anne karnında öğrenmez bu işleri....
Nie atar gider yapıyosn ki sanki iyi biseyms gibi solyosn bide cık dene gör :D
atar gider bu işin dadı tuzu...:hehe:
Shadow_Dancer
22-07-2010, 14:25
Boş muhabbet boş konu...
skn'nin ne gibi sıkıntıları varki...sıkıntıları gıderılsın yazmıssınız...?
şanzuman sıkıntısı vardı sanırım en son ki denemesinde öyle yazılıyordu ...
Xenomorph
22-07-2010, 14:26
şanzuman sıkıntısı vardı sanırım en son ki denemesinde öyle yazılıyordu ...
zaten ep3 olupta şanzımanı cırtlamayan kalmadı sızın yuzunuzden :D
teşekkürler bilgi için
zaten ep3 olupta şanzımanı cırtlamayan kalmadı sızın yuzunuzden :D
teşekkürler bilgi için
gazdan ayağını çekmeden fites atanı kim bulmuşsa onun yüzünden olmuş abi :hehe:
benim yüzümden değil :D
_muhaRRem
22-07-2010, 14:35
yiğit O kadar masraf ettim atar gider yaparım sözünü sevdim ausah :D başlıyımmı atar gidere
ByKemo39
22-07-2010, 14:50
oyum dbs ye SS i 1 boy geçebilio :P
gördüm şahitlerim var hahahaha :D
yiğit O kadar masraf ettim atar gider yaparım sözünü sevdim ausah :D başlıyımmı atar gidere
katagori dışı şimdi :D:D:D
turbo yapsak eyw...
şuan en hızlı ep3 sün : D
oyum dbs ye SS i 1 boy geçebilio :P
gördüm şahitlerim var hahahaha :D
7 tane egzoz subabı yamuk 1 boy geçiyorsaki 1 boy değildi neyse...
Araç çıkınca tekrar deneriz bakalım ne kadar hızlanmışız :P
ByKemo39
22-07-2010, 15:07
subaplar yamuk mu bilmem abi ortam neşelensin diye dedim sende sakın yanlıs anlama dbs nin masallahı var deneriz tabi maksat dosluk olsun biz geliriz siz gelirsiniz buraya hepimizin hobisi bu sonuçta
lıstede BA typer yok, kardesımız hızlı dıyemı eklemedınız :D
Diskalifiye oldum kilodan dolayı :D
cembozbey
22-07-2010, 16:02
tabi tabi belli olsun en hızlısı =)
Low-Rider
22-07-2010, 16:06
tabi tabi belli olsun en hızlısı =)
sonra sen mi denicen en hızlıyla:D
şöyle güzel bir yürüyen m3 type r denemesi izlesek
cembozbey
22-07-2010, 16:09
sonra sen mi denicen en hızlıyla:D
şöyle güzel bir yürüyen m3 type r denemesi izlesek
valla aradım en hızlınısı bi ara denedik ama böle kendi aralarında kapışmaları daha guzel benim mesajı yok sayın typarcı arkadaslar :D
VTec_king
22-07-2010, 16:11
Headers Filtre egzoz katogorisinde bende denerim :=)
ahmet3425
22-07-2010, 16:52
kotu demiyor ztn kimse yılmaz en hızlıyla en yavası arıyorlar...
kardeşim konu en hızlı ep3 typer ,altındaki araçlarda yılmaz mehmet faruk yiğit vs.. yazmıyor gns,dbs,jap,job ...vs yazıyor kimse pilotaj önemli değil demesin ne kadar farkettiğini denemelerde herkez görüyor ben şimdiye kadar 2 gece rolle geldim ilk gecede ben 80 kiloyum kprosuz jap la anca kafa kafaya yürüdüm hilmi 115 kilo kprolu japla kafa kafaya yürüdü 2kez roll yapan benimle kendinizi birmi tutacaksınız ve geçince faruk geçildimi VB typer geçildimi denilecek
edo typer
22-07-2010, 20:26
kardeşim konu en hızlı ep3 typer ,altındaki araçlarda yılmaz mehmet faruk yiğit vs.. yazmıyor gns,dbs,jap,job ...vs yazıyor kimse pilotaj önemli değil demesin ne kadar farkettiğini denemelerde herkez görüyor ben şimdiye kadar 2 gece rolle geldim ilk gecede ben 80 kiloyum kprosuz jap la anca kafa kafaya yürüdüm hilmi 115 kilo kprolu japla kafa kafaya yürüdü 2kez roll yapan benimle kendinizi birmi tutacaksınız ve geçince faruk geçildimi VB typer geçildimi denilecek
gecılen kısının adı soylenmez plaka solenır;)
bu arada dogmamıs bebege don bıcılmez. yenı setup yapanlar ıcın soyluorum bı yurusun araclar hızlı oldugu gozuksun.. sonra mahcup olursunuz;) cok yasandı boyle seyler. her para harcıyan her parca takan hızlı olsaydı ama kazın ayagı oyle olmuyor;)
ahmet3425
22-07-2010, 20:41
gecılen kısının adı soylenmez plaka solenır;)
bu arada dogmamıs bebege don bıcılmez. yenı setup yapanlar ıcın soyluorum bı yurusun araclar hızlı oldugu gozuksun.. sonra mahcup olursunuz;) cok yasandı boyle seyler. her para harcıyan her parca takan hızlı olsaydı ama kazın ayagı oyle olmuyor;)
tas kafama geldi:D
edo simdi olay nerde bitiyor ayarda bitiyor ayarı iyi yaparsak yurumemesi icin hiç bi engel yok...
BMK TypeR
22-07-2010, 20:54
bende bı typer bulursam gelcem denemeye:) şu tarıhı belırlesek herkezı beklersek bu deneme olmaz:) tarıh alalım herkez hız versın
Eray Yümsel
22-07-2010, 21:02
tarihi banada atın da toplu typer katliamı yapiyim :D
BMK TypeR
22-07-2010, 21:22
tarihi banada atın da toplu typer katliamı yapiyim :D
:D:D:D n/a sararken, arkadan turbolar şaka yapmasın sana:hahaha:
Eray Yümsel
22-07-2010, 21:27
:D:D:D n/a sararken, arkadan turbolar şaka yapmasın sana:hahaha:
varsa şaka yapabilcek turbo typer gelsin bekliyoruz hala :D:D:D :cool:
sana ben yeterimde kiti daha takamadık type r büyük gelir erayım.
Eray Yümsel
22-07-2010, 21:32
görcez kankam görcez :)
oyum LY den yana 10 gune hazır
DBS ye yapılanları herkes biliyor.Ama bazı şeylerin değiştirileceğini bilinmiyor.Bu saatten sonra kimse sormasın araç da ne var ne yok diye.Kaput,bagajda,kapıda açmayacağım bende süpriz spec olucak.Bilinmesi gereken tekşey stroker dışında gırtlak yaptığımız....
minikslere katılıyorum....
aynen katılıyorum bende....
belki şuan yapılan araçlardan herşeyi en açık olan DBS idi.Bazıları aldığımız malzemelere göre aracını toplatıp saplamanın peşinde ama ben yan yana yürüyecek araba yapmayacağım arada gözle görülür fark farklar olucak...
olm yanlış kişilerle asık atiyosun hala farkında degilsin sadece bunu bil yeter...
emin olun geçen forumdaki almanya - ispanya anketinde almanyanın ankette ezici çoğunluğu olmasına karşılık ispanyanın kazanması gibi olucak ;) :hehe: yiğit araban Mars basmadı bu ne ozguven? dikkat et böoög diye geçmesin biri :)
yap tabi arabanı ciddi tune edilmiş typer görmek bizi sevindirir fakat eger bu son paragraf LY ye ise gizli kapaklı yapılan bısey yok herzaman speclerımız acık oldu ölede olucak bızım amacımız onu bunu gecmekten once ne kadar hızlıyız onu görmek ;)
masallah ıyı para harcadın dbs ye ama bu paraları harcarken Tuna yı unuttun galıba kısa surede eksantrıkten kalan bakıyeyı verırsen bızde mutlu olucaz
şahsi fikrim araçlarınıza o kadar para döküyorsanız kendiniz sürün zaten piste filan girip derece yapmyacaksınız alt tarafı vites atıcaksınız :9
zaten bu kadar meraklı olup oda yapılamıosa bi sıkıntı vardır biyerlerde die düşünüorum
o bakiye hala kapanmadimiki ?
şahsi fikrim araçlarınıza o kadar para döküyorsanız kendiniz sürün zaten piste filan girip derece yapmyacaksınız alt tarafı vites atıcaksınız :9
zaten bu kadar meraklı olup oda yapılamıosa bi sıkıntı vardır biyerlerde die düşünüorum
typerimin suanki setupiyla DBSnin gırtlak setupina time trialde giderrr :D yiğit varmisin benle pist kasmaya ahaahaaaa :D
typerimin suanki setupiyla DBSnin gırtlak setupina time trialde giderrr :D yiğit varmisin benle pist kasmaya ahaahaaaa :D
sıkıyosa trafik yapalım :D :D :D
yok yani hadi pist zor bende girmedim hiç piste ne biliyim taklaya filan gelirim die çekinmişimdir
ama vites atmak kolay iş yani :)
ahmet3425
22-07-2010, 22:08
yigit gonder sunların paralarını hala lafını yapıyorlar... ayıp ya...
gondermeyeceksen ben gondericem yemin ediyorum :S
yanlış kisiye yanlış teklif bro ;)
Tam olarak trafik derken mustafa , canavarlıktan kurtulamadınmı lan yoksa eskiden stp derdi trafiğe gelin onudamu kast ettin.
ne işim olur olum benim trafik yapacak arabam mı var :D
selçuk için diyorum onu :D
-HAKTAN-
22-07-2010, 22:11
trafık pıst rol kım ne ısterse bıze uyar
Stp ikitelli zamanları
"Mauahsuhdausn ahuahauansudasudh gelin gardaş size garajdan araba çıkartacam yarışacaz mertere gadar"
o bakiye hala kapanmadimiki ?
bugun konustuk kapanmamıs o konuda bıraz dertli
bi fiyatta anlasılmıs ustunden kac ay gecmıs arabaya mılyarlar dokulmus ama 150 lıracık odenmıosa ben bunun altında baska bısey ararım.150 lıra gıbı ufak bır mevlayı veremıosa cıfter beser araba almıycak arabasına mılyarlar dokmıycek
nedemek hala lafını yapiyolar? borcunuz yokmu, eksik vermedinizmi? parayla herseyi yapan adama o bakiye koymaz bilader ;) bı Typer bı s2k daha alıp borçlu kalmakta biraz abes degilmi ? biri 2 araba alır vermez biri sc yapar vermez ne bu ya
Eray Yümsel
22-07-2010, 22:12
yanlış kisiye yanlış teklif bro ;)
brooo muştu seni katlar güzelce rafa kaldırır. lafa gelince burda böle atarlar yapma icraatını göremedik hala pardon gördük en son ben gazlamıyorum artık falan diodun :) gene geri vites yapıcaksan boşuna uzatma bu konuyu ;););););)
trafık pıst rol kım ne ısterse bıze uyar
haha fuat da böle derdi bi aralar :D
ahmet3425
22-07-2010, 22:14
pist acılsın ben girerim seninle piste rahat ol...
hatta istersen ilk once bi go kart yapalım ordan piste gecelim...
-HAKTAN-
22-07-2010, 22:14
Fuat yazdı zaten domates bıber kralına gıder dıyo