Orijinalini görmek için tıklayınız : ZY Type R - Clio RS 182 Hp
KCIc1xTNvA
http://www.youtube.com/watch?v=-KCIc1xTNvA
1 saat önce çekildi.Keyifli seyirler...
chiefkadir
22-07-2010, 00:48
Arabalarda ne var ne yok yazsaydın..
typer viteslerini beğenmedim :)
Arabalarda ne var ne yok yazsaydın..
typer viteslerini beğenmedim :)
Typer da
dc headers
aem cai
buddy egzoz
rs de
egzantrik
beyin
filtre
egzoz
var sanırım hata eksik varsa düzeltilir...
Alicanrs
22-07-2010, 00:50
kadir abi Js rs çok ii gidio burda sahibi kendide dedi ben js deydim kullanamıorm yeni aldım filan ben kullandığım zaman ahmetle araba köpek gibi gidio çok can yakar =) 210 a kdr=)
chiefkadir
22-07-2010, 00:53
aahahahah izo'nun arabamı :D
burda kolpadan video çektiydi typer geçiyo ayaana satılsın diye oraya gidince foyası çıktı :D:D:D:D:D:
Şaka tabi :) Alışsın arabasına daa iyi gider,hayırlı olsun ...
bu arada Rs te "beyin" değil zikindirik züperçips var
Can sahilde mi gezion rolling mi yapıyorsun arkadaşım o nası vites atmak :)
walla gayet iyi gitmiş bnm rs, sattıgım arkadaşın yaşı kucuk ve tecrubesi yok bu konularda. kimbilir kacta bastılar kac bnde vites attı nasıl vites attı vs....superchip var uzerinde bn satmasam custom chıp yapardım daha 3-4 boyu var guzel yazılımla...
ne ara satıldıda roll yaptı arkadas bu araba :D
maşşallah izo nun araba iyi gidiyodu halada gidiyo arkadas alışsın birde yazıldıgı gibi chip elden gecsin dahada iyi olur.
Can sahilde mi gezion rolling mi yapıyorsun arkadaşım o nası vites atmak :)
enes suren arkadas cok acemıydı eslık edıym dıye oyle attım :) benlıgımle vıtes atsam sonuc cook daha farklı olrdu...ayrıca rs e massallah arac guzel dıcek cumle yok kazasız belasız araca alıssın daha net bı deneme yaparız attıgım vıtesler ortada zaten :)
Getirin ben kullanayım RS' i de araba benliğini bulsun:hehe:
chiefkadir
22-07-2010, 08:35
Ben getiremde kullan Bora, aksilik olmassa 7-8 ağustos ordayım :)
Bu arada o arabaya o yazılımla yazık ettiğinizin farkındasınızdır umarım ;) Superchipsin GroupN yazılımı stock RS lerde bile pek birşey farkettirmezken dereceli egzantrikli arabada nasıl farkettirsin. Ayrıca Superchipsin yazılımı RS' te 8300 döndürtüyor arabayı. O vanos kasnağını elinize almadan biran önce değiştirin şu yazılımı.
Ben getiremde kullan Bora, aksilik olmassa 7-8 ağustos ordayım :)
Merakla bekliyorum üstat:icon_tup: Arabasını benimle paylaşmak istemeyen zihniyet utansın bu yazıdan :hehe:
vay arkadas,best kankam dedik ettik..satisi koyup rollinge gittiniz demek:(
masallah araclara.
Kadırın de dedıgı gıbı hupercips bu islerde biraz eksik kalıyor, o araca custom map lazım
vtc mania
22-07-2010, 08:44
lınk acılmıoo
Sierra Rs
22-07-2010, 08:50
Rs yinede iyi gitmiş,maşallah 2 aracada :)
Maşallah RS çıkmış piyasaya :icon_tup:
Merakla bekliyorum üstat:icon_tup: Arabasını benimle paylaşmak istemeyen zihniyet utansın bu yazıdan :hehe:
Taşlar havada uçuşuyor bakıyorumda :) hatır bilmiyen zihniyette utansın
Kanka ben seni kastetmemiştim sen neden alındın :hehe: Neyse bi ara buluşalım da alayım gazını rahatla kankam benim:D
Kanka ben seni kastetmemiştim sen neden alındın :hehe: Neyse bi ara buluşalım da alayım gazını rahatla kankam benim:D
Neden olmasın çiçeğimmm :)
ahmet3425
22-07-2010, 09:44
videoyu ben cektim can adana ustunden vites atıyorsa RS li veli arkadasımız diyarbakır ustunden atıyordu:D masallah 2 aracında daha gideri var ileriki zamanlarda tekrar deneriz insallah...
vay arkadas,best kankam dedik ettik..satisi koyup rollinge gittiniz demek:(
masallah araclara.
kanka kusura bakma yaw o caddeden 1 kere yuruyerek gectik 2 kerede arabayla kimseyi gormedik bide ordan oraya dolas sıkıntı oldu:S ztn davetsiz misafirdik birazda rahatsızlık vermeyelim diye telefon gelip davet edildiğimiz yere kactık kusura bakmassın umarım...
best kankam :D
habersiz bir yere gitmek benim hoşuma gitmeyen bir hadise....
emrivaki yapmayı sevmem...
ZY typer ile RS denemesini sonucu can söyledim denemeden önce tutunacak dedim aracın sahibi aracını daha bilmemekte alicanın bana dediği 7000 rpm de fites atıyormuş :O
ZY işi ciddiye almadı zaten fites atışlarından belli çok rahat bir deneme oldu typer için...
182'lik RS gerçekten çok iyi Alican ahmet le çıktılar gayet başarılı imiş...
Alan arkadaşa hayırlı olsun...
Aracına daha da alışsın tekrardan bir deneme çekilir....
Alicanrs
22-07-2010, 11:58
ahmetle sürdüğmüzde egzantirikle beraber 7800 lere 8 bine kdr indik araç köpek gibi gidio walla 220 ye kdr çok can yakar =) çocuk normalde 3 binde role başlıomuş :D 5. 5.500 de araba çok fena gidiyo ..
Onur typer
22-07-2010, 13:01
lınk acılmıoo
acılıo halitim senın pcyede chıp lazım
ahmetle sürdüğmüzde egzantirikle beraber 7800 lere 8 bine kdr indik araç köpek gibi gidio walla 220 ye kdr çok can yakar =) çocuk normalde 3 binde role başlıomuş :D 5. 5.500 de araba çok fena gidiyo ..
dedim bn ona 70de bas 4 biter roll biter diye ama beni dinlemedi:D
Shadow_Dancer
22-07-2010, 14:39
Type_R sahibi çok şefkatli yaklaşmış şanzımana :D
kasap style olsa fark daha da açılırdı sanırım
maşallah her ikisinede.
3'e 7000 devirde attı galiba :)
4'e 10000'de atıcaktı ama ne yazıkki 8200'de kesiciye takıldı :)
3'e 7000 devirde attı galiba :)
4'e 10000'de atıcaktı ama ne yazıkki 8200'de kesiciye takıldı :)
ibreye bıle bakmıyodum kı yusuf ahmetın cekımıne bakıyodum kesıcıye gırdı attım bı kerede 6-7 000 arası attım aracı baska bırı kullansın gercekten kullanmayı bılen sonuc degısmıycektır bnm orda nasıl kullandıgım ortada :) gercek zy typer degıldı orda ..ama sunu soylıym rs gordugum en guzel rs cok begendım
Cliosportve
23-07-2010, 22:02
JS zamanlan düzeliceğe benziyor
Kaa scirocco
23-07-2010, 23:20
streetfire link plsssssssss
Maş araçlara güzel deneme olmuş :) yaw geçen akşamda benim başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istiyorum clio RS denk geldik sıkalım dedik sadece chip var dedi 182 likmiş şuan 190 hp civarı dedi bende dedim oo zamana denemeye gerek yok filtre eksoz 106 tı ama keşke deneseydik dedim snra acaba kaç boy geçerdi die düşündüm :D:D sizce kaç boy olurdu ??
Cliosportve
24-07-2010, 09:24
Maş araçlara güzel deneme olmuş :) yaw geçen akşamda benim başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istiyorum clio RS denk geldik sıkalım dedik sadece chip var dedi 182 likmiş şuan 190 hp civarı dedi bende dedim oo zamana denemeye gerek yok filtre eksoz 106 tı ama keşke deneseydik dedim snra acaba kaç boy geçerdi die düşündüm :D:D sizce kaç boy olurdu ??
Sen Mavi RS ten bahsediyorsun Bizim Orkun YLT plakalı
Orkunun RS len iyiki kalkmamışsın diyorum
Fena bir hızlanış var hiç bir 172 lik RS tutunamadı bugüne kadar 5-6 boyu var bize rahatça gerçi senin specler ne bilmiyorum ama geçiceği kanaatindeyim
madem iki aracta duzgun vites atmamıs bosuna video koymayın hicbir sey ifade etmiyor ..
madem iki aracta duzgun vites atmamıs bosuna video koymayın hicbir sey ifade etmiyor ..
ızleme ozaman ıfade etmıyosa bu kadar basıt yazmak ıcın neden yazıyosun anlamıyorum .....cıkarsana senınle deneyelım aracları cok eglencelı olur ozmn vıdeolar eger guzel bır vıdeo ızlemek ıstıyorsan tabı
ızleme ozaman ıfade etmıyosa bu kadar basıt yazmak ıcın neden yazıyosun anlamıyorum .....cıkarsana senınle deneyelım aracları cok eglencelı olur ozmn vıdeolar eger guzel bır vıdeo ızlemek ıstıyorsan tabı
can, sekoyla specleri eşitlerseniz pek tavsiye etmem :D
her turlu miami utkucum;) :) sımdı en hızlı typer sekomu oldu
Herkesle araba denemem hatta muhatab almam kimle istersen dene ama sonra yok ben vites atmadım kendimi veremedim filan harbi komik oluyor:D
boşuna bana sarma kendi çevrende birilerine bulaş olurmu :icon_tup:
55 plaka ile denesene tam senin kalemin filtre-egsoz-headers sonucu yazarsınız sonra buraya:icon_tup:
nedense herkeze sen sarıyosun ılk once guzel bır yorum yapmayı dene ondan sonra olumlu olmz fıkırlerını yaz ;) kendı egolarını sacma saapan seyler yazarak tatmın etme ....uzaya bıle gıder fark etmez bnm ıcın herkezle dostca denerım sıkıntı yok ;)
nedense herkeze sen sarıyosun ılk once guzel bır yorum yapmayı dene ondan sonra olumlu olmz fıkırlerını yaz ;) kendı egolarını sacma saapan seyler yazarak tatmın etme ....uzaya bıle gıder fark etmez bnm ıcın herkezle dostca denerım sıkıntı yok ;)
videoyu bile seyretmedim yorumlardan sonra madem cıkmısın atacaksın 10 boy arkadasta 3 gun sonra en kral rolling canavarı olur :D
bence o aracı 210 lara kadar gecemeyeceksin seko demisti dersin :icon_tup:
neyse kırılma gonlun olsun araclara masallah :icon_tup:
haybeye polemige girmeyelim ..
_muhaRRem
24-07-2010, 13:58
videoyu bile seyretmedim yorumlardan sonra madem cıkmısın atacaksın 10 boy arkadasta 3 gun sonra en kral rolling canavarı olur :D
bence o aracı 210 lara kadar gecemeyeceksin seko demisti dersin :icon_tup:
neyse kırılma gonlun olsun araclara masallah :icon_tup:
haybeye polemige girmeyelim ..
sekoya pek katılmak istemesemde burada katılıyorum :) rollinge çıkıosn heleki şu sıralar polemik araçlarından biri rs se Allah ne verdise atıcaksn ,kural bu :) sonra kıstas alıyorlar 4 sonuna kadar tutunduk öle böle şöle..
Alicanrs
24-07-2010, 13:59
seko headers egsoz cai ile o aracı 210 a kdr üzmek heleki boy boy zor köpek gibi gidio çocuk zevkine almış roll için deil bişi için deil yoksa alırdık denerdik sorun deil.. ii vites atan biri olsa o araçta heleki 7 bin rpm de atmasa çok gsl gidio
bir dahakıne acıma yok bu hafta rs lı arkadasın caı sını yapalım alıcanı oturttururum denerız bakalım ne olucak sonuc bende merak ettım kac boy daha olcak;) acıma yok
sekoya pek katılmak istemesemde burada katılıyorum :) rollinge çıkıosn heleki şu sıralar polemik araçlarından biri rs se Allah ne verdise atıcaksn ,kural bu :) sonra kıstas alıyorlar 4 sonuna kadar tutunduk öle böle şöle..
valla bende bunu senden ogrendim arkadakine bakmadan 240 a kadar basıyordun denemede oyle olur bir dahaki sefere adam deneyeyimmi derken 2 kere dusunur:D
bu arada ciddi ciddi merak ediyorum zira o clio ankarada gidiyordu burada niye gitmesin boyle ciddi kora kor video beklerken sonuc husran oldu :icon_tup:
_muhaRRem
24-07-2010, 14:07
seko headers egsoz cai ile o aracı 210 a kdr üzmek heleki boy boy zor köpek gibi gidio çocuk zevkine almış roll için deil bişi için deil yoksa alırdık denerdik sorun deil.. ii vites atan biri olsa o araçta heleki 7 bin rpm de atmasa çok gsl gidio
alican bak güzel kardeşim. o clio rs i olan arkadaş varya.orada burada anlatırken hiç demicekki typeR 7000de attı typeR yavaş attı anladın. video koymasaydınız yine sorun olmazdı.video koydunmu bildiğin ıspatlı resmi video oluo
Alicanrs
24-07-2010, 14:09
alican bak güzel kardeşim. o clio rs i olan arkadaş varya.orada burada anlatırken hiç demicekki typeR 7000de attı typeR yavaş attı anladın. video koymasaydınız yine sorun olmazdı.video koydunmu bildiğin ıspatlı resmi video oluo
yaa doğru diosn muharrem ona lafım yok ztn can benim 16 yıllık arkım onun aracı maşallah çok güzel gidio rs'i cana karşı tabiki savunmuorm bunu kendide bilio ben sadece o araç 210 a kdr filan çok gsl gidio öle boy boy geçilmez yani 210 a kdr bindim sürdüm gerçekten çok gsl tepkisi var güzel yürüyor ahmette yazar buraya onla beraber bindik
alican bende zevkine aldım diyordumda denemede guzel oluyor saf adrenalin :D
ortam guzelse denedigin adamlar kafa dengi ise bol bol denenir zevki en cok ole cıkar aracın :icon_tup:
bir dahakine sen bir iste kullan rs ci olarak zira o arac ankarada filtre-egsoz-header lı araca gecilmedi denk gidiyordu burada bakalım nasıl olacak:)
Alicanrs
24-07-2010, 14:11
alican bende zevkine aldım diyordumda denemede guzel oluyor saf adrenalin :D
ortam guzelse denedigin adamlar kafa dengi ise bol bol denenir zevki en cok ole cıkar aracın :icon_tup:
bir dahakine sen bir iste kullan rs ci olarak zira o arac ankarada filtre-egsoz-header lı araca gecilmedi denk gidiyordu burada bakalım nasıl olacak:)
bende onu diorm ya :D araba gerçekten ciddi gidio yani sürmesem nie savunuyum sürdüm gördüm benimkinden kat kat iyi araba neyse çocuk bi gün gelirse görürürz
_muhaRRem
24-07-2010, 14:11
gerekirse yine dolduralım 5 kişiyi typeR a video yapalım :D
Alicanrs
24-07-2010, 14:12
gerekirse yine dolduralım 5 kişiyi typeR a video yapalım :D
:D:D:D headers egsoz cai diorm :D:D Skn demiorm :D
bende onu diorm ya :D araba gerçekten ciddi gidio yani sürmesem nie savunuyum sürdüm gördüm benimkinden kat kat iyi araba neyse çocuk bi gün gelirse görürürz
specler bile durumu belli ediyor gırtlak ekzantrikli clio filtre-egsoz-header type r:D
bir tanede bizim yakada var eksozu ara boruları filan yapılacak sadece cai ile deneyecegim bakalım ne olacak :icon_tup:
:):) saka bı yana bende begendım rs cıddı gıdıo maşşallah ...
_muhaRRem
24-07-2010, 14:32
aslında o rs SKN ıle denese tadından yenmez :):) saka bı yana bende begendım rs cıddı gıdıo maşşallah ...
bendeki halini merak ediyorsan 10 boy ekle her denemene :)
dogal olarak ama skn 5 kısı olcktı:)
_muhaRRem
24-07-2010, 14:34
dogal olarak ama skn 5 kısı olcktı:)
240da 10 boydan fazla olurdu :)
en kısa zamanda ayarlayalım rs lı arkadasıda hem ben denıym hem musayıt olrsan sende dene guzel bı vıdeo paklar benı:)
_muhaRRem
24-07-2010, 14:37
en kısa zamanda ayarlayalım rs lı arkadasıda hem ben denıym hem musayıt olrsan sende dene guzel bı vıdeo paklar benı:)
benim araba eylülde belki hazır olur.
benim araba eylülde belki hazır olur.
skn den bahsedıyorum:)
_muhaRRem
24-07-2010, 14:38
skn den bahsedıyorum:)
banane SKN den :) geçmişte benimdi 1 yıldan fazla benim değil .
Alicanrs
24-07-2010, 14:39
geçen ayar yapıoodun ya hızlanması için onu dio can :D
SekoLive
24-07-2010, 14:40
skn çok güzeldi be her sabah bi video izliyorduk neredeyse hatta ozamanlar sirkette videolarda serbestti :) hakkını gerçekden iyi veriyordun muharrem
_muhaRRem
24-07-2010, 14:41
geçen ayar yapıoodun ya hızlanması için onu dio can :D
bazen kıramıyorsun ısrarları ve yapabiliyorsun. vicdan duygusu diyelm
Alicanrs
24-07-2010, 14:44
bazen kıramıyorsun ısrarları ve yapabiliyorsun. vicdan duygusu diyelm
:):) tabiki daha iyisi olsn
Walla kim ne derse desin RS fiyatına göre kıyaslanmayacak kadar güzel yürüyen bir araba. Yok 5 kişi bilmem kaç boy attık muhabbeti de kabak tadı verdi. Her RS konusuna sazan gibi atlayıp yazılmaz bu muhabbet. Ortada öyle bir iddialaşma olsa anlarım ama o da yok. Ben bile zamanında 5 boy geçtiğim typeR için her konuda alaycı tavırlarla ben de 5 boy geçtim diye yazmıyorum.
Neticede biri 260 hp lerde, diğeri 180 hp lerde. Aralarındaki teknoloji farkı da cabası. Ama malesef bazı genç kardeşlerim bunu hala bir övünme kaygısıyla her konuda temcit pilavı gibi yazıp yazıp duruyor. Biraz daha dikkat.
Sen Mavi RS ten bahsediyorsun Bizim Orkun YLT plakalı
Orkunun RS len iyiki kalkmamışsın diyorum
Fena bir hızlanış var hiç bir 172 lik RS tutunamadı bugüne kadar 5-6 boyu var bize rahatça gerçi senin specler ne bilmiyorum ama geçiceği kanaatindeyim
Evet evet oo araç buraya gelmiş giresuna misafir olarak benm arkdaşların arkdaşımış valla onnarda öle dedi bende filtre eksoz var sadece stock yani tutunamicamı bende biliodum da acaba kaç boy ayırıcaktı farkı grmek isterdim stock olarak :):)
clıosport_ph1
25-07-2010, 01:37
Evet evet oo araç buraya gelmiş giresuna misafir olarak benm arkdaşların arkdaşımış valla onnarda öle dedi bende filtre eksoz var sadece stock yani tutunamicamı bende biliodum da acaba kaç boy ayırıcaktı farkı grmek isterdim stock olarak :):)
nekadar cıgerlı olursa olsun fıltre ve egzozla orkunun rs e bırak tutunamayı 10 boydan aşşagı kurtamaz dıyorum :)
nekadar cıgerlı olursa olsun fıltre ve egzozla orkunun rs e bırak tutunamayı 10 boydan aşşagı kurtamaz dıyorum :)
Yaa ztn mantıksız ben öle takılmam geçmişim geçilmişim maksat muhabbet olsun :) olurdu yani 10 boy fazlası olmazdı stock benm arabam ama nsl yüründünüde bilen iyi bilior :icon_tup:
bir dahakıne acıma yok bu hafta rs lı arkadasın caı sını yapalım alıcanı oturttururum denerız bakalım ne olucak sonuc bende merak ettım kac boy daha olcak;) acıma yok
içine alicanı oturtursanız araba geriler :D
Alicanrs
25-07-2010, 11:30
ahaha oturmadım otururnca görürürz nasl gidio :D gitmio diosunda gayet güzel gidio görünce tatmin olrsn :D
Cliosportve
25-07-2010, 11:41
Yaa ztn mantıksız ben öle takılmam geçmişim geçilmişim maksat muhabbet olsun :) olurdu yani 10 boy fazlası olmazdı stock benm arabam ama nsl yüründünüde bilen iyi bilior :icon_tup:
Orkun bana 4-5 boy saplıyor
106 ya baya bir atıcaktır fark
ahaha oturmadım otururnca görürürz nasl gidio :D gitmio diosunda gayet güzel gidio görünce tatmin olrsn :D
gitmiyo demedim ki :)
bi de hepinizden önce ben kullandım biliyorum :)
rs daha iyi yürümesi gerek üzerindekilerle
Alicanrs
25-07-2010, 13:44
gitmiyo demedim ki :)
bi de hepinizden önce ben kullandım biliyorum :)
adamsın ya =) kanka hafta içi buralardaysan yanına uğrucam bi tane rs'le
Cliosportve
25-07-2010, 22:43
Alican eksiklerini tamamla seninle kalkmak istiyorum
Olmazsa Eski JS RS ide getir onunlada kalkmak istiyorum
Alican eksiklerini tamamla seninle kalkmak istiyorum
Olmazsa Eski JS RS ide getir onunlada kalkmak istiyorum
tüm kalkanları indirin :)
turşu rs var, sadece filtreli :) onla deneyek :)
Cliosportve
25-07-2010, 23:18
tüm kalkanları indirin :)
turşu rs var, sadece filtreli :) onla deneyek :)
Çok fena kalkasım var bu aralar yanıyorum :)
Öyleyse 3 RS lede kalkıyım Darılmaca olmasın
Haftasonu ayarlıyalım madem Turşuylan Ciger iyi gider :D
hafta sonu degılde hafta ıcı herkezın musayıt oldugu gun daha rahat we hazlı bır deneme olur ;)
Çok fena kalkasım var bu aralar yanıyorum :)
Öyleyse 3 RS lede kalkıyım Darılmaca olmasın
Haftasonu ayarlıyalım madem Turşuylan Ciger iyi gider :D
turşu tatilde, gelmiş olursa deneriz :)
bi de 3 tane orta susturucu var, değerli bi arkadaşımızdan(!) düz boru siparişi verdik, denemeye yetişmiş olursa daha keyifli deneriz :)
chiefkadir
25-07-2010, 23:20
rs daha iyi yürümesi gerek üzerindekilerleÜzerindekiler derken egzantrikle chipi kastediyosan ,gayet iyi yürüyor..
Rs teki colombo bariani egzantrik cadde kullanımı için tasarlanmış,herhangi bir kasnak ayarı yok özel bir yazılım vs yok al tak şeklinde yani,106ların pt51 i gibi..
Bişey yazarken biraz düşünmek lazım,hangi arabaya göre daha iyi yürümeli vs...Egzantriksiz chipsiz 182 lik Rs ile yakın gitse ozaman dersinki üzerindekilere göredaha iyi olmalı vs.;)
Cliosportve
25-07-2010, 23:24
turşu tatilde, gelmiş olursa deneriz :)
bi de 3 tane orta susturucu var, değerli bi arkadaşımızdan(!) düz boru siparişi verdik, denemeye yetişmiş olursa daha keyifli deneriz :)
Haftasonuna yetiştirirsen olur bu iş
Serkanıda getiririz 5 RS dağıldığı yere kadar
hafta sonuna olursa bi rs daha getirebilirim hazır olursa 6 larız selçk :D
@Alican
Cliosportve
25-07-2010, 23:31
hafta sonuna olursa bi rs daha getirebilirim hazır olursa 6 larız selçk :D
@Alican
10 olalım muhim değil ilk seni istiyorum :D
10 olalım muhim değil ilk seni istiyorum :D
yarın gece deneyelim?
Cliosportve
25-07-2010, 23:34
yarın gece deneyelim?
Haftasonu kafa rahat basarız ;)
Haftaiçi iş çıkışı ölü gibi oluyorum
işte hafta sonu alican gelmedi yan çizdi demeyein yarın gece çıkabilirim kesin teke tek deniceksek gel işte basalım bi yerde sora başka zaman uzun uzun basarız hafta sonu kesin gelirim diemem
Cliosportve
25-07-2010, 23:41
işte hafta sonu alican gelmedi yan çizdi demeyein yarın gece çıkabilirim kesin teke tek deniceksek gel işte basalım bi yerde sora başka zaman uzun uzun basarız hafta sonu kesin gelirim diemem
Damara girdin iyicene Alican :)
Sanki tanımamış gibi konuşuyorsun
Problem değil işin çıkabilir gelemeyebilirsin park halinde yakalayıp çekmem arkaya doğru :):)
Damara girdin iyicene Alican :)
Sanki tanımamış gibi konuşuyorsun
Problem değil işin çıkabilir gelemeyebilirsin park halinde yakalayıp çekmem arkaya doğru :):)
ahaahaha:D:D:D yapmassın biliorm :D knka hafta sonu ayarlayarsam gelirim c.tesi gecesi çok gsl olr knşrz telden
clıosport_ph1
25-07-2010, 23:49
salça spec
clio rs 182
26-07-2010, 10:04
s.a ben veli bu video dakı rs in sahıbıyım arabayı aldım 3 gun oldu ensar roll var sende gel dedı bende olesıne geldım typr lı arkadasla roll yaptık ve video ya cekıldı.yanımda alıcan vardı zaten daha arabaya alısmamısım ve hızla pek ısım olmaz arkadaslarada soledım. neyse zaten video ya ceken arkadas soledı vıtes atamadın falan dıe alıcanda dedı erken degıstın vıtesı dıe.e bunları soyluyo ceken arkadas pekı tam denk bı roll olmadı neden vıdeo foruma kondu bana sorulmadan bence gecseydım bu vıdeo konulmazdı yakısık almayan bı durum oldu yanı typr lı arkadas cok hırslı. ama ben bu rs ın nekadar ıyı bı araba oldunu anladım bu sekılde vıdeo cekılıp foruma konması rs yı gectım falan dıe.zaten arabayı alırken ızzet soylemıstı roll falan yaparsan boyle boyle durumlar oluyo dıe ama ne bılelım.daha sora tekrar denerız zaten ama dedıgım gıbı benım sorunum yok o benı gectı ben onu gectım falan dıe arabayı tanıyan tanıyo zaten.hayırlı olsun dıyen arkadaslara tesekur ederım
rs gecesi yapın guzel olur 182 lik rs de alican kullanırsa ben rakip tanımam da :D
neyse tatildeyim güzel videolar çekin ;)
ahmet3425
26-07-2010, 10:25
s.a ben veli bu video dakı rs in sahıbıyım arabayı aldım 3 gun oldu ensar roll var sende gel dedı bende olesıne geldım typr lı arkadasla roll yaptık ve video ya cekıldı.yanımda alıcan vardı zaten daha arabaya alısmamısım ve hızla pek ısım olmaz arkadaslarada soledım. neyse zaten video ya ceken arkadas soledı vıtes atamadın falan dıe alıcanda dedı erken degıstın vıtesı dıe.e bunları soyluyo ceken arkadas pekı tam denk bı roll olmadı neden vıdeo foruma kondu bana sorulmadan bence gecseydım bu vıdeo konulmazdı yakısık almayan bı durum oldu yanı typr lı arkadas cok hırslı. ama ben bu rs ın nekadar ıyı bı araba oldunu anladım bu sekılde vıdeo cekılıp foruma konması rs yı gectım falan dıe.zaten arabayı alırken ızzet soylemıstı roll falan yaparsan boyle boyle durumlar oluyo dıe ama ne bılelım.daha sora tekrar denerız zaten ama dedıgım gıbı benım sorunum yok o benı gectı ben onu gectım falan dıe arabayı tanıyan tanıyo zaten.hayırlı olsun dıyen arkadaslara tesekur ederım
veli kardesim oncelikle foruma hosgeldin...
videoyu ben cektim ve gecti gecildi diye bir art niyetim kesinlikle yoktu... hatta sana orda ne dedim ? su tayfa icinde senin arabanı gecebilecek araba yok dedim dimi? ciddin araban cok hızlı masallah...
videoyu eklememdeki amacda suydu kotu pilotajla bile olsa rs'in typera tutunmus olmasını herkesin izlemesini istedim arabanı kotulemek gecildi dedirttirmek falan bunlar kesinlikle dusundugum seyler değildi... ki bu sitede senin arabanın ne kadar giderinin oldugunu herkes biliyor. (senin arabanın tonla videosu var sıtede) yani aklına baska baska seyler gelmesin ben o aksam sirocco vites atabilseydi onunda videosunu koyacaktım ama adam vitesi 3 e geciremiyor o yuzden sadece bizim denemeyi ekledim...
sonuc olarak sen arabanın giderinin oldugunu biliyorsun gecti gecildi mevzu bahis değil herkes herkese gecilebilir o aksam sen gecseydin ben yine eklerdim bu videoyu hiç problem yok sonra typerlar sıraya girerdi benle de dene benlede dene diye:D
canım kardesım sen daha yenısın bız bu vıdeo yu ne dıye koydugumuz ortada rs ın nasıl gıttıgını kı guzel bı plotajla neler yapabılecegını gormek ıcın koyduk yoksa ''TYPE R'' VE RS zaten kıyaslanamaz ;) bu arada denemen oncede vıdeo cekılıcek demedık mı dedık sen bunlara okey werdıkten sonra sımdı bunları yazman yanlıs tekrar oku we sonra yıne yorum yaz ok ...ıyı nıyetle yaklasımımızı anlaman dılegıyle;)
ayrıca hırslı oldugumu nerden cıkardın anlamadım:soru: benı ZATEN GECEMEYECEGINI ARACINI GORMEN GEREKTIGINI SOYLEDIM ;) dostca yaklasımı kım boyle karıstırdı anlamıs degılız
TYPE-R ile kalkan RS bence iyi giderli değil,
Eğer bu hafta sonu RS roll yapılırsa, o zaman ne kadar giderli olduğunu görürüz...
clio rs 182
26-07-2010, 12:21
veli kardesim oncelikle foruma hosgeldin...
videoyu ben cektim ve gecti gecildi diye bir art niyetim kesinlikle yoktu... hatta sana orda ne dedim ? su tayfa icinde senin arabanı gecebilecek araba yok dedim dimi? ciddin araban cok hızlı masallah...
videoyu eklememdeki amacda suydu kotu pilotajla bile olsa rs'in typera tutunmus olmasını herkesin izlemesini istedim arabanı kotulemek gecildi dedirttirmek falan bunlar kesinlikle dusundugum seyler değildi... ki bu sitede senin arabanın ne kadar giderinin oldugunu herkes biliyor. (senin arabanın tonla videosu var sıtede) yani aklına baska baska seyler gelmesin ben o aksam sirocco vites atabilseydi onunda videosunu koyacaktım ama adam vitesi 3 e geciremiyor o yuzden sadece bizim denemeyi ekledim...
sonuc olarak sen arabanın giderinin oldugunu biliyorsun gecti gecildi mevzu bahis değil herkes herkese gecilebilir o aksam sen gecseydin ben yine eklerdim bu videoyu hiç problem yok sonra typerlar sıraya girerdi benle de dene benlede dene diye:D
hocam aslında sana bısey dedıgım yok sen ıyı nıyetlısın bellı ama typr lı arkadas dedıgım gıbı cok hırslı yorumlarda arkadasın bırı demıskı o nasıl vıtes atma sahıldemı gezyn demıs oda arkadasa eslık edım dıe ole attım demıs hanı esprı yapmıs olabılır ama bole seyler bence ayıp benı nekadar tanıyo kı dımı ama bu ortamlar boyleymıs ogrenmıs olduk
ahmet3425
26-07-2010, 12:27
hocam aslında sana bısey dedıgım yok sen ıyı nıyetlısın bellı ama typr lı arkadas dedıgım gıbı cok hırslı yorumlarda arkadasın bırı demıskı o nasıl vıtes atma sahıldemı gezyn demıs oda arkadasa eslık edım dıe ole attım demıs hanı esprı yapmıs olabılır ama bole seyler bence ayıp benı nekadar tanıyo kı dımı ama bu ortamlar boyleymıs ogrenmıs olduk
burda ztn bunlar normal olan seyler sıkca rastlarız sıkıntı değil sende takılırsan zamanla alısırsın allah kaza bela vermesin...
bu arada istersen bi tekrar deneme ayarlayalım aynı kadro zy ile tekrar denersin ama senden ricam bu sefer arabayı alican sursun CAN da typerında duzgun vites atsın bende video cekeyim
bence isler değisecek:D
Alican düzgün vites at rezil etme güzelim arabayı :D
Üzerindekiler derken egzantrikle chipi kastediyosan ,gayet iyi yürüyor..
Rs teki colombo bariani egzantrik cadde kullanımı için tasarlanmış,herhangi bir kasnak ayarı yok özel bir yazılım vs yok al tak şeklinde yani,106ların pt51 i gibi..
Bişey yazarken biraz düşünmek lazım,hangi arabaya göre daha iyi yürümeli vs...Egzantriksiz chipsiz 182 lik Rs ile yakın gitse ozaman dersinki üzerindekilere göredaha iyi olmalı vs.;)
dereceli egzantrik chip yazılmış
iyisi yada kötüsü sonuçta araç bi şekilde güçlendirilmiş
stock rs daha çok tutunur bu tayyara
buna göre bu araç şuan biraz yavaş dedim bakım vs ondan sonra belki düzelir
clio rs 182
26-07-2010, 12:35
burda ztn bunlar normal olan seyler sıkca rastlarız sıkıntı değil sende takılırsan zamanla alısırsın allah kaza bela vermesin...
bu arada istersen bi tekrar deneme ayarlayalım aynı kadro zy ile tekrar denersin ama senden ricam bu sefer arabayı alican sursun CAN da typerında duzgun vites atsın bende video cekeyim
bence isler değisecek:D
allah razı olsun tesekur ederım tabı ayarlıyalım bıda dedın gıbı alıcan sursun arabanın hakkını vererek daha ıyı olur ole
...stock rs daha çok tutunur bu tayyara
buna göre...
Stock Rs ile bırak bu kadar tutunmayı 220 lere kadar 5 boydan fazla tutunabilirsen iyisin demektir.
Bu kadar kesin konuşma derim :rolleyes:
chiefkadir
26-07-2010, 12:39
buna göre bu araç şuan biraz yavaş dedim bakım vs ondan sonra belki düzelirStock Rs he ? iyi bakalım sen daa iyi biliyosun hadi...
ahmet3425
26-07-2010, 12:43
tek bir soru sorucam stock 182 ile exantrikli yazılımlı 182 liğe ayrı ayrı hiç bindin mi? nasıl gittiğini gercekte gordun mu?
SifirinciMurat
26-07-2010, 12:55
tek bir soru sorucam stock 182 ile exantrikli yazılımlı 182 liğe ayrı ayrı hiç bindin mi? nasıl gittiğini gercekte gordun mu?
http://tdkterim.gov.tr/seslisozluk/?kategori=yazim_listeli&kelime=eksantrik&ayn=0
ahmet3425
26-07-2010, 13:24
http://tdkterim.gov.tr/seslisozluk/?kategori=yazim_listeli&kelime=eksantrik&ayn=0
senin derdin ne kardes? exantrik yazdık diye turk dil kurumu mufettisimi kesildin basıma? bos bos mesajlar atmayın su konuya cok gereksiz oluyor...
clio rs 182
26-07-2010, 13:47
Eğer bu hafta sonu RS roll yapılırsa, o zaman ne kadar giderli olduğunu görürüz...
hocam benım zaten ıddıam yok dogrudur gıderlı degıldır bana yetıyo
hocam benım zaten ıddıam yok dogrudur gıderlı degıldır bana yetıyo
O yazıyı seni aracından soğutmak yada aracını aşağılamak için yazmadım dostum,
Haklısın güzel bir aracın var Allah kaza bela vermesin, Aracının gideri benim içinde yeterli seviyede... RS' ler hızlı makinalardır...
Şahsen stock bir RS im olsa, motorunu elleyecek adamın kafasını kopartırım... :))
Benim anlatmak istediğim diğer RS lerin içinde o speclerle giderli olduğunu düşünmüyorm (dereceli vs.)
Tabi buda şahsi görüşüm...
Bunuda eğer diğer RS ler ile denerseniz anlarız diye yazmıştım...:icon_tup:
nerden çıkardın bunu videodan saniye hesabı mı yaptın???
canım kardesım sen daha yenısın bız bu vıdeo yu ne dıye koydugumuz ortada rs ın nasıl gıttıgını kı guzel bı plotajla neler yapabılecegını gormek ıcın koyduk yoksa ''TYPE R'' VE RS zaten kıyaslanamaz ;) bu arada denemen oncede vıdeo cekılıcek demedık mı dedık sen bunlara okey werdıkten sonra sımdı bunları yazman yanlıs tekrar oku we sonra yıne yorum yaz ok ...ıyı nıyetle yaklasımımızı anlaman dılegıyle;)
niye kıyaslanamıyormuş? Haşa Allah mı type r? stp de honda fanatikliği yapıo da adam da biyere kadar yapıo be...böle iddailı cümlelelere gerek yok, rs in eski sahibi benim ki headers egzozlu type r 218 den önce geçemez şu anki halini...
sattıgım arkadasa da soledim rsdeki modifiyeler konfor da gözönünde bulundurularak yapılmış, mesela en basiti arabayı acaiğ sıkan en az 30 kg agırlıgında ss sonsusturucu var, ve üzerinde pek de güc vermeyen superchip yazılım var. egzantrkden guc almak ıcın dogru yazılım sart...daha da uzatmayın bence bu konuyu, veli kardeşim illa type r denemesi yapacaksa eksiklerini tamamlasın iki şöför de düzgün vites atsın deneyin tekrardan..
bakımı falan tam rs in, stok rs headers egzoz filtreli nasıl tutunumus type r a merak ettim? bir de 7000 de vites atıldıgı da soylenmiş?
chiefkadir
26-07-2010, 14:33
izo cuma akşamı benim rs kösüldü bianda ve yavaşladı araba:soru: belki roll günü seninki yine kösülmüştür:hahaha:
izo cuma akşamı benim rs kösüldü bianda ve yavaşladı araba:soru: belki roll günü seninki yine kösülmüştür:hahaha:
kesin abi şu kösülmeyi videodan çıkaran arkadaşla videodan saniye hesabı yapan arkadaşı biraraya getirip "modifiye danışmanlıgı" şirketi kurdurcam, uzaktan masaüstü yardımı gibi, uzaktan kösülmeyi, beygirgücünü fln hemen hesaplayıp akıl vercekler:D:D
Saniye hesabı yapmadım İzo, yapmamda... ;)
Ben senin eski RS' in speclerine göre iyi gitmediği kanaatindeyim...
1-2 yukardaki post'u okursan (okuduysan) ne demek istediğimi anlarsın...
Eğer alan arkadaş bildiğimiz 1-2 RS ile denerse o zaman görürüz hep beraber, yanılmışmıyım yanılmamışmıyım...
Benimki sadece şahsıma ait olan bir görüş,
Umarım ben yanılırım... ;)
kesin abi şu kösülmeyi videodan çıkaran arkadaşla videodan saniye hesabı yapan arkadaşı biraraya getirip "modifiye danışmanlıgı" şirketi kurdurcam, uzaktan masaüstü yardımı gibi, uzaktan kösülmeyi, beygirgücünü fln hemen hesaplayıp akıl vercekler:D:D
Hee birde bu postunu yeni gördüm,
Komiklik yapmadan önce iyi oku yazılanları,
Yada daha zekice şeyler olsun ki hep beraber gülelim...:beuj:
ahmet3425
26-07-2010, 15:06
Saniye hesabı yapmadım İzo, yapmamda... ;)
Ben senin eski RS' in speclerine göre iyi gitmediği kanaatindeyim...
1-2 yukardaki post'u okursan (okuduysan) ne demek istediğimi anlarsın...
Eğer alan arkadaş bildiğimiz 1-2 RS ile denerse o zaman görürüz hep beraber, yanılmışmıyım yanılmamışmıyım...
Benimki sadece şahsıma ait olan bir görüş,
Umarım ben yanılırım... ;)
dostum haklı cıkmaya calısma bisey bildiğin yok bos bos konusuyorsun izo soylemis doğrusunu iyi oku biraz ogren sonra bilincli bi sekilde yaz... bostan yere milletin arabasını kotuleme burda ayıp denen bisey var...
dostum haklı cıkmaya calısma bisey bildiğin yok bos bos konusuyorsun izo soylemis doğrusunu iyi oku biraz ogren sonra bilincli bi sekilde yaz... bostan yere milletin arabasını kotuleme burda ayıp denen bisey var...
Rabbim sana geliyorum... :D
Arkadaşım yabancı bir maddenin tesirinde filan mı kaldın bunları yazarken ?
Yoksa amaçsızca arkadaşını mı koruyorsun ? Eğer öyle birşey yapıyorsan bilelimde boşa yazmayayım, vaktimi harcama olur mu... :)
Ben İzonun arabsını neden kötüleyeyim ? Önce bu soruyu sor kendine ve biraz düşün...
Burası bir sosyal paylaşım ve forum sitesi değil mi ?
Saygı çerçevesinde istediğim yorumu yaparım bu seni ilgilendirmez,
ki ben İzo nun eski aracını kötülemedim... Sadece speclerine göre iyi giderli olmadığını yazdım, Bunda bu kadar alınacak birşey yok...
Eğer kötüleyecek olsaydım başka şekilde yazılar yazardım, o zaman zaten ağzını açamazdın...
Şimdi üstte yazdığım postları tekrar oku, Ondan sonra ne demek istediğimi anladıysan yaz...
Baktın olmuyor anlayamıyorsun, o zaman hiç maval okumada tadımız kaçmasın...
Cliosportve
26-07-2010, 15:52
JS ile muhtemelen Cumartesi günü yapılcak birşeyler
Ozaman görücez
clio rs 182
26-07-2010, 16:08
niye kıyaslanamıyormuş? Haşa Allah mı type r? stp de honda fanatikliği yapıo da adam da biyere kadar yapıo be...böle iddailı cümlelelere gerek yok, rs in eski sahibi benim ki headers egzozlu type r 218 den önce geçemez şu anki halini...
sattıgım arkadasa da soledim rsdeki modifiyeler konfor da gözönünde bulundurularak yapılmış, mesela en basiti arabayı acaiğ sıkan en az 30 kg agırlıgında ss sonsusturucu var, ve üzerinde pek de güc vermeyen superchip yazılım var. egzantrkden guc almak ıcın dogru yazılım sart...daha da uzatmayın bence bu konuyu, veli kardeşim illa type r denemesi yapacaksa eksiklerini tamamlasın iki şöför de düzgün vites atsın deneyin tekrardan..
valla ızzet ben anlamadım bu typr neymıs bole yaa yer ucagı galıba hc bı araba gecemez heralde:)
Cimmeria
26-07-2010, 16:17
Rabbim sana geliyorum... :D
Arkadaşım yabancı bir maddenin tesirinde filan mı kaldın bunları yazarken ?
Yoksa amaçsızca arkadaşını mı koruyorsun ? Eğer öyle birşey yapıyorsan bilelimde boşa yazmayayım, vaktimi harcama olur mu... :)
Ben İzonun arabsını neden kötüleyeyim ? Önce bu soruyu sor kendine ve biraz düşün...
Burası bir sosyal paylaşım ve forum sitesi değil mi ?
Saygı çerçevesinde istediğim yorumu yaparım bu seni ilgilendirmez,
ki ben İzo nun eski aracını kötülemedim... Sadece speclerine göre iyi giderli olmadığını yazdım, Bunda bu kadar alınacak birşey yok...
Eğer kötüleyecek olsaydım başka şekilde yazılar yazardım, o zaman zaten ağzını açamazdın...
Şimdi üstte yazdığım postları tekrar oku, Ondan sonra ne demek istediğimi anladıysan yaz...
Baktın olmuyor anlayamıyorsun, o zaman hiç maval okumada tadımız kaçmasın...
bir şey sormak istiyorum, bu speclerde kaç tane 182lik rs gördünüz de bu değerlendirmeye vardınız ?
Cliosportve
26-07-2010, 16:19
Neden ToNy e sarıyorsunuz siz anlamadım
Adam kısaca fikrini söylemiş
Ve denensin görelim demiş doğal olarak
O specler olması muhim değil MAvi 182 lik var YLT RS onu çok iyi biliyor merak etme
Şu aşamada en güzel giderli onu biliyoruz
Ama JS RS 182 lik olanıda görelim diyoruz
bir şey sormak istiyorum, bu speclerde kaç tane 182lik rs gördünüz de bu değerlendirmeye vardınız ?
Bu speclerle olanına hiç binmedim,
Ama stock olanına çok bindim... (172-182)
Binmekten kastım kullandımda,
Bakın yineliyorum sözlerimi, Ben İzzetin eski arabasını kötülemiyorum...
Banane izzetten tanımam etmem, Tanışık olduğum bir kişide değil kendisi...
Dikkat edilmesi gereken bir nokta var bunu kaçırıyorsunuz sanırım,
'' Kötülemek ayrı bir şeydir, yorum yapmak ayrı birşeydir...''
Ben kendi kanaatimden bahsediyorum,
Bu kadar dolu bir 182 lik, bence olması gerektiği kadar yürümüyor...
Zaten RS ci arkadaşlar bir terslik olmazsa araçları deneyeceklermiş...
Araçlar denenir videolar buraya konduğunda eğerki ben haksızsam çok rahat bir şekilde yanlış yorum yaptığımı kabul ederim...
Neden bu kadar kasıldınız anlam veremiyorum... ?
Bu speclerle olanına hiç binmedim,
Ama stock olanına çok bindim... (172-182)
Binmekten kastım kullandımda,
Bakın yineliyorum sözlerimi, Ben İzzetin eski arabasını kötülemiyorum...
Banane izzetten tanımam etmem, Tanışık olduğum bir kişide değil kendisi...
Dikkat edilmesi gereken bir nokta var bunu kaçırıyorsunuz sanırım,
'' Kötülemek ayrı bir şeydir, yorum yapmak ayrı birşeydir...''
Ben kendi kanaatimden bahsediyorum,
Bu kadar dolu bir 182 lik, bence olması gerektiği kadar yürümüyor...
Zaten RS ci arkadaşlar bir terslik olmazsa araçları deneyeceklermiş...
Araçlar denenir videolar buraya konduğunda eğerki ben haksızsam çok rahat bir şekilde yanlış yorum yaptığımı kabul ederim...
Neden bu kadar kasıldınız anlam veremiyorum... ?
Arkadaşlar adam doğru söylüyor bir noktada ama Tony gitmesi gerektiği gibi gitmiyor dersen o zaman gitmesi gereken ölçü nediri iyi bilmek lazım ki TR de bu speclerde 182 lik tek RS bu. Gitmesi gereken bir standardı yok bu meletlerin.
Ama o RS' in daha gideri var diyelim bence konu kapansın ki ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum. Bunu her fırsatta da İzzete buradan yazdım. Tekrar yazıyorum;
O yazılım değişecek
Daha iyi bir egzoz sistemi yapılacak
Vitesler daha iyi atılacak
Çamlıcadaki kum depolaroı basılacak
Tahir, Davud ve adamları öldürülecek
:D:D:D
Bilmem anlatabildim mi :D
Bu arada RS konusunda Alicanın şöförlüğünün üstüne 3 boy daha koyun işte o benim :hehe: Alicana biraz takılayım :D
pardon ama her araca iyi gidiyor denilmesi gerek diye birşey mi var
buraya video konulmuş herkes istediğini söylemekte serbest saygı çerçevesinde
öyle bir hakkı yoksa ozaman sadece iyi olduğunu düşünenler yazsın sizin mantığa göre
js plaka 182 rs üzerindeki yazılanlarla gitmesi gerektiği gibi gitmiyor bu kadar basit
kendinizimi kandırıyorsunuz nedir anlamadımki
Arkadaşlar adam doğru söylüyor bir noktada ama Tony gitmesi gerektiği gibi gitmiyor dersen o zaman gitmesi gereken ölçü nediri iyi bilmek lazım ki TR de bu speclerde 182 lik tek RS bu. Gitmesi gereken bir standardı yok bu meletlerin.
Ama o RS' in daha gideri var diyelim bence konu kapansın ki ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum. Bunu her fırsatta da İzzete buradan yazdım. Tekrar yazıyorum;
O yazılım değişecek
Bu arada RS konusunda Alicanın şöförlüğünün üstüne 3 boy daha koyun işte o benim :hehe: Alicana biraz takılayım :D
EyvAllah abi,
Haklısın bu speclerde bildiğim başka 182'lik yok...
Bende merak ediyorum denenirse sonuç ne olacak diye,
O zaman daha detaylı konuşuruz bu konu hakkında...Daha uzatmayayım tadımız kaçmasın... :)
Benim takıldığım nokta, Kötülüyor yorumlarına...
Kimsenin aracını kötüleyeme ihtiyaç duymadım, duymamda...
Allah herkesin çarşısına pazar versin...
pardon ama her araca iyi gidiyor denilmesi gerek diye birşey mi var
buraya video konulmuş herkes istediğini söylemekte serbest saygı çerçevesinde
öyle bir hakkı yoksa ozaman sadece iyi olduğunu düşünenler yazsın sizin mantığa göre
js plaka 182 rs üzerindeki yazılanlarla gitmesi gerektiği gibi gitmiyor bu kadar basit
kendinizimi kandırıyorsunuz nedir anlamadımki
Hocam neyse boşver gerek yok uzatmaya. Sen de haklısın diğerleri de. Daha da gideri olur inşallah arabanın. Önemli olan eksiklerin farkında olmak ve bunları kabullenerek denemek. Gerisi çok da önemli değil.
Çocuk da arabasını yeni almış daha alır almaz rolling dünyası ile tanışmış. Bari biraz arabasına alışsaydı. En azından alışana kadar da roll yapsanız bile videoya ne gerek vardı. Yani typeR cı arkadaşın tavrı da hoş değil. Yok gerçek typeR bu değil, yok istesem daha da geçerdim bundan sonra acımak yok filan. Hayırdır Can savaşa mı gidiyorsunuz? İsterseniz rolldan sonra bir de birbirinize dalın da tam olsun. Ayıptır. yakışmadı sana.
Hep şunu söylerim, gerçekten bu konuda güvendiğin adamlarla roll yapıyorsan videoya gerek yok. Kendi aranızda deneme yapıyorsanız yapın geçin gidin. Kendi aranızda gülüşün eğlenin olsun bitsin. Ama illa video çekip bunları saklayıp zamanla yayınlamak açık açık kışkırtmaktır insanları. Yapmayın böyle. Önce arabalarınızdan sonra da dostluklarınızdan soğursunuz. Hoş bu tür bir tavrı dost dediğin insan yapmaz. Ancak içsel hırsları olan insanlar yapar.
Yani typeR cı arkadaşın tavrı da hoş değil. Yok gerçek typeR bu değil, yok istesem daha da geçerdim bundan sonra acımak yok filan. Hayırdır Can savaşa mı gidiyorsunuz? İsterseniz rolldan sonra bir de birbirinize dalın da tam olsun. Ayıptır. yakışmadı sana..
yani üstat bende oraya takıldım çoluk çocuğun maskarası olmuş bu typer acımak yokmuşta bilmem ne kendi parasıylamı almış acaba altındakini yada kaç senedir böyle makina kullanıyormuş ? altına 200hp araba çeken kendini ilah zanneder olmuş vay halimize
valla ızzet ben anlamadım bu typr neymıs bole yaa yer ucagı galıba hc bı araba gecemez heralde:)
guzel kardesım sen benım yuzume soyledıklerını neden yazmıyorsun ben sana demedımmı senınle denerız alısınca tekrar denerız merak etme bende yawas vıtes atarım dıe tamam demedın mı nedır bu sımdı buraya yazdıklarınla soyledıklerının alakası yok sahıl meselesıne gelınce espırı ederım kımsede karısamaz zaten sana herseyı acık ve net dedım hersey ortada alıs arabana tekrar denerzı sıkıntı yok onemlı olan ınsanlık ;) bız sana yardımcı olmaya calısıyoruz senın dedıgın seyler cok sacma o yuzden dıkkat ederek ogun konusulanları dusunerek yaz ensar cagırdı kıramadım bende eger ıstemıyorsan boyle seyler neden denemek ıstıyosun nese uzatmanın geregı yok alısırsın adam gıbı denerız eger ıdddan warsa tabıkı
Hocam neyse boşver gerek yok uzatmaya. Sen de haklısın diğerleri de. Daha da gideri olur inşallah arabanın. Önemli olan eksiklerin farkında olmak ve bunları kabullenerek denemek. Gerisi çok da önemli değil.
Çocuk da arabasını yeni almış daha alır almaz rolling dünyası ile tanışmış. Bari biraz arabasına alışsaydı. En azından alışana kadar da roll yapsanız bile videoya ne gerek vardı. Yani typeR cı arkadaşın tavrı da hoş değil. Yok gerçek typeR bu değil, yok istesem daha da geçerdim bundan sonra acımak yok filan. Hayırdır Can savaşa mı gidiyorsunuz? İsterseniz rolldan sonra bir de birbirinize dalın da tam olsun. Ayıptır. yakışmadı sana.
Hep şunu söylerim, gerçekten bu konuda güvendiğin adamlarla roll yapıyorsan videoya gerek yok. Kendi aranızda deneme yapıyorsanız yapın geçin gidin. Kendi aranızda gülüşün eğlenin olsun bitsin. Ama illa video çekip bunları saklayıp zamanla yayınlamak açık açık kışkırtmaktır insanları. Yapmayın böyle. Önce arabalarınızdan sonra da dostluklarınızdan soğursunuz. Hoş bu tür bir tavrı dost dediğin insan yapmaz. Ancak içsel hırsları olan insanlar yapar.
bora abı bı bılsen muhabbetlerın esasını bana hak werıceksınde nese....rs cı arkads cagırdı benı deneyelım gorelım dıye bukadar basıt bende hatta denerken 3 bınde basıyorumus:D:D dedım kı gel benımle dene alıcanda sana bınsın aracının nasıl oldugunu gor sonrada alısınca denersın bn rs bsy demıyorum kı burda o arkdasın yok typer hırs yapmıs demesıne kızıyorum hanı derler ya argoca "neeee hırs yapıcam yaaa"
aynen oyle bız arkadası alıcanla yonlendırmeye calısırken boyle yapması hıc yakısı degıl
JS ile muhtemelen Cumartesi günü yapılcak birşeyler
Ozaman görücez
aynen kardesım cumartesı bı deneyın js ıle sonucu gorun muhtemelen alıcan denıycek o rs ı sonucları bende cok merak edıyorum ama bı cok rs husrana ugruycak emınım bundan;)
ogunozcan
26-07-2010, 17:41
boşa yıpratıyosunuz kendınızı ya.el elden herzamn ustundur:D
bora abı bı bılsen muhabbetlerın esasını bana hak werıceksınde nese....rs cı arkads cagırdı benı deneyelım gorelım dıye bukadar basıt bende hatta denerken 3 bınde basıyorumus:D:D dedım kı gel benımle dene alıcanda sana bınsın aracının nasıl oldugunu gor sonrada alısınca denersın bn rs bsy demıyorum kı burda o arkdasın yok typer hırs yapmıs demesıne kızıyorum hanı derler ya argoca "neeee hırs yapıcam yaaa"
aynen oyle bız arkadası alıcanla yonlendırmeye calısırken boyle yapması hıc yakısı degıl
Olsun Can olur öyle şeyler. Önemli olan dediğim gibi kendi aranızda denemek görmek için yapıyorsanız video çekmeyin. Ama illa çekecekseniz de beni çağırın ben süreyim kafadan 3 boy net :D hatırlatırım Alican ile en son denememizi :hehe: Alicanım seviyorum seni :)
Olsun Can olur öyle şeyler. Önemli olan dediğim gibi kendi aranızda denemek görmek için yapıyorsanız video çekmeyin. Ama illa çekecekseniz de beni çağırın ben süreyim kafadan 3 boy net :D hatırlatırım Alican ile en son denememizi :hehe: Alicanım seviyorum seni :)
abı arkadas pıyangodan cıktı ya yoksa onunla cekmek ıcın yanıma almadım ahmetı bana yakısmaz abı oyle seyler daha farklı bır durum soz konusu nese saglık olsun ....alıcan sursunde merak edıyorum 15 senelık arkdasımlada bırbırımıze dusermıyız aceba:):):) ama alıcanın update pılotajını gormenı ısterım bora abı:)
Alicanrs
26-07-2010, 18:13
Alican düzgün vites at rezil etme güzelim arabayı :D
1
O yazılım değişecek
2
3 etti :D:D görürsün pilotajı gelirsen abi :D araba kaç boy öne atlıo =) ve bende seni seviorm bak nasl aşk yaşıyoruz burda hehe =) şaka bi yana gelirsin inş o gün benim rs'i sana veririm
Alican bak tüyoyu veriyorum. Debriyajı kullanmayacaksın. Direk vites atacaksın :hehe:
Alican bak tüyoyu veriyorum. Debriyajı kullanmayacaksın. Direk vites atacaksın :hehe:
benim atışı hatırlıyor musun, senin araba ile? :)
benim atışı hatırlıyor musun, senin araba ile? :)
Sen öyle ata ata zaten canına okudun o şanzumanın :hehe:
Alicanrs
26-07-2010, 18:16
yok abi o kadarda değil =) insan gibi davranalım =) ne nazik nede hayvani :P
clio rs 182
26-07-2010, 18:18
dogru dıyosun kardes ne dıyım kı durum ortada altı ustu teneke parcası ben haksızım
1
2
3 etti :D:D görürsün pilotajı gelirsen abi :D araba kaç boy öne atlıo =) ve bende seni seviorm bak nasl aşk yaşıyoruz burda hehe =) şaka bi yana gelirsin inş o gün benim rs'i sana veririm
Alican senin RS le seni geçersem sat o RS' i hemen kendine bir Şahin S al diyorum başka da birşey demiyorum :D
Alican senin RS le seni geçersem sat o RS' i hemen kendine bir Şahin S al diyorum başka da birşey demiyorum :D
sen sor utku turşuyla alicana ne yapmış :D
Alicanrs
26-07-2010, 18:26
hafta sonu görcez bu kdr turşu murşu hepsi gelsin işte benim araçta olr veririm birine sorun deil
sen sor utku turşuyla alicana ne yapmış :D
:eek::eek::eek: Alican doğru mu la :mad:
Alicanrs
26-07-2010, 18:27
hehe abi benim arabayla beni geçicen :D gslmiş :P geç bakalım :D:D şahin smi Typermı belli olmaz:D:D
Alicanrs
26-07-2010, 18:28
:eek::eek::eek: Alican doğru mu la :mad:
işte buna kızıormda utkuyu seviorm o gün video istiodm ama neyse deneriz yine herkes görür
işte buna kızıormda utkuyu seviorm o gün video istiodm ama neyse deneriz yine herkes görür
Noldu geçildin mi stok RS e?:confused:
lan ne gaz adamsın :D:D:D
Alicanrs
26-07-2010, 18:31
hee geçti abi 5 boy :D
lan ne gaz adamsın :D:D:D
doğuştan gazcıyız :D:D gazı veren sensin :D
geçildi saymaz da.. neyse kendisi anlatsın :D
Şu EB RS de bir çıkabilseydi piyasaya ben ne şakalar yapacaktım da çıkmadı. Araba belini doğrultamadı bir türlü yanlış ve kalitesiz işçiliklerden.
Alicanrs
26-07-2010, 18:34
geçildi saymaz da.. neyse kendisi anlatsın :D
kanka sen kendi arabanda içinden gördün ben kendi arabamda a3 lü seni sölüo can beni geçti die böle olmazki ortada kalırız ayna aynaya diorm şuan hatta bi 240 a kdr deneyelim ne yazsam boş denenir görülür maksat arkadaşlıkm bozulmasın araba için kızmıcam sana bu sefer:D:D:D beni sinir ediosn :D
...beni sinir ediosn :D
:hehe::hehe:
kanka sen kendi arabanda içinden gördün ben kendi arabamda a3 lü seni sölüo can beni geçti die böle olmazki ortada kalırız ayna aynaya diorm şuan hatta bi 240 a kdr deneyelim ne yazsam boş denenir görülür maksat arkadaşlıkm bozulmasın araba için kızmıcam sana bu sefer:D:D:D beni sinir ediosn :D
:hehe::hehe:
seni çöpe atacağım poşete yazık
morgy_drag
26-07-2010, 19:08
Bi terslik çıkmazsa eger gelisime,ctesi gecesine benide yazın:)
zamanında utkunun vites atmasıyla ne hale gelen sanzımanla gelıcem:) :p
kızma utkuu :) :D
Cliosportve
26-07-2010, 20:31
Cumartesi güzel boş yolda basarız Şimdiden söyleyeyim
Dibine kadar basmak istiyorum 220 lerde rolling bırakmak yok
En aşşağı 240-250 lere kadar basmayı düşünüyorum :D
Çılgın Selçuk :D
arabalar aynı oldugu ıcın kesınlıkle oyle olmalı zaten katılıyorum;)
Bi terslik çıkmazsa eger gelisime,ctesi gecesine benide yazın:)
zamanında utkunun vites atmasıyla ne hale gelen sanzımanla gelıcem:) :p
kızma utkuu :) :D
ne desen haklısın, laf yok :D
simdi haftasonu yapilcak deneme de bnm icin birsey ifade etmicek.
1. js rs dandik yazilimindan ve egzantrikden dolayi 5500 den sonra guc gelen bi makine onun icin 70 in altinda basmayla 70 de basma arasinda 2 boy oynar en az...
2.bu araci yeni alan arkadas max kac devir cevircek biliyor mu?
3.bu aracin yeni sahibi vitesleri diger rs kullanicilarina gore ne kdr yavas aticak?
4.iki aracin da devrinde basildi diyelim, ben burdan sonucu yaziyorum, esit pilotajda js rs anca 170-180 den sonra farkedilebilir fark acar...180 e kdr basilip ha bunlar ayni yuruyo diyen de cikar burdan soyeyom.
5.bnm sattigim ve kullandigim araca bilip bilmeden *** atarsiniz size karsi cikarim tabi, bilmeniz gerekenleri yazmisim, superchip iyi bir yazilim deil, egzoz sistemi cok sessiz o da pek guc vermiyor. simdi biraz genel kulturu ve iq su olan arkadas 2 seyi karsilastirdiginda kontrollu deney yapmasi gerektigini bilir, bu mantiga gore, js rs ustundeki parcalr ve set up a gore boyle yuruyor, daha iyi bir yazilim ve egzoz sistemiyle cok iyi yuruyecek, olayin sali bu.
6.ha bi de js rs bu eksik haliyle headers egzoz filtrlei type r la headers li gp ile, s2000 gecen 106 gti ile 220 ye kdr ayni gidiyor...30 tane deneme yaptim bosa mi yaptim?
Alicanrs
26-07-2010, 23:06
1. js rs dandik yazilimindan ve egzantrikden dolayi 5500 den sonra guc gelen bi makine onun icin 70 in altinda basmayla 70 de basma arasinda 2 boy oynar en az...
3.bu aracin yeni sahibi vitesleri diger rs kullanicilarina gore ne kdr yavas aticak?
4.iki aracin da devrinde basildi diyelim, ben burdan sonucu yaziyorum, esit pilotajda js rs anca 170-180 den sonra farkedilebilir fark acar...180 e kdr basilip ha bunlar ayni yuruyo diyen de cikar burdan soyeyom.
5.bnm sattigim ve kullandigim araca bilip bilmeden *** atarsiniz size karsi cikarim tabi, bilmeniz gerekenleri yazmisim, superchip iyi bir yazilim deil, egzoz sistemi cok sessiz o da pek guc vermiyor. simdi biraz genel kulturu ve iq su olan arkadas 2 seyi karsilastirdiginda kontrollu deney yapmasi gerektigini bilir, bu mantiga gore, js rs ustundeki parcalr ve set up a gore boyle yuruyor, daha iyi bir yazilim ve egzoz sistemiyle cok iyi yuruyecek, olayin sali bu.
6.ha bi de js rs bu eksik haliyle headers egzoz filtrlei type r la headers li gp ile, s2000 gecen 106 gti ile 220 ye kdr ayni gidiyor...30 tane deneme yaptim bosa mi yaptim?
yorma kendini =) ben sahibiylede knştm yazılım yapılcak egsoz yapılcak ben biliorm nasl gittiğini gördüm kullandım kim ne derse desin gitmio desinler konuşan boşa konuşuo o araba köpek gibi yürücek diorm hala 5 . 5.500 altı basılması saçma ztn videoları islersin hafta sonu inş
yorma kendini =) ben sahibiylede knştm yazılım yapılcak egsoz yapılcak ben biliorm nasl gittiğini gördüm kullandım kim ne derse desin gitmio desinler konuşan boşa konuşuo o araba köpek gibi yürücek diorm hala 5 . 5.500 altı basılması saçma ztn videoları islersin hafta sonu inş
nese UR RS Ide ben mı kullanıym napıym...
İzzet bu işler adamı sinir eder bırak bu işleri artık sen de eski RS çi oldun kervana katıldın :D Artık doktorana konsantre ol tez yazarken RS in en iyi devri nedir diye sormayacaklar kendine geeellll :hehe: :D
Alicanrs
27-07-2010, 08:58
bora abi geliomusun cumartesi buralardamısın =) 6-7 rs olcak kaçırma
Cliosportve
27-07-2010, 09:03
Herkez dağılcak :D
bora abi geliomusun cumartesi buralardamısın =) 6-7 rs olcak kaçırma
Alicanım bir RS' im bile yok anlıyor musun :D Mustafa' nın LAL RS çıksaydı onu da getirtirdik. Belli olmaz bakarız konuşuruz. İşin zor yanı Cumartesi hanım geliyor Ukraynadan. 1 aydır bekardım bula bula hanımın geleceği günü mü buldunuz alçaklar :D
Alicanrs
27-07-2010, 09:10
Alicanım bir RS' im bile yok anlıyor musun :D Mustafa' nın LAL RS çıksaydı onu da getirtirdik. Belli olmaz bakarız konuşuruz. İşin zor yanı Cumartesi hanım geliyor Ukraynadan. 1 aydır bekardım bula bula hanımın geleceği günü mü buldunuz alçaklar :D
ahahaha:D:D napalım yaa o güne kararlaştırdık gel benimkini veririm sana(arabayı) :D :D benim elimde var rs sorun deil :D yc var:D
ahahaha:D:D napalım yaa o güne kararlaştırdık gel benimkini veririm sana(arabayı) :D :D benim elimde var rs sorun deil :D yc var:D
Biraz assolistlik yapayım. JS' yi ben kullanırsam gelirim :hehe: Hee bir de akşam mönüde somon füme yanında avokado salatası ama light mayonez ile içecek olarak da kırmızı Massandra şarabı istiyorum.
Alicanrs
27-07-2010, 09:18
Biraz assolistlik yapayım. JS' yi ben kullanırsam gelirim :hehe: Hee bir de akşam mönüde somon füme yanında avokado salatası ama light mayonez ile içecek olarak da kırmızı Massandra şarabı istiyorum.
:D:D:D:D bende neler neler istiyorumda işte :D
Alicanrs
27-07-2010, 09:28
tahmini 7 rs olacak şimdi bi tane daha var yetiştirmeye çalışıoz cuma gelcek herşeyni halledersek tamam oda gelicek güzel gece olur =) sohbetli dostça denemeler..
BM(serkan)
UR(Alican)
VE(selçuk
JS(Veli)
YC(Alican birine verirz)
eski U ( gelirse)
Turşu (Utkucum best kankam:D )
Cliosportve
27-07-2010, 09:29
Bora emmi yaşlanmıştır
Aynı AP RS gibi :D
tahmini 7 rs olacak şimdi bi tane daha var yetiştirmeye çalışıoz cuma gelcek herşeyni halledersek tamam oda gelicek güzel gece olur =) sohbetli dostça denemeler..
BM(serkan)
UR(Alican)
VE(selçuk
JS(Veli)
YC(Alican birine verirz)
eski U ( gelirse)
Tamam ben Serkanın RS' i kullanacağım yandınız olm siz :D
Bora emmi yaşlanmıştır
Aynı AP RS gibi :D
Al gardını Selçuk :D
Cliosportve
27-07-2010, 09:39
Hani evine huzurlu göndertmiycez seni
Öyle bir sorunda olucak Bora emmi :D
7 RS olcak ama ben kesinlikle sanzımanımın kırılmasını istemiyorum :hahaha:
Alicanrs
27-07-2010, 09:41
ahaha:D:D 7 taneden sekoyu seçti seko yandın olm :D:D:D şanzımanımı seviorm bende :P kurtardık selçuk :D:D:D dostça gsl denemeler olcaktır umarım :) sorası muhabbet makara:D
Hani evine huzurlu göndertmiycez seni
Öyle bir sorunda olucak Bora emmi :D
7 RS olcak ama ben kesinlikle sanzımanımın kırılmasını istemiyorum :hahaha:
Neyse olmazsa ben de Serkanın RS' i ateşe veririm çok sinirlenirsem. Kendisi söndürsün :hehe:
Cliosportve
27-07-2010, 09:44
Neyse olmazsa ben de Serkanın RS' i ateşe veririm çok sinirlenirsem. Kendisi söndürsün :hehe:
Tam ateşe vermelik zaten
Sen en kötü seçimi yaptın söyliyim :D:D
Son videolarımız muhakkak izlemişindir
3 Tane Emmide olsa sanzımanda kırılsa uçak yakıtıda konulsa olmaz o iş :hahaha:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=58400
turşu ares muallakta :) istanbulda olursa gelecek..
bana da bi ares verin :)
Utkuya RS diye bi tane 1.6 16v çakın gitsin :D
Cliosportve
27-07-2010, 09:52
:D:D
2.0 8 valf versek daha makbule geçerdi en azından :hahaha:
Alicanrs
27-07-2010, 09:58
onlada sinir eder beni o :D:D:D utku tmm sanada vercem ben :D sanki rs dağıtıyorum :D:D Ur la Yc var elimde :D
maksat saplamak değil yeterki eğlenelim :)
Alicanrs
27-07-2010, 14:08
aynen öle sabırsızlıkla c.tesiyi bekliyorum çok zevkli olacak =)
Açıklıyorum gerçeği. Benim maksadım hepinize saplamak. Oh be rahatladım :hehe:
gurkan evrn
27-07-2010, 14:17
Açıklıyorum gerçeği. Benim maksadım hepinize saplamak. Oh be rahatladım :hehe:
tamamda abi sen hangsini kullancan sana kimse vermio arabayı şanzımanını sevio herkez:D:D:D
@Alican
tamamda abi sen hangsini kullancan sana kimse vermio arabayı şanzımanını sevio herkez:D:D:D
@Alican
2 kutu oktan artırıcı bir kutu da enjektör temizleyici içeyim sen gör beni bak nası lkoşuyorum o otobanda :D
gurkan evrn
27-07-2010, 15:18
2 kutu oktan artırıcı bir kutu da enjektör temizleyici içeyim sen gör beni bak nası lkoşuyorum o otobanda :D
:D:D:D o kiloylamı :D bende seninle beraber koşarım :D:D:D
@Alican
:D:D:D o kiloylamı :D bende seninle beraber koşarım :D:D:D
@Alican
Nevarmış len kilomda :D Alt tarafı 90 kiloyum :D
Neyse MSN 'e çevirmeyelim burayı. Bu arada Serkanın RS gelirse ben de ayarlayabilirsem ben kullanırım onun RS i. Sanırım sıkıntıları varmış. Bakayım neymiş sıkntısı.
gurkan evrn
27-07-2010, 15:30
Nevarmış len kilomda :D Alt tarafı 90 kiloyum :D
Neyse MSN 'e çevirmeyelim burayı. Bu arada Serkanın RS gelirse ben de ayarlayabilirsem ben kullanırım onun RS i. Sanırım sıkıntıları varmış. Bakayım neymiş sıkntısı.
90 kilo iyimiş :D:D bide benimkini vericem sana abi bi bak anlarsın sıkıntısı ney gerçekten bi sür ama şanzımanı kırma :D
Cliosportve
27-07-2010, 17:20
Namı yayılmış bir kere
Geçen sanayide konuşuyorlardı
Kıran kırana Bora diye :D
Len Allah' tan korkun nezaman kimin şanzumanı kırmışım :D Ben biliyorum ama bu bir kirletme politikası. Psikoloij olarak çökerteceksiniz beni ama yemezler hepinize saplıcam :hehe:
En olmadı Utkunun yanına oturur kodumun pardon kopilotluk yaparım :hehe: Utku yandın olm sen:D
morgy_drag
27-07-2010, 19:54
BM(serkan)
UR(Alican)
VE(selçuk
JS(Veli)
YC(Alican birine verirz)
eski U ( gelirse)
Eski U :
Yeni FL :)
araba zaten kapalı garajda..ctesı sabahına kadar..ctesı gunude Allah korusun sanzımana bısey olmassa veya herhangı bısıyle karsılasmazsam,gelıcem:)
morgy_drag
27-07-2010, 19:56
turşu ares muallakta :) istanbulda olursa gelecek..
bana da bi ares verin :)
beraber diilmiyiz zaten utkucum:)
clıosport_ph1
27-07-2010, 20:18
benim araba gitmiyor napalım :D
ahmet3425
27-07-2010, 22:01
diyaloglara bakıyorumda su aresciler ne kadar efendi adamlar ya:D:D
typercılar biraz ornek alın ornek:D:D
Cliosportve
27-07-2010, 22:17
Yol konusunda sıkıntı olcak diyorum
Yolu Anadoluya doğru daralan ve bol yamalı yollarında yapacağımıza
Dümdüz Trakya yolları var hemde az KM yaparak
Burası daha uygun ki bilenler biliyor
Alicanrs
27-07-2010, 23:38
yaa bırakın yol konusunda sıkıntı olcak filan bi *** olcağı yok selçuk yapma allah aşkına yaa bişi olcağı yok kararlaştırdık ***** yerde buluşcaz çıkıcaz yan çizmek yok makara muhabbet edicez ayarladık güzel organizasyon yapmayın böle büyük bi sebep harici gelmeyen harbi ayıp eder ;)
trakya secımı mantıklı 200 ustu hızlar gormedıkce denemedekı farkları goremezsınız bnce, ***** yerde trafık cok oluo ve tehlıkelı
Alicanrs
28-07-2010, 00:43
trakya secımı mantıklı 200 ustu hızlar gormedıkce denemedekı farkları goremezsınız bnce, ***** yerde trafık cok oluo ve tehlıkelı
200+ aracını görcen ya :P ***** ya hehe =) m.etme köpek gibi gidio herkes görcek :)
200+ aracını görcen ya :P ***** ya hehe =) m.etme köpek gibi gidio herkes görcek :)
hehehe:D hayırlısı olsun...
Ben anlamam kardeşim JS ile yürürken ben 150 de bitiririm rolü işinize gelirse :D Hem ben yaşlıyım bünyem fazla hızı kaldırmıyor :hehe:
Fena tırstım yanlız şu JS' den :D
Alicanrs
28-07-2010, 01:13
ahahaah :D dur dur daha yazılım atılsın o zaman tırs abi şuan normal gidio :P yürücek yürücek daha:d üstüne 5 ekle:D
Cliosportve
28-07-2010, 18:37
Yol konusunda Bugün Alicanlada konuştuk eğerki ***** bölge uygun gelmezse hiç kalkış yapmıycam
Mis gibi Trakya yolları varken
Bakalım 200 Altı bırakmak yok zaten
En aşşağı 240 yapacakmış gibi olcak
clıosport_ph1
28-07-2010, 18:59
bu ***** yolda nevar anlamıs degılım
trakyaya dogru basılır en temızı 10 dakka ortalama top speed yaptık rs de hala kilitsiniz ***** yere